În articolul anterior despre efectul Mandela erau date câteva exemple de schimbări aparent minore ale unor evenimente, fapte, logouri sau chiar fraze din filme sau melodii binecunoscute.

Despre unele dintre aceste schimbări, cei care urmăresc acest fenomen straniu afirmă că au cunoscut reversiuni la situația anterioară iar unele s-au schimbat din nou însă această schimbare a fost totală, în toate mediile de stocare, pe toate suporturile de înregistrare.

Un caz atipic îl constituie înregistrarea melodiei We are the champions, cântată de Freddie Mercury și formația Queen. În articolul precedent, prezentasem stupoarea unor artiști de renume (Gwen Stefani, George Clooney, Julia Roberts și James Corden) la finalul neașteptat al piesei celor de la Queen.


Chiar și așa, au fost unii care au contestat această presupusă schimbare a finalului piesei We are the champions, comentând că în realitate piesa așa a fost cântată mereu iar finalul “of the world” nu exista în pisesa lui Mercury, fapt atestat inclusiv de videoclipul de pe canalul oficial al formației:

Ei bine, recent a fost descoperită o înregistrare audio a vocilor celor de la Queen, cântând piesa fără instrumentație (înregistrare cunoscută în industria muzicală ca fiind acapella), și… SURPRIZĂ: în piesă la final, apare  “of the world” pe care îl știam cu toții !!! Mai mult decât atât, piesa are imaginea video cu Freddy în concert, cântând acest final, și mulțumind publicului.

 

Mind blowing, isn`t it !?

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares