Pe 4 februarie anul curent, ne înfioram cu toții de emoție ocultă, scuturați de fiori de energie triplă, citind pe yogaesoteric anunțul pompos al “redacției”, care suna cam așa:

“Dragi cititori, dragi cititoare,

Având în vedere această perioadă oarecum „APOCALIPTICĂ”, zbuciumată și plină de încercări – unele dintre ele majore – prin care întreaga omenire în ansamblul ei trece în aceste vremuri ce sunt tulburi pentru unii dintre noi, am decis să facem importante eforturi constructive și să triplăm, ba chiar să înmulțim cu mult mai mult decât atât numărul articolelor valoroase pe care vi le oferim de fiecare dată cu o exemplară generozitate tuturor acelora dintre voi care deja sunteți cu adevărat însetați de semnificative adevăruri cât mai adevărate, cât mai utile și eminamente benefice pentru noi toți. Suplimentar ne propunem să vă oferim chiar și unele articole inedite de o mare actualitate, pornind de la fundamentala idee-forță cum că AVEM CU TOȚII O MARE NEVOIE DE ADEVĂRURI ESENȚIALE CE NE EDIFICĂ, CE NE HRĂNESC ATÂT SUFLETEȘTE CÂT ȘI SPIRITUALICEȘTE DECLANȘÂND ASTFEL PROMPT ÎN UNIVERSUL NOSTRU LĂUNTRIC PROCESE DE REZONANȚĂ OCULTĂ BENEFICE.

Considerăm că este necesar să facem aceasta deoarece ADEVĂRURILE CELE ADEVĂRATE, ADEVĂRURI CE ÎI APARȚIN DE LA ÎNCEPUTURILE TUTUROR ÎNCEPUTURILOR LUI DUMNEZEU TATĂL SUNT ÎNTOTDEAUNA BINEVENITE ÎN FIINȚA NOASTRĂ,  IAR ÎN PLUS ACUM ȘI AICI A VENIT VREMEA CA ELE SĂ NE APARȚINĂ ȘI NOUĂ (TUTUROR!), CONTRIBUIND ASTFEL LA ELIBERAREA NOASTRĂ GRADATĂ DE SUB ROBIA IGNORANȚEI ABISALE, A PROSTIEI CRASE ACAPARATOARE ȘI A ILUZIEI ÎN CARE DIN NEFERICIRE UNII DINTRE NOI NE COMPLACEM, TRĂIND O VIAȚĂ COMPLET LIPSITĂ DE IDEALURI DUMNEZEIEȘTI ȘI FĂRĂ DE UN ROST FUNDAMENTAL CE NE-A FOST MENIT ÎNCĂ DE LA NAȘTEREA FIECĂRUIA DINTRE NOI ÎN ACEASTĂ LUME.

Vă dorim tuturor o lectură rodnică, plină de surprize transformatoare pe multiple planuri, a tuturor articolelor pe care vi le vom oferi de acum înainte.

REDACȚIA SITE-ului YOGA ESOTERIC”

Anunt important yogaesoteric articole

Ca să o iau în ordine, CE E AIA PERIOADĂ “OARECUM” APOCALIPTICĂ ?!

Apocalipsa e ceva așa, relativ, cu grade de comparație, sau e chestia aia finală, de la sfârșitul Lumii ?! Există “perioade” apocaliptice ? Prin însăși definiția Apocalipsei (DEX ediția 2009) = Parte din Noul Testament în care este înfățișat în chip alegoric sfârșitul lumii. ♦ P. ext. Scriere religioasă cuprinzând prorociri despre sfârșitul lumii. ♦ Sfârșitul lumii în religia creștină.

Deci, conform definiției, Apocalipsa nu e precum Crăciunul, Paștele sau Revelionul, periodică. E o dată, și nu e oarecum, e Aia care e la Sfârșitul Lumii.

Respectivii probabil că au vrut să sugereze că MISA trece printr-o perioadă de final, un final “oarecum” nașpa (apocaliptic) pentru MISA și Gregorian Bivolaru.

Apoi, n-am înțeles care e faza cu triplarea. Triplarea energiei la spirale, triplarea energiei la exemplificări, triplarea articolelor oarecum apocaliptice, tot ce mai rămâne e să le tripleze și energia pe prize în ashramuri și să le bage trifazic, și gata saltul tehnologico-transformator de la gadgeturi tehnologice la toster fumegând de prăjit pâine !

Înțeleg că ideea autorilor este să inducă în tărtăcuța cititorului misan ideea intensității evenimentelor, a tragismului momentelor prin care trece școala și liderul ei, însă dacă treaba asta se realizează cu “argumente” adevărat-adevărate gen articole anti-sistem preluate fără citarea sursei, asumate cu titlu de “muncă a redacției yogaesoteric”, să avem pardon !

Și dau un singur exemplu (desigur, sunt o mulțime !) de articol șterpelit fără citarea sursei, de pe yogaesoteric:

comitetul american ye comitetul american final ye

Am pus începtul și finalul, ca să aveți dovada că nu se citează sursa – care este wikipedia – în limba engleză. Că nu citezi wikipedia poate nu e mare chestie, că e un fel de bibliotecă publică online și nu-ți bate nimeni obrazul. Mai nasol e însă atunci când ți-e atât de lene să faci o traducere proprie de pe wikipedia, încât furi traducerea muncită de ortodocșii lui Saccsiv, ba o mai furi și prost, fără linkurile de trimitere la resursele de pe wikipedia:

saccsiv

Și-atunci, stau și mă întreb: 

în afară de articolele veninoase scrise la adresa mea, mai există ceva conținut original nou pe yogaesoteric ?!

Citind “noutățile” care tot apar pe yogaesoteric ca ciupercile atomice după apocalipsă, ai sentimentul că au reușit să angajeze în redacție primul robot de scris articole din istoria Inteligenței Artificiale.

Senzația de ansamblu pe care o ai citind “adevărurile adevărate” ce sar la om din respectivele articole, este că apocalipsa nu numai că a venit, dar a trecut precum ciclonul și că e posibil să ne aștepte lucruri mult mai rele în viitorul sumbru pe care ni-l prezice mult-stimata și prea-anonima redacție yogaesoteric.

Tocmai de aceaa, lansez un apel disperat către autoritățile franceze, de a-l pune cât mai repede liber pe Gregorian Bivolaru pentru a depăși odată nenorocita asta de Apocalipsă, că să intrăm și noi într-un final în epoca aia de aur mult promisă.

Părerea mea.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer