Kriya yoga este o metoda, parte din yoga. Kriya yoga este o tehnica de meditatie ce provine din India inca din timpuri imemoriale. Este foarte simpla, bazata pe energia noastra vitala (prana), corpul nostru si mintea. De asemenea este o meditatie bazata pe propria respiratie. Kriya yoga poate fi practicata de oricine, nu are limita de varsta sau alt gen de criterii de selectie. Tehnica este practicata urmand traditia de initiere indiana „guru diksa”. Swami Nityananda Giri preda tehnica urmand linia lui Sri Yukteswaraji. „Prana” este energia pe care se bazeaza Kriya yoga. Practicanti de kriya yoga incep calatoria spirituala de la „prana”/respiratie si o incheie in starea de detasare(Transcendental Self). Aceasta kriya yoga ii ajuta pe practicanti sa-si cunoasca propria viata. Respiratia controleaza viata, cu alte cuvinte viata inseamna respiratie si respiratia inseamna viata. Cand respiratie inceteaza, evolutia noastra in acest corp se opreste.

baba

Swami Nityananda Giri este original din Statul Orissa, India. A fost initiat in kriya yoga in ianuarie 1994. A renuntat la toata activitatea sociala in iunie 2002, devenind calugar. Dupa aceasta a inceput sa duca o viata de monahala, locuind de atunci si pana in prezent in Rishikesh Himalaya. A devenit maestru in linia kriya yoga si din anul 2005 a inceput sa initieze in tehnicile specifice liniei avand multi aspiranti atat in India cat si in afara tarii.

Pentru mai multe detatlii puteti sa vizitati si urmaotoarele aderese :

www.nityanandagirikriyayoga.com

www.rajahamsakriya.com

https://www.facebook.com/KriyaYogaBucuresti

In Romania Swami Nityananda Giri vine pentru a doua oara, prima sesiune de initiere s-a tinut in noiembrie 2015 in Bucuresti, Sibiu si Cluj.

In aceasta sesiune, seminariile se vor tine in Bucuresti (seminar de 4 zile), Brasov (retreat de 5 zile) si Iasi (4 zile) incepand cu data de 09.06.2016.

In continuare va prezentam integral programul pe care-l are Swami Nityananda Giri in Romania si in Europa.

Programul este stabilit dupa cum urmeaza :

  1. In ROMANIA :
  1. In perioada 9-12 iunie(9,10,11,12- patru seri ) Seminar in Bucuresti (sesiune de initiere in kriya Yoga constant in tehnica preliminara de purificare navi kriya si transmisia, explicarea teoretica a tehnicii de kriya si initierea propriu-zisa de Kriya-yoga ).Pentru detalii privind adresa locatiei unde se va tine seminarul va rugam sa ne contactati telefonic sau prin maillul indicat mai jos. Donatie doar pentru cei care nu au initierea este de 200 de lei pe toata sesiunea de 4 zile.

Pentru cei care au luat initierea de la Swami Nityananda Giri sau de la Swami Shankaranada Giri participarea la seminar este gratis. Donatii separate , doar pentru kriyabanii care doresc si au posibilitati financiare, o pot face direct lui Swamijee. Programul de initiere va fi intre orele 18 si 22 ale fiecarei zi de seminar.

  1. In perioada 13-17( 5 nopti) iunie vo organiza un retreat la Brasov la Hotel Perla Ciucasului, hotel de 4 stele, pretul pentru camera de 2 persoane este 140 lei(750 lei/persoana pentru cele 5 zile, pretul include doar costurile fata de hotel) cu mic dejun inclus si acces la facilitati, piscina, jacuzzi. Donatia( si care este separat) pentru participare la seminar este de 200 lei/persoana.

Programul retreatului va fi diversificat si va consta in doua sesiuni de meditatii zilnice ghidate de Swamijee, sesiune de hatha yoga, tehnici de autoprogramare, tehnici de protectie. Vom avea o sesiune de creatie si creativitate de 2 zile, folosind pasta modelatoarea si pictura pe ceramica.

In cazul in care va hotarati, va rog sa-mi transmiteti cat mai repede un raspuns ferm, fapt pentru care o sa va trimit si un numar de cont in care sa puteti sa virati un avans de 50% din pretul cazarii (375 lei) pentru a putea face rezervarea la hotel.

  1. In perioada 19-22 iunie seminar la Iasi (sesiune de initiere in kriya Yoga constant in tehnica preliminara de purificare navi kriya si initierea propriu-zisa de Kriya-yoga ). Pentru detalii privind adresa locatiei unde se va tine seminarul va rugam sa ne contactati telefonic sau prin maillul indicat mai jos. Donatie doar pentru cei care nu au initierea este de 200 de lei pe toata sesiune de 4 zile.

Pentru cei care au luat initierea de la Swami Nityananda Giri sau de la Swami Shankaranada Giri participarea la seminar este gratis. Donatii doar pentru cine doreste, o poate face direct lui Swamijee.

Programul de initiere va fi intre orele 18 si 22 ale fiecarei zi de seminar.

Swamii mai tine seminar si extern astfel :

  1. In BULGARIA – In perioada 24-27 iunie seminar constand in sesiune de initiere in kriya Yoga constant in tehnica preliminara de purificare navi kriya, initierea propriu-zisa de Kriya-yoga ).Pentru locatie o sa va anunt ulterior. Donatie doar pentru cei care nu au initierea este de 25 EURO pe toata sesiune de 4 zile.

Pentru cei care au luat initierea de la Swami Nityananda Giri sau de la Swami Shankaranada Giri participarea la seminar este gratis. Donatii doar pentru cine doreste, o poate face direct lui Swamijee.

Programul de initiere va fi intre orele 18 si 22 ale fiecarei zi de seminar.

  • In ROMA- In perioada 02-07 iulie seminar (sesiune de initiere in kriya Yoga constant in tehnica preliminara de purificare navi kriya, initierea propriu-zisa de Kriya-yoga ).Pentru locatie o sa va anunt ulterior. Donatie doar pentru cei care nu au initierea este de 200 EURO pe toata sesiune de 5 zile.

Pentru cei care au luat initierea de la Swami Nityananda Giri sau de la Swami Shankaranada Giri participarea la seminar este gratis. Donatii doar pentru cine doreste, o poate face direct lui Swamijee.

Programul de initiere va fi intre orele 18 si 22 ale fiecarei zi de seminar.

P.S. Va rog sa-mi confirmati prezenta la evenimente din timp, pentru a putea face rezervari/ modificari cu privire la capacitatea salilor unde se vor tine seminariile.

O zi buna, Dan – Kriya Yoga

Tel. contact- 0727558691

Mail : avdanflesaru@yahoo.com

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares