Noi minciuni marca MISA, date în vileag în cazul încarcerării lui Magnus Aurollson

În primul rând, haideți să folosim cu toții adevăratul nume oficial actual al lui Gregorian Bivolaru, acela de Magnus Aurollson. De ce ? Pentru că google indexează, iar cine caută din străinătate după numele lui Bivolaru – Magnus, nu va găsi decât articolele în engleză, scrise pro-Magnus, pe siturile satelit ale sectei.

Manevra e una abilă, căci în România toată lumea vorbește de Bivolaru, pe când în restul Europei se vorbește despre Magnus Aurollson, o cu totul altă persoană, fără nici o legătură cu traficul de persoane, pornografie și raport sexual cu minore.

Manevra e una de tip magico-imagologic, cunoscută din cele mai vechi timpuri la români. În vechime, dacă un copil era bolnav grav, el era “vândut” pe fereastra casei unei personae, care îi schimba numele, cu credința că astfel, era scăpat de păcatele părintești din familia copilului, dar și de Diavolul (care aștepta la ușă), și că aceștia îi vor pierde urma, iar el va putea să înceapă o viață nouă, păcălind destinul.

 La fel au procedat și țiganii, a căror etnie are un prost renume în toată lumea, datorită infracționalității crescute a membrilor acestei etnii. S-au transformat în rromi, tocmai pentru a scăpa de încărcătura/conotația/bagajul țigănesc, acumulat de secole în subconștientul colectiv.

 La fel procedau și etnicii evrei comuniști, care obișnuiau să își schimbe numele pentru a-și face pierdută descendența evreiască, care i-ar fi putut acuza în masă pentru toate nelegiuirile comise de evrei de-a lungul istoriei Umanității (și sunt destule !).

Spun asta, pentru că schimbarea de identitate a mentorului MISA, chiar de mai multe ori (să nu uităm că a fost prins cu un pașaport fals, bulgăresc !) a avut drept unic scop inducerea în eroare și semănarea confuziei în rândurile autorităților, a judecătorilor, manipularea informației fiind principala armă în apărarea Aurrollsonului din Tărtășești.

De aceea, în țigănirea cu media din România dar și în relația cu cursanții, conducerea MISA – recte yogaesoteric folosește numele “de scenă”  Gregorian Bivolaru, despre care pot spune orice, mai puțin adevărul – și culmea, fără să mintă ! Căci ei vorbesc despre un personaj fictiv, Gregorian Bivolaru, care a încetat să mai existe în 2006. Așadar, Gregorian Bivolaru nu cere ajutor, nu vrea brățară electronică, probabil că nici nu mănâncă și nici nu doarme. El, Gregorian Bivolaru este ne-atins, ne-pătat de vicisitutinile lumii pământene. Legenda l-a zeificat, el a devenit doar un concept, o idee, un principiu, depășind condiția umană. De aceea, MISA.TV, yogaesoteric și restul publicațiilor MISA de limbă română vorbesc despre “cazul Gregorian Bivolaru” iar nu despre Magnus Aurollson. Gregorian Bivolaru nu a fost prins, nu se află în pușcărie. El plutește printre galaxii, alături de marii iluminați ai lumii, liber de orice condiționări, ca un maestru eliberat ce se află. Proiecția lui pămâneană în schimb, ce poartă numele de Magnus Aurollson, nu este decât un bătrân libidinos, decrepit și bolnav, prins cu pașaport bulgăresc, încercând să facă pe bulgarul la fel de penibil ca și în momentul prinderii cu peruca la vama Nădlac, bătrân care face pușcărie prin Franța pentru fapte pe care nu el le-a comis, ci Bivolaru, un guru din România cu care el nu are nici o legătură !

De altfel, schimbarea numelui din Bivolaru în Magnus Aurollson nu este întâmplătoare. Ca un tantric ce se crede, Bivolaru trăiește cu obsesia transmutării alchimice a manifestărilor grosiere (toate căcaturile penale pe care le-a făcut în existența lui de guru Bivolar) în Marea Operă a Alchimiștilor – Magnus Opera. Însă ar fi fost penibil să îl cheme Magnus Opera, deși ca nume de scenă i se potrivea mai bine, la cît de teatral este și cât de bine și-a jucat rolul de maestru, păcălind pe mai toată lumea (inclusiv pe mine !). Așa că a devenit Magnus Aurollson, adică marele Auriu, aluzie la rezultatul Marii Opere Alchimice, obținerea Aurului Spiritual.

Se pare însă că marea manevră alchimică de transformare a plumbului ghiulelei de pușcăriaș și fierului cătușelor și gratiilor în Aurul libertății pariziene, nu i-a reușit, sau – mă rog, nu până la final. Și iată-l din nou în marele căcat (materia primă a alchimistului) al Vieții, chinuindu-se cu ajutorul meditațiilor, să se aclhimizeze din nou, prin sublimare în afara zidurilor pușcăriei, să scape de consecințele propriilor acțiuni. Cazul Bivolaru-Aurollson este interesant din acest punct de vedere, cred că se poate face și un film pe tema asta, mult mai tare decât cel cu Mikey Rourke din filmul Angel Heart.

Revenind la minciunile despre Gregorian Bivolaru, conducerea MISA folosește cu abilitate manipularea mediatică și minciuna, pentru a păstra neatinsă imaginea celestă a maestrului Bivolaru. Însă mecanismul mediatic misan nu este (încă) perfect, căci dă dovadă de scăpări jenante.

Spre exemplu,  în comunicatul de presă intitulat “Comunicat de presă. Circul judiciar și mediatic încearcă să acopere abuzul noii arestări a lui Gregorian Bivolaru” din data de 27 februarie 2016 publicat pe yogaestoeric, se afirmă în mod corect că “…deținând un pașaport perfect valabil, precum și în baza Convenției de la Geneva, domnul Bivolaru are un drept de liberă circulație în oricare dintre statele membre ale Uniunii Europene, exceptând România.” Fraza respectivă induce însă ideea că dl. Bivolaru-Aurollson a și folosit acest pașaport la momentul prinderii lui, pentru a se legitima, lucru complet fals.

Pasul următor a fost să îi facă o vizită ziaristului Ion Cristoiu, intrat de multă vreme într-un con de umbră al publicisticii, care a simțit nevoia să iasă la rampă cu articolul intitulat Cazul Gregorian Bivolaru poate fi punctul de plecare al unui Scandal la nivelul Uniunii Europene. Manipulat de cei de la MISA, Ion Cristoiu eșuează ca ziarist în poziția de papagal manipulat, afirmând nici mai mult nici mai puțin că Bivolaru-Aurollson nu a folosit nici un pașaport fals: “Pașaportul lui Gregorian Bivolaru, prezentat în exclusivitate (nici vorbă de fabulația cu pașaport bulgăresc)….

Cu alte cuvinte, pentru Ion Cristoiu a fost suficient de flatant faptul că reprezentanții MISA i-au “servit”în exclusivitate” copia pașaportului suedez al Aurollsonului, pentru a-l face să “muște” minciuna cu “fabulația pașaportului bulgăresc”.

Că nu este o fabulație faptul că Bivolaru și-a asumat o altă identitate în fața autorităților franceze – cu prilejul prinderii lui, se poate vedea clar din interviurile date de avocații acestuia, filmate la data de 23.03.2016 și postate pe MISA.TV, intitulate “ Reacții ale avocaților lui Gregorian Bivolaru după ședința de judecată din 23.03.2016”, unde avocata Elodia spune cu gurița ei aia frumoasă, că “de fapt, Procurorul General și Președintele Curții își puneau anumite întrebări de ce se află în Franța, de ce s-a prezentat cu acte false și am putut lămuri aceste numeroase aspecte și a fost foarte bine”.

elodie bivolaru

Păi, dacă le-au lămurit cu explicațiile servite presei și cursanților din România de conducerea MISA, Bivolaru va sta la pușcărie încă multă vreme, pentru că în Franța nu prea poți minții judecătorii, căci totul se verifică. Probabil că au spus că Bivolaru se afla în vizită, doar pentru salonul de carte unde a fost prins. Dacă îi verifică însă intrările la Moulin Rouge și Crazy Horse, o să vadă că Aurollsonul a fost nelipsit la toată viața de noapte a Parisului, cum la fel de binecunoscut le era și vânzătorilor din sex-shopurile din Place Pigalle.

Ar fi interesant ca MISA.TV și yogaesoteric să ne lămurească ce explicații au dat judecătorului de instrucție avocații lui Magnus Aurollson cu privire la folosirea pașaportului bulgăresc fals. Dar ca să ne informeze în acest sens, ar trebui să se recunoască mai întâi faptul că Gregorian Bivolaru s-a dat mai întâi drept bulgar – lucru negat cu vehemență în prezent de conducerea MISA din România.

O altă minciună servită prin intermediul lui Ion Cristoiu a fost aceea că cererea de extrădare formulată de autoritățile române pentru Gregorian Bivolaru este formulată datorită emiterii “pe numele său, pe 21 iunie 2004, prin Europol, un mandat de urmărire europeană.

Și o ține langa cu mandatul de arestare europeană domnul Cristoiu, papagalul misanilor, batând câmpii cu Viviane Reding și “puterea Deciziei Cadru nr. 2002/584 a JAI din 13 iunie 2002”, complet inaplicabile în cazul de față în care, ÎN REALITATE, avem de-a face cu un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, iar nu cu un mandat european de arestare preventivă.

urmarit politia romana

europol bivolaru

Pentru cei care nu cunosc, toate țările europene sunt semnatare ale unui acord de cooperare penală în materia executării pedepselor, care spune că atunci când un infractor este prins oriunde pe teritoriul Uniunii Europene, mandatul de executare a pedepsei se pune în aplicare OBLIGATORIU și FĂRĂ EXCEPȚII.

De aceea, din recapitularea cronologică servită lui Cristoiu de misani, lipsește un aspect important, crucial chiar pentru soarta gurului.

Mandatul european de arestare a fost emis ÎNAINTE de obținerea azilului politic din Suedia (2 ianuarie 2006). Deci acest mandat de arestare preventivă a fost avut în vedere de autoritățile suedeze la acordarea azilului politic.

Problema este însă că Gregorian Bivolaru/Magnus Aurollson a fost condamnat definitiv și irevocabil la DUPĂ primirea azilului politic, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la data de 14 iunie 2013, iar mandatul european de executare a pedepsei cu închisoarea a fost emis tot în 2013. Acel mandat de executare a pedepsei din 2013, iar nu mandatul de arestare preventivă din 2004 este documentul în baza căruia Statul Român cere extrădarea lui Aurollson, lucru pe care MISA se căznește cu disperare să îl ascundă de ochii opiniei publice dar și al judecătorilor francezi.

bivolaru interpol

Căci legalitatea hotărârii Înaltei Curți de Casație și Justiție din România este dincolo de orice îndoială, în condițiile în care CEDO i-a respins lui Magnus Aurollson plângerea făcută în acel dosar. În aceste condiții, pe 11 mai 2016, judecătorii francezi vor constata că Suedia nu a avut în vedere la acordarea azilului politic din 2006, hotărârea de condamnare din 2013, iar Aurolsson va executa cei 6 ani de pușcărie în numele faptelor comise de Bivolaru.

La faza asta, marele ziarist Ion Crisotiu a căzut de papagal, înghițind pe nemestecate și difuzând minciunile yoghinilor, făcându-se trompeta lor. Și când te gândești că era atât de simplu să verifice informațiile… Împardonabilă naivitate, din partea unui om atât de experimentat !

La cum îl cunosc eu pe Gregorian Bivolaru, cred că el știa toate aceste lucruri.  Știa și că va fi săltat, având informații în acest sens. În fața inevitabilului, și-a pregătit o evadare din fața justiției române demnă de un Houdini al infracțiunilor. Știa că vrăjeala cu mandatul european de arestare preventivă nu va ține, așa că a săvârșit deliberat în Franța fapta de folosire a unui pașaport fals și asumare a unei identități false, pentru a fi sigur că francezii îl vor mai ține acolo pentru a-l judeca și pentru aceste fapte, timp în care el să își ispășească cei 6 ani într-o pușcărie franceză, departe de România.

Vom vedea dacă viitorul îmi va da dreptate, sau dacă Aurollson va reuși încă o dată să scape de justiție, prin minciuni și manipulare, păcălind judecătorii francezi, așa cum a păcălit și justiția din România.

 • io

  Cum se face ca aproape nici un ziar din tara nu vorbeste despre cum a fost abuzata minora Madalina Dumitru de procurori sa dea delaratie falsa impotriva lui Gregorian Bivolaru ? Pe acei procurori cine ii trage la raspundere? Pentru asta a primit Grieg o condamnare de 6 ani, pentru o victima care a zis de ani de zile ca nu a intretinut nici un act sexual cu el si pe care nu o baga nimeni in seama.

  https://www.youtube.com/watch?v=S0P7ZAOVups
  Madalina Dumitru – victima lui Gregorian Bivolaru?

 • Grivei

  rapcea, faptul ca guru a futut o droaie de spalate la creier, poate fi considerata drept karma yoga?

 • Mihai

  Da, mersi ca macar m-ai notificat ca ai mai scris un articol pe tema asta. Imi pare rau pentru tine. Se vede ca esti disperat.

  E clar ca nu ai toate informatiile si ca fabulezi la greu. Plus ca arunci cu injuriii si calomnii intr-un fost client. Nu e singurul in situatia asta. Deci cei care te-ar vrea de avocat stiu deja la ce sa se astepte din partea ta.

  Profesionalismul tau se duce de rapa si pentru ca toata lumea isi da seama ca vrei sa influentezi mediatic un proces si in acealsi timp te rafueisti cu organizatia care te-a exclus pe buna dreptate (si confirmi asta prin fiecare postare).

  Propunerea mea ar fi sa te lasi de drept ca se vede ca nu e de tine si sa te apuci de tabloidizare si manipulare profesionista. Asa o sa ajungi sa semnezi cu numele tau articolele din cancan si de pe unde le mai dai. Ar fi ceva mai cinstit.

 • MR

  Mihai Vasilescu,
  “Ce ești tu, am fost și eu. Ce sunt eu, vei fi și tu”. Citatul îi aparține lui Gregorian Bivolaru. Cu mențiunea că nu vei putea deveni ceea ce sunt eu decât atunci când vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Și mai e o condiție esențială, pentru a deveni ceea ce sunt eu: SĂ IUBEȘTI ADEVĂRUL MAI PRESUS DE ORICE.

 • Mihai

  @MR Penibil.

 • MR

  @Mihai
  Oare ?! Hai, nu mai vii cu nis™te argumente ? Nu mai mint ? Nu mă mai dovedes™ti cu probe ? Doar atata pot›i ?
  Penibil es™ti tu, si cred caƒ in momentul asta ti-e greu saƒ mai faci karma-yoga la mine pe site s™i pe fb. Apropos, iti iese consacrarea saƒ scrii mizeriile pe care le debitezi aici sau pe yogaesoteric ?
  Asta daca ti-a mai ramas macar o doză minimaƒ de corectitudine…

 • MR

  Interesantă manevra din partea celor de la MISA.TV. Pentru că bătea la ochi să scoată filmarea preluată de mine, sau să o ciuntească (de data asta vă asigur că am copiat-o, pentru a avea dovada !), au schimbat linkul de embed, iar la mine pe site se auzea muzică psihedelică, nu mai puteai vedea pe pagină declarația avocatei Elodia.
  Am reparat-o, luând din nou linkul de embed schimbat pe șest de misani și, voila, cherchez la famme, cum ar spune franțuzu :)))

 • Mihai

  @Rapcea Ce tot aberezi acolo? Ori nu te pricepi si fantazezi de unul singur ori daca le scornesti constient sa stii ca e chiar grav.

  Crezi ca n-am altceva de facut in viata asta decat sa stau sa-ti demontez minciunile tale?
  Ti-am zis ca esti penibil pentru ca rasucesti in favoarea ta citate ale celui pe care il urasti atat de mult si minti de se prinde toata lumea dar scrii despre adevar cu litere mari.

  Uite acuzatiile falsificate de Romania si trimise la Europol in comparatie cu cele de pe pagina politiei romane. http://imgur.com/hJ5YNZY

  Daca mai esti avocat ar trebui sa preiei imaginea in articol.

  Despre “minora” exista pe pe youtube o inregistrare cu tine in care spui ca a fost sechestrata si rapita https://www.youtube.com/watch?v=Bn4i6z_koag

  Asta pe langa cele in care ea sustine inca de la inceput ca a fost tinuta cu forta, fara hrana, apa sau acces la toaleta, batuta si torturata, in lipsa unui avocat sau tutore legal, atunci cand i-a fost luata cu forta declaratia https://www.youtube.com/watch?v=v3Mf3fglAz8

  Iar cand a facut o a doua declaratie i-au furat-o de la dosar dar au uitat o rezolutie in care se scria ca aceasta e “respinsa”.

  Pe bune esti de toata jena.

 • FREEDOM

  Pai asa zisa victima abuzata de autoritatile romane spunea in jurnalul ei intim ca AUROLACSON -se misca innebunitor – adica o futea de o indoaia si ea saraca traia curentata le greu de bagabontul asta . @IO . Da , se considera KY insa fructele ulterioare acestor futinguri cind fetele erau dezamagite si ranite nu se mai considera KY ci doar ca erau ele larvare si demoniace .Deci efectul magiei lui nu tinea uneori prea mult , era suficient ca fetele sa ia contact cu el si sa realizeze ca nu era asa cum auzisera -crezusera ele ci mult mai putin . In plus ejacularile lui erau de-a dreptul naucitoare ptr femei si unele panarame mai vechi le spuneau celor noi venite ca a ingurgita sperma lui era nici mai mult nici mai putin decit gratie divina . In realitate auroalacul isi dadea drumu din 2 motive : 1 ii placea si 2- nu putea controla . Asa ca de aia a ajuns sa aibe fataul ala obosit dupa o viata de asa zisa transmutare si sublimare . Practic continenta lui de o viata a avut ca efect sa-l faca sa arate mai expirat decit un mincator de carne , bautor si fumator … . asa cum facea si purtatorul de cuvint al trupei , handicapat psihic si ejaculator de meserie . Adica omul ejacula din principiu . Si asta nu cumva preda yoga si continenta , nu tinea si conferinte despre asta ? HALAL , numai panarame poleite cu zvonuri si imagini intretinute cu cea mai mare grija , insa MEREU iese adevarul la iveala . Acest aurolacson are toata viata plina de nereguli si gafe jalnice , ptr orice om lucid nu a avut decit o atitudine de paiata mincinoasa care stie foarte bine sa se victimizeze la greu . Dintotdeauna toata lumea a avut ceva cu el , chiar si fostii elevi care au crezut in el si l-au iubit au ceva cu el insa prostovanul nu vede ca LEGEA KARMEI are ceva cu el =sa-i transmita ca ceva nu e in regula de zeci de ani cu el si atitudinile lui . Acest lucru simplu nu vrea sa-l priceapa Aurolacul si de asta interpreteaza eronat mesajele legii cauza efect dind vina mereu pe altcine numai pe el nu ptr ce i se petrece si ptr ce vine peste el . Nu vrea sa priceapa ca legea universala ii tot transmite mesaje de 26 de ani . Asta e marea lui problema , si pina nu schimba atitudinea va primi in continuarea astfel de situatii deranjante ptr viata lui . Nu vrea sa priceapa si ii place mai mult sa se victimizeze ptr ca da bine la oamenii ce stau atirnati psihologic de el . Din punctu asta de vedere se poate spune lejer ca este un obsedat . Sexual este obsedat de adolescente ptr ca a fost respins in liceu de o fata sau mai multe si e forma de razbunare luata de psihicul lui . De aia nici nu a iubit vreo femeie cu adevarat niciodata ptr ca a ramas in regresia asta psihilogica adolescentina . Omul e blocat in adolescenta , intirziat , un fel de MICHAEL JACKSON un pic modificat . El e de plins insa din compasiune ptr infantilitatea de care a dat dovada toata viata nu ptr ce a facut . Orice psiholog sau psihiatru va spune acelasi lucru despre el . Omul este blocat=ramas intr-o stare de regresie de zeci de ani la perioada adolescentei . Si MICHAEL JACKSON isi punea geaca in cap si umbla cu peruci ca sa nu fie recunoscut si se speria exact ca un adolescent cind era surprins in anumite situatii . Asa si aurolcason . Omul poate fi citit usor daca ii analizezi actiunile si comportamentul . Este un individ infantil ramas la virsta de 16, 17 ani , adica mult mai imatur decit multi cursanti .

 • MR

  @Mihai
  Tu ce vrei, să rejudeci cazul Bivolaru aici pe site ? Te întreb eu, simplu, omenește ? A făcut sex cu Bivolaru Mădălina Dumitru ? A făcut. Dovadă este jurnalul ei. Și convorbirile telefonice, alea ilegale. Restul, sunt detalii. Da, au fost abuzuri ale autorităților, eu sunt primul care o recunosc și le condamn. Dar asta nu îi exonerează de răspunderea penală pe Grieg. Dacă legea zice că nu ai voie la minore, o respecți și gata. Nu vrei să o respecți, suporți consecințele, ca un bărbat.
  Pe mine nu mă deranjează chestia asta, că a făcut sau nu a făcut. Am condamnat mereu ipocrizia legii penale si a societatii in general raportat la infracțiunea respectiva. Oricarui barbat ii plac prospaturile.
  Frustrarea tuturor este insa aceea ca Grieg a transformat MISA intr-o afacere cu videochat si japonii, distrugand cel mai frumos ideal spiritual, la care am muncit ani de zile mii de oameni. S-a pisat pe visele si nazuintele noastre, preferand sa se foloseasca de oamenii care au crezut in el. De-aia e suparata lumea pe el, inclusiv eu, nu pentru sexul cu Madalina.
  I-am spus in repetate randuri sa inceteze cu traficarea muncii cursantilor si nu a vrut sa ma asculte. Cei 6 ani de puscarie care il asteapta vor fi urmati cu siguranta de multi altii, cand va fi judecat pentru toate femeile trimise la dans la bara sau videochat, pe care le-a deposedat de castigul lor.
  This in the real shit, nu basmele siropoase cu minora inlacrimata.

 • Mihai

  Pe bune. Tu nu esti avocat. Asta e doar acoperirea. Deja se prinde toata lumea.

 • Mihai

  Uite inca o data falsul autoritatilor romane.Stanga – pagina politiei romane – infractiunea din sentinta). Dreapta – pagina europol – infractiunea inventata

  Sper ca merge embed

  bivo

 • MR

  Nu merge embed, nu stiu de ce. Linkul e asta http://imgur.com/hJ5YNZY

  Nu il stiam, dar da, e o nedreptate ca a aparut asa. Nu neg ca are dusmani puternici, in special din randurile masoneriei. Insa nici nu e floare de nufar, cum pozeaza.
  Repet, lucrurile sunt nuantate, exista si vinovatia lui GB, exista si abuzurile sistemului din Romania. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa sar acu in barca aplaudacilor lui GB si sa cer eliberarea lui. Omul si-a facut-o cu mana lui si ce e mai grav e ca a continuat cu trimis femei la facut bani pentru el, cu exploatarea muncii cursantilor, si va trage si pe altii dupa el. Asta nu e yoga, e căcat amestecat cu yoga. Nici Aurobindo, nici Lahiri Mahasaya, nici Yukteshwar sau Yogananda nu si-au construit ashramuri trimitand femei sa isi vanda frumusetea.

 • io

  Si daca ar fi facut amor cu G, abuzurile sunt tot abuzuri. Daca cei din justitie erau asa de relaxati ca aveau probe, de ce a trebuit sa smulga cu forta declaratii impotriva lui G, Madalina nu a depus niciodata plangere impotriva lui G. Cum de procurorii nu au fost anchetati pt abuz in serviciu? Ea era fericita inainte sa ii invadeze procurorii viata, dar asta nu conteaza, important e sa o traumatizeze si sa faca “dreptatea” care o considera ei cu forta si sa ii distruga viata. Asta o spune o persoana care nu a facut niciodata videochat si lucreaza la o firma respectabila de ani de zile ca inginer. Ideea ca vezi Doamne toti yoghinii sunt exploatati de G si ca nu sunt capabili sa aiba o viata sociala, e o aberatie…

 • MR

  Era nevoie de circ mediatic să acopere scandalul cu Gabriel Bivolaru, Miki șpagă și ceilalți penali din PSD. Însă nu ar fi fost minunat să nu găsească procurorii nimic de care să se lege ? Nu tu Japonica, nu tu minore, nu tu videochat ?
  Ce e mai grav e faptul că între timp au luat-o razna si mai rău la MISA. Filme porno vandute in strainatate, cu actrite care habar nu aveau ca sunt vedete XXX. Plagiat din cartile altora. Jurăminte pe 15 ani că muncesc pentru MISA karma yoga pe santier. Jurăminte pe plecarile in Japonii, Germanii, Austrii si PAris. Juraminte la tot pasul.

  Astea tot yoga sunt ?!

 • Mihai

  @RAPCEA Stai un pic! Apropo de Gabriel Bivolaru am primit niste indicii. N-ai fost tu avocatul lui Gabriel Bivolaru la Balkan Petroleum-Rafo?

  CE INTERES AI TU SA IL ACOPERI PE GABRIEL BIVOLARU CARE ACUM ESTE CONDAMNAT IN PRIMA INSTANTA LA 11 ANI DE INCHISOARE CU UN SCANDAL PE TEMA GREGORIAN BIVOLARU?

  PRESA NU SCRIE DESPRE EL NICI 2 RANDURI SI ESTE LIBER DESI ESTE RECIDIVIST SI NU A RETURNAT STATULUI DECAT 1 MILION DE EURO DIN CELE 60 FURATE DE LA BRD!

  NU CUMVA AI FOST AVOCAT AL BKP IMPREUNA CU LUIZA MARGARIT, ASISTENTA LUI ION NEAGU, AVOCATUL LUI ION ILIESCU? LUIZA, CEA CARE L-A PREDAT POLITIEI PE GABRIEL BIVOLARU DUPA CE A STAT 2 SAPTAMANII INTR-O CASA A ;LUI NEAGU IN MARTIE 2004? CEA CARE DETINE JUMATATE DIN AVEREA LUI DAN DIACONESCU AL CARUI AVOCAT AI FOST?

 • Mihai

  Erai avocatul Balkan Petroleum care era detinuta de VGB Impex adica firma lui Gabriel Bivolaru. Si Marian Iancu era de paravan,

 • io

  uiti ca e vorba de un maestru tantric, nu e doar un profesor de yoga. Cati oameni sunt interesati de hata yoga si cati sunt interesati de tantra? cate ziare vorbesc despre faptul ca el preda si hata yoga si cate scriu despre sex , UNDE CREZI CA E INTERESUL? Daca incerc sa vorbesc cu colegii mei despre cum te poti vindeca cu plante, ii ia somnul, dar toti devin atenti la orice subiect care are legatura cu aspectul erotic ….El a predat yoga chiar daca a fost amenintat ca va fi inchis inainte de ’89 cand a fost interzisa yoga, adica INCREDIBIL NU A RESPECTAT LEGEA, pt ca stia ca astfel va ajuta foarte multi oameni…Un maestru nu se va adapa la mentalitatea care cere cu orice pret ca spiritualitatea sa fie predata cum vrea discipolul, pt ca el vede si alte aspecte…si sa nu imi spui ca oamenii din ziua de azi au constiinta pe manipura si ca de acolo poti sa discuti cu ei despre spiritualitate….Eu nu a trebuit sa folosesc hormoni si prezervative sa fac amor, fac dragoste cu mult mai mult de 6 minute, de cele mai multe ori folosesc plante sa ma vindec si extrem de rar medicamente, la varsta mea arat mult mai tanara decat multe femei de varsta mea, nu mananc animale moarte, folosesc yoga sa ma eliberez de stres si am avut parte de extrem de multe beneficii din tot ce am invatat de la G….Dar cu siguranta din tot ce am zis, important e dansul la bara si nu beneficiile pe care le-am enumerat….

 • MR

  @ Mihai Vasilescu
  Se pare că ești mai bine informat decât mine. Tactică de ferentari: când sunteți prinși, va ridicați fustele în cap, ca țigăncile, fustă după fustă, mutând discuția de la pașaportul fals de bulgar la Balkan Petroleum a lui Marian Iancu. Chiar credeți că mai puteți păcăli pe cineva cu manevre de-astea de grădiniță ?!

 • genarul

  Pe GB il doare la basca de discipoli, de evolutia lor . Maestru e acela care obtine rezultate spirituale deosebite cu cei care-l urmeaza. Ce a scos GB din discipolii lui?De ce-i spuneti maestru?Are un curs de yoga pe care-l exploateaza la maxim .Atat.

 • ADIA

  AVOCATII LUI GRIEG DIN FRANTA AU SPUS CA TOTUL DECURGE F BINE SI SUNT OPTIMISTI.
  ASA CA CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE..
  VA TRIUMFA ADEVARUL DIVIN.
  CA INTOTDEAUNA
  ACTIUNILE UNUI MAESTRU, GURU, NU POT FI INTELESE DECAT DE UN MAESTRU.
  MULTI IL IMITA , DAR NU AU ACEEASI ATITUDINE INTERIOARA.
  CATI POT VEDEA DIN PUNCT DE VEDERE DIVIN?
  VOI DOAR CALOMNIATI, PE UN TON MIZERABIL.
  PENIBIL.
  CATA URA , CAT VENIN.. PT CINEVA CARE SE CREDE CA VREA BINELE ALTORA..

 • FREEDOM

  Si daca ar fi MR avocatul nu stiu cui , important este sa nu mai aplicati tactica asta de a muta atentia de la bulgar la altii . Da , bulgaru a dat in masonerie ca nimeni altul in ROMANIA si cu siguranta de la asta i se trage insa noi cei care scriem aici vorbim despre ce a facut el cu oamenii lui , cu fetele si cu baieteii sinceri , naivi si de buna credinta . DESPRE ASTA E VORBA , in primul rind . Despre faptul ca japoniada si videochatul si munca cu japca si juraminte cu japca pe 15 ani in folosul a doar citorva ce conduc NU ESTE YOGA . Deja stilul asta de a devia atentia inspre nr de tehnici oferite si cit de benefice sint ele , de la mizeriile enumerate mai sus care nu au nimic de-a face cu yoga .. este jenant , penibil si MIZERABIL. Lasati apasarea butonului cu latura afectiva ca nu mai tine , este perimat . Ce treaba au tehnicile yoga benefice cu mizeria de atitudine a bulgarului in ce priveste sute de femei transformate in curve , ZDRENTE SEXUALE futute de toti jegosii doar ptr ca aveau bani ? NIMIC , nici o treaba .. insa ca sa vezi asta si sa nu mai bati cimpii incercind sa aburesti oamenii apasind butonul emotional iti trebuie ONESTITATE , curaj si verticalitate , adica SINCERITATE . De ce nu aveti cel mai important lucru si anume starea de SINCERITATE ABSOLUTA vzv de adevarul faptic daca faceti yoga de cel putin 26 de ani ? De ce dupa 26 de ani nu sinteti in stare sa fiti cu adevarat sinceri ? Ptr ca sinteti LASI -spalati pe creier – lipsiti de onestitate -lipsiti de discernamint si mai ales inchipuiti si vicleni in a va apara beneficiile materiale . Am sesizat ca se apara cel mai abitir mai ales cei din conducere care au diverse avantaje materiale si sexuale si de cele mai multe ori cursantii simplii nu mai sint atit de convinsi de vrajeala intretinuta de conducere cu disperare si au inceput sa-si puna intrebari . Dovada ? Este ca anual din 2004 un anumit numar de cursanti si-au pus intrebari si au judecat la rece si cind au inteles cum sta treaba nu au mai putut fi aburiti cu factorul emotional si AU PLECAT . Aceste plecari ale lor au fost imediat catalogate ca fiind demoniace samd . Este clar ca unii cursanti isi pun intrebari chiar in acest moment si periodic trec printr-o stare de criza interioara fiind pe jumatate decisi sa plece ptr ca cumva realizeaza in ciuda factorului emotional =irational ca lucrurile stau chiar asa cum le latram noi aici de ani de zile . Si lumea se trezeste ptr ca asa vrea constiinta , chiar daca bulgarului nu-i convine si incearca so de-a in explicatii despre stari demoniace samd . Asa ca toti care intrati aici intelegeti ca nu mai tine smecheria cu factorul afectiv ptr ca adevarul faptic este zdrobitor si mai intelegeti ca LEGEA karmei este mai sus decit acest individ farsor . Numai el refuza sa priceapa semnele universale si ii da inainte cu textele lui expirate . Ele erau in vigoare daca el ar fi fost impecabil . Si ca sa-l citez chiar pe el ; NIMENI nu scapa de incercarile spirituale, nici chiar ISUS – , deci nici bulgarul … si inca un citat – totul este posibil dar nu totul este permis – . Asa ca lasati vrajeala cei care conduceti ca discernamintuleste mai puternic decit textele voastre . Nu mai tine smecheria ieftina cu texte . Astia care vehiculeaza ideea ca maestrul nu se dapateaza discipolilor ci o face in felul lui sint inca in faza de gradinita la nivel mental . Ei inca traiesc prin ce au auzit de la altii si ignoraferoce adevarul faptic elementar si bunul simt elementar . Anumite lucruri nu se fac atunci cind esti treaz si anume : indici doar adevarul fara floricele si texte si nu maqi incerci sa ti oamenii legati de tine darami-te sa-i mai si manipulezi si folosesti in beneficiul personalptr ca nu mai exista nimeni acolo care sa fie o persoana . Este doar adevarul .

 • FREEDOM

  @IO , uiti ca desi sa spus ca el este un maestru tantric si deci a transmutat intregul corp fizic NU SE VEDE nici o transmutare pe corpul lui ci din contra numai o stare avansata de imbatrinire chiar prematura . La 64 de ani sint oameni care ii dau clasa la aspectul fizic . La el nu e decit o imbatrinere concreta , expresie naturala a unor energii obosite nicidecum proaspete dupa miile de fuziuni cu copilite . Acum serios si DRACULA arata mai tinar decit asta dupa sute de ani . Asta in afara de invirtit o rotita de 5 cm ce a aratat concret dupa o viata de yoga ? Numai o imagine construita din zvonuri de la cei vechi insa dupa ce cei vechi au plecat au inceput fetele astea zvapaiate si tinere sa -l de-a in git ca ejaculaeaza la greu . Un maestru tantric ejaculeaza sau nu ? Si daca ejaculeaza de mai multe ori se poate spune ca e deja constant ? Si daca ejaculeaza periodic se poate spune ca asta ii imbatrineste corpul fizic si in ciuda zvonurilor de continenta de o viata sa arate expirat ? Uita-te la MANTAK CHIA . O sa vezi diferenta . Ptr toti pisoii infantili care scriu ca avem ura samd , interesati-va CU ADEVARAT la fetele care au fost cu el sa vedeti cite au spus ca pur si simplu maistru EJACULA PERIODIC . Interesati-va ca sa nu muriti prosti si sa nu mai bateti cimpii aici despre timpenia asta cu ura si alte afirmatii debile . Daca scriem aici este ptr ca vrem ca , cit mai multi oameni sa deschida ochii si vada adevarul faptic si sa nu mai traiasca in texte si povesti si mituri . NICIDECUM din ura . Daca exista o anumita vehementa este ca raspuns la incercarile voastre jegoase de a muta atentia de la Adevarul faptic la O IMAGINE FALSA a acestui individ , imagine cu care cei din conducere se zbat sa mai tina oamenii in povestea asta

 • io

  MISA a ramas in picioare ani de zile, cu sau fara guru, pentru ca oamenii au rezultate in cadrul scolii, cei care au plecat, au fost mediocrii…..si dupa cum spuneam, traiasca cei obsedati de bara si Japonia, pt ca altceva nu reusesc sa priceapa :)….

 • ria

  ce rezultate au măh, ăia din cadrul școlii? s-a filmat vreunu’ Ăźn prezența mai multor martori obiectivi că poa’ să atingă un fier Ăźnroșit Ăźn foc fără să să ardă? pe youtube sunt zeci de masteri (e adevărat, nu yoghini) care pot demult să facă asta și au discipoli cu aceleași rezultate ca ei – ghici ce? discipolii ăia au familii, sunt integrați Ăźn societate, au joburi, afaceri, copii, neveste, amante și capacități dincolo de limita considerată „normală” – să Ăźnțeleg că ăștia din misa n-au nici măcar bani de un amărĂąt de abonament de internet, sunt mai Ăźnapoiați decĂąt ăi de trăiescu cu buda Ăźn fundu’ curții de unde și-a Ăźnțărcat mutu’ iapa? pentru că dacă nu e așa, n-au nici o scuză cĂąnd susțin un proxenet mincinos și un pervers infect ca taurollson sau cum Ăźi zice

 • io

  “Șapte minute durează partida de sex ideală. Un act sexual mai scurt de trei minute ascunde disfuncții, dar, dacă depășește 13 minute este prea lung și obositor. Dacă femeile n-au orgasm în primele 12 minute, nu mai au deloc, spun medicii.”

  http://www.evz.ro/cat-dureaza-partida-de-sex-ideala-931004.html

  Crede-ma yoghinii din MISA, cei mai multi, nu au astfel de probleme si sunt peste medie la acest aspect tinand cont ca au un maestru tantric. 🙂 si iti zic si din proprie experienta la modul cel mai sincer. In plus de fiecare data cand fac dragoste am ORGASM MULTIPLU PRELUNGIT si pentru mine e ceva normal. 🙂 , dar pariez ca nici asta nu o sa te satisfaca, pentru ca unii sunt frustrati rau de tot :)….Grieg doar prin atat a facut o multime de oameni mai fericiti si impliniti , pentru ca i-a invatat continenta. Am spus asta sa mai satisfac nevoia celor mai multi de picanterii erotice:)…..Iar colegii mei, care au rezultate, stiu despre ce vorbesc si stiu ca nu fabulez….

 • FREEDOM

  Jegosul asta are pretentia infecta ca toata lumea sa se jure pe evolutie , pe viata pe sanatate insa el de ce nu sa jurat niciodata pe ceva ? Sa se jure el ca este maestru eliberat . Sa se jure si el pe evolutia -sanatatea si pe viata lui . Ca are pretentia ca toti sa se i se jure lui , dar el nu se jura niciodata jegosul pe nimic . Ce pula mea este pretentia asta ordinara de la altii cind el nu se jura niciodata pe nimic ? Este de-a dreptul halucinant cita lumea a prostit scirba asta in timp ce nimeni nu ii cere lui sa se jure pe viata lui si pe sanatatea si pe sufletul lui ! Cit veti mai fi atit de prosti si imbecili sa ii permiteti acestui handicapat psihic sa va ia in stapinire psihologica prin astfel de juraminte ?

 • FREEDOM

  Asa zisa victima era mereu calare pe el in masina lui , era in circa lui si toata lumea o vedea dindu-se jos si urcindu-se nonstop in masina si pe la mare si la munte in anii aia .. asa ca nu sintem prosti sa ne aburiti voi nenorocitilor si ordinarilor . Aia nu e nici o victima este exact cum a scris presa , nu o mai dati in abureli . A FACUT SEX CU NENUMARATE MINORE CHIAR SI DUPA 2004 .

 • io

  si in plus imi permit sa platesc internetul 🙂 si detin suficiente bunuri castigate din munca, as putea spune ca si la bunuri depasesc media femeilor din romania, desi sunt destul de tanara…si nu sunt bunuri castigate nici din videochat si nici din dans la bara….

 • genarul

  Ce-a inteles spalata asta pe creier ,io ,din yoga.Aburita are si ea orgasme si gata e tantrica. Studiaza mai ceva carti despre tantra si apoi miauna-te pe aici cu orgasmele tale.

 • io

  nu am zis ca sunt tantrica, am zis doar ca sunt peste medie, la fel ca si colegii mei din MISA, si DOAR ASTA INSEAMNA FOARTE MULT, cel putin in ce priveste viata amoroasa…pentru mine a fost un soc sa aflu ca in general pentru oamenii obisnuiti media e de 7 minute si nu o zic eu, sunt suficiente articole care spun asta in presa si ca oamenii trebuie sa se multumesca cu asa ceva, pentru ca e normal…:) …dar bineinteles, ca tu ai vazut partea cu orgasmele si te-a disperat la culme…simt o frustrare pe undeva 🙂 ?…sunt curioasa ce spune iubita ta? :)….

 • io

  dar pentru ca nu ai ajuns sa practici contineta cu adevarat si sa vezi ce inseamna, sunt 100% sigura ca vei spune ca nu doar sex-ul conteaza pe lumea asta, sunt lucruri mult mai importante, asta asa ca si vulpea cu strugurii acrii, dar pe interior o sa te roada 🙂

 • genarul

  @io

  Ti-am spus documenteaza-te despre ce este tantra si apoi emite pareri.Tu esti dupa cum se vede la gradinita deocamdata.In rest bati campii, cu strugurii si frustrarile.Scoate capul din borcanelul cu orgasme , yoga este mult mai vasta.

 • io

  eu stiu din experienta ca yoga e extrem de vasta, am dat un singur exemplu unde yoghinii stiu sigur ca sunt peste medie si faptul ca Grieg a ajutat o multime de oamenii sa fie mai impliniti, chiar cu riscul de a ajunge la inchisoare, inseamna foarte mult si arata ca lui chiar ii pasa de oamenii din jur. Stai linistit ca rezultatele in practica yoga, in ce ma priveste, nu se rezuma doar la domeniul erotic, dar stiu ca daca vorbesc de acesta am mult mai mare priza la public si ma fac mai usor inteleasa :)…oricum pentru mine acest articol e un subiect incheiat, cu care nu mai vreau sa imi pierd energia.

 • FREEDOM

  @IO. Despre ce rezultate vorbesti ma in cadru scolii ? Invirtirea unei rotite de 5cm ? Sau plagierea a sute de carti si faptul de a fura drepturile de autor ptr va apoi sa isi aroge pompos meritele scrierii a zeci de lucrari care NICI UNA SINGURA nu e alui ci numai si numai compilatii ?! Daca vrei sa te trezesti din prostia pe care o ai in cap cum ca exista rezultate solide in cadrul scolii cum ii zici tu cere oricui vrei tu din scoala vostra sa deminstreze un rezultat concret din etapele clare si strict ierarhizate ale sistemului yoga si anume ASANA , PRATYAHARA , DHARANA , DHYANA , SAMADHI . Facem pariu ca nimeni nu trece de pratyahara ? Testul este simplu : Alege orice basinos cu rezultate majore din cacatul vostru de scoala si eu sau RAPCEA venim cu o oglinda si ia asezam sub nas sa vedem daca se abureste . Daca nu mai iese suflul inseaman ca basinosul respectiv chiar are rezultate , adica dovedeste ca i sa oprit inima si si-a oprit suflul , insa daca se abureste oglinda inseamna ca nu este in stare de nici macar pratyahara ca sa nu mai zic de etapele superioare . Te bagi bai basinosule ? Ca la laudarosenii nu va intrece nimeni ?! Nimeni nu e in stare sa se dedubleze la vointa si sa isi opreasca bataile inimii =suflul la vointa . Habar nu ai de ce inseamna rezultate reale , toti behaiti cind aveti vreo stare de bine care tine citeva ore si apoi va scremeti so retraiti chinuindu-va ore in sir . Astea sint marile voastre realizari . Orice pisoi ca tine care inca mai afirma basini d-astea ca ar exista realizari de exceptie in sicoala voastra nu stie ce spune sau blufeaza din prostie sau are vreo stare romantica penibila pe care o umfla jenant ridicind-o la rangul de realizare spirituala seminficativa . Vorbelesti sa n-adormi ca un bezmetic fara minte . Du-te la cine vrei tu din scoala pizdii si roaga-l sa-ti arate daca isi poate oprii suflul =bataile inimii si o sa vezi rezultatul =raspunsul lui . Du-te si cind afli ce multi stim anunta-ne . Altfel stai fraiere linistit si nu te mai face de ris ca un idiot de 8 ani pe aici ca deja esti al nu stiu citelea care nu a venit cu nici un raspuns concret la provocarea asta de bun simt . De boi ca tine care fac reclama gratuita si jalnica acestei secte care are pretentii de cea mai cea sintem satui mai ales ca unii dintre cei care scriem aici sintem vechi si stim multe despre realitatea de acolo . Cind noi mergeam la cursuri tu iti manicai inca mucii asa ca … sterge-o ca ne plictisesti cu copilariile tale .

 • adrian

  @ MR
  “Ce ești tu, am fost și eu. Ce sunt eu, vei fi și tu”. Acest citat apartine lui Nisargadatta Maharaj(cartea “Eu sunt acela”)…nu lui Gregorian Bivolaru. Nu este singurul pe care si-a pus numele cu nerusinare, yogaesoteric este plin de faimoasele sale citate. Adevarul iese tot timpul la suprafata…in timp. A avut totusi dreptate; legea rezonantei functioneaza si asta se vede ca odata la cativa ani ajunge printre puscariasi acolo unde ii este locul. A demonstrat de zeci de ori ca este un excroc.

 • FREEDOM

  @IO . Rectific , unde am scris boi ca tine de fapt trebuie sa intelegi vacute sau gaini ca tine . Ca tine au fost sute de gisculite infierbintate si devotate si unele au murit de cancer si gaozaru; sef nu numai ca nu sa sinchisit de ele dar le-a si denigrat cf intelegerii si nivelului lui spiritual . Este amuzant cind vreo gaina bezmetica care a avut citeva orgasme cotcodaceste in gura mare despre realizari spirituale semnificative in cadrul scolii . Soro uita-te la femeile mai vechi decit tine ce inca sint la curs si intelege ca asa exuberante ca tine au fost si ele si azi arata cum arata si nu au cucerit nimic spiritual stabil si mai ales semnificativ din etapele de care ti-am zis . Asa behaiau si ele , poate mai ceva decit tine si azi sint atit de blinde de la menopauza si nostalgia conditiei de SHAKTI demult trecuta si pierduta . Bine , isi mai dau ele cu ruj la aniversari insa starea aia de shakti de pe vremuri sa dus ca si cum n-ar fi fost niciodata si orgasmele se duc si ele si au ramas cu prezentul sub forma pielii lasate si a ridurilor sau grasimii de pe tot corpul care le-a deformat . Probabil ca o sa-ti zici daca esti mai tinara ca tu doamne fereste nu vei ajunge ca ele insa nu te mai imbata cu apica rece ca e jenibil . Asa ca peste x anisori cind iti vei vedea chipul ofilit de timp in oglinda vei intelege despre adevaratul nivel spiritual de care iti ziceam mai sus . Uita-te la CAMELIA , ANGELA , AMBARUSE si vei intelege ca behaiturile tale despre continenta sint ale unei adolescente imbatate de citeva orgasme aidoma gainii care cind a mincat o margica a zis dupa aia ca a scos un margaritar . Du-te soro si lasa copilariile specifice adolesecentei . Esti doar o gisca naiva care cotcodaceste inutil si face galagie degeaba .

 • FREEDOM

  @IO . Cite gaini au fost ca tine inaintea ta numai cei vechi mai stiu ….

 • zamolxe

  Nu are legătură cu articolul de față, dar are cu nevoia obsesiv-compulsivă a celor de la vârful MISA de a minți.
  Mă „plimbam” pe YE și am dat peste acest articol:
  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9455
  Înâmplător, subiectul Albert Einstein mă interesează în mod deosebit și am citit multe scrise de el și despre el.
  Cele menționate în articol sunt 100% minciună, iar cartea pomenită la sfârșit nu există.
  Einstein nu credea într-un Dumnezeu personal, era ceea ce se numește în engleză deist.
  Dar sigur, dacă ajută scopurilor MISA, hai să mințim, nu?
  Ca și faza cu Einstein vegetarian. Altă gogoașă…

 • Io

  Eu si o grămadă de oameni de la misa nu mâncăm animale moarte și am precizat acest aspect ca unul din beneficiile învățăturii lui g, adică chiar ne pasa de animale, dar voi tot de orgasme va legați pentru că urla frustrarea în voi…da, realizez că nivelul de conștiință e pe manipura cel puțin și de acolo se poate discuta :)…

 • Zootopia

  Si maimutele sunt vegetariene, coincidenta sau rezonanta divina? Si sa nu uitam de cursul fundamental al oricarui program culinar yoghist “Salad Tossing 101”

 • Neele

  @io:
  Ia zi repede: cine a facut gramada de oameni de la misa?
  Nu te ia asa, putin, cu lesin, greata si voma?
  “realizez că …”
  Realizezi pe dracu. Sa te ia de tuta!

 • Ii dai prea mult credit lui Magnus Aurollson.

  Tipul s-a lepadat de nume, de yoga si de nationalitatea de roman ca sa scape, la fel cum o soparla renunta la coada. Si tot n-a scapat :), ca justitia nu e formata toata din tampiti.

  O sa-si petreaca tot restul vietii acolo unde merita pentru exploatarea ordinara a oamenilor. Zicea cineva ca Bivolaru era mai hapsan ca orice proxenet, fiindca pestele ii mai lasa ceva femeii dar Magnus Aurollson ii lua tot, inclusiv inelul de pe deget.

 • Dar in esential ai dreptate!

  Mandatul de executare din 2013 e valabil, si fiindca CEDO a confirmat ca a fost judecata dreapta, Magnus Aurollson are de executat 6 ani de puscarie, indiferent de azilul politic.

  Unde nu ai dreptate: Magnus Aurollson ar fi vrut sa traga mata de coada cat mai mult in libertate. Nu s-a predat din proprie initiativa. A fost luat ca din oala de politie si actele lui bulgaresti nu au pacalit pe nimeni.

  Argument:
  – puscariile din Suedia sunt mult mai comfortabile ca cele din Franta. Mare iubitor de comfort dupa cum il stim, escrocul s-ar fi predat in Suedia. Cred ca ii disperat ca a nimerit in tara gresita. Dealtfel sa vezi daca nu va face cerere sa execute pedeapsa in Suedia.

 • ria

  @IO – hahahahaha, asta e tot, orgasm prelungit de 7 minute? mooooor!!! hahahahahahaha!!! deci voi, alea de la misa, considerati asta o realizare? un siddhi? pute pamantul sub voi de prostie!!

  uite ca io n-am facut yoga frodat, dar in scurta mea vietisoara am avut norocul sa intalnesc – e adevarat, DOAR UNU, un singur tip care stia cum sa futa o femeie …. aaaa, mnu, nu se folosea doar de instrumentu’ arhaic, tocma asta-i spilu. Si am avut orgasme multiple, intense, succesive, cum vrei tu, tata noaptea, de fiecare data cand ma futeam cu el, este doar o tehnica ca oricare alta (pe care nu o stiu 90 % dintre barbati sau femei) – si mersi ca ai adus vorba despre aspectul orgasmelor, asta m-a convins ca o sa fac bani multi daca public cartea aia despre cum sa futi non stop fara sa obosesti. Culmea e ca tipu nu m-a trimis sa ma prostituez ca sa ma fut cu el, nici nu e vreun sarantoc care sa duca lipsa de pizde, fute de placere, fiindca poate – nu, nu isi castiga existenta din futut, are bani din munca lui si exploatarea muncii altora 😀 A, nu, nu sunt prostituata, dar imi place sa fac sex sportiv, fiindca pot, fiindca imi permit si fiindca nu traiesc in evul mediu. O femeie poate ajunge la orgasme multiple, prelungite, blahahahaha si fara sentimente de iubire fata de partener, chiar daca nu e prostituata. Inca odata: balenele albe exista, doar ca nu toti le intalnesc, eu am avut noroc, ca sa zic asa… (promit sa scriu cartea aia 😉 )

  Bun, deci asta cu orgasmu’ am lamurit-o, cu ce altceva va mai laudati voi, aia de la misa?

  Aveti capacitati telepatice? Puteti demonstra obiectiv, cu martori?

  Aveti capacitati premonitorii? Puteti demonstra obiectiv, cu martori?

  Aveti capacitati fizice iesite din comun – gen sa stai sub apa fara sa respiri o ora, hai, nu o ora, dar macar treij de minute? Puteti demonstra obiectiv, cu martori?

  (astea sunt doar cateva din cele de baza, adevaratele capacitati nu sunt chestiile astea minore, dar macar sunt demonstrabile)

  Ca asia e plina de maestri care vindeca oameni folosindu-se de capacitatile lor dezvoltate prin meditatie, tre doar sa ai bani si timp sa te plimbi p-acolo ca sa ii intalnesti, ttrag ei de tine, nu e nevoie sa ii cauti tu prea mult … Culmea e ca au si discipoli pe care nu ii trimit la prostituat. Din contra … Nu uitati sa filmati si sa organizati o demonstratie publica cu primul misan care reuseste sa isi pastreze corpul cald cateva zile (minim 7) dupa ce a murit – asa, poate, poate veti atrage atentia, cu conditia sa nu trimiteti discipolii la futut pe bani

 • F

  @MR
  Las-o nene, daca are fata orgasm prelungit, ce mai conteaza ca se minte la Misa?
  Va impiedicati de aspecte marunte, minciuni necesare, cand de fapt tot ce conteaza e sa ai orgasm multiplu.
  Cum adica nu exista yoga fara respectarea lui Satya?!
  Orgasmul multiplu si prelungit valoreaza mai mult decat adevarul.
  Mocirla morala nu il atinge pe cel care este capabil sa vada care e cu adevarat scopul in viata: erectie ore in sir.
  Acesta este eliberat de consecintele minciunilor sale si are puterea sa creeze ce realitate ii convine lui.
  Pentru ca larvarii oricum nu au nivelul sa inteleaga necesitatea acestor minciuni din Misa.

 • genarul

  Uite Io, maestrul care ne predica detasarea de aspecte materiale si care are taxa de la Costinesti de 700 roni , avea la Paris asupra lui in momentul cand a fost legitimat suma de 11.000 euro.Mergea sa-si ia carti.

  Il a été interpellé le 26 février dans le XVIIe arrondissement de Paris alors qu’il visitait le salon du livre et des papiers anciens. Sur lui, une somme de 11.000 euros.
  http://www.ouest-france.fr/europe/roumanie/le-gourou-roumain-le-plus-recherche-deurope-reste-en-prison-en-france-4115544

 • F

  Ba Freedom, ce Pratyahara?! :-))
  Nici Asana nu stapanesc. Daca nu respecta Yama si Niyama din start nu au cum sa aiba rezultate 🙂
  Si totusi sunt campioni la orgasm, ia cere-le sa iti dovedeasca :-))
  Despre pasii in adevarata yoga:
  “In brief the eight limbs, or steps to yoga, are as follows:

  1. Yama : Universal morality
  2. Niyama : Personal observances
  3. Asanas : Body postures
  4. Pranayama : Breathing exercises, and control of prana
  5. Pratyahara : Control of the senses
  6. Dharana : Concentration and cultivating inner perceptual awareness
  7. Dhyana : Devotion, Meditation on the Divine
  8. Samadhi : Union with the Divine”
  Citat luat de aici:
  http://www.expressionsofspirit.com/yoga/eight-limbs.htm
  Mihai tocmai a demonstrat 2 minciuni crase, ba chiar 3 in ultimele articole.
  Intai sa demonstreze ca respecta perfect yama si niyama.
  De abia dupa ce demonstreaza asta sa ne arate cat de perfect practica Asana.
  Si totusi, daca ai erectie ore in sir si femeia ta orgasm multiplu, Dumnezeu te scuteste de primii pasi din yoga. Iti da Samadhi direct si permisiunea sa minti mai rau decat Pinochio.

 • genarul

  @Io

  Spui ca nu mancati animale moarte , este impresionant, si sper ca nu va atingeti nici de cele vii.Mai spui ca va pasa de animale.Ai putea sa ne enumeri cateva animale de care va pasa voua? Cateva specii mai cunoscute, poate si unele mai rare?

 • bliss

  personajul sinistru din buletin nu cumva era nascut pe 12 martie 1952??

  din ce imi amintesc eu, pe vremuri i se celebra ziua la aceasta data…

  in buletin, pasaport si datele de la politie unde este dat in urmariire generala este mentionat ca s-a nascut in data de 13.03.1952…

  si-a schimbat cumva si data zilei de nastere, nu doar numele?

 • F

  @Bliss:
  Foarte tare, acum am vazut, nu observasem faza pana acum :-))
  Intrebarea e: a mintit atunci cand era in tara si isi sarbatorea ziua pe 12, sau cand si-a facut pasaportul?

 • Jhon

  Mihai, Adrian -Eram quod es, eris quod sum – expresie din limba latina 🙂 altfel, total de acord cu voi.

 • Data e corecta, dar un maestru eliberat nu putea sa zica ca e nascut in zi cu ghinion. Da naspa la astrograma. Si la imagine ;))

  Ar fi interesant sa-i faca cineva care se pricepe ambele astrograme cu 12 si 13. Iar apoi MR sa publice un articol cu un studiu comparativ. Parca vad ca in astrograma cu nastere pe 13 are niste chestii aiurea care erau de preferat sa fie ascunse discipolilor.

 • F

  @Dynamic Observer
  Si eu ma gandeam la treaba asta 🙂

 • Flagg

  @F
  Uita-te un pic pe aici:

  http://terramirabilis.ro/2014/10/01/guru-si-frica-de-conspiratie-magica/

  Asta chiar e o chestie care ma mira un pic. Si anume faptul ca si tu si Roxana si chiar si Cecilia va aratati mirate uneori apropo de niste chestii dezbatute nu doar o singura data cu ani in urma, in perioade cand erati prezente si active in mediul online..

  Ba chiar si mapx mai de curand manifesta o amnezie curioasa apropo de niste chestii scrise de MR cu ani in urma(ma refer la faptul ca MR a scris cu mai mult timp in urma despre anumite presupuse plimbari peste granita cu masina, nu s-a apucat doar recent de “dezvaluiri” din astea si nu a pus batista pe tambal in toti anii astia, cum pare sa creada mapx) , dar in cazul lui cred ca antipatia personala ar putea fi o explicatie.

  P.S. Site-ul catre care am dat link e al unei persoane fata de care MR are niste sentimente nu tocmai pozitive, dar sper ca in contextul prezent sa nu conteze prea mult lucrul asta.

 • Neele

  In balanta: Avantaje si dezavantaje
  Pe 12 se da mai mare cu o zi. Iar minciuna prinde atat de bine ca bate si alti tigani cu ea.
  Pe 13 insa, din corelatiile care se pot face, 13 ~ moarte ~ Kali, gramada de care spune io, oameni vs. animalutele dupa care plange ea, se vede mult mai bine si nu prea convine.
  Voi alegeti.

 • Neele

  Ok Flagg, am inteles.
  Si tu il vezi pe Gregorian ca pe sobolanul trandafiriu din povestea cu trompeta stridenta care de fapt era trambita.
  Cred ca esti si uimit de ce esti in stare, asa-i? 🙂

 • F

  @Flagg
  Cred ca treaba asta a fost amintita pe exmisa, dar am trecut-o cu vederea sau am crezut ca e o greseala de editare a celor de la politie.

 • cosci

  @MR
  Ai dreptate cu indexarea lui Gugle. Dar daca vrei sa indexeze bine ce scrii tu aici, scrie numele corect – e Aurolsson si nu Aurollson!

 • Flavian

  Eeee Cosci, Rapcea are probleme cu cuvintele. La vaccine dovedeste ca Hexaxim are mercur si pune ca si dovada prospectul de la Euvax-B din 2000 ( care nici atunci nu avea mercur ci o sare de mercur in cantitate de ….. e grele ). Doar de toate vaccinele e vaccin si orice prospect poate fi folosit ca dovada la orice alt vaccin.

  Gen ca si cum i-ai zice acum lui Rapcea sa isi puna noaptea scutece ca acu 40 de ani facea pisu noaptea in pat, ca fuck logic.

  Daca pe vremuri consideram ca Rapcea ar avea un cuvant de spus in ceea ce priveste MISA, acu ma indoiesc cam de orice zice avocatelul.

 • Neele

  Auzi MR? Sa nu uiti fata cu scutecul neschimbat ca e jale!

 • Mandela

  Mă uit de ceva vreme la acest duel între MISA și MR. Stau și mă întreb acum: oare cine este mai păcătos ? MR – deoarece nu mai crede în Grieg, sau conducerea MISA care nu mai crede în Adevăr ?!

 • MR

  Păi tocmai aici e problema practicantului de yoga de la MISA. Yoga înseamnă în primul rând Unitate. Ca să te unești cu Divinul, ptrebuie în primul rând să fii unificat în tine, interior, toate energiile, să fi pacificat contrariile. Ori oamenii de la MISA nu se pot unifica interior deoarece sunt menținuți într-o scindare permanentă la nivel psihologic. Urmează un adevăr, dar sunt nevoiți să urmeze un învățător care trăiește în minciună. Și astfel, ei flucutează mereu între adevăr și minciună, încercât să unifice ceea ce nu poate fi unificat. Căci răul nu poate exista în prezența binelui, nici adevărul în prezența minciunii. Una dintre ele trebuie să dispară, omul trebuie să aleagă pentru a atinge Unitatea

 • Neele

  Mai, sa fie! :))

 • FREEDOM

  Nu vreau ca acest GREGARIAN sa faca puscarie ptr ca asta m-ar murdarii pe mine , nu vreu sa doresc nici unui om puscaria si deci nici acestui farsor insa daca el nu va fi inchis nu se va potolii si pur si simplu va continua sa faca aceleasi lucruri ..si apoi peste citiva ani va avea iar acelasi gen de probleme cu legea . Nici nu stiu ce sa vreau vzv de acest cacat cu ochi insa si sa trec pe ideea ca mai bine sa nu faca puscarie din considerente de omenie nu mi se pare corect ptr simplul fapt ca individu nu se va oprii si va continua sa-si bata joc de o gramada de oameni -fete tinere care vor fi manipulate si trimise la produs si baietei care isi vor rata cea mai una perioada din viata , perioada cind ai cea mai mare pornire si poti realiza multe daca ai directie clara -precisa si anume tineretea . Si asta este iritant ptr ca si viata mea sa intersectat cu a lui si am dormit si visat in povestea creata de el . Mi-am dat seama ca de fapt nu luptsm impotriva lui in realitate ci ne opunem tuturor acelora care il apara . Atita timp cit exista oamrni care il apara , care isi doresc sa il apere cu orice pret ptr a scapa de mizeriile nenumarate facute pur si simplu nu avem ce face . Acei oameni pot fi numiti prosti -idioti spalati pe creier -handicapati samd insa el continua sa aibe parte de sansa datorita lor care il incarca , se roaga ptr el samd … si indiferent ca ei nu constientizeaza ca individul nu mai merita sa fie aparat protejat ptr cz oricum va face la fel si dupa aia luind-o de la capat a nu stiu cita oara cu mizeriile pe care le stim cu totii si mai ales ptr ca oricum lui nu ii pasa decit de el si nicidecum de cursantii indobitociti psihologic . Oamenii aia indobitociti sint ceea ce il tine pe el pe linia de plutire altfel fara sustinerea lor se ducea de mult la fund de tot . Omul este o jigodie dupa cum stim cu totii insa impotriva acestei sustineri nu avem ce face . Nu putem sa ne luptamcu orbirea acelor spalati pe creier oricit am vrea si nu le-o putem anula ca si sum ai apasa un buton . Unii fac programul stafeta ptr ca li se ofera un pat , niste mincare si in mediul ala au pizda gratis sau e un mediu confortabil psihologic ptr ei si se complac chiar daca undeva in adincul lor stiu ca e gresit ceva la individul ala insa nu vor so recunoasca . Oricare ar fi justificarea lor cu privire la hotarirea de al apara in realitate se mint singuri la un nivel mai profund insa prefera sa ramina intr-o stare calduta si oarecum confortabila . Argumenteaza prin butonul emotional cumca individul nu este mai rau decit statul sau decit altii care au vindut tara asta si deci nu ar merita sa fie inchis de autoritati . Ok , insa ce meritael ? Sa ramina liber in continuare si saii dea inainte cu stilul lui ordinar de a sepisa -folosii de oameni si cind nu mai ii sint in asentiment sa le de-a cu piciorul ? Sustinatorii lui indobitociti psihologic nu pricep ca chiar ei sint cei care il tin in viata =libertate si ii permit ca sa continue la fel cu bataia de joc pe care o stim cu totii . Deci in final ei sint ptr ca el sa ramina liber chiar daca asta inseamna nici mai mult nici mai putin decit ca el sa isi faca programul lui ordinar pe mai departe cit va trai . Asta creeazapapratorii lui : timp liber , libertate ptr ca nenorocitul sa isi continue ratacirea si nesimtirea si japca care ia revoltat pe totii care au inteles ca nu e nici divin , nici spiritual si nimic de capul lui cu adevarat . Este un amestec ciudat si handicapat de bine si rau insa mai mult rau . In final se merita unii pe altii -ei pe el si el pe ei . Asa ca futei GREGARIENE si muncestei pina cind isi vor rata complet viata ptr ca asa merita da-i in pula mea de handicapati . Fara rautate insa dobitoacele nu merita altceva decit sclavia pe care el le-o da din plin .

 • FREEDOM

  La fiecare va venii un moment greu de tot in viata si atunci vor fi lasati ca si cei de dinainte fara nici o sustinere , vor realiza ca nu vine nici o sustinere de niciunde insa prostii isi vor justifica ca nu merita prin diferite argumnete debile ca nu merita sau ca nu au facut ei suficient sa fie sustinuti si pe-maistru – il doare in pula de ei ca dintotdeauna . Este cel mai greu lucru ptr ei sa isi de-a seama de asta : ca pe el il doare in pula de ei , de toti .De ce nu vine nici o susutinere ? Ptr ca el nu se poate sustine nici pe el si are nevoie de ei . NU SE POATE SUSTINE NICI PE EL , nici acum , desi este maestru tantric cu debita o tuta ieri . Handicaptul nu poate nimic fara turma asta de oi proaste , acum oile larvare trebuie sa il apere . Pu si simplu cei de acolo sint de-a dreptul halucinant de handicapati psihologic ptr ca nu vad asta de-a viata . Asta e .

 • FREEDOM

  El nu da dovada de nici o detasare pe care o invetereaza de o viata , detasare care este egal cu acceptare =ABANDON .. si asta inseamna sa-ti accepti viata cu o stare de egalitate si fara nici o impresie personala . Fii si tu mai detasat mai – asa spunea cacaciosul tuturor . Sri aurobindo a fost in cusca si cind aia il judecau el vedea in toti pe KRISHNA , si pe gardian si pe judecator si pe multimea ce era impartita in 2 tabere pro si contra . In schimb asta cum se poarta ? Judecati singuri . Este disperat sa scape ..in timp ce ISUS nu sa zbatut sa isi desfaca cuiele de pe cruce si sa scape de moarte . Asta este marele maestru in care naivii cred in van : un om cacat la cur de frica ca nu cumva sa-i fie afectat stilul bagabontsc de viata usoara pe spinarea lor . Mai multa compasiune merita ei =oamenii care il apara pe neorocit decit el . El nu merita sa mai fie crezut -sustinut si sa i se dea credit psihologic ptr ca si-a batut joc de sute de oameni si sa pisat pe omenia inocenta si bunatatea oamenilor pe spinarea carora si-a dus stilu de viata ordinar .

 • FREEDOM

  Saracutul de el este vai de capul lui , este debil mintal si trebuie inteles dar nu in nebunia lui ci in neputinta lui ..insa nebunu,nu mai trebuie lasat de capul lui ptr ca isi va bate joc in continuare de oameni .

 • Deepthroat

  Yoga autentică are doar un principiu: să te piși împotriva vântului și să-ți imaginezi că plouă cu soare.
  Fraierii aleg curcubeul pentru că adevărul este insuportabil…

 • F

  @Freedom
  Nu vrei sa fie inchis?
  Hmmm…
  Nici nu trebuie sa scrii aici.
  Doar sa ai un moment de sinceritate fata de tine.
  Si mie mi se pare aiurea ca VREAU sa fie inchis, dar in momentul de acum asta sunt.
  Da frate, vreau.
  Sunt rea.
  Preferi sa iasa astia iar la rampa pe yogaesoteric cu tupeul caracteristic si sa faca pe inocentii?!
  Nu. Eu vreau ca cineva sa plateasca.
  Vreau sa se termine circul asta. Sa isi dea seama cat mai multi ca Misa e un rahat carpit.
  Sa iasa la iveala toate minciunile.
  Cred ca e un moment bun.
  Daca nu acum, cand?

 • F

  @Freedom
  Exista un model de comportament specific victimei.
  Victima si tortionarul.
  Nu stiu exact cum ii spune in psihologie.
  Ideea pe scurt: dupa ani de abuz, victima ajunge sa fie incapabila sa se razbune pe tortionar, sa il urasca.
  In momentul in care ar putea sa faca asta, se trezeste ca pur si simplu nu poate.
  Daca pici in capcana asta, tortionarul a invins.
  Tu stii ca e un om care face mult rau si totusi nu poti sa i-o tragi inapoi.
  Pe de alta parte vin tibetanii, crestinii sau cine vrei tu si te sfatuiesc sa ierti.
  Tu ce alegi? Treaba ta. Sincer , nu are de ce sa ma intereseze.
  Eu aleg sa i-o trag inapoi.
  Pentru ca recunosc, nu am nivelul sa il iert.
  As vrea sa il am, da nu sunt acolo.
  Tot ce vreau acum e sa plateasca.
  Pe nivelul asta sunt acum, cu cea mai mare sinceritate.
  Degeaba ma pun in cur si meditez ca sunt zen.
  Nu sunt. Asta e 🙂

 • Neele

  Lovesc in gol dar de ce nu?
  Cata minte sa ai sa trimiti niste copii practic sa se prostitueze in alte tari fara sa te gandesti apriori ca oamenii unde i-ai trimis au poate niste norme de convietuire, niste obiceiuri, o religie chiar despre care tu se prea poate sa cunosti putin sau chiar sa fii bota in materie? Dar de unde asa consideratii gratioase pe o minte de heliberat?

  Mai bine ma duc sa ingrijesc de un pahar de Paste.

  Iarba-i verde, florile-s afara, buburuzele in copaci, nu ma inchideti in dogme!
  🙂

 • Neele

  @Freedom:
  Sri aurobindo a fost in cusca si cind aia il judecau el vedea in toti pe KRISHNA , si pe gardian si pe judecator si pe multimea ce era impartita in 2 tabere pro si contra .

  In lipsa intelegerii, Gargarian le gargariseste si apoi le scuipa. Asta e diferenta intre drumul tau si al lui.
  Nu ma intereseaza ca sunt spioni pe aici gata sa sara la polemici, ce am de spus, spun si fara babetica, multumesc!

 • Neele

  Poate f. bine sa fie ziua lui Bivolaru si pe 12 si pe 13, eu m-am extras.
  A Poienii s-a zis, a Poienii este. Si asta da override lui Studio Hix al lui Bivolaru.
  Pricepi Rapceo? Sau tu ce credeai?

  Hehe! Chelia mea e mai veche decat a lui … bocanc in bot! :)))

 • @Freedom

  Grieg merita puscarie asa ca e bine sa o faca.

  Sa isi mai arda si el karma, dupa cum recomanda el altora, mai demult. Ca si-a acumulat karma negativa cacalau fiind putere absoluta de decizie la MISA si dand sfaturi gresite care i-au dus pe multi la saracie si faliment social.

  Plus, io cred ca nu stim nici a suta parte din mizerii. Multi oameni au murit de cancer fara sa mai povesteasca ce garantii de sanatate le-a promis maestrul, altora le e rusine cat de fraieri au putut fi si unii tac fiindca au fost si ei complici la un moment dat. Altii au innebunit sau s-au sinucis, si aceia tac.

  Tu zici ca a avut si parti bune. Crede-ma, si le-a ars demult. A scapat cu azil politic de pe urma lor, de ex. Balanta e pe minus cu cateva tone. Si se vede, nici Dumnezeu nu il mai ajuta.

 • CEL CE STIE DESPRE VOI

  De multe ori ma-ntreb, oare cat o sa mai tina manipularea asta la misa..Respect pentru FERENC…BUDES..VALI ..CAMI..ALEX..MIHAI..DORIN…SI MULTI ALTI CARE AU DAT DOVADA DE MULT CURAJ IN 2004…Aveti respectul meu….Niste jeguri ordinare care nu mai au pic de constiinta. Obsesia lor este imbogatirea, grandomania si manipularea ordinara. CREDETI CA NU STIM CE FACETI!!!..CREDETI CA NU O SA SPUNEM SI AUTORITATILOR DIN FRANTA..!!! O SA VORBEASCA MULTI..Aveti demnitate si onoare, javre ordinare care traiti pe spinarea unor oameni simpli..Din cauza unei manipulari ordinare ptr banii satanei li se fura viata si tineretea la secta..Oare de ce a vrut destinul sa ma nasc intr o tara de idioti perversi care isi trimit fetele la produs si face sclavi pe nimic,omoara sufletul si credinta in yoghin, si apoi isi zic iubitori de DUMNEZEU si merg la biserica facindusi cruce cu mina plina de singe,de ce stau yoghini cu mana in san ..sunt uni care se fura intre ei fara mila iar sefii care i conduc iau bani care nu li se cuvine fara frica de Dumnezeu..De ce atunci cind atacati fara motiv alte persoane care scot murdaria din secta nu va uitati si in oglinda? sa vedeti cat de murdari sunteti in spirit..Plus ca credinta este ce mai mare putere de manipulare in masa …… asta” si futut si batut si cu banii luati” arda-var focu’ de aburitori ordinari!.. Din punctul meu de vedere, asa cum am mai spus in repetate randuri, religia este cea mai nociva inventie a omului, mai daunatoare chiar si decat bomba atomica. Nimic n-a reusit de-a lungul timpului sa omoare mai multi oameni si sa faca mai mult rau decat religia si fanatismul religios. Si toate acestea s-au intamplat din cauza indobitocirii oamenilor si restrictionarii lor la a gandi liber. Nu credinta e problema, ci religia.Ce se face cu acesti bani?BIVOLARU SI LOCOTENENTI Se construiesc alte CASE PENTRU IEI, normal. Ashramistul nu are ce caca de foame, dar are nevoie de indobitocire la care sa cotizeze..Cam asta e religia la misa si asta nu inteleg cei care-s orbiti de vorbele unuibivolar libidinos si paranoic. Cati atei ati vazut sa va bata la usa si sa va convinga ca nu exista dumnezei.. Cati v-au tras de maneca pe strada sa va invite la discutii pe aceasta tema? Cati v-au cerut bani pentru a nu se ruga pentru voi? Cati atei ati vazut sa intre pe site-uri religioase pentru a combate aceasta escrocherie? Si, cea mai importanta intrebare dintre toate, daca sistemul de valori al unui ateu coincide cu cel al unui credincios (sa nu omori, sa nu furi etc.), cu ce este mai bun credinciosul de la misa decat ateul?..Religia, din punctul meu de vedere, este nociva, repet si voi repeta asta poate intra cuiva in cap si se apuca sa gandeasca singur. Ridica-te de pe scaun si incepe sa gandesti misane, nu sta doar cu gandul ca te va ajuta un zeu auroloson..pentru ca ai dat bani destui la misa. Majoritatea cersetorilor sunt escroci, la fel ca si majoritatea conducatori de la misa. Muta-ti misane si asharmist curul puturos la munca sau la scoala, invata sa gandesti, invata sa scrii, sa citesti, fa-ti o cultura si va veni si viata mai buna daca te vei stradui sa ti-o faci. Nu astepta sa-ti cada din cer sacul cu bani sau cu fericire, pentru ca nu se va intampla asta. Nu sta sa te rogi la zei pentru a te vindeca de o boala, mergi la doctor pentru ca ala stie mai bine. Uneori o simpla pastila sau injectie iti poate salva viata. O rugaciune la cer, tavan sau la un tablou nu!..TREZIREA…

 • Neele

  Oops!

  https://www.facebook.com/people/Ileana-Stefanescu/100008305089581

  About Ileana Stefanescu
  Education

  Universitatea din Bucuresti
  Bucharest, Romania

  Current City and Hometown

  Bucharest, Romania
  Current city
  Bucharest, Romania
  Hometown

 • Persoana harnica

  Ileana Stefanescu ii abureste pe straini cu gargara emotionala servita pe post de spiritualitate si ii cheama in tarc de lux, sa le ia banii impreuna cu actorii porno de la MISA , Stoian si nevasta. Pacat de ea ca e fata frumoasa, da’ sta prost cu neuronu’ !

  http://www.kamaretreats.com/teachers

  The upcoming retreat takes place at the famous clothing optional resort, Hedonism II, located on beautiful Negril Beach in Negril, Jamaica. It provides the perfect inhibition-free, discreet, playful environment for deeply exploring your sexuality

 • Neele

  Ma doare pe mine capul cand ii scapa pe buze cate un fac eu cat de frumos vorbeste. Si n-o baga nimeni in seama, sarmana.

  Da Doamne sa ramana grea, Da Doamne sa ramana grea, … Asa Doamne! Sa putem ‘nalta marire Tie …

 • Neele

  @S-a rupt lantul de iubire:
  Nu mi-am dat seama ca nu ma ridic la standarde.
  Ce dezamagire! Iti dau banii inapoi … tataie!
  Sau poate vrei un ‘Bleh!’ la schimb: Bleaah!
  Na, ca nu-mi iese bine.
  Trebuie sa mai practic. 🙂

 • CEL CE STIE DESPRE VOI

  CREDETI CA NU STIM CE SE INTAMPLA DUPA ARESTAREA LUI GARGARIAN…LA PARIS SE FACE CURATENIE SA NU FIE DOVEZI..SUNT MULTI CARE AU FOST TRIMISI IN TARA ..FETE..CARAUSI DE BANI SI MULTE DOVEZI….URMEAZA

 • Neele

  1. CEL CE STIE:
  Nu stiu cine e Cami a ta si/sau alti curajosi din conducerea din 2004, dar asa m-am lecuit de toata MISA …!!!

  2. Asta, Ileana, crede ca scapa usor tragand cu minciuni pe Facebook. Ce mare lucru sa bati din clape: ‘sunt in Bucuresti tu’ ?

  Da’ mai da-o incolo de tuta! De-aia sa nu pot eu sa dorm noaptea? Ca ea e in tarc si sta de capra? Sa stea!
  I have no problem with it.

 • cosci

  @MR
  Mihai, in toata povestea asta e o chestiune pe care nu o inteleg: discrepanta de care vorbea Mihai Vasilescu (?) intre infractiunea mentionata pe pagina politiei romane si cea de pe Europol.
  Ar fi trebuit ea sa fie specifica ori e doar o incadrare nefericita a infractiunii bivolariene intr-o familie mai mare de infractiuni a Europol?
  Il poate discrepanta asta salva pe Grig (alias Magnus Aurolsson – conform pasaportului suedez expirat in 2009 – sau голям лъжецoв – conform pasaportului fals bulgaresc)?

  Cu ziua nasterii e simplu – cand a fost trecut in registrul de nasteri fusese deja inregistrat un copil nascut pe 13 asa ca data nasterii nu a mai putut fi inregistrata ca fiind 12 Martie. La fel s-a petrecut si cu mama mea – nascuta pe 2 si inregistrata pe 4. In toate actele e nascuta pe 4 dar ii serbam ziua de nastere pe 2.

 • Eu

  Publicul cere dialogul dintre “guru” si “discipola” si un comentariu pe marginea lui. :))))))))

 • Flagg

  Cu aproape trei ani in urma, cineva a scris aici pe blog un comentariu in care a postat un link catre un material ce include si o analiza mai amanuntita a astrogramei lui GB(realizata utilizand data de 12 martie ca zi de nastere):

  http://www.rapcea.ro/2013/05/28/o-mica-vacanta-cu-intalniri-inedite/#comment-61626

 • adya ana

  Daca ati citit viata lui Milarepa, sa stiti ca maestrul lui ca sa ii arda karma negativa il punea sa zideasca case pe care i le darama. Pt a-i arde Karma trebuia sa il aduca in pragul suferintei.. cu siguranta daca era Naropa sau Marpa acum, tot nebuni i-ati fi crezut. Pe cand ei, erau plini de iubire si compasiune divina.. Pe un Maestru doar un maestru il poate intelege.
  Sa stiti ca am cunoscut femei pline de bani la curs.au vrut sa ii doneze lui Grieg mii de euro. A refuzat. A spus ca de la ele nu vrea bani. Deci, nu e lacom. La ziua lui tot ce primea, daruia tuturor.
  Am mers cu Grieg la plimbare. Tuturor le facea daruri. Pt El nu voia nimic. El e ff modest si umil . FOARTE. SI GENEROS. Aberati cu presupusa lipsa de continenta. Dc era asa nu il facea de ocara pe Costica Cojocaru la intalnirea cu instr ca ejaculeaza si apoi tine confe dp continenta.asta e ipocrizie. G e vertical. Nu s a temut sa demaste la conferintele moravuri si naravuri ce prostii fac unii cursanti. Grieg e fff bun si compasiv si plin de umor. M -a ajutat enorm si ii sunt etern recunoscatoare. E trist ca sunt si uscaturi printre cursanti, instructori, conducere, care fac lucruri urate. Dar Grieg stie, e constient. Si ii demasca si le demasca ipocrizia, rautatea. Sunt multe teste pe cale. Va compatimesc ca ati plecat de la curs si ca ati pierdut increderea in Grieg. Dar GRIEG VEGHEAZA !
  VA CASTIGA !!!
  Grieg a ZIS CA ‘ CEL MAI GREU II E SA NU REUSEASCA CEVA”
  GLORIE GHIDULUI MEU!!!
  E PUR SI NEINTINAT PRECUM FLOAREA DE LOTUS !!!
  CINE ARE OCHI DE VAZUT…VEDE..

 • F

  @adya ana
  Yawn.
  Mai vorbim peste cativa anisori.
  Exact asa credeam si eu si multi, multi altii 🙂
  Viseaza in continuare, ca nu e interzis 🙂
  Doar ai grija, daca vrea sa te trimita sa dansezi si sa ii donezi banii…nu o face.
  Ma rog, stiu ca vorbesc degeaba acum :-))

 • AntiMisa

  “Am mers cu Grieg la plimbare. Tuturor le facea daruri. Pt El nu voia nimic. ”
  Adya Ana, pt ce ai scris “El” cu initiala?
  Mai sa fie, facea daruri? din banii cui? muncea el pt ele?
  plutesti printre stele …..verzi ….mai draga
  pune-ti ceasul sa sune…poate te trezesti si tu la crunta realitate
  GERGORIAN BIVOLARU ESTE UN IMPOSTOR DOVEDIT CU ACTE!!!!!

 • Cel ce stie de voi

  Adya Ana…mai fato..cred ca ai probleme cu materia din cap…sti ce vorbesti? crezi ca le sti pe toate!? Trezeste pana nu este.tarziu..Omul asta este excroc..daca nu vrei sa te trezesti este alegerea ta..oricum vei fi dezamagita

 • genarul

  @ adya ana

  De generos ce e lotusul asta GB, a facut taxa de la Costinesti 700 roni , ca ramai in tabara 3 zile sau o luna , nu conteaza.Mai lasa-ne cu textele astea.Vertical?Pai nu recunoaste ca Madalina a fost iubita lui, asta e verticalitate?Mai bine nu mai scrie , serios , ca e de ….

 • Neele

  Da alta treaba n-am decat sa invat bulgara acum?
  Jeez, e frumos afara, lijetzov.
  https://www.youtube.com/watch?v=bXiKbll-32Y

 • adya ana

  da, asta e spotul publicitar. Reclama, cum era in banc.

  Intreaba-i pe cei care au avut probleme reale si i-au cerut ajutorul, cu ce s-au ales de pe urma daruirii lor. “Mama mea e bolnava” -“Abandoneaz-o, e mai important sa lucrezi pentru mine”.

  Nu il costa mare lucru sa para generos cu niste firmituri. In fond, pe asta si-a construit mitul.

  Cand apar probleme mari insa, o sa descoperi ca la MISA nu poti scoate din banca, indiferent cat ai bagat, ani sau bani. Indiferent ce ti-a sugerat el in reclama. Termenii sunt foarte frumosi, “fraternitate spirituala”, special ca sa te faca sa bagi. Dar la MISA “fraternitatea” e intr-un singur sens, tu sa dai.

  Cand totul e ok, “e bine sa te daruiesti”. Cand esti la greu “e karma ta, nu ne bagam ca ne molipsesti”.

  Pai cand eu v-am ajutat nu m-am bagat in karma voastra de MISA, care apropo e de cacat, si mereu trebuie sa tragi de pe urma ei? Ca ba este arestat maestrul, ba rade lumea, ba apare cate o orgie cu pipi pe net, din alea care “nu exista”, ba Grieg spune la tv ca la curs nu se face tantra yoga desi pe afisul de reclama scrie clar ca se face si asta, ba maestrul este prins cu acte false. Atunci de ce nu mi-ati zis ca nu e bine sa ma bag in karma voastra, ca ma molipsesc si ca trageti dupa voi o karma de cacat?

 • FREEDOM

  Cit de hain la suflet a putut sa fie acest mAgNUS AUROLACson fata de -domnu-GREGAURINOV ,sa-i faca una ca asta … care va sa zica cel din tara va platii ptr cel de afara … sincer nu mi se pare corect ca un cetatean suedez sa plateasca in locul unui cetatean roman scapat din lant . Inteleg drama lui mAgNUS , cred ca este foarte indignat , dat peste cap insa ce nu inteleg este prostia lui cutremuratoare , faptul ca un cetatean suedez sa-si lase identitatea in favoare unui lesinat de bulgar ? Practic acest mAgNUS a luat in deridere si bunatatea statului suedez si omenia lui inselindu-l cu buna stiinta si batindu-si joc de statutul de cetatean suedez care ia fost daruit cu mare generozitate de autoritatile suedeze care prin aceasta decizie a dereglatului au fost umilite =dereglatul sa pisat pe autoritatile suedeze , pe gestul lor plin de omenie , intelegere si ingaduinta . Si inca odata jegul asta sa aratat NERECUNOSCATOR vzv de cineva care ia facut numai bine . Cind ti-a fost oferit cu multa bunavointa si buna credinta statutul de cetatean suedez tu iti bati joc =te pisi efectiv pe autoritatile din aceasta tara aratindu-ti inca odata caracterul infect , pervers , meschin , mincinos si profitor . Pur si simplu daca cineva citeste asta si i se pare buna ideea , ar trebui sa o de-a mai departe sa ajunga la autoritatile suedeze si acestea sa ii retraga cetatenia si statutul de azilant politic acestui jegos meschin . Cind iti bati joc de de incerederea si bunvointa unei alte tari te pisi pe tot poporul lor de fapt . Nu are nici o scuza ptr lipsa de respect fata de autoritatile suedeze care si-au facut pomana cu el si care acum pot constata si singure caracterul duplicitar si inselator al acestui individ infect . Sper ca ii retraga onoarea de a fi cetatean suedez acestui nesimtit si sa il lase sa se descurce singur ptr ca chiar nu merita omenia suedezilor . Sa-l ia bulgarii si sa aibe grija de el insa si ei se vor convinge in scurt timp cit de soarece este acest individ cu Toata lumea care ii face bine si ii arata omenie . Cita asemanare este intrea atitudinea vzv de MR care a pus serios umarul la eliberarea lui in 2004 si pe care ulterior sa pisat multumindu-i prin al da afara de la curs si atitudinea de a persifla=jigni satatul suedez umilindu-i autoritatea dupa ce ii facuse numai bine si pomana cu el desi nu merita . A cita oara este cind acest cacat cu ochi se comporta mizerabil cu oricine ii face bine si are grija de el ? A nu stiu cita oara si deci se poate spune fara nici o exagerare ca este tiparul lui comportamental nr 1 . Individu este incapabil de recunostinta fata de cine ii face bine si ii salveaza curu cum a fost si fata de NITURAD si sute de oameni care au mers la mitinguri ptr el , au luat amenzi si apoi ia gonit ,dezamagit si inselat increderea si sustinerea plina de omenie . Individu asta este o mizerie de- om – , este ca un tigan borit la caracter . SILA , scriba , lehamite nici mucii nu merita sa ti-i sufli pe asta . Fara rautate , numai constatari simple si obiective facute timp de 23 de ani de cind am intrat in gruparea asta .

 • FREEDOM

  Cit de hain la suflet a putut sa fie acest mAgNUS AUROLACson fata de -domnu-GREGAURINOV ,sa-i faca una ca asta care va sa zica cel din tara va plati ptr cel de afara sincer nu mi se pare corect ca un cetatean suedez sa plateasca in locul unui cetatean roman scapat din lant . Inteleg drama lui mAgNUS , cred ca este foarte indignat , dat peste cap insa ce nu inteleg este prostia lui cutremuratoare , faptul ca un cetatean suedez sa-si lase identitatea in favoare unui lesinat de bulgar ? Practic acest mAgNUS a luat in deridere si bunatatea statului suedez si omenia lui inselindu-l cu buna stiinta si batindu-si joc de statutul de cetatean suedez care ia fost daruit cu mare generozitate de autoritatile suedeze care prin aceasta decizie a dereglatului au fost umilite =dereglatul sa pisat pe autoritatile suedeze , pe gestul lor plin de omenie , intelegere si ingaduinta . Si inca odata jegul asta sa aratat NERECUNOSCATOR vzv de cineva care ia facut numai bine . Cind ti-a fost oferit cu multa bunavointa si buna credinta statutul de cetatean suedez tu iti bati joc =te pisi efectiv pe autoritatile din aceasta tara aratindu-ti inca odata caracterul infect , pervers , meschin , mincinos si profitor . Pur si simplu daca cineva citeste asta si i se pare buna ideea , ar trebui sa o de-a mai departe sa ajunga la autoritatile suedeze si acestea sa ii retraga cetatenia si statutul de azilant politic acestui jegos meschin . Cind iti bati joc de de incerederea si bunvointa unei alte tari te pisi pe tot poporul ei de fapt . Nu are nici o scuza ptr lipsa de respect fata de autoritatile suedeze care si-au facut pomana cu el si care acum pot constata si singure caracterul duplicitar si inselator al acestui individ infect . Sper ca ii retraga onoarea de a fi cetatean suedez acestui nesimtit si sa il lase sa se descurce singur ptr ca chiar nu merita omenia suedezilor . Sa-l ia bulgarii si sa aibe grija de el insa si ei se vor convinge in scurt timp cit de soarece este acest individ cu Toata lumea care ii face bine si ii arata omenie . Cita asemanare este intrea atitudinea vzv de MR care a pus serios umarul la eliberarea lui in 2004 si pe care ulterior sa pisat multumindu-i prin al da afara de la curs si atitudinea de a persifla=jigni satatul suedez umilindu-i autoritatea dupa ce ii facuse numai bine si pomana cu el desi nu merita ! A cita oara este cind acest cacat cu ochi se comporta mizerabil cu oricine ii face bine si are grija de el ? A nu stiu cita oara si deci se poate spune fara nici o exagerare ca este tiparul lui comportamental nr 1 . Individu este incapabil de recunostinta fata de cine ii face bine si ii salveaza curu cum a fost si fata de NITURAD si sute de oameni care au mers la mitinguri ptr el , au luat amenzi si apoi ia gonit ,dezamagit si inselat increderea si sustinerea plina de omenie . Individu asta este o mizerie de- om , este ca un tigan borit la caracter . SILA , scriba , lehamite , nici mucii nu merita sa ti-i sufli pe asta . Fara rautate , numai constatari simple si obiective facute timp de 23 de ani de cind am intrat in gruparea asta .

 • adya ana

  Multumesc pt sfaturi si grija. Nu ma duc la chaturi, dans, baruri, saloane de masaj erotic. Sunt dezamagita ca sunt f multe uscaturi la MISA care strica imaginea. Dar in Grieg cred. Sunt multi care profita de functii, posturi, etc.
  Din pacate nu e fraternitate. Dar Grieg vrea sa fie.
  Sper ca va fi.
  Cred in El.
  Sigur va triumfa.
  Sper sa fie si o triere a cursantilor.
  Si sa fie vremea cernerii, secerisului.
  Dar Grieg e un MAESTRU AUTENTIC.
  VA TRIUMFA..
  IMI PARE RAU CA MIHAI R si a pierdut increderea.
  Nu stiu nici eu de ce e taxa 700 pt 7 zile de Costin. Dar taberele nu sint obligatorii.
  Mihai a luptat ca spiralele sa fie gratis.
  Nu mai sunt gratis.
  Nu stiu de ce.
  Dar nu sunt obligatorii.
  Nu stim multe. Doar trebuie sa avem incredere in Grieg.
  Sunt convinsa ca multi au chaturi, saloane masaj erotic si mint ca sunt pt Grieg..dar sunt ale lor si profita de imaginea lui Grieg.
  Iar dc Madalina sustine ca nu a fost victima lui Grieg..ci a judecatorilor, procurorilor. Tr sa o credem.

 • adya ana

  Ca sa lamuresc. Taxa Costin e 725 pe august. Taxa pe o zi de Costinesti e 100. Dc ai 7 zile concediu, sau poti veni doar 7 zile , atunci tot 700 dai. Pt 7 zile 700. Cat pt toata perioada. Deci, cu drum si cazare… tr sa ai 45.000. E tabara doar pt cei cu f multi bani. Good karma.
  La Herculane e 250 , 12 zile .
  Sau 65 pe zi.
  Nu pricep de ce nu e si la Costinesti 12 zile 225.
  Dar nimeni nu iti baga mana in buzunar.
  Evolutia inseamna bun simt si a avea incredere in ghid.
  Dc ai o incredere in ghid..si in Dumnezeu,nu trebuie tabere.Miscarea charismatica e Gratis. Krishna 2 gratis.a ramas gratis spirala hiatus.
  Sunt cursuri cu ingeri gratis. Kalachakra gratis. Sunt si chestii gratis la curs. Nu stiu nici cati cursanti sunt in total. Dar nu conteaza. Sunt prea mica. Am 32 ani. Si recunosc ca nu pricep multe. Doar xa am ales sa cred in Grieg.
  Ms

 • Neele

  “Nu ma duc la chaturi, dans, baruri, saloane de masaj erotic. ”
  Ca in povestea cu “Und’ te duci tu, mielule?”, tu stii exact lista unde nu te duci.

  Daca tu canti “GLORIE GHIDULUI MEU!!!”, sa-ti cant si eu una: “Multumiri din inima partidului, …”

 • Eu

  @adya ana
  intrebarea este: daca Marpa a facut ce a facut cu Milarepa, a facut in virtutea invataturilor lui Naropa, Tilopa, Nagarjuna, etc? raspuns DA
  M.Aurolsson face ce face in virtutea invataturilor caror maestrii? raspuns El nu are nici un maestru, nimeni nu l-a autorizat sa predea ce preda, din nici o linie, ori se stie si este intangibil in traditiile spiritual orientale ca linia de maestrii este sacra. Rezulta ca invataturile lui nu sunt autentice. Rezulta ca face ce face in interes propriu, adica egotic.

 • Eu

  ….asa si sa nu uitam ca Milarepa a facut magie neagra, a ucis cu aceasta o gramada de oameni, si a solicitat o cale pentru eliberarea de Samsara inca din acea viata. … ce isi doresc cursantii misa?

 • George

  Referitor la continenta. Da, cu unele e continent. Dar cu altele, mai fierbinți în yoni, nu. Am prietene cu care a făcut-o lată. Una din ele a vorbit la câțiva cursanți. Gurul a certat-o rău, folosind cuvintele: ,,Nici nu-ți închipui câți ani mi-au trebuit să-mi creez această imagine, iar acum tu vrei să mi-o strici!?”. Fata a fost dată afara de la curs.

 • George

  Se vorbește de continență, dar inclusiv el nu o poate practica perfect. În varianta misa, neavând metode adecvate( tehnici, asta e realitatea, nu sunt bune) e imposibil de dus la măiestrie. Cum el nu poate, atunci cum să reușească simplii cursanți? Dar se discuta în mii de conferințe despre continența perfectă. Toate drumurile vad că duc la MINCIUNI marca missa.

 • FREEDOM

  @adya ana . E bine ca ai o doza de sinceritate si nu esti fanatica insa la partea cu credinta in G poate ar trebui sa deschizi mai bine ochii la un singur lucru , adevarul faptic . G imparte beneficiile rezultate din videochat si din JAPONIA cu NIMENI . Sint zeci de fete ca sa nu spun citeva sute care sau dus prin Japonia incepind cu 1996 (deci de 20 de ani) si cind veneau in Bucuresti erau aduse direct la G si insirau pe masa tot ce produsesera el timp de 6-12 luni acolo , incepind de la bani pina la electronice si bijuterii (inele , cercei , lantisoare , bratari) .. apoi G ii oferea el insusi posibilitatea sa-si aleaga un singur obiect din bijuterii sau il alegea el si il dadea fetei ca recpmpensa ptr -sacrificiul- ei . Asta o stie mai toata lumea insa se pare ca numai tu nu . Prin 2000 veneau fetele cu cite 16 .000 de dollari sau chiar mai mult dupa doar 6 luni de contract in Japonia si daca nu sti ca erai mica era un apartament in zone normale vreo 9-10000 de dollari la vremea aia . Deci produceau poate 2 , 3 apartamente pe an si banii aia ii lua maestrul tau in care au crezut mii de oameni pina sau convins ce fel de lesinatura de om este . Eu insumi am umblat vreo 12 ani zilnci aproape cu poza in buzunarul de la piept si i-am repetat numele cit de mult puteam de-a lungul unei zile , ani de zile la rind =12 ani cel putin. Niciodata nu am repetat vreo singura mantra primita de la curs ptr ca consideram ca nu se compara nimic cu numele lui si am repetat numele lui fara sa-mi zica nimeni si cu mult inainte de a aparea cartea lui MUKTANANDA , a fost ceva instinctiv , natural fara sa am vreo obiectie mentala in sinea mea . Am fost extrem de dezamagit cind am inceput sa-i vad adevarata fata din spatele cursului si conferintelor si am fost nevoit cu durere sa incp sa accept ca omul pe care il adoram nu era ce crezusem . Nuantele astea de care tu esti plina cum ca maestrul este libera sa faca ce vrea in felul lui si niciodata discipolul nu poate intelege maretia si motivatiile lui le-au stiut sute dintre cei mai vechi si un timp am mers cu credinta asta in creier-inima suflet si unde mai vrei tu . Insa in fata evidentei zdrobitoare a adevarului faptic in ce-l priveste pe acest om extrem de ascuns , ajungi intr-un final sa nu mai ai ce face si trebuie sa iti asculti discernamintul taios care este mai presus de povesti si imaginea lui falsa si intretinuta cu foarte mari eforturi . Nu te poate convinge nimeni insa sa sti ca timpul o va face . Este posibil ca sa nici nu-l fi vazut vreodata pe G ptr ca probabil esti vreuna nou venita dupa 2004 si tot ce sti este din auzite si din starile pe care le simti ,insa toate starile tale sint cum sint ptr ca pleci de la ideea ca el este asa cum ti-a fost prezentat de cei care il tin in brate ptr ca de fapt prin el se tin pe ei in fata si au beneficii . Ar fi bine sa incepi sa intelegi ca exista oameni care au mincat cu el la masa , am dormit cu el si au stat cu el ani de zile si totusi au ales sa plece dupa ce l-au vazut de fapt cum era in realitate . Si sint multi oameni din astia . Daca faci parte din cei veniti dupa 2004 , este de inteles inocenta ta si naivitatea insa cind altii isi luau limba in gura cu G tie poate incepeau sa-ti de-a sinii si renuntai la papusile de joaca . Fara sa vreau sa te jignesc ptr ca mi-a placut sinceritatea ta si asta conteaza enorm iti doresc ca intr-o zi sa deschizi ochii mari si sa vezi dincolo de imaginea aia pe care o ai in minte . Multi au crescut cu G in inima insa tot ei au ajuns si sa vada persoana din spatele imaginii . Nimeni nu vrea sa te deturneze ptr ca nu are nimic de cistigat personal . Insa multi din cei vechi au ajuns sa afle dureros ca au trait intr-o poveste falsa si sint unul dintre ei …. si asta ne-a facut sa stagnam in multe privinte in vietile noastre si acum stim ca puteam sa facem mai mult cu ele insa am fost tinuti =blocati de imaginea lui falsa in loc sa zburam mult mai sus . Asta vor toti care scriu aici vzv de G si nu din rautate , sa spuna si altora ca daca vor deschide mai bine ochii vor avea o sansa mai mare sa se trezeasca dintr-o poveste falsa si frumos prezentata . Ptr cei care conduc, yoga este doar un paravan ptr beneficii personale si in realitate yoga nu a fost scopul vietii lor ci doar o parte a vietilor lor printre multe altele cum ar fi iesitul in parc , sexul , mincatul si dormitul . Daca yoga era totul ptr ei nu ar fi facut nici o secunda activitatilecare incalca din start fundamnetul sistemului yoga si anume yama-nyama . Crezi ce poti insa ascuteti discernamintul si nu mai lasa emotionalul sa te conduca total ptr ca asa te pto face dependenta de ei . Faptul ca esti sincera te poate ajuta sa ajungi sa vei intr-o zi clar adevarul faptic de poleiala oferita de cei care conduc firma asta .

 • George

  Pt Ana. Misa e sectă în tot sensul. Duhul gurului se manifestă ca o ,,posedare” în fiecare cursant. Sau mai frumos spus: vocea maestrului e auzită prin toti. Așa că te vor prinde oricum cu ceva. Și vei fi o traumatizată marca missa. Senzație de violată. Că vei fi mintita, trimisă la videochat, sau dusă la guru, vei fi oricum folosită ca marfă. Și apoi aruncată , părăsită și jignită. Citește forumurile cu atenție.
  Cu mare Atenție, sute de cazuri.
  Ok, să zicem că e ardere de karma. Mulți zic la fel. Atunci să ai încredere în el Totală. Dar , sincer!, ai? Te asigur că n-ai. Te frământă multe întrebări fără răspuns, și nu poti să te daruiesti total. Recunoaște! E firesc, e natural, fiindcă interiorul tau recunoaște ceva fals, minciuna. Marca missa. Bucură-te că n-ai ajuns la filme,chat,etc. ,,Nu plânge Ano” eu zic că te poti salva. Inca esti neatinsă. Respect, și scuză-mi tonul.

 • FREEDOM

  @adya ana . Pe scurt , omul nu traieste cum predica ci ca un mafiot , interlop si camatar . Atit trebuie sa vezi . Conferintele lui sint de-o viata citite de pe foi ptr ca nu are nimic de spus din experienta lui altfel ar fi facut-o pina acum . Tot ce a putut demonstra ca efect al practicii yoga de-o viata este invirtirea unei rotite de 5 cm dupa ce tot el la VOINEASA spunea ca sa nu fim magnetizatori de mina a 7-a ca COSTEL PIRAU , care este un decazut …ironia sortii el a a facut magnetizari cu mina aidoma lui COSTEL PIRAU insa cu siguranta a uitat de exemplul pe care ni la dat . A behait toata viata lui despre continenta perfecta iar el nu a putut sa isi tina saminta cu unele femei care cind incepeau sa se miste pasional le striga cu ochii mari ..- stai ,ce crezi tu ca facem noi aici- .. si uneori si-a dat drumul exact ca purtatorul sef de miorlaiala generala , celebru don COCO . De yama-nyama nu-ti mai zic , minte de rupe , este ascuns mai ceva decit cele mai indepartate galaxii . Incepe sa discerni si te vei salva din iluzia lui-lor . Chiar merita .

 • jamiroquai

  Nici un “maestru” sau “guru” nu poate arde nici un fel de karma, absolut nimanui.

  Structurile karmice fac parte din cele mai subtile, sacre parti ale aurei: nimeni nu poate interveni acolo.

  Karma Yoga este o practica invechita, complet inlocuita de Legea Iubirii: te poti ruga la Dumnezeu, si greselile tale din viata actuala sa fie sterse, vibratiile dopurilor emotionale din corpul emotional inferior sa scada.

  Nu exista nici un fel de reincarnare (scuza preferata a celor care cauta sa gaseasca sclavi si mai ales sclave: tu esti un pacatos, in vietile trecute, eu iti voi arde karma – dar nici vorba de asa ceva).

  Corpul emotional inferior, sau doppelganger, este cel care iese in planul astral, sau in unele cazuri oculte, este utilizat pentru a POSEDA un nou corp: asta nu este reincarnare deloc. Reincarnarea nu are cum sa existe, “dovezile” prezentate fiind absolut puerile.

  Deci, karma yoga practicata pe baza spuselor cuiva, care iti aduce la cunostinta ca trebuie sa depui munca gratuita, sau in cazul unei cursante, sa se culce cu vreun guru pentru “arderea” karmei este absolut FALSA.

  Nici un guru nu poate patrunde in structurile fine ale aurei, si nici nu poate “arde” sau schimba ceva: DOAR comuniunea cu Dumnezeu poate dezvolta constiinta subtila care incetul cu incetul reduce efectul faptelor comise in mod gresit, si le inlocuieste cu virtuti.

  A practica munca gratuita, sau sa stai in vreo postura ore in sir, pentru a iti “arde” karma, suna a gluma. Adevarata cultivare este dezvoltarea virtutilor, cat mai aproape de nivelul Divin, ceea ce se numeste gong in Orient, energia emotionala Divina, singura care poate inlocui karma (greselile). Legea Iubirii transcende si inlocuieste Karma Yoga odata pentru totdeauna.

 • alex

  Interesant ce zice Guran asta la min 40.50 sec:
  http://www.biziday.ro/2016/03/29/biziday-luni-29-martie-2016/

 • toata lumea sa arda karma, numai Grieg cand ajunge la puscarie “ajutor, salvati-ma”.

  El de ce nu-si arde karma? hai ca nu e greu. Ca oricum viata unui ashramist e mai proasta ca in inchisorile din Suedia. Cum e ok sa-l tina pe ala fara un ban in buzunar si sa-l consoleze ca face yoga, sa faca si el.

 • Oricum nu cred ca a mai facut yoga dupa ce escrocheria a prins si oamenii au devenit fanatici.

 • Strumf Unu

  @tuturor… “credinciosilor” in Mos!

  Voi misanilor creduli chiar nu intelege ti ca Mosu’ vostru e expirat!!! 🙂
  Termenul de garantie si credit sufletesc pe care toti i l am acordat in trecut s a dus de mult!

  “Pestele se impute de la cap” se spune in traditia populara …si el pestisorul auriu de mult s a stricat datorita lacului inspirat cu putere! Nu mai aveti decat un peste aurolac in momentul de fata!

  Nu e decat o scrumbie afumata ….stricata! :))))

 • Segio

  Sunt de coma astia de la MISA. Cum i-a prins Mihai cu minciuna, cum au schimbat video-ul. Au tăiat bucata aia din declaratia avocatei Elodie in care spune ca judecatorul l-a intrebat pe bivolaru de ce s-a prezentat cu acte false. Uite aici cenzura: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9481
  Cine a salvat filmarea initiala sa i-o dea lui Mihai sa o posteze aici, sa ii facem de kakao pe misani.

 • adya ana

  PtJamiroquai@
  -de la Ana.

  -da , sunt de acord . E de bun simt ce scrii. Are legatura cu Isus. Cd iubesti ridici nivelul de vibratie. Constiinta se purifica. Esti in alta vibratie. Sigur ca daca ar iubi cu adevarat oamenii nu ar mai avea nevoie de tehnici multe. Pai mai e un proverb ” prostia se plateste’, dc intelegi la nivel de constiinta si nu repeti greseala si ceri iertare si te rogi la Dumnezeu, te iarta. E absurd sa te tortureze. Eu cred ca e si karma de prostie ignoranta la oameni.
  Ai fi rai pe terra dc am iubi.
  E genial. Chiar si in MISA ar fi rai dc ar fi iubire. Nu confundati setea de putere cu iubirea de putere. De bani. O sa citesc dop gong. Multumesc. Adica conducerea MISA sa iubeasca cursantii, nu functiile, avantajele si banii. Daca iubesti nu ai cum sa fii hain cu un coleg, doar ca ai o functie. Ei si acum mint ca e de la Grieg , cd Grieg e in inchisoare. Sa lesini de ras. Prosti mai cred ca sunt toti.

 • Neele

  @adya ana:
  Pt. Nicu de la biblioteca:
  – de la Neele:

  A zis maica-mea ca n-am voie la orgie.
  A zis ca daca ma prinde … ma snopeste din bataie.

  Sorry!

 • jamiroquai

  @adya ana

  iti las o adresa de email: tarkus@hotmail.ro

  cu siguranta ca e mai usor de conversat acolo, daca iti doresti

  Puritatea este baza tuturor virtutilor, in special compasiunea.

  Gong = energia corpurilor subtile superioare = virtutile divine

  Un barbat trebuie sa-si descopere feminitatea divina interioara, din propria lui inima, singura care ii poate darui tot ceea ce el si-ar dori in cultivare: genialitate, superintuitie, darul profetiei.

  Un maestru sau guru nu se poate atinge de aceste straturi divine ale aurei: de aceea poti sa mergi intr-un templu tibetan adevarat, sa fii acceptat acolo, sa petreci 20 de ani studiind cu ei, si nimic esential sau deosebit sa se intample.

  Capacitatile/puterile paranormale superioare nu pot fi declansate de vreun maestru: tot ceea ce poate face e sa-ti activeze puterile paranormale inferioare (clarvedere, clarauditie, dedublare), dar pentru asta nu e nevoie sa practici yoga/qigong. Sa ne aducem aminte de cazul Muktananda: inainte ca Nityananda sa-l puna in direct cu entitatile astrale, Muktananda nu dovedea nici un fel de putere paranormala, sau vreo insusire speciala. Asa cum el insusi a avut sinceritatea sa destainuie, numai dupa ce s-a lasat POSEDAT de astral, a avut acces la niste puteri paranormale inferioare, insa asta nu e cultivare.

  Asta li se va intampla tuturor celor isi inchipuie ca daca merg in Orient se va intampla ceva maret, insa deloc asa. In Orient tot ceea ce se poate realiza este atingerea planului astral (si acela inferior), cu aceste puteri apoi captiveaza mintile celor din Occident care habar nu au de diferenta dintre puteri superioare (accesibile doar prin intrarea in rezonanta cu regina inimii, feminitatea divina interioara), si cele inferioare.

  Un initiat poate raspunde la cele patru intrebari fundamentale/esentiale pentru orice yoghin/lalchimist:

  1. Unde ne aflam? Adica, care forma adevarata a pamantului, care este originea universului, cum si unde a fost creat universul, ce este de fapt gravitatia terestra, unde se afla Gradina din Eden, totul despre cosmologie.

  2. Cine suntem? A fost sau nu istoria falsificata? Ce anume incearca cu disperare sa ascunda societatile secrete despre falsificarea istoriei? Unde si cand a fost crucificat de fapt Iisus? De ce arhitectura creierului lui Adam si Eva era aproape complet diferita de cea a omului modern? Ce inseamna de fapt tinerete fara batranete si viata fara de moarte? Deci, un initiat va avea cunostinte formidabile din matematica, fizica, astronomie, mecanica cuantica, parapsihologie, anatomie si nu numai pentru a avea puterea necesara ca sa raspunda la aceasta intrebare.

  3. Energia erotica; sunt metodele oferite noua, occidentalilor, de catre diversele scoli din Orient (tantra, qigong, falun gong, mo pai, yoga, tummo yoga) cele pe care ei le utilizeaza cu adevarat, sau doar ni se ofera metode/tehnici de nivel scazut, de ordin medical, cu care apoi ne pierdem timpul? Cum se pot transmuta toate cele sapte corpuri subtile ale lichidului seminal si al sangelui menstrual? Ce anume practica yoghinii Vamachara si Nath pentru continenta? Cum poate fi maximizat potentialul orgasmic feminin, si in acelasi timp sa existe transmutarea si sublimarea lui in divinitate?

  4. Energia emotionala; ce este subconstientul reactiv? Cum se manifesteaza corpul emotional inferior, doppelganger? De ce hipnoza nu poate accesa engramele subconstientului reactiv? Cum putem topi aceste engrame si sa accesam corpul emotional superior, sediul extazului si al pacii?

 • jamiroquai

  De ce nu-ți crește gong-ul cu toate că practici? Mulți oameni gândesc în felul următor: “N-am primit învățătură adevărată. Dacă un maestru mă învață niște tehnici speciale și niște metode avansate, gong-ul meu va crește”. În zilele noastre, 95% dintre oameni gândesc așa. Găsesc asta destul de ridicol. De ce este ridicol? Pentru că qigong-ul nu este o tehnică a oamenilor obișnuiți. Este ceva complet supranatural. În mod corespunzător, trebuie aplicate principiile nivelurilor superioare pentru a-l examina. Vă spun tuturor că motivul fundamental pentru care gong-ul nu progresează sunt cele două cuvinte “cultivare” și “practică”, iar oamenii nu dau atenție decât practicii, nu și cultivării.
  De aceea, numai prin accentuarea cultivării xinxing-ului îți poate crește gong-ul și ți se ridica nivelul.

  Ce este xinxing-ul? Include “De”, toleranță, calitate de iluminare, pierdere, abandonarea diferitelor dorințe și atașamente ale oamenilor obișnuiți și de asemenea a fi capabil să suferi greutăți, etc. Include lucruri din multe aspecte. Fiecare aspect al xinxing-ului trebuie să-ți fie îmbunătățit pentru a te putea înălța cu adevărat, acesta fiind unul dintre factorii cruciali în îmbunătățirea gongli.
  Am vorbit despre o asemenea formă de transformare a virtuților în energie de cultivare. Energia de cultivare nu este de fapt obținută prin practică. Este obținută prin cultivare. Mulți oameni caută să-și îmbunătățească energia de cultivare și dau atenție numai practicii, fără să le pese de felul în care cultivă. De fapt, energia de cultivare este obținută numai prin cultivarea xinxing-ului. Atunci de ce predăm noi aici exerciții? Pentru început voi spune de ce un călugăr nu practică nici un exercițiu. El stă de fapt în transă, recită scripturi, își cultivă xinxing-ul și apoi energia de cultivare va crește. Energia de cultivare care îi determină nivelul va crește.

  Cred că toată lumea a înțeles cum ia naștere energia de cultivare. Gong-ul ce-ți determină nivelul realizărilor nu este defel obținut prin practică, ci prin cultivare. Prin traiul între oamenii obișnuiți și în cursul cultivării îți vei îmbunătăți xinxing-ul și te vei asimila caracteristicii universului. Apoi, caracteristica universului nu te va mai restrânge. Te vei putea ridica, iar “De”-ul va putea fi transformat în energie de cultivare. O dată cu ridicarea standardului xinxing-ului tău, energia ta de cultivare va crește. Există o astfel de relație între ele.

  Li Hongzhi

  Pentru a putea experimenta ce tine de uman, trebuie mai intai sa acumulezi in tine ceea ce tine de Divin

  S.N. Lazarev

 • “Ce anume practica yoghinii Vamachara si Nath pentru continenta?”

  Pai chiar asa, ce practica?

 • jamiroquai

  Liderul unui cunoscute scoli de yoga, originar din judetul Dambovita, a fost intrebat:

  “Cum s-a apucat el de tantra?”

  Raspuns: “Eu am citit despre tantra, am aflat că există, am reușit să pun cap la cap anumite elemente.”

  Numai ca sursele utilizate pentru informatii, fie din breviarul lui Vulcanescu, sau din lucrarile lui Sivananda sau Iyengar, erau foarte incomplete, in special in ceea ce priveste metodele folosite de yoghinii din India pentru continenta/tantrism.

  Mai ales in ceea ce priveste exercitiul crucial, cel mai important, insasi esenta Dattatreya Yoga Shastra (o lucrare mult mai importanta decat Hatha Yoga Pradipika), sau practica continentei: in aceasta scoala de yoga autohtona se merge exact pe interpretarea eronata facuta de absolut toti cercetatorii pe tema tantrismului. Daca exista rezultate pe tema continentei, acestea se datoreaza in exclusivitate faptului ca unele exercitii ating acea zona anatomica in mod indirect, insa neexistand descrierea precisa, beneficiile, nadis-urile care origineaza in acel punct, si ce reprezinta de fapt acel exercitiu. In mod si mai bizar, un exercitiu din programul de yoga al acestei scoli are o denumire care in India este un sinonim pentru celalalt exercitiu al yoghinilor Vamachara sau Nath, insa regiunea anatomica tinta este una diferita: deci e clar ca, la fel si in cazul tuturor celorlalti autori neinspirati care doar au preluat descrierea clasica, fara sa inteleaga deloc despre ce e vorba, aceste informatii au fost doar copiate, fara o aprofundare.

  Chiar Nik Douglas si Penny Slinger, autorii Sexual Secrets: The Alchemy of Ecstasy, habar nu au de semnificatia adevarata a acestui exercitiu, si il descriu si ei in acelasi mod eronat, neintelegand deloc care era originea lui, sau macar pentru ce este folosit.

  Doar doi dintre tantristii occidentali au avut ocazia sa inteleaga ce se intampla, un francez si un britanic, ambii au trait o vreme in India, faurind legaturi stranse cu yoghinii Vamachara si Nath.

  Majoritatea dintre acei yoghini si guru erau celibatari: in timp ce acel exercitiu, in descrierea lui facuta in Occident sau pentru occidentali, este unul destinat sau adresat cuplurilor. Intelegerea Hatha Yoga nu poate exista fara descrierea precisa a acestui exercitiu, insasi esenta continentei.

  Mai mult, yoghinii Vamachara nu dau atentie colectiei de proverbe insiruite in Yoga Sutra (si ei stiu ca nu a existat nici un fel de Patanjali; v-am dat linkul deja spre lucrarea Sinister Yogi, unde se demonstreaza cum a fost falsificata Yoga Sutra), sau metodelor originate de Gitananda, sau la Kriya Yoga a lui Yogananda. Ei se focalizeaza doar pe regiunea anatomica absolut esentiala pentru continenta.

  Cand au aflat cum este folosit acest exercitiu, care este tinta lui, au ramas stupefiati, uimiti, uluiti. Unul dintre ei, medic urolog, si-a dat seama imediat ce anume reusesc acesti yoghini sa faca, toti neavand nici un fel de polutii nocturne (niciodata), putand afirma Sa Ham (eu sunt Shakti), adica daca si-ar fi dorit, sa poata simti orgasme multiple (stiind ca totusi se va consuma energie ojas), si in acelasi timp sa-si transforme acea regiunea anatomica intr-un creuzet alchimic.

  Acest exercitiu, foarte dificil, este o abordare directa a acelei regiuni interioare anatomice masculine cu un nume necunoscut yoghinilor din occident (chiar denumirea anatomica clasica, a medicinei alopate).

  Termenul medical al zonei a fost inventat de un medic urolog extraordinar, care acum mai bine de o suta de ani a publicat descrierea acestei regiuni anatomice, si cum am putea sa o accesam intr-un mod diferit, mai simplu, decat utilizand exercitiul cheie al continentei, folosit de Vamachara si Nath.

 • jamiroquai

  Am primit o intrebare despre Khecari Mudra pe privat.

  Pentru initiati, gatul este al doilea organ sexual, limba fiind in starea ei actuala, un organ flacid.

  Deci, adevarata tehnica Khecari Mudra inseamna ca limba sa intre in erectie, incercand pe cat posibil sa ajunga la tinta finala: glanda talamus.

  http://www.yogaforums.com/forums/members/19285-albums212-picture799.jpg

  Exista mai multe variante: sub supravegherea atenta a unui maestru, care are la dispozitie amestecul de plante necesar, pot exista taieturi extrem de fine, pentru a permite o mai mare mobilitate a limbii. Altii incearca alte tehnici, de a lungi membrana (frenul) linguala pe cat posibil. Exista practicanti in India care merg si mai departe, cu detalii care intrec orice inchipuire, in ceea ce priveste taieturile pe care si le aplica.

  Exista si yoghini care incearcau sa se sufoce prin Khecari Mudra, provocand o stare de constiinta modificata, o asfixiere intentionata; cei care nu aveau o supraveghere imediata, isi puteau pierde viata prin acest procedeu.

  Sunt studii superbe asupra istoriei Khecari Mudra, care releva lucruri interesante: inainte de Khecarividya si Maitrayaniya Upanisad, care pun emfaza pe Kundalini, alte lucrari, Kiranatantra, nu mentioneaza Kundalini deloc.

  TOATE aceste informatii publicate in Occident nu includ insa elementul esential: Khecari Mudra era utilizata EXCLUSIV pentru a intra intr-o stare de POSESIUNE (a entitatilor astrale), fiind de altfel originata in secte/culte yoghine/tantriste care se ocupau cu posesiunea.

  Aceeasi stare care se poate atinge cu ayahuasca si cu alte metode: a incerca cu orice pret sa atingi planul astral, uitand ca noi suntem fiinte cu insusiri divine si cu o legatura permanenta cu Dumnezeu: de ce ne-am dori sa ne oprim la planul astral, a carui contactare nepermisa va insemna ca acele entitati sa ne consume energia vitala din corp, si sa primim in schimb, in acest targ faustian, niste puteri inferioare, temporare?

  Se stie ca sub ingerarea anumitor substante, limba se va misca natural in pozitia Khecari. Mai exista si reclama cu amrita, adica picaturile de la Soma Chakra, sa fie folosite pentru a obtine asa numitul somn yoghin: iarasi o neintelegere a ceea ce inseamna cultivarea (in nici un caz dedublarea, atunci cand iti desprinzi corpul emotional inferior, doppelganger, iti pui in pericol intregul sistemul auric al corpurilor subtile, acesta fiind motivul pentru ca diversi yoghini faimosi au trait mai putin decat le era sortit).

  A cultiva inseamna sa-ti descoperi supraconstientul, feminitatea divina din propria inima, a fi langa Dumnezeu, a primi puterile paranormale superioare, singurele care conteaza.

  Asa cum am descris deja, nimeni nu isi poate ridica nici un fel de Kundalini la comanda, prin asane, exercitii, sau alte practici: avem un termometru spiritual care tine in frau, prin corpul moralitatii/sufletului, toate celelalte tipuri de energie. Kundalini, in corp de inger, inseamna o inductie divina de sus in jos si nu invers.
  Puterile paranormale inferioare sunt rezultatul pacalirii chakrelor prin mantre, sau prin posesiune, nicidecum prin Kundalini.

  Mai mult, Khecari este de fapt numele unei zeitati din planul astral, de aici si descrierea procedeului prin aceeasi denumire.

  Khechari Mudra (movement in the void): It consists in retroverting the tongue and pressing it deep into the throat. The practicer gets his tongue split in the form of a fork, as the serpents have. These forked tongues are then washed with a mixed lotion of milk, clarified butter and ashes; and then with the pranic exercise he closes or plugs the two holes of the posterior nostrils by each end of the two-forked tongue and remains absorbed in this condition for days on end and, like a serpent or a tortoise, he may continue in an unconscious state to such an extent that he cannot of himself remain consciousness without the outer aid of others. The whole process is a very complicated one and cannot be practiced bv a layman with impunity without the aid of a perfect yogin. As the name indicates, the mind remains absorbed in the khe or void, does the tongue in the void of the pharynx.
  But this type of samadhi is not a real samadhi with awakening in cosmic order and a superconscious state, but a kind of trance in which one altogether loses consciousness itself. This is not the object of true yoga.

 • George

  Te rog explică puțin termenul Identificare.

 • jamiroquai

  Identificarea este calea suprema, sau tehnica suprema a unui yoghin, tantric, alchimist.

  Insa presupune o cultivare a virtutilor, in special puritatea, pentru a avea meritele si sensibilitatea necesare care ne permit accesul la lumea Divina.

  Si trebuie sa fim atenti cu ce anume, sau cine anume, sau cu ce plan cuantic ne identificam: pentru ca vom deveni asemenea imaginii pe care o cultivam in suflet; daca ne oprim la planul astral, e clar ca nu vom avea acces la planul divin.

  Omraam Aivanhov:

  Cel care îl cauta pe Dumnezeu se aseamana cu alchimistul care nu a gasit înca piatra filozofala si, în acelasi timp, cu cautatorul de aur aflat pe malul râului, separând nisipul ca sa gaseasca câteva firicele de aur. Caci, aflându-ne în cautarea Divinitatii, este obligatoriu sa obtinem zilnic câteva particule din lumina Sa, din iubirea Sa, din puterea si frumusetea Sa. Eu asa fac: ma aseaman cu alchimistul, fac o lucrare a carei rezultate nu le vad niciodata, dar acest fapt nu ma descurajeaza; asemenea cautatorului de aur, eu ma bucur de firicelele de aur primite zilnic, ele sunt deja o reflectare a pietrei filozofale, a prezentei divine.
  Adesea va spun: cautati inaccesibilul, cautati ceea ce nu puteti nici obtine, nici realiza. Pentru ca datorita acestei cautari, veti obtine zilnic ceva în plus.

  Desigur, nu veti avea niciodata totul, dar atunci când va concentrati asupra unui scop inaccesibil sunteti obligati ca parcurgeti regiuni noi, depasind etape noi, si acest progres conteaza mult. Voi nu cereti nici cunoastere, nici frumusete, nici sanatate sau fericire, voi cereti Absolutul, Divinitatea. Ei bine, veti avea si tot restul caci, pentru a ajunge pâna la Dumnezeu sunteti obligati sa treceti prin lumina, prin frumusete, sanatate, cunoastere, bogatie, iubire si fericire si toate minunile care brazdeaza acest drum.

  Ceea ce este limitat nu va putea niciodata sa umple imensitatea sufletului si a inimii voastre. Numai Absolutul, Dumnezeu-Însusi, va poate aduce împlinirea, si veti putea obtine totul, chiar si ceea ce nu ati cerut, cautându-L fara încetare, fara sa va opriti din drum.

  Ca sa gasesti puritatea, trebuie sa urci, sa te legi de Cer. Tot ceea ce este transparent, cristalin, eteric, trebuie cautat in inalt. De aceea acela care se exerseaza sa urce foarte sus, pana la Dumnezeu, va obtine puritatea, chiar daca nu a cerut-o, fiindca in straduinta de a se inalta, de a se depasi pe sine, se produce deja o curatire si o purificare in toate corpurile sale subtile.

  Cand se leaga de Divinitate, deja, prin corpurile sale superioare, el se afla intr-o alta atmosfera, in alte vibratii ce actioneaza asupra lui, si toate greselile, toate incalcarile legilor se sterg.

  Daca puneti o batista intr-o cutie ce a continut un parfum, dupa un timp, cand o scoateti, de acolo, batista ramane impregnata de chintesentele acelor regiuni; ea va fi iluminata, infrumusetata, si toti vor simti ca, ceva divin emana din voi, o atmosfera de frumusete, de puritate, de lumina. Credeti-ma, aceasta este o realitate absoluta.

  Nu il putem atinge pe Dumnezeu decat in masura in care ajungem sa atingem spiritul in noi insine, Eul nostru Superior. Deci, intelegi bine ca, atunci cand va rugati Domnului, cautati sa atingeti in realitate varful fiintei voastre; iar daca reusiti, declansati o vibratie atat de pura si de subtila care propagandu-se produce in voi transformarile cele mai binefacatoare, care venind spre voi, va regenereaza intreaga fiinta.

  Identificarea inseamna sa punem in inima noastra imaginea lui Iisus, a lui Dumnezeu: vom deveni asemenea ei, virtutile noastre vor capata o alta vibratie, noi senzatii, o fuziune care va inflori germenii spirituali latenti ai fiintei noastre: haruri, puteri paranormale superioare (genialitatea, superintuitia, darul profetiei), toate splendorile.

  In inima avem o legatura permanenta, absoluta, divina, cu Sufletul lui Dumnezeu, feminitatea divina interioara, ea lucreaza tot timpul pentru noi: numai prin elementul feminin ne putem naste a doua oara.

  Darurile feminitatii divine din inima sunt cele mai pretioase, iar prezenta ei este poate mai mult decat samadhi.

  Numai prin puterea ei, a supraconstientului, putem accesa tenebrele subconstientului reactiv, unde se afla engramele din trecut; numai prin prezenta ei plina de iubire, de compasiune, de puritate, putem intra in rezonanta cu capacitatea de a profetiza, de a simti si de a face conexiuni in legatura cu viitorul care altfel raman latente.

  Identificarea este cu mult mai mult decat tehnici de gen paratraznet sau altele asemanatoare: inseamna sa fim direct, acum si aici, langa tronul lui Dumnezeu.

  Din cartea lui Enoh:

  1. Acolo l-am vazut pe Cel Batran de zile, al carui cap era ca lana alba si cu El erau si altii care aveau fete omenesti. Fata lui era plina de bunatate, ca cele ale ingerilor sfinti.

  2. Atunci l-am intrebat pe unul dintre ingerii care erau cu mine si care mi-a lamurit toate tainele despre Fiul Omului. Eu l-am intrebat cine era, de unde venea si de ce il insotea pe Cel Batran de zile. El mi-a raspuns cu aceste cuvinte: ” Acesta este Fiul Omului , la care trimit toate justitiile, cu care ei locuiesc sicare tine in mana toate mainile Sale cheia tuturor comorilor ascunse; caci Domnul spiritelor L-a ales si i-a harazit o stralucire mai presus de toate creaturile”.

  13. Tremuram ca varga, m-am intors cu fata spre pamant si am avut o viziune.

  14. Iat-o: Eram intr-o alta locuinta mai larga decat prima, portile careia erau toate deschise in fata mea, in mijlocul unei flacari tremuratoare.

  15. Era atata stralucire, maretie si fala incat imi este peste puteri sa va descriu, nici splendoarea ce o inconjoara si nici intinderea sa.

  16. Podeaua era de foc; in tavan straluceau fulgere si stele ratacitoare, iar acoperisul era in intregime un foc scanteietor.

  17. L-am examinat cu atentie, si am vazut acolo inaltat un tron;

  18. Al carui aspect era ca batut de grindina cu toate ca marginile sale erau stralucitoare ca globul soarelui; din el se auzeau voci de heruvim.

  19. Din acest tron puternic ieseau torente de flacari;

  20. Stralucitoare incat era imposibil sa le privesti.

  21. Si era cineva asezat pe acest tron maret.

  22. Al carui vesmant era mai stralucitor decat soarele si mai alb decat zapada.

  23. Nici un inger nu era in stare sa il priveasca in fata pe Stralucitorul si Magnificul, nici sa se apropie de El; nici un ochi de muritor nu putea sa IL priveasca. Un foc stralucitor ardea in jurul Lui.

  24. Si se ridica, chiar inaintea lui, un foc de o mare intindere; astfel incat cei ce-l inconjurau, nu puteau sa se apropie de El, si erau in fata lui mii si mii. El nu avea nevoie nici de sfaturi, nici de ajutoare, dar sfintii care formau curtea lui nu il paraseau nici ziua nici noaptea.

  M-am apropiat cat am putut, acoperindu-mi fata si plin de teama. Atunci, Domnul El insusi a binevoit cu propria Sa gura sa ma cheme pe nume: Apropie-te, spuse El, apropie-te mai mult si vino sa auzi cuvintele Mele sacre.

  Si la acea ora Fiul omului a fost chemat in fata Domnului spiritelor si numele Sau in fata Celui batran de zile.

  3. Si inaite de facerea soarelui si a astrelor, inainte ca stelele sa fi fost asezate pe bolta cereasca, a fost chemat numele Fiului de om in fata Domnului spiritelor. El va fi bastonul celor drepti si sfinti, ei se vor sprijini de El si astfel nu vor putea fi clintiti; El va fi lumina neamurilor.

  4. El va fi speranta pentru cei a caror inima este cuprinsa da neliniste. Toti cei care locuiesc pe pamant se vor inchina in fata Lui si iL vor adora; ei iL vor sarbatori, iL vor lauda, ei vor canta laude Domnului spiritelor.

  5. Astfel Alesul si Misteriosul a fost creat, inainte de facerea lumii si fiinta Sa nu va avea sfarsit.

  6. El a fost prezent si a aratat sfintilor si dreptcredinciosilor intelepciunea Domnului spiritelor; caci El este Cel care a pastrat partea lor de mostenire.

  2. Alesul se tine drept in fata Domnului spiritelor si gloria Sa va dura in veacul veacurilor si puterea Sa este vesnica.

  3. Cu El locuieste spiritul intelepciunii si al inteligentei, spiritul cunoasterii si puterii, spiritele celor adormiti in dreptate: El judeca si deosebeste lucrurile cele mai ascunse.

  4. Nimeni nu poate pronunta un singur cuvant in fata Lui; intrucat Alesul este in fata Domnului spiritelor dupa bunul sau plac.

  Asta este identificarea adevarata: a fi langa El, a I-l tine de mana, a simti feminitatea divina interioara, insasi sufletul Lui, a trai extazul.

 • Neele

  “Darurile feminitatii divine din inima sunt cele mai pretioase, iar prezenta ei este poate mai mult decat samadhi.”
  Se mai da si altuia, tot din inima.

  “Tremura ca varga”. Cea mai cea identificare. @jamiroquai: Stick with it! 🙂

 • jamiroquai

  O introducere in noua cronologie radicala a istoriei: unde si cand a fost crucificat de fapt Iisus, dovezile care provin din astronomie si din datarea corecta a Sinodului de la Niceea, multe alte informatii:

  https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=285266

  (la celalat sir de discutii, Care este marea miza a construirii moscheii…, aveti si linkul catre cele cinci mesaje consecutive cu demonstratia faptului ca Pompei si Herculane au fost distruse de eruptia vulc. Vezuviu cel putin dupa 1700 e.n.)

 • George

  Multumesc.
  Mi-aș mai permite o întrebare, o părere de-a ta. Compoziția subtilă a lichidului seminal, modalități de transmutare ale celor 7 corpuri subtile ale lichidului seminal și a sângelui menstrual. Acestea apar ca titluri pe net cu trimitere pe site-ul inexistent neogen.ro.

 • Pingback: khecari mudra | barçan karkaran()

 • jamiroquai

  Am sa-ti fac o surpriza, sper sa fie una placuta.

  Clasificarea energiilor subtile ale aurei facuta de chiar de Mouravieff, unul dintre discipolii cei mai importanti ai lui Gurdjieff, facuta in lucrarea clasica Gnosis (trei volume).

  As it enters the emotional centre the energy SI-12 accelerates its vibrations, and this enables it to transform this sexual energy into SOL-12, following a momentary intervention by the higher emotional centre.
  Let us now see what happens in the motor sectors of the emotional centre following this abundant production of fine, pure energy SI-12.

  It reacts quite differently from the intellectual centre. We must remember that in the exterior man the emotional centre does not work with the Hydrogen 12 which should normally nourish it, but with the Hydrogen 24 proper to the motor centre. The overflow of the energy SI-12 into the motor sectors of the emotional centre provokes a strong resonance in the other sectors of this centre – a resonance which can produce the two following phenomena:

  – the intellectual sectors of the emotional centre engage in a lovegame led by the intellectual centre in harmony with the motor centre; the heart is then flooded by an influx of tenderness which is of an incomparably higher level than that to which it is used when it is only nourished with energy 24; if the call of the energy SI-12 coming from the motor sectors of the emotional centre is sufficiently intense and pure, a momentary flash of the consciousness of the real ‘I’ may be felt. This is produced in the following manner: the influx of tenderness due to the energy SI- 12 opens up communication with the higher emotional centre, from where a wave of energy SOL-12 from the higher octave flows to meet the SI-12 with which the motor sectors of the lower emotional centre are infused. Then, by induction, the energy SI-12 is subject to transmutation and can become SOL-12. When this happens, the organism receives an abundant influx of new energy. Even if only for a few moments, the couple taste this higher Divine condition which is Beatitude, a taste which leaves a feeling of relaxation and ineffable peace in its wake.

  This sudden revelation of the androgynous consciousness is marvellous. It in no way resembles anything that the poor human intellect can imagine, nor anything that the motor centre can imitate, although the latter tries to create something similar by usurping an abundant quantity of energy SI- 12 from the sexual centre. The androgynous consciousness is established following the inflow of the energy SOL-12 which spontaneously floods the human heart. This energy, which comes from the higher emotional centre, has an effect that is totally unknown to even the most refined human Personality, with its 987 little I’s, as long as it is only moved by the three lower centres.

  This energy is intended to fill the interval between MI 48, the energy of active thought, and FA 24, the energy of attention, which are both practically exhausted every day. This means that adamic man can never accumulate a sufficient reserve of the energy SOL 12 to pass spontaneously to LA 6 following the linear steps of the transmutation of Hydrogens. The epicyclic movement between the three groups of organs takes place in the order 8-5-7, that is, SOL 12- MI 48-FA 24. Obviously, with this chronic deficiency of SOL 12, this movement does not bring any substantial aid. Yet the epicydic action of SOL 12 is necessary to activate the third gamut of nutrition, that of impressions. By communicating a complementary impulse to MT 48 and FA 24, SOL I 2 creates the conditions necessary for a man to pass to the practice of constatation of his own impressions-an indispensable condition for DO 48 to begin to act. The transmutation of the Hydrogens can then begin: from DO 48 it passes without difficulty to RE 24, then from RE 24 to MI 12; once there, it stops before the interval that sepatates MI 12 from FA 6. We have already seen how this stage in the transmutation of Hydrogens can become active through the practice of courtly Love on the Fifth Way.

  It follows that the disciple who wishes to connect his higher centres with his waking consciousness must possess a vigorous and healthy organism, and must be in conditions where he can obtain the best food and air to breathe, and will be nourished with abundant impressions of good quality. Besides this, he must produce in his organism a sufficient quantity of Hydrogen 12 and Hydrogen 6 – one being of a different shade” from the other. We must underline the fact rhat we can never obtain this result in a natural way; it is necessary to make sustained and conscious efforts oriented towards:

  At the time of his Second Birth, man acquires a permanent consciousness of his real ‘I’, which is a monad of the Absolute 11. He reaches this
  through his higher emotional centre. Strong in this consciousness, he becomes capable on the one hand of progressively creating a link with
  his higher intellectual centre, which gives him access to the mind of Christ, the consciousness of the Absolute I, and on another hand, of establishing his authority over the motor centre. Then the lower emotional centre, which has already been absorbed by the magnetic centre, but without losing its individual structure, takes its place within the higher emotional centre.
  Thus man 5, thanks to the permanent consciousness of his real I, benefits from a double current of Love -the Love from the Absolute II, to which the Love from the Absolute I is graduaIly added, and which pervades him through his higher centres.

  We have seen that the energy SI 12, diverted from its usual destination and surrounded by the SOL 12 and MI 12 acting as higher auxiliaries, formed the essential factor in the general transmutation.

  A victory over negative emotion brings an inflow of joy into the lower emotional centre. This joy is an expression of the abundance of the energy SI-12 released by constatation. This latter makes the lower emotional centre vibrate at the rapid rhythm that is normal to it, and this enables the establishment of instantaneous contact with the higher emotional centre and triggers the release of a current of energy SOL-12 from the latter. This indicates that, correctly practised through introspection and effective within the limits of the individual Present, constatation enables man to win a total victory. The inflow of higher joy that the current of energy SOL-12 liberates can then transmute the energy SI-12 freed from the mixture into SOL-12 by induction. The duration of the contact between the lower and higher emotional centres established by this can then be prolonged.

  It is the energy SI-12 stored up by the motor centre which mixes with the energy of one or more passions-which have the heavier density of 24-to give birth to negative emotions. Afterwards, in this mixed state, it penetrates the motor sectors of the two other centres and makes them vibrate. The emotional centre then vibrates in a violent way. The same mixture of energies gives the intellectual centre an inventive but always calculating orientation, rendering it cunning and capable of all kinds of lies.

  SI-12 = energia lichidului seminal, forta generativa, care contine celelalte tipuri mult mai subtile de energie, care trebuiesc transmutate. Nu poti transmuta la nivel de SOL-12 prin exercitii (asane, orbita microcosmica): numai si numai prin accesarea sau intrarea in rezonanta cu feminitatea divina interioara, deci prin INDUCTIE DIVINA. Prin exercitii nu poti accesa decat partea grosiera a lichidului seminal, restul va ramane in starea subtila netransmutata.

  Si dincolo de SOL-12 avem LA-6, FA-6, DO-6 si energiile si mai subtile, Hidrogen 3 (Gurdjieff denumea diferitele nivele de prana, prin “Hidrogen”).

  Elementul care anima lichidul seminal la nivelul cel mai profund este de nivelul Hidrogen 3, ceea ce alchimistii denumesc ens virtutis.

  Deci, nivelul la care poti transfigura, transmuta lichidul seminal (energia erotica) este acelasi cu nivelul virtutilor tale; asta nu inteleg cei care nu obtin din continenta ceea ce ar fi crezut ca pot realiza. Doar partea grosiera a lichidului seminal poate fi reabsorbita prin exercitii, partea divina nu poate fi accesata decat prin cultivarea inimii.

  Tantricii si daoistii care isi ridica, sau incearca sa-si ridice energia sexuala prin diverse nadis-uri isi aduc in constienta energie impura, partea cea mai grosiera, lipsind insa elementul Divin.

  In Tibet, in unele scoli de cultivare, incepe sa apara un element nou de abordare: in momentul orgasmului (masculin, desigur), adeptul sa incerce sa “deturneze” spre inima, energia Divina care coboara spre zona pelviana, adica sa-i daruiasca o noua cale, o tinta diferita.

  Deci lichidul seminal (la fel ca si sangele menstrual) are mai multe nivele subtile, sau componente aurice: partea grosiera poate fi mutata prin diverse tehnici, sau chiar reabsorbita in corp; partea Divina nu poate fi accesata nicidecum prin tehnici sau metode clasice (asane, orbita microcosmica), doar prin cultivarea inimii, prin identificare.

  A nu mai ejacula “niciodata” dar in acelasi timp sa nu fii in stare sa-ti accesezi, a iti transmuta partea cea mai importanta a lichidului seminal, este o neintelegere a ceea ce inseamna de fapt cultivarea.

  De aceea, in mod paradoxal, cel care isi poate transmuta partea Divina, prin identificarea la un nivel foarte inalt cu propriul Eu Superior, va avea mai multa energie si va trai mai mult decat cel care nu mai ejaculeaza deloc, chiar daca ejaculeaza foarte rar (o data la cateva luni de zile).

  Longevitatea este data de legatura dintre inima si glanda pineala: virtutile tale vor adauga la capacitatea glandei pineale de a primi energie Divina prin linia Divina (coarda de argint). Iar asta va hrani si mai mult glanda pituitara si glanda hipotalamus.

  Iar pentru a transmuta partea grosiera a lichidului seminal nu este nevoie de ore in sir de exercitii: yoghinii Vamachara pot realiza asta in doar cateva minute, pentru ca stiu exact care este nadis-ul care conecteaza Soma Chakra cu zona cea mai importanta din punctul de vedere al continentei, aflata in regiunea pelviana (complet necunoscuta in Occident, sau in lucrarile irlandezului Gitananda, sau ale lui Sivananda, Iyengar sau Yogananda).

 • Neele

  Jamiroqui tocmai a injurat. A zis “rhat” in “We must underline the fact rhat we can never obtain”

  Asta ca sa nu se mai puna cu un redactor. Ever!

 • jamiroquai

  In anumite cercuri de yoga exista un interes pentru doua subiecte: levitatia acustica tibetana si simbolul phoenix.

  Eu am fost primul, si pana acum singurul, care am descifrat corect nu numai frecventele utilizate de tibetani, dar si legatura dintre acestea si dimensiunile piramidei de la Gizeh:

  https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=282261

  Acolo veti gasi linkurile catre analiza facuta de mine asupra acestor dimensiuni, din punctul de vedere al analizei matematice (mai ales legatura dintre primul zero al functiei Zeta a lui Riemann si inaltimea totala de 141.34725 metri).

  De asemenea cum se putea crea un fulger globular prin asa numitul toiag al lui Ptah: diapazon, djed si ankh; cum au fost deplasate blocurile colosale de granit de la Baalbek.

  Phoenix = Venus = Bennu

  Simbolul Phoenix este tranzitul planetelor Venus (sau Mercur) in fata Soarelui, de aceea a si fost introdus initial pe bancnota de 1 dolar.

  The return of Venus as Morning Star after her solar transit signals the flight of the Phoenix.

  1761
  1765 = midpoint (11 years to 1776)
  1769

  2004
  2008 = midpoint (11 years to 2019)
  2012

  Therefore the image points to the year 2019.

  Luceafarul de Dimineata si Luceafarul de Seara sunt doua planete DIFERITE: demonstratia, efectul Schroetter, cu toate detaliile bibiografice, in mesajul urmator.

 • jamiroquai

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1722427#msg1722427

  Mercur = Xolotl = Typhon = Aten

  Recent, au fost publicate mai multe articole despre planeta a 9-a, planeta a 10-a, Nibiru si alte subiecte asemanatoare.

  Toate aceste interpretari se bazeaza pe analiza catastrofala facuta de Zecharia Sitchin in lucrarea A 12-a Planeta.

  In Enuma Elish, Nibiru = Jupiter, Tiamat = Rahu, Soarele Negru, Fenrir, Kingu = Marte

  Planeta care a cauzat TOATE cataclismele din trecut este Typhon, insotita uneori de Venus.

  Daca exista interes aici, putem discuta despre cum se calculeaza limita superioara si inferioara a celui mai important fenomen astronomic, precesia Soarelui deasupra pamantului plat, si astfel sa stim unde ne aflam in aceasta perioada de sfarsit a Kali Yuga.

  Precesia Soarelui = 1,5 km pe an

  49 de secunde de arc pe an

  Unghi corespondent de 0,01361 grade (136,1 metri inaltimea Piramidei de la Gizeh, deasupra zidariei de 5,23 metri)

  3.14 secunde pe zi

 • jamiroquai

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=3838.msg81131#msg81131

  Fotografiile care infatiseaza Soarele Negru/Fenrir/Rahu, realizate de unul dintre cei mai faimosi fotografi ai lumii, Fred Bruenjes, in Antarctica, 2003; corpul ceresc care cauzeaza de fapt eclipsa solara si de asemenea efectul Allais

  Tranzitul ISS/Atlantis in fata Soarelui si a Lunii: cum am fost pacaliti de iluminati sa credem in sistemul heliocentric; distanta Soare-Pamant este mult mai mica decat ni se spune in mod oficial, diametrul Soarelui este mult mai redus decat cifra cu care ne intampina astronomia oficiala; video-uri realizate in direct

  Fotografiile realizate de Thierry Legault cu tranzitul ISS/Atlantis prin fata Soarelui

  Linkul catre paradoxul soarelui timpuriu, cel mai devastator argument impotriva aberatiilor astronomiei oficiale (nu a fost nicidecum rezolvat pana acum, si nici nu poate fi)

  Linkul catre descrierea efectului Allais

 • zamolxe

  jamiroquai, prietene, au englezii o vorbă:
  „Get a life!”
  Tu trăiești în lumea fanteziilor tale care n-au nimic de-a face cu realitatea.

 • Neele

  “zamolxe says:
  11/04/2016 at 20:52

  jamiroquai, prietene, au englezii o vorbă:
  „Get a life!”
  Tu trăiești în lumea fanteziilor tale care n-au nimic de-a face cu realitatea.”

  Sure, din punctul meu de vedere, mai bine ca el decat ca un homo ca tine.
  Amicitie, cu asta m-a intampinat MISA in golf: Forever friends. Tanana-nana, nanana-nana
  Uite sa nu vi se rupa spirala, te prinde de mana cu lantul rupt ca eu ma car dreacu de pe site-ul asta. Prosti gramada loviti cu leuca in cap.

 • prc

  Uite ce spune yogaesoteric:

  “Astăzi, 26 aprilie 2016, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a constatat încălcarea drepturilor a 26 de practicanți yoga la perchezițiile din 18 martie 2004 și în consecință a decis ca statul român să acorde despăgubiri ce însumează 291 000 euro.”

  Am auzit stirea prima data pe digi24.
  Ceva minciuni, in privinta acestei stiri, de dat in vileag?

 • Infektion

  Doar un adevăr trist: Operațiunea ‘kuru’ este tot ce a știut face statul român pentru niște oameni bolnavi deoarece însuși el suferea de o boală ce era incurabilă la vremea respectivă…