Mossad vs. DNA

Zilele acestea rulează un nou film pe marile ecrane ale Justiției Române. Este vorba despre un remake a celebrei serii “Alien vs. Predator”, în care pe Pământ, printre oamenii obișnuiți, se luptă două specii de extratereștrii, ambele la fel de periculoase, de străine și de necunoscute pentru muritorii de rând.

TRU-Alien-vs-Predaator-Exclusive-063

În această bătălie, pe câmpul de vânătoare al predatorului Kovesi provenită de pe planeta DNA, sosesc niște prădători micuți, cu dinți mari, pofticioși care mănâncă cu două guri înfometate și pline de bale tot ce prind în calea lor. Rolul acestor predatori este jucat de un grup ocult de personaje dubioase, de etnie evreiască. Dar pentru că nu vrem să fim acuzați de anti-semitism sau anti-evreism, căci nu putem condamna în bloc toți semiții (inclusiv arabii și palestinienii) sau toți evreii de faptele acestor predatori, o să le spunem cum le spuneau bunicii noștri: jidani.

În lupta alienilor-jidani cu predatorul DNA, esxită o mică-mare diferență. În timp ce alienul-jidan mănâncă fără socoteală, cu o foame insațiabilă de profit tot ce îi iese în cale, predatorul-DNA este selectiv: lui îi plac numai cei ce poartă asupra lor arma corupției și a jafului – căci doar craniile acestor creaturi sunt demne să devină trofee în panoplia predatorului. Și evident că destinele celor două specii se încrucișează, iar predatorul DNA  reușește să ia urma unei haite mititele de alieni puși pe jefuit, exact pe terenul de vânătoare al predatorului.

Filmul acțiunii are multe pasaje obscure pentru marele public, dar semnificative și foarte interesante pentru cunoscători.

Interesantă este, spre exemplu, partea în care alienii află că predatorul i-a ginit și le pregătește o capcană, moment în care de pe planeta Israelia, de pe una dintre lunile acesteia, Mossadia, este trimisă o navă de cercetare/intimidare care are ca misiune identificarea și specularea slăbiciunilor predatorului Kovesian, pentru dezamorsarea capcanei meșterită de predator împotriva alienilor jidănei.

În acest moment al filmului, intervine în mod spectaculos ca aliat al predatorului DNA, o rudă concurentă a acestuia, DIICOT-ul, care reușește să ia urma și să-i captureze pe doi membrii ai micii echipe trimise de pe planetoidul Mossad. La acest moment, exact când predatorul DNA își căuta cuțitul ca să le pună pielea în băț micilor mossadiști cenușii, descoperă că acesta îi fusese furat de către Observatorii SRI și SIE din serialul Fringe care pactizaseră în secret cu cei de pe planetoidul Mossad. Povestea se complică la momentul în care intră în scenă bunicul ambelor specii – sau mai degrabă un fel de unchi, dinozaurul SAM, care prin ambasada lui din București încearcă să pună o mare batistă pe țambal și să convingă pe predator că e mai bine să le dea drumul celor doi mici alieni jidănei.

Între timp, cu ajutorul unei specii mai puțin cunoscute de pe planeta Anonimus, un grup de creaturi din specia hacheris reușesc să spargă baza de date a alienilor jidănei de pe planeta Panamalia și dau în vileag grozăviile săvârșite de haitele de alieni pe terenul de vânătoare al predatorului  Kovesian, fapt ce îl face pe acesta să apară într-o lumină proastă în fața spectatorilor, de unde și nevoia de a reacționa pentru a arăta că nu i s-au tocit încă ghearele, dinții și arsenalul de luptă împotriva micilor alieni înfometați.

Evident, în film apar și multe alte personaje secundare, dar la fel de importante în economia filmului, ca de exempu pacificatorul Iulică, de la Înalta Poartă de Justiție, care dezamorsează din greșeală capcana pregătită pentru alienii jidani.

Este evident că la acest moment vizionăm doar prima parte a seriei, rămâne de văzut dacă actorul principal al acestui film de acțiune și justiție va avea destulă determinare și susținere pentru a duce până la capăt lupta de exterminare a micilor cenușii mossadiști.

Între timp, noi oamenii de rând, căscăm gura gratis la o mega producție marca Justiția Română și începem să realizăm că de fapt singura specie extraterestră periculoasă pentru noi este doar specia alienilor jidani, care ne mănâncă pe furiș și covorul de sub picioare.

 • prc

  A zidi vine de la a jidi?
  sau
  Zidar vine de la jidar?
  Pentru ca in mod cert religia crestina are fundamente evreiesti si rar gasesti discurs bisericesc fara “zidire”.
  De asemenea
  in engleza zidar se spune “mason”.
  LOL

 • MR

  jidov m. 1. jidan: jidovul rătăcitor, personaj din legendele medievale, numit și Ahasverus, condamnat a rătăci până la sfârșitul lumii, fiindcă insultase pe Isus purtându-și crucea în spinare;

  Jidovul/jidanul este personificarea acelei părți a poporului evreu ce nu recunoaște Divinitatea lui Iisus Hristos și calitatea Sa de Fiul al lui Dumnezeu, blasfemiind la adresa Lui, fiind tocmai de aceea blestemat de Creator să rătăcească prin lume pribeag, purtând păcatul orbirii spirituale și al respingerii Mântuitorului.

 • Son of Man

  Să nu fie cumva invers: fiul se plimbă prin grădina casei părintești pe mobil/tor iar impostorul risipitor are parte de aceiași petrecere de fiecare dată când se întoarce infect de la turneul mondial de deepthroat…

 • Son of Man

  Să nu fie cumva invers: fiul se plimbă prin grădina casei părintești pe mobil/tor iar impostorul risipitor are parte de aceiași petrecere de fiecare dată când se întoarce infect de la turneul mondial de deepthroat…

 • Son of Man

  Queen – We Are the Champions http://g.co/kgs/FtsXo
  Dedicație campionilor turneului 🙂

 • Adrian

  Sa inteleg ca si eu sunt jidan pentru ca consider ca Isus nu e fiul lui Dumnezeu?
  Dumnezeu nu are fii si fiice, el reprezinta tot ce exista si legea naturii, care patrunde tot ce exista. Sau in alta acceptiune si logica noi toti suntem fii si ficele lui Dumnezeu asta.
  Daca nu va place explicatia mea pupati-l in fund in continuare pe Dumnezeul inventat de oameni, cel crestin , hindus, musulman, bivolar etc.