Feed on
Posts
Comments

Pe 4 februarie anul curent, ne înfioram cu toții de emoție ocultă, scuturați de fiori de energie triplă, citind pe yogaesoteric anunțul pompos al “redacției”, care suna cam așa:

“Dragi cititori, dragi cititoare,

Având în vedere această perioadă oarecum „APOCALIPTICĂ”, zbuciumată și plină de încercări – unele dintre ele majore – prin care întreaga omenire în ansamblul ei trece în aceste vremuri ce sunt tulburi pentru unii dintre noi, am decis să facem importante eforturi constructive și să triplăm, ba chiar să înmulțim cu mult mai mult decât atât numărul articolelor valoroase pe care vi le oferim de fiecare dată cu o exemplară generozitate tuturor acelora dintre voi care deja sunteți cu adevărat însetați de semnificative adevăruri cât mai adevărate, cât mai utile și eminamente benefice pentru noi toți. Suplimentar ne propunem să vă oferim chiar și unele articole inedite de o mare actualitate, pornind de la fundamentala idee-forță cum că AVEM CU TOȚII O MARE NEVOIE DE ADEVĂRURI ESENȚIALE CE NE EDIFICĂ, CE NE HRĂNESC ATÂT SUFLETEȘTE CÂT ȘI SPIRITUALICEȘTE DECLANȘÂND ASTFEL PROMPT ÎN UNIVERSUL NOSTRU LĂUNTRIC PROCESE DE REZONANȚĂ OCULTĂ BENEFICE.

Considerăm că este necesar să facem aceasta deoarece ADEVĂRURILE CELE ADEVĂRATE, ADEVĂRURI CE ÎI APARȚIN DE LA ÎNCEPUTURILE TUTUROR ÎNCEPUTURILOR LUI DUMNEZEU TATĂL SUNT ÎNTOTDEAUNA BINEVENITE ÎN FIINȚA NOASTRĂ,  IAR ÎN PLUS ACUM ȘI AICI A VENIT VREMEA CA ELE SĂ NE APARȚINĂ ȘI NOUĂ (TUTUROR!), CONTRIBUIND ASTFEL LA ELIBERAREA NOASTRĂ GRADATĂ DE SUB ROBIA IGNORANȚEI ABISALE, A PROSTIEI CRASE ACAPARATOARE ȘI A ILUZIEI ÎN CARE DIN NEFERICIRE UNII DINTRE NOI NE COMPLACEM, TRĂIND O VIAȚĂ COMPLET LIPSITĂ DE IDEALURI DUMNEZEIEȘTI ȘI FĂRĂ DE UN ROST FUNDAMENTAL CE NE-A FOST MENIT ÎNCĂ DE LA NAȘTEREA FIECĂRUIA DINTRE NOI ÎN ACEASTĂ LUME.

Vă dorim tuturor o lectură rodnică, plină de surprize transformatoare pe multiple planuri, a tuturor articolelor pe care vi le vom oferi de acum înainte.

REDACȚIA SITE-ului YOGA ESOTERIC”

Anunt important yogaesoteric articole

Ca să o iau în ordine, CE E AIA PERIOADĂ “OARECUM” APOCALIPTICĂ ?!

Apocalipsa e ceva așa, relativ, cu grade de comparație, sau e chestia aia finală, de la sfârșitul Lumii ?! Există “perioade” apocaliptice ? Prin însăși definiția Apocalipsei (DEX ediția 2009) = Parte din Noul Testament în care este înfățișat în chip alegoric sfârșitul lumii. ♦ P. ext. Scriere religioasă cuprinzând prorociri despre sfârșitul lumii. ♦ Sfârșitul lumii în religia creștină.

Deci, conform definiției, Apocalipsa nu e precum Crăciunul, Paștele sau Revelionul, periodică. E o dată, și nu e oarecum, e Aia care e la Sfârșitul Lumii.

Respectivii probabil că au vrut să sugereze că MISA trece printr-o perioadă de final, un final “oarecum” nașpa (apocaliptic) pentru MISA și Gregorian Bivolaru.

Apoi, n-am înțeles care e faza cu triplarea. Triplarea energiei la spirale, triplarea energiei la exemplificări, triplarea articolelor oarecum apocaliptice, tot ce mai rămâne e să le tripleze și energia pe prize în ashramuri și să le bage trifazic, și gata saltul tehnologico-transformator de la gadgeturi tehnologice la toster fumegând de prăjit pâine !

Înțeleg că ideea autorilor este să inducă în tărtăcuța cititorului misan ideea intensității evenimentelor, a tragismului momentelor prin care trece școala și liderul ei, însă dacă treaba asta se realizează cu “argumente” adevărat-adevărate gen articole anti-sistem preluate fără citarea sursei, asumate cu titlu de “muncă a redacției yogaesoteric”, să avem pardon !

Și dau un singur exemplu (desigur, sunt o mulțime !) de articol șterpelit fără citarea sursei, de pe yogaesoteric:

comitetul american ye comitetul american final ye

Am pus începtul și finalul, ca să aveți dovada că nu se citează sursa – care este wikipedia – în limba engleză. Că nu citezi wikipedia poate nu e mare chestie, că e un fel de bibliotecă publică online și nu-ți bate nimeni obrazul. Mai nasol e însă atunci când ți-e atât de lene să faci o traducere proprie de pe wikipedia, încât furi traducerea muncită de ortodocșii lui Saccsiv, ba o mai furi și prost, fără linkurile de trimitere la resursele de pe wikipedia:

saccsiv

Și-atunci, stau și mă întreb: 

în afară de articolele veninoase scrise la adresa mea, mai există ceva conținut original nou pe yogaesoteric ?!

Citind “noutățile” care tot apar pe yogaesoteric ca ciupercile atomice după apocalipsă, ai sentimentul că au reușit să angajeze în redacție primul robot de scris articole din istoria Inteligenței Artificiale.

Senzația de ansamblu pe care o ai citind “adevărurile adevărate” ce sar la om din respectivele articole, este că apocalipsa nu numai că a venit, dar a trecut precum ciclonul și că e posibil să ne aștepte lucruri mult mai rele în viitorul sumbru pe care ni-l prezice mult-stimata și prea-anonima redacție yogaesoteric.

Tocmai de aceaa, lansez un apel disperat către autoritățile franceze, de a-l pune cât mai repede liber pe Gregorian Bivolaru pentru a depăși odată nenorocita asta de Apocalipsă, că să intrăm și noi într-un final în epoca aia de aur mult promisă.

Părerea mea.

loading...

8 Responses to ““Plagiați, plagiați, și iar plagiați” – îndemnul adresat de președintele Gregorian Bivolaru aplaudacilor misani la a 69 plenară a Partidului Comunist Yogaesoteric”

 1. mac gregor says:

  🙂 🙂 🙂

  de ex io sa fiu epoca de aur, vazand cu ce fapte incearca Bivolaru sa ma faca sa apar, mi-ar fi jena sa vin.

  Cred ca se amana cu 1000 de ani, poate apar niste yoghini seriosi.

 2. FREEDOM says:

  Bai nene , ma facusi sa riz tare din cauza – triplarii curentului in prizele din ashramuri -…. astia de la MISA sint yoghini made in ROMANIA , asa ca ce poti sa le ceri mai mult ? Tot ce e made in ROMANIA are spiritul ala neaos romanesc , adica cacacios…. de aia nici ei nu au facut mare brinza si nu au putut sa elimine stilul asta de iobagie , adica yoghini iobagi si yoghini utc-isti … romanasi de romanasi . Asta e ! Este greu sa scape de starea psihologica de iobagie cu care sintem impregnati cu totii , cei care ne nastem in zona asta incarcata subtil de cel putin 2000 de ani de starea asta de sclavie psihica-starea de iobagie . Din acest motiv si cei de la curs manifesta din plin starea asta de fond , in mod nativ ..si cu tot cu yoga facuta ani si ani de zile se pare ca iobagia psihologica nu se duce asa usor . YE a angajat iobagi de meserie care isi zic yoghini . Oricum un yoghin NU se apuca de jurnalism ptr ca are de facut cu adevarat yoga si ptr ca asta ii va mixa mentalul cu tot ce deriva din activitatea asta de jurnalism . Se pare ca nu e vorba numai de jurnalism, e vorba si de videochat , afaceri , baruri de noapte in care presteaza chipurile fiinte de sex feminin care se considera yoghine in adevaratul sens al cuvintului si yoghini santieristi de meserie . Dupa cum se spune in toate tratatelede yoga preocuparea unui yoghin ar trebui sa fie numai si numai si numai yoga , insa se pare ca romanasii de la YE considera ca se poate si cu jurnalismul si cu videochatul si cu multe altele . Totusi nu se poate asa , sa te amesteci cu tot ce au implementat romanasii de la MISA cu privire la sistemul yoga . Pur si simplu nu merge asa , dovada este cadupa 26 de ani sau mai mult inca sint impregnati de SOCIAL mai mult decit isi dau seama si au ajuns sa considere asta ca fiind ceva perfect normal . Pina nu devin (devenim ) aidoma yoghinilor autentici din vechime nu putem spera ca sintem cu adevarat yoghini ci cel mult niste yoghini de oras , aidoma animalelor de casa care si-au pierdut salbaticia naturala . Bine spus -poate apar niste yoghini seriosi – .

 3. FREEDOM says:

  Cit despre plagiat ,el este baza yogai de la MISA . Cel care a creat sistemul asta de yoga romaneasca a citit carti si niciodata nu a oferit drept model experienta lui ci a preferat sa plagieze numerosi yoghini si atit . Interesant era sa descrie propria lui viata yoghina si aia sa ne fie model . Asa era cel mai corect . Plagiatul este marca lui specifica , cu asta o sa-i ramina impregnata amintirea . Am vazut ca fiecare maestru a avut specificul lui din experienta proprie , a avut un mesaj al lui . El ce mesaj are ? Care este calea lui , mesajul lui specific daca are vreunul ? Asta cu continenta este fals ptr ca nu se vad semne reale pe corpul lui si nici in comportament . Cred ca in final este o mare poveste rasuflata de tot . Asta este ! Consider ca in urma practicarii de o viata a transmutarii si sublimarii potentialului sexual in mod perfect , ptr ca asa a pretins GB dintotdeauna , cind isi va parasi corpul fizic eu unul am pretentia sa constat CEVA special si anume sa nu ii putrezeasca corpul macar vreo 2 saptamini cum a fost la YOGANANDA care nu a fost maestru tantric si nu a facut amor divin cu virgine si prospaturi cu energie de nou nascuti in aura . Asa ar fi normal la cit d mult a lasat sa se inteleaga despre el ca este un maestru tantric adevarat . Cred ca noi toti avem dreptul moral sa pretindem asta din partea lui si mai ales actualii lui elevi care il glorifica maxim pina in pinzele albe . Daca nu va fi asa , atunci despre ce continenta de-o viata a vorbit el dintotdeauna ? Nu cred ca am cere prea mult de la un maestru tantric ca el eliberat de mai multe cicluri cosmice .

 4. FY says:

  Ai dreptate Freedom, astia tot au plagiat, pana au uitat si care a plagiat mai mult si de unde – cazul relativ recent cand l-au luat pe Dani Bozaru la intrebari 🙂 Is de rasul curcilor cu apocalipsa lor prelungita! Acum doi ani a bagat “Noi” o confe de 6 ore despre supravietuire, bla, bla, bla – adica tot asa de pe net, profetii ale arh Mihail si apoi nu a mai zis o boaba… Is cretini astia care stau si se uita in gura lui si carora le mananca viata, an dupa an… Au facut din Yoga o afacere si o bulibaseala! Noroc ca Yoga nu au inventat-o tot ei…

 5. mac gregor says:

  Oricum, stiti cine e cel mai tare pe planeta la sublimare si transmutare?

  dictatorul King Jong Un!

  Acesta nu se caca niciodata, pentru ca transforma in intregime mancarea in energie care contribuie la ridicarea nivelului spiritual al poporului nord-coreean.

  (conform propagandei oficiale)

  Beat this, bitches! 🙂

 6. Neele says:

  Par. Gh. Calciu-Dumitreasa a fost ingropat-ingropat pentru ca biserica era ocupata sa reboteze plozii lu’ Bivolaru printre care de suflet, “S-a rupt lantul de iubire”.
  Ma ceva ca te-ai rupt lantule si enjoy yourself cu ambele maini! Dupa calculele tale cam 2500 de vieti. Ai neam de tigan in tine de-ti place sa faci caragata asta pe net si nu te poti opri.
  Oo e nepermis? All is fair in war and love.
  Iar carina ramane in grija mea.

 7. mac gregor says:

  Am zis ca ca cineva parca e Bivolaru “in perioada trista”. Aduc niste precizari.

  “Perioada trista” mi se pare ca e de cand a inceput cu “marea translatie planetara din 2012” care urma sa schimbe totul. Acolo deja n-am mai crezut.

  Perioada de dupa cand incepea sa primeasca ordine de la extraterestri benefici e deja dincolo de trista, e “perioada foarte trista”. Radeam si cu curul cand citeam aberatiile.

  Dar daca stai sa te gandesti, firul s-a rupt la perioada cand a inceput cu dezvaluirile masonice, pentru ca atunci s-a mutat accentul de pe yoga pe rubrica “altele”. Brusc era mai important altceva decat yoga, ceva urgent. Dupa aia au aparut si altele.

  Iar momentul din care pe Grieg a incetat sa-l mai intereseze yoga, si a creat cauza pt care a incercat sa ne distraga atentia spre avioane, care lasa dare pe cer etc etc etc etc etc etc etc
  eu zic ca este momentul cand au inceput sa vina bani din videochat si fete in Japonia. De acolo s-a rupt tot.

 8. genarul says:

  @mac gregor

  Corect .

Leave a Reply