Nu stim cum, insa aceasta inregistrare, ce trebuia sa fie de uz intern la un curs pentru personalul institutului, a ajuns pe internet:

E vorba despre dr. Jean-Franois Saluzzo,consultant OMS, director al Sanofi Pasteur.

Asadar, “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile”.

Si sute de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer sau alte boli teribile, dar … sa fim linistiti caci acesti virusi nu sunt adaptati la om.

Iata si explicatiile dr. Jean-Franois Saluzzo despre aceasta inregistrare, date la un post de televiziune:

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoate prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

De aceea a crescut atat de mult numarul bolnavilor de cancer?

De aceea a crescut enorm si rata altor boli teribile?

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 decopii

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURIcopiilor

Pediatru absolvent al Universitii din California demisioneaz deoarece „Asociaia American de Pediatrie tie c vaccinurile provoac autism”

Dr. Kenneth P Stoller, doctor n medicin, este un fost pediatru absolvent la Universitatea din California, care a demisionat, deoarece spune c Academia American de Pediatrie ȘTIE c vaccinurile provoac autism și a ncercat s ascund acest lucru.

Dr. Kenneth P Stoller, doctor n medicin, s-a specializat ca medic pediatru la Universitatea din California i a fost membru al Academiei Americane de Pediatrie timp de dou decenii. n 2008 a demisionat din Academie dup ce a realizat c Academia tia faptul c mercurul din vaccinuri poate provoca autism si alte leziuni neurologice, dar organizația a refuzat s fac un efort hotrt de a elimina mercurul ( timerosal) din toate vaccinurile. Și, de fapt, s-a angajat n schimb ntr-o muamalizare pentru a proteja interesele productorilor de vaccinuri și imperiilor farmaceutice. V rugm s mprtșiți mai departe tuturor – publicul are nevoie s aud asta! Website-ul doctorului Stoller pentru prini care se ntreab dac copilul lor va beneficia de o dispens medical:

sursa: blogul lui SACCSIV

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer