Cerem interzicerea ideilor extremiste din religia islamica, dupa modelul interzicerii ideilor naziste sau antisemite !

Lumea întreagă este din nou, șocată de uciderea cetățenilor europeni de ieri, de la Nisa. Parcă a devenit deja o obișnuință să afișăm pe rețelele de socializare: mesaje de regret, steagul Franței, tot felul de desene critice la adresa terorismului islamic. Și va trece și acest nou Charlie Hebdo, acest nou Bataclan, și încet încet se vor aduna atât de multe comemorări, încât lumea se va desensibiliza în fața ororii teroriste, acceptând-o așa cum acceptă cancerul sau fatalismul accidentelor aviatice.

Problema nu mai este aceea că Franța, Belgia și restul țărilor vestice europene plătesc prețul colonialismului. Până la urmă, atentatorul de aseară era cetățean francez, deci este o problemă internă, a Franței, cum și în ce fel a acordat și acordă cetățenia etnicilor non-francezi.

Problema este una de esență, a Democrației. Democrația nu înseamnă doar toleranță, sau acceptarea diversității și multi-culturalismului cu orice preț.

13692577_301124913571847_8804887039232554225_n

Principiile dreptului roman, care constituie fundamentul legislativ al întregului drept european, afirmă (de la Justinian citire) că libertatea ta se oprește acolo unde începe libertatea mea. Cu alte cuvinte, nimeni nu poate fi obligat să își accepte revendicările și manifestările dacă ele aduc atingere manifestărilor și valorilor majorității, ale celor în rândul cărora ai ales să trăiești.

Eu nu cred că șefii de state și liderii de opinie condamnă pe cine trebuie. Este un nonsens, un gest desuet să condamni public indivizii în sine, atentatorii, sau ideea de terorism, căci e la mintea cocoșului că nici un om normal la cap nu crede că respectivii lideri de opinie ar putea fi de acord cu astfel de grozăvii.

Deranjant este însă faptul că toți acești lideri de opinie se feresc să evidențieze și să condamne esența problemei: radicalismul religios. Căci inițiativele atentatorilor musulmani au drept bază, drept mobil anumite concepte religioase toxice, criminale, ce ar trebui interzise – la fel cum au fost interzise de-alungul vremii nazismul sau comunismul.

 Căci în mod similar, datorită numărului mare de victime omenești pe care le-a produs, comunismul și nazismul a fost condamnate public în multe țări, inclusiv în România, și interzise ca ideologie. La fel ar trebui procedat și cu ideologia extremistă islamică.

13754261_301124883571850_1480072600510797116_n

Ești islamist ? Crezi că îți poți rezolva problemele tale sau ale celor din religia ta doar declanșând războaie sfinte și ucigând pe cei de alte religii ? Atunci cred că societatea civilizată, democratică europeană trebuie ferită de indivizi ca tine. Căci nu armele, explozibilii sau camioanele omoară oameni, ci ideologiile, ideile criminale ce își găsesc justificare în religie.

Dacă ești musulman, trebuie să îți asumi identitatea grupului tău religios. Dacă un membru al colectivității tale a comis o crimă, iar tu nu reacționezi, nu o condamni, nu iei măsuri TU – în primul rând, ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple, înseamnă că tolerezi sau – mai rău, aprobi tacit aceste crime. Și ești responsabil în solidar cu cei care le comit. La fel cum întreg poporul german a plătit și plătește evreilor compensații uriașe pentru Holocaust.

Liderii europeni trebuie să ia măsuri urgente nu în direcția securității sau sporirii măsurilor polițienești. S-a dovedit că mai multă poliție sau mai mult control nu ajută cu nimic. Trebuie să ia măsuri împotriva doctrinelor, ideilor radicale islamiste. Să le combată așa cum au combătut nazismul în Germania, după cel de-al doilea război mondial. Să combată radicalismul islamic așa cum combat anti-semitismul sau negarea Holocaustului. Și atunci se vor vedea rezultate, căci dispărând doctrina radicală islamică, vor dispărea ideile radicale islamice. Dispărând ideile, vor dispărea și acțiunile teroriste.

Altfel, europenii vor rămâne precum precum acel câine prost care latră și mușcă ziarul cu care este bătut, fără să realizeze niciodată că de fapt cel care manevrează ziarul este o persoană și că nu cu ziarul trebuie să se răfuiască.

Tocmai de aceea, eu nu m-aș grăbi să mai primesc “refugiați” din țări musulmane, nici să le construiesc mega-moschei sub pretextul penibil că îi controlez mai buine odată adunați la un loc, ci aș porni o campanie de condamnare publică a ideilor extremiste din Islam. Aș creea dezbateri publice cu imami și alți lideri religioși musulmani în care i-aș presa să răspundă ce spune religia lor despre: războiul sfânt împotriva necredincioșilor, luarea vieții altor semeni de-ai lor, dacă un astfel de atentator merge sau nu în Paradisul musulman, pentru că astfel de idei cretine trebuie izolate, expuse, arătate cu degetul și condamnate cu fermitate, nu tolerate sub pretextul multiculturalismului.

Iar dacă astfel de lideri religioși vor afirma că războiul sfânt împotriva necredincioșilor, luarea vieții non-musulmanilor și răsplata Paradisului pentru teroriști sunt valori tradiționale ale religiei islamice, i-aș expulza pe loc din Europa, întrucât prezintă risc de securitate la adresa cetățenilor europeni.

Dacă Europa nu se va ridica într-un singur glas să condamne extremismul religios islamic, așa cum a condamnat anti-semitismul și Holocaustul, atunci nu va trebui să ne mirăm că atentatele teroriste sinucigașe ale “martirilor” Statului Islamic vor continua.

 

 • De asemenea ar fi buna si o periere a Bibliei de Vechiul Testament cel putin, o carte a ororilor “sfinte” in numele unui Dumnezeu satanic de-a dreptul , o carte care inspira si astazi atat crestinii, dar si evreii (Tora , primele 5 carti ale Vechiului Testament fiind una dintre cele mai sangeroase si oribile scrieri sfinte la care se inchina evreii) , dar si musulmanii care considera si ei Tora o carte sfanta … Apoi Talmudul este o alta carte care contine nenumarate accente xenofobe, rasiale de ultima speta …

 • Kuru

  Nice article! Strike ;))

 • “You said it man: Nobody f*cks with the Jesus”

  http://youtu.be/Y9w9EiLTZ_A

  Se joacă tot la sacrificiu dar se pare că s-a trecut de la șah la popice ;))

 • Flavian

  Mda, si poate credinciosilor crestini le cerem sa fie toleranti cu alte religii, sa nu fie antisemiti si rasisti. Hai @mr sa facem curatenie in propria ograda si doar apoi sa mergem mai departe cu a curata ograda altilor. Cum zicea micul Isus sa vezi barna din ochiul ( blogul ) tau si apoi ciobul din ochiul altuia.

 • Postasem si eu un comentariu, dar vad ca nu e aprobat …Oare de ce?

 • MR

  Scuze, intrase la spam.

  De acord cu tine. Dacă tot au cenzurat o grămadă de texte liturgice creștin ortodoxe, de unde au scos orice referire la evrei ca fiind vinovați de uciderea lui Hristos și la ura lor împotriva Mântuitorului, de ce nu s-ar face acest lucru și în Talmud, care este plin de texte discriminatorii, incitatoare la ură, împotriva goimilor, în special a creștinilor ?

 • Ecce Homo

  Dacă cineva ar scoate tot gunoiul din biblie, noul testament ar avea doar o pagină cu un curcubeu și doi unicorni :))
  Iar pe pagina vechiului testament ar fi Solomon la kuru gol că habar n-avea să se îmbrace ;))

 • Doi unicorni și un porumbel, nu uita pe duhul sfânt… iar Solomon ar fi cu mâna pe sabie bineînțeles ;))

 • JE

  “Căci în mod similar, datorită numărului mare de victime omenești pe care le-a produs, comunismul și nazismul a fost condamnate public în multe țări, inclusiv în România, și interzise ca ideologie. La fel ar trebui procedat și cu ideologia extremistă islamică.”

  Nu ai inteles nimic!
  Toata lumea Occidentala (EU, America de Nord, Australia si NZ) cu tot ce tine de ea, este condusa de bolsevici si debili mintali. Bolsevismul trebuie interzis si bolsevicii trebuie dati jos de la putere! Atata timp cat bolsevicii conduc, vor fi victime, evident “colaterale”, pentru ca acesti psihopati tin neaparat sa-si promoveze utopiile egalitariste.

  “Multiculturalismul”, adica amestecarea tuturor religiilor si “diversitatea”, adica corcirea interasiala, care sunt promovate doar in lumea Occidentala, a civilizatiilor cu origini crestine si europene, a plecat de la teoriile a doi debili mintali cu pretentii de “rasa superioara”, evident “popor ales”:

  1.
  “Paneuropa”, proiectul debilului Richard Coudenhove Kalergi
  – Planul Kalergi de genocid asupra Europei prin metisarea populatie
  http://www.certitudinea.ro/articole/tema-de-gandire/view/temA-de-gandire-planul-kalergi-de-genocid-asupra-europei-prin-metisarea-populatiei

  mai pe larg:
  – Practical Idealism. The Racist and Supremacist Roots of the Ideology behind the European Union
  http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php

  Atentie! Cartea acestui debil mintal se gaseste de cumparat in versiune noua “reeditata” din care ceea ce a fost suparator dar adevarat a fost scos. Acum foloseste ca o foarte buna propaganda egalitarista si “umanista”, evident.

  Paneuropa este promovata si “medaliata” direct de la Bruxelles:
  http://www.cunoastelumea.ro/wp-content/uploads/2015/08/Herman-Van-Rompuy-si-premiul-Kalergi.png
  https://ernstchan.com/b/src/1453377994-816-804.jpg
  https://c1.staticflickr.com/9/8489/8264026578_ab9c9005e5_b.jpg
  zoom:
  http://bit.ly/29VuiAI372

  2. Teoria halucinanta a unui debil mintal este pusa in practica si devine “litera de lege”:
  – Repressive Tolerance by Herbert Marcuse 1965
  http://www.marcuse.org/herbert/pubs/60spubs/65repressivetolerance.htm

  —–
  Problemele si ideile sunt mult mai vechi, nu doar de ieri sau de astazi. Ar trebui inceput cu “radacinile” acestor probleme si anume…

  Bolsevismul incepe cu lovitura de stat care ne-a adus “liberté, égalité, fraternité” si care a fost legiferat la nivel global (mult) mai tarziu sub denumirea de “Universal Declaration of Human Rights”: Da, salbaticii care se arunca in aer sau intra cu camionul in multime “au drepturi”, evident ale “omului”.
  – Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793)
  https://saccsiv.wordpress.com/2013/12/24/20486/

  Accentuarea si implementarea ideilor bolsevice se gasesc in aceste carti:
  – Manifestul Partidului Comunist
  http://www.elefant.ro/carti/carti-de-specialitate/stiinte-umaniste/politica-politologie/manifestul-partidului-comunist-234497.html

  – Protocoalele Inteleptilor Sionului
  http://bit.ly/2anS2eY

  – Protocolul de la Toronto
  http://www.elefant.ro/carti/istorie/studii-istorice/protocolul-de-la-toronto-vi-vi-vi-212840.html

  In aceasta carte nou aparuta gasesti un “rezumat” la ce se intampla astazi, la toate teoriile si ideile debile:
  – Corectitudinea politică. „Religia” marxistă a Noii Ordini Mondiale
  http://www.rostonline.ro/2015/08/flagelul-corect/

  Si o carte care explica de ce se doreste ca bolsevismul idiotic de astazi sa fie dominant in societate si este denumit “socialism”:
  – None Dare Call It Conspiracy
  https://www.amazon.com/dp/1939438004

  Cum este prostita pulimea sa accepte bolsevismul multicultural:
  – Psihologia multimilor, Gustave Le Bon
  http://www.elefant.ro/carti/carti-de-specialitate/stiinte-umaniste/politica-politologie/psihologia-multimilor-97192.html

  – Gustave Le Bon: Crowd Psychology
  https://www.youtube.com/watch?v=pOfsWTDhdNU

  – Propaganda, Edward Bernays
  http://gandeste.shopmania.biz/cumpara/propaganda-edward-bernays-7718911

  – Edward Bernays, Father of Modern Propaganda
  https://www.youtube.com/watch?v=E9TDjKo5B4k

  – Propaganda (1928)
  http://www.historyisaweapon.com/defcon1/bernprop.html

  Si o carte nou aparuta care spune ceea ce trebuia stiut de toti si anume, cum se face propaganda si indoctrinarea:
  – Distracția care ne omoară. Discursul public în epoca televizorului
  http://magazin.anacronic.ro/produs/distractia-care-ne-omoara/?gclid=CjwKEAjwqpK8BRD7ua-U0orrgkESJADlN3YB-oPMW7GBDB3kd66iB4V7g_2ngFyTZlK41CKn9aKIuBoCtcLw_wcB

  Cine e in spatele bolsevismului? Incepem mai intai cu Franta, dar sunt linkuri si pentru alte tari:
  – Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
  http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-France.php

  https://aladinsmiraclelamp.files.wordpress.com/2016/01/ec8d5-barbara2blerner2bspectre.jpg

  _____
  “Căci nu armele, explozibilii sau camioanele omoară oameni, ci ideologiile, ideile criminale ce își găsesc justificare în religie.”

  Vrei sa rezolvi problema cu islamul? Da jos bolsevicii si bolsevismul cat mai rapid si da de pamant cu “poporul ales”. Nu exista ideologie mai debila decat boslvismul.
  Daca vrem cu adevarat sa fim corecti, ar trebui distrus tot flagelul numit religii iudaice. Sursa primordiala a “egalitarismului” debil. Doar crestinismul este religia mieilor care accepta cuminti sa fie dusi la taiere, in schimb ce macelarii, sunt iudaismul si islamul si isi au radacinile in Talmud. Oricum, mieii daca scapa netaiati, dupa ce cresc devin oi placide. Tot rau e. Dar asa e “by design”.

  _____
  “Să combată radicalismul islamic așa cum combat anti-semitismul sau negarea Holocaustului. Și atunci se vor vedea rezultate, căci dispărând doctrina radicală islamică, vor dispărea ideile radicale islamice.”

  Nu esxista islam “radical” si “moderat”. Islamul e islam, iar idiotii fac ce scrie in “cartea sfanta”
  Uite o mostra:
  – The Hijra. Modern Day Trojan Horse: The Islamic Doctrine of Immigration
  http://www.americanthinker.com/articles/2009/08/the_hijra.html

  – Adevarul Trist Despre Coran !
  https://ciudateniidincoran.blogspot.ro/

  – Islam: The Politically Incorrect Truth
  http://www.thereligionofpeace.com/

  Nu “holocaustul” trebuie combatut ci evreii. Nu exista etnie mai criminala si psihopata decat cea a “poporului ales”. Incepe numaratoarea de la “revolutia franceza”, treci apoi pe la “revolutia” din Rusia, prin gulaguri in special, vono apoi in Romania trecand pe la Holodomorul din Ucraina si nu te opri cu numaratoarea nici in ziua de azi. Sa ne spi si noua cate sute de milioane de oameni hacuiti si deportati prin tot felul de siberii ai numarat.
  Apropo, stii cine e asta:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Genrikh_Yagoda

  Numai victimele personale ale astuia se numara cu zecile de milioane, sa nu mai vorbim despre victimele organizatiilor infiintate de el si ale adeptilor lui, a “activitatii intense de reeducare si epurare” in masa. Las-o mai usor cu facatura aia numita holocaust. Pana una alta…
  https://www.youtube.com/watch?v=D0kWAqZxJVE