Care mai e treaba pe la MISA ?

Săptămâna trecută judecătorii Curții de Apel din Paris au judecat cererea Statului Român de extrădare a lui Gregorian Bivolaru. Ce au decis, numai ei știu. În presa românească, știrile pe subiect au fost contradictorii: unii afirmau că judecata a fost amânată din nou, pentru a 4-a oară, fără să precizeze exact pentru ce dată și din ce motiv.

Alții o dădeau înainte cu faptul că se așteaptă în continuare relații de la Statul Suedez pe tema azilului politic obținut de Gregorian Bivolaru, iarăși fără elemente concrete, aruncând totuși la final aluzia că Statul Român are dreptul la recurs în cazul unei soluții nefavorabile.

O singură sursă preciza că soluția judecătorilor francezi a fost amânată pentru 25 mai. Adică exact de ziua Marii Puteri Cosmice a Timpului, Kali, din tradiția hindusă Dasa Maha Vidya.

Eu mi-am exprimat încă din capu` locului opinia că Bivolaru nu va fi extrădat în România, și am explicat și de ce. Mai nou, victoria la CEDO a celor 26 de ashramiști MISA îl îndepărtează și mai mult pe Gregorian Bivolaru de perspectiva unei reveniri în țară în cătușe.

Peste toate astea, vine și povestea polițistului francez care cică l-a urmărit 4 ani pe Gregorian Bivolaru prin Paris, până să-l găjbească la salonul de carte. Chestia asta sună așa, romanțios-fantastic, în genul romanului lui Victor Hugo, Mizerabilii, în care comisarul Javert îl vânează cu anii pe ocnașul fugar Jean Valjean.

Elementul fantastic se pare că se ține scai de Gregorian bivolaru încă din România, unde a reușit performanța de a fi singurul personaj public urmărit timp de 3 ani de către SRI pe criterii de siguranță națională pentru a fi în final trimis în judecată în urma probelor adunate pe siguranță națională pentru… raport sexual cu o minoră… un pic cam majoră – iar asta în timp ce Condrea, patronul Hexi Farma care a provocat moartea a zeci și sute de mii de români în spitalele din România, nu făcea obiectul niciunei urmăriri pe criterii de “siguranță națională”.

Să înțelegem de aici că actul sexual cu minore este un element de “siguranță națională” iar morții din spitalele tratate cu dezinfectanți-apă-de-ploaie NU !?

Interesant și surprinzător totodată este faptul că “sursa ta de Adevăr” (yogaesoteric și MISATV) cum își denumesc misanii în mod ironic între ei cele două site-uri oficiale de dezinformare a cursanților yoga de la MISA – au tăcut mâlc cu privire la procesul de extrădare, ceea ce mă duce cu gândul la ce e mai rău pentru Gregorian Bivolaru, că dacă era ceva de bine, imediat săreau să se laude.

În timpul acesta, apelul aflat pe rolul Curții de Apel Cluj trenează cu încă o amânare dată în luna iunie, în speranța “repatrierii” suedezului bulgar  aflat pe mâini franceze.

Să fie tăcerea de pe yogaesoteric începutul sfârșitului mentorului MISA ca lider al Mișcării ?! Se pare că da, judecând după luptele pentru putere și loviturile la gioale pe care și le dau între ei cei rămași la conducerea Școlii.

O dovadă în acest sens este relația încordată dintre “Advaita” Stoian și “shivaitul” Catrina, dată pe față la Herculane, la momentul când Catrina ținea o conferință la care depășise timpul alocat, iar Stoian i-a pus punct pe motiv că mai sunt și alte activități în program. Păi unde sunt vacanțele alea în care conferințele interesante se lungeau cu mult peste ora stabilită, dacă suscitau interesul publicului ? De când a devenit atât de principial cu programul Stoian, care îi calcă pe urme și chiar îl depășește pe Bivolaru la capitolul întârzieri ?!

Nu trebuie uitată nici situația disperată a Mădălinei Dumitru, minora din dosarul lui Gregorian Bivolaru, care mai nou este înveninată și învinovățită de fanaticii misani că din cauza ei suferă Aurollsonul în pușcărie, construindu-se cu răbdare de maniac în Mădălina un ditamai complexul de vinovăție.

 Și ca fata să nu cedeze psihic și să facă – Doamne ferește ! – vre-un gest necugetat (de denunț, eventual), este însoțită permanent de cineva de încredere din MISA, chiar și atunci când iese pe stradă. Rezistă Mădălina, că iese Grieg din pușcărie și te salvează din mănăstirea de măicuțe în care ești păzită.

Cam asta a fost starea vremii azi ! Mă duc să fac o meditație cu Kali…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *