Cine se află în spatele atentatelor teroriste de la Bataclan și Bruxelles ?!

Tot mai multe voci susțin că atentatele teroriste care au zguduit lumea în ultima sută de ani, nu sunt ceea ce par. În special cele din ultimii 15 ani – începând cu 9/11.

M-am gândit că ar fi bine să corelez anumite informații din mediul online cu privire la atentatele de la Bruxelles, să vedem la ce concluzii ne duc.

 1. Ziua de 22.03.2016, în sistemul european de datare este 3.22 (luna și apoi ziua). 22 martie era o zi de celebrare a lui Iștar, o zeiță mesopotamiană – legată de sex și război, sănge, adorată în vechea Assirie – regat antic ce acoperea cam nordul Ikakului, nortd estul Siriei și sud estul Turciei. Practic zona de acțiune a…ISIS. La masoni, în vechime, la aceeași dată din luna martie era sărbătorită zeița…ISIS. 322 este și emblema Skull and Bones, organizație masonică din care fac parte majoritatea președinților americani.   The Brotherhood of Death se numea inițial societatea 322 și e de origine germană ca atare sigla lor se regăste și la naziști. Dați singuri un search pe net cu cifra 322, e o lectură interesantă, deși am mari îndoieli că jihadiștii citesc așa ceva, și își aleg anume o dată cu semnificații de acest gen.

322

Astrologie: atentatele de la Bruxelles au avut loc exact inainte de eclipsa si luna plina din 23 martie 2016. Luna nouă și Luna plină au avut dintotdeauna o importanță deosebită, pentru cei interesați de astrologie, magie și disciplinele oculte în general. Tocmai de aceea, cunoașterea acestor momente de maximă intensitate astrologică este necesară, pentru a stabili data efectuării unor ritualuri, începerii unor tratamente sau debutului unor proiecte majore, ținând cont de influențele cosmice.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa este o Luna Plina mai puternica, adica Soarele si Luna sunt in opozitie perfecta, de data aceasta pe axa Berbec-Balanta (gradul 3:14). De obicei, acest gen de fenomen genereaza o influenta asupra psihicului nostru, se joaca subtil cu emotiile noastre.

Despre acest moment astrologic, astrologa Emily Price, de la Elephant Journal spune: „Uneori noi ne dorim schimbarea, alteori schimbarile ne aleg pe noi – si adesea, schimbarile nu sunt chiar confortabile, sau dorite. Totusi, ajuta sa ne gandim ca marile transformari care se produc acum, au legatura cu un plan divin (chiar daca acesta nu se potriveste cu planul nostru personal!)”. Oare la ce schimbare se referă aceast moment astral !? Și despre ce plan divin o fi vorba ?!

De asemenea, pe 23 și 24 martie evreii sărbătoresc Purim-ul. Purim este o sărbătoare evreiască care comemorează eliberarea poporului evreu din Imperiul Persan-Babilonian antic după execuția lui Haman în 427 î.d.Hr. și în urma decretului reginei Estera care duce la executarea celor 10 fii ai lui Haman în 425 î.d.Hr., după cum este scris în cartea biblică Cartea Esterei (Megillat Esther). Purim este celebrată în fiecare an în funcție de calendarul ebraic la a 14-a zi lunii ebraice Adar, a doua zi după victoria evreilor asupra dușmanilor. 

Să înțelegem că pe data de 22 martie a acestui an, evreii și-au învins dușmanii ? Sunt belgienii dușmanii evreilor ? Se pare că da, căci pe 22 martie în acest an, Belgia intenționa să recunoască oficial existența Statului Palestinian, lucru pe care Israelul încearcă să îl împiedice cu orice preț. Datorită atentatelor de la Bruxelles, recunoașterea Palestinei de către Belgia nu a mai avut loc.

La fel, când Franța se pregătea să recunoască existența Statului Palestinian, au avut loc atentatele de la Bataclan. Până și logo-ul creat pe tema atentatelor de la Bruxelles seamănă cu urmele de sânge ale victimelor de la Paris.

bataclan logo

 
 

Coincidență ? Nu e cam mult ?

Că evreii sunt finanțatorii mișcărilor islamice nu mai este un secret de multă vreme.

Mai nou însă, încep să se trezească și americanii. Recent, în plină campanie electorală, reportera CNN Ashleigh Banfield s-a trezit vorbind despre crimele și atentatele evreiești din SUA. “În perioada 1980-1985 au fost raportate 18 atacuri teroriste comise în Statele unite de către evrei, 15 dintre ele comise de către Liga Evreiască pentru Apărare. Liderul Ligii Evreiești pentru Apărare este în închisoare așteptând judecarea procesului, fiind acuzat că a încercat să detoneze o bombă în mochee din Culver City, încercând să detoneze o bombă în biroul congressmanului American Darrel Issa, un arab-american.

Să nu se înțeleagă că îi acuz pe evrei, în mod direct de comiterea atentatelor de la Bataclan (Paris) și Bruxelles (Belgia) ! Dar parcă sunt cam multe coincidențe și multe necazuri care li se “întâmplă” unora atunci când sunt la mijloc interesele statului sionist-terorist Israel.

 • Public Enemy 1

  “Totul este o înscenare!” spuse maistrul aranjandu-si peruca cu mâinile încătușate 🙂

 • Neele

  31 de oameni Brussels si 62 persoane avionul rusesc, total 93 de victime.
  Fie ca toti cei plecati sa ajunga unde le este lor bine.
  Si pace voua, celor care ati ramas.

 • ahahaha.

  Cel mai de cacao aspect de la MISA. Conspiratia planetara. Explicata de un tip care pleaca de la un loc de refugiu sigur intr-unul unde poate fi arestat.

  vai mama lor, a yoghinilor. Daca i-ar vedea mamele lor ce halucinati au ajuns.

 • jamiroquai

  La prima vedere citatele lui Castro sau pozele cu Bush in Skull & Bones par a rezolva misterul, insa lucrurile sunt mult mai complicate decat atat, decat informatii lasate la voia publicului pentru ca acesta sa fie indus in eroare.

  Chestia cu 322 vine din lucrarile unor autori americani si europeni care nu au inteles ca Skull & Bones a fost creat de catre Vatican.

  Cum e posibil ca F. Castro sa nu stie ca membrii de varf ai Isil sunt ceceni?

  Pentru a intelege mai bine ce se intampla tot ce avem de facut este sa analizam, dintr-un punct de vedere initiatic, procesul electoral din America.

  Donald Trump este reprezentantul Cavalerilor Templieri si al Orange Order (de aceea D. Duke, fostul lider al KKK, creat de Knights of the Golden Circle, care aveau legaturi stranse cu Lordul Palmerston (Henry Temple), i-a indemnat pe toti membrii sa voteze cu Trump); T. Cruz este sustinut de Ancient Scottish Freemasonry Rite si de catre Ordinul Iezuit. Sanders este utilizat pentru a crea miscarea sociala de care cei care manipuleaza sforile au nevoie pentru a declansa un viitor razboi civil in SUA.

  Este bizar ca diverse scoli de yoga blameaza doar cele doua mari organizatii/societati masonice pentru sirul de evenimente tragice care par sa nu se mai sfarseasca, in special cele din ultimii 100 de ani.

  Numai la Vatican exista trei factiuni care coopereaza intre ele, dar isi dau lovituri reciproce atunci cand pot: Opus Dei, Red Papacy si Jesuit Order.

  City of London este controlat de adoratorii lui Akhenaton.

  Odata ce supravietuitorii Armatei Verzi au pus mana pe putere in URSS (Green Army a fost practic scoasa din cartile de istorie; era compusa dintr-o secta foarte puternica de crestini ortodocsi rusi), prin Hrusciov, Andropov, Brejnev, Gorbaciov si Yeltsin, bolsevicii au fugit din fosta URSS in 1977 migrand catre America. Acolo l-au asasinat pe N. Rockefeller (desi sustinatorii Rockefeller spun ca era vorba doar de o sosie) si au acaparat multe dintre centrele puterii din SUA.

  In ce situatie ne gasim noi? Intr-una catastrofala, intrarea in Nato insemnand practic posibilitatea divizarii tarii. Singura cale de iesire ar fi iesirea imediata din Nato si declararea neutralitatii. Uitati-va la manevrele care se tes in jurul Ungariei: o apropiere prudenta de Rusia, asta insemnand ca in eventualitatea unui razboi, Ungaria va trada Nato si va prelua controlul asupra Transilvaniei.

  Ca sa vedeti cat de putine lucruri sunt cunoscute despre dedesubturile politicii internationale, sa revedem ceea ni se spune in mod oficial despre razboiul din Afganistan, adica invazia acestei tari de catre URSS, incepand cu 1979 si sa comparam cu ceea ce S-A INTAMPLAT DE FAPT.

  To understand what is going in Syria, one has to go back to Afghanistan (1979). Contrary to what has been publicized in the West, there were no significant losses due to the Stinger missile (see http://europauniversitypress.co.uk/auth_article416.html ).

  At first glance, as described by most political analysts, the Soviet invasion of Afghanistan remains a deeply puzzling event.

  Most importantly, the external threat to Afghanistan was much exaggerated by the Soviets to justify their action. Prior to the invasion, the mujahidin was weak, divided, and in no position to seize control of the country, let alone expand its activities to the Soviet Central Asian republics. The suggestion that Amin was on the verge of reorienting his country towards the West is also found to be without foundation.

  The action is also shown to have possessed little immediately understandable logic in the context of Moscow’s dealings with the Afghan regime, while simultaneously presenting several predictable costs to both the Soviet Union’s international standing and domestic affairs. Even more interesting is the finding from archival research that earlier in 1979 the CPSU Politburo had, in no uncertain terms, dismissed the option of a major deployment of Soviet troops to Afghanistan, having shown themselves to be very much alive to the high risks involved. There can be little doubt therefore that the Soviet decision to launch the invasion must be considered an extraordinary undertaking and an event meriting close study.

  Since the Second World War, Soviet economic penetration of Afghanistan had grown steadily. Moscow had taken the leading role in developing the country’s physical infrastructure, building up its mining industry, gas pipelines, airfields, and road network, including the Salang Tunnel through the Hindu Kush, which served as the main artery connecting Afghanistan to the Soviet Union. In total, the Soviets had already completed 71 separate projects in Afghanistan by April 1978 and another 60 had been agreed upon; Soviet-Afghan trade had come to account for 70–80 percent of the Afghan total. As Milan Hauner summarizes: “Taken together, the Soviet aid program was a carefully calibrated Soviet economic penetration of a neighboring country: long before they sent a single soldier across the Afghan border, the Soviet presence in the country was already overpowering”.

  Had the Soviet Union proceeded more cautiously and not subverted what had been a highly favorable situation for them, Moscow would almost certainly have retained a leading role in Afghanistan and, via its economic and personnel investments, continued to have exerted considerable influence over any regime in Kabul.

  However, instead of proceeding with its established policy of gradual integration and prudent maintenance of good relations with all Kabul regimes, Moscow adopted a bold and incredibly costly change in strategy, risking all of their slowly accumulated gains for an ally of seemingly little value. To look at it another way, having carefully consumed a sizeable piece of the Afghan cake, the Soviets attempted to gulp down the rest in a single, overzealous bite.

  Why, then, would the Soviets proceed in such a reckless manner?

  Yuriy Andropov, head of the New Kremlin:

  Would our forces really help them here? In this case, tanks and armored vehicles cannot be of assistance. I think that we should say directly to Comrade Taraki that we support all of their actions and will render the help which we have agreed today and yesterday, but in no way can we move to an introduction of forces to Afghanistan. […] To bring in troops, this means to fight against the people, to suppress the people, to shoot the people. We will look like aggressors, and we cannot allow this (Ob obostrenii, Bukovsky Archive, March 17–19, 1979, p. 16, p. 24).

  On the basis of the factors discussed above, the Soviet decision to invade Afghanistan seems bewildering. In addition to being atypical of Moscow’s established Third World policy and offering few apparent benefits and several obvious costs, the deployment of troops has been shown to have been firmly and repeatedly opposed by the Politburo just a matter of months earlier. One is therefore left to ponder, what could possibly have induced the Soviet leaders to perform so rapid a volte-face?

  The answer to this question, then, makes it possible to understand what is going on in the Middle East today.

  Deci, invazia din Afganistan a fost pregatita cu grija de catre Andropov, anticipand cu peste 30 de ani, evenimentele care aveau sa aiba loc in Orientul Mijlociu.

 • “Este povestea izolării unor indivizi a căror minte a fost luată ostatică de o idee. “

 • NameOfTheGame

  Stiu ca este un articol mai vechi, dar a fost un eveniment recent care a generat tot felul de comentarii similare in online: moartea cantaretului Prince. Eu m-am amuzat la comentarii de genul (nu apartin unor romani) “Illuminati..Prince a fost blood sacrifice cu ocazia zilei reginei..a implinit 90 ani.. el avea 57.. 90-57=33.. e clar.. e pe fata”. Altul cand vede chestia cu 90-57=33 zice “great catch, mate, you’re a genius”. Altul zice ca l-au indepartat Illuminati (astia-s vinovatii de serviciu cand moare o celebritate) pt c-a vorbit despre chemtrails si pt c-avea de gand sa zica mai multe in memorii despre ei.