Care este adevărata miză a construirii marii moschei din București

Pentru cei care nu știu, în ultimii 10 ani Turcia a acumulat constant mase enorme de refugiați (circa 10 milioane !) în tabere amplasate la periferia marilor orașe turcești, în zonele de graniță.

Constant, Turcia a solicitat ajutor umanitar pentru acești oameni, iar Europa le-a dat cu flit turcilor, spălându-se pe mâini de problemele pe care le-a creat acestor oameni, refuzând orice ajutor pentru aceștia.

Așa că în urmă cu doi ani, Turcia a deschis granițele, iar pentru că Germania e plină de turci duși la muncă acolo de peste două generații, au existat destui cărăuși turci care să îndrume puhoaiele de “refugiați”.

Acum să ne înțelegem de ce am pus între ghilimele cuvântul refugiat.

Conform definiției oferite de Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați (UNHCR), este persoana care se află în pericol în țara de origine, datorită unuia dintre motivele de persecuție prevăzute în Convenția Drepturilor Omului din 1951.

În legislația pentru refugiați se face o distincție clară între refugiații care, dacă s-ar întoarce în țara de origine, ar fi supuși unui regim/tratament care să le pună în pericol viața, integritatea fizică sau libertatea, și migranții economici, definiți ca o categorie de persoane care fug de sărăcie, căutând o viață mai bună în alte țări.

De aceea, în mod obișnuit, cererile de azil se analizează din perspectiva pericolului la care sunt supuse persoanele în țara de origine (tortură, închisoare, rele tratamente de ordin politic), criteriile economice ne-fiind recunoscute pentru acordarea statutului de azilant.

Personal, m-am ocupat de refugiați în România din anul 2001, când am înființat Asociația pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR).

România nu se află pe harta preferințelor migranților economici, căci aceștia țintesc cu precădere țările din vestul Europei, cu un nivel de trai ridicat, unde respectivii, mai ales cei cu mulți copii, pot duce un trai confortabil fără să muncească, trăind din ajutoarele oferite de sistemul de asigurări sociale.

În România au ajuns însă adevărații refugiați, cei cu probleme reale în țările de origine, în general opozanți politici ai unor regimuri dictatoriale sau pur și simplu oameni aflați în conflict cu puterea din anumite țări, considerate nedemocratice.

Acești refugiați sunt puțini la număr, iar majoritatea fie se integrează în societatea românească, fie pleacă mai departe spre alte țări europene.

De aceea, eu consider că nu există un pericol real în viitorul apropiat al unei “invazii” de refugiați.

Desigur, trebuie luate în calcul planurile pe care marile puteri (în special Turcia și Germania) și le fac peste capul și voința României.

Din ceea ce se aude în zona serviciilor de informații, se pare că Germania a încheiat un acord secret cu Turcia privind relocarea pe termen lung a refugiaților Turciei într-o țară aflată la periferia Uniunii Europene, mai exact România.

În ultimii ani, se observă o prezență tot mai amplă a Turciei în mass media românească, în special pe zona de seriale tv de limbă turcă, menite să creeze o “deschidere” a populației către limba și cultura turcă.

În timp, se urmărește ca românii să devină mai permisivi și mai deschiși față de zona turcă, iar acest lucru să permită transferul unui mare număr de refugiați în România. Tocmai de aceea se și dorește construirea marii moschei din București, care la acest moment nu are nici o justificare rațională (nu există o comunitate islamică mare la nivelul Capitalei), dar care pentru viitor ar putea justifica aducerea a câteva milioane de migranți economici musulmani, cărora Europa (în special Germania) să le plătească serviciile sociale aici, în România.

Politicienii români și-au dat acordul tacit la acest plan de relocare masivă a migranților aflați în prezent pe teritoriul Turciei, iar legea votată în Parlamentul României în decembrie 2015, prin care autoritățile române au primit dreptul de a deschide puncte de frontieră speciale pentru transportarea refugiaților, dovedește faptul că această mișcare se va face cu acordul politicienilor români, pe ascuns, departe de ochii opiniei publice.

Acest gen de înțelegeri nu este nou. În 2002, guvernul Năstase semna un Memorandum secret cu guvernul German, prin care se angaja să primească apatrizi (foști cetățeni români) în special țigani, pe care Germania îi expulza de pe teritoriul ei.

În acest scop, Germania se angajase să construiască în zona zero (de tranzit, așa-numitul no-man`s land) o pușcărie destinată acestor persoane fără cetățenie.

Conform dreptului internațional, respectivii ne-mai-fiind cetățeni români, nu mai aveau de ce să fie aduși în România, toată afacerea constituind un abuz de drept.

Nemții au plătit sume mari de bani Guvernului Năstase, pentru fiecare apatrid expulzat în România, fiind de notorietate la acel moment cazurile familiei Mogoș și Mihai Ion (cu tentative de sinucidere și chiar sinucideri în pușcăria din aeroport).

Nu mai vorbim despre înțelegerile cu americanii și închisorile secrete de pe teritoriul României, folosite de CIA, poveste despre care nimeni nu a mai spus nimic.

Tocmai de aceea, trebuie să ne opunem planurilor de construire a moscheei din București, căci ridicarea moscheii nu constituie decât primul pas dintr-un plan bine pus la punct, pe termen lung, de transplantare în România, a unei mari comunități musulmane formate din refugiați și migranți economici proveniți din milioanele de oameni ce trăiesc în tabere de refugiați în Turcia.

De aceea, în România nu vom avea în următorii 10 ani atentate islamice, căci interesul Turciei este de a-și plasa povara celor 10 milioane de refugiați, în brațele Europei. De 3 milioane a scăpat deja, în ultimii doi ani. Mai sunt 7 milioane, plus cei ce încă vin din întreaga Africă sfâșiată de conflictele armate întreținute de consorțiile europene ce jefuiesc sistematic Africa, mai nou la concurență cu China.

 • Florian

  articol bun..felicitari..

 • jamiroquai

  Pentru a intelege ce se intampla in Orientul Mijlociu, intrebati-va de ce Israel priveste favorabil si incurajeaza atat de mult independenta Kurdistan-ului (KRG) in Iraq? Sau de ce Rusia si-a permis sa intervina, asa cum ne spune massmedia, impotriva cecenilor din Siria (Isil este condus de ceceni)?

  Putini cunoscatori ai politicii internationale stiu ca in Turcia exista o lupta continua care dateaza de mai bine de 150 de ani, intre doua factiuni, una dintre ele avand o origine etnica complet diferita de cea turca.

  Cu siguranta ca, pe termen scurt, invazia refugiatilor poate fi folosita pentru a lansa diverse atacuri (arme chimice, biologice); uitati-va UNDE anume sunt indreptati refugiatii: impotriva tarilor protestante din nordul europei, unde iarasi pe termen scurt, vor crea convulsii sociale uriase, neputandu-se integra nicidecum.

  Pentru multi europeni exista teama ca, pe termen lung, acesti refugiati musulmani/africani, vor reusi, din punctul de vedere demografic, sa puna stapanire pe Europa: insa iluminatilor care au pus la cale aceasta “invazie” putin le pasa de acest aspect, ei stiu ca in curand vor avea loc evenimente la care nimeni altcineva (poate cu exceptia membrilor organizatiilor Thule si Vril din Antarctica) nu se asteapta.

  Ca sa intelegem si mai bine ce se intampla trebuie sa ne intoarcem in timp, la ceea ce este poate cea mai mare diversiune a sec. XX: falsificarea exploziilor “nucleare” de la Hiroshima si Nagasaki. Acolo, la fel ca si la Tokyo, au fost utilizate bombe incendiare, si in nici un caz bombe “nucleare”.

  Pentru cine isi doreste sa afle mai multe detalii despre greselile cumplite comise atat de Rutherford dar mai ales de Chadwick (care nu a descoperit nici un fel de neutron), cum functioneaza un reactor “nuclear” (de fapt o cutie Reich/Tesla gigantica, unde se acumuleaza subquarks cu spin dextrogir, adica ether cu spin dextrogir, fapt dovedit de experimentul Oranur condus de W. Reich, care i-a adus si arestarea in SUA), vezi articolul meu scris pe davidicke forum:

  https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=282102 (adresele de pe flatearth isi vor reveni curand, e vb de schimbarea server-ului)

  In momentul in care Stalin a aflat de urmarile exploziei de la Tunguska (30 Iunie 1908, orele 7:15-7:20 dimineata, explozie vazuta instantaneu in toate capitalele europene, inclusiv Londra), si de faptul ca nu a fost cauzata deloc de vreo cometa, asteroid sau meteorit, si ca la originea ei se afla experimentul cu unde scalare lansat de Tesla, i-a chemat pe toti membrii academiei de stiinte sovietice si le-a facut o oferta pe care nu o puteau refuza: ori imi puneti la dispozitie o arma similara, sau veti face o calatorie neplanificata in Siberia.

  Acesta a fost inceputul incursiunii fizicienilor sovietici in fizica undelor scalare, dezvoltand ulterior arme cu un potential de distrugere mai mare decat al presupuselor arme nucleare.

  Ce este o unda scalara?

  O unda electromagnetica obisnuita este alcatuita din doua unde care se deplaseza in dubla torsiune: o unda scalara levogira (cu spin spre stanga) si o unda scalara dextrogira. Aceste unde scalare se mai numesc si unde non-Hertziene.

  Tesla directiona energia produsa de fulgerele globulare din laboratorul sau (un simplu fulger globular de 3 cm in diametru produce 1MW putere) DIRECT prin undele scalare levogire, neimplicand deloc undele electromagnetice obisnuite, la viteze superioare luminii.

  N. Tesla:

  My apparatus projects particles which may be relatively large or of microscopic dimensions, enabling us to convey to a small area at a great distance trillions of times more energy than is possible with rays of any kind. Many thousands of horsepower can thus be transmitted by a stream thinner than a hair, so that nothing can resist. This wonderful feature will make it possible, among other things, to achieve undreamed-of results in television, for there will be almost no limit to the intensity of illumination, the size of the picture, or distance of projection.

  Tesla said his transmitter could produce 100 million volts of pressure with currents up to 1000 amperes which is a power level of 100 billion watts.

  If it was resonating at a radio frequency of 2 MHz, then the energy released during one period of its oscillation would be 100,000,000,000,000,000 (10^16) Joules of energy, or roughly the amount of energy released by the explosion of 10 megatons of TNT.

  Such a transmitter, would be capable of projecting the energy of a nuclear warhead by radio.

  Asta este adevarata comunicare WIRELESS, adica sa injectezi energie direct prin unde scalare, si nu doar sa produci valuri in marea de unde etherice, asa cum fac toate companiile care origineaza unde si socuri electromagnetice prin atmosfera. Tesla chiar l-a vizitat in Germania pe Hertz, caruia i-a explicat greselile imense, colosale comise de acesta in faimosul experiment al detectarii undelor electromagnetice: Hertz nu si-a dat seama ca nu a descoperit unde electromagnetice, ci doar a produs unde de soc in aer, pe care le-a interpretat in mod gresit.

  Acesta este motivul pentru care Rusia isi permite sa intervina cum si unde vrea, pentru ca arsenalul sau de arme scalare este mult mai mare si mai bine dezvoltat decat al intregii aliante Nato.

  Deja serviciile secrete saudite sunt prezente in Siria pregatind o invazie care, daca va avea loc, va insemna ca Iranul sa fie nevoit sa intervina cu trupe armate, implinind astfel profetiile de care musulmanii shia tin cont foarte mult.

  Uitati-va la arhitectura turnurilor Abraj Al-Bait (Clock Tower) construite exact langa Kaaba din Mecca: un dispozitiv exploziv de mici dimensiuni ar insemna prabusirea acestor cladiri exact pe Kaaba, bineinteles vina fiind data pe Isil.

 • Neele

  “Ca sa intelegem si mai bine ce se intampla trebuie sa ne intoarcem in timp, la ceea ce este poate cea mai mare diversiune a sec. XX: falsificarea exploziilor “nucleare” de la Hiroshima si Nagasaki.”

  Exista de la Truman marturia ca daca ar fi s-o faca inca o data, ar face-o.
  Asa ca distrusule, ia-ti ecuatiile de wiped-out si plimba ursu’!

 • Curios

  Eu tot am niste nelamuriri :

  — Daca ii aduc in Romania, ce vor face cu ei, ca si romanii mor de foame, daramite unul venetic ce nu vorbeste limba si toate alea ? Va plati UE bani grei sa le dea ajutoare sociale consistente ca sa-i intretina pe toti ?

  — De ce ar sta un refugiat in Romania, cand se poate duce fara nici o restrictie, doi pasi mai incolo in UE, unde va trai mult mai bine din ajutoarele sociale ?

 • ryu

  si cum te opui? poate tara sa faca ceva? tot am votat petitii online care n’au nici o valoare

 • lasand la o parte orice teorie a conspiratiei, oprirea refugiatilor e o problema pe termen lung.

  Obama a spus clar ca in curand “vom da vina pt valul de refugiati pe schimbarea climatica, nu pe razboaie”. Cf previziunilor unor oameni de stiinta oficiali, cresterea temperaturii in zona araba va face locul nelocuibil pt oameni, ca sa nu mai zic seceta totala. Si sute de milioane de oameni vor incerca sa se mute in Europa.

  Asta neluand in seama razboaiele provocate de reaparita Sharia, care ar putea continua.

 • deci da, marea moschee trebuie oprita inainte sa se construiasca.

 • „Minaretele sunt baionetele noastre, moscheile – cazarmele, iar credincioșii – soldații noștri“.

  Erdogan, pe cand era primar la Istanbul. Soldatii sa faca pasi, moscheea sa nu se faca iar minaretul sa si-l bage in cur.

 • jamiroquai

  Incalzirea globala este o alta diversiune oferita publicului pentru a masca un alt fenomen: ne apropiem de sfarsitul Kali Yuga, cu toate manifestarile geologice, astronomice care au fost deja documentate si in trecut.

  Ghetarii se topesc mai repede, sau se dezintegreaza mai rapid, NU din cauza vreunei incalziri, ci din cauza modificarii vibratiei undelor telurice dextrogire (gravitatia terestra este o forta de presiune si nu de atractie), care are legatura si cu rata variabila a dezintegrarii radioactive (fapt descoperit abia de curand).

  Cercetarea cu atentie a asa numitului calendar mayas, a calculelor precise bazate pe datele cronologiei oficiale, releva faptul ca este vorba de cel putin anul 2017 si nicidecum de 2012.

  Profetiile diverselor popoare explica clar: numai si numai cand Steaua Nordului (Polaris Star/North Star/Tyr) va fi atacata de Steaua Sudului (South Star/Fenrir), care se deplaseaza incetul cu incetul, in fiecare an tot mai aproape de north celestial pole, va incepe sfarsitul kali yuga.

  Identificarea corecta a acestor corpuri celeste ne permite si noua sa calculam, daca luam in considerare forma adevarata a Pamantului (adica faptul ca nu exista curbura la suprafata), in avans, perioada cand aceste evenimente vor incepe cu toata amploarea.

  Odata ce Steaua Nordului isi va parasi locul, toate cataclismele geologice/atmosferice vor fi cauzate de planeta Typhon (se mai denumeste Hercolubus sau planeta X), care insa nu va veni din afara sistemului solar, ci se afla chiar in vazul tuturor, din punct de vedere astronomic.

  Dimitrie Cantemir, Descriptio Moldaviae:

  “Cel mai inalt multe al Moldovei este Ceahlaul si daca acest munte ar fi fost cunoscut poetilor vechi, el ar fi fost tot atat de celebru ca si Olimpul, Pindul sau Pelia. De alta parte, cat de inalt este muntele acesta se poate conchide din imprejurarea ca in timpul cat cerul este senin si soarele se inclina spre apus, acest munte se poate vedea intreg si asa de curat de la orasul Acherman (Tyras, Cetatea Alba), departe de 60 de ore, ca si cand ar fi in apropiere. Iar pe dealurile din jur se vad urme de cai, de caini si de pasari, imprimate in stanci, in numar asa de mare ca si cand ar fi trecut pe acolo o oaste imensa de calareti.”

  Acherman = Cetatea Alba = White Fortress

  TOACA PEAK MEASURES 1907 METERS IN ALTITUDE

  DISTANCE CETATEA ALBA/WHITE FORTRESS TO TOACA PEAK: OVER 300 KM

  Dimitrie Cantemir is saying that he could see the highest peak of the Ceahlaul Range all the way from the White Fortress very clearly.

  The visual obstacle, for a distance of 300 km, altitude of observer some 20 meters above sea level (White Fortress) measures some 4 km.

  Curbura maxima pe distanta de 300 km, luand in calcul altitudinea maxima de 20 de metri (zidurile/turnurile Cetatii Albe), este de 6 km; deoarece Varful Toaca are 1907 metri, obstacolul vizual masoara 4 km, absolut imposibil sa vezi ceva (exista formula precise si pentru refractia atmosferica, insa efectul ar fi de doar cateva sute de metri, in conditii extrem de speciale) pe un pamant de forma sferica.

  Gheorghe Asachi:

  Ceahlaul nu se ridica, nici pe departe, la altitudinea altor piscuri muntoase din România sau din tarile vecine. Cu toate acestea, in mod paradoxal, el este singurul masiv care poate fi vazut de la sute de kilometri departare. in anumite conditii atmosferice si de luminozitate solara, piscurile Ceahlaului se zaresc cu o deosebita claritate de pe tarmul Marii Negre si de pe malurile Nistrului. Gheorghe Asachi scria despre acest fenomen inca din anul 1859: „Corabierul de pe Marea Neagra vede piscul cel inalt al acestui munte, de la Capul Mangaliei si pâna la Cetatea Alba. Locuitorul de pe tarmul Nistrului vede soarele apunând dupa masa acestui munte, iar pastorul nomad, dupa ce si-a iernat turmele sale pe câmpiile Bugeacului, se intoarce catre casa având in vedere vârful Pionului, sau Ceahlaului”.

  THE VISUAL OBSTACLE FROM MANGALIA TO THE TOACA PEAK MEASURES OVER 12 KM.

  THE VISUAL OBSTACLE FROM RIVER NISTRU TO TOACA IS 2.7 KM.

  Ca sa vezi Varful Toaca de la Mangalia, obstacolul vizual masurand peste 12 km, inseamna ca forma pamantului este cu totul alta decat ni se spune in mod oficial.

  Si se stie ca Marea Neagra poate fi vazuta de pe Varful Omu; insa pe un pamnat de forma sferica, obstacolul vizual ar masura 800 de metri.

  Fotografiile facute pe distante mari, 55 de km (lacul Ontario), 34 de km (Canalul Manecii), 13 km (Stramtoarea Gibraltar) arata clar faptul ca nu exista curbura absolut deloc la suprafata.

 • jamiroquai

  Si pentru ca tot suntem la capitolul islam, profetia cea mai importanta despre aparitia mahdi:

  The Sun will rise from the West at the time of Imam Mahdi’s appearance.

  Desigur, ca in contextul astronomiei oficiale, aceasta afirmatie este privita ca un nonsens; cum sa rasara Soarele din vest?

  Numai ca legendele populare romanesti spun acelasi lucru:

  Sfârșitul pământului va fi cînd soarele va răsări la asfințit și va asfinți la răsărit.

  Numai in contextul astronomic corect, cel geocentric, putem intelege semnificatia reala a acestor afirmatii/profetii, si de ce aceste fenomene vor avea loc exact asa cum sunt ele descrise in aceste texte, luate in derizoriu de oamenii de stiinta moderni.

  Cum arata Universul nostru de fapt (diagramele), fotografiile facute pe lacul Ontario, Canalul Manecii, Stramtoarea Gibraltar:

  https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=285120&highlight=flat+earth+newton

 • Neele

  @jamiroquai:
  Dorinta implinita: Toaca. Si levogir si dextrogir: https://www.youtube.com/watch?v=hCCfu8xXwZw

  🙂

 • prc

  Rabinul vestit pentru înțelepciunea sa, este pus în situația de a împărți dreptatea între doi împricinați.
  Îl ascultă cu atenție pe primul și spune: „Ai dreptate”.
  Îl ascultă și pe cel de-al doilea, iar răspunsul este identic: „Și tu ai dreptate”.
  Aflat de față, Ițic ii spunr rabinului: „ Nu se poate să aibă amândoi dreptate!”.
  Iar rabinul îi răspunde: „Și tu ai dreptate!”.

 • JE

  – Nu vrem să vă alarmăm, dar citiți URGENT asta. Se întâmplă în România, la Timișoara
  http://bit.ly/1oyZvgc

 • IO

  Neele, mai taca-ti fleanca, desteapta lu’ peste..esti gretoasa si suficienta, mai baga-ti trufia aia undeva..

 • FY

  Bun articolul si explicit! Mihai insa trebuie sa demaram un program de rezistenta nationala tacita si perseverenta, trebuie gasite actiuni clare, chiar si in mediul on-line pt inceput, ca sa vada toti ca noi romanii nu vrem mega moschee! Cat inca se mai poate! Ati vazut ce a spus Omar Hayssam acum un an – ca anul asta pana in toamna vor fi peste 1 mil jumate de refugiati in Ro – adica ceva stia el…
  Pt jamiroquai, iti citesc cu placere postarile in general, dar vreau sa te intreb, desi e putin off topic, cu sfarsitul asta de kali yuga – nu e ceva rasuflat? Uite ce spunea Yogananda:
  https://ereleomenirii.wordpress.com/2015/12/16/yugas-marele-an-al-umanitatii-2/ 🙂

 • Curios

  Serios ?! Si cate atentate arabesti ai vazut ca au fost facute cu Glock sau pistoale, arme care trag la tinta ? ” Teroristii” intotdeauna trag cu arme automate sau apasa pe butonul care le detoneaza explozibilul. N-au nevoie sa stie sa traga la tinta.
  Articol de 2 lei : niste arabeti se antreneaza la sala ca tot omul. Hai sa ne scapam pe noi de frici imaginare ( terorismul inclus ) !

 • FREEDOM

  @jamiroquai . Esti bun varule , imi place ce postezi aicea … vaz ca esti citit si intelegi multe . Am citit tot ce ai postat pina acu si spre deosebire de altii nu scrii doar ca sa te afli in treaba ci le zici bine si mai tot ce pui aici e foarte foarte interesant . Tine-o tot asa si la mai mult . Bravo .

 • FREEDOM

  @JAMIROQUAI . Cum adica nu exista curbura -arata clar faptul ca nu exista curbura absolut deloc la suprafata – si -inseamna ca forma pamantului este cu totul alta decat ni se spune in mod oficial- . Ce vrei sa zici ? Care e forma pamintului ? Nu cea de care stim cu totii ? Ce sti despre asta ? Unde citesti chestiile astea ? Vb serios , nu te iau la misto . Astept raspunsul tau cu privire la adevarata forma a Pamintului .

 • jamiroquai

  Cu totii aici stim de si credem in existenta lumilor subtile. Numai ca aura noastra si planul astral sunt compuse din tahioni/subquarks si bosoni (atomi astrali), particule antigravitationale, care nu se supun legii gravitatiei terestre (fie de presiune, interpretarea corecta, sau de “atractie”, versiunea oferita de iluminati publicului).

  Daca Pamantul s-ar fi rotit in jurul Soarelui (107.000 km/ora sau 29 km/s), in mai putin de o fractiune de secunda, data fiind viteza de 29 km/s, toate aceste particule ar fi lasate in urma in vidul spatiului, cu tot cu lumea eterica si cea astrala. Doar pe un pamant absolut stationar pot exista lumea eterica si cea astrala. Pe un pamant in orice fel de orbita, nu ar exista viata la suprafata.

  In mesajul precedent am lasat linkul catre davidicke forum unde am postat pozele cu Lacul Ontario, Canalul Manecii, Stramtoarea Gibraltar, si alte detalii (inclusiv cum arata acest pamant de forma plata).

  Aici poti gasi descrierea completa a faptului ca explozia de la Tunguska a fost vazuta instantaneu de la Londra (5200 km distanta):

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=4315.msg85691#msg85691

  Daca lumina de la Soare nu putea fi vazuta din cauza curburii (la Londra era 0:15), cum sa fi fost vizionata lumina unei explozii care a avut loc la aproximativ 7 km in atmosfera (si obiectul care a explodat nu putea fi cometa, asteroid sau meteorit) de la distanta de 5200 km?
  Deci, la suprafata pamantului nu exista curbura! Adica forma pamantului este cu totul alta decat cea oferita publicului prin diverse imagini contrafacute.

  Mai mult, traiectoria initiala a fulgerului globular lansat de Tesla sfideaza legea gravitatiei terestre si a fost vazuta de la Londra (orele 0:00 – 0:10-0:15, sau 7:00 – 7:10-7:15 ora locala Tunguska): pe un pamant de forma sferica NIMIC nu s-ar fi putut vedea dincolo de 400 de km. Mai mult locuitorii de langa lacul Baikal au vazut chiar explozia in direct, fapt imposibil pe un pamant sferic.

  Iluminatii au scris cu mana lor toate textele religioase (inclusiv Biblia), pentru a a ascunde faptul ca istoria lumii este mult mai scurta decat ni se spune in mod oficial, si deci au falsificat toate cronologia istorica.

  Paradoxul soarelui timpuriu (absolut nerezolvat de stiinta moderna) ne indica imediat faptul ca varsta sistemului solar geocentric este mult mai mica.

  Datarea prin dispersarea materiei din cozile cometelor, singura metoda de datare care poate fi utilizata pentru a afla vechimea pamantului, arata si ea faptul ca sistemul solar geocentric exista de foarte putin timp.

  Efectul Allais ne arata imediat ca eclipsa solara sau cea lunara nu sunt cauzate de Luna sau de Pamant, ci de doua corpuri ceresti diferite, identificate in astrologia vedica ca Rahu si Ketu.

  Iluminatii i-au inventat pe Copernic, Galilei, Kepler, si pe Newton, oferind publicului o abureala incredibila, totul pentru a ascunde adevarul despre universul nostru, despre istoria adevarata a lumii.

  Iisus nu a fost evreu, si nu a fost crucificat la Ierusalim acum 2000 de ani: crucificarea a avut loc in alta parte, mult mai aproape din punct de vedere geografic de noi, si mult mai recent din punct de vedere cronologic.

  Sa ne ocupam un pic si de teoria evolutiei.

  (teoria panspermica muta locul aparitiei, si nu procesul in sine).

  Supa primordiala este doar un mit. Faimosul experiment efectuat de S. Miller, printre altii, a dovedit dincolo de orice indoiala ca aminoacizii care formeaza proteinele din care se formeaza moleculele, nu puteau sa apara la intamplare; aminoacizii obtinuti de S. Miller erau racemizati, morti din punct de vedere biologic (50% aminoacizi cu configuratie levogira, 50% dextrogira).

  Structura spatiala a moleculelor care construiesc tesuturile structurilor vii este de chiralitate, si deci izomerie, levogira; aminoacizii de tip dextrogir sunt specifici structurilor nevii sau ale celor degradate.

  Mai mult, in anii 1980, geologii au descoperit ca o atmosfera cu amoniac si metan ar fi fost distrusa de razele soarelui si ca atmosfera primitiva continea mai degraba azot, bioxid de carbon, vapori de apa si urme de hidrogen. Bombardate cu curent, din acestea nu s-au obtinut nici macar moleculele racemizate.

  Teoria lui Darwin, cea a selectiei naturale, este complet gresita; pus fata in fata cu extinctia mamutilor, care erau mult mai bine adaptati decat elefantii, care a avut loc in mod fulgerator, a dat din colt in colt, evitand orice fel de explicatie.

  Acum 25 de ani, a devenit posibila determinarea exacta a secventelor de aminoacizi din proteine. Acest fapt a dezvaluit un nou nivel de complexitate in lumea vie. Un singur receptor nicotinic, formand un fel de zavor la capatul unui canal selectiv este alcatuit din cinci lanturi de proteina care contin in total 2500 de aminoacizi pusi intr-o anumita ordine. Chiar si nematodele, care sunt unele dintre cele mai simple nevertebrate pluricelulare, au receptori nicotinici.

  Multi cercetatori au subliniat probabilitatea redusa a mecanismului care se banuieste a fi sursa variatiilor – si anume acumularea de erori in textul genetic. Pare evident ca ‘mesajul si-ar pierde rapid intelesul si si-ar schimba continuu si anarhic forma’. Cum ar putea atunci un astfel de mecanism sa duca la aparitia minunilor lumi naturale din care facem si noi parte?

  O alta problema fundamentala contrazice teoria selectiei naturale bazata pe intamplare. Conform acestei teorii, speciile ar evolua incet, treptat, din moment ce evolutia se datoreaza acumularii si selectiei unor erori aleatorii in textul genetic. Cu toate acestea, fosilele descoperite dezvaluie cu totul alt scenariu. Descoperirile paleontologice din straturile fosiliere din Groenlanda, China, Siberia si Namibia au demonstrat faptul ca perioada de inovare biologica a avut loc practic in acelasi timp pe tot globul (la inceputul Cambrianului au aparut brusc tot felul de creaturi cu tentacule, gheare, falci, intr-o explozie de creativitate cum nu mai existase pana atunci, natura parand sa schiteze tiparele pentru intreaga luma a animalelor). Din toate depozitele fosile rezulta ca speciile par sa fi aparut brusc, pe deplin echipate, cu tot felul de organe specializate. De exemplu nu exista nici un intermediar intre stramosul terestru al balenei si prima forma fosila a acestui mamifer marin. Ca si descendentii moderni, aceasta avea narile deasupra capului, un sistem respirator modificat, noi organe, cum ar fi aripioara dorsala. Iar balena reprezinta regula si nu exceptia.

  Dupa biologul Ernst Mayr, o autoritate in domeniul evolutiei, ‘nu exista dovezi clare pentru nici o transformare a unei specii in alt gen sau pentru aparitia treptata a noutatilor’.

  Microbiologistul James Shapiro scrie: ‘De fapt, nu avem nici o justificare darwiniana pentru evolutia oricarui sistem fundamental biochimic sau celular, doar o multime de speculatii. Este remarcabil cum darwinismul este acceptat ca o explicatie satisfacatoare pentru acest vast subiect – evolutia – fara a examinare riguroasa a modului in care functioneaza in anumite cazuri de adaptare sau diversitate.’

  ‘Experimentele de pana acum nu au dovedit tendinta aparitiei de ARN in supa prebiotica. Dupa zece ani de cercetare neintrerupta, pot spune ca cea mai importanta calitate a ribozomilor este aceea de a distruge alte molecule de acid nucleic. Este greu de imaginat o activitate mai putin constructiva in supa primordiala, acolo unde ARN-ul incerca sa supravietuiasca.’

  La jumatatea anilor 1990, biologii au completat genomul primei fiinte vii. Pana astazi, cel mai scurt genom bacterian cunoscut contine 580.000 de litere ADN. Este o enorma cantitate de informatie, comparabila cu continutul unei carti de telefon. Iar daca luam in considerare ca bacteria este cea mai mica unitate a lumii vii asa cum o cunoastem noi, devine si mai greu de inteles cum de prima bacterie a aparut spontan in supa primordiala lipsita de viata. Cum poate sa apara o carte de telefoane printr-un proces aleatoriu? Genomul organismelor ceva mai complexe devine si mai intimidant prin dimensiunile sale. Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) este un organism unicelular care contine 12 milioane de litere ADN, genomul nematodelor, cele mai simple organisme pluricelulare, contine 100 de milioane de litere. Genomul soarecilor, ca si genomul uman, contine aproximativ 3 miliarde de litere ADN.

  Facand harta si comparand diferitele genomuri, biologii au descoperit noi nivele de complexitate. Unele secvente sunt mai bine conservate intre specii. De exemplu, 400 de gene umane sunt extrem de similare cu unele din drojdie. Asta inseamna ca aceste gene au stat intr-o pozitie identica si s-au perpetuat pe parcursul presupusei perioade de evolutie. Unele secvente genetice controleaza sute de alte gene ca un intrerupator. Aceste gene par sa se fi conservat cel mai bine de la o specie la alta. De exemplu, mustele si oamenii au gene similare care controleaza dezvoltarea ochilor, desi ochii sunt foarte diferiti. Cromozomul X este foarte bine conservat la specii diferite, de exemplu la oameni si la soareci. La ambele specii, cromozomul X este o molecula gigantica de ADN, lunga cat 160 de milioane de nucleotide. Este unul din cei doi cromozomi care determina daca prodsul este mascul sau femela. Cartarea cromozomului X a aratat ca genele se aglomereaza in cinci regiuni dense in gene, cu regiuni aparent pustii intre ele, si ca soarecii si oamenii au cam acelasi set de gene in cromozomii lor X DESI CELE DOUA SPECII AU URMAT, CONFORM TEORIEI EVOLUTIONISTE, CAI SEPARATE DE EVOLUTIE.

  In ciuda acestor contradictii esentiale inventariate in cateva randuri, dar care ar putea constitui material pentru o intreaga carte, teoria selectiei naturale ramane inamovabila in mintea celor mai multi dintre biologi.

  Robert Wesson (Beyond Natural Selection) scrie: ‘Este o enigma prin ce mecanism directioneaza genele crearea de tipare in neuroni, modele care constituie baza tiparelor comportamentale. Nu numai ca animalele reactioneaza din prima la anumite nevoi, dar o fac ca si cum s-ar fi gandit dinainte la asa ceva. Un instinct de o asemenea complexitate, legand anumite senzatii si perceptii de anumite actiuni, implica un mare numar de conexiuni in creierul animalului. Daca facem comparatia cu un program de calculator, ar fi echivalentul a cateva sute de randuri de instructiuni. Intr-un astfel de program este foarte mica sansa ca intamplarea sa aduca imbunatatiri. Este o problema cum reuseste programul sa se mentina pe perioade lungi de timp fara sa se degradeze in ciuda aparitiei din cand in cand a unori erori de copiere.’

  Antoine Tremolilre (La vie plus tetue que les etoiles): ‘Stim ca peste 90% dintre modificarile care afecteaza o litera dintr-un cuvant genetic duc la rezultate dezastruoase: proteinele nu mai sunt sintetizate corect, mesajul isi pierde total intelesul si se ajunge la moartea celulei. Dat fiind faptul ca mutatiile sunt nefavorabile intr-un procent atat de mare, cum se ajunge la evolutie pe aceasta cale?’

  M. Frank-Kamenetskii (Unraveling DNA) adauga: ‘Este limpede ca trebuie sa faci schimbari majore autoturismului ca sa devina avion. Acest lucru este valabil si pentru proteine. Simpla schimbare a unei enzime nu este suficienta. Este nevoie de o schimbare substantiala in secventa de aminoacizi. In aceasta situatie, selectia este mai degraba o piedica majora. Ne putem gandi, de exemplu, ca prin schimbari majore ale aminoacizilor, unul cate unul, s-ar putea ajunge eventual la modificarea substantiala a structurii spatiale. Aceste schimbari minore vor duce totusi la o situatie in care enzima a incetat sa realizeze functiile sale curente, dar inca nu a inceput sa-si indeplineasca ‘noile datorii’. Iar in acest moment ea va fi distrusa – impreuna cu tot organismul de care se ocupa.’

  Robert Wesson spune: ‘Din calculele facute de Mayr, pe o linie de dezvoltare rapida, un organ se poate modifica cu 1-10% intr-un milion de ani, dar organele balenei au crescut de zece ori mai repede. Poate ca este nevoie de 300 de generatii pentru o substituire genetica. Mai mult, mutatiile trebuie sa apara de mai multe ori si sa ofere un avantaj real pentru a se fixa. Luand in considerare durata unei generatii la balene si sansa de aparitie a mutatiilor, ca si numarul total al mutatiilor necesare pentru a transforma un mamifer de uscat intr-o balena, este usor de tras concluzia ca modificarile aleatorii date de selectia naturala nu pot fi sursa transformarii.’

  Conform acestor autoritati in domeniu, aparitia aleatorie a vietii este complet exclusa.

  Si mai exista si paradoxul triple alpha process/helium flash: absolut imposibil ca elementele aflate dupa heliu sa se fi format in scenariul big bang.

 • jamiroquai

  Cu totii aici stim de si credem in existenta lumilor subtile. Numai ca aura noastra si planul astral sunt compuse din tahioni/subquarks si bosoni (atomi astrali), particule antigravitationale, care nu se supun legii gravitatiei terestre (fie de presiune, interpretarea corecta, sau de “atractie”, versiunea oferita de iluminati publicului).

  Daca Pamantul s-ar fi rotit in jurul Soarelui (107.000 km/ora sau 29 km/s), in mai putin de o fractiune de secunda, data fiind viteza de 29 km/s, toate aceste particule ar fi lasate in urma in vidul spatiului, cu tot cu lumea eterica si cea astrala. Doar pe un pamant absolut stationar pot exista lumea eterica si cea astrala. Pe un pamant in orice fel de orbita, nu ar exista viata la suprafata.

  In mesajul precedent am lasat linkul catre davidicke forum unde am postat pozele cu Lacul Ontario, Canalul Manecii, Stramtoarea Gibraltar, si alte detalii (inclusiv cum arata acest pamant de forma plata).

  Aici poti gasi descrierea completa a faptului ca explozia de la Tunguska a fost vazuta instantaneu de la Londra (5200 km distanta):

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=4315.msg85691#msg85691

  Daca lumina de la Soare nu putea fi vazuta din cauza curburii (la Londra era 0:15), cum sa fi fost vizionata lumina unei explozii care a avut loc la aproximativ 7 km in atmosfera (si obiectul care a explodat nu putea fi cometa, asteroid sau meteorit) de la distanta de 5200 km?
  Deci, la suprafata pamantului nu exista curbura! Adica forma pamantului este cu totul alta decat cea oferita publicului prin diverse imagini contrafacute.

  Mai mult, traiectoria initiala a fulgerului globular lansat de Tesla sfideaza legea gravitatiei terestre si a fost vazuta de la Londra (orele 0:00 – 0:10-0:15, sau 7:00 – 7:10-7:15 ora locala Tunguska): pe un pamant de forma sferica NIMIC nu s-ar fi putut vedea dincolo de 400 de km. Mai mult locuitorii de langa lacul Baikal au vazut chiar explozia in direct, fapt imposibil pe un pamant sferic.

  Iluminatii au scris cu mana lor toate textele religioase (inclusiv Biblia), pentru a a ascunde faptul ca istoria lumii este mult mai scurta decat ni se spune in mod oficial, si deci au falsificat toate cronologia istorica.

  Paradoxul soarelui timpuriu (absolut nerezolvat de stiinta moderna) ne indica imediat faptul ca varsta sistemului solar geocentric este mult mai mica.

  Datarea prin dispersarea materiei din cozile cometelor, singura metoda de datare care poate fi utilizata pentru a afla vechimea pamantului, arata si ea faptul ca sistemul solar geocentric exista de foarte putin timp.

  Efectul Allais ne arata imediat ca eclipsa solara sau cea lunara nu sunt cauzate de Luna sau de Pamant, ci de doua corpuri ceresti diferite, identificate in astrologia vedica ca Rahu si Ketu.

  Iluminatii i-au inventat pe Copernic, Galilei, Kepler, si pe Newton, oferind publicului o abureala incredibila, totul pentru a ascunde adevarul despre universul nostru, despre istoria adevarata a lumii.

  Iisus nu a fost evreu, si nu a fost crucificat la Ierusalim acum 2000 de ani: crucificarea a avut loc in alta parte, mult mai aproape din punct de vedere geografic de noi, si mult mai recent din punct de vedere cronologic.

  Sa ne ocupam un pic si de teoria evolutiei.

  (teoria panspermica muta locul aparitiei, si nu procesul in sine).

  Supa primordiala este doar un mit. Faimosul experiment efectuat de S. Miller, printre altii, a dovedit dincolo de orice indoiala ca aminoacizii care formeaza proteinele din care se formeaza moleculele, nu puteau sa apara la intamplare; aminoacizii obtinuti de S. Miller erau racemizati, morti din punct de vedere biologic (50% aminoacizi cu configuratie levogira, 50% dextrogira).

  Structura spatiala a moleculelor care construiesc tesuturile structurilor vii este de chiralitate, si deci izomerie, levogira; aminoacizii de tip dextrogir sunt specifici structurilor nevii sau ale celor degradate.

  Mai mult, in anii 1980, geologii au descoperit ca o atmosfera cu amoniac si metan ar fi fost distrusa de razele soarelui si ca atmosfera primitiva continea mai degraba azot, bioxid de carbon, vapori de apa si urme de hidrogen. Bombardate cu curent, din acestea nu s-au obtinut nici macar moleculele racemizate.

  Teoria lui Darwin, cea a selectiei naturale, este complet gresita; pus fata in fata cu extinctia mamutilor, care erau mult mai bine adaptati decat elefantii, care a avut loc in mod fulgerator, a dat din colt in colt, evitand orice fel de explicatie.

  Acum 25 de ani, a devenit posibila determinarea exacta a secventelor de aminoacizi din proteine. Acest fapt a dezvaluit un nou nivel de complexitate in lumea vie. Un singur receptor nicotinic, formand un fel de zavor la capatul unui canal selectiv este alcatuit din cinci lanturi de proteina care contin in total 2500 de aminoacizi pusi intr-o anumita ordine. Chiar si nematodele, care sunt unele dintre cele mai simple nevertebrate pluricelulare, au receptori nicotinici.

  Multi cercetatori au subliniat probabilitatea redusa a mecanismului care se banuieste a fi sursa variatiilor – si anume acumularea de erori in textul genetic. Pare evident ca ‘mesajul si-ar pierde rapid intelesul si si-ar schimba continuu si anarhic forma’. Cum ar putea atunci un astfel de mecanism sa duca la aparitia minunilor lumi naturale din care facem si noi parte?

  O alta problema fundamentala contrazice teoria selectiei naturale bazata pe intamplare. Conform acestei teorii, speciile ar evolua incet, treptat, din moment ce evolutia se datoreaza acumularii si selectiei unor erori aleatorii in textul genetic. Cu toate acestea, fosilele descoperite dezvaluie cu totul alt scenariu. Descoperirile paleontologice din straturile fosiliere din Groenlanda, China, Siberia si Namibia au demonstrat faptul ca perioada de inovare biologica a avut loc practic in acelasi timp pe tot globul (la inceputul Cambrianului au aparut brusc tot felul de creaturi cu tentacule, gheare, falci, intr-o explozie de creativitate cum nu mai existase pana atunci, natura parand sa schiteze tiparele pentru intreaga luma a animalelor). Din toate depozitele fosile rezulta ca speciile par sa fi aparut brusc, pe deplin echipate, cu tot felul de organe specializate. De exemplu nu exista nici un intermediar intre stramosul terestru al balenei si prima forma fosila a acestui mamifer marin. Ca si descendentii moderni, aceasta avea narile deasupra capului, un sistem respirator modificat, noi organe, cum ar fi aripioara dorsala. Iar balena reprezinta regula si nu exceptia.

  Dupa biologul Ernst Mayr, o autoritate in domeniul evolutiei, ‘nu exista dovezi clare pentru nici o transformare a unei specii in alt gen sau pentru aparitia treptata a noutatilor’.

  Microbiologistul James Shapiro scrie: ‘De fapt, nu avem nici o justificare darwiniana pentru evolutia oricarui sistem fundamental biochimic sau celular, doar o multime de speculatii. Este remarcabil cum darwinismul este acceptat ca o explicatie satisfacatoare pentru acest vast subiect – evolutia – fara a examinare riguroasa a modului in care functioneaza in anumite cazuri de adaptare sau diversitate.’

  ‘Experimentele de pana acum nu au dovedit tendinta aparitiei de ARN in supa prebiotica. Dupa zece ani de cercetare neintrerupta, pot spune ca cea mai importanta calitate a ribozomilor este aceea de a distruge alte molecule de acid nucleic. Este greu de imaginat o activitate mai putin constructiva in supa primordiala, acolo unde ARN-ul incerca sa supravietuiasca.’

  La jumatatea anilor 1990, biologii au completat genomul primei fiinte vii. Pana astazi, cel mai scurt genom bacterian cunoscut contine 580.000 de litere ADN. Este o enorma cantitate de informatie, comparabila cu continutul unei carti de telefon. Iar daca luam in considerare ca bacteria este cea mai mica unitate a lumii vii asa cum o cunoastem noi, devine si mai greu de inteles cum de prima bacterie a aparut spontan in supa primordiala lipsita de viata. Cum poate sa apara o carte de telefoane printr-un proces aleatoriu? Genomul organismelor ceva mai complexe devine si mai intimidant prin dimensiunile sale. Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) este un organism unicelular care contine 12 milioane de litere ADN, genomul nematodelor, cele mai simple organisme pluricelulare, contine 100 de milioane de litere. Genomul soarecilor, ca si genomul uman, contine aproximativ 3 miliarde de litere ADN.

  Facand harta si comparand diferitele genomuri, biologii au descoperit noi nivele de complexitate. Unele secvente sunt mai bine conservate intre specii. De exemplu, 400 de gene umane sunt extrem de similare cu unele din drojdie. Asta inseamna ca aceste gene au stat intr-o pozitie identica si s-au perpetuat pe parcursul presupusei perioade de evolutie. Unele secvente genetice controleaza sute de alte gene ca un intrerupator. Aceste gene par sa se fi conservat cel mai bine de la o specie la alta. De exemplu, mustele si oamenii au gene similare care controleaza dezvoltarea ochilor, desi ochii sunt foarte diferiti. Cromozomul X este foarte bine conservat la specii diferite, de exemplu la oameni si la soareci. La ambele specii, cromozomul X este o molecula gigantica de ADN, lunga cat 160 de milioane de nucleotide. Este unul din cei doi cromozomi care determina daca prodsul este mascul sau femela. Cartarea cromozomului X a aratat ca genele se aglomereaza in cinci regiuni dense in gene, cu regiuni aparent pustii intre ele, si ca soarecii si oamenii au cam acelasi set de gene in cromozomii lor X DESI CELE DOUA SPECII AU URMAT, CONFORM TEORIEI EVOLUTIONISTE, CAI SEPARATE DE EVOLUTIE.

  In ciuda acestor contradictii esentiale inventariate in cateva randuri, dar care ar putea constitui material pentru o intreaga carte, teoria selectiei naturale ramane inamovabila in mintea celor mai multi dintre biologi.

  Robert Wesson (Beyond Natural Selection) scrie: ‘Este o enigma prin ce mecanism directioneaza genele crearea de tipare in neuroni, modele care constituie baza tiparelor comportamentale. Nu numai ca animalele reactioneaza din prima la anumite nevoi, dar o fac ca si cum s-ar fi gandit dinainte la asa ceva. Un instinct de o asemenea complexitate, legand anumite senzatii si perceptii de anumite actiuni, implica un mare numar de conexiuni in creierul animalului. Daca facem comparatia cu un program de calculator, ar fi echivalentul a cateva sute de randuri de instructiuni. Intr-un astfel de program este foarte mica sansa ca intamplarea sa aduca imbunatatiri. Este o problema cum reuseste programul sa se mentina pe perioade lungi de timp fara sa se degradeze in ciuda aparitiei din cand in cand a unori erori de copiere.’

  Antoine Tremolilre (La vie plus tetue que les etoiles): ‘Stim ca peste 90% dintre modificarile care afecteaza o litera dintr-un cuvant genetic duc la rezultate dezastruoase: proteinele nu mai sunt sintetizate corect, mesajul isi pierde total intelesul si se ajunge la moartea celulei. Dat fiind faptul ca mutatiile sunt nefavorabile intr-un procent atat de mare, cum se ajunge la evolutie pe aceasta cale?’

  M. Frank-Kamenetskii (Unraveling DNA) adauga: ‘Este limpede ca trebuie sa faci schimbari majore autoturismului ca sa devina avion. Acest lucru este valabil si pentru proteine. Simpla schimbare a unei enzime nu este suficienta. Este nevoie de o schimbare substantiala in secventa de aminoacizi. In aceasta situatie, selectia este mai degraba o piedica majora. Ne putem gandi, de exemplu, ca prin schimbari majore ale aminoacizilor, unul cate unul, s-ar putea ajunge eventual la modificarea substantiala a structurii spatiale. Aceste schimbari minore vor duce totusi la o situatie in care enzima a incetat sa realizeze functiile sale curente, dar inca nu a inceput sa-si indeplineasca ‘noile datorii’. Iar in acest moment ea va fi distrusa – impreuna cu tot organismul de care se ocupa.’

  Robert Wesson spune: ‘Din calculele facute de Mayr, pe o linie de dezvoltare rapida, un organ se poate modifica cu 1-10% intr-un milion de ani, dar organele balenei au crescut de zece ori mai repede. Poate ca este nevoie de 300 de generatii pentru o substituire genetica. Mai mult, mutatiile trebuie sa apara de mai multe ori si sa ofere un avantaj real pentru a se fixa. Luand in considerare durata unei generatii la balene si sansa de aparitie a mutatiilor, ca si numarul total al mutatiilor necesare pentru a transforma un mamifer de uscat intr-o balena, este usor de tras concluzia ca modificarile aleatorii date de selectia naturala nu pot fi sursa transformarii.’

  Conform acestor autoritati in domeniu, aparitia aleatorie a vietii este complet exclusa.

  Si mai exista si paradoxul triple alpha process/helium flash: absolut imposibil ca elementele aflate dupa heliu sa se fi format in scenariul big bang.

 • jamiroquai

  Mai incerc o data, poate iese acum.

  Cu totii aici stim de si credem in existenta lumilor subtile. Numai ca aura noastra si planul astral sunt compuse din tahioni/subquarks si bosoni (atomi astrali), particule antigravitationale, care nu se supun legii gravitatiei terestre (fie de presiune, interpretarea corecta, sau de “atractie”, versiunea oferita de iluminati publicului).

  Daca Pamantul s-ar fi rotit in jurul Soarelui (107.000 km/ora sau 29 km/s), in mai putin de o fractiune de secunda, data fiind viteza de 29 km/s, toate aceste particule ar fi lasate in urma in vidul spatiului, cu tot cu lumea eterica si cea astrala. Doar pe un pamant absolut stationar pot exista lumea eterica si cea astrala. Pe un pamant in orice fel de orbita, nu ar exista viata la suprafata.

  In mesajul precedent am lasat linkul catre davidicke forum unde am postat pozele cu Lacul Ontario, Canalul Manecii, Stramtoarea Gibraltar, si alte detalii (inclusiv cum arata acest pamant de forma plata).

  Aici poti gasi descrierea completa a faptului ca explozia de la Tunguska a fost vazuta instantaneu de la Londra (5200 km distanta):

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=4315.msg85691#msg85691

  Daca lumina de la Soare nu putea fi vazuta din cauza curburii (la Londra era 0:15), cum sa fi fost vizionata lumina unei explozii care a avut loc la aproximativ 7 km in atmosfera (si obiectul care a explodat nu putea fi cometa, asteroid sau meteorit) de la distanta de 5200 km?
  Deci, la suprafata pamantului nu exista curbura! Adica forma pamantului este cu totul alta decat cea oferita publicului prin diverse imagini contrafacute.

  Mai mult, traiectoria initiala a fulgerului globular lansat de Tesla sfideaza legea gravitatiei terestre si a fost vazuta de la Londra (orele 0:00 – 0:10-0:15, sau 7:00 – 7:10-7:15 ora locala Tunguska): pe un pamant de forma sferica NIMIC nu s-ar fi putut vedea dincolo de 400 de km. Mai mult locuitorii de langa lacul Baikal au vazut chiar explozia in direct, fapt imposibil pe un pamant sferic.

  Iluminatii au scris cu mana lor toate textele religioase (inclusiv Biblia), pentru a a ascunde faptul ca istoria lumii este mult mai scurta decat ni se spune in mod oficial, si deci au falsificat toate cronologia istorica.

  Paradoxul soarelui timpuriu (absolut nerezolvat de stiinta moderna) ne indica imediat faptul ca varsta sistemului solar geocentric este mult mai mica.

  Datarea prin dispersarea materiei din cozile cometelor, singura metoda de datare care poate fi utilizata pentru a afla vechimea pamantului, arata si ea faptul ca sistemul solar geocentric exista de foarte putin timp.

  Efectul Allais ne arata imediat ca eclipsa solara sau cea lunara nu sunt cauzate de Luna sau de Pamant, ci de doua corpuri ceresti diferite, identificate in astrologia vedica ca Rahu si Ketu.

  Iluminatii i-au inventat pe Copernic, Galilei, Kepler, si pe Newton, oferind publicului o abureala incredibila, totul pentru a ascunde adevarul despre universul nostru, despre istoria adevarata a lumii.

  Iisus nu a fost evreu, si nu a fost crucificat la Ierusalim acum 2000 de ani: crucificarea a avut loc in alta parte, mult mai aproape din punct de vedere geografic de noi, si mult mai recent din punct de vedere cronologic.

  Sa ne ocupam un pic si de teoria evolutiei.

  (teoria panspermica muta locul aparitiei, si nu procesul in sine).

  Supa primordiala este doar un mit. Faimosul experiment efectuat de S. Miller, printre altii, a dovedit dincolo de orice indoiala ca aminoacizii care formeaza proteinele din care se formeaza moleculele, nu puteau sa apara la intamplare; aminoacizii obtinuti de S. Miller erau racemizati, morti din punct de vedere biologic (50% aminoacizi cu configuratie levogira, 50% dextrogira).

  Structura spatiala a moleculelor care construiesc tesuturile structurilor vii este de chiralitate, si deci izomerie, levogira; aminoacizii de tip dextrogir sunt specifici structurilor nevii sau ale celor degradate.

  Mai mult, in anii 1980, geologii au descoperit ca o atmosfera cu amoniac si metan ar fi fost distrusa de razele soarelui si ca atmosfera primitiva continea mai degraba azot, bioxid de carbon, vapori de apa si urme de hidrogen. Bombardate cu curent, din acestea nu s-au obtinut nici macar moleculele racemizate.

  Teoria lui Darwin, cea a selectiei naturale, este complet gresita; pus fata in fata cu extinctia mamutilor, care erau mult mai bine adaptati decat elefantii, care a avut loc in mod fulgerator, a dat din colt in colt, evitand orice fel de explicatie.

  Acum 25 de ani, a devenit posibila determinarea exacta a secventelor de aminoacizi din proteine. Acest fapt a dezvaluit un nou nivel de complexitate in lumea vie. Un singur receptor nicotinic, formand un fel de zavor la capatul unui canal selectiv este alcatuit din cinci lanturi de proteina care contin in total 2500 de aminoacizi pusi intr-o anumita ordine. Chiar si nematodele, care sunt unele dintre cele mai simple nevertebrate pluricelulare, au receptori nicotinici.

  Multi cercetatori au subliniat probabilitatea redusa a mecanismului care se banuieste a fi sursa variatiilor – si anume acumularea de erori in textul genetic. Pare evident ca ‘mesajul si-ar pierde rapid intelesul si si-ar schimba continuu si anarhic forma’. Cum ar putea atunci un astfel de mecanism sa duca la aparitia minunilor lumi naturale din care facem si noi parte?

  O alta problema fundamentala contrazice teoria selectiei naturale bazata pe intamplare. Conform acestei teorii, speciile ar evolua incet, treptat, din moment ce evolutia se datoreaza acumularii si selectiei unor erori aleatorii in textul genetic. Cu toate acestea, fosilele descoperite dezvaluie cu totul alt scenariu. Descoperirile paleontologice din straturile fosiliere din Groenlanda, China, Siberia si Namibia au demonstrat faptul ca perioada de inovare biologica a avut loc practic in acelasi timp pe tot globul (la inceputul Cambrianului au aparut brusc tot felul de creaturi cu tentacule, gheare, falci, intr-o explozie de creativitate cum nu mai existase pana atunci, natura parand sa schiteze tiparele pentru intreaga luma a animalelor). Din toate depozitele fosile rezulta ca speciile par sa fi aparut brusc, pe deplin echipate, cu tot felul de organe specializate. De exemplu nu exista nici un intermediar intre stramosul terestru al balenei si prima forma fosila a acestui mamifer marin. Ca si descendentii moderni, aceasta avea narile deasupra capului, un sistem respirator modificat, noi organe, cum ar fi aripioara dorsala. Iar balena reprezinta regula si nu exceptia.

  Dupa biologul Ernst Mayr, o autoritate in domeniul evolutiei, ‘nu exista dovezi clare pentru nici o transformare a unei specii in alt gen sau pentru aparitia treptata a noutatilor’.

  Microbiologistul James Shapiro scrie: ‘De fapt, nu avem nici o justificare darwiniana pentru evolutia oricarui sistem fundamental biochimic sau celular, doar o multime de speculatii. Este remarcabil cum darwinismul este acceptat ca o explicatie satisfacatoare pentru acest vast subiect – evolutia – fara a examinare riguroasa a modului in care functioneaza in anumite cazuri de adaptare sau diversitate.’

  ‘Experimentele de pana acum nu au dovedit tendinta aparitiei de ARN in supa prebiotica. Dupa zece ani de cercetare neintrerupta, pot spune ca cea mai importanta calitate a ribozomilor este aceea de a distruge alte molecule de acid nucleic. Este greu de imaginat o activitate mai putin constructiva in supa primordiala, acolo unde ARN-ul incerca sa supravietuiasca.’

  La jumatatea anilor 1990, biologii au completat genomul primei fiinte vii. Pana astazi, cel mai scurt genom bacterian cunoscut contine 580.000 de litere ADN. Este o enorma cantitate de informatie, comparabila cu continutul unei carti de telefon. Iar daca luam in considerare ca bacteria este cea mai mica unitate a lumii vii asa cum o cunoastem noi, devine si mai greu de inteles cum de prima bacterie a aparut spontan in supa primordiala lipsita de viata. Cum poate sa apara o carte de telefoane printr-un proces aleatoriu? Genomul organismelor ceva mai complexe devine si mai intimidant prin dimensiunile sale. Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) este un organism unicelular care contine 12 milioane de litere ADN, genomul nematodelor, cele mai simple organisme pluricelulare, contine 100 de milioane de litere. Genomul soarecilor, ca si genomul uman, contine aproximativ 3 miliarde de litere ADN.

  Facand harta si comparand diferitele genomuri, biologii au descoperit noi nivele de complexitate. Unele secvente sunt mai bine conservate intre specii. De exemplu, 400 de gene umane sunt extrem de similare cu unele din drojdie. Asta inseamna ca aceste gene au stat intr-o pozitie identica si s-au perpetuat pe parcursul presupusei perioade de evolutie. Unele secvente genetice controleaza sute de alte gene ca un intrerupator. Aceste gene par sa se fi conservat cel mai bine de la o specie la alta. De exemplu, mustele si oamenii au gene similare care controleaza dezvoltarea ochilor, desi ochii sunt foarte diferiti. Cromozomul X este foarte bine conservat la specii diferite, de exemplu la oameni si la soareci. La ambele specii, cromozomul X este o molecula gigantica de ADN, lunga cat 160 de milioane de nucleotide. Este unul din cei doi cromozomi care determina daca prodsul este mascul sau femela. Cartarea cromozomului X a aratat ca genele se aglomereaza in cinci regiuni dense in gene, cu regiuni aparent pustii intre ele, si ca soarecii si oamenii au cam acelasi set de gene in cromozomii lor X DESI CELE DOUA SPECII AU URMAT, CONFORM TEORIEI EVOLUTIONISTE, CAI SEPARATE DE EVOLUTIE.

  In ciuda acestor contradictii esentiale inventariate in cateva randuri, dar care ar putea constitui material pentru o intreaga carte, teoria selectiei naturale ramane inamovabila in mintea celor mai multi dintre biologi.

  Robert Wesson (Beyond Natural Selection) scrie: ‘Este o enigma prin ce mecanism directioneaza genele crearea de tipare in neuroni, modele care constituie baza tiparelor comportamentale. Nu numai ca animalele reactioneaza din prima la anumite nevoi, dar o fac ca si cum s-ar fi gandit dinainte la asa ceva. Un instinct de o asemenea complexitate, legand anumite senzatii si perceptii de anumite actiuni, implica un mare numar de conexiuni in creierul animalului. Daca facem comparatia cu un program de calculator, ar fi echivalentul a cateva sute de randuri de instructiuni. Intr-un astfel de program este foarte mica sansa ca intamplarea sa aduca imbunatatiri. Este o problema cum reuseste programul sa se mentina pe perioade lungi de timp fara sa se degradeze in ciuda aparitiei din cand in cand a unori erori de copiere.’

  Antoine Tremolilre (La vie plus tetue que les etoiles): ‘Stim ca peste 90% dintre modificarile care afecteaza o litera dintr-un cuvant genetic duc la rezultate dezastruoase: proteinele nu mai sunt sintetizate corect, mesajul isi pierde total intelesul si se ajunge la moartea celulei. Dat fiind faptul ca mutatiile sunt nefavorabile intr-un procent atat de mare, cum se ajunge la evolutie pe aceasta cale?’

  M. Frank-Kamenetskii (Unraveling DNA) adauga: ‘Este limpede ca trebuie sa faci schimbari majore autoturismului ca sa devina avion. Acest lucru este valabil si pentru proteine. Simpla schimbare a unei enzime nu este suficienta. Este nevoie de o schimbare substantiala in secventa de aminoacizi. In aceasta situatie, selectia este mai degraba o piedica majora. Ne putem gandi, de exemplu, ca prin schimbari majore ale aminoacizilor, unul cate unul, s-ar putea ajunge eventual la modificarea substantiala a structurii spatiale. Aceste schimbari minore vor duce totusi la o situatie in care enzima a incetat sa realizeze functiile sale curente, dar inca nu a inceput sa-si indeplineasca ‘noile datorii’. Iar in acest moment ea va fi distrusa – impreuna cu tot organismul de care se ocupa.’

  Robert Wesson spune: ‘Din calculele facute de Mayr, pe o linie de dezvoltare rapida, un organ se poate modifica cu 1-10% intr-un milion de ani, dar organele balenei au crescut de zece ori mai repede. Poate ca este nevoie de 300 de generatii pentru o substituire genetica. Mai mult, mutatiile trebuie sa apara de mai multe ori si sa ofere un avantaj real pentru a se fixa. Luand in considerare durata unei generatii la balene si sansa de aparitie a mutatiilor, ca si numarul total al mutatiilor necesare pentru a transforma un mamifer de uscat intr-o balena, este usor de tras concluzia ca modificarile aleatorii date de selectia naturala nu pot fi sursa transformarii.’

  Conform acestor autoritati in domeniu, aparitia aleatorie a vietii este complet exclusa.

  Si mai exista si paradoxul triple alpha process/helium flash: absolut imposibil ca elementele aflate dupa heliu sa se fi format in scenariul big bang.

 • sandokhan

  Ti-am raspuns de doua ori azi, dar nu a aparut nimic aici, mai incerc o data (cu un nume diferit si o adresa diferita). Daca cumva vor aparea mesaje identice, rog administratorul sa le stearga.

  Cu totii aici stim de si credem in existenta lumilor subtile. Numai ca aura noastra si planul astral sunt compuse din tahioni/subquarks si bosoni (atomi astrali), particule antigravitationale, care nu se supun legii gravitatiei terestre (fie de presiune, interpretarea corecta, sau de “atractie”, versiunea oferita de iluminati publicului).

  Daca Pamantul s-ar fi rotit in jurul Soarelui (107.000 km/ora sau 29 km/s), in mai putin de o fractiune de secunda, data fiind viteza de 29 km/s, toate aceste particule ar fi lasate in urma in vidul spatiului, cu tot cu lumea eterica si cea astrala. Doar pe un pamant absolut stationar pot exista lumea eterica si cea astrala. Pe un pamant in orice fel de orbita, nu ar exista viata la suprafata.

  In mesajul precedent am lasat linkul catre davidicke forum unde am postat pozele cu Lacul Ontario, Canalul Manecii, Stramtoarea Gibraltar, si alte detalii (inclusiv cum arata acest pamant de forma plata).

  Aici poti gasi descrierea completa a faptului ca explozia de la Tunguska a fost vazuta instantaneu de la Londra (5200 km distanta):

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=4315.msg85691#msg85691

  Daca lumina de la Soare nu putea fi vazuta din cauza curburii (la Londra era 0:15), cum sa fi fost vizionata lumina unei explozii care a avut loc la aproximativ 7 km in atmosfera (si obiectul care a explodat nu putea fi cometa, asteroid sau meteorit) de la distanta de 5200 km?
  Deci, la suprafata pamantului nu exista curbura! Adica forma pamantului este cu totul alta decat cea oferita publicului prin diverse imagini contrafacute.

  Mai mult, traiectoria initiala a fulgerului globular lansat de Tesla sfideaza legea gravitatiei terestre si a fost vazuta de la Londra (orele 0:00 – 0:10-0:15, sau 7:00 – 7:10-7:15 ora locala Tunguska): pe un pamant de forma sferica NIMIC nu s-ar fi putut vedea dincolo de 400 de km. Mai mult locuitorii de langa lacul Baikal au vazut chiar explozia in direct, fapt imposibil pe un pamant sferic.

  Iluminatii au scris cu mana lor toate textele religioase (inclusiv Biblia), pentru a a ascunde faptul ca istoria lumii este mult mai scurta decat ni se spune in mod oficial, si deci au falsificat toate cronologia istorica.

  Paradoxul soarelui timpuriu (absolut nerezolvat de stiinta moderna) ne indica imediat faptul ca varsta sistemului solar geocentric este mult mai mica.

  Datarea prin dispersarea materiei din cozile cometelor, singura metoda de datare care poate fi utilizata pentru a afla vechimea pamantului, arata si ea faptul ca sistemul solar geocentric exista de foarte putin timp.

  Efectul Allais ne arata imediat ca eclipsa solara sau cea lunara nu sunt cauzate de Luna sau de Pamant, ci de doua corpuri ceresti diferite, identificate in astrologia vedica ca Rahu si Ketu.

  Iluminatii i-au inventat pe Copernic, Galilei, Kepler, si pe Newton, oferind publicului o abureala incredibila, totul pentru a ascunde adevarul despre universul nostru, despre istoria adevarata a lumii.

  Iisus nu a fost evreu, si nu a fost crucificat la Ierusalim acum 2000 de ani: crucificarea a avut loc in alta parte, mult mai aproape din punct de vedere geografic de noi, si mult mai recent din punct de vedere cronologic.

  Sa ne ocupam un pic si de teoria evolutiei.

  (teoria panspermica muta locul aparitiei, si nu procesul in sine).

  Supa primordiala este doar un mit. Faimosul experiment efectuat de S. Miller, printre altii, a dovedit dincolo de orice indoiala ca aminoacizii care formeaza proteinele din care se formeaza moleculele, nu puteau sa apara la intamplare; aminoacizii obtinuti de S. Miller erau racemizati, morti din punct de vedere biologic (50% aminoacizi cu configuratie levogira, 50% dextrogira).

  Structura spatiala a moleculelor care construiesc tesuturile structurilor vii este de chiralitate, si deci izomerie, levogira; aminoacizii de tip dextrogir sunt specifici structurilor nevii sau ale celor degradate.

  Mai mult, in anii 1980, geologii au descoperit ca o atmosfera cu amoniac si metan ar fi fost distrusa de razele soarelui si ca atmosfera primitiva continea mai degraba azot, bioxid de carbon, vapori de apa si urme de hidrogen. Bombardate cu curent, din acestea nu s-au obtinut nici macar moleculele racemizate.

  Teoria lui Darwin, cea a selectiei naturale, este complet gresita; pus fata in fata cu extinctia mamutilor, care erau mult mai bine adaptati decat elefantii, care a avut loc in mod fulgerator, a dat din colt in colt, evitand orice fel de explicatie.

  Acum 25 de ani, a devenit posibila determinarea exacta a secventelor de aminoacizi din proteine. Acest fapt a dezvaluit un nou nivel de complexitate in lumea vie. Un singur receptor nicotinic, formand un fel de zavor la capatul unui canal selectiv este alcatuit din cinci lanturi de proteina care contin in total 2500 de aminoacizi pusi intr-o anumita ordine. Chiar si nematodele, care sunt unele dintre cele mai simple nevertebrate pluricelulare, au receptori nicotinici.

  Multi cercetatori au subliniat probabilitatea redusa a mecanismului care se banuieste a fi sursa variatiilor – si anume acumularea de erori in textul genetic. Pare evident ca ‘mesajul si-ar pierde rapid intelesul si si-ar schimba continuu si anarhic forma’. Cum ar putea atunci un astfel de mecanism sa duca la aparitia minunilor lumi naturale din care facem si noi parte?

  O alta problema fundamentala contrazice teoria selectiei naturale bazata pe intamplare. Conform acestei teorii, speciile ar evolua incet, treptat, din moment ce evolutia se datoreaza acumularii si selectiei unor erori aleatorii in textul genetic. Cu toate acestea, fosilele descoperite dezvaluie cu totul alt scenariu. Descoperirile paleontologice din straturile fosiliere din Groenlanda, China, Siberia si Namibia au demonstrat faptul ca perioada de inovare biologica a avut loc practic in acelasi timp pe tot globul (la inceputul Cambrianului au aparut brusc tot felul de creaturi cu tentacule, gheare, falci, intr-o explozie de creativitate cum nu mai existase pana atunci, natura parand sa schiteze tiparele pentru intreaga luma a animalelor). Din toate depozitele fosile rezulta ca speciile par sa fi aparut brusc, pe deplin echipate, cu tot felul de organe specializate. De exemplu nu exista nici un intermediar intre stramosul terestru al balenei si prima forma fosila a acestui mamifer marin. Ca si descendentii moderni, aceasta avea narile deasupra capului, un sistem respirator modificat, noi organe, cum ar fi aripioara dorsala. Iar balena reprezinta regula si nu exceptia.

  Dupa biologul Ernst Mayr, o autoritate in domeniul evolutiei, ‘nu exista dovezi clare pentru nici o transformare a unei specii in alt gen sau pentru aparitia treptata a noutatilor’.

  Microbiologistul James Shapiro scrie: ‘De fapt, nu avem nici o justificare darwiniana pentru evolutia oricarui sistem fundamental biochimic sau celular, doar o multime de speculatii. Este remarcabil cum darwinismul este acceptat ca o explicatie satisfacatoare pentru acest vast subiect – evolutia – fara a examinare riguroasa a modului in care functioneaza in anumite cazuri de adaptare sau diversitate.’

  ‘Experimentele de pana acum nu au dovedit tendinta aparitiei de ARN in supa prebiotica. Dupa zece ani de cercetare neintrerupta, pot spune ca cea mai importanta calitate a ribozomilor este aceea de a distruge alte molecule de acid nucleic. Este greu de imaginat o activitate mai putin constructiva in supa primordiala, acolo unde ARN-ul incerca sa supravietuiasca.’

  La jumatatea anilor 1990, biologii au completat genomul primei fiinte vii. Pana astazi, cel mai scurt genom bacterian cunoscut contine 580.000 de litere ADN. Este o enorma cantitate de informatie, comparabila cu continutul unei carti de telefon. Iar daca luam in considerare ca bacteria este cea mai mica unitate a lumii vii asa cum o cunoastem noi, devine si mai greu de inteles cum de prima bacterie a aparut spontan in supa primordiala lipsita de viata. Cum poate sa apara o carte de telefoane printr-un proces aleatoriu? Genomul organismelor ceva mai complexe devine si mai intimidant prin dimensiunile sale. Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) este un organism unicelular care contine 12 milioane de litere ADN, genomul nematodelor, cele mai simple organisme pluricelulare, contine 100 de milioane de litere. Genomul soarecilor, ca si genomul uman, contine aproximativ 3 miliarde de litere ADN.

  Facand harta si comparand diferitele genomuri, biologii au descoperit noi nivele de complexitate. Unele secvente sunt mai bine conservate intre specii. De exemplu, 400 de gene umane sunt extrem de similare cu unele din drojdie. Asta inseamna ca aceste gene au stat intr-o pozitie identica si s-au perpetuat pe parcursul presupusei perioade de evolutie. Unele secvente genetice controleaza sute de alte gene ca un intrerupator. Aceste gene par sa se fi conservat cel mai bine de la o specie la alta. De exemplu, mustele si oamenii au gene similare care controleaza dezvoltarea ochilor, desi ochii sunt foarte diferiti. Cromozomul X este foarte bine conservat la specii diferite, de exemplu la oameni si la soareci. La ambele specii, cromozomul X este o molecula gigantica de ADN, lunga cat 160 de milioane de nucleotide. Este unul din cei doi cromozomi care determina daca prodsul este mascul sau femela. Cartarea cromozomului X a aratat ca genele se aglomereaza in cinci regiuni dense in gene, cu regiuni aparent pustii intre ele, si ca soarecii si oamenii au cam acelasi set de gene in cromozomii lor X DESI CELE DOUA SPECII AU URMAT, CONFORM TEORIEI EVOLUTIONISTE, CAI SEPARATE DE EVOLUTIE.

  In ciuda acestor contradictii esentiale inventariate in cateva randuri, dar care ar putea constitui material pentru o intreaga carte, teoria selectiei naturale ramane inamovabila in mintea celor mai multi dintre biologi.

  Robert Wesson (Beyond Natural Selection) scrie: ‘Este o enigma prin ce mecanism directioneaza genele crearea de tipare in neuroni, modele care constituie baza tiparelor comportamentale. Nu numai ca animalele reactioneaza din prima la anumite nevoi, dar o fac ca si cum s-ar fi gandit dinainte la asa ceva. Un instinct de o asemenea complexitate, legand anumite senzatii si perceptii de anumite actiuni, implica un mare numar de conexiuni in creierul animalului. Daca facem comparatia cu un program de calculator, ar fi echivalentul a cateva sute de randuri de instructiuni. Intr-un astfel de program este foarte mica sansa ca intamplarea sa aduca imbunatatiri. Este o problema cum reuseste programul sa se mentina pe perioade lungi de timp fara sa se degradeze in ciuda aparitiei din cand in cand a unori erori de copiere.’

  Antoine Tremolilre (La vie plus tetue que les etoiles): ‘Stim ca peste 90% dintre modificarile care afecteaza o litera dintr-un cuvant genetic duc la rezultate dezastruoase: proteinele nu mai sunt sintetizate corect, mesajul isi pierde total intelesul si se ajunge la moartea celulei. Dat fiind faptul ca mutatiile sunt nefavorabile intr-un procent atat de mare, cum se ajunge la evolutie pe aceasta cale?’

  M. Frank-Kamenetskii (Unraveling DNA) adauga: ‘Este limpede ca trebuie sa faci schimbari majore autoturismului ca sa devina avion. Acest lucru este valabil si pentru proteine. Simpla schimbare a unei enzime nu este suficienta. Este nevoie de o schimbare substantiala in secventa de aminoacizi. In aceasta situatie, selectia este mai degraba o piedica majora. Ne putem gandi, de exemplu, ca prin schimbari majore ale aminoacizilor, unul cate unul, s-ar putea ajunge eventual la modificarea substantiala a structurii spatiale. Aceste schimbari minore vor duce totusi la o situatie in care enzima a incetat sa realizeze functiile sale curente, dar inca nu a inceput sa-si indeplineasca ‘noile datorii’. Iar in acest moment ea va fi distrusa – impreuna cu tot organismul de care se ocupa.’

  Robert Wesson spune: ‘Din calculele facute de Mayr, pe o linie de dezvoltare rapida, un organ se poate modifica cu 1-10% intr-un milion de ani, dar organele balenei au crescut de zece ori mai repede. Poate ca este nevoie de 300 de generatii pentru o substituire genetica. Mai mult, mutatiile trebuie sa apara de mai multe ori si sa ofere un avantaj real pentru a se fixa. Luand in considerare durata unei generatii la balene si sansa de aparitie a mutatiilor, ca si numarul total al mutatiilor necesare pentru a transforma un mamifer de uscat intr-o balena, este usor de tras concluzia ca modificarile aleatorii date de selectia naturala nu pot fi sursa transformarii.’

  Conform acestor autoritati in domeniu, aparitia aleatorie a vietii este complet exclusa.

  Si mai exista si paradoxul triple alpha process/helium flash: absolut imposibil ca elementele aflate dupa heliu sa se fi format in scenariul big bang.

 • jamiroquai

  Am incercat sa postez un raspuns, foarte detaliat, de vreo cinci ori astazi; de fiecare data nu apare nimic aici.

  Site-ul theflatearthsociety.org/forum si-a “revenit”, acum puteti citi mesajele despre falsificarea exploziilor nucleare.

 • Neele

  IO:
  Asa mi-am zis si eu prima data. Dupa, mi-a trecut: cum m-a lasat Dumnezeu, asa raman.
  Vezi si discutia cu siddhis-urile. Ce puteri am eu?
  Ce puteri am eu peste Dumnezeu?
  Considera bine si nu veni peste sa ma tulburi!

  N-ai ce face? Recicleaza-te, cloneaza-te, fa ce vrei, dar lasa-ma pe mine sa-mi traiesc viata!

 • jamiroquai

  Pentru orice pasionat de ezoterism, cultivare, alchimie, existenta lumilor subtile este o realitate. Numai ca aura noastra si planul astral sunt compuse din tahioni/subquarks si bosoni (atomi astrali), particule antigravitationale, care nu se supun legii gravitatiei terestre (fie de presiune, interpretarea corecta, sau de “atractie”, versiunea oferita de iluminati publicului).

  Daca Pamantul s-ar fi rotit in jurul Soarelui (107.000 km/ora sau 29 km/s), in mai putin de o fractiune de secunda, data fiind viteza de 29 km/s, toate aceste particule ar fi lasate in urma in vidul spatiului, cu tot cu lumea eterica si cea astrala. Doar pe un pamant absolut stationar pot exista lumea eterica si cea astrala.

  In mesajul precedent am lasat linkul catre davidicke forum unde am postat pozele cu Lacul Ontario, Canalul Manecii, Stramtoarea Gibraltar, si alte detalii (inclusiv cum arata acest pamant de forma plata).

  Aici poti gasi descrierea completa a faptului ca explozia de la Tunguska a fost vazuta instantaneu de la Londra (5200 km distanta):

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=4315.msg85691#msg85691

  Daca lumina care provine de la Soare nu putea fi vazuta din cauza curburii (la Londra era 0:15), cum sa fi fost vizionata lumina unei explozii care a avut loc la aproximativ 7 km in atmosfera (si obiectul care a explodat nu putea fi cometa, asteroid sau meteorit) de la distanta de 5200 km?
  Deci, la suprafata pamantului nu exista curbura! Adica forma pamantului este cu totul alta decat cea oferita publicului prin diverse imagini contrafacute.

  Mai mult, traiectoria initiala a fulgerului globular lansat de Tesla sfideaza legea gravitatiei terestre si a fost vazuta de la Londra (orele 0:00 – 0:10-0:15, sau 7:00 – 7:10-7:15 ora locala Tunguska): pe un pamant de forma sferica NIMIC nu s-ar fi putut vedea dincolo de o distanta de 400 de km. Mai mult locuitorii de langa lacul Baikal au vazut chiar explozia in direct, fapt imposibil pe un pamant sferic.

  Iluminatii au scris cu mana lor toate textele religioase (inclusiv Biblia), pentru a a ascunde faptul ca istoria lumii este mult mai scurta decat ni se spune in mod oficial, si deci au falsificat toate cronologia istorica.

  Paradoxul soarelui timpuriu (absolut nerezolvat de stiinta moderna) ne indica imediat faptul ca varsta sistemului solar geocentric este mult mai mica.

  Datarea prin dispersarea materiei din cozile cometelor, singura metoda de datare care poate fi utilizata pentru a afla vechimea pamantului, arata si ea faptul ca sistemul solar geocentric exista de foarte putin timp.

  Efectul Allais ne arata imediat ca eclipsa solara sau cea lunara nu sunt cauzate de Luna sau de Pamant, ci de doua corpuri ceresti diferite, identificate in astrologia vedica ca Rahu si Ketu.

  Iluminatii i-au inventat pe Copernic, Galilei, Kepler, si pe Newton, oferind publicului o abureala incredibila, totul pentru a ascunde adevarul despre universul nostru, despre istoria adevarata a lumii.

  Iisus nu a fost evreu, si nu a fost crucificat la Ierusalim acum 2000 de ani: crucificarea a avut loc in alta parte, mult mai aproape din punct de vedere geografic de noi, si mult mai recent din punct de vedere cronologic.

 • jamiroquai

  Cele mai exceptionale dovezi: Pompei si Herculane au fost distruse de eruptia vulcanului Vezuviu cel putin dupa 1700 e.n.:

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1683424#msg1683424 (cinci mesaje consecutive)

 • jamiroquai

  “Pt jamiroquai, iti citesc cu placere postarile in general, dar vreau sa te intreb, desi e putin off topic, cu sfarsitul asta de kali yuga – nu e ceva rasuflat? Uite ce spunea Yogananda…”

  Cea mai completa descriere si cel mai detaliat calcul pe tema sfarsitului Kali Yuga: contextul corect, cel geocentric:

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1726000#msg1726000

 • IO

  Neele, asa-i ca ti-a spus mai multa lume ce ti-am zis eu? Nu te-as fi deranjat daca n- as fi sesizat ca putin iti pasa daca tu deranjezi pe altii..ca deh..asta e natura ta..Mai bine scoate-ti din cap prostia ca asa te-a lasat Dumnezeu..Ok. mai bine gasesc ceva mai bun de facut..

 • Amina
 • Neele

  MR: Bun articol!

 • jamiroquai

  Am primit urmatoarea intrebare pe privat:

  “Noi suntem acum la sf de Kali Yuga sau la inceputul lui Dwapara Yuga?”

  Sa nu uitam de faptul ca Yogananda doar a acceptat fara rezerve sistemul care i-a fost predat de Yukteshwar, care desigur ca nu includea nici un fel de critica la adresa textelor falsificate din Bhagavad Gita sau Yoga Sutra.

  Iar toate ideile izvorate din gandirea lui Yogananda au fost, din nefericire, acceptate de catre diverse cercuri de ezoterism occidental numai pentru ca Yogananda dispunea de unele puteri paranormale inferioare cu care isi impresiona audienta (oprirea inimii si altele de genul asta). Doar unele idei despre identificare si despre sublimarea emotiilor ar fi trebuit sa fie luate in serios de catre ezoteristi, restul scrierilor semnate Yogananda se cuveneau sa fie investigate cu cea mai mare atentie, pentru a elimina falsul si traditia.

  Numai ca Yogananda a platit un pret foarte mare pentru faptul ca si-a desprins unele corpuri aurice inferioare din intregul sistem, pe care apoi nu le-a mai putut pune la loc in mod perfect, ceea ce i-a afectat sanatatea.

  Epocile trecutului nu pot fi intelese fara a lua in calcul contextul corect: un pamant plat, si o cronologie a istoriei mult mai scurta.

  Asa cum am vazut la celalalt sir de discutii, distanta de la Soare la Pamant este cu totul alta decat cea care ni se preda in mod oficial, si eclipsa de Soare este cauzata de Rahu (Fenrir), si nu de catre Luna.

  Harta adevarata a Pamantului, orbita Soarelui deasupra Pamantului plat, distanta dintre Tropic of Cancer si Tropic of Capricorn (limita superioara si inferioara a orbitei solare), teoria celor sase porti din cartea lui Enoh:

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1598852#msg1598852

  Dupa ce Pamantul a fost creat, si in acelasi timp Adam si Eva locuiau in Gradina din Eden (care se afla din punct de vedere geografic foarte aproape de noi, si nicidecum undeva in Orientul Mijlociu), iar aproximativ un milion de perechi traiau in afara Gradinii din Eden, in special in Dacia, Moesia si estul Anatoliei, harta celesta astronomica arata cu totul altfel.

  Nu existau planete, doar stele; Rahu si Ketu erau un singur corp ceresc in forma de disc; existau doi Sori pe cer, care ofereau lumina 24 de ore din 24, adica Soarele nostru actual si Luna, care la acea vreme era al doilea Soare (cititi cu atentie legendele tuturor popoarelor), care nu orbitau, fiind fixate de aether-ul rotational pe Cer in pozitia echinoctiului de primavara: Soarele nostru lumina un semicerc, iar Luna lumina celalalt semicerc.

  In urma evenimentului care a necesitat ca Adam si Eva sa plece din Gradina din Eden (consumarea fructului arborelui Iubirii si Durerii, sau al Ochiului Astral al creativitatii), arhanghelului care detinea puterea asupra lui Rahu si Ketu i-a fost rapita/indepartata aceasta insusire.

  Astfel a avut loc primul mare cataclism cosmic: Lunii i-a fost micsorata puterea de a reda lumina, Rahu si Ketu au fost despartite in doua de catre Jupiter, fiecare cauzand de atunci eclipsele solare si lunare, si cateva dintre stele si satelitii unor stele, Saturn, Venus si Mercur (Typhon) (fosti sateliti ai lui Jupiter), Marte (satelitul Soarelui Negru, sau Kingu din Enuma Elish), si-au schimbat orbita mult mai aproape de domul alcatuit din aether care desparte Cerul de atmosfera terestra.

  Primul fiu al lui Adam a fost Enoh (si nu Set, un nume ocult folosit in Biblia falsificata), fiul lui Enoh a fost Noe: ingerii care au parasit Cerul, au venit pe pamant si au inceput o serie de experimente genetice, astfel aparand dinozaurii si gigantii.

  Tot ei au construit Marea Piramida de la Gizeh, constructia fiind un model la scara uriasa a celei mai mici particule cuantice (care animeaza un boson); Piramida pe atunci includea niste cristale gigantice si perechi de cristale care au fost indepartate dupa Potop.

  Pentru a pune capat acestei situatii, a avut loc Marele Potop, deci al doilea mare cataclism cosmic (la Yucatan exista o mare crater vulcanic si nicidecum o zona de impact cosmica); toti cei aproape un milion de oameni s-au adapostit in orasele subterane din Anatolia (in special Capadocia), construite de ceilalti ingeri pentru exact acest motiv.

  Noe nu a urcat in nici un fel de arca cu toate animalele; el s-a adapostit in aceste orase subterane impreuna cu fii sai: Pelasg (acesta era numele lui adevarat si nu Shem), Iafet si Khem (care era insurat cu Aegyptos, urmasa a lui Cain).

  Urmatoarele doua mari cataclisme au avut loc la un interval foarte scurt de timp, in aceeasi vreme cu exodul lui Akhenaton din Egipt.

  In noua cronologie radicala a istoriei, aceste evenimente au avut loc foarte recent, doar acum cateva sute de ani; toate detaliile si dovezile fiind postate in mesajele mele, mai ales cele care ne arata ca Pompei si Herculane au fost distruse de eruptia vulcanului Vezuviu cel putin dupa 1700 e.n.

  Sa revenim la calculul precesiei solare.

  Distanta dintre punctele cele mai apropiate dintre Tropicul Cancerului si cel al Capricornului este de 3234 de mile. Pe pamantul plat marginile exterioare sunt extinse, deci acolo distanta va fi de aproximativ 6000 de km.

  Intre solstitiul de iarna (limita inferioara) si solstitiul de vara (limita superioara) avem sase perioade distincte, despartite de echinoctiul de primavara si cel de toamna: exista anumite ore ale zilei si ale noptii, care cresc sau descresc in functie de anotimp, cu delimitari foarte precise.

  In cartea lui Enoh aceste zone sau porti sunt descrise in detaliu.

  Precesia Soarelui care a inceput la sfarsitul ultimului mare cataclism (sau la inceputul actualei epoci) are loc astfel:

  1,5 km pe an de deplasare catre vest (westward shift)

  6000-6050 de km impartite la sase (pentru fiecare zona/poarta) = ~1048 de km.

  Deci, Soarele se va deplasa catre vest, cu 1,5 km pe an, PANA CAND VA ATINGE FRONTIERA zonei urmatoare, care nu poate fi depasita nicidecum.

  Astfel se explica toate legendele care ne spun ca Soarele in trecut rasarea DIN VEST, si apunea in Est.

  Cele doua corpuri ceresti care asigura tahionii (subquarks) necesari pentru ca Soarele sa primeasca impulsul antigravitational, Venus si Mercur, vor inceta atunci sa mai orbiteze in jurul Soarelui, fiind lasate in voie sa cauzeze cataclismele geologice, atmosferice si astronomice specifice sfarsiturilor de epoca.

  In linkul din mesajul meu precedent de aici v-am lasat toate detaliile si toate calculele ca sa intelegi exact unde ne aflam acum in perioada de sfarsit a Kali Yuga: stim exact in ce perioada a anului va incepe Kali Yuga, cate luni va dura, si cum se va sfarsi.

  Mai exista un detaliu care nu este inteles deloc: aparitia avatarului Kalki care va cauza sfarsitul Kali Yuga (a nu se confunda cu entitatea astrala cu acelasi nume). Adica personajul care rasturna toata situatia mondiala, botezat cu numarul 666 (din aceeasi Biblie falsificata), care s-a nascut deja demult.

  Intrebati-va instructorul local de yoga sau de qigong sa va explice aceste lucruri: nu vor sti nici de unde sa inceapa, nici sa se descurce in a va descifra aceste mistere.

 • jamiroquai

  Pteranodon-ul egiptean:

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1412429#msg1412429

  mesajul urmatorul de pe acea pg.: dinozaurii de la Pompei

  La pagina 6, mesajul datat May 03, 2013, reply #158, a aceluiasi sir de discutii:

  Sistemul de orase subterane din Anatolia:

  urmatorul mesaj de la pg. 6 examineaza citatele despre transformarea celui de al doilea Soare in Luna noastra actuala

  Si pentru ca am mentionat 666 in mesajul precedent…

  Putini cercetatori ai cartii Apocalipsei stiu ca binecunoscutul citat din capitolul 13, versetul 18, este ceea ce se numeste “marginalium” sau un simplu comentariu adaugat textului initial care, asa cum a dovedit matematicianul Anatoly Fomenko, a fost scris pe timpul Renasterii, cel putin dupa 1486 e.n.
  Apocalipsa 13.5: și i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci și două de luni.
  42 de luni = 1260 de zile

  Deci, din punct de vedere matematic, 666 este limitat sau incadrat de catre 1260.

  1260 are 36 de divizori.

  666 este un numar triunghiular, fiind generat de 36.

  36, la randul sau, este iarasi un numar triunghiular, fiind generat de catre 8.
  Deci, cheia descifrarii lui 666, este 36.

  Cea mai binecunoscuta cheie numerologica este cea atribuita lui Pitagora:

  1 2 3 4 5 6 7 8 9
  A B C D E F G H I
  J K L M N O P Q R
  S T U V W X Y Z

  Insa, pentru ca 36 genereaza numarul 666, aceasta descifrare ar trebui sa arate astfel:

  36 42 48 54 60 66 72 78 84 (66 si 78 sunt si ele numere triunghiulare)
  A B C D E F G H I
  J K L M N O P Q R
  S T U V W X Y Z

  Oricare ar fi descifrarea, valoarea numerelor atribuite literelor numelui personajului, va trebui sa aiba o suma totala de 666 (CHI XI STIGMA: stigma/sigma = mark of ownership, etching, incizie; numarul 6, deci o cheie importanta pentru a analiza numarul 666).

  666 = 6 x 111

  The number 37 can be said to represent the ‘key to wisdom’. Why the ‘key to wisdom’? Well, if it is a key it means it can be turned or used to open something. When 37 is ‘turned’ it becomes 73, which is the exact numerical value of the Hebrew word chokmah, which means wisdom. (“Aici este Intelepciunea…”)

  111 = 37 + 74 = 45 + 66 = 73 + 38 (45 generat de 9, 66 generat de 11)
  73 = 45 + 28 (45 si 28 numere triunghiulare)
  38 = 10 + 28 (10 si 28 numere triunghiulare)

  Perimetrul lui 666 (generat de 36) este 105.
  Perimetrul lui 2701 (generat de 73) este 216.
  Perimetrul lui 741 (generat de 38) este 111.

  216 = 105 + 111

  Literele numelui cautat se regasesc printre cei 36 de divizori ai lui 1260, cheia descifrarii lui 666: suma totala va fi 111. La aceste litere trebuie adaugat numarul 8 (de vreme ce 8 il genereaza pe 36, si 36 pe 666, un indiciu clar al descifrarii).

  Devine clar faptul ca doar urmatorii divizori pot fi luati in calcul:

  1 2 3 4 5 6 7 9 10 12 14 15 18 20 si 21

  Puterea din spatele lui 666 este 36

  36 = 15 + 21

  15 este generat de 5
  21 este generat de 6

  NUMELE CAUTAT VA AVEA 11 LITERE: 5 + 6

  De vreme ce suma totala este 111, si stim deja una dintre litere, reprezentata numeric de numarul 8, mai sunt doar 10 litere de gasit, printre divizorii lui 1260, enumerati mai sus.

  Am mentionat stele/planete de forma discoidala… va sunt deci dator cu o demonstratie provenita din astrofizica ca lucrurile stau intradevar asa.

 • FY

  jamiroquai: Te rog sa ma crezi ca am citit postrea lui Sandokan, dare este destul de stufoasa si tot nu am inteles daca noi suntem acum la sf de Kali Yuga sau la inceputul lui Dwapara Yuga! Am citit si ceea ce ai postat mai sus – sunt tari de digerat informatiile, dar relativ usor de verificat! Totusi daca poti sa imi/ne arati intr-un calcul succint in ce an suntem din Kali Yuga? Desi iti spun sincer ca mai am inca rezeve sa accept acest sistem, in favoarea sistemului lui Yogananda – pe care si alti maestri indieni hindusi il imbratiseaza… Dar sunt deschis sa inteleg si altceva, mai ales cu toate aceste informatii noi! Stii ma gandeam ca atunci si sistemul de calcul al rasaritului soarelui din calculul tattvic se modifica! Eu dintotdeauna m-am intrebat cum frate cand dam inainte sau inapoi ora, asa dam si tattvele?? Prea miroase a pisa…

 • jamiroquai

  Demonstratia faptului ca Soarele nu are o forma sferica:

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=3838.msg81284#msg81284

  Chestia cu Dwapara Yuga este inventia lineage-ului din care provenea Yogananda, cred ca am lamurit partea asta.

  Singurii care cunosc anul precis cand va avea loc primul dintre cataclismele geologice/astronomice sunt descendentii lui Osiris/Horus si membrii organizatiilor Vril si Thule din Antarctica: pentru ca ei stiu anul exact cand s-a sfarsit ultima epoca.

  In acel link am oferit cea mai buna estimare pe care o avem asupra perioadei in care s-a sfarsit ultima epoca, precum si care sunt limitele superioare (si inferioare) ale fiecarei zone de 1017 km.

  Deci noi acum ne aflam in perioada de sfarsit a Kali Yuga.

  Planul iluminatilor este de a declansa un al treilea razboi mondial in full imediat dupa ce va avea loc inceputul convulsiilor geologice/astronomice, pentru a contracara armamentul scalar de care dispune Rusia, in alte conditii atmosferice decat cele actuale; insa acest plan nu le va iesi deloc.

 • @jamiroquack

  dude, cand te citesc parca il citesc pe bivolaru, din perioada trista.

 • Neele

  “Cele doua corpuri ceresti care asigura tahionii (subquarks)”

  Iau bentita de meditatie cu tahioni si asa la ceas de seara bag foarfeca in ea de curiozitate.
  Ma uit inauntru – disculet neam. Arat decupajele colegului de asane.
  Se uita si face ‘balalalala’ prin telefon la mine.
  Meditez atunci: De ce daca dau rateuri nu se ingrijoreaza nimeni?

  Ee, si asta e toata povestea.

 • jamiroquai

  macgregor, mesajele mele sunt intotdeauna insotite de dovezi: asta e diferenta dintre cei care posteaza doar ca sa se afle in treaba, si ceea ce aduc eu in fata cititorilor.

  Relatarile lui Cantemir si Asachi, fotografiile facute pe distante de 13 km (Stramtoarea Gibraltar), 34 km (Canalul Manecii), 55 km (Lacul Ontario), marturiile publicate in London Times (explozia de la Tunguska vazuta de la Londra), nu sunt fantezii deloc, dimpotriva.

  Este James C. Maxwell un quack? Setul de ecuatii etherice originale din 1861 a fost pur si simplu eliminat din stiinta oficiala pentru a ascunde existenta undelor scalare.

  Ati vazut deja hartile care infatiseaza atat Pompei cat si Herculane, ca orase in plina activitate din 1570 pana in 1725, sunt si ele fantezii?

  Datarile arheomagnetice ale tuturor artefactelor descoperite la Pompei apartin si ele sec. XVII, o fantezie si asta?

  Cea mai precisa datare astronomica, formula Pastelui a lui Gauss, ne arata imediat faptul ca Sinodul de la Niceea (datat oficial in 325 e.n.) nu putea avea loc decat dupa anul 876-877 e.n.

  Dionysius Exiguus ne spune ca in anul 563 e.n. luna Pascala ar fi avut loc pe 24 Martie. Numai ca utilizand formula lui Gauss, Dr. G. Nosovsky a aratat ca Pastele cadea pe 25 Martie. Suntem informati ca Exiguus si-a alcatuit tabelele pascale in anul 525 e.n. Deci, nu ar fi avut cum sa nu stie care era data corecta a Pastelui in anul 563 e.n., dat fiind ciclul metonic (metonian), pe care spune ca l-a utilizat pentru a afla celelalte date (525 + 38 = 563).

  Biografia pilonului central al cronologiei oficiale, Dionysius Exiguus, a fost falsificata cel putin 500 de ani mai tarziu.

  Nu am sa te acuz de rea vointa, sau ca nu te pricepi: te invit sa cercetezi chiar tu subiectele postate de mine si sa vezi daca am dreptate sau nu.

  Pana atunci, un mic reminder: eu sunt singurul care am realizat ceva de nivel mondial, dintre voi de aici, formula mea globala pentru logaritmul natural:

  https://forum.tfes.org/index.php?topic=4429.msg86990#msg86990

  Mind you, inventata fara analiza matematica!

 • jamiroquai

  Ecuatiile originale ale lui J.C. Maxwell, cum au fost cenzurate de stiinta oficiala, modul in care autorii serialului Cosmos au prezentat ecuatiile eronate, atribuite lui Maxwell (dar care nu au fost publicate de el, ci de Heaviside si de Lorentz), pentru a pacali publicul:

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1639521#msg1639521

  J.C. Maxwell, cel mai important fizician din domeniul electromagnetismului, a dovedit prin setul de ecuatii original publicat in 1861 si 1873, ca gravitatia terestra este o forta de presiune (si nu de atractie), cauzata de undele scalare (descrise in ecuatiile publicate). De vreme ce gravitatia terestra este o forta de presiune, atunci si forma pamantului este cu totul alta: patru trilioane de miliarde de litri de apa nu pot sta lipiti de suprafata exterioara a unei sfere prin presiune, numai o suprafata plata/plana a pamantului poate indeplini acea cerinta.

  Un pamant plat inseamna ca Soarele este mult mai mic si orbiteaza mult mai aproape de Pamant (exact ca in video-urile si fotografiile cu tranzitul ISS/Atlantis in fata Soarelui), deci avand in vedere precesia anuala de 1,5 km, si limitele superioare si inferioare ale acestei orbite (Tropic of Cancer – Tropic of Capricorn, aproximativ 6100 km), istoria este mult mai scurta decat ni se spune in mod oficial.

  Confirmarea vine si din datarea prin dispersarea materiei din cozile cometelor si din paradoxul soarelui timpuriu.

 • FY

  Bun mersi pt raspuns jamiroquai! Imi cer scuze daca insist, dar poti sa ne spui in ce an suntem din Kali Yuga si cati ani mai sunt pana la sfarsitul ei – am stii mai bine cum stam si la ce sa ne asteptam, nu? Merci!

 • jamiroquai

  Datarea trecutului, o trecere in revista a metodelor contemporane utilizate in acest scop, de la datarea prin izotopi la thermocronologie la ice core dating, si greselile colosale din aceasta abordare, si datarea prin dispersarea materiei din cozile cometelor:

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1640735#msg1640735

  Cometa Halley nu are mai mult de 9000 de ani vechime; ceilalti autori au redus acest interval la 2.500-3.000 de ani: cum vechimea sistemului solar = vechimea cometelor, atunci intregul sistem solar nu poate avea mai mult de 2.500 de ani vechime, iar dovezile sunt cele mai directe, prezentate si de Dr. K. Vshekhsviatsky, unul dintre cei mai importanti astrofizicieni ai sec. XX, cel care a descoperit sistemul de inele din jurul lui Jupiter.

  Te-am invitat sa citesti acel mesaj, sa-ti faci timp, pentru ca tot ceea ce este scris acolo este extrem de important pentru oricine isi doreste sa calculeze modul cum precesia solara (1,5 Km pe an) influenteaza in mod direct intervalul unei anumite epoci.

  Putem estima sfarsitul ultimei epoci in perioada 1761-1767.

  Fiecare zona din cele sase alocate orbitei/precesiei solare, are 1017,5 km.

  Deci, conteaza CUM impartim aceasta zona, astfel incat sa ajungem la un rezultat final cat mai aproape de adevar.

  Orice dimensiune folosita acolo trebuie sa se bazeze pe cotul sacru (0,6356 metri), unitatea de baza a Universului (de la Marea Piramida de la Gizeh, la raza pamantului plat de 6356,66 km).

  In fiecare zona, Soarele va rasari si va apune, cu o precesie anuala de 1,5 km.

  Limita superioara a orbitei/spatiului alocat va fi de 1017,5 / 2 = 509 km; sectiunea de 509 km este una mobila, in acest interval Soarele va rasari si apune in decursul unei anumite luni.

  509 / 1,5 km = 339,33 ani interval maxim al unei epoci

  Daca luam in calcul ca sfarsitul ultimei epoci a avut loc in perioada 1761-1767, atunci vom avea urmatoarea schema:

  254.24 + 381.6 + 381.6 = 1017.5

  Deci, sectiunea mobila ar avea 381,6 km.

  Asa cum stie, factorul cel mai important al Marii Piramide la Gizeh este de 286,1 coti sacri.

  381,6 = 600 de coti sacri

  254,24 = 10000 de incii sacre (un cot sacru = 25 de incii sacre)

  Cu un factor de deplasament de 286,1 vom avea schema urmatoare:

  286.1 + 365.5 + 365.5 = 1017.1

  Adica intervalul de la ultimul mare cataclism = 243 de ani

  In timp ce 243 de ani este un numar extraordinar de interesant din punctul de vedere al tranzitului solar venusian, ar insemna sa mutam sfarsitul ultimei epoci in intervalul 1773 – 1780, deci mai improbabil.

  FY, sau fiecare cititor poate porni la drum cu aceste date de calcul si sa vada/aleaga alte cifre care ar indeplini alte cerinte: aveti deja la dispozitie limita superioara de 509 km.

  Alegerea mea, schema 254.24 + 381.6 + 381.6 = 1017.5 (deci un factor de deplasament de 254,24 km), ar insemna ca mai avem doar 2-3 ani pana la sfarsitul epocii #5.

  Din nou totul depinde de datarea exacta a sfarsitului ultimei epoci (putem estima asta), si de impartirea fiecarei zone a orbitei solare alocate pentru fiecare luna, calculand acest lucru in functie de precesia anuala de 1,5 km.

 • zamolxe

  mac gregor says:
  11/04/2016 at 23:17
  @jamiroquack

  dude, cand te citesc parca il citesc pe bivolaru, din perioada trista.

  Așa așa, mă gândeam cu cine seamănă. Ai dreptate. Dar parcă combiant și cu regele agatârșilor, care era pe aici cândva.

 • zamolxe

  jamiroquai,
  O dedicație pentru tine și pământul tău plăcintos, pe care se pare că doar tu trăiești:

  https://www.youtube.com/watch?v=raiFrxbHxV0

 • FY

  Si o completare sau un articol si legat de cel al lui MR:

  O opinie germană

  “They that can give up essential liberty to obtain a little safety deserve neither liberty nor safety.”

  >
  >> Benjamin Franklin; stairwell plaque in the Statue of Liberty
  >> Aceia care renunță la libertate pentru a obține nițică siguranță, nu merită nici libertatea nici siguranța. Benjamin Franklin, pe o plăcuță pusă pe scara din Statuii Libertății
  >>
  >> A German’s View on Islam – worth reading because this is by far the best explanation
  >> of the Muslim terrorist situation I have ever read.
  >> His references to past history are accurate and clear. The author of this email is
  >> ]Dr. Emanuel Tanya, a well-known and well-respected psychiatrist–a man,
  >> whose family was German aristocracy prior to World War II, and owned a number
  >> of large industries and estates.
  >>
  >> Merită să citiți această opinie a unui german asupra islamului, pentru că este de departe cea mai bună explicație pe care am citit-o, asupra situației terorismului islamic. Referințele la trecutul istoric sânt precise și corecte. Autorul acestui e-mail este dr. Emanuel Tanya, psihiatru foarte cunoscut și apreciat, un bărbat a cărui familie aparținea înainte de al II-lea război mondial, nobilimii germane și care deținea un mare număr de proprietăți funciare și industrii.
  >>
  >> When asked how many German people were true Nazis, the answer he gave can guide our attitude toward fanaticism.Very few people were true Nazis,’ he said, ‘but many enjoyed the return of German pride, and many more were too busy to care. I was one of those who
  >> just thought the Nazis were a bunch of fools. So, the majority just sat back and
  >> let it all happen. Then, before we knew it, they owned us, and we had
  >> lost control, and the end of our world had come. My family lost everything.
  >> I ended up in a concentration camp and the Allies destroyed my factories.’
  >>
  >> Când a fost întrebat câți Germani au fost cu adevărat fasciști, răspunsul său ne-ar putea orienta atitudinea față de fanatism.Foarte puțini au fost adevărați naziști- a răspuns, dar foarte mulți s-au bucurat de revenirea la mândria națională germană și și mai mulți erau prea ocupați ca să le pese. Am fost unul dintre cei care i-au considerat pe naziști o bandă de nebuni. Așa încât, majoritatea a stat pe loc și a lăsat lucrurile să se întâmple. Apoi, înainte ca să ne dăm seama, ne-au stăpânit, noi am pierdut controlul și a venit sfârșitul lumii noastre. Familia mea a pierdut totul. Eu am sfârșit într-un lagăr de concentrare, iar aliații mi-au distrus fabricile.
  >>
  >> We are told again and again by ‘experts’ and ‘talking heads’ that Islam is the religion
  >> of peace and that the vast majority of Muslims just want to live in peace.
  >> Although this unqualified assertion may be true, it is entirely irrelevant.
  >> It is meaningless fluff, meant to make us feel better, and meant to somehow
  >> diminish the specter of fanatics rampaging across the globe in the name of Islam.
  >> The fact is that the fanatics rule Islam at this moment in history. It is the fanatics
  >> who march. It is the fanatics who wage any one of 50 shooting wars worldwide.
  >> It is the fanatics who systematically slaughter Christian or tribal groups throughout
  >> Africa and are gradually taking over the entire continent in an Islamic wave.
  >> It is the fanatics who bomb, behead, murder, or honor-kill. It is the fanatics
  >> who take over mosque after mosque. It is the fanatics who zealously spread
  >> the stoning and hanging of rape victims and homosexuals. It is the fanatics
  >> who teach their young to kill and to become suicide bombers.
  >>
  >> Ni se spune mereu și mereu, de către “experți” și “capete limpezi” (cei care decid ce și cum se comunică publicului) că islamul este o religie a păcii și că vasta majoritate a musulmanilor vrea doar să trăiască în pace. Deși această incalificabilă aserțiune s-ar putea să fie adevărată, este total nerelevantă pentru noi. Este doar praf în ochi, menit să ne liniștească și să diminueze cumva, amploarea spectrului fanatismului cuprinzând globul, în numele islamului. Adevărul este că în acest moment istoric, fanaticii conduc lumea islamică. Că fanaticii mărșăluiesc. Fanaticii sânt cei care duc cele 50 de războaie în desfășurare azi, pe glob. Fanaticii sânt cei care măcelăresc sistematic creștinii sau grupurile tribale din toată Africa și preiau treptat întregul continent înghițit de valul islamic. Fanaticii musulmani sânt cei care aruncă bombe, decapitează, asasinează sau ucid pentru onoare. Fanaticii ocupă moschee după moschee. Fanaticii musulmani sânt cei care răspândesc omorârea cu pietre și spânzurarea, violarea victimelor și a homosexualilor. Fanaticii musulmani sânt cei care-și învață copii să ucidă și să devină sinucigați-bombă.
  >>
  >>
  >> The hard, quantifiable fact is that the peaceful majority, the ‘silent majority,’
  >> is cowed and extraneous. Communist Russia was comprised of Russians who
  >> just wanted to live in peace, yet the Russian Communists were responsible
  >> for the murder of about 20 million people. The peaceful majority were irrelevant.
  >> China’s huge population was peaceful as well, but Chinese Communists managed
  >> to kill a staggering 70 million people.
  >> The average Japanese individual, prior to World War II, was not a warmongering sadist.
  >> Yet, Japan murdered and slaughtered its way across South East Asia in an orgy of killing
  >> that included the systematic murder of 12 million Chinese civilians, most killed by sword,
  >> shovel, and bayonet.
  >> And who can forget Rwanda, which collapsed into butchery. Could it not be said that
  >> the majority of Rwandans were ‘peace loving’?
  >>
  >> Cel mai dur și greu cuantificabil fapt este că majoritatea pacifistă, majoritatea
  >> “tăcută ” este lașă și stranie. Rusia comunistă era alcătuită din ruși care voiau doar să trăiască în pace, totuși comuniștii ruși au ucis peste 20.000.000 de oameni. Majoritatea pașnică a fost irelevantă.La fel de pașnică era și uriașa populație chineză, dar comuniștii chinezi au ucis înfricoșătoarea cifră de 70.000.000 de oameni.
  >> Japonezul obișnuit, de dinaintea războiului mondial, nu era un sadic războinic. Totuși, Japonia a ucis și măcelărit de-a lungul Asiei de Sud-Est într-o orgie criminală sistematică, 12.000.000 de chinezi civili, majoritatea uciși cu sabia, baioneta și lopata.
  >> Și cine poate uita Rwanda, care a sfârșit într-un măcel sângeros? Ar putea spune cineva că majoritatea rwandezilor nu erau iubitori de pace?
  >>
  >> History lessons are often incredibly simple and blunt. Yet for all our powers of reason,
  >> we often miss the most basic and uncomplicated of points: peace-loving Muslims have
  >> been made irrelevant by their silence. Peace-loving Muslims will become our enemy
  >> if they don’t speak up, because like my friend from Germany, they will awaken one day
  >> and find that the fanatics own them, and the end of their world will have begun.
  >> Peace-loving Germans, Japanese, Chinese, Russians, Rwandans, Serbs, Afghans, Iraqis,
  >> Palestinians, Somalis, Nigerians, Algerians, and many others have died because the
  >> peaceful majority did not speak up until it was too late.
  >> Islamic prayers have now been introduced into Toronto and other public schools in Ontario,
  >> and, yes, in Ottawa too while the Lord’s Prayer was r emoved (due to being so o ffensive?!
  >> To whom? Not to the vast majority of Canadians!).
  >>
  >> Lecțiile istoriei sânt incredibil de simple și clare.Totuși, în ciuda puterii noastre raționale, ne scapă adesea, tocmai esența fundamentală și imaginea cea mai puțin complicată: majoritatea musulmană iubitoare de pace a fost irelevantă prin tăcerea sa. Iubitorii de pace musulmani vor deveni dușmanii noștri, dacă nu se vor ridica să vorbească, pentru că, aidoma prietenilor mei germani, se vor trezi într-o zi și vor vedea că fanaticii au devenit stăpânii lor și sfârșitul lumii lor va începe.Iubitorii păcii Germani , Japonezi, Chinezi,ruși, Rwandezi, Serbi, Afgani, Irakieni, Palestinieni, Somalezi, Nigerieni, Algerieni și mulți alții vor muri pentru că majoritateapașnică nu a vorbit înpotrivă până nu a fost prea târziu.
  >> Credincioși islamici au fost deja introduși în școlile publice din Toronto, Ontario și da,chiar în Ottawa, în timp ce creștinismul a fost scos (din cauză că este o ofensă?! Pentru cine ? În nici un caz față de marea majoritate a Canadienilor!) The Islamic way is only peaceful until the fanatics move in.
  >> In Australia, and indeed in many countries around the world, many of the most commonly
  >> consumed food items have the halal emblem on them. Just look at the back of some
  >> of the most popular chocolate bars, and at other food products in your local supermarket.
  >> Foods on aircraft have the halal emblem, just to appease the privileged minority who are
  >> now rapidly expanding throughout the world.
  >>
  >> Calea islamică este pașnică doar până în momentul în care intervin fanaticii. În Australia și într-adevăr în multe țări din lume, multe dintre alimentele cele mai banale au eticheta halal pe ele. Uitați-vă doar pe spatele unora dintre cele mai populare batoane de ciocolată și la alte alimente din piața voastră. Mâncarea din avioane are emblema halal pe ea, doar ca să mulțumească minoritatea privilegiată care se extinde rapid, acum, în lume.
  >>
  >> In the U.K, the Muslim communities refuse to integrate and there are now dozens of
  >> “no-go” zones within major cities across the country that the police force dare not
  >> intrude u pon. Sharia law prevails there, because the Muslim community in those areas
  >> refuses to acknowledge British law.
  >> As for we who watch it all unfold, we must pay attention to the only group that counts —
  >> the fanatics who threaten our way of life.
  >> Anyone who doubts the seriousness of this issue and just deletes this email without
  >> sending it on, is contributing to the passiveness that allows the problems to expand.
  >> So, I beg you, extend yourself a bit and send this on and on and on in the hope
  >> that thousands, world-wide, read this, think about it, and send it on –
  >> before it’s too late . . .. because we remained silent.
  >>
  >> În Anglia, comunitățile musulmane refuză să se integreze și acum există zeci de zone “nu-intrați” în cele mai mari orașe din Regatul Unit, în care forțele poliției nu îndrăznesc să intre. Acolo funcționează saharia=legea islamică, fiindcă comunitățile musulmane care le ocupă refuză să recunoască legile engleze.
  >> În ceea ce ne privește pe noi, cei ce privim pasivi această desfășurare fără precedent, trebuie să fin foarte atenți la singurul grup care contează: fanaticii care amenință viața noastră.
  >> Oricine se îndoiește de gravitatea problemei și șterge acest e/mail fără să/l trimită mai departe, contribuie la pasivitatea care permite acestei probleme să se extindă.
  >> Așa încât, vă implor să vegheați și să răspândiți această avertizare, tot mai departe, în speranța că mii din lumea întreagă citind, se vor gândi și vor lua atitudine până nu e prea târziu…fiindcă am rămas tăcuți.
  >

 • FY

  Multumesc jamiroquai pt raspuns! Acum as merge mai departe cu intrebarile si as fi curios ce informatii mai ai despre acest sfarsit de Kali Yuga, cum se va petrece el si cum va incepe acest nou inceput de Satya Yuga din 2019 incolo, nu? Cel putin la nivel de informatie aceasta nu dauneaza nimanui, fiecare o accepta sau nu! Mersi mult!

 • jamiroquai

  http://forum.tfes.org/index.php?PHPSESSID=8on1h3uuab1ookqjd8sjphb7c7&topic=3838.msg80887#msg80887

  Amateur rockets/balloons/free fall (ca in video-ul cu Baumgartner): cum influenteaza ether-ul si aether-ul semnalele GPS/altimetrele.

  In the videos, the “curvature” of the Earth stretches and compresses quickly as the camera moves about which means that the “evidence” that they hold demonstrate nothing besides bad camera quality.

  A existat si un doctorand care a luat parte in experimentele beam neutrinos (neutrinii lansati la un unghi indreptat spre pamant, pentru ca sa apara la cateva sute de km departare la statia de detectare): i-am explicat care este influenta undelor telurice (ether-ul) asupra neutrinilor, si nu a mai avut ce sa zica.

  Au existat nenumarati specialisti in determinarea distantei Luna-Pamant prin unde radio care au pierdut argumentul, odata ce le-am explicat cum viteza luminii este o variabila (ecuatiile originale ale lui Maxwell, si nu o constanta), fiind absolut influentata de densitatea aether-ului.

  Cele mai stralucite experimente in detectarea ether-ului apartin lui Dr. Yuri Galaev, unul dintre cei mai importanti specialisti in fizica undelor radio din lume.

  Avem la dispozitie si paradoxul presiunii barometrice:

  Greutatea atmosferei este în constantă schimbare, așa cum indică schimbarea de presiune barometrică. Zonele cu presiune mică nu sunt neapărat înconjurate de centuri cu presiune ridicată. Schimbarea semi-diurnă în presiunea barometrică nu este explicabilă prin principiul mecanicist al gravitației și prin efectul de încălzire datorat radiației solare. Cauzele acestor variații sunt necunoscute.

  Se cunoaște acum, cât și cu două secole și jumătate în urmă, că există mai mult sau mai puțin, variații zilnice ale presiunii barometrice, culminând cu două maxime și două minime, în decursul a 24 de ore. Pe parcursul ultimelor cateva secole, aceleași observații au fost făcute, și au creat nedumeriri, la fiecarestație la care erau păstrate și studiate înregistrările de presiune, dar fără succes în aflarea unei explicații fizice complete.

  Vorbind despre variația diurnă și semi-diurnă a barometrului, Lord Rayleigh zice:

  ”Magnitudinea relativă a celei din urmă [variația semi-diurnă], așa cum a fost observată în multe locuri de pe suprafața Pământului, este încă un mister, toate încercările de explicare fiind iluzorii”

  Un maxim este la 10 a.m., un altul la 10 p.m.; cele două minime sunt la 4 a.m. și la 4 p.m.. Efectul de încălzire creat de Soare, nu poate explica nici timpul când apare maximul, nici timpul când apare minimul acestor variații semi-diurne. Dacă presiunea devine mai mică fără ca aerul să devină mai ușor, printr-o expansiune laterală datoratăcăldurii, aceasta trebuie să însemne că aceiași masă de aer gravitează cu schimbarea forței, la diferite ore.

 • zamolxe

  jamiroquai,

  Atunci când sucești fundamentele fizicii ca să se potrivească cu bazaconiile tale, normal că nimic nu mai poate fi dovedit.
  Însă tu nu înțelegi că toate aceste adaptări ale fundamentelor fizicii pe care tu le faci nu au nici o fundamentare, nicăieri. Sunt doar fanteziile tale și atât.
  Dacă chiar vrei să te ia cineva în serios, trebuie să vii cu demonstrații matematice solide, nu cu „i-am explicat eu”. Asta e egal cu ZERO.
  Vorbărie goală fără valoare.

  Doar un exemplu, din link-ul dat de tine, ca să înțeleagă lumea ( nu tu, pentru că tu ești fără speranță):

  „But in fact satellites orbit at a much lower altitude, and are powered by Tesla’s cosmic ray device.”

  Bazată pe ce afirmația ta? Întâmplător, deși ți-am mai spus asta dar repet, cunosc pe cineva care a lucrat în echipe de proiectare a unor sateliți și pot afirma de la sursă că ce spui tu mai sus e total „bullshit”.

  „Tesla’s cosmic ray device.”??? 😀 Nuu, secretul e altul: fiecare satelit e tras de 2 unicorni înaripați. Unul roz, care trage spre dreapta și unul albastru care trage spre stânga. Am poze!!!

  Încă un exemplu:

  „Both methods do not take into account the layers of aether”

  Din nou, bullshit. Eterul e invenția ta, nedemonstrată nici matematic nici experimental. Exisă doar în visele tale.

  Și așa mai departe, tot acel thread. Plin de fantezii emanate de tine, fără vreo dovadă matematică sau experimentală. Aceea nu e știință prietene, e pur S.F.

 • zamolxe

  E clar că ÎN VIAȚA TA nu ai văzut cum arată un laborator, nu ai făcut un experiment, nu te-ai uitat printr-un telescop, etc.

  Ești prins în mintea ta, cu fanteziile tale, sucești știința reală să se potrivească pe ce vrei tu și dai explicații abracadabrante bazate pe nimic altceva decât trăznăiile care îți trec ție prin cap.

  Și folosești exact același mecanism de convingere a prostimii ca și toți pseudo-științificii new-age: informație multă, dezorganizată, presărată cu elemente de știință reală dar sucite și învârtite ca să se potrivească cu niște fantezii pseudo-științifice fără nici o valoare.

 • zamolxe

  Dar sigur, cum se spune, prost nu e cel care spune, ci cel care crede…

 • Neele

  Daca nu are control asupra mintii sale, nu ai ce-i face (in sensul de a-l ajuta, nu de a-l distruge sau altceva). Intentia lui este de a-i ajuta pe altii pentru ca el insusi simte ca are nevoie de ajutor. Aici trebuie lucrat. Prin antagonizare nu se rezolva nimic.

  Sanatate!

 • Neele

  Hei jami, daca rei sa ma injuri azi ca maine nu se stie.
  : )

 • jamiroquai

  Ti-am amintit ca eu intotdeauna vin cu dovezi.

  Existenta ether-ului: Dr. Yuri Galaev

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1722791#msg1722791

  Cea mai exceptionala cercetare efectuata de un expert in fizica undelor radio si microundelor, publicata in jurnale stiintifice, cu toate detaliile necesare.

  Nikola Tesla, 1932

  Brooklyn Eagle July 10, 1932 Nikola Tesla states:

  I have harnessed the cosmic rays and caused them to operate a motive device. Cosmic ray investigation is a subject that is very close to me. I was the first to discover these rays and I naturally feel toward them as I would toward my own flesh and blood. I have advanced a theory of the cosmic rays and at every step of my investigations I have found it completely justified. The attractive features of the cosmic rays is their constancy. They shower down on us throughout the whole 24 hours, and if a plant is developed to use their power it will not require devices for storing energy as would be necessary with devices using wind, tide or sunlight. All of my investigations seem to point to the conclusion that they are small particles, each carrying so small a charge that we are justified in calling them neutrons. They move with great velocity, exceeding that of light. More than 25 years ago I began my efforts to harness the cosmic rays and I can now state that I have succeeded in operating a motive device by means of them. I will tell you in the most general way, the cosmic ray ionizes the air, setting free many charges ions and electrons. These charges are captured in a condenser which is made to discharge through the circuit of the motor. I have hopes of building my motor on a large scale, but circumstances have not been favorable to carrying out my plan.

  TOTI satelitii folosesc acest mecanism: aparatul Tesla + efectul Biefeld-Brown pentru a naviga/orbita deasupra Pamantului

  Si atunci… de ce dai din maini si din picioare cu acuzatii nefondate, lipsite de continut?

  In urmatorul mesaj, efectul Biefeld-Brown.

 • jamiroquai

  Efectul Biefeld-Brown

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg759935#msg759935

  Patru teste efectuate in vid, cu video-uri realizate in direct; dovezi exceptionale ale existentei efectului antigravitational al ether-ului.

  Tot acolo, documentele originale ale proiectului Montgolfier, cu descrierea efectului antigravitational Biefeld-Brown testat in vid.

  Paul Biefeld, coleg de clasa cu A. Einstein.

  Thomas T. Brown, cel mai stralucit si eminent fizician in domeniul electrogravitatiei al secolului XX.

  Mai ai ceva de spus?

  De cate ori sa-ti reamintesc ca eu sunt singurul dintre toti cunoscutii tai care a publicat o formula matematica avansata de nivel mondial? Nici Gauss, nici Jacobi, nici Ramanujan nu au putut sa o gaseasca; eu insa da. Stai linistit, a fost verificata cu ajutorul analizei matematice, e absolut corecta; insa eu am inventat-o fara a utiliza analiza matematica; linkul catre formula mea, pagina de aici, mesajul din 12/04/2016, orele 8:01.

  In mesajul urmator de pe acea pagina 1, deci reply #7, datat July 28, 2009, paradoxul greutatii si traiectoriei norilor.

  Din nou, doar efectul Biefeld-Brown poate explica cum un nor cu o greutate de peste un miliard de tone pluteste fara efort, sfidand legea de atractie gravitationala.

  In mesajul precedent, reply #5, datat July 27, 2009, demonstratia care ne arata ca electricitatea = magnetism; imagini realizate in direct, de autorii lucrarii Spintronics, care ne infatiseaza cum arata de fapt campul magnetic.

  Mai mult, efectul Nipher (profesorul Francis Nipher, unul dintre cei mai respectati oameni de stiinta americani), adica un efect Biefeld-Brown aplicat la o scara mai mica: sfidarea totala a legii de atractie gravitationala.

  Conditii de laborator de exceptie, experimente impecabil realizate: ca sa vezi ca eu stiu bine de tot ce scriu si ce spun.

 • zamolxe

  ea mai exceptionala cercetare efectuata de un expert in fizica undelor radio si microundelor, publicata in jurnale stiintifice, cu toate detaliile necesare.

  Dayton Clarence Miller (March 13, 1866 – February 22, 1941) was an American physicist, astronomer, acoustician, and accomplished amateur flautist. An early experimenter of X-rays, Miller was an advocate of aether theory and absolute space and an opponent of Albert Einstein’s theory of relativity.

  Ok, acum am înțeles care este sursa ta. Toți cei citați de tine sunt persoane cărăra știința li cam suit la cap, care au emis teorii și au făcut experimente pe care alții au încercat să le reproducă dar nu le-au ieșit.
  Sigur că atunci au dat vina pe acei „alții” în loc să recunoască că au greșit ei.
  S-a discutat aici:
  https://www.physicsforums.com/threads/dayton-millers-ether-drift.35344/
  pe tema ether-ului destul, nu mai are rost să umplu aici. Cine e interesat să citească.
  Experimentele lui Miller au fost clar interesante dar s-a dovedit până la urmă că aveau surse de eroare pe care el nu le-a luat în calcul.
  Iar undele gravitaționale detectate recent confirmă din nou, dacă mai era nevoie, că Einstein a avut dreptate.

  Modalitatea corectă de a genera și demonstra validitatea unei teorii este următoarea:
  – emiți teoria
  – faci demonstrația matematică (foarte important, mai ales în fizică)
  – faci experimente suficiente care să o susțină
  – publici lucrarea și detaliile în așa fel încât și alții să poată reproduce experimentele
  – dacă și altora le ies aceleași rezultate în aceleași condiții, teoria ta e bună și validă
  – dacă în schimb altora nu le ies aceleași rezultate, poți să te întâlnești cu ei, verifici experimentul, condițiile, și dacă în suficient de multe locuri experimetul nu reușeste, atunci nu teoria nu e validă sau nu e generală, e valabilă doar într-un caz particular care se aplică experimetului tău.

  “Efectul Biefeld-Brown”
  Aici s-au făcut experimente serioase și sunt concluzii, dar nu bazate pe eterul invocat de tine ci de ceea ce se numește energia câmpului zero. E un domeniu nou în fizică și foarte intens studiat. Sigur vor fi rezultate interesante.
  Concluzia unui experiment serios, desfășurat vreme de mai mulți ani de Honda (experiment cu tot ceea ce îi trebuie, inclusiv suport matematic):

  From the theoretical analysis by the zero-point field theory, it is
  thought that the origin of the dynamical Biefeld-Brown effect
  might be attributed to the interaction between zero-point vacuum
  fluctuations and high potential electric field applied to the
  capacitor. The theoretical analysis result suggests that the impulsive
  electric field applied to the dielectric material may
  produce a sufficient artificial gravity to attain velocities comparable
  to chemical rockets.

  De cate ori sa-ti reamintesc ca eu sunt singurul dintre toti cunoscutii tai care a publicat o formula matematica avansata de nivel mondial? Stai linistit, a fost verificata cu ajutorul analizei matematice, e absolut corecta; insa eu am inventat-o fara a utiliza analiza matematica

  De unde știu eu că n-ai luat formula de undeva, din ceva carte? Arată-mi lucrarea științifică în care ai publicat-o, împreună cu o demonstrație serioasă, și atunci te cred. Altfel, iar povești.

 • zamolxe

  Link către experimentul făcut de Honda:
  http://www.iseti.us/pdf/Musha-Biefeld-Brown.pdf

 • zamolxe
 • zamolxe

  jamiroquai,

  fă măcar un singur exepriment în viața ta. Cumperi un balonel din ăsta:

  http://sentintospace.com/products-page/complete-kit/launch-recommended/#ad-image-0

  Pui în el un aparat foto, îl înalți și vezi ce iese pe poze. Și poate atunci te mai liniștești. Ce zici?

 • jamiroquai

  Video: experiment efectuat in vid, efectul Biefeld-Brown in direct

  Pentru aceeasi masa a conductorului, si pentru aceeasi “lege” de atractie gravitationala, obiectul SFIDEAZA tot ce ni se spune si explica in mod oficial pe tema gravitatiei: exista o legatura directa intre campul electrostatic aplicat conductorului si gravitatia terestra.

  http://lifters.online.fr/lifters/ascvacuum/index.htm

  DATE TEHNICE

  The vacuum is a High Vacuum at 1.72 x 10^-6 Torr

  At the pressure of 1.72 x 10^-6 Torr ( High Vacuum conditions ), the apparatus rotates when the High Voltage is increased from 0 to +45 KV. However the thust observed is weaker than at the atmospherical pressure. When the voltage is back down to 0 V, the device retrieves its initial position.

  Conclusions : This experiment is very interesting and shows definitely that a force is produced on asymmetrical capacitors when a High Voltage of +45KV is applied between their armatures in a High Vacuum ( 1.72 x 10^-6 Torr ).

  In linkul din mesajul meu precedent, multe alte video-uri cu experimente efectuate atat in vid cat si in conditii de laborator care elimina orice alta interferenta posibila .

  Tot acolo, cum am mentionat, proiectul Montgolfier, sponsorizat de Air France si Ministerul de Aparare al Frantei.

  Pentru acest experiment special, efectuat in vid, a fost construita o camera de vid cilindrica.

  In 1955 and 1956 Townsend Brown made two trips to Paris where he conducted tests of his electrokinetic apparatus and electrogravitic vacuum chamber tests in collaboration with the French aeronautical company Société National de Construction Aeronautiques du Sud Ouest (S.N.C.A.S.O.) .

  In addition the Project Montgolfier team constructed a very large vacuum chamber for performing vacuum tests of smaller discs at a pressure of 5 X 10-5 mm Hg.

  Reading the section describing the vacuum chamber results, we learn that when the discs are operated at atmospheric pressure they move in the direction of the leading edge wire regardless of outboard wire polarity. This indicates that in normal atmospheric conditions the discs are propelled forward primarily by unbalanced electrostatic forces due to the prevailing nonlinear field configuration (which causes thrust in the direction of the low field intensity ion cloud regardless of the ion polarity). On the other hand, the report says that under high vacuum conditions the discs always moved in the direction of the positive pole, regardless of the polarity on the outboard wire.

  These vacuum chamber experiments were a decisive milestone in that they demonstrated beyond a doubt that electrogravitic propulsion was a real physical phenomenon.

  PAGE 26 OF THE FINAL REPORT FULLY DESCRIBES THE OBSERVED BIEFELD BROWN EFFECT IN FULL VACUUM CHAMBER

  When the DISK SHAPED CAPACITOR WAS USED, the total deviation/movement was A FULL 30 DEGREES (deviation totale du systeme 30 degre).

  O SFIDARE COMPLETA SI TOTALA a legii de atractie gravitationala: efectul antigravitational obtinut de T. Brown, in vid, confirma tot ce am scris si spus aici.

  Mai exista si alte experimente care pot activa ether-ul: pe baza de torsiune la mari viteze (efectul DePalma), presiunea undelor etherice la nivel milimetric (efectul Lamoreaux).

  Eu am proiectat aparate “free” energy care utilizeaza nu apa sau campul magnetic, ci SUNETUL, forta si carburantul primordial al Universului; ele asteapta sa fie testate si mi-as dori sa merg si mai departe, sa creez reconstituirea toiagului lui Ptah, adica sa activam un fulger globular care produce 1 MW putere.

  In levitatia acustica tibetana, descifrata de mine la celalalt sir de discutii, se formeaza un fulger globular invizibil, temporar, in jurul blocului de granit, care blocheaza influenta undelor terestre dextrogire (gravitatia terestra) si activeaza o tornada formata din unde levogire si dextrogire care implineste efectul antigravitional observat. Asa au fost deplasate si ridicate blocurile de 1500 de tone de la Baalbek. Recent, a fost descoperit un bloc de granit de 2000 de tone, tot acolo, nimeni nu isi poate explica cum a putut sa fie transportat acest obiect imens (cu exceptia, desigur, a celor care cunosc ce este levitatia acustica).

 • jamiroquai

  Formula globala a logaritmului este a mea, complet originala.

  Sa nu uitam ca Ramanujan nu si-a publicat multe din rezultatele sale uimitoare; decenii mai tarziu, a aparut setul de patru volume Ramanujan’s Notebooks.

  O pot publica oricand in vreun jurnal… eu am daruit-o gratuit, pe net, si mesajele mele sunt citite de 12 ani incoace de milioane de oameni, in special din strainatate; toti matematicienii care au vazut-o au spus ca nu au mai vazut asa ceva, si nici nu ar avea cum, e ceva nou.

  Dr. Yuri Galaev si-a efectuat experimentele sale de detectare a ether-ului in conditii si mai exceptionale decat Dayton Miller (nu a comis erori deloc, exista lucrari care demonteaza criticile aduse lui Miller).

  Efectul Biefeld-Brown are legatura totala cu ether-ul (unde scalare, telurice).

  ZPE = ETHER (in caz ca nu stiai) – ETHER = SUBQUARKS, ADICA EXACT VIBRATIILE PARTICULELOR/CAMPULUI CUANTIC

  Efectul Biefeld-Brown SFIDEAZA legea de atractie gravitationala a lui Newton: deci si forma pamantului este cu totul alta decat ni se spune.

  Articolul hilar postat de tine cu norii nu explica nimic: un nor cu o greutate de peste un miliard de tone sfideaza si el legea de atractie gravitationala, demonstratia completa in linkul lasat mai devreme aici; fa-ti temele si inceteaza sa mai postezi aberatii, te rog.

  Demonstratia completa:

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg759968#msg759968

  Another concerned scientist writes:

  But that doesn’t explain why water molecules condensed into liquid form 1000 times denser than the air directly below them, manage to suspend themselves against gravity. The cloud argument based on wind holding them up does not work in this case. And neither does the moist air less dense than dry air argument (although that doesn’t work for clouds either because we are talking about condensed water in liquid form not the gaseous vapour form).

  Fog can appear on frozen lakes so I doubt convection is operating in that case. We are talking about droplets that are 1000 times the density and weight of the very slow moving warm air below moving upward. There shouldn’t be any physical process to overide the gravity pulling on those droplets.

  I think it’s obvious there is another unexplained process of an electrical nature suspending the water against the pull of gravity.

  I find it hard to accept that 1000 times denser and heavier water droplets are able to be suspended by air molecules. They may counteract the pull of gravity for a short while for but the weight should overwhelm this buffeting pretty quick. For it to last even a short while the air molecules would need to be flowing mainly upwards but this certainly isn’t true within a milimeter of the surface of the earth. There is a reason the gravity is counteracted and its not convection or updraft. I only state that I believe the reason to have an electrical nature.

  I am certain that electricity plays a far larger role generally in the atmosphere than the mainstream is aware of or is willing to admit.

  Another writer states:

  Floating clouds that defy gravity are a direct observational contradiction to the pseudoscientific cult of gravitation.

 • jamiroquai

  Nu am cum sa ma “linistesc” deloc.

  Explozia de la Tunguska a fost vazuta de la Londra, precum si traiectoria initiala de 10 minute a fulgerului globular lansat de Tesla, demonstratia completa aici:

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=4315.msg85691#msg85691

  DACA LUMINA PROVENITA DE LA SOARE NU PUTEA FI VAZUTA DIN CAUZA CURBURII PAMANTULUI (explicatia oficiala, ora 0:00 – 0:15 Londra, 7:00 – 7:15 Tunguska), CUM SA FI FOST VIZIONATA ACEASTA EXPLOZIE, DE LA LONDRA, BERLIN, STOCKHOLM, ANVERS, SI ALTE CAPITALE?

  Nimic nu ar fi putut sa fie observat dincolo de o distanta de 400 de km.

  Este cel mai devastator argument impotriva ipotezei pamantului sferic.

  Mai avem si fotografiile, pe care vi le-am pus la dispozitie, care arata clar ca nu exista curbura peste Stramtoarea Gibraltar, Canalul Manecii, Lacul Ontario.

  Daca tu vrei sa traiesti intr-o lume ireala, a fanteziei nu ai decat: eu ma bazez exact pe dovezile cele mai directe si mai clare ca forma pamantului este plata.

 • zamolxe

  Daca tu vrei sa traiesti intr-o lume ireala, a fanteziei nu ai decat: eu ma bazez exact pe dovezile cele mai directe si mai clare ca forma pamantului este plata.

  Nu, tu te bazezi pe POVEȘTI. faptul că undeva scrie ceva nu e DOVADĂ. E chiar așa de greu să pricepi asta?
  O DOVADĂ necesită argumente și demonstrații solide, verificări și experimente. Nu citate și povești adunate de ici și colo și puse cap la cap să pară credibile.

  Citește și ce ți-a răspuns lumea pe acel thread legat de Tunguska.

  Mai avem si fotografiile, pe care vi le-am pus la dispozitie, care arata clar ca nu exista curbura peste Stramtoarea Gibraltar, Canalul Manecii, Lacul Ontario.

  Iar? Nu le-am demontat destul deja?

  Repet, și am să repet de câte ori vrei: tot ce spui tu sunt POVEȘTI.

  Nu te-ai uitat în viața ta printr-un telescop. Dacă te-ai fi uitat, cum eu am făcut, vedeai asta:

  http://i.imgur.com/jWxGvRh.gif
  Un set de fotografii, făcute printr-un telescop de amator. Se vede clar că Jupiter se rotește…
  Da na, pământul e o plăcintă… ca să vezi…

 • zamolxe
 • zamolxe

  Alte animații realizate după poze făcute printr-un telescop de amator:

  http://www.astrosurf.com/cidadao/animations.htm

  Invit pe cei care mai cred bazaconiile lui jamiroquai să închirieze un telescop și să se convingă singuri. Există telescoape de închiriat. În unele orașe sunt observatoare astronomice. Eu am unul în oraș și am văzut multe din chestiile pe care le-am indicat aici.
  Mergeți, uitați-vă și vă convingeți singuri…

 • jamiroquai

  Bineinteles ca atmosfera planetelor se roteste, insa toate planetele sunt de forma discoidala, si nu sferice.

  Ti-am postat deja paradoxul soarelui timpuriu, (uiti mereu de asta), care ne arata ca varsta sistemului solar este mult mai mica, cel mult se masoare in milioane de ani.

  Ti-am postat deja datarea prin dispersarea materiei din cozile cometelor, varsta sistemului solar se micsoreaza mult de tot, la nivel de cateva mii de ani.

  Eu am fost la observatorul astronomic tocmai pentru a observa Jupiter si satelitii sai: au o forma discoidala si nu sferica.

  Inca o data, pentru toti cititorii, demonstratia faptului ca Soarele nu are o forma sferica absolut deloc:

  http://forum.tfes.org/index.php?topic=3838.msg81284#msg81284

  Si traducerea in limba romana:

  Presiunea atmosferică a Soarelui, în loc să fie de 27,47 ori mai mare decât presiunea atmosferică a Pământului (așa cum era de așteptat datorită atracției gravitaționale a uriașei mase solare), aceasta este mult mai mică: presiunea variază odată cu straturile atmosferice, de la1/10 la 1/1000 din presiunea barometrică de pe Pământ; la baza stratului de inversare presiunea este 0,005 din presiunea atmosferică de la nivelul mării de pe Pământ; în petele solare, presiunea scade la 1/10000 din presiunea de pe Pământ. S-a făcut recurs la presupunerea că, dacă atracția și presiunea sunt calculate pentrufiecare masă foarte mică, presiunea depășește atracția, una acționândîn raport cu suprafața, iar cealaltă în raport cu volumul.

  Dar dacă este așa, de ce cea mai mică presiune atmosferică solară observată este deasupra petelor solare, unde presiunea luminii este cea mai mică?

  Datorită rotației rapide, soarele gazos ar trebui să aibă axele latitudinale mai mari decât cele longitudinale, dar nu le are. Soarele este de 1000000 de ori mai mare decât Pământul, iar ziua acestuia este de doar 26 de ori mai mare decât cea terestră; viteza de rotație la ecuator este de peste 125Km. pe minut; la poli viteza se apropie de zero. Și totuși discul solar nu este oval ci rotund: majoritatea observatorilor chiar găsind un mic exces în axele longitudinale aleSoarelui.

  Planetele acționează în aceiași manieră, ca și rotația Soarelui, impunând o atracție latitudinală asupra astrului.

  Gravitația, care acționează egal în toate direcțiile, lasă neexplicată forma sferică a Soarelui. Așa cum am văzut în secțiunea precedentă, gazele din atmosfera solară nu sunt sub o presiune puternică, ci sub una foarte slabă. Prin urmare, calculul, conform căruia elipsoidalitatea Soarelui, care lipsește, ar trebui să fie mică, nu este nici ea corectă. Deoarece gazele sunt sub o foarte mică presiune gravitațională, forța centrifugă de rotație trebuia să fi format un Soare plat.

  GAZELE DIN ATMOSFERA SFIDEAZA LEGEA DE ATRACTIE GRAVITATIONALA:

  Ingredientele aerului -oxigen, azot, argon și alte gaze deși nu sub formă de compuși ci de amestec, se găsesc în proporție egală ladiferite nivele ale atmosferei, în ciuda marilor diferențe în greutatealor specifică. Explicația acceptată de știință este aceasta: “Vânturile puternice păstrează gazele bine amestecate, așa că, în afară de vaporiide apă, compoziția atmosferei este la fel în toată troposfera, până la un înalt grad de aproximare”

  Această explicație nu poate fi adevărată.Dacă ar fi fost, atunci în momentul în care vântul dispare, azotul ar trebui să urce în sus, și oxigenul să coboare, urmat de argon. Dacă vânturile sunt cauzate de diferența de greutate dintre aerul cald și celrece, diferența de greutate dintre gazele grele de la nivelele superioare ale atmosferei și gazele ușoare de la nivelele inferioare, ar trebui să creeze furtuni, care ar dispărea doar după ce fiecare gaz s-ar fi poziționat la locul lui natural, în acord cu gravitația acestuia sau cu greutatea specifică. Dar nimic de acest fel nu se întâmplă. Când unii aviatori și-au exprimat convingerea
  că “pungi de gaze toxice” există în aer, savanții au replicat: “Nu există ‘pungi de gaze toxice’. Nici un singur gaz, și nici un alt amestec de gaze, nu poate avea, la temperatură și presiune normale, aceiași densitate ca și aerul atmosferic. Deci, o pungă cu gaz din atmosferă, mai mult ca sigur ar țâșni în sus ca un balon, sau s-ar scufunda ca o piatră în apă.”

  De ce, atunci, gazele atmosferice nu se separă și să stea separate, conform cu gravitația lor specifică?

  2. Ozonul, deși mai greu decât oxigenul, este absent din straturile inferioare ale atmosferei, și este prezent în straturile superioare, și nu este subiectul “efectului de amestecare creat de vânt”. Prezența ozonului, sus în atmosferă, sugerează că oxigenul trebuie să fie și mai greu: “Deoarece oxigenul este mai puțin dens decât ozonul, acesta vatinde să se ridice la înălțimi chiar mai mari”. Nicăieri nu se întreabăde ce ozonul nu coboară conform propriei sale greutăți, sau cel puțin de ce nu este amestecat cu alte gaze, de către vânt.

  Mai avem si efectul Allais, efectul antigravitational observat de Dr. Maurice Allais (premiul Nobel).

  In timpul eclipselor de Soare din 30 iunie 1954 si 22 octombrie 1959 , Maurice Allais constată că in timpul eclipselor de Soare viteza de rotatie a planului de oscilatie a unui pendul sufera o crestere semnificativa , fenomen propus de catre NASA de a fi numit “ efectul Allais”.

  Efectul antigravitational observat nu poate fi pus pe seama gravitatiei newtoniene, sau a modificarilor aduse de relativitatea lui Einstein.

  Explozia de la Tunguska vazuta de la Londra, instantaneu: zero curbura pe o distanta de 5.200 de km.

 • jamiroquai

  Inca o dovada: Pamantul nu se roteste in jurul propriei axe, inregistrarile facute cu ceasul atomic, a orbitei stelei Sirius, experiment efectuat timp de cinci ani de zile.

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1718735#msg1718735

  Experimentul dovedeste ca Pamantul nu se supune nici unei miscari de precesie, Soarele realizeaza acesta miscare, in timp ce Pamantul este absolut stationar.

  Mai sunt multe alte dovezi ca Pamantul este stationar: imposibilitatea rotatiei atmosferei la aceeasi viteza rotationala (1600 km/hr ecuator), efectul Airy, efectul Allais.

 • zamolxe

  Bineinteles ca atmosfera planetelor se roteste, insa toate planetele sunt de forma discoidala, si nu sferice.

  Tu citești ce scrii sau scrie mâna ta fără tine?
  Tu vezi că rotația este în jurul unei axe și este ORIZONTALĂ? Cum se poate roti ceva așa dacă are formă de disc? Tu chiar nu vezi ce bazaconii spui?

  Și apropo, Marte NU ARE ATMOSFERĂ!!! Tu nu vezi că i se vede suprafața? Și se ROTEȘTE!!!

  Explozia de la Tunguska vazuta de la Londra, instantaneu: zero curbura pe o distanta de 5.200 de km.

  Asta fiind concluzia ta bazată pe? Oameni serioși au cercetat fenomenul și nu au o explicație. Tu ai citit chestii pe internet și deja știi tot! Bravo!
  http://climate.arm.ac.uk/Tunguska.html
  Nu a fost lumina exploziei pentru că fenomenul s-a repetat și după explozie. Și în link-ul dat de mine se povestește că astfel de fenomene au mai fost văzute în Londra și altă dată, nu numai atunci.

 • jamiroquai

  Pentru a pune capat acestei discutii, Paradoxul Soarelui Timpuriu, absolut nerezolvat, nici de catre Carl Sagan, nici de catre N. dG Tyson, nici de vreun alt astrofizician.

  Daca nu esti in stare sa rezolvi acest paradox, zamolxe, vorbim aici degeaba, te am la mana imediat.

  Cel mai important argument care ne arata erorile fundamentale din teoria oficiala a formarii sistemului planetar heliocentric este, cu siguranta, acest paradox. A fost publicat pentru prima data la noi, in 2006, in mai multe mesaje care mi-au apartinut bazate pe articolele lui J. Sarfati si D. Faulkner.

  Deoarece orice variatie a luminozitatii Soarelui ar fi avut efecte dezastruoase asupra evolutiei vietii pe Pamant, adica temperaturi mult mai scazute (ceea ce ar contrazice, bineinteles, teoria conform careia Pamantul a cunoscut o temperatura medie in ultimii 4,6 miliarde de ani), varsta Soarelui este mult mai tanara decat se crede in mod general. Acest lucru inseamna ca evolutia sistemului heliocentric este una eronata: nu exista timp suficient pentru formarea unor planete de forma sferica. Mai mult deoarece nu s-a inregistrat vreo variatie in temperatura Pamantului in ultimii 4,6 miliarde de ani, inseamna ca ne aflam tocmai in perioada de inceput a existentei Soarelui, cand nici o variatie nu era sau ar fi posibila.

  Toate detaliile fascinante, incercarile facute in ultimii 50 de ani de a rezolva acest fenomen crucial pentru demonstratia vechimii sistemului solar:

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1707290#msg1707290

  O varsta a sistemului solar, deci si a tuturor planetelor, sub zece milioane de ani inseamna ca forma planetelor este cu totul alta decat cea sferica, nu ar fi existat destul timp ca aceste planete sa atinga o forma sferica.

  In mesajul anteprecedent, demonstratia riguroasa ca Soarele nu poate avea o forma sferica.

 • jamiroquai

  Istetimea Ta, tu ai postat O ANIMATIE a rotatiei lui Marte:

  https://www.youtube.com/watch?v=xiNgloxG-1A

  Ca Marte nu are atmosfera este ceea ce ne spune Nasa, aceeasi Nasa care nu poate rezolva efectul Allais, sau paradoxul soarelui timpuriu.

 • jamiroquai

  Demonstratia asupra luminozitatii de la Tunguksa, bibliografia oferita de mine, este una completa.

  Insasi traiectoria obiectului a fost una imposibila pentru vreo cometa, asteroid sau meteorit.

  Dr. Felix Zigel, de la institutul de aerodinamica de la Moscova, a aratat ca acest obiect si-a modificat orbita de cateva ori pana sa ajunga in locul epicentrului.

  Lumina a fost vazuta tocmai de la Londra: efectul gazelor colorate de pe cer se datoreaza activarii undelor eterice dupa momentul exploziei.

  La miezul noptii in Londra se puteau citea ziarele fara lumina stradala.

  La Stockholm se faceau poze fara flash afara.

  Habar nu ai ce spui amice.

  Demonstratia faptului ca Marte orbiteaza mult mai aproape de Pamant decat ni se spune in mod oficial, si ca diametrul sau este mult mai redus:

  http://www.freelists.org/post/geocentrism/The-resolution-of-Mars,4

 • jamiroquai

  Ai auzit vreodata de Paradoxul Fortelor Gravitationale Laterale ale Atmosferei?

  Ca siguranta ca nu.

  O demonstratie superba a faptului ca Pamantul este absolut stationar:

  http://web.archive.org/web/20120726102954/http://www.realityreviewed.com/Restoring%20forces.htm

 • jamiroquai

  Dar de efectul Schroetter?

  Daca nu, ai ce invata.

  Official astronomy science:

  “In 1793, J. H. Schroeter reported, for the first time, observing the southern limb of the planet Venus remaining concave up to about eight days before or after its conjunction with the Sun, according to his best estimate.

  In general, the time difference between the time of theoretical dichotomy and the time of observed dichotomy is about four to six days.”

  The various theoretical interpretations of this long-standing anomaly, whether they be atmospheric, kinematic or optical, have not been able to explain the basic Schroeter effect: they cannot explain in any way the extended Schroeter effect.

  Nonetheless, the phase anomaly of Venus is much wider than the Schroeter’s effect, and can produce differences of ± 0.10 for all phases from near 0.1 Phase to 0.9 Phase; and not just at 0.5 Phase alone.

  O demonstratie senzationala a lui Dr. Neville Jones, care ne arata ca efectul Schroetter nu poate avea loc decat intr-un context geocentric, adica Venus orbiteaza deasupra pamantului (deci mult mai aproape si mult mai mica in dimensiune), si in acelasi timp in jurul Soarelui (la fel ca si Mercur):

  http://web.archive.org/web/20120726101423/http://www.realityreviewed.com/Schroter.htm (it includes a different proof of the fact that the Schroeter effect can only take place within the geocentric context, many other quotes concerning the Schroeter effect)

 • jamiroquai

  Ce sa facem cu tine zamolxe?

  Macar schimba-ti numele asta, ca nu ti se potriveste.

  MARS ARE ATMOSFERA, demonstratia care utilizeaza chiar datele oficiale si expune minciunile postate de Nasa:

  http://rense.com/general68/nasaisnt.htm

  NU UITA, ai de rezolvat aici in direct cu cititorii, care incep sa-si dea seama ca nu ai nici un fel de sansa aici cu mine, paradoxul soarelui timpuriu.

 • zamolxe

  Asta faci tu:
  Vii cu chestii evident discutabile, la marginea științei, și le folosești pentru a-ți apăra poziția.
  Cu mine nu merge. Uite aici zeci de articole pe tema soarelui timpuriu, scrise de specialiști. Have fun!

  https://scholar.google.ro/scholar?q=early+faint+sun+paradox+resolved&hl=en&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart&sa=X&ved=0ahUKEwi_laDdv4vMAhWJ1xoKHcvuBe4QgQMIGDAA

  Sigur că e o problemă ce necesită o explicație, dar modul superficial în care tu tragi concluzii demonstrează, din nou, dacă mai era nevoie, că habar n-ai ce e știință și ce e speculație (și pseudo-știință).

  Nu mi-ai răspuns însă la o întrebare banală, clară:
  Marte – nu are atmosferă – se rotește, e clar o sferă.
  Venus, la fel. Ambele vizibile cu un telescop mai bunicel. Pune mâna pe un telescop mai înâi și mai povestim.

 • zamolxe

  MARS ARE ATMOSFERA, demonstratia care utilizeaza chiar datele oficiale si expune minciunile postate de Nasa:

  Iar cu bălării conspiraționiste? Tu ceva știință ai citit vreodată? Sau numai auirelile de la fundul internetului?
  Pune amice mâna pe un telescop și lasă încolo speculațiile…

 • zamolxe
 • Neele

  “O pot publica oricand in vreun jurnal… eu am daruit-o gratuit, pe net, si mesajele mele sunt citite de 12 ani incoace de milioane de oameni, in special din strainatate…”
  de cine sunt citite? de 12 ani catre el
  ce fel de ani? de milioane de oameni
  rofl

  mai usor pi-jamie ca nu ot tine pasul cu tine. lol

 • Neele

  @zamolxe:
  I’m glad you’re enjoying yourself, professor!
  It must be something about you that makes your students like you. : )

 • zamolxe

  @Neele
  Nu foarte mult… pierd o grămadă de vreme cu lucruri complet inutile. Dar o fac pentru cei care sunt gata sâ înghită prostii fără să gândească.
  Poate reușesc să îi pun pe gânduri, că jami e clar incurabil… 🙂

 • jamiroquai

  zamo, nu ai adresat nici unul dintre argumentele prezentate de mine.

  Forum-ul despre efectul Schroetter este unul de gradinita, cam la nivelul mesajelor tale, nu e de mirare ca ati intrat in rezonanta. Toate argumentele lor pot fi facute bucati cu o atenta prezentare a faptului ca atmosfera nu se poate roti cu aceeasi viteza ca a pamantului. Nu mai vorbim de efectul Biefeld-Brown evidentiat in multiplele video-uri aduse in fata voastra.

  Lucrarea despre atmosfera lui Marte are un titlu provocativ, dar nu este conspirativ: include argumente foarte bine prezentate despre faptul ca datele oficiale indica clar ca atmosfera lui Marte este o realitate.

  Dar nu acesta e subiectul acestui mesaj.

  E clar ca paradoxul soarelui timpuriu te face sah mat, si nu e de mirare.

  E cazul sa stii ca toate linkurile oferite de tine au fost demontate demult, bibliografia oferita de mine acopera TOATE cazurile: crede-ma, eu am introdus paradoxul soarelui timpuriu la noi in tara, si l-am studiat mai mult decat oricine.

  http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1707290#msg1707290

  Hai sa te invat despre ce e vorba cu incercarile facute de diversi oameni de stiinta in a rezolva acest paradox fundamental si devastator la adresa bazaconiilor insirate de Nasa.

  Au existat doar DOUA incercari masive de a face ceva in aceasta privinta.

  1. Prima incercare, cel care a anuntat ca a rezolvat totul, a fost profesorul M. Rosing (2010); numai ca in lucrarea sa a comis multe greseli foarte importante, care au fost evidentiate in primul link din adresa de mai sus, cel cu clim-past.

  2. A doua incercare si mai importanta a avut loc la Colorado University (CU, Boulder) de catre profesorii E. Wolf si B. Toon (2013); si ei insa au comis niste greseli foarte importante, mai mult ipotezele de lucru cu care au pornit la drum s-au dovedit a fi complet nerealiste; vezi bibliografia prezentata acolo.

  NIMENI pana acum nu a reusit, macar, sa rezolve in vreun fel acest paradox extrem de important.

  Asta inseamna:

  Varsta sistemului solar este mult mai mica decat ni se spune in mod oficial: limita superioara fiind de 10 milioane de ani.

 • Neele

  “In 1793, J. H. Schroeter reported, for the first time, observing the southern limb of the planet Venus remaining concave up to about eight days before or after its conjunction with the Sun, according to his best estimate.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Alexandros_of_Antioch#/media/File:MG-Paris-Aphrodite_of_Milos.jpg

  Acum doar trebuie lamurit care picior este cel sudic si de ce e concav.

  “nu ai nici un fel de sansa aici cu mine, paradoxul soarelui timpuriu.”

  El e the “Sun”, Venus graviteaza in jurul lui, ghici ce vrea sa zica?

  Apropos, ce ati facut voi in Canada si nu stim? : )

 • zamolxe

  Lucrarea despre atmosfera lui Marte are un titlu provocativ, dar nu este conspirativ: include argumente foarte bine prezentate despre faptul ca datele oficiale indica clar ca atmosfera lui Marte este o realitate.

  Se poate demonta in 3 secunde (adică nu, câteva ore) de privit prin telescop. Ceva ce te tot invit să faci, dar nu vrei, de teamă că îți va demonta poveștile…

  Va urma…

 • jamiroquai

  Nu o sa urmeze nimic: pana acum nu ti-a mers deloc bine, dimpotriva.

  Habar nu ai ce spui despre Marte: are atmosfera.

  FALSIFICAREA CULORILOR ATMOSFEREI LUI MARTE DE CATRE NASA:

  http://www.enterprisemission.com/colors.htm

  Cum au fost falsificate imaginile ORIGINALE, obtinute in mod oficial de misiunea Viking, 1976

  Nu uita, daca nu rezolvi paradoxul soarelui timpuriu, TOT ce spui este egal cu zero.

  Nici Carl Sagan, nici Neil dG Tyson, nici unul dintre corifeii stiintei oficiale nu a reusit nimic (la fel ca si tine) pe acest subiect.

 • jamiroquai

  FOTOGRAFIA ORIGINALA CU ATMOSFERA LUI MARTE

  http://www.enterprisemission.com/images/colors/image15.jpg

  “Gil Levin commented to Patricia Straat [his co-Investigator] and his son Ron, ‘Look at that image! It looks like Arizona’”

  La doar doua ore de la prezentarea acestei fotografii/imagini, un tehnician a SCHIMBAT culorile intentionat, la indrumarea lui James S. Martin, directorul proiectului Viking.

  Ordinul direct a venit de la administratorul Nasa, James Fletcher.

 • jamiroquai

  Iata acum fotografia modificata:

  http://www.enterprisemission.com/images/colors/image16.jpg

  Levin was describing the well-known phenomenon of “Raleigh scattering” — whereby the similar-sized molecules of all planetary atmospheres (be it the primary nitrogen of Earth; the carbon dioxide atmosphere of Mars; or even the predominantly hydrogen atmospheres of Jupiter and Saturn!) all produce blue skies when sunlight passes through them.

  In fotografia originala, necenzurata, culoarea cerului martian este ALBASTRA.

 • Neele

  “Se poate demonta in 3 secunde (adică nu, câteva ore) de privit prin telescop. Ceva ce te tot invit să faci, dar nu vrei, de teamă că îți va demonta poveștile…”

  Mi-i cam frica mie, pitipoanca, digger of gold, sa ma uit prin telescop stiind ca spatele nu mi-i acoperit.
  Thanks, but no thanks!

  Take care!