RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Nu stim cum, insa aceasta inregistrare, ce trebuia sa fie de uz intern la un curs pentru personalul institutului, a ajuns pe internet:

E vorba despre dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, director al Sanofi Pasteur.

Asadar, “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile”.

Si sute de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer sau alte boli teribile, dar … sa fim linistiti caci acesti virusi nu sunt adaptati la om.

Iata si explicatiile dr. Jean-François Saluzzo despre aceasta inregistrare, date la un post de televiziune:

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaște prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

De aceea a crescut atat de mult numarul bolnavilor de cancer?

De aceea a crescut enorm si rata altor boli teribile?

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Pediatru absolvent al Universității din California demisionează deoarece „Asociația Americană de Pediatrie știe că vaccinurile provoacă autism”

Dr. Kenneth P Stoller, doctor în medicină, este un fost pediatru absolvent la Universitatea din California, care a demisionat, deoarece spune că Academia Americană de Pediatrie ȘTIE că vaccinurile provoacă autism și a încercat să ascundă acest lucru.

Dr. Kenneth P Stoller, doctor în medicină, s-a specializat ca medic pediatru la Universitatea din California și a fost membru al Academiei Americane de Pediatrie timp de două decenii. În 2008 a demisionat din Academie după ce a realizat că Academia știa faptul că mercurul din vaccinuri poate provoca autism si alte leziuni neurologice, dar organizația a refuzat să facă un efort hotărât de a elimina mercurul ( timerosal) din toate vaccinurile. Și, de fapt, s-a angajat în schimb într-o mușamalizare pentru a proteja interesele producătorilor de vaccinuri și imperiilor farmaceutice. Vă rugăm să împărtășiți mai departe tuturor – publicul are nevoie să audă asta! Website-ul doctorului Stoller pentru părinți care se întreabă dacă copilul lor va beneficia de o dispensă medicală:

sursa: blogul lui SACCSIV

 • Intenselight

  Chiar si pe site-ul FDA-ului exista un document, un prospect pentru un vaccin (Tripedia), in care se recunoaste faptul ca exist o legatura intre vaccinare si autism. Vedeti la pagina 11:

  http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM101580.pdf

  “Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS,
  anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence
  and apnea. Events were included in this list because of the seriousness or frequency of reporting.”

  :))

 • Cuminecatura Priori

  Iar prospectul tainei cuminecăturii (Tripedofilia) îl puteți găsi chiar pe rapcea.ro
  :))

 • MR

  Ha ! Glumă proastă de ateu. Nu vă învață acolo la marxiști că trebuie să respecți opiniile, convingerile și credințele celorlalți !?
  Sunt curios dacă cei din tagma ta vor ai avea chef de “glumițe” de-astea cu musulmanii pe care îi tot pupați în cur și le dați drepturi ca “refugiați” în Europa.

 • Cuminecatura Priori

  Îngenunchiatul se plânge că aplecatul primește mai multă iubire?!
  Ridică-te în picioare și poate te ascultă cineva.

 • Flavian

  Videoul nu e piratat , ce e piratat e insa pasajul care se vrea incriminatoriu. Video complet il gasesti aici :
  https://www.youtube.com/watch?v=YQZu6rLDGgU

  Conférence du Dr. Jean-François SALUZZO, expert de l’OMS anciennement directement de production de vaccins vireux à SANOFI-PASTEUR
  On voit au cours de la conférence de nombreux points de domaines de
  Titre : CIF vaccinologie 2011 – Fabrication et contrôle des vaccins.
  Intervenant : Jean-François SALUZZO.
  Résumé : 29 mars 2011 – cours 07 : La fabrication industrielle des vaccins et leurs contrôles.

  L’auteur n’a pas transmis de conflit d’intérêt concernant les données diffusées dans cette vidéo ou publiées dans la référence citée.
  Conférence enregistrée lors du DIU de vaccinologie le mardi 29 mars. Hôpital d’instruction des armées du Val-de-Grâce – Ecole du Val-de-Grâce.
  Organisé avec le partenariat de l’UNF3S/UMVF et le FSP mère – enfant du ministère des affaires étrangères.
  Réalisation, production : Canal U/3SS.
  SCD Médecine.

 • zamolxe

  @Intenselight,
  Nu e corect să deformăm informațiile pentru a ne susține punctul de vedere. Acolo scrie așa:

  Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS,
  anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence
  and apnea. Events were included in this list because of the seriousness or frequency of reporting. Because these events are
  reported voluntarily from a population of uncertain size, it is not always possible to reliably estimate their frequencies or to
  establish a causal relationship to components of Tripedia vaccine.

  Deci nu e vorba de o recunoaștere a nimic, ci doar de o includere pe listă datorită faptului că acele probleme au fost fie raportate mai des fie sunt considerate ca fiind foarte grave.
  Dar e vorba de raportări făcute de persoane fizice, nu de studii medicale.

 • zamolxe

  Ok, asta chiar sună tâmpit de tot:

  VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaște prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

  SIDA nu e un virus (SIDA e boala) iar cancerul cu atât mai puțin. Cancerul nu se poate lua printr-o injecție. Eventual unvirus care poate provoca cancer, cu e HPV, dar asta e altă poveste.

 • zamolxe

  În 2008 a demisionat din Academie după ce a realizat că Academia știa faptul că mercurul din vaccinuri poate provoca autism si alte leziuni neurologice, dar organizația a refuzat să facă un efort hotărât de a elimina mercurul ( timerosal) din toate vaccinurile.

  Iar asta e o gogoriță absolută. thimerosal-ul a fost eliminat din TOATE vaccinurile pentru copii din 2002:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15146581

  Chiar trebuie făcut copy/paste la toate tâmpeniile răspândite de unii???

 • Intenselight

  “Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS,anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolenceand apnea. Events were included in this list because of the seriousness or frequency of reporting. Because these events arereported voluntarily from a population of uncertain size, it is not always possible to reliably estimate their frequencies or to establish a causal relationship to components of Tripedia vaccine.”

  Da, asa e, greseala mea. Cand am luat citatul, eram pe fuga.
  Insa continuarea nu schimba cu nimic lucrurile.

  Caci pana la urma, in citatul pe care l-am dat initial se precizeaza ca aceste evenimente adverse au fost incluse pe acea lista datorita gravitatii lor sau a frecventei raportarii, insa de aici nu se intelege ca raportarile au fost facute in urma unor studii medicale, sau de catre parinti, etc.
  Iar apoi, partea urmatoare e previzibila: faptul ca nu se poate stabili o legatura cauzala cu vaccinul. Normal, caci daca s-ar dori, si s-ar investi bani in directia asta, s-ar gasi probabil rapid legatura cauzala. Insa pana la urma, sa nu uitam ca pentru companiile respective, e vorba de o afacere. Nu au nici un interes sa investeasca bani in ceva ce poate deschide usa pentru o gramada de procese, care pot duce la mari pierderi financiare.
  Insa simplul fapt ca s-au simtit obligati sa includa autismul pe lista asta, deja arata foarte mult, si e un prim pas spre o recunoastere completa. Fiecare cuvant care se scrie intr-un astfel de prospect e foarte bine analizat si cantarit de catre “legal advisors”, etc.
  Daca te uiti putin in trecut, o sa vezi ca mereu se parcurg aceasi pasi, in drumul spre recunoasterea unui efect advers grav. “ll includem aici, dar nu s-a putut stabili inca o legatura cauzala”, apoi, da exista studii care arata o legatura cauzala, insa sunt realizate pe un numar prea mic de persoane, deci situatia tot nu e clara inca, etc, etc.
  Boooooring deja.

 • Flavian

  @intenselight
  Sa intelegem ca ai prefera sa traiesti in epoca medievala unde o data la cativa ani mureau sute de mii de oameni de la o boala care acum e prevenita de un vaccin?
  Lasand la o parte conspiratiile poti sa negi progresele medicale facute?

  Da vorbim de o industrie, dar sa nu uitam si investitiile pe care le face bigpharma. Sa-ti moara clientii sau sa se imbolnaveasca nu este un business bun, si nu cred ca intra in politica firmei stationarea, care ar insemna in cele din urma falimentul.

  Ok, sa zicem ca bigpharma e naspa. Astia de striga jos big pharma, cam ce alternative reale si eficiente propun? Daca maine bigpharma decide sa opreasca producerea de vaccinuri, tu si rapcea si altii care striga jos, cu ce ajutati urmatoarea generatie de copii?

 • zamolxe

  @Intenselight
  Pe toate medicamentele și tratamentele medicale se pun toate efectele adverse posibile, chiar dacă sunt doar circumstanțiale, pentru ca producătorii să „se scoată” în caz că apar probleme.
  Studii s-au făcut, chiar destule, legat de această presupunere cum că acea sare de mercur poate duce la autism.
  Un exemplu ar fi ăsta:
  http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X14006367
  Încă nu s-a găsit o legătură, iar dovada cea mai puternică împotriva ipotezei e faptul că, deși sarea de mercur a fost scoasă din 2002 din vaccinurile pentru copii, cazurile de autism au continuat să crească numeric.

 • zamolxe

  De acord, firmele farmaceutice profită la greu de povestea cu vaccinurile, ca dealtfel de toată nevoia de medicamente.
  Se îmbogățesc la greu profitând de o necesitate. Dar asta nu reduce cu nimic efectul vaccinurilor sau al medicamentelor (mă rog, a unora dintre ele…)
  Da asta e economia de piață. Nu se întâmplă asta doar în domeniul medical. Uită-te la industria petrolieră, de ex. Nu se îmbogățesc ei profitând de o necesitate? Sau industria alimentară?
  Ce facem? Nu mai folosim benzină? Nu mai cumpărăm alimente? Doar pentru că unii profită?

 • zamolxe

  Am citit acum mai atent studiul amintit de mine mai sus:

  http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X14006367

  Iată ce spune autorul:

  5. Epilogue
  As an epidemiologist I believe the data that is presented in this meta-analysis. However, as a parent of three children I have some understanding of the fears associated with reactions and effects of vaccines. My first two children have had febrile seizures after routine vaccinations, one of them a serious event. These events did not stop me from vaccinating my third child, however, I did take some proactive measures to reduce the risk of similar adverse effects. I vaccinated my child in the morning so that we were aware if any early adverse reaction during the day and I also gave my child a dose of paracetamol 30 min before the vaccination was given to reduce any fever that might develop after the injection. As a parent I know my children better than anyone and I equate their seizures to the effects of the vaccination by increasing their body temperature. For parents who do notice a significant change in their child’s cognitive function and behaviour after a vaccination I encourage you to report these events immediately to your family physician and to the ‘Vaccine Adverse Event Reporting System’.

 • Event Horizon

  Iată că însăși lumina în toată intensitatea ei a fost nevoită să încetinească…

 • Cuminecatura Priori

  Deci febra la copii este periculoasa, miroase a premiu Nobel pentru medicină…
  Iată că ceva aparent nesemnificativ și cea ce face toată lumea fără să dea atenție poate face ravagii :))

 • Public Enemy 1

  Dedicație din partea lui Randy Daytona :))
  Def Leppard – Rock of Ages

  http://g.co/kgs/4l7Xi

 • Pubic Enemy 1

  Două mici precizări, sau corecții… cum doriți:
  Una este dedicația ;))
  Balls of Fury – Def Leppard – Rock of Ages in fullHD (1080p)
  https://youtu.be/vzgP8GbhQJw

 • JE

  – THE VACCINE CONSPIRACY: U.S. Government Colludes With BIG Pharma To Poison The America People
  SUPER-VACCINATION AGENDA Being Foisted On The USA 24/7
  U.S. Government and Big Pharma Corporations Conducting ‘Nazi Medical Experiments’ Worldwide
  http://stateofthenation2012.com/?p=11155

 • JE

  Urmareste emisiunea asta. Toata. Se vorbeste si despre vaccinuri:
  – Greșelile care ne distrug sănătatea. Dezvăluirile medicului Pavel Chirilă
  https://www.youtube.com/watch?v=0ib1gPqvqxw

 • zamolxe

  @JE
  Mai consultă și surse care nu suferă de conspiraționism cronic (deși am impresia că vorbesc degeaba…)

 • motu35

  vad ca faceti mare tam tam cu legatura dintre autism si vaccinuri, deci am sa va spun o mica poveste:
  -acu 6 ani, sotia a ramas insarcinata, iar la primul control medical, medicul ginecolog ne-a dat o veste clara
  -risul ca sa fie autist copilul este de 70%, dintr-un motiv simplu….nevasta avea deja peste 35 de ani , nu stiu citi dintre voi stiti dar trecind de aceasta virsta femeile intra automat in categoria de risc , datorita virstei, lucru cunoscut de toti medicii, mai ales daca pina la acea virsta na avut nici o alta sarcina
  -solutia ginecologului, afost sa facem o amniocenteza, pt a fi siguri de sanatatea viitorului copil, atragindu-ne atentia ca simpla executare a prelevarii de tesut amniotic, poate duce la avort spontan, deci sanse de50% de avort spontan dupa prelevarea de tesut pt a afla daca copilul are risc de autism
  -sotia face parte din big -pharma cum va place voua saziceti, e farmacitsa de 20 de ani si a spus asa: mai am doi copii perfect sanatosi, iar autismul este o boala….psihica cu efecte fizice…nu invers
  -deci nu am facut nimic ci ne-am dus maideparte
  azi avem 3 copii perfect sanatosi chiar daca au fost vaccinati cu toate vaccinurile in vigoare in romania
  -acu 100 de ani nu mai mult, in toate tarile se stia si ma mira ca astia de ridica naturismul in slavi ignora cu buna stiinta acest aspect-femeia gravida trebuie sa duca o viata linistita pe timpul sarcinii
  -statistic, analizati de curiozitate cite taranci cu pamint intre degetele de la picioare si care isi vaccineaza copii, au copii autisti…si cite femei educate care lucreaza pina inainte s aintre in sala de nasteri in multinationala, nasc copii autisti
  -daca sintei sinceri in aceasta cautare statistica, nu va fie teama sa priviti adevarul in ochi si nu mai cascati gura la toate timpeniile propulsate pe net de nebunii din occident, inteleg sa fii cu ochii deschis da e mica distanta intre asta si paranoia

 • JE

  Citeste si mergi pe linkurile din articol:
  – Vaccines: The New Government Attack on Pregnant Women
  http://www.renegadetribune.com/vaccines-new-government-attack-pregnant-women/

 • Kuru

  Iată că după câteva firmituri, Împăratul Roșu a scăpat o întreagă felie tăiată nu din altul decât cozonacul Big Pharma ;))
  Are miros de cuminecatură dar pentru cei flămânzi ce contează! Mai aveți puțină răbdare că în curând dă și o limonadă proaspătă ;))