În primul rând, haideți să folosim cu toții adevăratul nume oficial actual al lui Gregorian Bivolaru, acela de Magnus Aurollson. De ce ? Pentru că google indexează, iar cine caută din străinătate după numele lui Bivolaru – Magnus, nu va găsi decât articolele în engleză, scrise pro-Magnus, pe siturile satelit ale sectei.

Manevra e una abilă, căci în România toată lumea vorbește de Bivolaru, pe când în restul Europei se vorbește despre Magnus Aurollson, o cu totul altă persoană, fără nici o legătură cu traficul de persoane, pornografie și raport sexual cu minore.

Manevra e una de tip magico-imagologic, cunoscută din cele mai vechi timpuri la români. În vechime, dacă un copil era bolnav grav, el era “vândut” pe fereastra casei unei personae, care îi schimba numele, cu credința că astfel, era scăpat de păcatele părintești din familia copilului, dar și de Diavolul (care aștepta la ușă), și că aceștia îi vor pierde urma, iar el va putea să înceapă o viață nouă, păcălind destinul.

 La fel au procedat și țiganii, a căror etnie are un prost renume în toată lumea, datorită infracționalității crescute a membrilor acestei etnii. S-au transformat în rromi, tocmai pentru a scăpa de încărcătura/conotația/bagajul țigănesc, acumulat de secole în subconștientul colectiv.

 La fel procedau și etnicii evrei comuniști, care obișnuiau să își schimbe numele pentru a-și face pierdută descendența evreiască, care i-ar fi putut acuza în masă pentru toate nelegiuirile comise de evrei de-a lungul istoriei Umanității (și sunt destule !).

Spun asta, pentru că schimbarea de identitate a mentorului MISA, chiar de mai multe ori (să nu uităm că a fost prins cu un pașaport fals, bulgăresc !) a avut drept unic scop inducerea în eroare și semănarea confuziei în rândurile autorităților, a judecătorilor, manipularea informației fiind principala armă în apărarea Aurrollsonului din Tărtășești.

De aceea, în țigănirea cu media din România dar și în relația cu cursanții, conducerea MISA – recte yogaesoteric folosește numele “de scenă”  Gregorian Bivolaru, despre care pot spune orice, mai puțin adevărul – și culmea, fără să mintă ! Căci ei vorbesc despre un personaj fictiv, Gregorian Bivolaru, care a încetat să mai existe în 2006. Așadar, Gregorian Bivolaru nu cere ajutor, nu vrea brățară electronică, probabil că nici nu mănâncă și nici nu doarme. El, Gregorian Bivolaru este ne-atins, ne-pătat de vicisitutinile lumii pământene. Legenda l-a zeificat, el a devenit doar un concept, o idee, un principiu, depășind condiția umană. De aceea, MISA.TV, yogaesoteric și restul publicațiilor MISA de limbă română vorbesc despre “cazul Gregorian Bivolaru” iar nu despre Magnus Aurollson. Gregorian Bivolaru nu a fost prins, nu se află în pușcărie. El plutește printre galaxii, alături de marii iluminați ai lumii, liber de orice condiționări, ca un maestru eliberat ce se află. Proiecția lui pămâneană în schimb, ce poartă numele de Magnus Aurollson, nu este decât un bătrân libidinos, decrepit și bolnav, prins cu pașaport bulgăresc, încercând să facă pe bulgarul la fel de penibil ca și în momentul prinderii cu peruca la vama Nădlac, bătrân care face pușcărie prin Franța pentru fapte pe care nu el le-a comis, ci Bivolaru, un guru din România cu care el nu are nici o legătură !

De altfel, schimbarea numelui din Bivolaru în Magnus Aurollson nu este întâmplătoare. Ca un tantric ce se crede, Bivolaru trăiește cu obsesia transmutării alchimice a manifestărilor grosiere (toate căcaturile penale pe care le-a făcut în existența lui de guru Bivolar) în Marea Operă a Alchimiștilor – Magnus Opera. Însă ar fi fost penibil să îl cheme Magnus Opera, deși ca nume de scenă i se potrivea mai bine, la cît de teatral este și cât de bine și-a jucat rolul de maestru, păcălind pe mai toată lumea (inclusiv pe mine !). Așa că a devenit Magnus Aurollson, adică marele Auriu, aluzie la rezultatul Marii Opere Alchimice, obținerea Aurului Spiritual.

Se pare însă că marea manevră alchimică de transformare a plumbului ghiulelei de pușcăriaș și fierului cătușelor și gratiilor în Aurul libertății pariziene, nu i-a reușit, sau – mă rog, nu până la final. Și iată-l din nou în marele căcat (materia primă a alchimistului) al Vieții, chinuindu-se cu ajutorul meditațiilor, să se aclhimizeze din nou, prin sublimare în afara zidurilor pușcăriei, să scape de consecințele propriilor acțiuni. Cazul Bivolaru-Aurollson este interesant din acest punct de vedere, cred că se poate face și un film pe tema asta, mult mai tare decât cel cu Mikey Rourke din filmul Angel Heart.

Revenind la minciunile despre Gregorian Bivolaru, conducerea MISA folosește cu abilitate manipularea mediatică și minciuna, pentru a păstra neatinsă imaginea celestă a maestrului Bivolaru. Însă mecanismul mediatic misan nu este (încă) perfect, căci dă dovadă de scăpări jenante.

Spre exemplu,  în comunicatul de presă intitulat “Comunicat de presă. Circul judiciar și mediatic încearcă să acopere abuzul noii arestări a lui Gregorian Bivolaru” din data de 27 februarie 2016 publicat pe yogaestoeric, se afirmă în mod corect că “…deținând un pașaport perfect valabil, precum și în baza Convenției de la Geneva, domnul Bivolaru are un drept de liberă circulație în oricare dintre statele membre ale Uniunii Europene, exceptând România.” Fraza respectivă induce însă ideea că dl. Bivolaru-Aurollson a și folosit acest pașaport la momentul prinderii lui, pentru a se legitima, lucru complet fals.

Pasul următor a fost să îi facă o vizită ziaristului Ion Cristoiu, intrat de multă vreme într-un con de umbră al publicisticii, care a simțit nevoia să iasă la rampă cu articolul intitulat Cazul Gregorian Bivolaru poate fi punctul de plecare al unui Scandal la nivelul Uniunii Europene. Manipulat de cei de la MISA, Ion Cristoiu eșuează ca ziarist în poziția de papagal manipulat, afirmând nici mai mult nici mai puțin că Bivolaru-Aurollson nu a folosit nici un pașaport fals: “Pașaportul lui Gregorian Bivolaru, prezentat în exclusivitate (nici vorbă de fabulația cu pașaport bulgăresc)….

Cu alte cuvinte, pentru Ion Cristoiu a fost suficient de flatant faptul că reprezentanții MISA i-au “servit”în exclusivitate” copia pașaportului suedez al Aurollsonului, pentru a-l face să “muște” minciuna cu “fabulația pașaportului bulgăresc”.

Că nu este o fabulație faptul că Bivolaru și-a asumat o altă identitate în fața autorităților franceze – cu prilejul prinderii lui, se poate vedea clar din interviurile date de avocații acestuia, filmate la data de 23.03.2016 și postate pe MISA.TV, intitulate “ Reacții ale avocaților lui Gregorian Bivolaru după ședința de judecată din 23.03.2016”, unde avocata Elodia spune cu gurița ei aia frumoasă, că “de fapt, Procurorul General și Președintele Curții își puneau anumite întrebări de ce se află în Franța, de ce s-a prezentat cu acte false și am putut lămuri aceste numeroase aspecte și a fost foarte bine”.

elodie bivolaru

Păi, dacă le-au lămurit cu explicațiile servite presei și cursanților din România de conducerea MISA, Bivolaru va sta la pușcărie încă multă vreme, pentru că în Franța nu prea poți minții judecătorii, căci totul se verifică. Probabil că au spus că Bivolaru se afla în vizită, doar pentru salonul de carte unde a fost prins. Dacă îi verifică însă intrările la Moulin Rouge și Crazy Horse, o să vadă că Aurollsonul a fost nelipsit la toată viața de noapte a Parisului, cum la fel de binecunoscut le era și vânzătorilor din sex-shopurile din Place Pigalle.

Ar fi interesant ca MISA.TV și yogaesoteric să ne lămurească ce explicații au dat judecătorului de instrucție avocații lui Magnus Aurollson cu privire la folosirea pașaportului bulgăresc fals. Dar ca să ne informeze în acest sens, ar trebui să se recunoască mai întâi faptul că Gregorian Bivolaru s-a dat mai întâi drept bulgar – lucru negat cu vehemență în prezent de conducerea MISA din România.

O altă minciună servită prin intermediul lui Ion Cristoiu a fost aceea că cererea de extrădare formulată de autoritățile române pentru Gregorian Bivolaru este formulată datorită emiterii “pe numele său, pe 21 iunie 2004, prin Europol, un mandat de urmărire europeană.

Și o ține langa cu mandatul de arestare europeană domnul Cristoiu, papagalul misanilor, batând câmpii cu Viviane Reding și “puterea Deciziei Cadru nr. 2002/584 a JAI din 13 iunie 2002”, complet inaplicabile în cazul de față în care, ÎN REALITATE, avem de-a face cu un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, iar nu cu un mandat european de arestare preventivă.

urmarit politia romana

europol bivolaru

Pentru cei care nu cunosc, toate țările europene sunt semnatare ale unui acord de cooperare penală în materia executării pedepselor, care spune că atunci când un infractor este prins oriunde pe teritoriul Uniunii Europene, mandatul de executare a pedepsei se pune în aplicare OBLIGATORIU și FĂRĂ EXCEPȚII.

De aceea, din recapitularea cronologică servită lui Cristoiu de misani, lipsește un aspect important, crucial chiar pentru soarta gurului.

Mandatul european de arestare a fost emis ÎNAINTE de obținerea azilului politic din Suedia (2 ianuarie 2006). Deci acest mandat de arestare preventivă a fost avut în vedere de autoritățile suedeze la acordarea azilului politic.

Problema este însă că Gregorian Bivolaru/Magnus Aurollson a fost condamnat definitiv și irevocabil la DUPĂ primirea azilului politic, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la data de 14 iunie 2013, iar mandatul european de executare a pedepsei cu închisoarea a fost emis tot în 2013. Acel mandat de executare a pedepsei din 2013, iar nu mandatul de arestare preventivă din 2004 este documentul în baza căruia Statul Român cere extrădarea lui Aurollson, lucru pe care MISA se căznește cu disperare să îl ascundă de ochii opiniei publice dar și al judecătorilor francezi.

bivolaru interpol

Căci legalitatea hotărârii Înaltei Curți de Casație și Justiție din România este dincolo de orice îndoială, în condițiile în care CEDO i-a respins lui Magnus Aurollson plângerea făcută în acel dosar. În aceste condiții, pe 11 mai 2016, judecătorii francezi vor constata că Suedia nu a avut în vedere la acordarea azilului politic din 2006, hotărârea de condamnare din 2013, iar Aurolsson va executa cei 6 ani de pușcărie în numele faptelor comise de Bivolaru.

La faza asta, marele ziarist Ion Crisotiu a căzut de papagal, înghițind pe nemestecate și difuzând minciunile yoghinilor, făcându-se trompeta lor. Și când te gândești că era atât de simplu să verifice informațiile… Împardonabilă naivitate, din partea unui om atât de experimentat !

La cum îl cunosc eu pe Gregorian Bivolaru, cred că el știa toate aceste lucruri.  Știa și că va fi săltat, având informații în acest sens. În fața inevitabilului, și-a pregătit o evadare din fața justiției române demnă de un Houdini al infracțiunilor. Știa că vrăjeala cu mandatul european de arestare preventivă nu va ține, așa că a săvârșit deliberat în Franța fapta de folosire a unui pașaport fals și asumare a unei identități false, pentru a fi sigur că francezii îl vor mai ține acolo pentru a-l judeca și pentru aceste fapte, timp în care el să își ispășească cei 6 ani într-o pușcărie franceză, departe de România.

Vom vedea dacă viitorul îmi va da dreptate, sau dacă Aurollson va reuși încă o dată să scape de justiție, prin minciuni și manipulare, păcălind judecătorii francezi, așa cum a păcălit și justiția din România.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares