Cnd unii primesc un supliment de drepturi, altora li se taie din rație. Este noul model de democrație, n care excesul de „corectitudine politic” limiteaz dreptul la liber exprimare a opiniilor. Toleranța e doar un laitmotiv pe care numai unii l pot invoca, fr ca, n practic, ei s și demonstreze c știu ce nseamn asta.
Richard Page are 69 de ani și e tatl a trei copii. Vreme de 15 ani, el a fost judector specializat n dreptul familiei la Judectoria Central din Kent, Marea Britanie. Un judector care crede n Dumnezeu.
Ȋn 2014, Page a trebuit s dea o decizie ntr-un dosar n care se propunea ncredințarea unui copil, prin adopție, unui cuplu gay. Copilului i-ar fi mai bine „cu o mam și un tat” dect cu niște prinți homosexuali, a hotrt judectorul Page. Ȋnainte de a lua aceast decizie, el s-a consultat cu cțiva colegi și a declarat c nu poate fi de acord cu acea adopție, atta vreme ct obligația lui legal e s acționeze doar n interesul superior al copilului.
Atitudinea lui ferm a ajuns imediat n atenția Biroului pentru Investigarea Conduitei Judiciare (Judicial Conduct Investigations Office – JCIO) care a decis c judectorul Page „s-a lsat influențat de convingerile sale religioase, și nu de probele din dosar”, conform declarațiilor purttorului de cuvnt al JCIO, citat de ziarul The Telegraph.
Drept pedeaps, judectorul a fost suspendat și obligat s urmeze un „curs de reeducare n probleme de egalitate și toleranț”. Cazul lui a ajuns n atenția presei, iar Richard Page și-a exprimat opiniile public. „Ca judector, trebuie s acționez pe baza probelor din fața mea. Pur și simplu, eu cred c nu exist suficiente dovezi care s m conving c plasarea unui copil n grija unui cuplu homosexual poate fi la fel de benefic pentru el, precum ar fi plasarea lui cu o mam și un tat, lsați de Dumnezeu și de natur”, a declarat Richard Page, pentru BBC.
Emisiunea n cadrul creia judectorul și-a exprimat punctul de vedere avea ca subiect discriminarea creștinilor. Punctul de plecare era un raport ntocmit de Comisia pentru Egalitate și Drepturile Omului despre libertatea de religie și credinț n Marea Britanie.
Și, deși judectorul Page urmase „cursul de reeducare”, recidiva sa n exercitarea dreptului la liber exprimare l-a adus din nou n fața Biroului pentru Investigarea Conduitei Judiciare.
S-a constatat c observațiile fcute de domnul Page pe postul național de televiziune, despre care orice persoan rezonabil ar putea concluziona c au fost prtinitoare și pline de prejudecți mpotriva adoptatorilor homosexuali, constituie o abatere grav, care a discreditat magistratura. Prin urmare, s-a decis nlturarea domnul Page din magistratur”, a anunțat purttorul de cuvnt al instituției.
Excluderea din magistratur a judectorului s-a produs cu doar o lun nainte ca el s poat solicita pensionarea.
Richard Page a anunțat c va contesta aceast decizie, care este „profund neliberal și lipsit de toleranț”. „S m pedepseasc și s caute s m reduc la tcere pentru c am exprimat o opinie contrar, acesta este un lucru profund ngrijortor”, a declarat el, citat de KentOnline.
Este vital ca instanțele de drept al familiei s aib ntotdeauna n vedere interesul superior al copiilor”, a adugat judectorul Page.
El este susținut acum n demersurile sale de Centrul Juridic Creștin. Excluderea din magistratur a lui Richard Page „demasc noul chip al religiei politice, unul deloc amabil. Se ncearc reducerea la tcere a opiniilor diferite și, dac ele nu sunt reprimate, se pedepsește persoana care deține aceste puncte de vedere. S elimini pe cineva ca Richard din magistratur e o nebunie a timpurilor moderne. El are o viaț n serviciul public. Și este motivat de credința sa creștin și de o profund compasiune pentru oameni”, a declarat Andrea Williams, directorul executiv al Centrului Juridic Creștin.

sursa: activenews.ro

comentariu rapcea.ro: “corectitudinea politic” din țrile occidentale capt forme monstruoase. Decizia de excludere din magistratur a unui judector englez este cu att mai șocant cu ct, n sistemul de drept anglo-saxon, principiul independenței judectorului este sacru.

sta este unul din rarele momente n care m bucur c totuși, Romnia estecu 50 de ani n urma Occidentului, și poate nvța din greșelile lui.

Totodat, putem nțelege ct de agresiv și de puternic este propaganda homosexual, ca și component indispensabil a instaurrii Noii Ordini Mondiale.

Cci Noua Ordine Mondial nu va putea fi niciodat instaurat cu adevrat dac oamenii nu renunț la rdcinile și tradițiile lor. Și, ce poate fi mai tradiționalist dect familia !?

, , , , , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *