Feed on
Posts
Comments

Săptămâna trecută judecătorii Curții de Apel din Paris au judecat cererea Statului Român de extrădare a lui Gregorian Bivolaru. Ce au decis, numai ei știu. În presa românească, știrile pe subiect au fost contradictorii: unii afirmau că judecata a fost amânată din nou, pentru a 4-a oară, fără să precizeze exact pentru ce dată și din ce motiv.

Alții o dădeau înainte cu faptul că se așteaptă în continuare relații de la Statul Suedez pe tema azilului politic obținut de Gregorian Bivolaru, iarăși fără elemente concrete, aruncând totuși la final aluzia că Statul Român are dreptul la recurs în cazul unei soluții nefavorabile.

O singură sursă preciza că soluția judecătorilor francezi a fost amânată pentru 25 mai. Adică exact de ziua Marii Puteri Cosmice a Timpului, Kali, din tradiția hindusă Dasa Maha Vidya.

Eu mi-am exprimat încă din capu` locului opinia că Bivolaru nu va fi extrădat în România, și am explicat și de ce. Mai nou, victoria la CEDO a celor 26 de ashramiști MISA îl îndepărtează și mai mult pe Gregorian Bivolaru de perspectiva unei reveniri în țară în cătușe.

Peste toate astea, vine și povestea polițistului francez care cică l-a urmărit 4 ani pe Gregorian Bivolaru prin Paris, până să-l găjbească la salonul de carte. Chestia asta sună așa, romanțios-fantastic, în genul romanului lui Victor Hugo, Mizerabilii, în care comisarul Javert îl vânează cu anii pe ocnașul fugar Jean Valjean.

Elementul fantastic se pare că se ține scai de Gregorian bivolaru încă din România, unde a reușit performanța de a fi singurul personaj public urmărit timp de 3 ani de către SRI pe criterii de siguranță națională pentru a fi în final trimis în judecată în urma probelor adunate pe siguranță națională pentru… raport sexual cu o minoră… un pic cam majoră – iar asta în timp ce Condrea, patronul Hexi Farma care a provocat moartea a zeci și sute de mii de români în spitalele din România, nu făcea obiectul niciunei urmăriri pe criterii de “siguranță națională”.

Să înțelegem de aici că actul sexual cu minore este un element de “siguranță națională” iar morții din spitalele tratate cu dezinfectanți-apă-de-ploaie NU !?

Interesant și surprinzător totodată este faptul că “sursa ta de Adevăr” (yogaesoteric și MISATV) cum își denumesc misanii în mod ironic între ei cele două site-uri oficiale de dezinformare a cursanților yoga de la MISA – au tăcut mâlc cu privire la procesul de extrădare, ceea ce mă duce cu gândul la ce e mai rău pentru Gregorian Bivolaru, că dacă era ceva de bine, imediat săreau să se laude.

În timpul acesta, apelul aflat pe rolul Curții de Apel Cluj trenează cu încă o amânare dată în luna iunie, în speranța “repatrierii” suedezului bulgar  aflat pe mâini franceze.

Să fie tăcerea de pe yogaesoteric începutul sfârșitului mentorului MISA ca lider al Mișcării ?! Se pare că da, judecând după luptele pentru putere și loviturile la gioale pe care și le dau între ei cei rămași la conducerea Școlii.

O dovadă în acest sens este relația încordată dintre “Advaita” Stoian și “shivaitul” Catrina, dată pe față la Herculane, la momentul când Catrina ținea o conferință la care depășise timpul alocat, iar Stoian i-a pus punct pe motiv că mai sunt și alte activități în program. Păi unde sunt vacanțele alea în care conferințele interesante se lungeau cu mult peste ora stabilită, dacă suscitau interesul publicului ? De când a devenit atât de principial cu programul Stoian, care îi calcă pe urme și chiar îl depășește pe Bivolaru la capitolul întârzieri ?!

Nu trebuie uitată nici situația disperată a Mădălinei Dumitru, minora din dosarul lui Gregorian Bivolaru, care mai nou este înveninată și învinovățită de fanaticii misani că din cauza ei suferă Aurollsonul în pușcărie, construindu-se cu răbdare de maniac în Mădălina un ditamai complexul de vinovăție.

 Și ca fata să nu cedeze psihic și să facă – Doamne ferește ! – vre-un gest necugetat (de denunț, eventual), este însoțită permanent de cineva de încredere din MISA, chiar și atunci când iese pe stradă. Rezistă Mădălina, că iese Grieg din pușcărie și te salvează din mănăstirea de măicuțe în care ești păzită.

Cam asta a fost starea vremii azi ! Mă duc să fac o meditație cu Kali…

loading...

22 Responses to “Care mai e treaba pe la MISA ?”

 1. mcraig says:

  Am impresia ca cineva face glume bune pe seama ta…
  Advaita nici macar nu a fost in tabara….! Iar conferintele lui Nicu au fost noaptea…fiind ultimele evinemente ale zilei! Deci despre ce vorbesti?

 2. mac gregor says:

  maine ii 25 mai. Momentul asteptat, poate poate!

  PS
  Chestia cu politistul francez nu mi se pare complet implauzibila. S-au vazut chestii si mai si.

 3. MR says:

  @mcraig

  Nu cunosc direct, nu am fost în tabără. Doar am fost sunat și mi s-a relatat povestea. Deci, luai-o sub beneficiu de inventar

 4. Mitica says:

  mincinosul de stoian si parsivul de catrina au de mult niste frictiuni neplacute si nelubrifiate.
  cam din 2008, desi tensiunile au aparut inainte de 2008.
  stoian il lucreaza de mult pe la spate pe catrina, olteanul s-a prins si de aia a fost atent o perioada apoi s-a plans la bivo, cica asta i-a chemat la el la Paris si i-a linistit putin, dar avand in vedere ce este in joc, stoian nu s-a potolit si catrina a reactionat. Atunci stoian a inceput sa-l barfeasca pe la intalnirile pe care le tinea el cu diferiti instructorasi din Danemarca, Anglia sau Franta. Pana la urma hai sa-i vedem la interval, parte-n parte. Cine o castiga?

 5. FREEDOM says:

  Degeneratu ala este pur si simplu paralel in eternitate cu ADVAITA ….. el chiar degradeaza conditia asta … omul este definit de sex , finante , cumetrie si a fost toata viata lui un sifonar de meserie .. datorita sifonului interior nativ a “reusit” in viata . Daca il iei la bani marunti este jenant . El este incarnarea ipociziei , meschinarie si sifonului . Adevaratul lui nume spiritual ar trebui sa fie Sri SIFON sau simplu ,SIFON. Despre celalalt pretios- shivaitul de carton- ce poti sa zici decit ca omul a facut un ban ca lumea conspectind si el din carti , conspecte transformate in cursuri originale de la mama lor .. adica chipurile de pe linie initiatica directa din INDIA …. . Pina la urma si cu casele alea detinute de CLAU are si ala dreptate .. de ce sa le dea lu G ca nu sint ale lui .. nu sint decit ale celor care au facut santier insa multi nu mai fac parte din grupare si asa ca de ce ar ajunge in miinile lui G ? Ce drept are G asupra lor mai mult decit fostii baieti de la santier in frunte cu BUDES , FERENTZ , RADU C , samd ? Fara acesti baieti nu existau astea . Si banii cu care au fost achizitionate cladirile vin de la cursuri , cursuri la care a lucrat din greu si CLAU . Asadar cum cuantifica G si ADVAIDECAPULLLUI munca lui CLAU de o viata ? Cum o cuantifica pe a santieristilor ? Asa sa ceri ashramurile inapoi din gura e usor , danu e deloc corect . Vor fi despagubiti vreodata cei 26 de ashramisti ? Cinde vorba de bani de dat altora sefii nu mai sint atit de vocali . Daca astia sint yoghini atunci eu sint astronaut . Aceasta scoala SI-A RATAT menirea initiala . Numai un prost nu poate vedea realitatea . Orice lucru are un final , si al acestei grupari este sigur . Strategia a fost eronata de la inceput .. a fost mai mult un bilci spiritual imediat dupa aparitia ei . La ora actuala este un esec total . In loc sa fie macar unu,doi yoghini de virf autentici aidoma celor indieni ce are MISA in schimb ? O turma mare de -instructori- cica , care nu sint in stare de NIMIC in spiritul real yoghin , iar cei din -virful- miscarii sint mai mult niste antrenori cu iz occidental decit de yoghini -asceti discreti si retrasi din viltoarea vietii sociale comune . Este suficient sa citesti despre yoghinii autentici din India si poti sesiza ca in MISA pur si simplu NU EXISTA ABSOLUT DELOC spiritul ala al yoghinilor autentici .In MISA exista yoghini de cartier , yoghini de oras , , yoghini de weekeend , yoghini de carton . Dupa ani de zile am ajuns sa inteleg din nou ceeace stiam si simteam cind am inceput drumul asta pe calea yoga si anume : o viata de ascet este cea mai inalta viata … adica sa ai samskarasuri d-astea e cea mai mare gratie posibila ptr cineva care vrea sa fie cu adevarat yoghin . Restul e can can MISA , serbari cimpenesti , divertisment yoga , spectacole cu iz de yoga , muzica buna , mincare gustoasa , fete frumoase , scirta scirta , serparie , sexuiala cu iz de yoga samd samd .

 6. FREEDOM says:

  Degeneratu ala este pur si simplu paralel in eternitate cu ADVAITA ….. el chiar degradeaza conditia asta … omul este definit de sex , finante , cumetrie si a fost toata viata lui un sifonar de meserie .. datorita sifonului interior nativ a “reusit” in viata . Daca il iei la bani marunti este jenant . El este incarnarea ipociziei , meschinariei si sifonului . Adevaratul lui nume spiritual ar trebui sa fie Sri SIFON sau simplu ,SIFON. Despre celalalt pretios- shivaitul de carton- ce poti sa zici decit ca omul a facut un ban ca lumea conspectind si el din carti , conspecte transformate in cursuri originale de la mama lor .. adica chipurile de pe linie initiatica directa din INDIA …. . Pina la urma si cu casele alea detinute de CLAU…. are si ala dreptate .. de ce sa le dea lui G ca nu sint ale lui .. nu sint decit ale celor care au facut santier insa multi nu mai fac parte din grupare si asa ca de ce ar ajunge in miinile lui G ? Ce drept are G asupra lor mai mult decit fostii baieti de la santier in frunte cu BUDES , FERENTZ , RADU C , samd ? Fara acesti baieti nu existau astea . Si banii cu care au fost achizitionate cladirile vin de la cursuri , cursuri la care a lucrat din greu si CLAU . Asadar cum cuantifica G si ADVAIDECAPULLLUI munca lui CLAU de o viata ? Cum o cuantifica pe a santieristilor ? Asa , sa ceri ashramurile inapoi din gura e usor , da nu e deloc corect . Vor fi despagubiti vreodata cei 26 de ashramisti ? Cind e vorba de bani de dat altora sefii nu mai sint atit de vocali . Daca astia sint yoghini atunci eu sint astronaut . Aceasta scoala SI-A RATAT menirea initiala . Numai un prost nu poate vedea realitatea . Orice lucru are un final si al acestei grupari este sigur . Strategia a fost eronata de la inceput .. a fost mai mult un bilci spiritual imediat dupa aparitia ei . La ora actuala este un esec total . In loc sa fie macar unu,doi yoghini de virf autentici aidoma celor indieni ce are MISA in schimb ? O turma mare de -instructori- cica , care nu sint in stare de NIMIC in spiritul real yoghin , iar cei din -virful- miscarii sint mai mult niste antrenori cu iz occidental decit de yoghini -asceti discreti si retrasi din viltoarea vietii sociale comune . Este suficient sa citesti despre yoghinii autentici din India si poti sesiza ca in MISA pur si simplu NU EXISTA ABSOLUT DELOC spiritul ala al yoghinilor autentici .In MISA exista yoghini de cartier , yoghini de oras , , yoghini de weekeend , yoghini de carton . Dupa ani de zile am ajuns sa inteleg din nou ceea ce stiam si simteam cind am inceput drumul asta pe calea yoga si anume : o viata de ascet este cea mai inalta viata … adica sa ai samskaras-uri d-astea e cea mai mare gratie posibila ptr cineva care vrea sa fie cu adevarat yoghin . Restul e can can MISA , serbari cimpenesti , divertisment yoga , spectacole cu iz de yoga , muzica buna , mincare gustoasa , fete frumoase , scirta scirta , serparie , sexuiala cu iz de yoga samd samd .

 7. mcraig says:

  MR: Asa usor publici un articol ca si cum ar fi un mare adevar?
  Am si eu numarul tau de telefon! Imi dai voie sa te sun? Ce alte articole mai vrei sa scrii?

  FREEDOM: Omule draga! Fa ceva cu scriitura asta….ca are tentinta sa injoseasca fiinta umana!
  Stiu ca e greu cu homo sapiens! Dar, zau asa…

 8. FREEDOM says:

  @MCCRAIG .. nu sint bun la gramatica , am recunoscut asta acu ceva timp … si nici nu ma intereseaza sa stiu perfect limba romana … nu asta imi da sa maninc .. cum m-am descurcat pina acu , asa o sa ies cu rindu la cap si de aici inainte … …, deci zi-mi clar ce problema ai ca te rezolv daca pot .Sti ce injoseste fiinta umana cu adevarat ? IPOCRIZIA , meschinaria , necinstea , minciuna , falsitatea unor indivizi care se chinuie sa-i conduca pe altii , gen SIFON Diamond … asta e urit si rau .. .. intelegi ?

 9. Yda says:

  Într-adevăr la Herculane Catrina a oprit o conferință interesantă spre dezamăgirea auditoriului. El a invocat argumentul că trebuie să se “încadreze în program”.
  S-a simțit că a spus acest lucru tocmai pentru a arăta că nu îi convine nici lui ce se întâmplă.
  Oare cine ar îndrăzni să îi sară la gât lui Catrina dacă nu se “încadrează în program” ?!
  Cine altul decât SRI Advaita Stoian !?
  SRI Stoian ăsta parcă are misiune să preia MISA cu totul și acum trebuie să îl dea pe Catrina pe spate, că îl încurcă.

 10. Mitica says:

  stoian viseaza de mult la sefia misa, si isi pregateste terenul de multi ani, cu mizerii specifice lui, luraturi pe la spate, minciuni, ademeniri si planuri josnice. Toti il vad ca pe urmasul bivolarului ca doar tot il imita el pe guru si la camasi si la calcatul pantorfilor si la mers. S-ar putea sa reuseasca paranoicul de stoian, cu masa aia amofa de la misa este posibil orice.

 11. Icsulescu says:

  Draga Mihai,
  Nu mai locuiesc in tara de multi ani.

  In ce priveste afirmatia de la misa cu 25 Mai, “Ziua Marii Puteri Cosmice Kali”:
  Daca cunoasterea misanilor ar fi mai vasta, si-ar da seama ca aceasta onomastica cu data specifica pironita in calendarul creștin nu poate exista in traditia indiana. Nu e ca si ziua lui Nea Nicu, aceeasi, si aia falsa… Si nu numai a lui Nea Nicu…
  Aceste evenimente religioase indiene se stabilesc cam asemenea Pastelui in traditia crestina. Toate au baza astrologica si se calculeaza de la an la an. Deci cand auziti ca “ziua lui Kali in India e pe 25 mai in calendarul nostru” ar trebui din start sa stiti ca asta e bullshit. Nu exista aceasta data de 25 mai corelata cu Kali in fiecare an. O Kali puja a cazut intr-adevar pe 25 mai, dar in 2008. Anual se calculeaza datile de Kali Puja, le puteti cauta, au loc mai multe anual.
  Ma minunez ca lumea are obloanele trase pe ochi si ca continua orbeste cu acest 25 mai “ziua lui Kali” ….

 12. genarul says:

  Obsedatii de la MISA posteaza pe prima pagina o fotografie care ilustreaza cum percep ei momentul nasterii lui Iisus Cristos si evident trendul pe care-l imprima in mentalul cursantilor.

  http://www.yogaesoteric.net/

 13. Neele says:

  Da Yoghinul, te-am auzit.

 14. genarul says:

  Cum s-ar spune, in noaptea in care s-a nascut Mantuitorul, la MISA aduce Santa Claus ceva pe intelesul lor.

  http://www.yogaesoteric.net/

 15. Daniel says:

  Crina Tencalec o cunoaste cineva !? Cand judecata celor din MISA e intunecata de propria propaganda mincinoasa prin aceasta finta.. PROOROCII MINCINOSI o sa va spun eu cine este aceasta fiinta .. ii place stind in genunchi ……….. http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/crina-tencalec-despre-justitie-si-yoga–18670

 16. mac gregor says:

  foarte dragut, dar cand o sa apara la cineva de la MISA rezultatele practicii yoga? Ca se fac 30 de ani, o generatie, si nici eliberati, nici iluminati, nici siddhis, nici macar yoghini. Nimic.

  sau nu se face yoga corect, si de aia nici rezultate nu au de unde sa apara.

 17. FREEDOM says:

  Corect necorect , ceva nu functioneaza si e greu de recunoscut , nu pot nici pe ei insisi sa se faca bine si cum am mai latrat pe aici nimeni nu poate arata ceva concret . Acu citeva zile a murit inca o fata de cancer ovarian .Deci poate cineva sa zica de ce daca de mincat maninca sattvic , daca sufletul il au trezit , daca fac amor cu continenta , daca se roaga si au la indemina laya cu puteri cosmice si kalachakra si tattve si ingeri si dhyani buddhasi si teofania si miscarea charismatica si si sisi sisisisi samd ce mai vrea DIAMOND HANDICAPATU si restul bagabontilor de pe acolo ? DE CE ? De ce numai morti si nici unul macar cu o mare realizare ? Numai din partea asta cu rele , de ce ? UNDE sint realizarile yoghine la cursantii sau instructorii MISA ? Poate GEORORIAN sa graiasca ceva ? Sa implinit vreo promisiune de pe afisul de inceput de an cu care se straduiesc din greu sa atraga oamenii ? A cita femeie este respectiva care moare de cancer la ovare sau de sin ? Din cite se stie de-a lungul anilor sint poate zeci de femei care mor de cancer ovarian sau de sin desi sint practicante yoga de 26 de ani sau unele chiar de mai mult , vezi MONICA CESA , vezi fosta iubita a lui NICOUAIE … Pai despre ce fel de yoga vorbim ? D-aia care in urma continentei rezulta cancer de sin sau ovarian ? Ce fel de efecte yoga sint astea ?De ce apar astfel de efecte inurma practicilor yoga in cadrul MISA ? De ce nu iese un lider in fata sa explice situatiile astea ? De ce tac cu totii ? E valida yoga pe care o predau ei si mai ales continenta sexuala ? Vin ele de la un maestru tantric sau de un dezechilibrat energetic ? Cel mai bine ar trebui sa GERORIAN sa-si asume faptul ca sub indrumarea lui au loc astfel de decese ciudate desi yoga lui e cea mai smechera dupa planeta si din univers . De ce nu-si asuma niciodata faptul ca sub indrumarea lui totusi zeci de femei au ajuns sa moara de cancer ovarian si de sin ? Pai ce diferenta mai este intre femeia din afara MISA care maninca carne fumeaza ejaculeaza sau nu are nici un orgasm intr-o viata si mahashaktiurile de la curs ca mor exact DA EXACT la fel ca alea din afara ? Nu ar fi corect ca pe afisul cursului sa se scrie -aviz femeilor care vor sa devina mahashaktiuri ca se mai moare ba tati si de cancere d-astea ovariene si de sin in urma continentei si amorului cu GERORIAN si INSTRUCTORII frunte , pai !!!!! Da nu va speriati fetelor ca poate voua nu si va intimpla – . Asa ar fi corect sa scrie ptr ca exact asa se petrec lucrurile in viata reala a multor femei de la MISA. Da aici e o mare problema : nici un meserias de frunte nu vrea sa isi asume realitatea asta , desi e o realitate incontestabila in MISA . NIMENI nu o face si totusi NU INCETETAZA sa ridice in slavi practicile continentei si yogai in cadrul MISA . Ce atitudine e asta ? O sa ajunga femeiele sa fuga de MISA la un moment dat ? De ce continua sa moara femeie de cancer ovarian si de sin in cadrul MISA si al practicilor de acolo ? De ce nu se face un studiu de caz pe tema=realitatea asta ?

 18. Neele says:

  “Acu citeva zile a murit inca o fata de cancer ovarian .”
  Dumnezeu s-o odihneasca!

  Cu urechile mele am auzit cum prescria imputitul reteta de cancer sub denumirea pompoasa de atributul nemuririi. Sa-l desconspir: a vrut sa ma flegmeze, Live.

  Ce pacaleala ca se schimba daca intra la inchisoare!
  Nicidecum! Aceleasi gheare netaiate.
  Ce pot sa afirm e ca nu crede in nici un Dumnezeu, e incult cat cuprinde, nu rationeaza deloc si e foarte incapatanat.
  Diferenta intre el si un animal este ca animalul poate sa iubeasca.

  Cu toata sinceritatea, nivelul MISA e de nunta de pisici de cartier, in cel mai bun caz.

  @genarul:
  Ai business card de la Kali: https://www.youtube.com/watch?v=ztUIo3andAk

 19. Neele says:

  genarul,
  Daca nu era gelozia in tine, nu raspundeai la cadourile lui guru.
  Ca atare Kali se confisca.
  Inapoi la asane!

 20. Neele says:

  @guru:
  Faci urat la inchisoare?
  Uuu, I’m scared.
  Pe tine cade casa, nu pe mine.

 21. Eu says:

  Sunt disperati de nr. mic de noi adepti, daca au ajuns sa puna asa fotografii, parca ar fi un site de cancan sau chiar porno, defapt energiile perverse strabat straturile de minciuni si apar in fata. Pe fata invita frustratii sexuali, nebagatii in seama, si profitorii la festine orgiastice. :))))) scoala misa=scoala de placeri carnale, de ego-uri exacerbate si de minciuni crase. Rusine sa va fie tuturor ioginilor de la misa, pentru ca sustineti asemenea system fariseistic, putred de josnicie si mojicie, nemilos de pervers.

Leave a Reply