Va fi adus în țară Gregorian Bivolaru ?

Hotărârea judecătorilor Curții de Apel din Paris, de admitere a cererii de extrădare a lui Gregorian Bivolaru, a surprins pe toată lumea. Pentru prima dată, tind să dau dreptate celor de la yogaesoteric, ce acuză o influență de natură politică în luarea acestei hotărâri.

Desigur, mă hazardez să fac aceste afirmații, căci în lipsa publicării motivării hotărârii, este greu de presupus care au fost argumentele avute în vedere de judecătorii francezi.

Corect ar fi fost ca liderii MISA ce susțin material și informațional apărarea lui Gregorian Bivolaru, să fi publicat pe yogaesoteric hotărârea de extrădare a Curții de Apel pariziene, cu eventualele comentarii aferente, așa cum au procedat și în cazul victoriei de la CEDO, nu doar să afirme sec că decizia s-a luat la influența politică a Bucureștiului.

Căci în lipsa unei analize pe textul hotărârii, e totuși greu de crezut că politicienii de la București pot influența o hotărâre a instanțelor franceze, având în vedere că în relația cu Franța, România este cea subordonată.

Și totuși…

S-ar putea să existe un sâmbure de adevăr în afirmația misanilor. Prea mulți politicieni de-ai noștri sunt membrii ai unor loji masonice ale Marelui Orient francez. Prea strunse sunt legăturile dintre socialiștii francezi și PSD-ul și PNL-ul de la noi. Să nu uităm filiația lui Dan Amedeo Lăzărescu și a progeniturii lui adoptate, Tăriceanu, la Marele Orient parizian.

Cert este că sunt multe necunoscute la mijloc, iar până una alta, Magnus își execută deja a patra lună din pedeapsă în Franța, iar luni este ultima zi pentru exercitarea căii de atac împotriva hotărârii de extrădare.

Din discuțiile avute cu o avocată româncă doctorandă la Sorbona, ce este înscrisă și în baroul parizian, aceasta mi-a spus că este puțin probabil ca Înalta Curte de Casație și Justiție din Paris să infirme hotărârea de extrădare a lui Gregorian Bivolaru, deoarece statistic vorbind, sunt foarte puține casări ale unor hotărâri de extrădare pronunțate de către instanța de fond.

Discutând doar la nivel pur teoretic cu dânsa, fără a intra în detaliile unei spețe pe care nu o cunoaștem, ea a afirmat că potrivit practicii instanței supreme franceze, în această etapă șansa schimbării hotărârii ține doar de posibilitatea administrării unui probatoriu suplimentar, care să aducă argumente noi, decisive în favoarea respingerii cererii de extrădare. I-am povestit și despre ideea mea privind inițierea unei revizuiri a hotărârii de condamnare din România și de folosire a dovezilor privind inițierea unei astfel de proceduri la Înalta Curte franceză. În opinia dumneaei, un astfel de demers ar fi eficient numai dacă ar fi realizat în timp util, astfel încât să se obțină măcar o încheiere de admisibilitate în principiu a cererii de revizuire. 

Ideea este că procedura de revizuire a unei hotărâri penale este similară atât în dreptul român cât și în cel francez, astfel că în ipoteza obținerii unei încheierii de admitere în principiu a cererii de revizuire a hotărârii penale de condamnare pronunțate de către Înalta Curte de Casație și Justiție din România, potrivit disp. art. 459 Cod de Procedură Penală, efectele sunt similare celor din revizuirea din dreptul francez.

O încheiere de admitere în principiu putea fi obținută direct în camera de consiliu, fără a fi necesară citarea părților sau prezența inculpatului (art. 459 pct. 2 Cod Procedură Penală), iar instanța ar fi putut dispune potrivit disp. art. 460 C.p.p. suspendarea executării hotărârii supuse revizuirii, caz în care Gregorian Bivolaru ar fi trebuit pus de îndată în libertate.

Cert este însă că, de fiecare dată când vine vorba despre o victorie juridică, MISA are grijă să își asume cu nume și prenumele avocaților sau biroului juridic MISA, victoria. Însă, când vine vorba despre eșecuri, yogaesoteric are precizează expres că acolo este vorba despre “avocații francezi” ai lui Gregorian Bivolaru, care vor face și vor drege în continuare.

În condițiile în care devine tot mai clar că eficiența apărării lui Gregorian Bivolaru în fața instanțelor de extrădare franceze depinde în mod direct de expertiza și “muniția” de argumente și probe oferite avocanților pledanți francezi de apărarea lui Gregorian Bivolaru din România (care cunoaște cel mai bine detaliile speței), se pune întrebarea legitimă: cine își asumă eșecul apărării lui Gregorian Bivolaru ?!

Însă, în ipoteza tot mai probabilă a extrădării lui Gregorian Bivolaru, dacă acesta va fi adus în România, accesul la el (cel puțin în ceea ce mă privește) va fi mult mai facil, și s-ar putea ca cei din conducerea MISA care i-au pus pe butuci apărarea, să aibă mari surprize.

 • FREEDOM

  Daca isi vedea de treaba si traia in SUEDIA nu se ajungea la situatia asta insa mAgNUS era in aceste clipe liber ca pasarea cerului .Totusi el a dat dovada de inconstienta si lipsa de prevedere atunci cind si-a asumat acest risc de a merge in afara SUEDIEI . La nivel uman a gafat prosteste insa daca asta e traseul pe care sursa i la pus in fata atunci ar trebui sa accepte si sa nu se mai agite sa scape luind exemplu de la marele model divin ISUS CRISTOS care nu si-a indemnat disperat discipolii sa-i scoata cuiele de pe cruce ca sa poata fugii .Din cite se vede mAgNUS nu poate accepta ce ii trimite sursa dincolo de interpretarile de la nivel uman intelectual si nu se poate impaca sub nici o forma cu misiunea lui in ROMANIA despre care vorbea pe vremuri . Nu ma bucur de raul lui pt ca statul roman este un jeg ordinar insa putea sa evite situatie daca era prevazator sau clarvazator sau smecher . Daca face parte din planul divin atunci de ce sa mai agita el si avocatii lui ? ISUS nu a dat semne de neacceptare cind a trecut prin calvarul ala si si-a dus crucea cu demnitate pina la capat . mAgNUSe , cum e cu aceptarea si neacceptarea , mai spune-ne odata ..ca la teorie esti neintrecut ..cu practica nu prea le ai cind e vorba de acceptare ? Prostii fara numar de YE nu stiu decit sa foloseasca cuvuntul abuziv insa nu pun punctul pe I amintind despre PROSTIA lui mAgNUS de a nu ramine la adapost bine merci in SUEDIA …..ti se face sila de atita fatarnicie

 • Eu

  Nu doresc raul nimanui, dar sa nu uitam ca Bivolaru, a cauzat enorm de mult rau. Daca, sa presupunem ca nu isi ispaseste pedeapsa, atunci toata suflarea misana, mai mult sau mai putin pusa pe ganduri, ar inclina din nou sa creada in infailibilitatea (nu stiu daca am scris correct) guru-lui. Asa raman doar fanaticii, care sa pomeneasca de abuzuri si de smerenia si de taria lui Bivolaru, ceilalti o sa vada un om sarman, pe care l-au coplesit “pacatele” si a carui purtare este pur egotica si deloc divina. Vazand aceasta pot sa isi adune putina vointa si poate multi vor renunta la aceasta cale spiritual falsa. Tu MR, ce vrei? sa il scapi pe Bivolaru si sa salvezi totodata ego-urile misanilor de la deconspirare, sau il lasi in pace sa isi deruleze karma, si astfel sa lasi suflete sa se salveze de sub stransoarea lui bivolaru. Gandeste-te bine la ce faci, sa nu te pui sub acelasi jug karmic. 🙂 cei care i-au pus pe butuci apararea, au facut-o inconstient fortati de jugul karmic pe care il impartasesc cu bivo. Ca sa operezi in karma, constient, trebuie sa fi eliberat de ea.

 • Pitt

  Daca te mai intalnesti cu Gregorian transmite-i te rog astea ca tot ii plac lui proverbele:

  ‘If wishes were horses, beggars would ride’ sau mai pe romaneste cum zicea Nichita Stanescu: Nu mor caii cand vor cainii. Pana sa incheie el socotelile cu justitia divina (va veni si aia) o sa trebuiasca sa le incheie cu cea umana

  Si inca una pe romaneste: ‘ulciorul nu merge de multe ori la apa’
  La cate femei il vizitau in Paris nu e de mirare ca Interpolul s-a sesizat si l-a tinut sub supraveghere.

  Ultima promit: Optimistul vede sticla pe jumatate plina.
  Okay, intra un pic la mititica, ridica sapunul de cateva ori, iese in cati? 2 – 3 ani? isi face timpul si apoi il vedem la Costinesti si Herculane. Pai nu merita sacrificiul?

 • X

  @Rapcea, nu inteleg de ce ii plangi de mila lui Bivolaru la cat rau a facut, dincolo de cultul personalitatii. Daca tu si altii nu v-ati fi lasat orbiti de dorinta ca el sa fie “eliberat” si ati fi privit realitatea in fata lucrurile stateau altfel azi.
  Stii f. bine cite vieti a distrus cu dependenta lui pentru bani (Japoniada etc.), sex (initierile in serie) si putere – nu poti nega ca era seful absolut la misa, si toate astea sub pretrextul spiritualitatii. A facut ca toate mizeriile sa fie considerate spirituale, a construit o spiritualitate inversa, si majoritatea misanilor s-au modelat dupa asemanarea lui, mai ales vip-urile.
  Unde ar fi fost azi oamenii care au trecut prin misa daca ar fi gasit o scoala autentica, cu valori morale reale si cu metode care sa-i duca cu adevarat spre Dumenzeu?

 • FREEDOM

  Astia de la yesotericii dau inainte cu ideea de abuz a FRANTEI vzv de GEBE . De ce nu amintesc despre abuzul de incredere si lipsa de omenie a lui GEBE vzv de bunavointa statului suedez sau despre abuzul de prostie al lui GEBE care sa hazardat habotnic riscindu-si situatia dulce si libera din SUEDIA ? In fine asta a fost alegerea lui si nimeni nu e cazul sa io conteste . Cit despre vaitarea yesotericilor nu ar strica putin obraz .

 • JE

  offtopic

  Fa un drum la librarie:
  – S-a lansat cartea “Vaccinurile și autoimunitatea”, autori fiind trei medici americani
  http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/S-a-lansat-cartea-Vaccinurile-si-autoimunitatea-autori-fiind-trei-medici-americani-133996

  Poate faci si o mica recenzie pe blogul tau dupa ce o citesti.

 • Infektion

  Întrebarea este cum îl afectează pe un infractor vaccinurile de rigoare administrate celor cazați la beciul domnesc de pe Champs Elysees…
  Legea este clară, vaccinul tet-anus este administrat cu sau fără consimțământul infractorului ;))

 • Infektion

  Pardon, corecție: vaccinul antitet anus ;))

 • Kuru

  Eu ma bukur ca ai fakut aceasta rektificare, unii riscau sa creada ca Legea este pe invers…

 • MR

  @JE

  Interesantă cartea. Mulțumesc pentru informație, nu știam că a apărut. Mi-o cumpăr azi și sper caă saptămĂąna viitoare să pot face un mic rezumat Ăźn urma lecturii.

 • @Eu:
  Imi pare rau de patania de atunci! Trebuie ca sa fi fost neplacut. Am gresit, recunosc.

  Mai mult: oameni inca mor la mine in oras, unii in varsta, nimeriti de gloante ratacite. Nu pot sa cred ca locul nu-si dezminte istoria si renumele, dar asa este.

  Ai grija de tine!

 • Infektion

  Mult e dulce și frumoasă
  Limba ce-o vorbim,
  Altă limbă mai phonetică
  Ca ea nu găsim.

  Corect se scrie cum se pronunță: rectifikkare, cu dublu kk ;))

 • frodo

  meditatie cu starea de gregorian bivolaru, zilnic, orele 00:00 – 00:00, atributele penibil si jalnic.

 • Rapcica, mai lucri? Mai lucri ca practica face maestrul.
  I got news. Exact la testul de practica pica fraierii.
  Nici n-am apucat sa le spun ce ar fi de facut si s-au aruncat inainte.

  Hi Felina! Ce faci in curu gol?

  Mai am de schimbat nr. de telefon, i-am scos SIM-ul deocamdata, si-am plecat la casile mele.

  Free at last! Free at last!

 • THE MISO,

  MA CITESTI?
  SA-TI SCOTI SINGURA CREIERII CU FLEXUL DACA TE JENEAZA!
  N-AI TU NEVOIE DE EI.
  ORICAND SE VA GASI UN “TAICA” SA TE REZOLVE.

 • Am fost inchisa in gradinita la exmisa si admin-a la site-ul acesta se bucura…

  Ati avut accident si probabil zi de doliu o sa urmeze.
  Ca multi descreierati/e sunt pe lume…

 • @Rapcea:
  Ai facut o paduchelnita pe site … ce te depaseste pe tine dar ce ma depaseste pe mine si sunt doar in trecere…

  Hai sa-ti aduc aminte ca s-ar putea sa nu stii, de o noapte cand s-au pus parca 2 intrebari si se dadeau raspunsuri pentru Miscarea Teofanica. Erau nu 1000 pe camp, ci 2, 3, toti veniti sa li se dijmuiasca credinta ortodoxa.

  In camp, noaptea, nici nu mai tin minte sa fi fost lumini, suvoaie de fiinte inaintau sa-si predea in scris roadele simtirii lor unui dementoid.

  Ma tragea o femeie puternica dupa ea printre puhoaiele de oameni ca eu singura nu puteam sa fac fata.

  Si stii ce au primit majoritatea: au primit NU tocmai ca sa fie inghititi mai bine de secta.

  Ei bine, in noaptea aceea n-a dormit Costinestiul, ASA DE REA ESTE KARMA DE MISA.

  Scriu acesta in calitate de persoana care chiar vrea sa se considere libera si nu ca membra de nu-s ce adunatura si ca dau cu semnatura ca… Pueril, cat cuprinde!!!

 • “Ri, ri, ri, daca asa a spus copilul asa trebuie ca sa fie.”
  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?p=67494#p67494
  Cineva a vrut sa pierd noul password. Inseamna ca este mai bine asa.

  Faza cu mamica nu stiti de unde vine. Mai bine. : )

  Sau poate e randul meu sa am grija de pestisori prinsi intr-un acvariu frumos.
  La asta nu v-ati gandit, asa-i?
  Hai, sa fiti cumintei!

 • Doare ce spun unii dar o sa trec peste. L-am lasat pe tata sa aiba grija de o persoana care parea ca are mai multa nevoie de el decat mine. Si mi l-a trimis inapoi fiert cu acuze.
  Iar ma apuca plansul. I s-a oferit babei ce era mai bun si ea s-a comportat ca o nebuna.

 • “Cu ocazia arestării din aprilie 1984, îmi amintesc foarte bine că anchetatorii au făcut eforturi imense și m-au torturat zile în șir deoarece vroiau să smulgă o declarație aberantă, în mod evident fantasmagorică și totodată cretină, cum că urma să alcătuiesc un grup care să acționeze la distanță și să-l omoare prin telepatie pe Ceaușescu.
  ” – yogaesoteric

  Despartirea frazei in propozitii:
  Cu ocazia arestării din aprilie 1984, îmi amintesc foarte bine că 1/
  anchetatorii au făcut eforturi imense 2/
  (și) m-au torturat zile în șir 3/
  deoarece vroiau 4/
  să smulgă o declarație aberantă, în mod evident fantasmagorică și totodată cretină, 5/
  cum că urma 6/
  să alcătuiesc un grup 7/
  care să acționeze la distanță 8/
  să-l omoare prin telepatie pe Ceaușescu. 9/

  Propozitiile 2 si 3: au facut eforturi imense si l-au si torturat? Cum e?
  Iar el unde apare? Si in 2 si in 3 sau doar in p. 3?

  Daca se poate un raspuns.

 • afroditus

  eu zic ca-i bine sa vina maistrul in Romania, sa indeplineasca menirea spirituala a acestui popor in conformitate cu Sundar singh. ca fiind el departe in tari straine, romanii s-au pus pe tanjala , au lasat-o moale cu tantra si viitorul spiritual se tot departeaza. chiar daca o sa stea in puscarie, nu-i bai, puterea celui ales depaseste granitele acestei lumi . ( citat din matrix). poate sa conduca spiritualitatea romana de dupa gratii,prin telefon, ce mafiotii nu-si conduc afacerile in acelasi mod?

 • dan

  Grieg nu a facut nici un rau. Incetati aceste acuzatii fara fond. Cei din jurul sau interpreteaza incorect ceea ce transmite iar MISA a devenit intre timp ceea ce este acum din cauza lor ! Asta e intradevar regretabil.

 • @dan

  Inseamna ca GB poate sa se intoarca in tara si sa continue sa-ti “initieze” tie iubita principala, iubitele secundare, sotia, fosta sotie, amantele, surorile, mama, matusile, fiicele, verisoarele, colegele si prietenele, chiar daca unele dintre ele sunt minore, ca doar nu face rau.

  Bravo Danut. Esti un vira adevarat ;))

 • zamolxe

  Răspuns: DA!
  Ieri s-a decis, se pare. Deci, Mihai, vei putea să îl vizitezi mai ușor…

 • STRUMF ONE

  Viata este adesea generoasa cu toti… si buni si rai.

  .Cred ca in cazul lui G Viata i-a transmis urmatorul mesaj : te am scapat de puscarie in anii 80-90….asta a fost prima data,te am scapat de puscarie in anii 2000 cand ai fugit ascuns in container in Suedia asta a fost a doua oara…acum a treia oara taica sunt legata la ochii cu toate binecuvintarile fratilor tai misani de ani de zile in stafeta (de 4X4) cu toate rugaciunile si spiralatele lor numai am ce sa ti fac!

  Asta este a treia oara sI chiar nu mai am ce sa ti fac!

  In Suedia ti am transmis necontenit urmatorul mesaj: ** STAY HERE YOU ARE SAFETY!

  __ FREEZE MOTHER FUCKER*!!!.. BUT YOU WONT LISTEN BILLYBOY……So watch this NOW

 • FREEDOM

  Foarte adevarat , omul nu a inteles mesajul Existentei si a tinut-o pe-a lui . Singur singurel si-a facut situatia asta =meciu greu cum se zice si acu ii pune pe amaritii aia sa-l scape . Cit de penibil sa actionezi asa ! Ce mai e de zis de el ? E iresponsabil si nesimtit vzv de Existenta , vzv de statul suedez, vzv de mii de oameni pe care ii tine legati de el si ia adus la o inadaptare sociala dureroasa . El vorbeste de asa zisa daruire fata de divin prin KY insa daca oamenii vin in ashram la KY sa se daruiasca si chiar se daruiesc cu totul lasindu-si vietile de ripa si intrind 100% in programul facut de ei este normal sa nu le mai ceri bani pe lumina si apa atita timp cit nu i-ai lasat sa-si ia servici si le-ai luat tot timpul ca sa se poata darui …? DE CE le mai ceri bani bai nebunule din moment ce ti s-au daruit tie =programului tau ? Daca vrei sa le ceri bani desi nu produc lasa-i sa-si ia servici fiecare cum poate si apoi cerele bani pe apa si curent electric . Cit de nemernic poti sa fii sa le mai ceri si bani dupa ce s-au daruit programului facut de tine ? Ba magarule nu te mai saturi de bani ? Nu le mai cere ashramistilor nici un ban pe apa si curent ptr ca sau daruit KY inventate de tine !!! Pricepi ce urita atitudine ai ? Nu iti e ma rusine sa ceri bani chiar si 1leu unor oameni care nu mai au timp de nimic ptr ca fac KY impusa de tine ? Chiar nu iti dai seama ce urit te porti ? RUSINEEEEE !

 • dan

  Multe i se pun in carca, dar nu sunt adevarate.
  Despre initiative …. nu sunt ale lui. Sunt ale celor ce conduc acum zi de zi tot ce se face. Ca ei sunt incapabili sa conduca o miscare cu atatia oameni ….e normal…. nu ei au realizat-o , nu au nici un aport , dar s-au trezit pusi la conducere …. evident cu avantajele materiale corespunzatoare ….din pacate pentru ei ( o sa aiba karma de tras cam mult )

  Despre intoarcerea in Romania …. e posibil ca el sa si-o fi dorit deaorece , e de bun simt sa ramai in tara care ti-a acordat aziliu , macar pana se termina procesele aflate pe rol , si eu si voi asa am fi procedat , ori el se afla de mult timp in Franta ….. de ce a dorit asta ….doar el stie.

  Faceti diferenta intre oameni si situatii , daca doriti ca afirmatiile voastre sa fie cat mai aproape de adevar.

 • @dan

  “e de bun simt sa ramai in tara care ti-a acordat aziliu , macar pana se termina procesele aflate pe rol , si eu si voi asa am fi procedat , ori el se afla de mult timp in Franta ….. de ce a dorit asta ….doar el stie.”

  ete na de ce, pentru ca ii place Franta, si rafinamentul si luxul, si magazinele de jucarii sexuale.

  Si pentru ca e un tip cu autocontrol redus, care a crezut ca va pacali politia franceza cu un pasaport bugaresc si nu i-a mers.

 • FREEDOM

  @ dan . Ba , e corect cum prezentati voi insa am si io o intrebare ptr voi , de ce daca era atit de pretioasa starea lui de libertate fizica , GB nu a dat dovada de prevedere si sa expus infantil -inutil si chiar iresponsabil parasind un loc sigur unde era protejat de autoritati (SUEDIA) ? De ce ? Poate vreunul din voi sa raspunda sincer ? Poate el sa fie sincer si sa dea un raspuns onest ? De ce ai parasit o tara sigura unde erai PROTEJAT total de autoritati periclitindu-ti singur libertatea si viata ? Nu stiai ca esti vinat cu orice pret de statul roman degeaba si de masonerie si de serviciile perverse -demoniace si satanice ? Zi , stiai sau nu stiai ? Ai fost atit de infantil si iresponsabil sa te expui totusi si acum te plingi ca ai fost vinat cu ferocitate ! Nu contesta nimeni ca esti vinat si ai fost de o viata de om , asta pot sa o recunosc si eu care te-am injurat si porcait pe blogul lui RAPCEA . Dar unde ti-au fost prevederea , inteligenta , intelepciunea , clarviziunea si ce mai vrei tu ? Eu privesc situatia in felul urmator : in SUEDIA nu puteai sa ai viata sexuala pe care iti place so ai , ptr ca aia s-ar fi prins ca iti plac pustoaicele si ca esti cam pularau si ar fi inteles ca de fapt asa esti tu in realitate asa ca impulsul sexual sau sexual-mental din tine te-a impins sa iti faci tabara undeva unde suedezii nu ar fi stiut de destrabalarile tale sexuale si ai ales Franta ptr ca e viata de viata acolo . Practic TU SINGUR SINGUREL te-ai oferit pe tava celor care te vineaza de-o viata . Asa ca e simplu ca buna ziua , tu esti cel mai vinovat de situatia in care te afli acum ,mai mult decit serviciile si conspiratia la adresa ta . Daca stateai linistit in SUEDIA nu ajungeai la mina nemiloasa a sistemului din ROMANIA decit daca te preada statul suedez de bunavoie , adica daca te tradau chiar suedezii.

 • dan

  @ mac gregor

  nimic nu il impiedica sa aiba lux, rafinamente si jucarii cate frunza si iarba oriunde ! Poti avea toate astea chiar si in Romania !

  @Freedom
  exact asta am spus si eu. ca nu se justifica ceea ce a facut… decat daca admitem ca el a dorit acest lucru dintr-un motiv , doar de el stiut ! Ai dreptate …s-a oferit pe tava , dar de ce sa faci asta ??? Aici se afla misterul pe care doar el il stie si care poate fi doar intuit ….. daca doresti se poate face o analiza pe larg si vei vedea ca adevarul doar el in cunoaste in totalitate…cred ca sti despre ce vorbesc.

 • @dan

  na na na, e Franta, are in mintea lui o asociere puternica cu luxul, are stil, are atmosfera, toate chestii care ii plac.

 • Vasile

  Voi nu banuiti ca a avut el o trauma la varsta adolescentei? Fanteziile sale sunt intepenite in anii ’70.
  Franta cu viata mondena, sexul in grup, mai ales chestia cu cosuletzul cu chilotzei din care barbatii alegeau cu cine sa faca sex, multiple legaturi amoroase, etc. S-a inspirat mult din acea perioada.

 • FREEDOM

  @dan . Nu stiu la ce te referi , sincer . Daca poti spune clar … sint numai urechi .

 • FREEDOM

  Oricum viata ne da de lucru la fiecare , citeodata mai mult decit putem duce , asa ca io unu nu mai am dispozitia sa-mi bat capu cu interpretari de vip MISA, d-alea cu tilc despre ce vezi doamne a manifestat ghertoiul ala si chipurile nu am inteles io ptr ca numai prostovanii aia din ashram inteleg ptr ca au pe vino in(coaie mai ales gistele alea cu titele pina la burta ce se cred shakti …bla bla bla si sloboz pe interpretarile lor ce se vor mistice) , ma fut pe ele , le am pe ale mele .. ma ocup sa mai remediez propria-mi viata dupa startul esuat-furat de povestea acestui mascarici cacacios .

 • FREEDOM

  – Încercarea de anihilare a lui Gregorian Bivolaru este deja în curs de derulare, el a fost adus astăzi, 22.07.2016 din Franța în România…
  …fiind încarcerat la Centrul de Arest Preventiv al Poliției Capitalei
  Șirul nedreptăților atinge în felul acesta un nou apogeu- ./////// Ba baiaeti , io tot nu inteleg cum e treaba cu GEORGICA asta , ori sa oferit pe tava dintr-o anumita integrare divina dupa cum SUGEreaza cineva pe aici si dupa cum considera toti spalatii pe creier fanaticii MISA , ori este o incercare de anihilare a lui Georgica , incercare ce scapa complet planului divin si vezi doamne Georgica e in pericol . Ba , ori la lasat divinul p-asta din brate , ori asta e ce i sa dat de dus de catre divin ? Hotariti-va , odata . In cazul in care INCA totul se petrece dintr-o tainica necesitate ATUNCI de ce pula mea GEORGICA se mai vaita si ii pune pe cateii lui de la yesoterci sa o de-a in jale ? penibila vaitarea asta avind in vedere ca el s-ar fi oferit pe tava din ratiuni divine ascunse intelegeriiumane obisnuite ! Atunci daca este asadupa cum spera infrigurati spalatii pe creier din MISA , DE CE VA MAI VAITATI ? Nu e in regula sa mai existe vaitarea pe care o miorlaiti si infierati ca din gura de sarpe . NU ESTE .

 • dan

  @ freedom Odata spalat pe creier ….nu se mai poate face nimic ….

  Insa sa stii ca unii prezinta un soi de vurnerabilitate innascuta la asa ceva. Degeaba incerci sa ii scoti din ale lor ….. nu se poate , pierzi timpul degeaba…asta daca il pretuiesti , daca tot nu ai ce face poti continua insa numai asa , doar de “amorul artei” .
  Spalatul pe creier insa e valabil atat in a crede ca X ( fenomen, persoana, fapt ) e verde , cat si in sensul in a fi convins ca X nu e verde ! …asta in timp ce X e incolor.
  De ce s-a predat G.B. credeam sincer ca sti . Sa lasam povestile bune de ametit cititorii . Povestea e mult prea complicata pentru a stabili ce si cum pe blog, plus ca sunt multi cu ochii albastrii pe aici ! Stii ceva despre asta Freedom ?

  Chiar si asa , niste concluzii pot fi trase:

  1. Statul roman face praf pe oricine isi doreste ( a se intelege prin stat , “Papusari” ).

  2. Arestarea lui GB are un iz pueril , ceea ce pentru cineva care a intemeiat o scoala care a avut la un moment dat zeci de mii de cursanti si la ora actuala tot mai are cateva mii bune ( cu filiale in alte state ) nu se poate explica .

  3 Retineti ca nici acum nu se stie cum a plecat din tara , si in momentul acela era chiar foarte greu sa faci asta , desi era inconjurat de securisti deghizati in cursanti apropiati lui si atunci , ca si acum, insa acum chiar el le-a dat o mana de ajutor !!!

 • jamiroquai

  Pentru yoghinii Nath si Vamacari, lucrari precum Siva Samhita, Hatha Yoga Pradipika sau Yoga Sutra sunt niste opere de fictiune, de cultura generala, cum ar fi la noi Luceafarul sau Miorita: nici prin cap nu le-ar trece sa-si bazeze cultivarea pe asa ceva.

  Din pacate, yoga laborioasa cu tapas-uri la nesfarsit, cu ore in sir de asane este ceea ce a mers la export catre Occident: o capcana in care au cazut cu totii, de la Vulcanescu la Simon Borg (pentru cei care nu stiu, Simon Borg este unul dintre cei mai cunoscuti yoghini din Occident, capabil sa realizeze asane incredibile, de peste 30 de ani, insa nu l-a ajutat prea mult in ceea ce priveste capacitatea de a incetini efectul gravitatiei terestre asupra corpului fizic).

  Cel mai mare istoric al Indiei, Damodar Kosambi, explica:

  “There is virtually nothing of what we know as historical literature in India… all we have is a vague oral tradition and an extremely limited number of documented data, which is of a much greater value
  to us than that obtained from legends and myths. This tradition gives us no opportunity of reconstructing the names of all the rulers. The meagre remnants that we do possess are so nebulous that no date preceding the Muslim period [before the VIII century A.D.] can be regarded as precise… the works of the court chroniclers didn’t reach our time… all of this leads some rather earnest and eminent scientists claim that India has no history of its own”.

  Si asa cum vazut deja, cea mai importanta figura istorica a Indiei, imparatul Ashoka, este un personaj inventat la inceput de secol XVIII.

  Falsificarea textelor clasice indiene despre cultivare/yoga/tantra a avut loc in secolul XIX.

  Numai o minte occidentala poate sa creeze un concurs de yoga in care proba principala consta in capacitatea de a ramane intr-o asana anume minute sau zeci de minute in sir.

  Siglele chakrelor nu pot fi accesate prin asane sau pranayama, doar prin inductie, fie astrala (posedare), fie divina (adevarata cultivare).

  De ce nu-ți crește gong-ul cu toate că practici? Mulți oameni gândesc în felul următor: “N-am primit învățătură adevărată. Dacă un maestru mă învață niște tehnici speciale și niște metode avansate, gong-ul meu va crește”. În zilele noastre, 95% dintre oameni gândesc așa. Găsesc asta destul de ridicol. De ce este ridicol? Pentru că qigong-ul nu este o tehnică a oamenilor obișnuiți. Este ceva complet supranatural. În mod corespunzător, trebuie aplicate principiile nivelurilor superioare pentru a-l examina. Vă spun tuturor că motivul fundamental pentru care gong-ul nu progresează sunt cele două cuvinte “cultivare” și “practică”, iar oamenii nu dau atenție decât practicii, nu și cultivării.
  De aceea, numai prin accentuarea cultivării xinxing-ului îți poate crește gong-ul și ți se ridica nivelul.

  Ce este xinxing-ul? Include “De”, toleranță, calitate de iluminare, pierdere, abandonarea diferitelor dorințe și atașamente ale oamenilor obișnuiți și de asemenea a fi capabil să suferi greutăți, etc. Include lucruri din multe aspecte. Fiecare aspect al xinxing-ului trebuie să-ți fie îmbunătățit pentru a te putea înălța cu adevărat, acesta fiind unul dintre factorii cruciali în îmbunătățirea gongli.
  Am vorbit despre o asemenea formă de transformare a virtuților în energie de cultivare. Energia de cultivare nu este de fapt obținută prin practică. Este obținută prin cultivare. Mulți oameni caută să-și îmbunătățească energia de cultivare și dau atenție numai practicii, fără să le pese de felul în care cultivă. De fapt, energia de cultivare este obținută numai prin cultivarea xinxing-ului. Atunci de ce predăm noi aici exerciții? Pentru început voi spune de ce un călugăr nu practică nici un exercițiu. El stă de fapt în transă, recită scripturi, își cultivă xinxing-ul și apoi energia de cultivare va crește. Energia de cultivare care îi determină nivelul va crește.

  Cred că toată lumea a înțeles cum ia naștere energia de cultivare. Gong-ul ce-ți determină nivelul realizărilor nu este defel obținut prin practică, ci prin cultivare. Prin traiul între oamenii obișnuiți și în cursul cultivării îți vei îmbunătăți xinxing-ul și te vei asimila caracteristicii universului. Apoi, caracteristica universului nu te va mai restrânge. Te vei putea ridica, iar “De”-ul va putea fi transformat în energie de cultivare. O dată cu ridicarea standardului xinxing-ului tău, energia ta de cultivare va crește. Există o astfel de relație între ele.

  Li Hongzhi

 • FREEDOM

  @dan , nu stiu de ce sa predat ., sincer , nu stiu , pot doar sa imi dau cu presupusu , , daca chiar sti la modul real mi-ar placea sa-mi spui , insa tot tu spui ca ca a facut-o numai dintr-un motiv stiut de el … bla bla bla …?

 • @dan

  1 De unde ai tras tu concluzia ca “statul roman poate face praf pe oricine”.

  Daca ar fi ramas in Suedia, era sub protectia statului suedez. Protectie care a fost destul de greu de obtinut, imi amintesc. Poate nu ar fi fost cazul sa renunte asa usor la ea?

  2 Iti aduci aminte cand zbiera pe yogaesoteric, deci oficial ca “io nu sunt in Paris si oricine spune asta e un mincinos!”?

  Daca atunci in loc sa isi injure cursantii, s-ar fi gandit ca securitatea a fost compromisa, ca poate deja stiu prea multi unde e, si s-ar fi mutat pe sestache inapoi in Suedia, ar fi scapat.

 • sectar original

  Mai bine te pocaiesti si iti cultivi sufletul tot restul vietii.
  In secta nu ai de ce reveni, asa ca iti gasesti drumul singur si daca sint si altii dispusi sa ajute sa redevii ceea ce ai fost odata, poate.
  – parerea mea
  Singur nu poti reveni. Exact ca o adictie e secta. Nu poti iesi singur. Ttebuie sa tragi de resorturile pe unde ai intrat,
  jamis pijamies, care faci urat la mine, scuipi si dai din xinxing.

  ca ia blogul asta commentul sau ca nu-l ia tot aia e.
  Am sa ma rog si pt tine sa-ti vina pacea in minte.

 • FREEDOM

  Georgica are o problema ……..se incurca singur in minciuni , asta se intimpla cind minti de ani de zile … si lumea a inceput sa-l citeasca= sa-l descifreze , toata gargara lui infantila debitata de 20 de ani cu frenezie in inceput sa se destrame si oamenii vad mult mai clar dincolo de limbajul si stilul lui depasit de-a binelea , de fapt oamenii au constientizat ca el suna depasit . Asta este toata frumsetea , omul este expirat , stilul lui nu mai prinde decit la cei care si-au blocat mintile si nu vor sa stie nimic in afara de ce le spune el , nu vor sa mai iasa din intelegerea aia mica si marunta a spiritualitatii . Am rasfoit un caiet de vacanta si aceleasi copilarii sint de 26 de ani si tocmai reciteam o carte de-a lui POONJA si ma izbit profunzimea si maturitatea mesajului acestui maestru indian , la fel si cu al lui MOOJI , Nisargadatta . Cind faci o comparatie intre ce preda ca mesaj GEORGEL si maestrii indieni reali -autentici pur si simplu esti uimit cit poate fi de infantil mesajul lui GEORGICA , saracul este efectiv redus in intelegere , este un mesaj marunt si ptr oameni cu un nivel de intelegere de-a dreptul cretin . Esti izbit de distanta gigantica dintre un mesaj al unui om trezit spiritual si mesaju acestui ametit care a ramas intr-o stare de infantilitate de necrezut .. el inca le ofera asazisilor lui discipoli jucarii de copii mici , poze cu femei goale si taini peste taini revelate de el dar arhistiute in lumea larga si pe internet . Dupa o viata intreaga el vine cu aceleasi copilarii cretine azi in 2016 si am reinteles ca ASTA ESTE in cel priveste pe GEORGICA , el ATITA POATE , este la nivel de gradinita , de copilarie … toate caietele de vacanta (continutul lor ) arata despre lumea lui interioara care este cea a unui adolescent , copilaros si lipsit de maturitatea specifica virstei pe care io arata corpul . Cind coaiele ii atirna , mecla lui este a unui pensionar si parul caneaua el ofera ca mesaj in caitele de vacanta poze cu femei goale si alte prostioare specificie lumii lui interioare . El ATITA POATE dupa o viata , in timp ce adevaratii maestrii reali iti spun adevaru verde in fata ca sa nu mai pierzi timpul cu floricele pe cimpii . Gargamel ofera doar floricele pe cimpii , altceva nu stie si nu poate . Ptr cei care inca mai traiti in lumea mentala creata de acest pacalici , ptr cei care inca traiti in ashramuri , ar fi bine sa incepeti macar acu la 50 de ani sa deschideti ochii cu adevarat la ceea ce inseamna un mesaj spiritual matur , o ghidare matura citind macar o singura carte din multele disponibile pe piata . 1 -EU SINT ACELA / 2- DOAR RAMII TACUT ……. si incet dar sigur mintea va intelege mesajul real nu floricelele oferite de GEORGICA si pozele cu femei goale din caietele lui de vacanta vi se vor parea copilaresti . Omul este INFANTIL 100 % . Pacat de virsta lui ca a ramas marginit intr-un grad de necrezut .

 • FREEDOM

  O mare problema care inca ii tine pe multi in indecizie si dualitate mentala vzv de adevarata spiritualitate este indoiala ca el o fi sau no fi adevarat -autentic , este o stare delipsa de discriminare matura , feroce chiar si asta ii tine inca in povestea acestui individ . Inca persista in mintile multor cursanti -ashramisti ideea falsa ca el totusi este autentic idee care nu se mai sprijina pe nimic concret ..acesti oameni refuza sa-l vada asa cum este si continua sa il vada prin imaginea aia de pe vremuri in care el avea o autoritate psihologica asupra mintilor noastre de adolescenti naivi si insetati de nevoia unui model in viata interioara . Norocul lui a fost ca sa intersectat cu noi exact in momentul in care noi eram in faza de trecere de la adolsecenta la faza de adulti psihologic si asta a facut sa ne prinda cumva in povestea si stilul lui . Neavind altceva mai autentic pe vremea aia am acceptat entuziasmati stilul lui de adolescent copilaros si cum sexualitatea noastra era la maxim de activitate mesajul lui sexual-cu tenta sirituala a prins extraordinar la noi . Acum dupa 26 de ani cind mintile noastre au mai crescut si cind exista alternative spirituale incomparabile decit floricele oferite de GEORGICA io unu ma uit la ce -preda- nepotu asta si imi dau seama ca nu imi mai este potrivit ptr ca ceva sa copt in psihicu meu si e nevoie de mult mai multa profinzime -patrundere in esenta , adincime pe care pur si simplu GEORGICA nu este in stare -capabil so ofere . Am incercat de citeva ori sa ma pliez pe mesajul lui din caietele de vacanta si sa ma ierte DUMNEZEU , daca de poze goale si aspirat la pasarica pina la starea de hoscait in care se afla el mai este actuala ptr virsta lui si in curind si a noastra atunci noi avem o problema de crestere interioara .. si inca ne comportam prosteste nevrind sa facem pasul spre o profunzime reala , spirituala si cumva acceptam sa stagnam intr-o faza in care nevoia de pizda si jocuri de-a sexu ramine pe mai departe spiritualitatea noastra de baza . Evident ca ar trebui sa existe o coacere si fara asta nu insemana decit ca am ramas in continuare la nivelul psihologic la care eram acu 26 de ani cind am pornit la drum . De aia spun ca omul asta a ramas blocat in faza cu sexu dpdv psihologic si vrea sa raminem si noi ca el , ptr ca asta este tot ce poate transmite an dupa an acest omulet . Chiar nu vreti sa observati psihologia asta generata si mentinuta de don GEROGICA ? Chiar nu vreti sa incercati sa va desprindeti de nivelul asta de spiritualitate de gradinita oferita de Georgica ? Nu intelegeti ca ati ramas fixati in imaginea aia a lui de prin 90 si aia era specifica virstei psihologice in care traiati atunci iar asta nu mai este deloc valabil azi dupa 26 de ani trecuti peste fiecare ?

 • E pe undeva pe net caietul de vacanta 2016? Un pdf, ceva?

 • Flavian

  Vrei sa nu pierzi meditatiile?

 • Nu. Programul de meditatii e pe site-ul ala al lor despre care au zis ca de fapt nu e al lor. Si oricum nu mai particip la ele de multi ani. Din ce zice FREEDOM e suficient sa rasfoiesti fituica si simti starea lol Asa ca vreau sa vad cam care mai e trendul. Presupun ca la fel ca in alti ani, dar cu guru la parnaie ar putea razbate si ceva info printre randuri. Cum ar fi de exemplu starea de spirit a celor ce scriu pe acolo.

 • FREEDOM

  In caietul asta de vacanta sint poze cu femei goale tinere , articole despre ET , despre conspiratie , desre nuditatea benefica , despre alemente cu e-uri , programu Nu apocalipsa, despre Shambala ,Aspectele esentiale ce confera unicitate scolii lor de yoga, despre INDRA si nepotii lui ,despre greutatea trupeasca ca modalitate de a fi mai excitat in timpul zguduirii dintre cei 2 ,despre KALKI AVATAR , despre viitoru luminos al tuturor care frecventeaza aceasta gradinita de yoga MISA, ANUNTURI importante , si poze cu femei goale care nu stiu altceva decit futing si doar la asta le sta mintea si despre tainele cutremuratoare dezvaluite de GEORGEL .., taine pe care le stie toata lumea si sint pe net si copiate din cartile adunate de GEORGEL de-a lungul vietii ,,,, le-a citit prin carti si le-a comilat dupa bunul lui plac apoi le-a numit taine …. miine poimiine o sa reveleze cele mai banale lucruri care se stiu de cind lume ca fiind taine dupa mintea lui , totul e ptr el o taina sau mai multe sau numai taine peste taine …..poate intr-o zi o sa fie sincer sa ne spuna care este taina ptr care el arata atit de obosit si decrepit dupa o viata de continenta sexuala , dupa tone de pipi baute cu frenezie , dupa fuziuni numai cu pasarici proaspete si dupa zeci de ani de mincat bio . Poate ne va spune care este taina ptr care minte , deposedeaza femeile de munca lor sexuala prin baruri si chat , poate ne spune taina ptr care subjuga oamenii si ii tine blocati linga el , poate ne spune taina ptr care nu se poate comporta decent si despre taina ptr care face compilatii din cartile altora de-o viatasi apoi le prezinta ca fiind taini revelate de el … si sin sfirsit poate ne dezvaluie taina ptr care este atit de penibil de ani de zile . Tainili astea cred ca nu le va dezvalui niciodata ptr ca el este mai tainic chiar si decit Dumnezeu tatal . Daca individu asta ar mai urcape o scena sa tina vreo conferinta io m-as ridica in picioare si i-as pune o singura intrebare de fata cu toti cateii lui so auda toata lumea si sa nu mai poata fi evitata ptr ca ar fi lasitate pe fata . Individu ar fi sah mat in 2 secunde si cred ca s-ar bloca . In primul rind l-as ruga sa nu mai citeasca de pe foi ca un cretin ptr ca stim si noi sa citim si mai simplu ar fi sa ne indice sursele respective ca le putem citi acasa la noi , apoi i-as cere sa vorbeasca liber despre si din experienta lui , apoi l-as intreba de fata cu toata lumea de ce arata in halul ala si de ce continua sa mai debiteze despre continenta cind la el nu se vede nici o urma de asa ceva . Asta as face si sper sa inteleaga si altii ca dincolo de vorbe , taini si compilatii la el nu se vede efectu continentei de-o viata . Reveleaza zeci si zeci de taini numai despreesenta nu vorbeste . El prezinta esenta ca pe un concept =dumnezeu tatal , asta arata cit de marginit este in intelegere . Dumnezeu TATAL al lui nu este altceva decit un concept mental , la fel si puterile cosmice si astea 2 sint baza invataurilor lui spirituale … adica niste concepte false , mentale .

 • In concluzie aceeasi ciorba reincalzita. Nu mai vine cu nimic nou pentru ca acum este suficient sa arunci un text sau chiar o poza in Google si sa vezi de unde e luata informatia. Cartile rare din anticariate sunt vechi si contin idei deja cunoscute, iar ce apare mai nou se publica si online unde sunt deja o gramada de guru cu momeli moderne de agatat fraieri.

  GB este depasit de tehnologie si de accesul la informatie. Acum nu mai tine sa faci un rezumat din carti la care ceilalti nu au acces, sa adaugi ceva limbaj de lemn cu iz personal si sa-l citesti la conferinta de pe hartie. Apoi sa raspunzi la intrebari venite pe biletele si numai la ce-ti convine. Oamenii vor mai mult, inteleg mai mult si se mai uita si la ce pun altii moka pe youtube.

 • FREEDOM

  Cea mai mare problema a acestui individ este ca el nu traieste dupa cum macane , ii invata pe oameni despre beneficiile controlului sexual iar el este super obosit la mecla si corp .. ceilalti basinosi de asa zisi profesori yoga gen pulica diamond si katrina au inceput si ei sa expire fizic , fatucile le sint serios afectate de trecerea anilor , kkatrina areun inceput de gusa de la trai bun si atunci orice om normal se poate intreba : ba daca voi aratati asa dupa ce v-ati pretins modele de continenta sexuala ptr noi , atunci noi cum plm o sa aratam care incercam continenta si ne chircim de atitea contractii in timpul sexului si tot nu ne iese dupa 26 de ani ? Pur si simplu omul nu va mai apare in public ptr ca este expirat fizic , verbal si ca mesaj . El este istorie ptr oricine este cit de cit deschis la minte si se uita in jurul lui -pe net si prin librarii . Nu poti pacali lumea la infinit , pina la urma oamenii se mai maturizeaza si observa ca esti debasit GEORGELE .

 • azar

  Parerea mea ca te pripesti si gindesti simplist, freedom.Nimeni nu e obligat sa respecte ce vrem noi.Fiecare este liber.Gregorian sustine lucruri positive cel putin.Ce spui tu ca nu vb. de esenta? Vorbeste.Fiecare se coace la timpul lui.Nu poti dintr-o data.Nu poti pune greselile tale,frustrarile tale si asteptarile tale care nu s-au confirmat pe seama lui.
  Si nu veniti cu placile ca astia care gindim astfel avem limbaj de lemn sau vezi Doamne suntem”spalati pe creer” sau misani.Maturizati-va nu mai behaiti peaici cu lacrimi de crocodil.La ce va foloseste va angoaseaza si mai rau.

 • azar

  Ai si tu dreptatea ta, trebuie sa recunosc.Dar nu vezi situatia de ansamblu.Cursul are o gramada de metode.La anul 14,15 si 16 se vb in extensor despre ce vbtu freedom-sinele.Momentul present,starea de a fi.Deci aproape 3 ani!! Da este poate luat din Eckat Toll sau mai stiu eu , idea.Dar a dezvoltat-o mult, complex si frumos.Chiar cu exemplificari cu starea de present si metode de revelare a sinelui plecand de aici in parca 7 pasi. Asa ca nu mai behai peaici ca nu vb de esenta.Stiu poate te referi la multi cursanti ca nu au ajuns sa traiasca la acel nivel.Asa e.Sunt de accord.Dar asta este astia sunt oamenii.Ce daca-ti iei o slujba in social colegii sunt sfintisori? poate dimpotriva.Asa si cursantii..fel de fel de oameni…Poate ca pina la urma tot facand yoga sau metodele care tie iti repugna intr-o zi vor avea si ei acces la sinele lor.Nu teai gindit la asta nu? Eu sunt aproape sigur ca Gregorian s-a gandit.Il faci neautentic? De ce judeci? Macar ce nu stii si ai tu doar deduceri indoielnice sa nu birfim sau sa denigram.

 • FREEDOM

  Multi care inca sint prinsi in povestea acestui asa zis profesor compilator de meserie sint prinsi din cauza factorului emotional , ei ii spun iubire – devotiune , insa este doar un atasament debil . Subjugati de emotional ei refuza continuu sa priveasca adevarul faptic in fata , indiferent cit de pe linga este iubirea lor=individul respectiv dpdv al faptelor ei gasesc mereu interpretari. Sint atit de siguri ca interpreteaza exact incit nimic nu-i poate convinge . Daca ar da o secunda la o parte emotionalul ar putea vedea cit de mizerabile sint faptele pe care le are la activ iubirea vietii lor si anume GEORGEL . 1- GEORGEL a girat direct trafic de persoane si prostitutia si deposedarea de sume de zeci de mii de euro de la fiecare fata plecata in japonia . Georgel vorbeste cu un tupeu incredibil despre iubire si transfigurare intre oameini desi tot el ii invata sa se ascunda fereasca unii de altii si de fapt este vorba doar de o sex fara iubire . Sint -barbati- virasi care urmaresc o femeie strict sexual si apoi cind o au deja se indreapta spre urmatoarea . ACESTE este stilul relatiilor din aceasta mizerie numita scoala de yoga . Absolut TOTI care au fost cu adevarat in secta asta stiu ca asta este stilul relatiilor ptr ca l-au trait pe pielea lor direct sau indirect . De ce nu poate recunoaste un spalat pe creier adevarul faptic al asazisului compilator oricite dovezi faptice i s-ar aduce ? Ptr ca asta insemna sa fi spalat pe creier , nici nu isi mai dau seama . Ei considera ca sint in regula , dar totusi nu sint . Au nevoie psihologic de un om -ideal care sa ii salveze sa stie ca exista acolo cineva care are grija de ei si ii va salva si din frica asta imensa de a ramine singuri doar cu ei accepta orice deraiere a salvatorului lor . Mecanismul e simplu de inteles -constientizat dar trebuie sa fi sincer cu tine , insa asta este dureros =sa-ti pierzi orice sprijin psihologic exterior din care te-ai hranit atitia ani , este de neconceput si atunci emotionalul trece peste discriminare si permite orice argument debil care in mod normal nu sta in picioare din cauza adevarului faptic stiut de toti . Frica pazeste pepenii si asta este marea taina cu care ia subjugat GEORGEL pe toti . A dat senzatia ca ii sustine subtil in orice si ia prins cu asta . Acu , inca o intrebare ? Daca esti in stare sa susti mii de oameni de ce ai nevoie sa te sustina ei sa scapi ? Nu te poti sustine singur la puterea pe care o ai ? Iar o sa sara spalatii pe creier si sa spuna ca nu inteleg io si altii ca mine . Inca un exemplu in care emotionalul trece peste discriminarea rece si clara si intepreteaza in fel si chip absoult orice , numai sa iasa cum ii convine psihologic celui subjugat si dependent emotional-psihologic . Asta e mecanismul pe care spalatii pe creier il aplica NONSTOP fara pauza . De aia ramin legati de GEORGEL si ii conduce asta ca pe o turma , ptr ca a gasit teren slab . Si ei se simt bine in grupul lor acolo ptr ca GEORGEL le-a intrat in psihic si totul merege singur acu . Este totusi o dependenta clara , NU ESTE INDEPENDENTA psihologica . Libertatea este atunci cind esti pe picioarele tale si nu ai cordon ombilical cu mama sau cu tata pina la 45-50 -55 de ani cum sint cei de acolo. Am vazut oameni de curind , oameni in virsta care accepta sa fie condusi =controlati de niste indivizi slabi de inger numit de GEROGEL in pozitii de conducere . Multi sint inca de o nesimtire si o meschinarie de necrezut dupa26 de ani de yoga cica?! Altii sint de-a dreptul incompetenti de la o posta dar conduc de ex SD. Oricine se poate intreba ce cauta un astfel de handicapat intr-o functie de conducere cind este evident ca printre muncitori exista unii mai normali la cap ? Iti dai seama ca e deplasat ca lucrurile sa continue asa , insa ele contionua bine mersi . La fel si in rindul instructorilor , sint unii vai de capul lor ca omenie , bun simt sau la capitolu normalitate si totusi astfel de prosti predau cica yoga . Ce e de facut ? Cititi si discrminati , iesiti din povestea lui GEORGEL si o sa vedeti ca exista mai multa libertate psihologica decit in cadrul acestui grup cel puitn inchis daca nu ciudat in multe moduri . Ptr asta e totusi nevoie de o minima bunvoainta si deschidere la minte . Altfel o sa mai ramineti blocati intr-o poveste penibila cine stie citi ani si habar nu o sa aveti . Sinteti prinsi si nici nu va dati seama . Asta e tragic . E nevoie de mult timp ca sa se stearga dependenta asta psihologica dar primul lucru este sa incepeti sa simtiti dependenta si sa vreti mai multa libertate .

 • azar

  Si cred ca s-a gindit la sute de lucruri care tie iti scapa si pt. ca nu ai avut de-a face cu oamenii.
  In primul rand s-a stii ca este f greu sa lucrezi cu oamenii,sa-i mobilizezi sau sa-i faci sa fie parolisti.Eu am vazut si in business dar si in ashram.
  Sunt destui egoisti,fatarnici,cu interes,mincinosi,perfizi,hoti etc.
  Si atunci ce poti face?
  Iti spun eu: Reguli ca sa le respecte!Altfel ar fi haos, sau nu s-ar putea face nimic.
  Multora din ashram nu le este usor sa respecte regulile. Si uite asa Gregorian are rabdare cu oamenii sa creasca , dar unii dintre ei cand au crescut….se intorc impotriva fara sa se cerceteze mai intai pe ei insisi.
  -Mai dar eu ce am facut? ca sa judec? Am dezvaluit eu esenta si altii au tinut-o ascunsa?
  -In loc de o minima recunostinta -pt ca ei zic ,ca acum vad sau simt esenta-ei vad numai greseli si prilej de a critica.
  Lucrurile bune care le scapa complet..cumn sa le vada?
  Cum care lucruri? ca avand sansa sa-ti trezesti sufletul..multi ajung sa-si simta esenta-sinele.Daca acest curs tinea doar 8 ani poate ca multi nu ajungeau.Recunosc nici eu.
  -Poate ca se va spune ca daca de la inceput se vb de esenta in stil Nisargadata……..Hai sa fim seriosi iti trebuie o maturizare pt. asta.
  De ex de cati “elevi” de-ai lui Nisargadata ai auzit ca s-au unit cu Parabrahman? eu nu am auzit de nici unul. Si au trecut ceva anisori
  Asa ca hai sa nu ne mai batem cu pumnu-n piept…pt ca ne lovim in burta!

 • azar

  Sunt unii care nu au nici liceul dar se erijeaza in autoritati supreme:critica la modul absolut ei sunt siguri la modul absolut ,calomniaza absolut.
  Acesta este portretul unui fanatic.Azi il ridica in slavi pe unul mine pe altul si-l calomniaza pe primul

 • azar

  De ce unii cu 10 clase nu poate sasi vada propriile greseli? propria ignoranta? propriile frustrari?si sa si le assume ?
  1.Pt ca e mai comod sa dai vina pe altii.
  2.Pt. ca oricum atat il duce mintea si bruma de inteligenta care-I lipseste
  3.Pt ca ina are un spirit de turma
  4.Pt ca are un fel de lene
  Or mai fi si altele.
  A crede ca daca tu nu mai simti nimeni nu mai simte…..e stupid
  A crede ca dc alti trogloditi interpreteaza niste evenimente sau zvonuri fara
  sa stie si partea tainica subtila sau lectiile respective, aceste interpretari sunt litera de lege….iata greseala
  A crede ca tu stii adevarul cand de fapt nuesti deschis nici la un dialog sincer iata ….halucinarea

 • azar

  Da adevarul e socant.Dar sunt unii saracii cu 10 clase care cred ca e cat se poate de simplu.
  ATUNCI DE CE NU ESTI CAPABIL SA-L VEZI???

 • azar

  As mai spune ceva.Daca voua nu va mai aparut in vise sau nu va mai dat stari sau indrumare (hai sa fim seriosi cum sa mai faci asta?)asta nu inseamna ca altora nu le-a fost indrumator intre timp.
  Asta ar confirma ca este un indrumator sau ghid.
  Faptul ca il calomniati de multe ori fara motiv imi arata mie ca este un ghid .
  Faptul ca multi sunt orbi pot sa inteleg f. bine prin caderea la teste sau ca au o minte fara exercitiu critic.
  Rautati suntem satui. Nimeni nu a facut nimic urand sau criticand absolut.
  Ce putere de hipnoza are maya daca ani de zile ati vazut ceva authentic iar apoi nu vise mai pare authentic desi altii va spun:Hei esti stupid? Tu nu mai esti autentic!
  Da ar fi socul vietii sa va dati seama stiu!

 • azar

  “”De ce nu poate recunoaste un spalat pe creier adevarul faptic al asazisului compilator oricite dovezi faptice i s-ar aduce ? Ptr ca asta insemna sa fi spalat pe creier , nici nu isi mai dau seama . Ei considera ca sint in regula , dar totusi nu sint . Au nevoie psihologic de un om -ideal care sa ii salveze sa stie ca exista acolo cineva care are grija de ei si ii va salva si din frica asta imensa de a ramine singuri doar cu ei accepta orice deraiere a salvatorului lor . ”
  -Ce ai scris mai sus este plasmuire a mintii tale.Si sa-ti spun de ce:
  Ca sa afirmi asa ceva tb. sa vezi cum vede si gindeste acea persoana vis a vi de evenimentele respective .Sunt convins ca ai uimit sa vezi si o alta abordare.Deabia dupa aceea daca constati ca nu vede negrul si spune ca e alb poti spune ca e orbire,hipnoza,spalatura.
  Dar cu cine ai vb de un anume eveniment care tie ti se pare asa grav? Macar cu o persoana sincera si cat de cat sa o consideri responsabila?
  De ce nu ai vb de ex cu Neacsu sau altcineva(sa spunem ca nu puteai) ca
  mai sunt destui?
  Nu daca mai auzi la inca 10 insi care calomniaza pui botu imediat.
  Si dupa 3-5-7-14 ani ce rezultate crezi ca apar la atata pus de bot?
  Ma mir cA-L MAI AI.

 • azar

  De ce nu poate recunoaste un spalat pe creier adevarul faptic al asazisului compilator oricite dovezi faptice i s-ar aduce ?

  pt ca asta inseamna inteligenta sa vezi si dincolo de fapte ce este ascuns ,jocul din spate,lectia ascunsa.Nu sa fii cu botu rupt de atata pus botu la orice.Rusine freedom.

 • azar

  freedom…………….ce ironie a sortii…..poate ca sufletul tau aspira la libertate.
  Dar libertatea nu se poate obtine fara inteligenta,bun simt,loialitate si dragoste fata de toti si toate.Si mai ales fata de toti invatatorii nostrii.

 • azar

  Cand s-a spus ca mintea (ca ego) e un obstacol in calea sinelui se referee si la faptul ca mintea ne minte si interpreteaza gresit lucrurile.

 • azar

  Ba ii dai cu dependenta psihologica ba ca ne e frica ba ca sunt intr-o poveste.
  Pina ne trezim toti suntem intr-o poveste.
  Ai vreo expertiza in psihologie cu 10 clase ale tale?
  Hai ca botu ala mai vrea …….a inceput sa-I placa.
  Auzi? de cat timp calomniezi si critici? am sa ma uit in arhiva.
  Nu cumva ai ajuns matale dependent de calomnii? ca sa crezi ca esti vezi doamne tu in regula si altii nu? ma intreb si eu asa…..
  Ia de mine nu mai calomnia pe nimeni iarta-I pe toti si de ce nu iubestei .
  Poti asta? arata ca nu esti dependent de asta.

  Pot pune pariu ca nu poti Freedom.Pt ca stiu in ce ape tulburi te scalzi….

  Dar tu ii faci pe altii dependent!!!!Psihologic vorbind dc intelegi!

  Sau daca re crezi asa independent.
  Devino independent fata de orice system de gandire,de yoga-pe care nu o mai simpatizezi,de jnana-Nisargadata,etc.

  Iti spun eu nu poti!
  Esti inca un sarman dependent chiar si de carti.Fie ele ale lui Nisargadata.
  Si atunci imi sau ne vorbesti de independent!
  Hai lasa-ne ,lasa-ne Feedoame!

 • Iti zic eu ce e de facut.

  Trebuie o persoana sau un grup mic dintre fostii cursanti sa transmita live sedinta de asane/pranayama o data sau de doua ori pe saptamana. Prin unul din sistemele de transmisie live online gratuite. Si sa faca asta fara a avea pretentii la donatii sau sa-si deschida curs si sa invite lumea si la ei la sala sau alte chestii de genul.

  Toti exmisa se pot sincroniza online si pot practica individual sau in grupuri mici indiferent de distanta ca si cum am fi cu totii in aceeasi sala. Cam la fel cum lucreaza unele firme de la sedii aflate in mai multe tari. Tehnicile pot fi cele simple din primii ani pentru a fi cunoscute de toti si se poate lucra doar cu ce a fost bun in misa la inceputuri.

  Modalitati de comunicare si colaborare online sunt destule. Trebuie doar un “instructor” sau coordonator care sa transmita live ce lucreaza el/ea dar sa nu fie de la misa sau dintre cei plecati care si-au deschis “scoli”. Program scurt de maxim 2 ore, fara predare si eventual o meditatie optionala de 20-30 minute dupa asane/pranayama.

  Sunt multi care raman la misa pentru ca simt nevoia sa lucreze in grup. O astfel de colaborare la distanta cu suport video live online poate baga misa in faliment :))

 • FREEDOM

  Un fost coleg -un imbecil mi-a spus adineauri ca nu am creier , insa tembelul nu a stat niciodata de vorba cu o fata venita cu 15-20 de mii de euro din japonia si sa-i povesteasca cum intr-un mod meschin GEORGEL MIEROSU o deposeda de toti bani , de bijuteriile si aparatura electronica .Am aflat direct de la citeva fete lucrurile astea frecvente . Acest fost coleg mi-a spus ca l-am dezamagit insa in prostia lui crasa nu se smite deloc dezamagit de faptele mizerabilesi de meschinaria lui GEORGEL . El sa simtit dezamagit ptr ca gindesc si spun verde in fata ce cred cu privire la mizeria din GOERGEL , insa cu mizeriile sefului lui nu are nici o problema . Asta este atitudinea fanaticilor de la curs , pur sis implu nu vor sa discute mizeria si o ocolesc ptr ca este incomoda si se simt deranjati de ea si de cei care o aduc in prim plan . Acestia care vorbesc despre mizeria de acolo sint categorisiti drept demoniaci ptr simplu fapt ca spun despre ADEVARUL FAPTIC . Oricum unii sint de-a dreptul handicapati mintal si nu ai ce la face . Ei o tin pe-a lor indiferent ce le spui sau demonstrezi . De asta spun ca sint spalati pe creier insa nu suporta adevarul in fata . Singura lor strategie este sa ocoleasca ce e incomod sau-si sa interpreteze intr-un mod ridicol .

 • azar

  Te dovedesti mai stupid decat credeam.
  Dar tu te poti observa ca o tii una si buna cu aceeasi placa?
  Si de ce postezi pe aici?
  Ai nevoie de acordul altora sa-ti sustina prostia?

 • azar

  freedom esti intr-o grava eroare.
  Si referitor la ce spui tu.Stii tu intreaga poveste cu acea fata?
  stim bine ca femeile sunt razbunatoare si mincinoase cand vor.
  Ai ascultat si partea cealalta ce parere are?
  Stii conditiile in care a plecat?juramintele intelegerea initiala?
  Sa stii ca eu nu judec o persoana daca aud ca nustiu ce eveniment a avut cu nustiu cine.
  Daca o persoana nu a gresit fata de mine nu vb ceva urat despre ea.Da sunt atent si la ce se spune dc e grav .Dar dceu nu stiu tot,daca nu am toate datele nu trag o concluzie stupida si pripita.
  Asta dovedeste freedom ce usor pui botu si ca esti imatur.

 • FREEDOM

  Fostu meu coleg manifesta o stare de caposenie exasperanta in ceea ce priveste lipsa aceleiasi masuri . tot se stie sa-mi argumenteze este ca nu inteleg io motivatiile ascunse din spatele gesturilor lui GEORGEL , replica asta este standard la fanatici si la cei lipsiti de orice discernamint real . Numai atita stiu sa spuna si o spun incontinuu . Cu acazia asta ii transmit sa ma scuteasca de basinile lui mentale ma intereseaza doar faptele nu interpretarile de cacat ale unor ametiti nevrotici . Imi spune ca sint indirjit .. da sint vehement vzv de ipocrizia si meschinaria lui GEORGEL in ce priveste atitudinea .. atitia apropiati l-au parasit ptr ca sau lamurit definitiv ce poama este in realitate in viata de zi cu zi .

 • FREEDOM

  @ ba AZARE , esti prost facut gramada .. ce treaba are liceul sau 10 clase cu mizeria gen japoniada si luatul banilor de la fete in mod mieros ? Ba nu vezi ca esti prost de bubui . Pai trebuie sa am scoala ca tine ca sa vad faptele deja existente facute de pacaliciul ala ? Imi trebuie facultate ca sa vad ca minte clar , ca deposedeaza de bani sute de fete , ca compileaza din TOLLE samd ? Ba tu esti spalat pe creier si treci cu vederea si interpretezi totul numai ca sa ai un salvator in picioare ptr ca iti e frica sa stai singur pe propriile picoare dpdv psihologic . Daca nu te-as sti cit de capos esti as mai comenta insa esti prea batut in cap ca sa recunosti ceva . Tu nu sti decit un lucru – sa insisti ca ala e eliberat cind el nici om nu este in stare sa fie . Ba dute-n pula mea de handicapat ca nu se poate discuta cu tine si nimeni nu poate ptr ca esti dus cu capu . Stai dreaq in casa si nu mai mugii ca bou ca esti doar fanatic . Ptr tine daca a spus citeva lucruri bune gata poate sa fie nemernic si sa minta si sa foloseasca oamenii . Te rog , mars de aici ca nu am ce vorbi cu caposi ca tine . Imi pare rau sa-ti zic asta insa stiu cit de capos esti si fanatic . Ptr mine esti un fanatic si un sclav , ala sa pisat pe sute de oameni dpdv sufleteste , moral samd si tu il pupi in cur ca un handicapat mental ce esti . Dute dreaq de handicapat de aici si nu te mai caca pe tine cu ideea ca ai niste clase in plus ca aici nu e vorba de cite clase are fiecare ci de cit de clar vezi adevaru faptic , ori tu esti doar un lache milog si dependent emotional de acest pacalici . Sint sute de oameni care au inteles clar ca jegosul ala e un fals si tu tot ii dai ca milogu cu ce special e ala . Tu esti un dereglat si ai nevoie de un suport psihic ca sa te simti sigur si din cauza asta nu vrei sa recunosti realitatea

 • FREEDOM

  Ba AZARE , tu esti handicapat si poate nu-ti vei da niciodata seama … esti si milog pe deasupra … faci pe desteptu ca ai facultate dar esti prost facut gramada … sti bine cit de mult te evita lumea ptr ca nu se poate discuta cu tine din cauza caposeniei ? Dincolo de asta vorbesti ca prostu si nici macar nu sti ca aici sau postat sursele cursului despre care GEORGEL afirma ca sint revelatii in premiera cosmica si ele sint copiate pagini intregi si carti intregi din autori straini .. ba esti dus , te trezisi si tu acu sa mormai aici . Tu esti un intirziat , aici sau discutat si postat dovezi despre cit de fals este GARGAMEL insa tu iti faceai norma fara sa gindesti fericit ca ai un salvator . Ce-o sa te faci cind salvatoru nu va mai fi ? Faci pe desteptu insa au existat oameni mai treji si mi lucizi decit prostu de tine care nu numai ca l-au cunoscut pe GEORGEL indeaproape si sau lamurit definit ce paoma este , dar l-au si parasit fara sa se mai uite inapoi .Tu crezi ca descoperisi becul insa esti intirziat si habar nu ai cit de pe linga esti . Inca odata , vezi-ti ma de milogenia ta si lasa-ma cu povestile din capul tau .

 • FREEDOM

  ba boule stiu nu una ci mai multe faze cu fete si instructori care au auzit si vazut fata lui georgel din spatele imaginii …. trezeste-te timpitule odata ca tara geme de boi ca tine !

 • FREEDOMf

  Georgel il da mereu exemplu pe ISUS , a tradus evengheliile alea .. bla bla insa le asista pe fete la obor in timp ce japonezii le cintareau din priviri care e buna si care nu … cum ar venii dupa ce ISUS ia spus MARIEI MAGDALENA -nu mai pacatui – , sa-i zica ceva de genu – acu ca ai devenit discipola mea du-te si te fute pe bani multi ca te sustin si adai la mine pe toti ca-ti ard io karma si o sa fie bine – . Este suficient exemplul asta ca sa se vada diferenta de atitudine intre ISUS si georgel care se da crestin . GEORGELE , cum e ma cu atitudinea asta a ta vzv de femei comparativ cu cea a lui ISUS ? Poti sa zici ceva minacami-ai pula de ipocrit ?

 • FREEDOMf

  ca la vrajeala nu te intrece nimeni , la citit texte copiate de la altii de pe foi nimnei nu te intrece ? Ca la vorbe esti bun da la fapte esti doar o zdreanta de om !

 • FREEDOM

  AZAR PROSTU PLANETEI , spune ca il judec pe GEORGEL , nu judec ci constat diferente enorme intre ce pretinde ca este acest farsor si ce ar trebui sa fie in realitate , un model de omenie , adevar si respect vzv de femei si barbati . Dupa boul de AZAR nimeni nu trebuie sa spuna nimic de GEORGICA chiar daca vede deraieri de la yama si nyama , doar GEORGICA poate sa isi dea cu parerea si sa compileze la nesfirsit , doar el poate sa judece pe toata lumea si nimeni nu are voie sa zica nimic de el. Asta inseamna sa fi fanatic si imbecil , un spalat pe creier . Cind cineva spune ceva de ODORUL GEORGICA , este judecare , blasfemie si te iau cu partea asta de vina si iertare , insa cind e vorba de altii ei se vaita si urla din gura de sarpe ca sint nedreptatiti si judecati si ostracizati de toata lumea . Asta inseamna ipocrizie , perversitate si lipsa de normalitate … numai ei pot sa acuze , judece si sa comenteze pe orice tema . Despre lipsa totala a dreptului la replica ptr fosti sau actuali cursanti nu mai spun , ei niciodata nu mi-ai postat opiniile pe al lor yogaesoteric sau misatv . Asa ca astia sint , niste gunoaie ce se dau porumbei .

 • @FREEDOM

  bai asa bine le-a mers astora carora le-a “ars karma” farsorul asta, de ti-i mila de ei.

 • Stii cum iti dai seama ca esti pe o cale impotriva lui Dumnezeu? Cu cat insisti mai mult, cu atata iti va fi mai rau.

 • FREEDOM

  Saraca asta MM pustoiaca de 30 de ani tocmai a dat un interviu pe NASU TV in care explica si iar explica aceiasi minicuna repetata la nesfirsit . Draguta , minti in continuare pina la capat , toti din scoala stiu adevarul ,,,, in fine nu neaga nimeni ca ai fost folosita si manipulata de autoritati insa adevarul despre relatia aia il stie toata lumea . Dincolo de asta adevaru exista si il poti ascunde de oameni insa ,dpdv al adevarului , nu poate fi anulat . Am fost cu toti invatati de catre don profesor sa ne ascundem atunci cind ne convine, asta insemnind tainuire =minciuna , asta a fost stilul lui de-o viata si aici dau un singur exemplu : la conferintele cu barbatii si femeile si noi si ele eram indemnati de GEORGEL sa ne ascundem , sa mintim partenerul sau partenerii ptr a nu-i rani de fapt ptr a ne justifica modul meschin de a ne urma placereile egoiste si preferintele sexuale sau cheful de a trai dupa bunul plac netinind cont ca ranim sufletul vzv de care pretindeam ca ne este iubit -iubita . Daca o femeie iubea cu adevarat un barbat iar ala era pacalici si o vroia si pe alta sexual desi no iubea si nici aia pe el se futeau bine mersi si saraca aia care chiar iubea era mintita original si minciuna si duplicitatea asta mergea luni sau ani de zile . La fel si invers , daca un barbat iubea sincer si adevarat o proasta fara minte aia il insela cu unu , doi pacalici din scoala ptr ca i se parea ei ca aia erau mai smecherasi si interesanti , sufletul era mai la urma sau deloc luat in seama si se futeau la greu ca asa era stilul -adevarat- . In final multe relatii care ar fi avut o sansa sa fie autentice ,pline de sinceritate si iubire vie si adinca efectiv mureau din fasa din cauza mimetismului prostesc al oamenilor care luau de adevarat stilul propagat de GEORGEL . El insusi a pisat ochii dupa IRINA insa meschinaria si stilul de curva din el nu ia permis sa fie sincer , total si onest cu femeia aia care la iubit . Georgel nu putea sa fie autentic in iubire tocmai ptr ca avea saminta de zdreanta sexuala in el si asa a ramas si acum . Asta a fost profesorul nostru si in esenta modul asta meschin de a intreractiona cu oamenii ni la transmis el iar asta a alterat enorm initierile oferite . Nu conteaza cite tehnici a dat , ele au fost compromise de caracterul mizerabil personal si mai ales de faptu ca GEROGEL nu prea traieste dupa cum vorbeste altora . Cea mai mare autoritate a unui om deriva tocmai din sinceritatea intre ce vorbeste si ce traieste , ori la GEORGEL asta lipseste cu desavirsire . Omul asta a transmis oamenilor duplicitatea ca mod de viata insa multi sau lasat inselati de fatada interesanta a tehnicilor si asta ia facut sa accepte ipocrizia modului sau interior de viata . In definitiv , asta este ce a futut increderea si autoriatea lui , practic motivul ptr care a fost parasit de cei mai apropiati -intimi oameni si aici ma refer la fostii instructori de baza ai cursului . Astia l-au cunoscut si cind sau lamurit ce poama este au plecat fara sa se mai uite inapoi . Cu siguranta ca ptr -fidelitatea- ta pina la sfirsit GEORGEL va avea grija sa nu iti lipseasca casa , masina si eventual si vreo renta pe viata . Pina la urma adevarul e adevar si il stim cu totii cei din interior , oricit v-ati caca voi pe voi . Adevarului nu ai ce-i face tu oricit de desteapta te-ai da multi ani de aici inainte pe tema asta . COMPROMIS .

 • FREEDOM

  MC GRiEGor nu sint impotriva lui DZEU , GEORGEL nu e DZEU , asa ca nici vb de ce spui tu , esti confuz .In al 2-lea rind DZEU nu exista deci nu are sens sa spui ca sint impotriva lui . Sint impotriva duplicitatii , ipocriziei , meschinariei acestui individ si impotriva faptului ca el asta transmite oamenilor , asta a daunat multora care s-au murdarit , el ia murdarit cu stilul lui infect ptr ca oamenii au avut cu inocenta incredere in el . El a batjocorit increderea asta a oamenilor si ia pervertit clar . Impotriva asta sint insa nu ma las injectat de asta . La fel cum el repeta la nesfirsit miciuni ca sa apara alb in fata oamenilor , le repeta iar si iar cu nonsalanta si tupeu neverosimil asa voi comenta si io si o voi tine pe-a mea ptr ca am trait o viata in secta aia si am dreptu sa spun ce cred si ce simt . Revino-ti din confuzie . Ce ai spus tu nu e valabil aici , clar .

 • FREEDOM

  e vb de MD , nu MM

 • FREEDOM

  @YE .Este vorba despre ce a facut GEORGEL dupa 90 , despre JAPONIADA si videochat stie toata lumea ,inclusiv voi , insa va faceti ca ploua ca niste nesimiti ordinari .. treceti mereu sub tacere astfel de atitudini care nu exista si nu au existat in conduita unui yoghin . DE CE PULA MEA NU AMINTITI NICIODATA DESPRE ASTEA ? Voi va considerati corecti insa lumea va stie . Asa ca nu mai mincati cacat ca ala este yoghin , nu este la ora actuala . Este doar un peste nenorocit si nici azi 2016 videochatul si existenta escortelor inte cursantele lui nu au incetat .. conform cu ce a spus ISUS : ai fost curva curvelor MARIA MAGDALENA insa GATA , de azi mergi si nu mai pacatui – . Asa ca mai lasati-o incolo de propaganda ca nu mai tine . De ce ma nu aveti CURAJUL sa-mi postati niciodata rindurile ? De ce , voi care cereti dreptul la replica mereu insa unui fost cursant nu il oferiti niciodata ? Chiar atit de perversi sinteti si va mai considerati oameni ?Voi nu sinteti yoghini si nu a-ti fost deloc in toti anii astia ptr ca nu aveti obraz , nu aveti puterea sa spuneti si sa recunoasteti cu orice pret adevarul ce exista in grupul vostru . NU SINTETI YOGHINI . Va place sa va considerati yoghini insa din start tainuiti adevarul gol golut al miscarii voastre , ca sa protejati un individ meschin incalcati satya si apoi in prostia voastra incredibila considerati ca merge si asa fara sa respectati satya =adevarul . Nu merge timpitilor si nici nu va merge vreodata ptr ca asta este fundamentul yogai si al oricarui sistem spiritual . Insa se pare ca voi treceti lejer peste satya ptr ca va considerati speciali . Uitati ca totul se intimpa, dintr-o tainica necesitate si ca GARGAMEL este asa ptr ca EXISTENTA a permis asta . El nu e in stare sa recunoasca vorbele lui si se lupta sa scape de ce ia trimis EXISTENTA , fapt ce arata ca nu accepta vointa sursei -dumnezeu tatal cum ii place lui sa spuna . Ce ziceti ma de asta ? Cind o sa-mi postati rindurile ? O so faceti vreodata , voi astia care cereti dreptate dar nu o dati altora cind o au ? Sinteti niste lasi si milogi in acelasi timp . Numai falsitate aveti in voi . Adevaru e greu de suportat insa legile astea subtile nu le puteti suprima ca sa va scapati pacaliciul de maistru . Nu vedeti ca VIATA ii da peste nas si il pune la locul lui ? Cind o sa intelegi chestia asta simpla ? Voi basinosii din redactia YE care va credeti destepti si superiori dar sinteti mici si lasi?

 • mac donald duck

  Bivolaru nu este si nu a fost maestrul nimanui. Nu a ajutat pe nimeni sa ajunga la nivele remarcabile de evolutie spirituala.S-a ocupat de binele lui personal.A mintit lumea cat s-a putut, vezi misiunea spirituala a Romaniei, cutremure, asteroizi, apocalipsa, extraterestri, reptilieni, profetiile lui Sundar Singh si multe altele.Pune taxe nesimtite in tabere dar e detasat de aspectele materiale.Promoveaza relatiile deschise dar femeile lui de “curat” nu se intalnesc cu alti barbati ,niciodata.Minte si manipuleaza cum respira.E penibil sa mai crezi in acrst bodhaka.:)

 • FREEDOM

  Ca o concluzie banal de simpla , la cite meditatii sau facut ani de-a rindu (12 ani) faptu ca GEORGEL a intrat pina la urma la puscatorie , arata ceva si anume ca ori puterile cosmice nu exista , orica ca initierile date de el n un sint valabile ptr ca el nu a fost initiat de nici un maestru din vreo linie intiatica , ori ATENTIE , puterile cosmice nu il mai baga in seama ptr ca dzeu taica le interziceasa ceva tocmai ptr ca ODORU GEORGEL sa priceapa ceva pina nu moare .. anume ca nu merge cu vrajeala la dumnezeu la nesfirsit . SO , Georgele asta fu , te innecasi ci cioara la mal . Oameni buni care mai visati ca GEORGEL este mare si tare , se pare ca sursa -dzeu tatal NU il mai asculta deloc . Citi ani de meditatii irositi in lupta psihica ptr Georgel !!!! Oare nu a vazut GEORGEL prin clarviizune ca nu va fi facut scapat de puterile cosmice si de dzeu ? Iar daca a vz de ce nu a putut accepta inevitabilu in mod egal=detasat ? Ramana Maharishi avea o vorba care arata multe despre GEORGEL : ceea ce trebuie sa se intimple se va intimpla caci nimeni nu va putea impeidica(GEORGELE) ,iar ceea ce nu trebuie sa se intimple nu se va intimpla oricit te-ai stradui (GEORGELE) – . GEORGELEEEEEE … penibil , jalnic tati !!

 • Alta varianta: puterile cosmice s-au plictisit de cat le bateau misanii la cap sa-l scape pe guru si au facut exact invers decat li s-a cerut. Pentru ca daia… :))

 • @mdd, FREEDOM

  io romaneste cred ca am scris “asa bine le-a mers astora carora le-a ars karma farsorul asta, de ti-i mila de ei.”

  Grieg este un farsor, un tip care nu a mai practicat yoga de cel putin 30 de ani, ca dovada nu mai are nici macar inspiratie pentru idei noi.

  Prin ce am zis impotriva lui Dumnezeu, ma refer la faptul ca exista niste principii sanatoase de viata, iar Bivolaru si-a pozitionat discipolii contrar acestor principii. Si de aceea le merge asa rau.

  Pana la urma Yeshua a zis “dupa fructele lor ii veti cunoaste”. Nu dupa starile lor, cum a incercat Bivolaru o fenta. Nu exista fente la asa ceva. 🙂

  Dupa fructe, tati, hai sa vedem ce roade au dat. Ca daca mergeati pe principii bune v-ar fi fost bine.

 • FREEDOM

  @ MC GREGOR , k , acu am intelesei ca te referisi la GEORGEL , nu la mine .. tu nu facusi parte din turma asta deloc , asa lasi sa se inteleaga … nu e nici o problema , oricine poate sa spuna ce vrea … insa daca nu ai fost in turma si deci nu ai fost afectat , tati vorbesti pe linga de ce ai auzit …. nu prea ai dreptu asta cum are unu care a fost iluzionat de GEORGEL in mod direct … asa de pe margine vb si tu sa-ti treaca ziua ……chiar daca in esenta ai dreptu sa comentezi pe orice tema , totusi nu e corect …sa te ambalezi nevoie mare …. numai cei care au fost direct -cu adevarat afectati … restu va bagati in seama si astea sint basini .

 • FREEDOM

  GEORGEL= un cacat fatarnic = o zdreanta prabusita . Atit . Orice altceva sint doar proiectii debile , doar adevaru faptic este de luat in calcul , nu proiectiile emo. Din pacate in turma nu prea se tine cont de adevaru faptic ci doar de emo, asta e motorul vietii lor psihologice pe care o confunda cu discriminarea spirituala, discernamintul.

 • FREEDOM

  . @MISA.TV . Au postat o emisiune cu o zdrenta care preda yoga la NASUL TV .Yoga misana=PSEUDOYOGA, de ce nu spuneti si despre mizeriile pe care le faceti in restul timpului , gen videochat , femei trimise ca escorte de GEORGEL jegosu ,despre asazisa japca care este KY samd ? Din cauza de ipocrizie inifinita , meschinarie . Voi a-ti degradat spiritul yoghin autentic cu ativitatile conexe mizerabile . Sinteti niste ordinari si totusi va suportati cu mastile voastre infecte ca sa traiti bine merci pe bani buni de la oameni inocenti, , naivi , sinceri . Desi nu sint clarvazator stiu ca nu veti posta rindurile astea ptr ca sinteti meschini si lipsiti de dreptul la replica . Sa dea DUMNEZEU sa se dizolve secta asta a voastra ptr ca pingariti yama nyama , yoga si oamenii cu stilul vostru pervers de a actiona duplicitar . In fata cursuri de yoga , in spate niste oameni de afaceri ipocriti si disperati sa scoateti banii de la oameni si sa folositi pe oricine puteti numai sa va scoateti . RUSINE ar trebui sa va fie , daca a-ti avea vreun pic de constiinta in voi …insa NU AVETI DELOC . Doar vi se pare ca aveti . ZDRENTE PRABUSITE , asta sinteti .

 • FREEDOM

  CC =Un labagiu si ejaculator si o zdreanta jucatoare porno mari instructori yoga , uitati-va si voi cita falsitate in emisiunea aia pe MISA.TV ! Ala zice :- io nu fac chiar asa yoga , unele miscari le fac asa dar inchei cu o labuta ca asta simt … ma strofoc sa adun energie si apoi cind e sa dau pe rascoale ca am coaiele pline dau o laba hotarita si ferma .. totusi imi pastrez cu sfintenie fatuca aia de instructor in fata celorlalti ptr ca altfel cum dreaq sa mai ramin in pozitia=imaginea asta de inginer si director si sef al vostru ? AAAA ? Va da-ti si voi zeama ca nu as mai putea sa va prostesc , v-ati pisa pe mine in secunda 2 . Asa io o tiu pa mea si traiesc bine mersi ca un baietas de cartier.. lumea proasta mai crede ca e ceva de capu meu , da ie prosti cu spume cu totii ca ma lasa sa-mi fac mendrele cum imi place mie …… sint smecher si sint smecher si predau la bagabonti … aaaaaa ce bine e in vacanta , am bani multi de la fraieri …. sint ales de GEORGEL care e taticu meu boschetar – . – Cam asta e fraierilor , fraierii miei dragi -. Didina e alta piesa panarama de meserie , insa ii merge bine merci in continuare ptr ca lumea e proasta facuta gramada . Si uite asa neste ciurucuri de indivizi ajung sa fie perceputi ca instructori de yoga de valoare reala , formati de un ghertoi mincinos , ipocrit si duplicitar . Asta este realitatea yogai din tara asta .. niste escroci au ajuns sa fie formatori de spiritualitate yoghina .

 • FREEDOM

  Starea de utc-ist razbate din emisiunea aia la greu ,,,,,cum ar veni ei vor sa lase impresia ca nu se cunosc , ca nu sint in cirdasie de 26 de ani , ca se descopera unul pe altul adhoc , ma ce crezi ? UTCisti de meserie , asta e stilul lor . SUGI PULAAAAAA baietel , asta deja o suge de o viata EXACT , cum zice cocalaru asta . Cica e prins in planu social , esti distrus=disperat sa epatezi de-o viata bai lache … asa ca dragi fraieri va invitam sa faceti yoga cu niste zdrente ca noi … HA HA HA

 • Strumf One

  Victore (azare) esti prost ca noaptea si ti curge grăsimea pe sub burta!!! Tocmai tu vorbesti de reguli de yama si nyama si de bun simt …..ca ai uitat cum te ai comportat in Pipera .sa ti reamintesc cat de ipocrit,fatarnic si nesimtit ai fost cu toata lumea inclusiv cu colegii de camera? Sau ca te au internat la spitalul 9??

  Esti un fanatic incurabil….cu grave tulburări psihice!!

  Get The fuck out of here man!

 • Strumf One

  Acum ca nu vreau sa tin cu Freedom …dar fratele Azar este varza cu ciocolata!!! 🙂

  Ma mir ca tocmai tu Khazare vb de reguli si conduite morale cand tu esti (si ai fost) primul care le incalci si le ai incalcat!!

  Sa ti reamintesc comportamentul tau jenant din Pipera ca si yoghin si om in primul rand…aproape toate regulile de bun simt umane te ai rahatit direct pe ele!

  Sa-ti mai reamintesc cat de nebun esti cand propria familie acum cativa ani te a internat la Balaceanca(Spitalul 9)

  Mind your own bussines … man!.

  Orice om de bun simt care te cunoaste si te vede fata in fata vede clar cat de dezechilibrat emotional esti tu omuletule marunt….cu grave tuburari psihice.

  Hai sa zicem ca evit din prea mult bun simt sa ti dau numele real aici pe blog desi ai merita sa te expun papagalule cu pene pe spate!

  O sa ti zic direct….. Get the fuck out of here Azare!!

 • azar

  Cred canumai un cacacios pe el ca Strumf One poate sa spuna asa ceva.

 • FREEDOM

  Ba gaoAZARE esti prost cu spume . Ba muie ,incearca sa vorbesti macar cu o fata din cele care au fost puse sa se prostitueze de cacatul tau de maistru , io am vb cu citeva si toate spuna acelasi lucru : ala este o mizerie ordinara de om . Tu esti infiorator de prost si de handicapat , absolut tot ce simti se bazeaza pe trecut si nu pe prezent . In prezent acel GEORGEL pe care tu il stiai nu mai exista , exista un jeg uman care isi sclavageste toti apropiatii . Tu esti un HANDICAPAT si un cretin irecuperabil , refuzi sa gindesti si sa asculti orice . Oamenii care traiesc cu el azi la ora actuala spun ca este o scirba de om . Am vb cu femei care sau futut cu el si se comporta execrabil in timpul liber , este un jeg mieros si profitor . Vorbeste idiotule cu femei care au trait pe pielea lor japca acestui jegos si cauta sa nu mai fi un bou ingalat care nu poate sa asculte nici un minut ce are altul de spus . Tu traiesti azi 2016 din amintiri frumoase emotional insa realitatea despre acest GEORGEL este complet diferita fata de ce stiai tu , si asta este ce refuzi tu ca un dobitoc fara minte sa asculti , sa intelegi si sa pricepi . Tu o ti pe-a ta intr-un mod jalnic si altceva nu mai sti . Acest GEORGEL =jeg uman le ia intr-un mod mieros TUTUROR casele , banii si bijuteriie si tot timpul se vaita ca are nevoie de bani : -e nevoie de bani ptr scoala – . So DOBITOCULE , revino-ti in simtiri si nu te mai comporta ca un copil debil atasat emotional de jucaria lui , incearca sa fi adult si pe picioarele tale si sa nu mai traiesti prin altul . Nu de alta insa individul pe care tu il stiai nu mai exista , de fapt continua sa existe doar in amintirea ta insa NU in realitatea zilelor noastre . Din cauza unor dobitoace ca tine acest jeg uman continua sa-si faca mendrele folosindu-se de niste copile pe care le manipuleaza fizic-sexual emotional si financiar luindu-le toti banii si bunurile incluzind chiar si apartamentele . Pur si simplu m-am abtinut sa nu te injur de mortii matii la cit de handicapat esti . Distrusi ca tine il tin pe jegul ala in viata ca sa poata mintii , prostii si manipula femeie si barbati . Numai tu continui sa fi un fanatic dobitoc . Cu ocazia asta iti transmit sa nu mai imi trimiti mesaje pe telefonul mobil ca imi bag pula in tine fraiere . Imi provoaca scirba dobitoace ca tine . Du-te in mata de bou .

 • Strumf One

  Pt Azazel Azarel 🙂

  Oricat ai face tu Coitus Intreruptus,Azare …Liba e inca departe ingineru pulii”

  Prostu” de Azar nu e prost destul pina nu e si fudul!

  Exista o zicala foarte frumoasa care suna uite asa Azare :

  ^^Nu te disputa niciodata cu un prost prea mult altfel daca continui risti ca ceilalti din jur sa numai vada diferenta!^^

  “Exista adesea oameni care se impiedica in timp ce pasesc prin viata de Adevar…in loc sa ramina impiedicati si sa reflecteze asupra Adevarului, ei se ridica,se scutura si merg mai departe nepasatori!” :))

  Un astfel de dobitoc cu fata umana care fluiera nepasator este acest Azar!!!

 • FREEDOM

  Ba AZARE , nu ma mai stressa cu mesaje pe telefon ca nu sint obligat sa-ti suport tie mesajele . Daca imi mai trimiti un mesaj fac plingere ptr agresiune . Daca vrei sa vb vorbeste aici sau in eter . Din cite stiu nu eu am inceput si nu m-am luat de tine . Daca am spus de zdreanta aia care si-a pus peruca pe cap este ca stiu ca este un om de nimic duplicitar si meschin . Si cind spun asta ma bazez pe adevarul faptic , ma bazez pe faptul ca il contrazic total faptele , la el vorbele sint ok insa faptele sint pe dos .Faptele lui contrazic vorbele frumoase din conferinte . Daca pina azi mai exista ametiti emotional care inca nu constientizeaza asta este tragic . Adevarul este simplu , trebuiesc comparate faptele cu vorbele si imediat oricine poate vedea ce mare farsor este acest individ . In plus este disperat dupa banii copilelor . El a putut prostii numai copii , fetite cu femei mature nu a facut fata niciodata , orice femeie matura isi sufla mucii pe la el prima propunere libidinoasa a acestui individ intirziat si infantil . Azare inceteaza sa imi trimiti mesaje incepind din momentul asta asta altfel o sa merg la politie si iti fac reclamatie . Tot ce am spus stiu ca asa sa intimplat si nimic nu e fabulatie , numai fapte reale concrete . Acest individ este de ultima speta si am fost inselat de el sa-l consider om si maestru . El se ascunde si niciodata nu va fi in stare sa aiba o confruntare televizata fata in fata cu femeile pe care le-a prostit sa faca videochat si escorte ptr profitul lui . Ii este frica ca lumea ar putea aflade adevarata lui fata si mereu va evita o discutie deschisa intr-o intilnire directa cu cursantii lui . As vrea sa il confrunt direct fata in fata pe tema asta intr-o conferinta , la televizor sau oriunde vrea pula lui pe tema asta extrem de sensibila ptr el . Dar aceasta zdreanta nu va avea niciodata curajul sa accepte intr-o conferinta ca cursantii lui sa-i puna asemenea intrebari . Este cacat la cur de frica de o astfel de posibilitate . El rezista numai ptr ca fetele si oamenii nu ies in fata sa demaste adevarata lui fata . Asta este singura lui aparare la ora actuala . Este un las nenorocit si ipocrit spiritual . Acest gunoi uman este omul in carea am crezut ani si ani de zile si in final toata lumea a aflat cum e el in realitate .Numai cei care nu stiu nimic continua sa creada in el . Sint o multime de cursanti ca desi stiu despre astfel de fapte prefera sa nu intre in subiect fie din comoditate fie din frica fie din idolatrie bolnava .Ei au nevoie de un salvator la un nivel profund si de aia continua sa creada in el sau sa se prefaca ca este autentic . Ei au nevoie de un vis ca sa suporte realitatea . Lipsa de onestitate ii face sa ramina agatati emotional de acest fals . Oameni cu facultati si firme mari totusi continua sa fie infantili in interior si prefera sa ramina mici desi pe dinafara se dau mari .

 • FREEDOM

  Ba AZARE , nu ma mai stressa cu mesaje pe telefon ca nu sint obligat sa-ti suport tie mesajele . Daca imi mai trimiti un mesaj fac plingere ptr agresiune . Daca vrei sa vb vorbeste aici sau in eter . Din cite stiu nu eu am inceput si nu m-am luat de tine . Daca am spus de zdreanta aia care si-a pus peruca pe cap este ca stiu ca este un om de nimic duplicitar si meschin . Si cind spun asta ma bazez pe adevarul faptic , ma bazez pe faptul ca il contrazic total faptele , la el vorbele sint ok insa faptele sint pe dos .Faptele lui contrazic vorbele frumoase din conferinte . Daca pina azi mai exista ametiti emotional care inca nu constientizeaza asta este tragic . Adevarul este simplu , trebuiesc comparate faptele cu vorbele si imediat oricine poate vedea ce mare farsor este acest individ . In plus este disperat dupa banii copilelor . El a putut prostii numai copii , fetite cu femei mature nu a facut fata niciodata , orice femeie matura isi sufla mucii pe la el prima propunere libidinoasa a acestui individ intirziat si infantil . Azare inceteaza sa imi trimiti mesaje incepind din momentul asta asta altfel o sa merg la politie si iti fac reclamatie . Tot ce am spus stiu ca asa sa intimplat si nimic nu e fabulatie , numai fapte reale concrete . Acest individ este de ultima speta si am fost inselat de el sa-l consider om si maestru . El se ascunde si niciodata nu va fi in stare sa aiba o confruntare televizata fata in fata cu femeile pe care le-a prostit sa faca videochat si escorte ptr profitul lui . Ii este frica ca lumea ar putea aflade adevarata lui fata si mereu va evita o discutie deschisa intr-o intilnire directa cu cursantii lui . As vrea sa il confrunt direct fata in fata pe tema asta intr-o conferinta , la televizor sau oriunde vrea pula lui pe tema asta extrem de sensibila ptr el . Dar aceasta zdreanta nu va avea niciodata curajul sa accepte intr-o cionferinta ca cursantii lui sa-i puna asemenea intrebari . Este cacat la cur de frica de o astfel de posibilitate . El rezista numai ptr ca fetele si oamenii nu ies in fata sa demaste adevarata lui fata . Asta este singura lui aparare la or actuala . Este un las nenorocit si ipocrit spiritual . Acest gunoi uman este omul in carea am crezut ani si ani de zile si in final toata lumea a aflat cum e el in realitate .Numai cei care nu stiu nimic continua sa creada in el . Sint o multime de cursanti ca desi stiu despre astfel de fapte prefera sa nu intre in subiect fie din comoditate fie din frica fie din idolatrie bolnava .Ei au nevoie de un salvator la un nivel profund si de aia continua sa creada in el sau sa se prefaca ca este autentic . Ei au nevoie de un vis ca sa suporte realitatea . Lipsa de onestitate ii face sa ramina agatati emotional de acest fals . Oameni cu facultati si firme mari totusi continua sa fie infantili in interior si prefera sa ramina mici desi pe dinafara se dau mari .

 • FREEDOM

  Faptu ca nu a putut fi facuta legatura direct intre el si videochat si trimiterea fetelor ca escorte chiar si azi 2016 august este datorita juramintelor cu care le-a santajat pe fete si interpusilor intre el si aceste decizii .. ceea ce arata o imensa SIRETENIE a individului . In plus absolut toata lumea stie foarte bine ca fara el nu se lua si nu se ia nici o decizie in secta . Siretenia lui nu este deloc o calitate sau ceva demn de admirat . Prostii din secta o considera inteligenta insa este doar siretenie dusa la maxim . Individul nu a avut niciodata curajul de barbat sa isi asume faptele ci a preferat sa lucreze prin interpusi ca sa nu se ajunga la el si sa nu fie considerat factorul decizional si determinant in secta . Fara el nu misca nimeni in front , asta o stiu toti . Insa e mai usor sa interpretezi ca – nu sti tu toate amanuntele – si vezi doamne este eronata judecata . Asta e mantra oricarui fanatic din toate timpurile . Nici cei din secta nu fac exceptie . Individu nu are barbatia sa isi asume direct si nici indirect ca a fost factorul decizional in secta incepind de la japoniada pina la videochat si dame de companie ptr ca nu este barbat ci doar se da in fata unor catelusi de barbati . La conferinte era cel mai barbat insa cind e sa-si asume faptele incepe cu negarea binecuoscuta de genul: aceasta nu , sint niste colaje , presa ma incarca cu lucururi pe care io nu le-am facut ptr ca sint neprihanit …- bla bla bla . Asta este lasul care se da tatal virasilor . Sexual toti barbati din secta sint imitatia lui , sa futa toate gaurile si sa fie cu nasu pe sus si cu mucii pe piept insa fara dinti in gura si fara servici si fara bani dar la portie . Asa traiesc ei acolo . PLini de ei insa neputinciosi in afara borcanului si in lumea libera de constringerile borcanului . Desi lumea merge spre ingradire ei sint intr-o cutie mai mica decit lumea din afara borcanului lor . Ei se cred alesi si liberi sau daca nu vor fi salvati de taticul lor boschetar cumva cindva insa e neclar . Asta e fundamnetul vietii lor psihologice . Acum ptr himera asta prefera sa nu vada constringerile reale si acutale in care isi duc vietile ..ptr ca promisiunea eliberarii din partea lui dzeu prin taticul lor boschetar facuta lui personal este foarte hranitoare si face toti bani iar cu asta ei pot sa treaca peste orice constringere actuala in vederea unei libertatii viitoare . HIMERA copilasi . Va pacalit instalatoru de nu mai stiti de capul vostru .

 • azar

  na la loc
  \

 • azar

  SUNTETI INTR-O GRAVA EROARE .POATE O SA REALIZATI PANA LA URMA.MINTEA DISCURSIVA NU VA VA AJUTA.SE PARE CA ATATA PUTETI.NU PUTETI TRECE DE APARENTE .CULMEA ESTE CA VA LEGATI DE CE A-TI AUZIT.SUNTETI INTRADEVAR DE PLANS SI JALNICI.

 • azar

  VOI A-TI VREA SA FIE CUM VRETI VOI.VIATA NU ESTE INTOTDEAUNA CUM VREM NOI.Daca un om a dovrdit 25 de ani ca e exceptional,inzestrat,ghid, brusc nu mai este bun ca nu mai vreti voi,pe baza observatiilor voastre partiale, din fotoliile voastre pe care stati si va uitati la meciuri si mai stiu eu ce……
  Ca si cum un maestru il puteti voi cuprinde si intelege…
  Voi nici pe voi nu va intelegeti……vezi doamne voi ginditi si oamenii care sunt in ashram sau la curs nu gindesc. Adevar va spun cel mai mic din asezamant a depasit pietrele de incercare cu care voi va spargeti capul,si si-a pus mult mai multe problem ca voi. Sunte-ti rupti de realitatea scolii ,ramasi mult in urma,tipati ca sunte-ti inainte.Bunul simt nu zbiara in voi,nu il auziti cand va spune ca a-ti regresat sau ca stagnati cu capul spart? cred ca va lovt si in urechi.
  la multi ani!