MISA în tabără

De ceva vreme simt în facebook, pe site și în arhivele online, căutările febrile ale unora în trecutul meu, transpuse în răsuflarea umedă a mâncătorilor de căcat profesioniști de la MISA, care au primit misiunea de a mă compromite cu orice preț mediatic, miza fiind redobândirea credibilității – deja în picaj – a actualei conduceri.

Izul acesta fetid de fecale umede răzbate din mai toate materialele publicate despre mine pe siteurile controlate de misani. Săracii de ei, ar vrea să provoace o diaree colectivă, să scoată la lumina veceului ceva intern, ascuns sau compromițător cu care să împroaște lumea, dar din nefericire (pentru ei !) nu reușesc să emane decât niște flatulențe urât mirositoare, care le îmbibă cu miroasne toxice aurele de apărători ai dreptății și “adevărului adevărat”.

Mi-au luat la “interogatorii” toate fostele iubiri rămase la cursurile lor, toți foștii amici sau prieteni, caută cu disperare în memoria internetului orice referință cât de mică cu privire la mine sau trecutul meu, pentru a putea alimenta cu material putriscent foiletoanele infecte prin care urmăresc să mă demonizeze în mod monstruos în fața propriilor cursanți.

După fiecare articol publicat de mine, cei din conducerea MISA bucureșteană se adună în taină și se zvârcolesc plini de spume, căutând tot felul de soluții de a contracara efectul articolelor mele sau ale altor autori ce publică pe rapcea.ro

De-a lungul timpului au încercat (și uneori reușit): să îmi atace site-ul, să dibuiască parolele de acces în wordpress, să facă meditații împotriva mea (folosind inclusiv cu aparatura radionică de la piramidă), să îmi trimită foști colegi “binevoitori” la cules de informații proaspete sau cu “intoxicări”. Și evident, să mă amenințe în toate felurile: începând cu pedepse de milioane de ani în iad și până la plângeri penale închipuite.

Dacă aș avea ceva de ascuns, aș fi deranjat de perseverența cu care mi se scotocește trecutul. Însă, spre deosebire de liderii MISA, eu nu am chestii compromițătoare de ascuns, lucru care îi turbează și mai tare pe detractorii mei, care au impresia că toți oamenii trebuie să fie mincinoși, perverși și răi cum sunt ei.

În efortul lor penibil de a contracara cursanții care ar avea intenția să intre pe site-ul meu și să publice comentarii, folosesc arma fricii, afirmând că li se sparg mailurile celor ce scriu la mine pe site, uitând să amintească însă că majoritatea postacilor pro-misa de la mine de pe site se folosesc de mailuri fictive pentru a se loga.

După câte un articol apărut pe rapcea.ro, viața liderilor MISA devine un adevărat calvar. Vin oameni care îi întreabă, privindu-i în ochi, dacă este adevărat că au plagiat cărți pe care și-au pus semnătura, care îi întreabă de ce refuză o confruntare deschisă, filmată în direct – cu mine sau cu IntenseLight pentru a tranșa odată pentru totdeauna contradicțiile care îi sfâșie interior pe cursanții MISA. Iar ei înghit în sec, că nu au ce să răspundă. Majoritatea se apără, spunând că nu s-a primit acordul de la Grieg pentru organizarea unei astfel de confruntări publice, cu probe și argumente. Ceea ce e desigur, penibil. Trebuie să aștepți aprobarea de la “ghidul spiritual” ca să îți aperi propriul adevăr ?!

Da, cei care nu știați, Gregorian Bivolaru nu mai este maestrul sau gurul cursanților de yoga de la MISA.

Istoria MISA e rescrisă din mers de tot felul de Costici, care afirmă cu tupeu atunci când sunt întrebați despre “maestrul dumneavoastra” că Gregorian Bivolaru este ghidul lor spiritual, nu maestru. “Niciodata nu s-a definit ca fiind maestru sau guru. Au fost doar niste inventii ale presei, si in special Bucurestiul face aceasta.”

Uitați dovada în acest interviu, cu începere de la minutul 5.

Căutăm pe DEX și ce găsim  la definiția maestrului:  https://dexonline.ro/definitie/maestru

MAÉSTRU, -Ă, maeștri, -stre, s. m. și f. 1. Persoană care a adus contribuții (deosebit de ) valoroase într-un domeniu de activitate, fiind adesea considerată drept îndrumător, model, șef al unei școli, creator al unui curent etc.

Si iată definiția ghidului dată în DEX: 

GHID, -Ă, (1) ghizi, -de, s. m. și f., (2) ghiduri, s. n. 1. S. m. și f. Persoană care conduce și îndrumă un grup de turiști, un grup de vizitatori ai unei expoziții etc., dându-le explicațiile necesare; călăuză, cicerone.

Ce ne facem cu declarațiile fierbinți de fidelitate ale unora ca Marius Monete de pe vremea “Scrisoriadei”, care scria cu patos: “Pot doar să-ți spun, dacă aceasta mai contează pentru tine, că eu am ajuns să-l cunosc pe Dumnezeu prin Grația Maestrului meu Grieg… și nu sunt din fericire, singurul în această situație în aceasta școală. Știu că și tu ai obținut GRAȚIA REVELĂRII SINELUI tot prin GRAȚIA MAESTRULUI… și nu cred că aceasta este puțin pentru tine, dacă încă mai vrei să rămâi pe această cale spirituală.”

Vor trebui să șteargă de pe site, dar și din akasha și memoria fiecărui participant, evenimentul din 2012 din programul taberei de revelare a sinelui:  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7243

“Starea de comuniune cu Sinele Divin al Maestrului nostru Spiritual Grieg

Costică va trebui să îl corecteze și pe Nicolae Catrina, care  in 2008 scria  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5110

Și îndrăznim să afirmăm “FĂRĂ ÎNDOIALĂ” tocmai pentru că Grieg este capabil să realizeze pentru noi toți asemenea exemplificări spirituale, prin aceasta el dovedind cât se poate de clar, pentru cei inițiati, că el este și rămâne un maestru spiritual al sistemului MAHA SIDDHA YOGA pentru toți cei care sunt pregătiți și deschiși să-l descopere, în vederea trezirii lor spirituale și a transformării lor spirituale rapide și sigure. 

Înțelegem de aici, Costicuță, că încă nu ești pregătit să îl descoperi, sau ți-ai dat seama că de acolo de unde e acum, nu o să-l mai descopere nimeni (în afară de gardieni și avocați) pentru multă vreme ?!

Regresul lui Gregorian Bivolaru de la stadiul de maestru și mentor al școlii MISA la cel mult mai vag, de “ghid spiritual” este doar o palidă încercare a “lupilor tineri” cu păr grizonat, de a-l transforma pe GB într-un fel de ghid montan cu valențe vag spirituale în tabăra de la Herculane, lăsându-le lor “sarcina” de a îndruma ca niște adevărați maeștrii, în meditații, turma cea docilă a șirurilor de cursanți aranjați în ordine zodiacală.

Mă aștept ca – dacă după data de 11 mai 2016, Gregorian Bivolaru rămâne în continuare musafirul insistentelor și acaparatoarelor lui gazde din Hexagon, articole ce preaslăvesc atotputernicia guru-lui precum acesta să dispară de pe yogaesoteric, iar yoghinii misani să își accelereze și mai tare evoluția spirituală, fiind impulsionați cu energie sextuplă, pentru că provine – nu-i așa ?! din Hexagonul pușcăriei franceze și sextuplu sună mai bine decât  triplu, că are și sex în compoziție !

După cum ne spune chiar acest copil bătrân al inteligenței creatoare, în tabăra de la Herculane “evenimente deosebite nu sunt, dintr-o anumita perspectiva”. Se referă probabil la perspectiva celui venit să colinde munții de la Herculane, cu ghidul în frunte. Doua vorbe mai incolo “geniul” tipografiei MISA revineși explică că e posibil să fie și niste “elemente noi”, meditatii si anumite aspecte legate de ipostaze dumnezeiesti !

Acu încep să înțeleg de ce nu vine MISA la o dezbatere în contradictoriu, cu argumente, la care să ne invite și pe noi ăștia chipurile anti. În realitate, nu au nevoie de noi ca să se contrazică cu cineva, pentru asta îl au pe Costică !

 Revenind la tabăra de la Herculane, e clar că lumea vine ca de obicei să cunoască lume, să aer curat, asane & plajă pe platou (dacă e soare !), spirale, mâncare bio de la țărani, conferințe (la care nu prea mai merge nimeni – că sunt aceleași banalități și platitudini repetate la nesfârșit), câte o băiță la ștrandurile termale sau la cădițe, mult amor (pe cât posibil cu continență) și eventual o mică drumeție pe munte.

Cu sau fără Gregorian Bivolaru “câmpul spiritual” al taberei rămâne același, căci “ghidul spiritual” “susține” cu “energie triplă” orice turist care vrea să își imagineze că evoluează spiritual la Herculane în perioada taberei yoghine.

Că tot veni vorba despre “ghid”, cineva mi-a povestit o fază care m-a amuzat teribil, deși la momentul respectiv m-a marcat serios.

Era tot așa, într-o tabără de Herculane sau Costinești, la o conferință “specială” numai cu “bărbații” de la MISA. “Ghidul” bagă mâna în punga cu bilețelele venite (cică !) din sală, și scoate un belet luuuung pe care îl citește cam 40 de minute cu glas tărăgănat.

Relatarea unui tip care pusese niște bani de-o parte, suficienți cât să-i ajungă pentru un an să nu muncească, an pe care și l-a dedicat (vezi Doamne !) practicii yoghine intense și perfecționării continenței sexuale, împreună cu iubita lui. Și ne “relata” respectivul cursant anonim despre rezultatele lui spectaculoase obținute prin practică perseverentă, cum după 3 luni avea orgasme intense cât portocala, după 6 luni cât camera, cum reușise el să își expansioneze prin amor cu continență conștiința cât blocul, și cât orașul în care locuia, de rămăsesem cu toții cu gura căscată și băleam de admirație, fremătând de nerăbdare să atingem și noi realizările fantasmagorice ale colegului nostru.

Cert este că am plecat de acolo plin de entuziasm și aspirație. În anii care au urmat, de practicat am practicat (am avut și program de oli-mudras din 3 în 3 sau din 6 în 6 ore, luni de zile), meditații intense (și de câte 5 ore pe noapte) și tot n-am atins nivelul din relatarea respectivă. Evident, mi-am asumat “vina” de a fi larvar și lipsit de perseverență (deși practicasem timp de 20 de ani yoga la MISA !), ca acum să aflu că biletul respectiv fusese scris în realitate chiar de Gregorian Bivolaru, care își dorise să ne “impulsioneze” astfel să realizăm ceea ce ne tot propovăduia de ani de zile, și astfel să ne “demonstreze” că “se poate”.

Cu astfel de păcăleli penibile am frecventat eu MISA timp de 20 de ani ! Ideea e că mulți au renunțat să se mai păcălească și iau ceea ce a mai rămas bun în taberele MISA: aer curat, oameni frumoși, meditații, drumeții, băi de soare și cam atât. Nu mă credeți ? Calculați câți cursanți vin în tabere fără să își facă legitimații de tabără și, câți din cei cu legitimații trag chiulul fără a participa la conferințele cojocarilor, advaiților și adinathananda-șilor misani, bătrânei cu ghiocei la tâmple și la ouă.

 • AntiMisa

  MISA – NISTE SECTANTI AROGANTI

 • Am fost acum cativa ani in trecere prin Herculane, in timpul taberei. Ca sa vad daca m-ar mai atrage acum, daca mai seamana cu ce a fost.

  Ca sa nu o lungesc: naspaaaa! Nu as mai reveni nici cum.

 • Infektion

  Pe tine însă se pare că te-au impulsionat bilețelele cu povești despre vindecarea cancerului prin dieta cu hrisca și cele cu efectele nocive ale vaccinurilor ;))

 • FREEDOM

  Costica asta mai este inca lasat sa fie purtator de cuvint ? PURTATOR DE CUVINT ar trebui sa fie doar unul care are cuvint si care e ceva de capul lui nu orice labar sau fraier demodat . Faptul ca acest rozetar agramat este in continuare purtatoru sectei nr 1 din univers arata de fapt valoarea ei . Este jenant acest soarice . Vazindu-i -prezenta- jalnica am inteles ca pot sa stau linistit ca am plecat din turma aia de oameni sarmani dpdv psihologic si asta a fost intarita se de miniinterviurile celor citiva cursanti care au aparut in filmare . Cind am auzit ca sint fericiti nevoie mare ca au stari am inteles inca odata ca traiesc in iluzii infantile . Toate starile lor obtinute in urma exemplificarilor nu sint decit stari de visare infantila , copilarii si e jenant ca dupa 26 de ani de yoga ei vin si se prezinta cu asa ceva . Asta arata ca inca habar nu au ce este cu adevarat real si important in zona asta spirituala in care ei chipurile se straduiesc de 26 de ani . TOATE STARILE lor spirituale sint niste chestii infantile , singura stare reala care conteaza este starea de A FI despre care habar nu au si o ignora total ei si mai ales asazisi lor lideri . Asta arata nivelul de gradinita al liderilor lor care inca viseaza la greu despre spiritualitate . In realitate fie habar nu au , fie stiu si prefera sa tina oamenii in orbire ca sa ii poata mulge de resurse ptr a trai si ei pe linga multimi si mai ales ptr a-si asigura un nivel confortabil de trai . CC este un individ mediocru dpdv al inteligentei si vazindu-l pe el si pe altii am simtit ca au ramas la unnivel de intelegere innapoiat , marunt si depasit . Dupa 26 de ani sa te prezinti cu abordarea asta expirata a spiritualitatii mi se pare prostie curata . Sint de acord ca acum 26 de ani lumea nu intelegea ce e real si important insa dupa anii astia liderii persista in continuare intr-o abordare infantila a spiritualitatii ,una de gradinita , ceea ce arata chiar nivelul lor de intelgere si experienta .. care este unul infantil . Singura abordare matura a spiritualitatii este cea vedantica a lui MOOJI si NISARGADATTA , RAMANA MAHARISHI , UGK si JK , POONJA . Atita timp cit liderii sectei continua sa iroseasca timpul =vietile oamenilor cu jucarii=stari de gradinita este tragic , in loc sa incerce sa deschida ochii oamenilor cu privirela adevarul fiintei lor . Asta arata ignoranta din partea liderilor . Si inca odata imi multumesc ca am iesit din povestea lor de gradinita , infantila . Povestea a parut valoroasa multi ani , a parut ceva matur si f tare insa de cind am virat-o spre MOOJI si ceilalati maestrii vedanta enumerati mai sus am inceputsa deschid ochii si sa constientizez abordarea copilareasca care este fundamentul acestui curs de yoga . Si din pacate ptr cei care inca mai merg acolo nu este sa utila daca cineva vrea cu adevarat sa se maturizeze psihologic si sa fie pe picioarele lui . Si in afara de posibilitatea de a te intilni cu sexul opus si de a pune de o relatie penibila in care cei 2 se mint -ascund -inseala natural si de a minca vegetarian si a merge in natura nu ai alta varianta … cu alte totul este ceva social condimentat cu iz de spiritualitate -yoga . De trezit la realitate , mai greu , aproape imposbil in acel mediu infantil . Ei nu inteleg sa acolo este o spiritualitate infantila , din contra se cred nr 1 din univers .. insa cu toate astea uite ca dupa 26 de ani inca nu are nimnei nici o realizare MAJORA sa zicem de la nivelul pratyahara in sus . As vrea sa vad macar unul care isi tine respiratia si intra in transa yoghina cu bataile inimii oprite macar citeva ore daca nu zile . EXISTA macar un lider care sa poata intra la vointa in transa yoghina ? Ca de congrese si tabere exceptionale cu dezvaluiri in premiera si initieri secrete nu mai este loc pe planeta asta de MISA . Exista un singur individ care sa isi tina suflu si sa-si opreasca bataile inimii la vointa ? Ca yoga este impartita in etape claresi distincte si nu zice nimeni de stari bune obtinute in urma unor intilniri cimpenesti fie ele tinute si la Herculane ? Aud ? Blogul asta e bun ptr ca poti spune ce vrei =simti fara sa te mai cezureze vreun COSTICA sau MUGUREL ca pe yesoterci si ar trebui ca oamenii sa isi exerite libertatea si sa intrebe ce vor , sa scrie ce vor si sa ii ia la intrebari pe liderii lor . NC , poti sa intri in transa yoghina la vointa ? Poti sa iti suspenzi suflul=bataile inimii ? Daca citesti si stiu ca citesti ar fi onest sa spui clar in fata cursantilor pe are ii mulgi de ani de zile de bani buni din care traiesti bine merci daca esti in stare de asa ceva . Pina la urma le cam esti dator cu o exemplificare de acest fel , ca de textieri si plagiatori e satula lumea . Si as vreasa ma inviti si pe mine , pe Rapcea si pe toti baietii rai care te critica aici ca sa vedem de ce esti in stare . Si as fi primul sau printre primii care voi recunoaste ca ai valoare daca faci asta . Yoga nu este despre conferinte si cursuri interminabile ci despre putere interioara de a trece dincolo de uman , iar suspendarea suflului este o realizare in yoga pusa la mare cinste . ARATA-TI IN SFIRSIT CEVA CONCRET , altfel nu faceti decit sa ramneiti niste farsori cu ifose de lideri spirituali . Nu ar fi nimic egotic , ci doar o exemplificare onesta a muncii voastre spirituale de o viata de care nu ar trebui sa va fie rusine ci intr-o stare de egalitate sa permiteti celor ce va urmeaza docil si plini de speranta sa se convinga ca e ceva de capul vostru . CURAJ .. ca tot vorbiti de el , nu o sa va huiduie nimeni .

 • Mahasha

  interesant blogul,il citesc uneori tocmai pentru a face comparatie cu ceea ce ni se prezinta noua la cursuri si de multe ori am vazut singura care e adevarul… cel prezentat si aici insa un lucru nu inteleg, de ce ii numesti misani ? Si eu fac yoga si nu ma aseman cu cei la care faci referire… nu e corect, nu crezi ?

 • MR

  Ai dreptate. Și îmi cer scuze dacă te-am ofensat cu denumirea de misan, însă nu am alta mai bună. Cum să spun: cursant yoga de la MISA ? Plus că simplii cursanți sunt oameni ok, de bună credință. În opoziție cu ei însă, sunt unii care au câștigat și au de câștigat (bani, sex, putere) de pe urma MISA.

 • FREEDOM

  Costica asta mai este inca lasat sa fie purtator de cuvint ? PURTATOR DE CUVINT ar trebui sa fie doar unul care are cuvint si care e ceva de capul lui nu orice labar sau fraier demodat . Faptul ca acest rozetar agramat este in continuare purtatoru sectei nr 1 din univers arata de fapt valoarea ei . Este jenant acest soarice . Vazindu-i -prezenta- jalnica am inteles ca pot sa stau linistit ca am plecat din turma aia de oameni sarmani dpdv psihologic si asta a fost intarita se de miniinterviurile celor citiva cursanti care au aparut in filmare . Cind am auzit ca sint fericiti nevoie mare ca au stari am inteles inca odata ca traiesc in iluzii infantile . Toate starile lor obtinute in urma exemplificarilor nu sint decit stari de visare infantila , copilarii , si e jenant ca dupa 26 de ani de yoga ei vin si se prezinta cu asa ceva . Asta arata ca inca habar nu au ce este cu adevarat real si important in zona asta spirituala in care ei chipurile se straduiesc de 26 de ani . TOATE STARILE lor spirituale sint niste chestii infantile , singura stare reala care conteaza este starea de A FI despre care habar nu au si o ignora total ei si mai ales asa-zisi lor lideri . Asta arata nivelul de gradinita al liderilor lor care inca viseaza la greu despre spiritualitate . In realitate fie habar nu au , fie stiu si prefera sa tina oamenii in orbire ca sa ii poata mulge de resurse ptr a trai si ei pe linga multimi si mai ales ptr a-si asigura un nivel confortabil de trai . CC este un individ mediocru dpdv al inteligentei si vazindu-l pe el si pe altii am simtit ca au ramas la un nivel de intelegere innapoiat , marunt si depasit . Dupa 26 de ani sa te prezinti cu abordarea asta expirata a spiritualitatii mi se pare prostie curata . Sint de acord ca acum 26 de ani lumea nu intelegea ce e real si important insa dupa anii astia liderii persista in continuare intr-o abordare infantila a spiritualitatii ,una de gradinita , ceea ce arata chiar nivelul lor de intelgere si experienta .. care este unul infantil . Singura abordare matura a spiritualitatii este cea vedantica a lui MOOJI si NISARGADATTA , RAMANA MAHARISHI , UGK si JK , POONJA . Atita timp cit liderii sectei continua sa iroseasca timpul =vietile oamenilor cu jucarii=stari de gradinita este tragic , in loc sa incerce sa deschida ochii oamenilor cu privire la adevarul fiintei lor . Asta arata ignoranta din partea liderilor . Si inca odata imi multumesc ca am iesit din povestea lor de gradinita , infantila . Povestea a parut valoroasa multi ani , a parut ceva matur si f. tare insa de cind am virat-o spre MOOJI si ceilalati maestrii vedanta enumerati mai sus am inceput sa deschid ochii si sa constientizez abordarea copilareasca care este fundamentul acestui curs de yoga . Si din pacate ptr cei care inca mai merg acolo nu este utila daca cineva vrea cu adevarat sa se maturizeze psihologic si sa fie pe picioarele lui . Si in afara de posibilitatea de a te intilni cu sexul opus si de a pune de o relatie penibila in care cei 2 se mint -ascund -inseala natural si de a minca vegetarian si a merge in natura nu ai alta varianta … cu alte cuvinte totul este ceva social condimentat cu iz de spiritualitate -yoga . De trezit la realitate , mai greu , aproape imposbil in acel mediu infantil . Ei nu inteleg sa acolo este o spiritualitate infantila , din contra se cred nr 1 din univers .. insa cu toate astea uite ca dupa 26 de ani inca nu are nimeni nici o realizare MAJORA sa zicem de la nivelul pratyahara in sus . As vrea sa vad macar unul care isi tine respiratia si intra in transa yoghina cu bataile inimii oprite macar citeva ore daca nu zile . EXISTA macar un lider care sa poata intra la vointa in transa yoghina ? Ca de congrese si tabere exceptionale cu dezvaluiri in premiera si initieri secrete nu mai este loc pe planeta asta de MISA . Exista un singur individ care sa isi tina suflu si sa-si opreasca bataile inimii la vointa ? Ca yoga este impartita in etape clare si distincte si nu zice nimeni de stari bune obtinute in urma unor intilniri cimpenesti fie ele tinute si la Herculane ? Aud ? Blogul asta e bun ptr ca poti spune ce vrei =simti fara sa te mai cezureze vreun COSTICA sau MUGUREL ca pe yesoterci si ar trebui ca oamenii sa isi exercite libertatea si sa intrebe ce vor , sa scrie ce vor si sa ii ia la intrebari pe liderii lor . NC , poti sa intri in transa yoghina la vointa ? Poti sa iti suspenzi suflul=bataile inimii ? Daca citesti si stiu ca citesti ar fi onest sa spui clar in fata cursantilor pe care ii mulgi de ani de zile de bani buni din care traiesti bine merci daca esti in stare de asa ceva . Pina la urma le cam esti dator cu o exemplificare de acest fel , ca de textieri si plagiatori e satula lumea . Si as vrea sa ma inviti si pe mine , pe Rapcea si pe toti baietii rai care te critica aici ca sa vedem de ce esti in stare . Si as fi primul sau printre primii care voi recunoaste ca ai valoare daca faci asta . Yoga nu este despre conferinte si cursuri interminabile ci despre putere interioara de a trece dincolo de uman , iar suspendarea suflului este o realizare in yoga pusa la mare cinste . ARATA-TI IN SFIRSIT CEVA CONCRET , altfel nu faceti decit sa ramineti niste farsori cu ifose de lideri spirituali . Nu ar fi nimic egotic , ci doar o exemplificare onesta a muncii voastre spirituale de o viata de care nu ar trebui sa va fie rusine ci intr-o stare de egalitate sa permiteti celor ce va urmeaza docili si plini de speranta sa se convinga ca e ceva de capul vostru . CURAJ .. ca tot vorbiti de el , nu o sa va huiduie nimeni .

 • FREEDOM

  Misto articolul compilat cu ceva de pe exmisa , insa le zici bine si indiferent cum ai fi tu in realitate tot ce ai zis aici de-a lungul anilor a fost corect . Asa ca tine-o tot asa , scoate la iveala ipocrizia acestor bagabonti . Cit despre turbarea lor , ar trebui sa isi puna problema daca e ceva in neregula cu ei vreodata .. asta e de fapt marea lor hiba . Niciodata nu isi fac o analiza sincera -onesta vzv de modul in care pun problema . Doar ei au dreptate si restul lumii este satanista . Noroc cu ei . A nu fi sinceri cu ei ii face sa nu fie sinceri nici cu cursantii lor pe care ii imbrobodesc de ani de zile cu vrajeala . In caietul de vacanta vesnic acelasi , se bate moneda despre tot felul de taine dezvaluite .. numai despre taina videochatului si japoniei nu se spune , taina care a fost dezvaluita aici mai mult ca nicaieri in alta parte asa ca a venit timpul so puna si p-asta in caietul lor de vacanta . Acest PISHEV GARGARIANOV , de ce nu vorbeste despre taina videochatului -japoniadei samd , niciodata ? Ptr ca este un ipocrit de meserie .. un ipocrit ordinar .

 • MR

  Mi-e lehamite și nu am nici timp să scriu prea mult pe tema asta. Dar mai sunt multe de “revelat”. Un viitor subiect de abordat ar fi acela al ashramiștilor trecuți de 40 de ani și care au format mici comunități la țară, în case cumpărate cu bani puțini, la sfatul lui GB. Evident, în locul lor au venit în ashram alți fraieri tineri, numai buni să muncească și ei 10-15 ani moca pentru gloria Mielului.

 • Neele

  Really MR? O clipa te-am lasat singur si a si intrat sa-si puna amprenta arasel si sa-si bata joc?

  Ei bine, din partea mea ai un site bleh.

 • MR

  @Nelee
  Ca sa il pretuiesti la adevarata valoare, pentru tine o sa pun taxa de acces, ca la taberele MISA.
  Multumita acum ?!

 • FREEDOM

  Fac tot felul de conferinte pe milioane de teme care de care mai copilaresti si marjeaza pe ideea ca continenta e mai importanta decit sinele , ca puterile cosmice sint mai importane decit sinele , ca exemplificarile de tot felul sint mai importante decit sinele ca asanele si mantrele si tehnicile predate de ei sint mai importante decit SINELE , ca metoda eficienta si salvarea pamintului e mai importanta decit sinele … ca congresele lor si shivaismul si kalachakra si toata povestea lor este mai importanta decit sinele ……. Toate astea arata clar ca liderii inca nu au inteles care este unicul lucru important si real dincolo de toata agitatia si zbaterea lor de a dezvalui taine peste taine si mii si mii de tehnici toate nefacind altceva decit sa tina omul in relatia subiect -obiect , intr-o visare despre un DUMNEZEU exterior lui si la care trebuie sa se milogeasca prin mai multe canale : primul fiind GB iar celellate marile puteri cosmice despre care un intelept a spus ca sint doar functii mentale in cadrul visului pe care il are subiectul unic =sinele . Deocamdata liderii in frunte cu liderul puscarias nu acorda locul intii celui mai important lucru din viata , SINELE , si tot ce fac si ce ofera sint doar povesti cretine -jucarii ptr adormiti .

 • FREEDOM

  Toata stufaria asta de metode si tehnici si informatii aproape ca au ajuns sa ascunda unicul lucru real si important =sinele , sa ajuns la o incilceala imensa din care cu greu mai poate aparea o stare de claritate vzv de fiinta reala . Este marea greseala a acestui curs care a ajuns sa oculteze prin el insusi SINELE in sensul de a-l ascunde printre miile de tehnici , metode , taine si exercitii care mai de care pompoase si stralucitoare insa inutile de la un cap la altul . Desi este simplu ei au facut ca SINELE sa fie greu accesibil tocmai prin acest stufaris nesfirsit de metode , tehnici si conferinte despre toate. Stai si te intrebi daca astia chiar mai stiu ce fac sau daca au stiut vreodata clar cu adevarat sau poate chiar au ajuns si ei sa isi piarda claritatea simpla sau daca fac intentionat ca oamenii sa isi piarda directia in labirintul oferit de ei de 26 de ani incoace . Din ce se vede se pare ca sint pe linga ceea ce trebuie , ceea ce este real si important . Bani sa fie , pizda tinara si frumoasa la discretie si in rest intilniri cimpenesti si auditii muzicale si bilci cu obiecte spirituale … asa a ajuns sa arate la o privire lucida toate intilnirile lor .

 • FREEDOM

  CoSTRICA asta tremura ceva in el , ii tremura buza , zici ca e de la UTC misa , asta minte inca de la masa din burta … ba baiatule ce plm mea ai frate de tremuri asa , parca ai fi la scoala in clasa 1-a ….. vb lu ala .. fete frumoase , pepeni , struguri ,muzica , e frumos si nu prea aicisa . Aia vechi mai aveau o prezenta cit de cit asta e subtire rau … da daca alt material nu e se descurca si ei cu ce au in magazie .

 • vivi

  La o conferinta speciala cu fetele acum multi ani a fost o ”relatare” similara de 2 ore cel putin (o aveam pana la un moment dat inreg pe 2 casete, o primisem de la cineva). Cred ca era doar o enciclopedie a viselor lui. Nu pot spune mai mult, ca am jurat. Inteleg din ce spui ca ne-a facut sa visam cai verzi pe pereti prin minciuna? Oare cate trebuie sa mai aud?

  In ce o priveste pe neele … chiar nu inteleg de ce o lasi sa bantuie pe aici.

 • FREEDOM

  Neli PROASTA SATULUI , nu isi mai ia pastilele la timp !!!! WTF ? Fata aia cu limba scoasa zici ca ai supt ceva si acu te lingi pe bot … a fost bun ? Neliiii cu tine vb , auzi ? Ti-a ramas niste carne printre dinti ?

 • Romeo

  Câteva detalii referitor la relatarea despre amor: Am trimis acel bilet la Costinești. Nu am amintit nume ca misa, maestru,etc. Așa am simțit. Doi amici, momentan instructori, și-au dat seama cine trimisese biletul. N-am folosit tehnici predate la curs, totul a fost dupa cum am simțit/intuit să fac.
  Cami Roșu l-a plasat în față, ca apoi citindu-l, el să completeze că și iubita ar fi trăit la fel.
  Nu sunt la curs de multă vreme.

 • nea cisu

  vivi incepi sa descoperi adevarul ultim divin printre aburelile maestrului.lasa caii verzi ca ai fugit dupa ei pina ai gasit fata morgana in desertaciuna desertaciunilor . toti se jura ca nu fura si sunt prinsi cu rata n gura .daca poti sa intelegi ca ,,ne a facut sa visam…,,ai facut un pas spre realitate tine o pe ,,dezaburire,, si o sa ai revelatii mari despre planul spiritual….

 • zamolxe

  @MR

  Jalnic. E foarte urât ce îți fac. Sunt sub orice critică și cred că ți-e lehamite să mai auzi de ei. Și mie mi-ar fi să fiu pus în situația ta.
  E clar că acum se duce o bătălie disperată pentru ciolan. Și în bătălia asta e clar că se pun bine cu cine trebuie și se aruncă să dea cu venin în „marii dușmani” printre care ești și tu. Patetic.
  Sunt curios să văd cum se va termina. Cine va fi noul „guru”…

 • @zamolxe

  nu as zice ciolan, aia ar presupune niste carne.

  Cred ca MISA e moarta si se vor imparti oasele – cladirile, ca asta e tot ce va ramane.

 • Neele

  Draga Free condom,
  Nu am facut nimic mai mult decat sa-ti traduc extrasul pe care l-ai prezentat.
  Faptul ca te-ai dus cu Rapcea in tabara la sarbatori campenesti, nu ma obliga pe mine in vreun fel, intelegi?

  Disssstractie placuta!

 • Neele

  Aviz si celor de aici si celor de pe exmisa:
  Nu va mai legati de diaspora in mod nenecesar caci nu va este nimeni obligat nici macar cu un scuipat.

  Cei doi martori de mai sus sper ca ati auzit de prima data si nu trebuie sa repet ca popa pentru babe surde.

 • prc

  “Niciodata nu s-a definit ca fiind maestru sau guru. Au fost doar niste inventii ale presei, si in special Bucurestiul face aceasta.”
  ————–
  Dalai Lama cand ar fi fost intrebat daca exista raiul crestin.
  A raspuns ca si daca nu ar fi existat el a fost creat prin aspiratiile milioanelor de credinciosi de-a lungul secolelor.
  La fel si cu maestrul.
  Chiar daca la inceput nu era acum este, datorita zecilor de mii de oameni care au crezut si l-au respectat ca pe un adevarat maestru.
  —————
  Abia astept revelatiile yoghinilor integrali asupra noii aure care se genereaza deasupra Parisului de cand e maestrul acolo.
  Pariu ca e “Golden” la culoare.

 • FREEDOM

  @NEELE, culca-te …

 • Neele

  Sigur, sa nu se vada ca la tine e contorul pe minus la practica spirituala.

 • Misa=secta

 • Eu

  Purtatorul de cuvant al misa, tocmai ce a recunoscut ca misa nu este scoala de yoga. Daca nu exista un guru in in frunte, un maestru, ceva, nu poate sa existe scoala yoga. Daca nu au maestru-guru, de unde au invatat ei yoga? Deci din scoala galactica de yoga misa a fost inlaturata iluzia (adica yoga) si a ramas ceea ce este real (adica prostitutie, sclavagism, minciuna si manipulare, suflete corupte complet de ego-uri) Foarte bine!

 • FREEDOM

  In final au ajuns sa recunoasca faptul ca nu sint yoghini , adica exact ce se spune aici pe acest blog . De ce ar vrea cineva sa se mai intoarca in secta asta , unde nu este yoga ? Au denumit fosta KY in ARM – activitate recreativa meditativa ..si in cadrul acestui gen de activitate fosta KY intra prostitutia mascata la PARIS si pe te miri unde . Fetitele fara minte inca cred ca prostitutia tine loc de KY-ARM , ptr ca este divin integrata de sus . Cit de handicapati mintal pot fi acele femei sa confunde albul cu negrul ? Daca zdreanta asta umana numita gb nu este maestru de yoga , daca secta lor nu e scoala de yoga , daca KY e de fapt prostitutie si daca ei au doar un ghid turistic in frunte atunci ce mai ramine ? Doar un grup care se iluzioneaza ca este spiritual . Cit de milog si nedemn poate sa ajunga cineva care ani de zile sa prezentat ca fiind maestru yoga si acum a ajuns sa isi nege fiinta doar ptr a scapa de pirnaie ? Acest gunoi uman chiar are vreun pic de demnitate asa incit sa isi accepte mizeria interioara si sa nu mai fuga din calea karmei pe care o face si de situatiile pe care DUMNEZEU=EXISTENTA i le da in cale ? Pina acum a spus mereu ca nu se misca nici un fir de nisip in manifestare fara vointa DIVINA .. atunci de ce se lupta sa fuga de ce ii trimite vointa divina .. de puscarie?De ce nu e in stare sa accepte vointa divina concretizata sub forma proceselor si pedepselor primite justificind mereu si mereu meschin si pervers ca este un complot la dresa lui . Nu asta ar trebui sa fie punctul lui de vedere ultim daca ar fi cu adevarat eliberat? Cind colo punctul lui de vedere este cel al lui unui om 100%cu fricile inerente de viitor si de pierdere a multor lucruri pamintesti . Asta este un om spiritual ? Distrusul asta este cumva vreun exemplu de ghid spiritual ? Vai de capul lui de cacacios ! Cine mai poate avea vreo consideratie fata de acest pacalici ce se da spiritual ? As vrea ca toti spalatii pe creier si dezechilibratii din secta asta sa cugete si ei macar odata la un lucru : de ce jegosul lor conducator nu se jura si el pe viata lui , pe sanantatea lui si pe libertatea lui pe BIBLIE asa cum ii conditioneaza de 20 de ani pe toti din jurul lui ? Nu cumva ca sa nu-si piarda privilegiul de a face mereu numai ce i se scoala pula in timp ce ei nu mai pot sa fie liberi psihlogic ptr ca le ingradeste el vietile intr-un mod foarte smecheresc si subtil legindu-i de el psihologic ? Daca a-ti gindi normal voi cei din secta ar trebui san\ incepeti sa intelegeti ca aveti si voi dreptul sa-i cereti si lui sa jure exact ca voi .. si la cit este l-ar ajunge karma rea pe care si-ar face-o extrem de rapid . Intelegeti ca nu are aceiasi masura ci una dubla . Ptr el nu e nici o restrictie iar ptr voi sint multe ? Asa va subjuga psihlogic si pri urmare si fizic cu totul si ajungeti sclavii lui . Numai ca nu vreti sa credti si sa vedeti asta ? A-ti ajuns sa luati colivia drept . Este atit de simplu si totusi va cedati liberatea incredibil de usor si prostesc . E pacat de vietile ptr ca vi le traiti in borcan.. in loc sa va dezvoltati liber in lumea asta mare .

 • FREEDOM

  In final au ajuns sa recunoasca faptul ca nu sint yoghini , adica exact ce se spune aici pe acest blog . De ce ar vrea cineva sa se mai intoarca in secta asta , unde nu este yoga ? Au denumit fosta KY in ARM – activitate recreativa meditativa ..si in cadrul acestui gen de activitate fosta KY intra prostitutia mascata la PARIS si pe te miri unde . Fetitele fara minte inca cred ca prostitutia tine loc de KY-ARM , ptr ca este divin integrata de sus . Cit de handicapati mintal pot fi acele femei sa confunde albul cu negrul ? Daca zdreanta asta umana numita gb nu este maestru de yoga , daca secta lor nu e scoala de yoga , daca KY e de fapt prostitutie si daca ei au doar un ghid turistic in frunte atunci ce mai ramine ? Doar un grup care se iluzioneaza ca este spiritual . Cit de milog si nedemn poate sa ajunga cineva care ani de zile sa prezentat ca fiind maestru yoga si acum a ajuns sa isi nege fiinta doar ptr a scapa de pirnaie ? Acest gunoi uman chiar are vreun pic de demnitate asa incit sa isi accepte mizeria interioara si sa nu mai fuga din calea karmei pe care o face si de situatiile pe care DUMNEZEU=EXISTENTA i le da in cale ? Pina acum a spus mereu ca nu se misca nici un fir de nisip in manifestare fara vointa DIVINA .. atunci de ce se lupta sa fuga de ce ii trimite vointa divina .. de puscarie?De ce nu e in stare sa accepte vointa divina concretizata sub forma proceselor si pedepselor primite justificind mereu si mereu meschin si pervers ca este un complot la dresa lui . Nu asta ar trebui sa fie punctul lui de vedere ultim daca ar fi cu adevarat eliberat? Cind colo punctul lui de vedere este cel al lui unui om 100%cu fricile inerente de viitor si de pierdere a multor lucruri pamintesti . Asta este un om spiritual ? Distrusul asta este cumva vreun exemplu de ghid spiritual ? Vai de capul lui de cacacios ! Cine mai poate avea vreo consideratie fata de acest pacalici ce se da spiritual ? As vrea ca toti spalatii pe creier si dezechilibratii din secta asta sa cugete si ei macar odata la un lucru : de ce jegosul lor conducator nu se jura si el pe viata lui , pe sanantatea lui si pe libertatea lui pe BIBLIE asa cum ii conditioneaza de 20 de ani pe toti din jurul lui ? Nu cumva ca sa nu-si piarda privilegiul de a face mereu numai ce i se scoala pula in timp ce ei nu mai pot sa fie liberi psihlogic ptr ca le ingradeste el vietile intr-un mod foarte smecheresc si subtil legindu-i de el psihologic ? Daca a-ti gindi normal voi cei din secta ar trebui sa incepeti sa intelegeti ca aveti si voi dreptul sa-i cereti si lui sa jure exact ca voi .. si la cit este de pervers l-ar ajunge karma rea pe care si-ar face-o extrem de rapid . Intelegeti ca nu are aceiasi masura si ptr el insusi ci una dubla . Ptr el nu e nici o restrictie iar ptr voi sint multe ? Asa va subjuga psihlogic si pri urmare si fizic cu totul si ajungeti sclavii lui . Numai ca nu vreti sa credeti si sa vedeti asta ? A-ti ajuns sa luati colivia drept viata libera. Este atit de simplu si totusi va cedati liberatea incredibil de usor si prostesc . E pacat de vietile voastre ptr ca vi le traiti in borcan.. in loc sa va dezvoltati liber in lumea asta mare .

 • FREEDOM

  Ptr jegoasa conducere a sectei : ar fi corect sa publicati pe esoterci o lista cu cei care vor primi daunele in bani in urma procesului cistigat la CEDO , ca la latrat despre fraternitate nu va intrece nimeni .. cu suma primita de fiecare , cu nume . Sau o sa directionati toti banii spre porcul ala de gregarianov ?

 • prc

  M-am uitat la spirala de anul acesta (Herculane 2016) si pare ca-s la jumatate fata de anul trecut.
  Nu cred ca-s mai mult de 250 de persoane acolo.
  E clar ca arestarea maestrului (ghidului) le-a diminuat atractivitatea.
  Maine e procesul la Paris?

 • Neele

  Pe langa structura oficiala exista structuri derivate, per ansamblu au ajuns inaintea ta oriunde in lume.
  Atunci nu merita a fi patata onoarea celor ce le-au fost victime cu banii lor murdari, nu merita.

 • Neele

  “De ce nu e in stare sa accepte vointa divina concretizata sub forma proceselor si pedepselor primite justificind mereu si mereu meschin si pervers ca este un complot la adresa lui .”

  Pentru ca i se fac oferte si se incheie intelegeri de care tu nu stii. Pentru ca tu ii vrei raul.
  Nu va indrazni niciodata sa-ti recunoasca realitatea in care el este unul rusinat si nu are cum sa-ti dea de inteles ca e rusinat. De aceea este un complot.

 • Neele

  “Pina acum a spus mereu ca nu se misca nici un fir de nisip in manifestare fara vointa DIVINA .. atunci de ce se lupta sa fuga de ce ii trimite vointa divina .. de puscarie?”

  E grav ca face acest lucru. Nu da un exemplu bun prin lipsa de constiinta.

 • FREEDOM

  Io nu-i vreau raul acestui PACALICI de oameni , ma gindesc ca scriind aici poate la un moment dat inca unul si inca unul din fostii mei colegi vor ajunge in punctul in care sa nu mai aiba nici un dubiu -indoiala vzv de adevarata lui fata si sa nu-si mai justifice mental toate aberatiile acestui escroc dindu-le tot felul de interpretari debile pe care le stim cu totii si in care nr 1 este -nu intelegi tu -…. . Ba pizdelor : lasa-ti interpretarile halucinante ptr ca sinteti distrusi psihologic de acest farsor . Factorul emotional actioneaza ca un blocaj impotriva discernamintului ferm care v-ar putea dizolva ceata mentala in care traiti si nu a-ti mai fi slabi emotional asa incit sa-i da-ti credit nelimitat . Sa dus jumate de viata , nu mai e timp de credit din asta debil , trebuie sa vada fiecare clar ADEVARUL FAPTIC care este un lung sir de minciuni , furaciuni , escrocherii si numai mizerii facute de acest individ si de cei de linga el . Voi creditati ca prostii cu timpul vietii voastre care va trece rapid si va traiti vietile intr-un borcan psihologic unde sinteti ingraditi cu multe reguli si cu multe concepte psihologice despre karma si DUMNEZEU . Cu tot ce va infasurat psihlogic -mental -emotional acest escroc au fost si sint povesti , credinte debile vzv de persoana lui . Nu intelegeti ca asta va subjuga in multe moduri subtile -fine si nici macar nu va mai dati seama ca v-ati irosit viata ? Acest KKT uman NU ESTE un om integru ca sa nu mai zic yoghin . Nu aveti decit de comparat viata oricarui maestru autentic indian sau tibetan cu a acestei panarame din tartasesti si veti vedea diferente fara numar . La asta e ceva real ? Intre ce spune si ce face este distanta cosmica . Nu se cunoaste omul dupa fapte ? De ce nu intelegeti odata ptr totdeauna ca ipocrizia rezultata intre ce spune si ce face il face sa fie o cauza pierduta ? Nu-i vreau raul deloc in sensul fizic . Vreau doar sa nu mai poata prostii pe nimeni niciodata in nici un fel si ca oamenii sa vada fata lui reala de escroc si mincinos si ipocrit . Asta trebuie sa ramina imaginea lui si poate ar trebui pina la urma scoasa o carte cu sute de marturii ale mizeriilor facute de jegosul asta ca sa nu ramina o imagine periata insa FALSA despre el . El nu merita sa ramina cu o imagine periata si cosmetizata ci cu exact aia care este reala si asta include mii de mizerii spuse si facute de acest rahat cu ochi . Asta ar fi corect si avem cu totii dreptul la aparitia unei carti cu faptele din spatele mastii ale acestei zdrente .

 • Neele

  M-au trimis la gradinita exmisa. Si eu ii banez de tot, uite asa!
  Pentru magaria de a mi-l baga pe gat pe RAM care e mana in mana cu Bumbaru de la Steaua Divina.
  Si bine ca am zis-o la timp. Cat era sa mai inghit cum dadeau din fund la mine?
  Nu inghit si pace. Sa se duca perversii la Bivolaru sa faca asa!

  @Freedom:
  Ok, zi-le mai departe! Dar sa stii ca nu are cine sa te plateasca pentru ceea ce faci. E karma yoga. Si mai mult, multi vor fi deranjati de ceea ce zici.
  Asta e situatia.
  Decat sa ma ascund pe dupa deget, mai bine stii de la bun inceput.

  @exmisa: Da da, trageti-va si in cap cu offtopic.
  Mamele de cursanti inca mor si voi spuneti ca sunt offtopic.
  I’m through with you si cu limbile de traduceri gratis.
  Exact sub nasul vostru isi fac de cap misanii si voua va pasa de offtopic.
  BLEAH!

 • Neele

  Dreptate sociala.
  Eu ajung sa vad stele verzi din cauza efortului si altii se sclivisesc in fata mea ca sunt deranjati la unghiute.
  Sunteti zero toti.
  Gata criza mea de nervi. Da, chiar, pana unde?

  Exista si forumuri decente nu numai mizerii care fug mai repede decat Bivolaru.

  “Desteptilor”, nici nu ma asteptam sa mi-o faceti voi bine pe matusi-mea ca sa beti paharul pana la capat.

 • Neele

  Tot @emisa: sunteti o adunatura de inepti, asta sunteti.
  Si securisti, asa!

  Securistilor! Sa-ti iubesti apropele nu sa-i dai in gat!

 • Neele

  @MR:
  Sunt cuiburi de misani la tara dar n-ai ce le face.
  Pentru ca sunt altii care advoca libertatea pentru ei si asta e.

 • @prc

  nu atat de arestare cred, cat de atitudinea de 2 bani dovedita de maestrul spiritual in momentul arestarii:
  – nu a recunoscut ca e e Bivolaru
  – a zis ca e cetatean bulgar

  Daca Grieg ar fi tras linie in nisip oriunde de-a lungul vietii ar fi castigat:

  – daca ar fi ramas pe
  “videochatul e prostitutie”
  accentul ar fi fost si azi pe yoga

  – “fara yama si niyama nu se poate yoga”
  ar fi avut si azi superioritatea morala

  – “tantricul nu are voie sa se foloseasca de bani/pozitia sociala ca sa atraga femei”
  incalcat din lipsa de autocontrol

  – “PSD e dusmanul nostru”
  ar fi avut si azi respect din partea celor care nu suporta PSD.
  Dar nu, el la cativa ani dupa 2004 deja ne-a cerut sa votam PSD

  Fara coloana nu se poate nimic pe termen lung, “maestre spiritual”.

 • Neele

  Daca apare vreun Pralaya sau RAM incoace o strangere calduroasa a mainilor in menghini.
  Amandoi de la coada vacii, amandoi si-o dispun in public.
  La cata tantra aveti pe voi, de ce v-ar opri careva?

 • Neele

  Adminului exmisa: pentru ceea ce tocmai ai facut, esti mental.
  Ma doare exact undeva ca ti-ai dori sa ai si persoane feminine pe forum.

 • anul 27 de yoga? lame..indulgence fara frontiere