Vineri, sâmbătă și duminică ne vedem la ComicCon, la Romexpo !!!

Dacă mai are nevoie de vreo introducere, East European Comic Con este evenimentul anului pentru iubitorii de fantasy și science fiction. EECC va avea loc la Romexpo, ca și la edițiile precedente, în perioada 27-29 mai 2016.

Ne așteaptă o grămadă de surprize și noutăți, una dintre ele fiind faptul că va exista o competiție regională de gaming! Și vom găsi, de asemenea, toate lucrurile frumoase cu care ne-am obișnuit deja – întâlniri cu actori celebri, o zonă destinată jocurilor video, concursuri de cosplay, quiz-uri și câte și mai câte…

Organizatorii, Pineberry Studio și Kickoff Events, păstrează secret, pentru moment, celelalte nume de pe lista invitaților, însă ne dau asigurări că ediția de anul acesta va fi și mai și față de cea din anii precedenți. Nu ne-au dat detalii suplimentare, dar ne-au spus că pe această listă se află cineva din Game of Thrones.  

Sper să fie mama dragonilor !!!!

Personal, mă voi costuma în personajul de poveste Magnus Aurrolson, vrăjitorul care a reușit să scape de justiția română vreme de 13 ani !!!

Ne vedem acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *