Tot mai multe voci susțin că atentatele teroriste care au zguduit lumea în ultima sută de ani, nu sunt ceea ce par. În special cele din ultimii 15 ani – începând cu 9/11.

M-am gândit că ar fi bine să corelez anumite informații din mediul online cu privire la atentatele de la Bruxelles, să vedem la ce concluzii ne duc.

  1. Ziua de 22.03.2016, în sistemul european de datare este 3.22 (luna și apoi ziua). 22 martie era o zi de celebrare a lui Iștar, o zeiță mesopotamiană – legată de sex și război, sănge, adorată în vechea Assirie – regat antic ce acoperea cam nordul Ikakului, nortd estul Siriei și sud estul Turciei. Practic zona de acțiune a…ISIS. La masoni, în vechime, la aceeași dată din luna martie era sărbătorită zeița…ISIS. 322 este și emblema Skull and Bones, organizație masonică din care fac parte majoritatea președinților americani.   The Brotherhood of Death se numea inițial societatea 322 și e de origine germană ca atare sigla lor se regăste și la naziști. Dați singuri un search pe net cu cifra 322, e o lectură interesantă, deși am mari îndoieli că jihadiștii citesc așa ceva, și își aleg anume o dată cu semnificații de acest gen.

322

Astrologie: atentatele de la Bruxelles au avut loc exact inainte de eclipsa si luna plina din 23 martie 2016. Luna nouă și Luna plină au avut dintotdeauna o importanță deosebită, pentru cei interesați de astrologie, magie și disciplinele oculte în general. Tocmai de aceea, cunoașterea acestor momente de maximă intensitate astrologică este necesară, pentru a stabili data efectuării unor ritualuri, începerii unor tratamente sau debutului unor proiecte majore, ținând cont de influențele cosmice.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa este o Luna Plina mai puternica, adica Soarele si Luna sunt in opozitie perfecta, de data aceasta pe axa Berbec-Balanta (gradul 3:14). De obicei, acest gen de fenomen genereaza o influenta asupra psihicului nostru, se joaca subtil cu emotiile noastre.

Despre acest moment astrologic, astrologa Emily Price, de la Elephant Journal spune: „Uneori noi ne dorim schimbarea, alteori schimbarile ne aleg pe noi – si adesea, schimbarile nu sunt chiar confortabile, sau dorite. Totusi, ajuta sa ne gandim ca marile transformari care se produc acum, au legatura cu un plan divin (chiar daca acesta nu se potriveste cu planul nostru personal!)”. Oare la ce schimbare se referă aceast moment astral !? Și despre ce plan divin o fi vorba ?!

De asemenea, pe 23 și 24 martie evreii sărbătoresc Purim-ul. Purim este o sărbătoare evreiască care comemorează eliberarea poporului evreu din Imperiul Persan-Babilonian antic după execuția lui Haman în 427 î.d.Hr. și în urma decretului reginei Estera care duce la executarea celor 10 fii ai lui Haman în 425 î.d.Hr., după cum este scris în cartea biblică Cartea Esterei (Megillat Esther). Purim este celebrată în fiecare an în funcție de calendarul ebraic la a 14-a zi lunii ebraice Adar, a doua zi după victoria evreilor asupra dușmanilor. 

Să înțelegem că pe data de 22 martie a acestui an, evreii și-au învins dușmanii ? Sunt belgienii dușmanii evreilor ? Se pare că da, căci pe 22 martie în acest an, Belgia intenționa să recunoască oficial existența Statului Palestinian, lucru pe care Israelul încearcă să îl împiedice cu orice preț. Datorită atentatelor de la Bruxelles, recunoașterea Palestinei de către Belgia nu a mai avut loc.

La fel, când Franța se pregătea să recunoască existența Statului Palestinian, au avut loc atentatele de la Bataclan. Până și logo-ul creat pe tema atentatelor de la Bruxelles seamănă cu urmele de sânge ale victimelor de la Paris.

bataclan logo

 
 

Coincidență ? Nu e cam mult ?

Că evreii sunt finanțatorii mișcărilor islamice nu mai este un secret de multă vreme.

Mai nou însă, încep să se trezească și americanii. Recent, în plină campanie electorală, reportera CNN Ashleigh Banfield s-a trezit vorbind despre crimele și atentatele evreiești din SUA. “În perioada 1980-1985 au fost raportate 18 atacuri teroriste comise în Statele unite de către evrei, 15 dintre ele comise de către Liga Evreiască pentru Apărare. Liderul Ligii Evreiești pentru Apărare este în închisoare așteptând judecarea procesului, fiind acuzat că a încercat să detoneze o bombă în mochee din Culver City, încercând să detoneze o bombă în biroul congressmanului American Darrel Issa, un arab-american.

Să nu se înțeleagă că îi acuz pe evrei, în mod direct de comiterea atentatelor de la Bataclan (Paris) și Bruxelles (Belgia) ! Dar parcă sunt cam multe coincidențe și multe necazuri care li se “întâmplă” unora atunci când sunt la mijloc interesele statului sionist-terorist Israel.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares