De ceva vreme simt în facebook, pe site și în arhivele online, căutările febrile ale unora în trecutul meu, transpuse în răsuflarea umedă a mâncătorilor de căcat profesioniști de la MISA, care au primit misiunea de a mă compromite cu orice preț mediatic, miza fiind redobândirea credibilității – deja în picaj – a actualei conduceri.

Izul acesta fetid de fecale umede răzbate din mai toate materialele publicate despre mine pe siteurile controlate de misani. Săracii de ei, ar vrea să provoace o diaree colectivă, să scoată la lumina veceului ceva intern, ascuns sau compromițător cu care să împroaște lumea, dar din nefericire (pentru ei !) nu reușesc să emane decât niște flatulențe urât mirositoare, care le îmbibă cu miroasne toxice aurele de apărători ai dreptății și “adevărului adevărat”.

Mi-au luat la “interogatorii” toate fostele iubiri rămase la cursurile lor, toți foștii amici sau prieteni, caută cu disperare în memoria internetului orice referință cât de mică cu privire la mine sau trecutul meu, pentru a putea alimenta cu material putriscent foiletoanele infecte prin care urmăresc să mă demonizeze în mod monstruos în fața propriilor cursanți.

După fiecare articol publicat de mine, cei din conducerea MISA bucureșteană se adună în taină și se zvârcolesc plini de spume, căutând tot felul de soluții de a contracara efectul articolelor mele sau ale altor autori ce publică pe rapcea.ro

De-a lungul timpului au încercat (și uneori reușit): să îmi atace site-ul, să dibuiască parolele de acces în wordpress, să facă meditații împotriva mea (folosind inclusiv cu aparatura radionică de la piramidă), să îmi trimită foști colegi “binevoitori” la cules de informații proaspete sau cu “intoxicări”. Și evident, să mă amenințe în toate felurile: începând cu pedepse de milioane de ani în iad și până la plângeri penale închipuite.

Dacă aș avea ceva de ascuns, aș fi deranjat de perseverența cu care mi se scotocește trecutul. Însă, spre deosebire de liderii MISA, eu nu am chestii compromițătoare de ascuns, lucru care îi turbează și mai tare pe detractorii mei, care au impresia că toți oamenii trebuie să fie mincinoși, perverși și răi cum sunt ei.

În efortul lor penibil de a contracara cursanții care ar avea intenția să intre pe site-ul meu și să publice comentarii, folosesc arma fricii, afirmând că li se sparg mailurile celor ce scriu la mine pe site, uitând să amintească însă că majoritatea postacilor pro-misa de la mine de pe site se folosesc de mailuri fictive pentru a se loga.

După câte un articol apărut pe rapcea.ro, viața liderilor MISA devine un adevărat calvar. Vin oameni care îi întreabă, privindu-i în ochi, dacă este adevărat că au plagiat cărți pe care și-au pus semnătura, care îi întreabă de ce refuză o confruntare deschisă, filmată în direct – cu mine sau cu IntenseLight pentru a tranșa odată pentru totdeauna contradicțiile care îi sfâșie interior pe cursanții MISA. Iar ei înghit în sec, că nu au ce să răspundă. Majoritatea se apără, spunând că nu s-a primit acordul de la Grieg pentru organizarea unei astfel de confruntări publice, cu probe și argumente. Ceea ce e desigur, penibil. Trebuie să aștepți aprobarea de la “ghidul spiritual” ca să îți aperi propriul adevăr ?!

Da, cei care nu știați, Gregorian Bivolaru nu mai este maestrul sau gurul cursanților de yoga de la MISA.

Istoria MISA e rescrisă din mers de tot felul de Costici, care afirmă cu tupeu atunci când sunt întrebați despre “maestrul dumneavoastra” că Gregorian Bivolaru este ghidul lor spiritual, nu maestru. “Niciodata nu s-a definit ca fiind maestru sau guru. Au fost doar niste inventii ale presei, si in special Bucurestiul face aceasta.”

Uitați dovada în acest interviu, cu începere de la minutul 5.

Căutăm pe DEX și ce găsim  la definiția maestrului:  https://dexonline.ro/definitie/maestru

MAÉSTRU, -Ă, maeștri, -stre, s. m. și f. 1. Persoană care a adus contribuții (deosebit de ) valoroase într-un domeniu de activitate, fiind adesea considerată drept îndrumător, model, șef al unei școli, creator al unui curent etc.

Si iată definiția ghidului dată în DEX: 

GHID, -Ă, (1) ghizi, -de, s. m. și f., (2) ghiduri, s. n. 1. S. m. și f. Persoană care conduce și îndrumă un grup de turiști, un grup de vizitatori ai unei expoziții etc., dându-le explicațiile necesare; călăuză, cicerone.

Ce ne facem cu declarațiile fierbinți de fidelitate ale unora ca Marius Monete de pe vremea “Scrisoriadei”, care scria cu patos: “Pot doar să-ți spun, dacă aceasta mai contează pentru tine, că eu am ajuns să-l cunosc pe Dumnezeu prin Grația Maestrului meu Grieg… și nu sunt din fericire, singurul în această situație în aceasta școală. Știu că și tu ai obținut GRAȚIA REVELĂRII SINELUI tot prin GRAȚIA MAESTRULUI… și nu cred că aceasta este puțin pentru tine, dacă încă mai vrei să rămâi pe această cale spirituală.”

Vor trebui să șteargă de pe site, dar și din akasha și memoria fiecărui participant, evenimentul din 2012 din programul taberei de revelare a sinelui:  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7243

“Starea de comuniune cu Sinele Divin al Maestrului nostru Spiritual Grieg

Costică va trebui să îl corecteze și pe Nicolae Catrina, care  in 2008 scria  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5110

Și îndrăznim să afirmăm “FĂRĂ ÎNDOIALĂ” tocmai pentru că Grieg este capabil să realizeze pentru noi toți asemenea exemplificări spirituale, prin aceasta el dovedind cât se poate de clar, pentru cei inițiati, că el este și rămâne un maestru spiritual al sistemului MAHA SIDDHA YOGA pentru toți cei care sunt pregătiți și deschiși să-l descopere, în vederea trezirii lor spirituale și a transformării lor spirituale rapide și sigure. 

Înțelegem de aici, Costicuță, că încă nu ești pregătit să îl descoperi, sau ți-ai dat seama că de acolo de unde e acum, nu o să-l mai descopere nimeni (în afară de gardieni și avocați) pentru multă vreme ?!

Regresul lui Gregorian Bivolaru de la stadiul de maestru și mentor al școlii MISA la cel mult mai vag, de “ghid spiritual” este doar o palidă încercare a “lupilor tineri” cu păr grizonat, de a-l transforma pe GB într-un fel de ghid montan cu valențe vag spirituale în tabăra de la Herculane, lăsându-le lor “sarcina” de a îndruma ca niște adevărați maeștrii, în meditații, turma cea docilă a șirurilor de cursanți aranjați în ordine zodiacală.

Mă aștept ca – dacă după data de 11 mai 2016, Gregorian Bivolaru rămâne în continuare musafirul insistentelor și acaparatoarelor lui gazde din Hexagon, articole ce preaslăvesc atotputernicia guru-lui precum acesta să dispară de pe yogaesoteric, iar yoghinii misani să își accelereze și mai tare evoluția spirituală, fiind impulsionați cu energie sextuplă, pentru că provine – nu-i așa ?! din Hexagonul pușcăriei franceze și sextuplu sună mai bine decât  triplu, că are și sex în compoziție !

După cum ne spune chiar acest copil bătrân al inteligenței creatoare, în tabăra de la Herculane “evenimente deosebite nu sunt, dintr-o anumita perspectiva”. Se referă probabil la perspectiva celui venit să colinde munții de la Herculane, cu ghidul în frunte. Doua vorbe mai incolo “geniul” tipografiei MISA revineși explică că e posibil să fie și niste “elemente noi”, meditatii si anumite aspecte legate de ipostaze dumnezeiesti !

Acu încep să înțeleg de ce nu vine MISA la o dezbatere în contradictoriu, cu argumente, la care să ne invite și pe noi ăștia chipurile anti. În realitate, nu au nevoie de noi ca să se contrazică cu cineva, pentru asta îl au pe Costică !

 Revenind la tabăra de la Herculane, e clar că lumea vine ca de obicei să cunoască lume, să aer curat, asane & plajă pe platou (dacă e soare !), spirale, mâncare bio de la țărani, conferințe (la care nu prea mai merge nimeni – că sunt aceleași banalități și platitudini repetate la nesfârșit), câte o băiță la ștrandurile termale sau la cădițe, mult amor (pe cât posibil cu continență) și eventual o mică drumeție pe munte.

Cu sau fără Gregorian Bivolaru “câmpul spiritual” al taberei rămâne același, căci “ghidul spiritual” “susține” cu “energie triplă” orice turist care vrea să își imagineze că evoluează spiritual la Herculane în perioada taberei yoghine.

Că tot veni vorba despre “ghid”, cineva mi-a povestit o fază care m-a amuzat teribil, deși la momentul respectiv m-a marcat serios.

Era tot așa, într-o tabără de Herculane sau Costinești, la o conferință “specială” numai cu “bărbații” de la MISA. “Ghidul” bagă mâna în punga cu bilețelele venite (cică !) din sală, și scoate un belet luuuung pe care îl citește cam 40 de minute cu glas tărăgănat.

Relatarea unui tip care pusese niște bani de-o parte, suficienți cât să-i ajungă pentru un an să nu muncească, an pe care și l-a dedicat (vezi Doamne !) practicii yoghine intense și perfecționării continenței sexuale, împreună cu iubita lui. Și ne “relata” respectivul cursant anonim despre rezultatele lui spectaculoase obținute prin practică perseverentă, cum după 3 luni avea orgasme intense cât portocala, după 6 luni cât camera, cum reușise el să își expansioneze prin amor cu continență conștiința cât blocul, și cât orașul în care locuia, de rămăsesem cu toții cu gura căscată și băleam de admirație, fremătând de nerăbdare să atingem și noi realizările fantasmagorice ale colegului nostru.

Cert este că am plecat de acolo plin de entuziasm și aspirație. În anii care au urmat, de practicat am practicat (am avut și program de oli-mudras din 3 în 3 sau din 6 în 6 ore, luni de zile), meditații intense (și de câte 5 ore pe noapte) și tot n-am atins nivelul din relatarea respectivă. Evident, mi-am asumat “vina” de a fi larvar și lipsit de perseverență (deși practicasem timp de 20 de ani yoga la MISA !), ca acum să aflu că biletul respectiv fusese scris în realitate chiar de Gregorian Bivolaru, care își dorise să ne “impulsioneze” astfel să realizăm ceea ce ne tot propovăduia de ani de zile, și astfel să ne “demonstreze” că “se poate”.

Cu astfel de păcăleli penibile am frecventat eu MISA timp de 20 de ani ! Ideea e că mulți au renunțat să se mai păcălească și iau ceea ce a mai rămas bun în taberele MISA: aer curat, oameni frumoși, meditații, drumeții, băi de soare și cam atât. Nu mă credeți ? Calculați câți cursanți vin în tabere fără să își facă legitimații de tabără și, câți din cei cu legitimații trag chiulul fără a participa la conferințele cojocarilor, advaiților și adinathananda-șilor misani, bătrânei cu ghiocei la tâmple și la ouă.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares