Pe 4 februarie anul curent, ne nfioram cu toții de emoție ocult, scuturați de fiori de energie tripl, citind pe yogaesoteric anunțul pompos al “redacției”, care suna cam așa:

“Dragi cititori, dragi cititoare,

Avnd n vedere aceast perioad oarecum „APOCALIPTIC”, zbuciumat și plin de ncercri – unele dintre ele majore – prin care ntreaga omenire n ansamblul ei trece n aceste vremuri ce sunt tulburi pentru unii dintre noi, am decis s facem importante eforturi constructive și s triplm, ba chiar s nmulțim cu mult mai mult dect att numrul articolelor valoroase pe care vi le oferim de fiecare dat cu o exemplar generozitate tuturor acelora dintre voi care deja sunteți cu adevrat nsetați de semnificative adevruri ct mai adevrate, ct mai utile și eminamente benefice pentru noi toți. Suplimentar ne propunem s v oferim chiar și unele articole inedite de o mare actualitate, pornind de la fundamentala idee-forț cum c AVEM CU TOȚII O MARE NEVOIE DE ADEVRURI ESENȚIALE CE NE EDIFIC, CE NE HRNESC ATT SUFLETEȘTE CT ȘI SPIRITUALICEȘTE DECLANȘND ASTFEL PROMPT N UNIVERSUL NOSTRU LUNTRIC PROCESE DE REZONANȚ OCULT BENEFICE.

Considerm c este necesar s facem aceasta deoarece ADEVRURILE CELE ADEVRATE, ADEVRURI CE I APARȚIN DE LA NCEPUTURILE TUTUROR NCEPUTURILOR LUI DUMNEZEU TATL SUNT NTOTDEAUNA BINEVENITE N FIINȚA NOASTR, IAR N PLUS ACUM ȘI AICI A VENIT VREMEA CA ELE S NE APARȚIN ȘI NOU (TUTUROR!), CONTRIBUIND ASTFEL LA ELIBERAREA NOASTR GRADAT DE SUB ROBIA IGNORANȚEI ABISALE, A PROSTIEI CRASE ACAPARATOARE ȘI A ILUZIEI N CARE DIN NEFERICIRE UNII DINTRE NOI NE COMPLACEM, TRIND O VIAȚ COMPLET LIPSIT DE IDEALURI DUMNEZEIEȘTI ȘI FR DE UN ROST FUNDAMENTAL CE NE-A FOST MENIT NC DE LA NAȘTEREA FIECRUIA DINTRE NOI N ACEAST LUME.

V dorim tuturor o lectur rodnic, plin de surprize transformatoare pe multiple planuri, a tuturor articolelor pe care vi le vom oferi de acum nainte.

REDACȚIA SITE-ului YOGA ESOTERIC”

Anunt important yogaesoteric articole

Ca s o iau n ordine, CE E AIA PERIOAD “OARECUM” APOCALIPTIC ?!

Apocalipsa e ceva așa, relativ, cu grade de comparație, sau e chestia aia final, de la sfrșitul Lumii ?!Exist “perioade” apocaliptice ? Prin nsși definiția Apocalipsei (DEX ediția 2009) =Parte din Noul Testament n care este nfțișat n chip alegoric sfrșitul lumii. ♦ P. ext. Scriere religioas cuprinznd prorociri despre sfrșitul lumii. ♦ Sfrșitul lumii n religia creștin.

Deci, conform definiției, Apocalipsa nu e precum Crciunul, Paștele sau Revelionul, periodic. E o dat, și nu e oarecum, e Aia care e la Sfrșitul Lumii.

Respectivii probabil c au vrut s sugereze c MISA trece printr-o perioad de final, un final “oarecum” nașpa (apocaliptic) pentru MISA și Gregorian Bivolaru.

Apoi, n-am nțeles care e faza cu triplarea. Triplarea energiei la spirale, triplarea energiei la exemplificri, triplarea articolelor oarecum apocaliptice, tot ce mai rmne e s le tripleze și energia pe prize n ashramuri și s le bage trifazic, și gata saltul tehnologico-transformator de la gadgeturi tehnologice la toster fumegnd de prjit pine !

nțeleg c ideea autorilor este s induc n trtcuța cititorului misan ideea intensitții evenimentelor, a tragismului momentelor prin care trece școala și liderul ei, ns dac treaba asta se realizeaz cu “argumente” adevrat-adevrate gen articole anti-sistem preluate fr citarea sursei, asumate cu titlu de “munc a redacției yogaesoteric”, s avem pardon !

Și dau un singur exemplu (desigur, sunt o mulțime !) de articol șterpelit fr citarea sursei, de pe yogaesoteric:

comitetul american ye comitetul american final ye

Am pus nceptul și finalul, ca s aveți dovada c nu se citeaz sursa – care este wikipedia – n limba englez. C nu citezi wikipedia poate nu e mare chestie, c e un fel de bibliotec public online și nu-ți bate nimeni obrazul. Mai nasol e ns atunci cnd ți-e att de lene s faci o traducere proprie de pe wikipedia, nct furi traducerea muncit de ortodocșii lui Saccsiv, ba o mai furi și prost, fr linkurile de trimitere la resursele de pe wikipedia:

saccsiv

Și-atunci, stau și m ntreb:

n afar de articolele veninoase scrise la adresa mea, mai exist ceva conținut original nou pe yogaesoteric ?!

Citind “noutțile” care tot apar pe yogaesoteric ca ciupercile atomice dup apocalips, ai sentimentul c au reușit s angajeze n redacție primul robot de scris articole din istoria Inteligenței Artificiale.

Senzația de ansamblu pe care o ai citind “adevrurile adevrate” ce sar la om din respectivele articole, este c apocalipsa nu numai c a venit, dar a trecut precum ciclonul și c e posibil s ne aștepte lucruri mult mai rele n viitorul sumbru pe care ni-l prezice mult-stimata și prea-anonima redacție yogaesoteric.

Tocmai de aceaa, lansez un apel disperat ctre autoritțile franceze, de a-l pune ct mai repede liber pe Gregorian Bivolaru pentru a depși odat nenorocita asta de Apocalips, c s intrm și noi ntr-un final n epoca aia de aur mult promis.

Prerea mea.

, , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *