Știu c s-a scris mult despre incendiul de la Colectiv, c lista speculațiilor și a ntrebrilor fr rspuns e aproape infinit. V promit ns c acest articol va fi unul dintre cele mai importante pe care le-ați citit pe aceast tem – exceptnd articolul care va prezenta dovezile atentatului, mijloacele și autorii acestuia – lucru care nu se va publica probabil niciodat – cci s-a czut deja la pace pe acest subiect.

Pentru a analiza importanța unui eveniment, este nevoie s analizezi consecințele lui, pe termen mediu și lung și astfel s descoperi cu ajutorul logicii, cui i-a folosit n realitate evenimentul respectiv.

Regula spune c ordinea ntr-un sistem semi-nchis (cum este și Statul Romn, ermetizat de clasa politic neo-comunist prin legi dictatoriale ce mpiedic orice schimbare) nu poate fi schimbat dect printr-un șoc violent aplicat sistemului, care s destabilizeze echilibrul existent și astfel s fie posibil schimbarea, sub presiunea haosului și incertitudinii.

La fel s-a petrecut la Revoluție, unde artizanii acesteia au aplicat șocul armat, violența. De aceea a fost nevoie de morți, de snge, de violențe. Violențe necesare n continuare la mineriade, pentru a consolida noua configurație a Puterii, pus n pericol de alte forțe ale societții.

Concluzionnd, putem spune c Operațiunea Colectiv a fost fr nici un dubiu o operațiune de tip false flag, cum a fost și atentatul asupra World Trade Center din 2001. Rezultatele, schimbrile și msurile impuse de “eveniment” dovedesc ntotdeauna care a fost necesitatea lui real.

Analiznd Romnia post-Colectiv, descoperim c principala schimbare survenit a fost cea a Guvernului. Deși nu era vinovat n mod direct de Colectiv, Guvernul Ponta a demisionat. Condițiile demisiei sunt interesante, cci demonstreaz faptul c exista o forț tcut, pregtit s preia puterea, așa cum s-a petrecut și n 1989. Poate c dl. Ponta se va hotr ntr-o zi, cnd va executa pedeapsa cu nchisoarea pentru mcar una din hoțiile pe care le-a fcut sau acoperit, s scrie mcar o singur carte ne-plagiat, chiar autobiografic, n care s povesteasc ce s-a petrecut n spatele ușilor nchise ale Puterii n acele zile de foc ale Colectivului, n care parc toat Romnia ieșise n strad.

Din ceea ce mi s-a povestit de ctre anumite persoane din Sistem, mi-am putut forma o imagine despre ce s-a petrecut n acele zile. S-au produs niște rapoarte. ngrijortoare. Care toate artau cu degetul spre nereguli din Sistem, care puteau fi speculate inteligent de ctre formatorii de opinie din media online n special. Și ale cror jumtți de informație ncepuser s rsar pe ici pe colo. Moment n care s-a creeat panic, ncepnd de la șefii Serviciilor Secrete (unii povesteau c nu știau dac vor mai apuca a doua zi n funcție). Apoi a nceput negocierea, dur. Nu ntre PNL și PSD. Ci ntre PSD, PNL și “oamenii Bruxellului”, arhitecții Noii Ordini Mondiale. Care construiser cu rbdare acest moment, cu FMI, cu Banca Mondial, cu finanțrile Fundației Soroș.

La negocieri, PSD/PNL-ului li s-a promis c dac pleac, și pot menține n noul guvern oamenii din eșalonul 2 și 3. Adic Miniștrii secretari de Stat și directorii de Direcții și servicii regionale din cadrul ministerelor, adic cei care mențin n viaț acel aparat toxic de cumetrii și rubedenii orientate politic, n sistemul de conducere al administrației publice centrale și locale – puterea adevrat din Statul Romn.

A fost adus Dacian Cioloș. O soluție calm, temperat, acceptabil pentru toate prțile. Bun pentru PSD care l poate șantaja oricnd mediatic cu trecutul su din MISA și din Servicii. Bun pentru Bruxelles, pentru c este prin familie (rudele soției) afiliat Serviciilor Franceze și Europene. Și binențeles, s-a garantat o anumit imunitate n fața legii penale, celor ce plecau de la Putere. De aceast imunitate se bucur n mod egal att Traian Bsescu cu familia ct și cu Victor Ponta cu familia (se va vedea !).

PSD-PNL-ul au crezut c au scpat doar cu att, și se pregteau s rsufle ușurați, convinși c se vor ntoarce la Putere dup un an, cu cștigarea alegerilor, pentru a-și face n continuare netulburați, micul lor joc pervers n care “rul cel mare” este periodic nlocuit de “rul cel mai mic”.

Doar c s-au nșelat ! Mrielile PSD-ului din ultima vreme arat c Cioloș a cam nceput s i arunce din cruța Guvernului, unul cte unul , pe oamenii PSD-PNL-ului. Cioloș vrea Guvern fr vacanț vara aceasta, cci se pregtește ofensiva. Așa c n timp ce oamenii PSD-PNL-ului din eșaloanele 2 și 3 vor fi plecați n iulie și august, Guvernul va lucra, fr ei, punnd țara la cale.

Ce va urma ?

Urmeaz surprize de proporții la alegerile parlamentare din iarn. nrealitate, cei ce trebuiau s preia Puterea dup Colectiv nu erau Guvernul Cioloș, ci Guvernul Soroș, prin oamenii acestuia: echipa Monici Macovei și a puzderiei de ONG-uri “europene” de tipul salvați: Bucureștiul, pdurile, egalitatea de șanse, homosexualii, democrația, toleranța, refugiații, libertatea de gndire și conștiinț. Și care nu vor Catedrale, ci spitale (și droguri la liber, ca s ne mai calmm un pic, nu ?!). Adic exact acele forțe neo-marxiste care viseaz la “minunata lume nou” n care nu vor mai exista popoare, națiuni, țri sau religii. n care fiecare va fi liber s fac ce i place, cu cine i place (sexual vorbind), sub ochiul atent al unui singur Guvern Mondial, care desigur c va avea nevoie de ei, pentru a conduce Umanitatea.

Așa c adevrații beneficiari ai morților de la Colectiv abia acum se pregtesc s intre n scen. Ei sunt cei despre care vom putea spune cu certitudine c au intrat n politica romneasc clcnd pe cadavre, la propriu.

Ei au fost cei chemați de președintele Iohannis la Cotroceni, ei s-au erijat imediat n “vocea strzii” și au fost – tot imediat – validați și recunoscuți ca atare, chiar dac ei nu reprezentau romnii revoltați din strad, la fel cum Ion Iliescu nu a reprezentat n 1989 romnii anti-comuniști.

Sistemul a fost destabilizat dar echilibrul de forțe tinde s se reașeze pe noi poziții. Poarta oportunitților de a face o schimbare pentru romni, n favoarea Romniei, este pe cale s se nchid.

Personal, nu vreau s-i vd pe Nicușor Dan, Macovei și Remus Cernea coalizați n singura alternativ la comunismul din ultimii 26 de ani. Nu vreau s i votez. Trebuie s mai existe și altceva. Ceva pentru romni.

Sunt convins c dac am fi lsați s rsuflm și de neo-comuniștii Rusiei, și de neo-marxiștii SUA/UE, am fi capabili s ne revenim foarte repede social, politic, economic și cultural. Din nefericire ns, nici una dintre taberele care duc acest rzboi subteran pentru Romnia, nu vrea s parieze pe romni. Suntem precum oaia pe care se bate ursul și lupul.

Dac “copii de suflet” al lui Soroș, acești mercenari ai finanței Noii Ordini Mondiale ptrund n Parlamentul Romniei și devin o forț dominant acolo, vor face din Romnia vrful de lance al experimentului totalitar de tip neo-marxist. Nu știu de ce ne ursc att de mult mondialiștii știa, dar știu c vor s ne dea drept exemplu de popor ras din rdcini ca identitate. Ei vor fi cei ce vor da legi prin care vor legaliza cstoriile homosexuale și adopțiile de copii de ctre cuplurile de homosexuali. Ne vor aduce cipurile – din pașapoarte n buletine, din buletine sub piele. Ne vor distruge credința n Hristos și Divinitate – ct mai este și aceasta. Și ne vor aduce dictatura minoritților: de gen (homosexuale), etnice (maghiare), atee (anti-Biseric), educaționale (Bernavett romnesc).

Iar romnii din Romnia, prea puțini s mai conteze, și vor pierde pentru totdeauna țara.

ns, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul rugciunilor din Ceruri ale naintașilor noștrii care au iubit și aprat aceast țar și poporul ei, care s-au sacrificat pentru ea, a tuturor lupttorilor anti-comuniști, nu cred c vom fi lsați s pierim ca Nație, ca Popor, ca Țar.

Ndjduiesc c Dumnezeu va asculta rugciunile cetelor de sfinți martiri anti-comuniști, n fața Tronului Ceresc, și nu va lsa ca Satana Mondialist s distrug floarea cea nobil a sufletului Nației Romne.

Am credința c Romnia va fi salvat din ghearele hidrei internaționaliste neo-comuniste printr-un miracol Dumnezeiesc (cci Istoria Romniei este “o enigm și un miracol istoric” – dup cum afirma Gheorghe I. Brtianu), așa cum s-a mai petrecut n zeci și sute de situații cu aceast țar iubit de Dumnezeu, iar cei ri și vicleni și vor primi rsplata pentru faptele lor.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares