Sunt din ce n ce mai mulți oameni care vnd și cumpr on-line, ns sistemul nu este perfect pus la punct și las loc pentru nșelciuni elaborate.

Din dorința de a atrage ct mai mulți vnztori și cumprtori, site-urile de vnzri on-line nu impun condiții celor ceapeleaz la serviciile lor, pentru a garanta siguranța tranzacțiilor. Astfel, s-a ajuns ca infracțtii inteligenți care au sesizat breșa de securitate, s o speculeze n dauna vnztorilor naivi.

Iat pțania luiBogdan Dumitrupe care acesta și-o descrie pe contul su de facebook:

Printr-o metoda foarte ingenioasa mi-am luat țeap.
Ieri 19.05.2016 am fost sunat de pe nr 0724005910 cu privire la un MacBook ce il aveam de vnzare, domnul dorind sa ii fac si asigurare coletului am stabilit sa fac el comanda la curier si respectiv sa plteasc asigurarea acestuia, dup cteva ore am fost sunat de ctre „un curier” de la nr de telefon 0761748697, acesta ulterior a sosit la mine echipat cu vesta ce avea logo Cargus, a ridicat coletul si mi-a lsat o copie de pe comanda.
Azi am sunat la Cargus, in sistem nu le apare comanda mea ci o alt comanda, nr curierului nu le este cunoscut, iar att „curierul” ct si „cumprtorul” au telefoanele nchise.
In concluzie mi-am luat teapa, rog pe oricine poate sa ma ajute cu gsirea indivizilor si a laptopului sa ma contacteze, ofer 500€.
Nu mi pasa dac mai gsesc sau nu laptopul, pe ei ii vreau !
Bunul in cauza este un MacBook 12″ retina 2015, avnd SN: C02M04RGCN4.
Va rog daca doriți sa distribuiri aceasta postare !

 

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares