De ce a fost nevoie de un Colectiv ?!

Știu că s-a scris mult despre incendiul de la Colectiv, că lista speculațiilor și a întrebărilor fără răspuns e aproape infinită. Vă promit însă că acest articol va fi unul dintre cele mai importante pe care le-ați citit pe această temă – exceptând articolul care va prezenta dovezile atentatului, mijloacele și autorii acestuia – lucru care nu se va publica probabil niciodată – căci s-a căzut deja la pace pe acest subiect.

Pentru a analiza importanța unui eveniment, este nevoie să analizezi consecințele lui, pe termen mediu și lung și astfel să descoperi cu ajutorul logicii, cui i-a folosit în realitate evenimentul respectiv.

Regula spune că ordinea într-un sistem semi-închis (cum este și Statul Român, ermetizat de clasa politică neo-comunistă prin legi dictatoriale ce împiedică orice schimbare) nu poate fi schimbată decât printr-un șoc violent aplicat sistemului, care să destabilizeze echilibrul existent și astfel să fie posibilă schimbarea, sub presiunea haosului și incertitudinii.

La fel s-a petrecut la Revoluție, unde artizanii acesteia au aplicat șocul armat, violența. De aceea a fost nevoie de morți, de sânge, de violențe. Violențe necesare în continuare la mineriade, pentru a consolida noua configurație a Puterii, pusă în pericol de alte forțe ale societății.

Concluzionând, putem spune că Operațiunea Colectiv a fost fără nici un dubiu o operațiune de tip false flag, cum a fost și atentatul asupra World Trade Center din 2001. Rezultatele, schimbările și măsurile impuse de “eveniment” dovedesc întotdeauna care a fost necesitatea lui reală.

Analizând România post-Colectiv, descoperim că principala schimbare survenită a fost cea a Guvernului. Deși nu era vinovat în mod direct de Colectiv, Guvernul Ponta a demisionat. Condițiile demisiei sunt interesante, căci demonstrează faptul că exista o forță tăcută, pregătită să preia puterea, așa cum s-a petrecut și în 1989. Poate că dl. Ponta se va hotărî într-o zi, când va executa pedeapsa cu închisoarea pentru măcar una din hoțiile pe care le-a făcut sau acoperit, să scrie măcar o singură carte ne-plagiată, chiar autobiografică, în care să povestească ce s-a petrecut în spatele ușilor închise ale Puterii în acele zile de foc ale Colectivului, în care parcă toată România ieșise în stradă.

Din ceea ce mi s-a povestit de către anumite persoane din Sistem, mi-am putut forma o imagine despre ce s-a petrecut în acele zile. S-au produs niște rapoarte. Îngrijorătoare. Care toate arătau cu degetul spre nereguli din Sistem, care puteau fi speculate inteligent de către formatorii de opinie din media online în special. Și ale căror jumătăți de informație începuseră să răsară pe ici pe colo. Moment în care s-a creeat panică, începând de la șefii Serviciilor Secrete (unii povesteau că nu știau dacă vor mai apuca a doua zi în funcție). Apoi a început negocierea, dură. Nu între PNL și PSD. Ci între PSD, PNL și “oamenii Bruxellului”, arhitecții Noii Ordini Mondiale. Care construiseră cu răbdare acest moment, cu FMI, cu Banca Mondială, cu finanțările Fundației Soroș.

La negocieri, PSD/PNL-ului li s-a promis că dacă pleacă, își pot menține în noul guvern oamenii din eșalonul 2 și 3. Adică Miniștrii secretari de Stat și directorii de Direcții și servicii regionale din cadrul ministerelor, adică cei care mențin în viață acel aparat toxic de cumetrii și rubedenii orientate politic, în sistemul de conducere al administrației publice centrale și locale – puterea adevărată din Statul Român.

A fost adus Dacian Cioloș. O soluție calmă, temperată, acceptabilă pentru toate părțile. Bun pentru PSD care îl poate șantaja oricând mediatic cu trecutul său din MISA și din Servicii. Bun pentru Bruxelles, pentru că este prin familie (rudele soției) afiliat Serviciilor Franceze și Europene. Și bineânțeles, s-a garantat o anumită imunitate în fața legii penale, celor ce plecau de la Putere. De această imunitate se bucură în mod egal atât Traian Băsescu cu familia cât și cu Victor Ponta cu familia (se va vedea !).

PSD-PNL-ul au crezut că au scăpat doar cu atât, și se pregăteau să răsufle ușurați, convinși că se vor întoarce la Putere după un an, cu câștigarea alegerilor, pentru a-și face în continuare netulburați, micul lor joc pervers în care “răul cel mare” este periodic înlocuit de “răul cel mai mic”.

Doar că s-au înșelat ! Mârâielile PSD-ului din ultima vreme arată că Cioloș a cam început să îi arunce din căruța Guvernului, unul câte unul , pe oamenii PSD-PNL-ului. Cioloș vrea Guvern fără vacanță vara aceasta, căci se pregătește ofensiva. Așa că în timp ce oamenii PSD-PNL-ului din eșaloanele 2 și 3 vor fi plecați în iulie și august, Guvernul va lucra, fără ei, punând țara la cale.

Ce va urma ?

Urmează surprize de proporții la alegerile parlamentare din iarnă. Înrealitate, cei ce trebuiau să preia Puterea după Colectiv nu erau Guvernul Cioloș, ci Guvernul Soroș, prin oamenii acestuia: echipa Monicăi Macovei și a puzderiei de ONG-uri “europene” de tipul salvați: Bucureștiul, pădurile, egalitatea de șanse, homosexualii, democrația, toleranța, refugiații, libertatea de gândire și conștiință. Și care nu vor Catedrale, ci spitale (și droguri la liber, ca să ne mai calmăm un pic, nu ?!). Adică exact acele forțe neo-marxiste care visează la “minunata lume nouă” în care nu vor mai exista popoare, națiuni, țări sau religii. În care fiecare va fi liber să facă ce îi place, cu cine îi place (sexual vorbind), sub ochiul atent al unui singur Guvern Mondial, care desigur că va avea nevoie de ei, pentru a conduce Umanitatea.

Așa că adevărații beneficiari ai morților de la Colectiv abia acum se pregătesc să intre în scenă. Ei sunt cei despre care vom putea spune cu certitudine că au intrat în politica românească călcând pe cadavre, la propriu.

Ei au fost cei chemați de președintele Iohannis la Cotroceni, ei s-au erijat imediat în “vocea străzii” și au fost – tot imediat – validați și recunoscuți ca atare, chiar dacă ei nu reprezentau românii revoltați din stradă, la fel cum Ion Iliescu nu a reprezentat în 1989 românii anti-comuniști.

Sistemul a fost destabilizat dar echilibrul de forțe tinde să se reașeze pe noi poziții. Poarta oportunităților de a face o schimbare pentru români, în favoarea României, este pe cale să se închidă.

Personal, nu vreau să-i văd pe Nicușor Dan, Macovei și Remus Cernea coalizați în singura alternativă la comunismul din ultimii 26 de ani. Nu vreau să îi votez. Trebuie să mai existe și altceva. Ceva pentru români.

Sunt convins că dacă am fi lăsați să răsuflăm și de neo-comuniștii Rusiei, și de neo-marxiștii SUA/UE, am fi capabili să ne revenim foarte repede social, politic, economic și cultural. Din nefericire însă, nici una dintre taberele care duc acest război subteran pentru România, nu vrea să parieze pe români. Suntem precum oaia pe care se bate ursul și lupul.

Dacă “copii de suflet” al lui Soroș, acești mercenari ai finanței Noii Ordini Mondiale pătrund în Parlamentul României și devin o forță dominantă acolo, vor face din România vârful de lance al experimentului totalitar de tip neo-marxist. Nu știu de ce ne urăsc atât de mult mondialiștii ăștia, dar știu că vor să ne dea drept exemplu de popor ras din rădăcini ca identitate. Ei vor fi cei ce vor da legi prin care vor legaliza căsătoriile homosexuale și adopțiile de copii de către cuplurile de homosexuali. Ne vor aduce cipurile – din pașapoarte în buletine, din buletine sub piele. Ne vor distruge credința în Hristos și Divinitate – câtă mai este și aceasta. Și ne vor aduce dictatura minorităților: de gen (homosexuale), etnice (maghiare), atee (anti-Biserică), educaționale (Bernavett românesc).

Iar românii din România, prea puțini să mai conteze, își vor pierde pentru totdeauna țara.

Însă, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul rugăciunilor din Ceruri ale înaintașilor noștrii care au iubit și apărat această țară și poporul ei, care s-au sacrificat pentru ea,  a tuturor luptătorilor anti-comuniști, nu cred că vom fi lăsați să pierim ca Nație, ca Popor, ca Țară.

Nădăjduiesc că Dumnezeu va asculta rugăciunile cetelor de sfinți martiri anti-comuniști, în fața Tronului Ceresc, și nu va lăsa ca Satana Mondialistă să distrugă floarea cea nobilă a sufletului Nației Române.

Am credința că România va fi salvată din ghearele hidrei internaționaliste neo-comuniste printr-un miracol Dumnezeiesc (căci Istoria României este “o enigmă și un miracol istoric” – după cum afirma Gheorghe I. Brătianu), așa cum s-a mai petrecut în zeci și sute de situații cu această țară iubită de Dumnezeu, iar cei răi și vicleni își vor primi răsplata pentru faptele lor.

 • Infektion

  Kuru the pet goat a sacrificat creștinește turnurile să dea un șah muiezinilor. A invitat apoi lumea bună la cina cea de taină unde fomiștii și-au luat felia. Calu a sărit însă și iată cine suspină cu kuru în furcă ;))

 • Kuriștii noștri nu au fost pe fază să presare niște pașapoarte ungurești prin preajma clubului… Strategicul minciurian era acum premier.

 • FREEDOM

  Poporul roman= o turma pasiva aproape la nesfirsit . Din pasivitatea asta vesnica nu poate sa iasa nimic bun , cel mult o zvcnire de moment dupa ce lumea se satura de cacatul care i se serveste dintotdeauna dupa care tusti din nou la somn zeci de ani . Noi dormim aproape continuu ca popor . Noi nu ramine treji nici macar citeva luni sau ani ca sa nu mai zic zeci de ani . Noi asa sintem de cind lumea . Ne vom schimba vreodata cu adevarat ? Fara sa raminem treji -vigilenti si alerti cu privire la modul in care sintem condusi mereu vom sfirsi prin a trai zeci de ani sau generatii intregi vieti de rahat datorita conditiilor de trai execrabile intr-o tara care inca musteste de bogatii naturale .NU conteaza deloc votul nostru atita timp cit poporul nu participa deloc la jocul nominalizarii candidatilor la presedentie . Noi ca poporu nu avem deloc acces la nominalizarile ptr presedentie samd . NICIODATA . Si atunci totul e in van .Ne bucuram ca handicapatii ca a iesit unul sau altul ptr ca efectiv asta facem . CEI care nominalizeaza candidatii sint cu adevarat cei care detin controlul poporului , resurselor samd .Noi doar traim ca niste bouleni si vite proaste si atitia timp cit va persista asta nu avem nici o sansa la autodeterminare . Sintem doar niste sclavi totali . Restul e despre cum sa ne ocupam timpul si sa ne treaca viata .Libertatea nu va fi niciodata politica sau economica ci doar interioara . Mai bine decit sa te lupti sa schimbi un sistem mai bn te ocupi de tine . Cred ca asta e unica varianta si sansa reala la libertate -fericire -pace . Restule pierdere de timp pe afara , in lumea exterioara . Cit despre romani …mi-am dat seama ca imi poate trece viata de citeva ori la rind pina sa astept ca intreaga natie sa isi schimbe optica , ceea ce nu e deloc convenabil , iar sa continuu sa sper la asa ceva nu e decit naivitate fatala . Viata trece foarte repede ptr a te lasa inselat de idei revolutionare exterioare .E fix pula . Deja GARGAMEL ne-a iluzionat cu imaginea lui pina la jumatatea vietii astea . Cred ca e mai mult decit suficient .

 • scrii fictiune ieftina si proasta. De care te doare capul, ca dupa o bautura falsificata.

  De ce nu te tii de realitate? Cand scrii din experienta, scrii bine.

 • MR

  mac gregor

  Viața bate filmul.

 • Viața bate la kur chiar Pasiunea lui Mel Gibson ;))
  MR clar este om de acțiune, a luat o pauză după atâta scris să planteze măcar un pașaport unguresc în cenușa de la Colectiv, mai bine mai întârziat mintal decât niciodată…

 • Ecce Homo

  Viața bate la kur filmul cu o pasiune XXX ce nu poate fi ecranizată ;))

 • Flavian

  @macGregor
  Bine zis. Poate se prinde.

 • Iată că Kuru the pet goat a sacrificat creștinește însăși statuia libertății într-o ultimă mutare disperată să dea un șah muiezinilor cu nebunul european ;))

 • Eu am auzit un ungur beat spunând că vrea să zboare cu avionul în casa poporului… zic să organizăm un exercițiu antitero de 1 Decembrie pentru a simula această posibilitate ca să fim pregătiți. Dacă *accidental* exercițiul iese bine atunci știm că suntem gata pentru orice eventualitate…

 • Dana

  Draga M.R.,

  comentatorii articolului tau, foarte bun de altfel, ar trebui sa-si curete ficatul si vezica biliara… Nici nu realizeaza cata otrava au acumulat, pusa in evidenta aici prin limbajul folosit.