Sunt din ce în ce mai mulți oameni care vând și cumpără on-line, însă sistemul nu este perfect pus la punct și lasă loc pentru înșelăciuni elaborate.

Din dorința de a atrage cât mai mulți vânzători și cumpărători, site-urile de vânzări on-line nu impun condiții celor ce apelează la serviciile lor, pentru a garanta siguranța tranzacțiilor. Astfel, s-a ajuns ca infracțtii inteligenți care au sesizat breșa de securitate, să o speculeze în dauna vânzătorilor naivi.

Iată pățania lui Bogdan Dumitru pe care acesta și-o descrie pe contul său de facebook:

Printr-o metoda foarte ingenioasa mi-am luat țeapă.
Ieri 19.05.2016 am fost sunat de pe nr 0724005910 cu privire la un MacBook ce il aveam de vânzare, domnul dorind sa ii facă si asigurare coletului am stabilit sa facă el comanda la curier si respectiv sa plătească asigurarea acestuia, după câteva ore am fost sunat de către „un curier” de la nr de telefon 0761748697, acesta ulterior a sosit la mine echipat cu vesta ce avea logo Cargus, a ridicat coletul si mi-a lăsat o copie de pe comanda.
Azi am sunat la Cargus, in sistem nu le apare comanda mea ci o altă comanda, nr curierului nu le este cunoscut, iar atât „curierul” cât si „cumpărătorul” au telefoanele închise.
In concluzie mi-am luat teapa, rog pe oricine poate sa ma ajute cu găsirea indivizilor si a laptopului sa ma contacteze, ofer 500€.
Nu îmi pasa dacă mai găsesc sau nu laptopul, pe ei ii vreau !
Bunul in cauza este un MacBook 12″ retina 2015, având SN: C02M04RGCN4.
Va rog daca doriți sa distribuiri aceasta postare !

 

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares