Cum se preface că îl apără MISA pe Gregorian Bivolaru

Mă sună periodic simpli cursanți din MISA să mă întrebe ce mai știu despre situația lui Gregorian Bivolaru. Și le spun că nu știu nici eu mai mult decât ei. Majoritatea sunt nemulțumiți de faptul că pe yogaesoteric apar tot felul de bălării, dar nici o informație la obiect despre Grieg, despre stadiul procesului său din Franța – iar asta în condițiile în care la cursuri sunt îndemnați să se roage și să mediteze în cadrul programului de “salvare” a magistrului !

Deci, dragi foști colegi, nu pot să vă lămuresc despre situația din dosarul lui Grieg. Însă vă pot lămuri despre ceea ce se poate face (juridic vorbind) pentru anularea pedepsei de 6 ani și punerea lui imediată în libertate, și nu se face.

Coform art. 465 Cod Procedură PenalăHotărârile definitive pronunțate în cauzele în care Curtea Europeană a Drepturilor Omului a constatat o încălcare a drepturilor sau libertăților fundamentale ori a dispus scoaterea cauzei de pe rol, ca urmare a soluționării amiabile a litigiului dintre stat și reclamanți, pot fi supuse revizuirii, dacă vreuna dintre consecințele grave ale încălcării Convenției pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale și a protocoalelor adiționale la aceasta continuă să se producă și nu poate fi remediată decât prin revizuirea hotărârii pronunțate.”

Însă, pentru această cerere de revizuire, există o fereastră de timp limitată, de doar 3 luni, conform disp. art. 465 pct. 4 Cod Procedură Penală, “Cererea de revizuire se poate face cel mai târziu în termen de 3 luni de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, a hotărârii definitive pronunțate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Interesant este că deși cei de la MISA se laudă peste tot cu victoria obținută de către cei 26 de ashramiști MISA, hotărârea respectivă nu este folosită în nici un fel pentru a anula condamnarea lui Gregorian Bivolaru.

Eu dacă eram în locul celor de la biroul juridic al MISA, formulam până acum cerere de revizuire a hotărârii penale de condamnare dată de Înalta Curte de Casație și Justiție, căci probele în baza cărora a fost condamnat GB au fost adunate în cadrul aceleiași anchete declarate ilegale de către CEDO, fiind prin urmare ilegale și în dosarul în care Grieg și-a luat condamnarea de 6 ani. De făcut nu au făcut nimic până în prezent, căci dacă făceau, apărea pe site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde trebuia atacată hotărârea.

De asemenea, aș formula plângeri penale pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor împotriva tuturor polițiștilor anchetatori și magistraților care au instrumentat dosarul în care am câștigat la CEDO, care sunt aceiași care au făcut actele din dosarul lui Gregorian Bivolaru. Aș formula și pângeri la CSM pentru sancționarea lor pe cale disciplinară. M-aș îndrepta împotriva acestor procurori și judecători și pe calea prevăzută de legea specială privind atragerea răspunderii civile delictuale a magistraților în cazul hotărârilor de despăgubire date de CEDO.

Și dacă aș câștiga undeva, fie și un singur astfel de proces, aș avea deschisă calea revizuirii prevăzute de art. 453 Cod Procedură Penală pct. 1 lit a) (“s-au descoperit fapte sau împrejurări ce nu au fost cunoscute la soluționarea cauzei și care dovedesc netemeinicia hotărârii pronunțate în cauză;”) ;i d) („un membru al completului de judecată, procurorul ori persoana care a efectuat acte de urmărire penală a comis o infracțiune în legătură cu cauza a cărei revizuire se cere, împrejurare care a influențat soluția pronunțată în cauză;”).

Și aș depune dovezile tuturor acestor demersuri pe masa judecătorilor francezi care judecă cererea de extrădare a lui Gregorian Bivolaru, pentru a le da posibilitatea să facă o apreciere proprie asupra legalității hotărârii pe care statul român vrea să o pună în executare.

Însă, se pare că unii lideri de la vârful MISA nu își doresc prea tare să îl vadă pe Gregorian Bivolaru în libertate. Probabil că s-au săturat să îi tot suporte escapadele și cheltuielile extravagante, cu întreținerea haremului. Probabil că se fac economii importante cu GB în pușcărie, căci acolo nu poate primi zeci de femei săptămânal la “vizite conjugale”.

Să nu fi văzut cei din biroul juridic de la MISA aceste căi legale de a schimba hotărârea de condamnare de 6 ani ?! Mă îndoiesc, căci au acolo un colectiv ales, cu avocați cu experiență și chiar și o fostă judecătoare. În plus, îi văd destul de activi în numele lui Gregorian Bivolaru, căci o simplă căutare pe portalul instanțelor de judecată cu numele lui Grieg dezvăluie faptul că acesta a dat în judecată doar în 2016 mai multe persoane, având procese pe rol.

Deci, se pare că conducerea MISA îl apără pe Gregorian Bivolaru de calomnii, de Rapcea, Măruță, de reptilieni și raze cosmice malefice, dar nu prea ar mai vrea să îl apere de pușcărie. Interesant nu ?

 • Mihai

  Nu stabiliesti tu, omul parchetului, care este strategia juridica in cazul asta. Te rog inceteaza cu minciunile si cu zvonurile! Te faci de ras! Se prinde lumea ca esti un escroc la fel ca si Niturad http://ziarulancheta.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=10820:celestina-dobricescu&catid=45:stirile-saptamanii&Itemid=98

 • Un sincer hohot de ras pentru penibilitatea conducerii MISA. Care e penibila nu de azi de ieri, ci inca dinainte de 2004.

  Pe de alta parte, lasa-l omule sa faca puscarie, sa isi mai arda si el karma.

 • MR

  Tizule Mihai,

  Aici ești pe site-ul meu, și pe domeniul meu.
  15 ani experiență ca avocat, majoritatea de penal.
  hai, dă-mă pe spate cu faimoasa strategie de apărare ultra-eficientă prin care puteți rezolva problemele lui GB.
  Nu contest că sunt cu siguranță și elemente pe care nu le cunosc și de care trebuie să se țină seama, gen înțelegerile secrete pe care MISA probabil că le-a făcut cu oameni din servicii secrete, care i-au garantat atâția ani imunitate lui Bivolaru, urmând ca în schimb acesta sau voi în numele lui să nu loviți în procurorii, judecătorii, polițiștii și securiștii care au acțiunat în represiunea din 2004.
  Fă-mă de râs, abia aștept.

 • frodo

  iata ce reactie nerusinata are primul comentator. „strategia juridica”, haha, pe mos il va costa ca mereu a avut in staff curve cu pregatire juridica spre 2 lei, care isi ofereau serviciiile juridice fanatice decompensate, gen adina solomon si ce mai era pe acolo, lepadaturi ale stiintei juridice, dar poate vedete ale deschilotarii repetat consacrate. maestrul semidoct merita o aparare precum el insusi – semidocta. ei nu pricep ca put a secta de la distanta, de ani de zile. i-am penetrat si eu pe banii mei si la timpul potrivit voi descrie ce a ajuns misa.

 • Mihai

  Vrei sa ma tragi de limba? Esti foarte disperat asa-i? Te preseaza mafiotii din servicii si din procuratura sa afli ceva si ti-ai pierdut infornatorii? Ce intelegeri visezi tu care esti agent de influenta? GB a fost haituit si amenintat cu moartea ani de zile iar acum este detinut datorita unor ilegalitati ale mafiotilor camuflati in statul rioman! Tu esti unul dintre cei care l-au haituit pe nedrept! Daca vorbesti de intelegeri va veni vremea sa dai tu multe explicatii in multe procese in care asta ai facut.

 • MR

  Mihai,

  Crezi că dacă repeți la nesfârșit minciuna cu “Rapcea trădătorul, omul serviciilor, omul parchetelor, avocatul diavolului” o să devină un adevăr, cum spunea Goebels ?!
  Puiule, asta e doar manipulare ieftină.
  Eu nu vreau să îmi “divulgi” nimic mie. Eu doar am atras atenția asupra unor lacune și greșeli de începător în apărarea lui GB.
  Fii convins că GB nu a scapat în 2004 cu oameni ca tine, ci cu oameni ca mine și ca Niturad

 • Mihai

  Haha.. Chiar crezi ca mai pacalesti pe cineva cu felul cum rastorni la 180 de grade adevarul? Uita-te in oglinda. Nu te mai crede nimeni baietelule! Cei care te-au manevrat te-au pus sa te infiltrezi si sa faci diversiuni in prea multe zone sociale “periculoase” pentru sistem (yoghini, nationalisti, ortodocsi, samd) si in toate ai dezamagit total. Cu vaccinurile te-ai mai trezit acum un pic pentru te simiti direct vizat (sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa) dar chiar crezi ca pe tine nu te vor strivi la momentul potrivit? Crezi ca daca papusarii tai au pretins ca iti vor acoperi spatele chiar o vor face la infinit riscandu-si ei pozitiile si pensioarele?

 • FREEDOM

  @Mihai PROSTU SEF . GB a scapat si datorita lui MR , tembelule chiar nu pricepi ca MR a spus de bine ptr aparatorii lui GB ? Esti un fanatic model dupa tonul si starea in care iti behai starea emotioanala nebuna de asa zis aparator al lui GB . Ai starea unui adolescent caruia ii titiie curul la vederea unei jumatati de sin …ai dat in fiert de basicat ce esti . Cu bezmetici ca tine a mers povestea acestei secte 26 de ani . Azi sint oameni vechi la curs care nu mai privesc chiar asa de naiv spiritulitatea predata de GB ,sint oameni care au pornit respirind agitati de emotie acu 26 de ani insa intre timp s-au mai trezit din visarea indusa de MISA . Cu siguranta ca esti vreun ghertoi emotionat si surescitat …. ar fi mai bine ptr tine sa te mai linistesti ca nu ti-l fura nimeni pe tacto asta de-l crezi tu spiritual …el si-a facut-o cu mina =mintea lui aia creata de obsedat sexual si ,paranoic . E adevarat ca si statul la siciit multi ani insa nici el nu sa lasat in pace pe el insusi , producind-si in mod imbecil singur singurel numai probleme .. culmea mereu aceleasi de parca ori e batut in cap si nu pricepe ca trebuie sa se opreasca din timpeniile pe care le comite , ori e de-a dreptul tacanit mental si asta e ! Problema lui GB , nu este MR sau serviciile secrete ci chiar el insusi . Cu stilul lui prostesc de a zgirma in cacat fara sa fie nevoie . De intelepciune si viata traita cu cap nu mai zic ca se pare ca e paralel cu asa ceva . Asta si-a facut-o singur cu mina lui . Cind veti vrea sa vedeti asta ? Cind veti accepta sa va maturizati ? Cind va veti freca la ochi si veti incepe sa-l vedeti pe GB asa cum este el in realitate si sa nu mai traiti ca naivii cu o imagine intretinuta cu efort de el insusi si de cei din jurul lui ? Si cind veti inceta sa va surescitati singuri ca prostii incercind sa va faceti pres aparind un individ ascuns si egoist din multe puncte de vedere atunci cind cineva arata cite o particica din adevarata lui fata de dincolo de masca cu care umbla de o viata ?

 • MR

  Aha,
  Deci, pentru că nu mă crede nimeni a dat yogaesotric n-șpe dezminițiri. Este o lipsă de respect nu față de mine (sunt obișnuit să fiu înjurat: de la 15 ani eram înjurat că sunt yoghin a lui Bivolaru, după 35 an fost înjurat că sunt contra lui Bivolaru).
  Însă este o lipsă crasă de respect la adresa colegilor de curs, pe care crezi că îi poți manipula cu astfel de tehnici ieftine.
  Problmea celor de la vârful MISA este că se cred mai deștepți decât cursantul de rând, pe care îl pot prosti așa cum îi prostește pe toți Grieg.
  Voi v-ați prins cum face șmecheria Grieg și încercați și voi să îl copiați, numai că vouă nu vă merge, că nu aveți charisma lui.
  Deci mai ușor cu vrăjeala pe aici, că nu ține. Dacă ai ceva de spus la obiect, spune și gata, nu o tot scălda cu manipulări de doi bani

 • Free

  Grieg a acceptat sa invoce la Paris in apararea sa internarea la psihiatrie si diagnosticul psihiatric din 1989. De ce nu ar fi de acord cu corelarea juridica a victoriei celor 26 la CEDO cu condamnarea sa la 6 ani de la Inalta Curte, daca asta il scapa ?
  Iar acest postac Mihai, criticandu-l pe MR in mod pervers, in loc sa-i multumeasca pentru articolul foarte util lui Grieg, ne arata ca este dusmanul lui Grieg de fapt.

 • alexman

  Acest articol este o adevarata consultanta. In loc 1000 euro in contul lui MR, sau macar un simplu “multumim vom lua in considerare”, el primeste suturi. Chiar ca nu merita ajutati unii oameni. Prostul nu-i prost destul daca nu-i fudul. Nu aveti decat sa va chinuiti cu strategiile voastre super secrete. Asteptam cu interes rezultatele lor. Extrapoland, pana acum rezultatele voastre deosebite continua sa fie zero la eliberati si din puscarie si din maya. Vreau omul sa de-a o mana de ajutor si e refuzat cu indarjire. Cu adevarat discernamantul spiritual ramane bijuteria cea mai de pret, altfel albul va fi vazut ca negru si invers.Continuati baieti!

 • Mihai Vasile

  Mihai..trebuie sa te uiti tu in ograda Mis.. Si nu mai vorbi. Esti partas la ce face Mis.. Esti un jeg de om..

 • FREEDOM

  Bouu de MIHAI VASILE a uitat ca acest MR a pus umarul serios la eliberarea ghidului lui , sint atit de multi cretini incit e de necrezut cit pot sa fie de prosti unii … acesti 2 bouleni sint dovada lipsei de inteligenta si de indobitocire , indoctrinare , ura prosteasca si intoleranta in loc de discernamint , claritate , viziune superioara a situatiei reale in care se afla ghidul lor zapacit si liosit de coerenta in actiuni . Asta e ,se confirma ca prostia la MISA este la ea acasa cu nimic mai prejos decit in afara sectei . Atitudine sectara de la o posta.. ,lipsa de recunostinta , de inteligenta si de discernamint la cei doi papagali debili de mai sus. Cum poate fi MR un jeg de om cind ti-a eliberat ghidu turisitic ? Orice om normal ar spune un MULTUMESC numai boii il ataca .

 • mcraig

  Apelez la bunul tau simt pentru a restabili adevarul celor afirmate mai sus in comentarii. Dupa cum stii, cele savarsite de tine in 2004, au fost doar o parte infima din tot ceea ce s-a facut atunci. Nu spun ca nu a fost important … dar a fost doar o mica batalie castigata in conditiile in care lupta cea mare s-a dat in alta parte.
  Fara azil, Grieg ar fi fost extradat si victoria obtinuta de tine prin viciu de procedura ar fi ramas doar o vaga amintire, pentru ca oricum, fara azil, Grieg ar fi fost inchis.
  Iti reamintesc, ca la nivelul anului 2005, Suedia semnase deja tratatul de aderare a Romaniei la UE. Ca avocat, banuiesc ca intelegi insemnatatea acestul lucru la fel cum stiu ca intelegi ca piesa cea mai grea in toti acei ani a fost obtinerea azilului, la care tu, din nefericire, nu ai contribuit nici macar cu un stranut. Procesul in Suedia s-a desfasurat in niste conditii complet diferite fata de Romania si doar cine nu a trecut prin astfel de lucruri poate sustine contrariul. Repet, nu vreau prin acest mesaj sa minimizez importanta faptelor savarsite de tine in 2004. Doar ca lucrurile trebuie asezate in ordinea lor fireasca.
  Trist este ca toti cei ce au facut posibile aceste lucruri tie iti place sa-i mentionezi in postarile tale doar negativ, coborandu-I pe ei dar in acelasi timp ridicandu-te pe tine…. 
  In concluzie, ce faci cu adevarul, a fost si va ramane doar alegerea ta…

 • Mihai Vasile

  Freedom..imi cer scuze daca ai intales gresit…nu este vorba de Mihai Rapcea…Nu atacam pe Mihai…Am tot respectul pentru el

 • Mihai Vasile

  Freedom..imi cer scuze..nu era vorba de MR..AM RESPECT PENTRU MR..

 • Son of Man

  Familia Bodnariu și-a recuperat copiii, poate poate și familia lui Bivolaru își va recupera fiul ;))

 • Pai la misa GB nu e fiul ci tatucul lor :))

 • Neele

  MR ca tot ai acest site, daca imi dai voie sa adresez unor grei in judecata intrebarea:
  Cine iti da tie dreptul sa vii peste mine?
  Ca ce chestie? De unde iti permiti treburi de genul acesta?
  Suntem prieteni de asternut si nu stiam sau cum?

  Controleaza-te pana nu te controlez eu!

 • Neele

  Deci pe aici mi-a fost iesirea.
  Thanks! Take care!

 • MR

  @Neele

  Eu nu am “venit peste” tine cu nimic. Nu înțeleg la ce anume faci referire.
  Dimpotrivă, au fost persoane care mi-au reproșat că nu te-am cenzurat, permițându-ți să postezi comentarii în mod excesiv, unele cam pe lângă topicul discuțiilor.
  Genul ăsta de ieșiri mă fac să îmi pun întrebarea dacă nu cumva te cerți cu niscava persoane imaginare…

 • Scuza-mi intrebarea pentru ca stiu ca l-ai ajutat pe Bivolaru sa fuga, dar nu cumva din faptul ca el inisista a fi azilant in Suedia, sa incerce nu numai sa se scoata pe sine nevinovat dar in acelasi timp si ca scoala nu ar fi o secta?
  Si
  Cum trebuie sa se simta fostii cursanti cand sunt judecati de justitia romana in timp ce el si secta sunt sub protectia azilului?

 • FREEDOM

  @MIHAI VASILE , scz am inteles gresit , am inteles ca te-ai referit la primul MIHAI . SCUZE . O seara placuta .

 • FREEDOM

  @ NILEOUA , soro am observat ca esti cam zuza , lauza sau ai baut apa la ciini … esti hilara … , iar ai uitat sa-ti iei pastilele la timp ? Soro deschide televizoru ca au inceput desenele animate . Pfffff !

 • Pai asa o fi, dar cei care incearca sa-l repatrieze sunt cei care l-au facut nu adoratorii pe care a facut el ;))

 • Neele

  @Cuminecatura:
  Asta stiu.

  @MR:
  Hai Rapcica, sa te vad inca o data cum nu dai tu doi bani pe nimeni din cursanti pentru guru!
  @@@@ …Asa iti joaca ochii la el. : )
  Stii ce primesti tu in schimb? ciu-ciu. Vei fi un simplu spalat pe creier. Si vei avea de dus munca de lamurire cu victimele. Sa te vad daca iti mai da mana sa-i iei apararea!

  Ce scrii tu in articol? Ca as face si as drege si asa si asa si pe dincolo… De unde bre atata elan?

  Ce povesti aud de la tine, haleleu… mi se indoaie nu doar vajra cimi se strica si clopotu’.

  Am si o simpla curiozitate: La ce iti trebuie sa rupi juramintele pe care le-ai facut in biserica, ha?
  Ce-i asta in Romanica? Futai generalizat?
  Ia incepe tu prin a-ti respecta angajamentele luate si mai usor cu cenzura la mine ca am de gand sa ma sfintesc. Uite asa, sa crape Cuminecatura de chooda!

 • @Freedom:
  Da, da, ti se iau si drepturile de a fuma. Te agita si nu-ti face bine.
  Si ca tot i-ai mentionat, sa nu uiti sa dai apa la caini!
  Sa poata sa dea din coada mai departe si sa se tina dupa tine.
  Sa-mi spui daca nu-ti convine!

 • Cand am plecat de acasa, am lasat unei vecine, o planta mare cu frunze late luata de la Steaua Divina ca o dadusera afara. Cum necum, vecina s-a imbolnavit.
  Stiu ca e ridicol dar pun asta pe seama plantei.
  Daca citeste vreun Bivolar aici, sa-l arda pe suflet cu fierul rosu boala ei ca a fost si ramane femeie curata chiar si in boala.
  Sper ca s-a inteles din prima, persecutatilor ce sunteti!

 • emil

  Un discurs logic are intotdeauna farmecul lui ,mai ales atunci cand este in suficienta masura argumentat, iar impotriva lui se pot aduce cel mult invective.Aici fiind un camp de batalie ma simt dator sa va spun ca sunt un nimeni care s-a lasat de curs acum vreo doi ani,cu un regret care probabil multora va este familiar…. insa simplu zis nu mai simteam acolo iubire si grija reala fata de sufletele intrate pe poarta scolii.Port cu mine amintirea primei instructoare care a stiut sa ne sadeasca fara a folosi cuvinte indemnul de a a face yoga,de fapt spiritualitate si nimic altceva.Eram “cam” ateu la ora aceea si totusi tin minte usurarea simtita si lacrimile din timpul primelor meditatii cu Iisus , de faptul ca scoala nu combatea nici o alta cale spirituala…apoi trairile covarsitoare ale revelarilor de ipostaze ale manifestarii lui Dumnezeu Tatal. Postez aici fiindca prefer atmosfera in care oamenii aleg sa isi foloseasca propriile cuvinte si am si fost amuzat la ora cand am citit aici un articol comparativ intre cotele de audienta ale celor doua situri…evident care.Fac acest lucru pentru ca voi , cei care va razboiti aici, sa stiti ca in mod extrem de probabil mai exista multi altii ca mine care astazi mai practica de capul lor si dupa puterile proprii si care nu pricep de ce in mod logic din acest razboi in care multi reusesc cel putin ocazional sa isi piarda stima fata de ei insisi si respectul pentru universalitate… de ce, spuneam, nu apare odata o noua sau alternativa scoala romaneasca de yoga,pentru ca nevoie stiti ca este.Tot ce este manifestare este supus si declinului, deci si MISA…devine tot mai evident.Sunteti probabil destui Yoghini suficient de avansati ,”dizidenti” si imi aduc aminte ca odata puneam contrariat intrebarea de ce trebuia sa li se “retraga” unora din cei desprinsi initierile…si cum o fi aratand lucrul acetsa in subtil..si n-am primit nici un raspuns multumitor.Scoala lui Grieg a devenit din pacate un hatis de reguli in care Yoga se va vinde la suta de grame.Si am facut si eu in sinea mea o vorba: cu cat mai multe reguli , cu atat mai putina iubire. Luati si voi, care puteti,adunati si plagiati…o gramada de nestiutori si poate prea putin simtitori ca mine au nevoie de aceasta.Eu nu l-am visat niciodata pe Grieg si nici nu i-am vorbit in gand,ca altii atatia…insa stiu un lucru: ii sunt mereu recunoscator si il cinstesc pentru ca multumita lui eu simt acum si stiu ca ii apartin lui Dumnezeu Tatal.Mai sunt atat de multi ca mine si mai trebuie sa fie atattia care au nevoie…

 • “de ce trebuia sa li se “retraga” unora din cei desprinsi initierile…”
  Pentru ca el insusi n-a avut copii. Citeste judecata lui Solomon!

 • Nu iti apreciez lipsa de sinceritate: vii abia dupa 2 ani sa spui?!?.
  Abia dupa ce ai fost pus pe portativ?!?
  Urat din partea ta! Sa ramai cu regretele! Si cu manifestarea.
  Pentru ca evident ca in capul tau Grigoras e Dumnezeu iar restul demonici.

 • Santieristule, Rapcea nu-i sef de echipa pentru ca nu exista nici-o echipa.

 • sebastian

  Sper ca cei din MISA să citească acest articol al tău și să pună în practică aceste sugestii de apărare pe care le oferi. Mă întristează gândul ca Grieg să fie închis în România unde ar putea intra pe mâna unor oameni ce ar fi în stare să manifeste răutate la adresa lui. Nu este deloc îmbucurătoare decizia extrădării lui. Cei din MISA ar trebui să înceteze să se apere calomniind la rândul lor. Și toți să fim mai buni, unii la adresa altora. Căci uităm, dar cu toții nu suntem decât un singur trup. Să ne gândim la exemplul lui Iisus și să acționăm în consecință : “Binecuvantati pe cei ce va blesteama, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va vatama si va prigonesc” (Matei 5, 44).

 • FREEDOM

  Am aflat ca G ar putea fi extradat in ROMANIA si sincer nu ma bucura ptr ca totusi este omul are mi-a deschis lumea asta spirituala , nu tata sau mama sau vreo ruda ..asa cum este el totusi a facut ceva ptr mine . Totusi aceste situatii puteau fi evitate comlet daca era mai atent -lucid sau cum vreti sa spuneti . Daca sti ca poti preveni si nu o faci ce e asta ?

 • eh, io ma gandesc la cate victime a facut bivolaru, cati au murit de tot felul de boli, una mai ciudata ca alta, si pe cati i-a facut sa se impiedice si sa-si rateze viata.

  Imi trece compasiunea instant.

 • Si nu poate sa sustina ca a facut-o din greseala. A zis foarte bine, dupa care a facut opusul.

  Numai cuplurile pe care le-a despartit aiurea, pentru ca nu suporta sa vada cupluri fericite in jur, cata karma negativa si-a acumulat.

 • FREEDOM

  Pina la urma fiecare doarme asa cum isi asterne . Sa fie sanatos si poate va incepe si el sa reflecteze la actiunile lui bezmetice .pina la urma nu cred ca este asa de greu sa isi dea seama ca daca inceteaza sa faca ce face de obicei de-o viata rezultanta se schimba . Este posbil sa fi uitat complet definitia nebuniei – sa faci mereu acelasi lucru si sa te astepti la un rezultat diferit- . Cred ca a uitat si ca -totu este posibil dar nu totul este permis- , a uitat si ca toti sint supusi incercarilor spirituale ca de altfel si marele model ISUS CRISTOS , deci si GB , a uitat sa fie vertical , corect , sincer si onest cu el si cu toti ceilalti . Ce nu a uitat el este smecheria in toate formele ei , la asta este SAF =SERIF . Inainte de a mai deschide gurita aia a lui despre relatii de iubire , armonioase samd samd ar fi bine sa ne spuna si noua daca a avut vreuna cu sutele de minunate pe care le-a intepat . UNA SINGURA macar .

 • FREEDOM

  @mcgregor , perfect adevarat , nimic de comentat … bunatatea nativa ma face sa las mental de la mine cum am lasat Ani si ani de zile si i-ai dat credit moral si in final sa dovedit o prostie , asta nu mai merita credit moral si psihologic . I sa oferit total din partea tuturor si sa pisat pe oameni , pe sufletele noastre cum tragi apa . trebuie inteles doar un singur lucru despre acest pacalici -nu traiesti cum ii inavata pe altii . Ciao GARGAMELE .

 • emil

  Bravo Freedom “Am aflat ca G ar putea fi extradat in ROMANIA si sincer nu ma bucura ptr ca totusi este omul are mi-a deschis lumea asta spirituala , nu tata sau mama sau vreo ruda ..asa cum este el totusi a facut ceva ptr mine . Totusi aceste situatii puteau fi evitate comlet daca era mai atent -lucid sau cum vreti sa spuneti”….bravo Sebastian
  Neele, ma dezamagesti : cand ti se propune un subiect spre dezbatere se cade sa te concentrezi asupra acestuia fiind mult mai putin interesant cine il formuleaza…momentul “sinceritatii” iti da de banuit ? da-mi voie sa rad…n-am intrerupt cursurile tunand si fulgerand si chiar daca era asa nu insemna ca trebuie sa ma alatur vreunui cor de voci nemultumite…yoga este un lucru bun,am fost nemultumit doar de instructori, de”linia de partid”,de maniera industriala a predarii,de confuzii care se fac ca de pilda cea intre detasare si nesimtire,,iubesc foarte mult esentialul asa ca apare o distanta inerenta fata de barfa,colportari,afirmatii logic fragile in ciuda discursivitatii,sa ca sper ca intelegi mai bine acum:am pus o intrebare buna- rea la care asteptam un raspuns…probabil esti o personalitate pe aici ( din memoria catorva postari pareai chiar o persoana citita) insa nu ma impresioneaza…ideile primeaza asupra persoanelor.

 • Mihai Vasile

  GARGAMEL..TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU MINCIUNI. IL ASTEPTAM IN ROMANIA. ESTE UN JEG DE OM CARE NU ARE LIMITA LA NESIMTIRE..MULT RAU AI FACUT LA UNI..O SA VEZI DEZVALUIRI GARGAMEL

 • dan

  @ MR

  Bine ai punctat. Imi pare bine ca vezi si tu ca si mine o prapastie tot mai mare intre Grieg si MISA ( conducerea). Bine ai sesizat, e posibil ca cei ce conduc MISA sa nu isi doreasca reintoarcerea lui Grieg, pentru ca viata plina de huzur ca acum nu au mai avut-o niciodata.

  Taxa e exorbitanta pentru nivelul de salarizare din romania. In plus nivelul cheltuielilor individuale este ridicat. De unde bani pentru curs, tabere etc. In schimb ceea ce se ofera ca si confort sau facilitati in cadrul taberelor sau a cursurilor a ramas la fel de 10 ani.

  NU SE DORESTE INTOARCEREA LUI GRIEG !!!

 • Laurentiu

  Mihai dragule, esti cel putin patetic…ai fost avocatul lui Bivolaru si nu ai facut absolut nimic pentru punerea lui in libertate si acum (clasica afirmatie a celor care fug si de umbra lor: “ce i-as fi facut eu in locul lui!!!”) dai sfaturi despre ce ai fi facut tu…hahaha, cei cu putina ( deci nu e nevoie de foarte multa) inteligenta vor rade cu siguranta la citirea acestui articol!!!

 • prc

  L-au adus in tara pe maestru.

 • eli

  Mihai Vasile says:
  14/06/2016 at 07:28
  GARGAMEL..TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU MINCIUNI. IL ASTEPTAM IN ROMANIA. ESTE UN JEG DE OM CARE NU ARE LIMITA LA NESIMTIRE..MULT RAU AI FACUT LA UNI..O SA VEZI DEZVALUIRI GARGAMEL

  Perfect de acord..si cei cu nshpe mii de fete care nu sunt nici in carutza nici pe linga gen Rapcea sa le fie rusine…flexibilitatea in ceea ce priveste moralitatea,yama si niyama ,interpretarea si distorsionarea principiilor sacre …lasitatea(unde e exemplul de Shiva in ultima imagine a lui GB la aeroport cind e adus in tara)…cam asta e scoala Misa acum…si Dle Rapcea bietul asta batrin cum spui(care e evident ca joaca teatru ca intotdeauna) merita sa plateasca cu virf si indesat ptr cite vieti a distrus.Cine e de vina ca a propovaduit minciuni dintre care cea mai evidenta o probeaza chiar el in halul in care arata..ar trebui sa citeasca enciclopediile cu vitamine si cursurile de reintinerire al caror autor se da ,cit o sa stea la inchisoare.

 • Bunul Simt

  “Negativa a fost conducerea(MISA), si atunci si acum…conducerea executiva” Dumitru Niturad
  https://www.youtube.com/watch?v=tmX4AX-veO8

 • AntiMisa

  putem sa asistam si noi la proces?

 • Grivei

  rapcea doarme si viseaza ca papucii lui danseaza. 😀

 • prc

  Si, daca o cere in casatorie si ea accepta…

 • emil

  Interesant cum porniti impotriva unui om,pentru ca om este fara doar si poate si imbecilii au fost si raman cei care il pun pe alt piedestal,pierzandu-l chiar pe Dumnezeu din vedere…si nu vedeti ca distrugeti ceva ce, se pare ca nu puteti inlocui 😼 scoala de yoga,o scoala de spiritualitate.Lucrurile sunt intatdeauna foarte discutabile la granita dintre social si spiritual :jocul micro si macrointereselor a ramas,iertata’mi fie comparatia,la fel de alambicat ca in timpul bunului Iisus…in ce priveste personajul ,care de fapt , fie ca va place sau nu,v-a inraurit la toti viata….sau tocmai asta va inebuneste 🙂 …reveniti-va:s-a intamplat si se va mai intampla intotdeauna cata vreme cei care cauta Adevarul sunt gata sa se prosterneze in fata unor interpusi intre ei si Dumnezeu…ati dovedit cu prisosinta ca a plagiat,puteati observa din primul an cand ati facut Yoga vederii ca purta o caruta de dioptrii,apoi ca mai atipea prin meditatii…voi vorbeati cu el in vis…cum de unul ca mine,mediocru sa zicem, reuseste sa-l respecte cel putin pentru ceea ce a primit,chiar daca ar fi un sarlatan,,,si ii sunt recunoscator pentru imaginea asupra absolutului pe care a adus-o in strada asa cum ii sunt lui Nicolae Ceausescu, sa zicem, care mi-a si NE-a pus cartea in mana… si nu era anticomunist “mai mare ca mine” in vremea aceea 🙂 …am citit aici ca a distrus vieti si este de admis ca au avut loc alterari de existente…insa avem toti si este de presupus ca practica Yoga ar fi trebuit sa ne accentueze Liberul Arbitru, constiinta de Sine samd…cand colo totul se repeta..oamenii,orbiti de dorinta, nu sunt in stare sa imbunatateasca nici un sistem ,ba chiar nici pe ei insisi decat distrugand tot ce era dinainte…gresesc mult?

 • YoghiniiMISA

  Deoarece Mihai Rapcea s-a dat de partea conducerii MISA si a lui Gregorian Bivolaru desi pozeaza in disident, publicam scrisoarea noastra aici la comentarii. Precizam faptul ca i-am transmiso lui Rapcea pe mail dar acesta a refuzat sa o publice.

  Un mesaj personal plin de inteligenta si bun simt din partea unor cursanti yoga de la cursuurile MISA

  Domnule Bivolaru,

  Suntem un grup de cursanti din ani mari de yoga, dezgustati de caracterul dumneavoastra mizerabil si manipulator. Mintiti cu nerusinare cu speranta ca rapetand aceleasi minciuni, acestea vor deveni Adevar. Ne fortati la tacere in cadrul scolii santajandu-ne cu excluderea de la cursurile de yoga si celelalte activitati. Rusine, domnule Bivolaru ! Gasca de ticalosi cu care v-ati inconjurat nu face altceva decat sa oprime si sa terorizeze cursantii, suprimand libertatea de exprimare.
  Va erijati in profesor de yoga cand in realitate dumneavoastra nu ati mai predat deloc yoga in ultimii 13 ani si nu ati mai avut nici o legatura cu activitatea didactica din MISA caci toata lumea stie ca materialele prezentate in cadrul scolii ca si cursuri, carti sau caiete de vacanta nu va apartin ci sunt rodul muncii unor colective de cursanti sau instructori yoga.
  Va prezentati drept victima a sistemului comunist, a securitatii si a masoneriei desi in realitate nu ati luptat niciodata impotriva acestor organizatii. Plagiatul de carti anti-masonerie nu se pune.
  Prezentati drept dovezi ale persecutiei dumneavoastra niste scrisori anonime despre care afirmati, fara a arata nici o dovada ca provin de la cei ce va persecuta. O intrebare logica si de bun simt: cum se face ca numai in cazul dumneavoastra aceste forte malefice masonice au folosit aceasta cale a scrisorilor ? Scrisori anonime de amenintare la judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie care v-au judecat cazul in Romania in 2012. Scrisori anonime de la securisti de bine, publicate pe yogaestoeric in repetate randuri. Scrisori anonime in Suedia. Scrisori anonime la avocatii din Paris.
  Dumneavoastra chiar ne considerati pe toti tampiti ? Chiar atat de arogant sunteti incat se ne insultati incontinuu inteligenta ? Cei care va cunosc din tineretea dumneavoastra stiu ca toata aceasta scrisoriada este in realitate pusa la cale chiar de catre dumneavoastra cu ajutorul unor mesageri de incredere, caci erati foarte incantat cand citeati clasicii francezi gen Moliere, care foloseau in mod curent drept subiect de intriga scrisorile anonime.
  Ati negat cu indarjire in ultimii 13 ani ca traiti la Paris, si ati declarat in mesajele audio trimise in Romania ca acest lucru este o minciuna sfruntata si ca de fapt dumneavoastra ati trait in toti acesti ani la Malmo, in Suedia. Si toate acestea in ciuda faptului ca toata lumea de la MISA stia ca in realitate traiti la Paris, unde sunteti vizitat de sute de femei de la cursurile de yoga MISA, pe care le invitati acolo pentru a intretine relatii sexuale cu ele.
  Daca sunteti corect, de ce publicati trunchiat doar anumite parti din dosarul de extradare de la Paris si nu publicati in intregime ?
  Ar trebui ca lumea sa stie ce ati declarat instantei, unde ati declarat ca locuiati, cu cine si cu ce mijloace de transport ati venit in Franta si la ce data, cine va insotea, de ce ati avut un pasaport fals bulgaresc si de ce ati pretins ca sunteti bulgar.
  Din datele pe care le cunoastem, autoritatile franceze v-au extradat pentru ca v-ati ingropat singur in minciuni, crezand ca ii puteti duce de nas pe judecatori asa cum ati facut-o cu autoritatile din Suedia. Ati declarat ca erati de putin timp in Paris, iar la verificarile de pe camerele video stradale ati fost descoperit ca traiati de ani de zile in Paris, bine mersi. Propriile dumneavoastra minciuni v-au extradat, domnule Bivolaru, nu masoneria si nici reaua-cedinta a udecatorilor francezi. Sunteti victima propriilor minciuni.
  Insistati in aberatia de a folosi pluralul atunci cand faceti referire la persoana dumneavoastra, dand de inteles prin acest mod de exprimare ca sunteti in stare de unitate cu Dumnezeu. Atunci cum explicati exprimarea ridicola si aberanta din utimul dumneavoastra mesaj personal publicat pe yogaesoteric, pe misatv, difuzat in tabara de la Costinesti, in care ne marturisiti noua cursantilor MISA “că nu îmi este frică și vă anunț că vom merge ca întotdeauna mai departe bazându-ne cu o credință de nezdruncinat pe ajutorul ce ne vine de BUNUL DUMNEZEU. Ghidarea Sa neîncetată și prezența Sa tainică sunt la fel de vii pentru noi. ”
  Hotarati-va odata cati sunteti. Sunteti unul singur, domnule Bivolaru, sau sunteti mai multi !? La care „noi” va referiti cand folositi pluralul ? La dumneavoastra si ceilalti coinculpati din dosarele penale pe care le-ati generat ? Sau la dumneavostra si zecile de masti fatarnice pe care le afisati in contactul cu oamenii ?
  Cat de curand veti ajunge la concluzia pe care ati enuntat-o cu multa vreme in urma atunci cand va refereati la escroci: poti pacali un om odata, poti pacali chiar mai multi oameni, dar nu poti pacali mereu pe toata lumea.
  Incheiem acest mesaj transmitandu-va ca daca tacem si acceptam minciunile si nedreptatile din MISA, acest lucru nu inseamna ca suntem prosti si nu le observam ci doar ca dorim sa practicam in continuare yoga, fara a fi anchetati si expulzati de la cursurile de yoga. Pentru ca pe zi ce trece MISA suntem noi cursantii yoga si nu dumneavostra si conducerea represiva care va urmeaza ordinele.