Tot mai multe voci susțin c atentatele teroriste care au zguduit lumea n ultima sut de ani, nu sunt ceea ce par. n special cele din ultimii 15 ani – ncepnd cu 9/11.

M-am gndit c ar fi bine s corelez anumite informații din mediul online cu privire la atentatele de la Bruxelles, s vedem la ce concluzii ne duc.

  1. Ziua de 22.03.2016, n sistemul european de datare este 3.22 (luna și apoi ziua). 22 martie era o zi de celebrare a lui Iștar, o zeiț mesopotamian – legat de sex și rzboi, snge, adorat n vechea Assirie – regat antic ce acoperea cam nordul Ikakului, nortd estul Siriei și sud estul Turciei. Practic zona de acțiune a…ISIS. La masoni, n vechime, la aceeași dat din luna martie era srbtorit zeița…ISIS. 322 este și emblema Skull and Bones, organizație masonic din care fac parte majoritatea președinților americani. The Brotherhood of Death se numea inițial societatea 322 și e de origine german ca atare sigla lor se regste și la naziști. Dați singuri un search pe net cu cifra 322, e o lectur interesant, deși am mari ndoieli c jihadiștii citesc așa ceva, și și aleg anume o dat cu semnificații de acest gen.

322

Astrologie: atentatele de la Bruxelles au avut loc exact inainte de eclipsa si luna plina din 23 martie 2016. Luna nou și Luna plin au avut dintotdeauna o importanț deosebit, pentru cei interesați de astrologie, magie și disciplinele oculte n general. Tocmai de aceea, cunoașterea acestor momente de maxim intensitate astrologic este necesar, pentru a stabili data efecturii unor ritualuri, nceperii unor tratamente sau debutului unor proiecte majore, ținnd cont de influențele cosmice.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa este o Luna Plina mai puternica, adica Soarele si Luna sunt in opozitie perfecta, de data aceasta pe axa Berbec-Balanta (gradul 3:14). De obicei, acest gen de fenomen genereaza o influenta asupra psihicului nostru, se joaca subtil cu emotiile noastre.

Despre acest moment astrologic, astrologa Emily Price, de laElephant Journal spune: „Uneori noi ne dorim schimbarea, alteori schimbarile ne aleg pe noi – si adesea, schimbarile nu sunt chiar confortabile, sau dorite. Totusi, ajuta sa ne gandim ca marile transformari care se produc acum, au legatura cu un plan divin (chiar daca acesta nu se potriveste cu planul nostru personal!)”. Oare la ce schimbare se refer aceast moment astral !? Și despre ce plan divin o fi vorba ?!

De asemenea, pe 23 și 24 martie evreii srbtoresc Purim-ul. Purim este o srbtoare evreiasc care comemoreaz eliberarea poporului evreu din Imperiul Persan-Babilonian antic dup execuția lui Haman n 427 .d.Hr. și n urma decretului reginei Estera care duce la executarea celor 10 fii ai lui Haman n 425 .d.Hr., dup cum este scris n cartea biblic Cartea Esterei (Megillat Esther). Purim este celebrat n fiecare an n funcție de calendarul ebraic la a 14-a zi lunii ebraiceAdar, a doua zi dup victoria evreilor asupra dușmanilor.

S nțelegem c pe data de 22 martie a acestui an, evreii și-au nvins dușmanii ? Sunt belgienii dușmanii evreilor ? Se pare c da, cci pe 22 martie n acest an, Belgia intenționa s recunoasc oficial existența Statului Palestinian, lucru pe care Israelul ncearc s l mpiedice cu orice preț. Datorit atentatelor de la Bruxelles, recunoașterea Palestinei de ctre Belgia nu a mai avut loc.

La fel, cnd Franța se pregtea s recunoasc existența Statului Palestinian, au avut loc atentatele de la Bataclan. Pn și logo-ul creat pe tema atentatelor de la Bruxellesseamn cu urmele de snge ale victimelor de la Paris.

bataclan logo

Coincidenț ? Nu e cam mult ?

C evreii sunt finanțatorii mișcrilor islamice nu mai este un secret de mult vreme.

Mai nou ns, ncep s se trezeasc și americanii. Recent, n plin campanie electoral, reportera CNN Ashleigh Banfield s-a trezit vorbind despre crimele și atentatele evreiești din SUA. “n perioada 1980-1985 au fost raportate 18 atacuri teroriste comise n Statele unite de ctre evrei, 15 dintre ele comise de ctre Liga Evreiasc pentru Aprare. Liderul Ligii Evreiești pentru Aprare este n nchisoare așteptnd judecarea procesului, fiind acuzat c a ncercat s detoneze o bomb n mochee din Culver City, ncercnd s detoneze o bomb n biroul congressmanului American Darrel Issa, un arab-american.

S nu se nțeleag c i acuz pe evrei, n mod direct de comiterea atentatelor de la Bataclan (Paris) și Bruxelles (Belgia) ! Dar parc sunt cam multe coincidențe și multe necazuri care li se “ntmpl” unora atunci cnd sunt la mijloc interesele statului sionist-terorist Israel.

, , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *