Ieri s-au mplinit 71 de ani de la detonarea de ctre americani a bombei atomice deasupra orașului japonez Nagasaki. n istoria cunoscut a Umanitții bomba atomic a fost folosit doar de dou ori ca arm: la Hiroshima și la Nagasaki, prima pe 6 august 1945 iar cea dea doua pe 9 august 1945.

Desigur, nvingtorii rescriu istoria, iar propaganda american motiveaz c decizia de a ucide cu bombe atomice sute de mii de japonezi a ajutat la capitularea mai rapid a Japoniei și la salvarea de vieți omenești, grbind sfrșitul celui de-al doilea rzboi mondial.

Așa o fi ?!

Evident c nu. n realitate,termenii capitulrii se discutau asiduu la Tokio cu luni de zile nainte de lansarea primei bombe atomice, ns guvernul militar fascist nu reușea s negocieze cu administraia Roosevelt / Truman un mod de a pune capt n mod onorabil rzboiului. Singurul obstacol n calea capitulrii a fost insistența administraiei americane de predare necondiționat, ceea ce nsemna c mpratul Hirohito, pe care japonezii l considerau o zeitate, și-ar fi pierdut statutul su imperial – o cerere intolerabil pentru generalii japonezi, care din acest motiv au prelungit rzboiul și au mpiedicat Japonia s se predea cu cteva luni mai devreme.

n contextul n care armata rus declarase rzboi mpotriva Japoniei la 8 august și avansa traversnd Manciuria cu speranța de a recștiga teritoriile pierdute n favoarea Japoniei n dezastruosul rzboiul ruso-japonez din urm cu 40 de ani, Japonia avea tot interesul de a ncheia o pace ct mai rapid, ns n condiții onorabile.

Intrarea Rusiei n rzboi a reprezentat un stimulent puternic pentru Japonia de a pune capt rzboiului rapid și a preferat mai mult predarea ctre SUA, mai degrab dect n faa Rusiei. Un sfrit rapid al rzboiului era important de asemenea pentru SUA, care nu vroia s cedeze prea mult din influența de pe noua hart geopolitic, n concurența ce se prefigura cu Rusia.

Și atunci, de ce a fost nevoie s fie folosit bomba atomic ?

Relund puțin istoria acestei teribile arme de distrugere n mas, descoperim c savanții germani testaser pentru prima dat teribila arm n regiunea Thuringia, n estul Germaniei, efectund teste cu o bomb cu diametrul de 1,5 metri pe prizonierii ruși – conform mrturiei istoricului Matthia Uhl.

nspimntat și dezgustat de teribila forț distructiv a armei atomice precum și de efectele pe termen lung ale radioactivitții remanente, Hitler ar fi ordonat abandonarea proiectului utilizrii armei atomice ca arm de rzboi, declarnd c prefer ca cel de-al treilea Reich s fie instaurat cu mijloacele militare clasice, ntr-un rzboi onorabil, iar nu prin acte de genocid.

Genocid pe care guvernul SUA nu s-a sfiit s l comit mpotriva japonezilor. De altfel, Guvernul American are o lung tradiție n exterminarea populațiilor, fiind singurul Stat (n afar de Israel) care a luat ființ prin linșajul sistematic al nativilor ce triau inițial pe teritoriile respective.

ns pentru a nțelege cum s-a ajuns la lansarea celor dou bombe, haideți s aprofundm un pic istoria construirii lor, respectiv s vedem cine sunt cei ce au lucrat la proiectul primelor dou bombe atomice americane și care era etnia din care proveneau.

Albert Einstein(1879–1955),evreugerman, considerat un geniu si cel mai mare om de stiinta din istoria moderna il convinge (impreuna cu evreulLeo Szilard)pe presedintele american Franklin Delano Roosevelt de necesitatea fabricarii bombei atomice, iar acesta in AUGUST 1939 autorizeaza inceputul cercetarilor (Manhattan Project). Dar razboiul a inceput in SEPTEMBRIE … Bomba este functionala de abia in 1945 si pe ultima suta de metri a razboiului este lansata asupra civililor din Hiroshima si Nagasaki. Daca mai intarziau putin, nu mai aveau motiv s-o foloseasca …

SUBLINIEZ: nu guvernul a cerut savantilor descoperirea unei super arme, ci savantii au cerut guvernului construirea ei.

Albert Einstein, ateu, socialist si un oponent aprig al nationalismului declara intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, 1947:
Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta mpotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, esteGuvernul Mondialnsusi.“

Sa vedem cine au fost ceilalti savanti ce si-au adus aportul la sinistra arma:
J. Robert Oppenheimer(1904–1967),evreuamerican, director al Manhattan Project, supranumit “tatal bombei atomice“ a depus eforturi deosebinte pentru realizarea ei la Los Alamos National Laboratory.
In 1933 invata sanscrita si citeste Bhagavad Gita scrisa in limba de origine. Invatatura aceasta orientala avea sa-i devina filosofia vietii.(NOTA 3)
Referitor la Trinity test (denumirea primei testari a unei explozii nucleare realizate pe teritoriul SUA pentru studierea grozaviei ce va fi la scurt timp lansata asupra civililor japonezi), Oppenheimer cita din Bhagavad Gita:
Dac lumina a o mie de sori ar exploda odat pe cer, ar fi ca frumuseea celui puternic. Acum am devenit Moartea, distrugtorul lumilor
Tot in anii 30 este influentat de idei comuniste.(NOTA 4)
Niels Bohr(1885–1962),evreudanez, premiul Nobel 1922. Participant principal la Manhattan Project. Cunoscut ca fiind prim consultantul “tatalui bombei atomice“
Isidor Isaac Rabi(1898–1988),evreudin imperiul austro-ungar, laureat Nobel, director asociat din 1940 la Massachusetts Institute of Technology, in cadrul departamentului ce a dezvoltat constructia bombei atomice. Fost student al lui Oppenheimer. Era unul din putinele exceptii caruia i se permiteau intrari – iesiri din ultra secretul Los Alamos.
Victor Frederick Weisskopf(1908-2002),evreudin imperiul austro-ungar, ATEU , a lucrat la Los Alamos, in cadrul Manhattan Project.
David Joseph Bohm(1917–1992),evreuamerican, contributii majore in fizica, filozofie, neuropsihologie si in Manhattan Project. ActivistYoung Communist Leaguesi mai apoi legaturi cu organizatii comuniste.

Nicholas Kurti(1908–1998),evreuungur, fizician, a lucrat la proiectul bombei atomice.

SirRudolf Ernst Peierls(1907–1995),evreugerman, fizician, rol major in programul nuclear britanic. Cand Hitler a venit la putere studia cu bursa Rockefeller laCambridge University. A ramas in Marea Britanie. In martie 1940, impreuna cuOtto Robert Frisch(1904–1979),evreuaustriacdescriau teoretic cum se poate produce o bomba atomica pe baza uraniu 235, folosind mai putin de 1 kg. Astfel se alatura Manhattan Project siLos Alamos Laboratory.

IataFrisch-Peierls memorandumscrisa de cei doi in martie 1940 si care dovedeste ca stiau foarte clar efectele macabrei bombe la care lucrau:

“Strictly Confidential

Memorandum on the properties of a radioactive “super-bomb”

The attached detailed report concerns the possibility of constructing a “super-bomb” which utilizes the energy stored in atomic nuclei as a source of energy. The energy liberated in the explosion of such a super-bomb is about the same as that produced by the explosion of 1000 tons of dynamite. This energy is liberated in a small volume, in which it will, for an instant, produce a temperature comparable to that in the interior of the sun. The blast from such an explosion would destroy life in a wide area. The size of this area is difficult to estimate, but it will probably cover the centre of a big city.

In addition, some part of the energy set free by the bomb goes to produce radioactive substances, and these will emit very powerful and dangerous radiations. The effect of these radiations is greatest immediately after the explosion, but it decays only gradually and even for days after the explosion any person entering the affected area will be killed.

Some of this radioactivity will be carried along with the wind and will spread the contamination; several miles downwind this may kill people. “

SirFrancis Simon, nascutFranz Eugen Simon(1893-1956),evreugerman, fizician, a descoperit metoda separarii isotopuluiUranium-235, contributie majora la crearea bombei. A colaborat cuNicholas Kurti iar tehnologia a fost transferata laManhattan Project.

Edward Teller(1908–2003),evreuungur, “parintele“ bombei cu hidrogen. MembruManhattan Project, fondator si directorLawrence Livermore National Laboratory. A promovatnuclear testingprogram. De asemeneaStrategic Defense Initiativeal luiRonald Reagan. A fost recrutat deNelson Aldrich RockefellerinSpecial Studies Project(finantat deRockefeller Brothers) care il avea ca director peHenry Kissinger.

Le Szilrd(1898–1964),evreuungur, fizician, a lucrat laManhattan Project. Dupa aparitia nuvelei sfThe World Set Freescrisa de stangistul, eugenistul si globalistulH. G. Wellsa devenit in 1932 primul savant cunoscut ce a dorit cu ardoare crearea unei bombe atomice.

Este momentul sa ne amintim si de un alt sinistru personaj:

Henry Lewis Stimson(1867 – 1950),Secretary of War, guvernator general in Filipine si secretar de stat, membruSkull and Bones. Cunoscut pentru efortul sau in al doilea razboi mondial, coordonand recrutarea celor 12 milioane de soldati, directionarea celor 30 de procente din industrie spre campurile de lupta,construirea si decizia lansarii bombelor atomice. L-a supervizat direct pe generalulLeslie Groves, sefulManhattan Project. A fost influentat decisiv in activitate deElihu Root, pe care l-a avut ca model. A continuat activitatea aceluia de reorganizare a armatei. Sa ne reamintim caElihu Roota fostmembru fondatorCouncil on Foreign Relationssi primul ei chairman.

Cu zece zile inaintea atacului japonez de la Pearl Harbor si-a notat in jurnal celebra acum discutie de la intalnirea cu presedintele Roosevelt: “cum putem sa-i manevram pe japonezi in pozitia in care sa traga primul foc, dar fara prea mare pericol pentru noi?

N CONCLUZIE, realizm c absolut NTMPLTOR, toți cei implicați n proiectul primei bombe atomice erau EVREI. Bine, și ce-i cu asta, veți spune ? Este doar o dovad c evreii sunt deștepți, ei sunt geniali și de-aia conduc planeta. Ar fi minunat dac ar fi geniali N BINE. ns faptele lor și rezultatele lor amare i arat c sunt nsuflețiți de geniul rului. Doi evrei (Marx și Engels) au inventat cea mai criminal doctrin politic din istoria Umanitții: comunismul. Și tot ei au inventat cea mai distrugtoare arm: bomba atomic.

Problema nu este aceea c le-au inventat, dar le-au și folosit, pe alții. O s v ntrebați: dar ce ce ar fi vrut evreii s dea cu bomba atomic peste japonezi ? Un prim rspuns l regsim n ideologia talmudic rabinic: conform scrierilor rabinice, doar evreii sunt oameni, creații ale lui Dumnezeu, restul oamenilor de alt etnie dect evreii fiind doar goimi, adic animale. Evreii cred c ceilalți oameni, neevrei, nu au nici o valoare pentru c nu sunt fii legmntului cu Iehova, legmnt ncheiat de poporul lui Israel, și ca atare, pot fi uciși, jefuiți, mințiți, pcliți fr nici o pedeaps. Ba chiar talmudismul rabinic ndeamn la astfel de fapte, pe care le consider virtuoase. ns evreii nu recunosc public toate aceste lucruri, cci ar nsemna ca lumea s i vad așa cum sunt n realitate și s i izoleze. De aceea, ei acționeaz mereu șerpește, fie prin intermediari, fie schimbndu-și de form numele, valorile, mimnd onestitatea și respectul faț de neevrei, tocmai pentru a-i induce pe aceștia n eroare.

Pentru testarea n rzboi a bombelor atomice, comitetul „int” din Washington, DC, a fcut o list a orașelor japoneze relativ nedeteriorate care urmau s fie excluse din campaniile de bombardare cu bombe convenționale (folosind napalm) care au ars din temelii mai mult de 60 din marile orașe japoneze n prima jumtate a anului 1945. Aceast list a orașelor protejate au inclus, la un moment sau altul, Hiroshima, Niigata, Kokura, Kyoto și Nagasaki. Aceste orae relativ intacte s-au situat n afara limitelor de atentate ncendiare teroriste, dar au fost pstrate ca posibile tinte pentru noile arme cu „mecanisme” de distrugere n mas.

Curiozitatea științific a fost o motivație n alegerea orașe vizate. Militarii i oamenii de tiin aveau nevoie s tie ce avea s se ntmple cu cldirile intacte – i cu locuitorii vii ai acestora – cnd armele atomice urmau s explodeze deasupra lor. Erau necesare dou explozii, cci se punea ntrebarea care bomb este mai distructiv: cea pe baz de uraniu 235 – folosit la Hiroshima, sau cea pe baz de plutoniu, folosit la Nagasaki !?

n mod ironic, nainte de 6 respectiv 9 august, locuitorii din Hiroshima și Nagasaki s-au considerat norocoi pentru c nu au fost bombardai la fel de mult ca n alte orașe. Dac ar fi bnuit ce i așteapt !

Bombardarea Catedralei creștine din Nagasaki

Devreme, n dimineața zilei de 9 august 1945, o Superfortareata B-29, care a fost botezata „maina lui Bock”, a decolat de pe insula Tinian din Pacificul de Sud, mpreun cu rugciunile și binecuvntrile preoilor luterani i catolici, și s-a ndreptat spre Kokura, prima int. Bomba cu plutoniu de pe „maina lui Bock” avea numele de cod „Fat Man” (Grasul), numit astfel dup Winston Churchill.
Singurul test n domeniu (al crui nume de cod a fost, n mod blasfemiator, „Trinity”) al unei arme nucleare a avut loc doar cu cteva luni mai devreme, (16 iulie 1945) la Alamogordo, New Mexico. Lava de roc topit care a rezultat din cldura exploziei (de dou ori temperatura soarelui) poate fi nc gsit i azi n acel loc. Se numește trinitit.

Realitatea a ceea ce s-a ntmplat la Hiroshima a devenit greu evident pentru liderii militari fasciti din Tokyo. A fost nevoie de 2-3 zile dup ce Hiroshima a fost ars nainte ca Consiliul Suprem de Rzboi al Japoniei s fie capabil s nțeleag chiar și parțial ce s-a ntmplat acolo, pentru a lua decizii raționale și pentru a discuta din nou posibilitatea capitulrii.

Dar era deja prea trziu, pentru c n timp ce Consiliul de rzboi se ntlnea n acea diminea la Tokyo, „maina lui Bock” și restul flotei de B-29 se apropiau deja de Japonia – nedetectate de radar. Lansarea celei de a doua bombe a fost inițial planificat pentru 11 august, dar a fost prognozat vreme rea, iar misiunea a fost mutat n data de 9 august.

Cu instrucțiuni s lanseze bomba doar pe vizibilitate bun, „maina lui Bock” a ajuns la ținta primar, dar Kokura era acoperit de nori. Deci, dup ce ar fi dat roat oraului de trei ori n mod inutil, negsind nicio bre intre nori, și, datorit nivelului sczut de combustibil pierdut n timpul acestui proces, avionul s-a ndreptat spre ținta secundar, Nagasaki. Aceasta este povestea oficial. n opinia mea, s-a vrut de la nceput nimicirea comunitții creștine din Nagasaki ca un act de ur iudaic luciferic, un veritabil ritual de magie neagr de final de rzboi.

Istoria creștinismului din Nagasaki

Nagasaki este celebru n istoria creștinismului japonez. Nu numai c era locul cu cea mai mare biseric catolic din Orient, Catedrala Sf. Maria (finalizat n 1917), dar a avut, de asemenea, cea mai mare concentrare de creștini botezați din toat Japonia. Era o mega biseric a timpului su, cu 12.000 de membri botezați.

Nagasaki a fost locul unde legendarul misionar iezuit, Francis Xavier, a organizat o biseric-misiune n 1549. Comunitatea creștin a supraviețuit și a prosperat timp de mai multe generații. Cu toate acestea, la scurt timp dup ce Xavier a nfiinat biserica din Japonia, a devenit evident pentru conductorii japonezi c interesele comerciale portugheze și spaniole erau s exploateze Japonia, și nu a durat prea mult timp pn ce toți europenii s fie expulzați din țar -, precum și religia lor strin. Toate aspectele legate de creștinism, inclusiv noii convertiți japonezi, au devenit ținta persecuțiilor brutale.

Din 1600, a fi creștin era o crim capital n Japonia. Cretinii japonezi care au refuzat s renunțe la noua lor religie au suferit torturi și chiar rstigniri similare cu persecuțiile romane din primele trei secole ale creștinismului. Dup ce domnia terorii a luat sfrit, prea c creștinismul japonez a fost distrus.

Cu toate acestea, 250 ani mai trziu, n anii 1850, dup ce coercitiva diplomaie a canonierelor dus de comandorul Perry a forat deschiderea unei insule offshore pentru scopurile comerciale americane, s-a descoperit c existau mii de creștini botezați n Nagasaki, trindu-i credina ntr-o existenț subteran, complet necunoscut guvernului – care ar fi nceput imediat o alt epurare. Dar din cauza presiunii internaționale, persecuțiile au fost oprite curnd, și cretinismul din Nagasaki a ieit la lumin. Și prin 1917, cu nici un ajutor din partea guvernului, comunitatea creștin japonez n creștere a construit imensa catedral Urakami, n cartierul River Urakami din Nagasaki.

Acum s-a dovedit, ca un mister al binelui i rului, c masiva catedral a fost unul din cele dou repere din Nagasaki cu privire la care bombardierul „masina lui Bock” fusese informat, cci, cutnd un loc pentru a lansa bomba de la 9.300 de metri altitudine, el a identificat catedrala printr-o bre ntre nori i a ordonat lansarea.

La 11:02 am, n timpul slujbei de diminea, comunitatea cretin din Nagasaki a fost fiart, evaporat și carbonizat ntr-o minge de foc radioactiv arznd care a explodat la 500 de metri deasupra catedralei. Pe sol se afla persecutatul, vibrantul, supravieuitorul centru al cretinismului japonez.

Numrul cretinilor mori din Nagasaki

Deoarece Catedrala a fost epicentrul exploziei, cei mai mulți creștini din Nagasaki nu au supraviețuit. 6000 dintre ei au murit instantaneu, inclusiv toți cei care au fost la slujb n acea dimineaț. Din cei 12.000 de membri ai bisericii, 8.500 au murit ca rezultat direct al bombei. Trei ordine de maici si coala fetelor creștine au disprut transformate n fum negru sau buci de resturi carbonizate. Zeci de mii de japonezi intoiti sau buditi nevinovați au murit de asemenea instantaneu și sute de mii au fost rnii mortal, unii ai cror descendenți sunt nc n proces de moarte lent din cauza unor afeciuni maligne trans-genetice și deficiențelor sistemului imunitar cauzate de mortalul plutoniu.

Ceea ce guvernul imperial japonez nu a putut face n peste 200 de ani de persecuție, i anume s distrug creștinismul japonez, creștinii americani au fcut n 9 secunde. Chiar și astzi, cei care sunt membri ai bisericilor creștine din Japonia reprezint o fracțiune de 1% din populație, iar participarea medie la slujbele creștine este de 30. Ceea ce e sigur, e c decimarea oraului Nagasaki, la sfrșitul rzboiului, a mutilat ceea ce la un moment dat a fost o biseric nfloritoare.

Așa c atunci cnd evreii sioniști de la conducerea Israelului sau a SUA ne mai vorbesc despre pericolul terorismului sau despre holocaust, trebuie s le amintim c EI sunt TERORIȘTII și CRIMINALII care au ras de pe fața pmntului orașe ntregi. Ei sunt cei ce trebuie verificați de ONU, trebuie dezarmați și condamnați de tribunalul penal internațional de la Haga pentru crime de rzboi, crime mpotriva Umanitții.

Japonia ar trebui s cear Israelului și SUA despgubiri imense pentru pierderile umane și materiale provocate de bombele atomice de la Hiroshima și Nagasaki. Adic evreii au dreptul s plng și s se victimezeze an de an condamnnd holocash-ul, iar japonezii nu ?

La fel cum nemții sunt n permanenț ținuți cu capul plecat pentru pretinsul holocash mpotriva evreilor, n același fel ar trebui ca evreii și americanii s poarte povara pcatelor naintașilor lor și s plteasc moral și material, pentru aceste crime. S le amintim de fiecare dat cnd ntlnim un evreu sau un american c istoria lor se ntemeiaz pe crim și genocid și trebuie s le fie rușine pentru asta.

Iar atta vreme ct mai exist nc și puțina libertate de exprimare de care ne mai bucurm, trebuie s rostim cu voce tare aceste adevruri și s le facem cunoscute, pentru c numai n acest mod putem evita ca pe viitor astfel de crime monstruoase la adresa Umanitții s nu mai fie comise.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer