Sterilizarea bărbatului misan prin continența sexuală

Continența sexuală este un fel de marotă a yoghinului misan. Valoarea bărbatului (în mintea bărbatului misan !) nu se măsoară în cât de frumos/inteligent/rafinat/amuzant/bogat este, ci în zile, săptămâni și luni de practică a continenței amoroase. Poți să fi scheletic, cu hainele ponosite, puțind a sărăcie, fără dinți în gură, dar dacă ești continent sexual, umbli cu pieptul umflat de mândrie tantrică, ca un cocoș jumulit, cu turma de puicuțe cotcodăcind extaziate despre cât de viril și “tantric” ești tu !

Știu bărbați de la MISA care mi s-au “confesat” ( a se citi – lăudat !) că ei nu-au mai “pierdut” (adică ejaculat) de ani de zile ! Iar când le povestesc de faptul că, din notițele lui Gregorian Bivolaru din anii de predare de dinainte de 1989, brahmacharya – ca și continență amoroasă era definită ca “abținere de a nu ejacula prea des”, ridică din sprâncene, mirați ! Cum, maestrul suprem eliberat “mereu același” să fi schimbat între timp standardele în materie de amor tantric ?

Păi da, că atunci când ești tânăr, impetous și plin de hormoni, e greu să faci amor fără să ejaculezi deloc, cu săptămânile sau lunile, să nu mai spunem de teoria de a nu ejacula DELOC la vârsta marilor nebuneli. Însă pe măsură ce sângele fierbinte se domolește cu vârsta iar testosteronul scade, e ușor (și chiar indicat !) să îți conservi energia sexuală pe perioade mari de timp – de unde și schimbarea de paradigmă într-ale continenței.

Dar vorba-ceea, dacă până și polii mgnetici ai planetei se mișcă, ca să nu mai vorbim de poziția exactă a brahmarandrei – de ce nu s-ar schimba și standardele în materie de continență sexuală misană !?

În fine, articolul ăsta nu se dorește a fi o critică la adresa marilor continenți misani, ci mai degrabă o luminare adusă autosuficientei neguri în care sunt învăluiți acești titani ai spiritualității emasculate prin continență. Așadar beliți bine ochii, că urmează să vă dezvălui secrete tantrice în premieră galactică.

În natură, există un principiu al compensației. Când faci o chestie, chestia are și avantaje și dezavantaje. Nu poți câștiga fără să și pierzi ceva. Deci adio mitului că dacă practici continența, devii super la puterea infinit din toate punctele de vedere.

Medical, s-a constatat că sperma masculilor care nu întrețin relații sexuale (abstinenții) sau a celor ce practică retenția spermei (continenții) pe o perioadă de timp de peste 7 zile (perioada variază în funcție de vârstă, la tineri fiind mai scurtă, la bătrânei mai lungă) are mai puțini spermatozoizi decât a celor ce nu practică deloc continența, sau o practică moderat. Cu cât perioada de retenție a spermei este mai mare, cu atâți mai puțini spermatozoizi viabili. Este un mecanism de autoreglare al organismului perfect natural, care conservă resursele reproductive – implicit hormonale – în speță producția de spermă și testosteron a gonadelor (testiculelor).

Scriu toate acestea pentru că există la MISA o grămadă de astfel de campioni ai continenței care se miră ca proștii (a se citi ignoranții) și nu înțeleg de ce nu pot să facă copii, după ani de continență.

Ignoranța asta în domeniul efectelor medicale ale continenței asupra spermei este cu atât mai tragică și mai penibilă, cu cât foarte mulți cursanți de la MISA sunt medici care ar fi trebuit să știe (și să ia atitudine !) cu privire la efectele continenței sexuale masculine asupra spermatogenezei. Chiar dacă asta e o altă poveste, vă poate face totuși o idee cu privire la valoarea profesională a medicilor misani – cel puțin în acest domeniu al sexualității – în care MISA își exhibă pretutindeni competențele atotștiutoare.

În mintea lor îndoctrinată de concepțiile gurului cu studii yoghine făcute la Tărtășești, ei cred cu tărie în ideea absurdă că e suficientă doar o singură picătură de prețioasa lor sămânță economisită cu atâta trudă și strângere de sfinctere (despre care ei cred în ignoranța lor că conține miliarde de spermatozoizi magici-super-tantrici), pentru ca o întreagă galaxie de femei să cadă extaziate pe spate, în spasmele orgasmului, rămânând însărcinate cu ființe excepțional de spirituale, aduse din planurile cauzale ale manifestării. 

Iar când miracolul nu se întâmplă, evident că nu e vina sămânței lorsărace în spermatozoizi viabili (căci ei au învățat la academia bivolară de tantrism dâmbovițean) că ei transmută cu fiecare act sexual, în mitocondriile imaginației lor debordante, miliarde și catraliarde de spermatozoizi care se transformă în energie spirituală. În realitate, organismul lor nu mai produce testosteron și spermatozoizi nici la nivelul unui copil de 10 ani, de unde și caracterul de oi fricoase și obediente a majorității acestor “eroi spirituali”. Acum, că am lămurit și misterul cauzei biologice a submisivității (lispei de coaie) a majorității bărbaților de la MISA, vin și cu o veste bună: procesul e reversibil.

Dacă vreți să faceți copii sau să vă recuperați testosteronul/masculinitatea pierdută, vă recomand să ejaculați sănătos (și fără remușcări date de prejudecățile tâmpite care v-au fost inoculate în ani de zile de pseudo-oamenii de știință misani !) o dată sau de două ori (evident la distanță de câteva zile) și apoi să încercați să însămânțați femeia în perioada ei fertilă. Nu este recomandat să căutați să lăsați însărcinată femeia cu sămânță prea veche (după prea multă continență), căci spermatozoizii voștri pot fi deteriorați iar copilul se poate naște cu probleme.

La refacerea spermei viabile ajută și exercițiul fizic (sportul) însoțit de consumul de tribulus terestris cu zinc, brânca ursului sau polen. 

Au fost cazuri “miraculoase” de femei de la MISA care au rămas însărcinate cu bărbați misani “continenți de ani de zile” și care se jurau cu mâna pe Biblie că ei nu au ejaculat de pe vremea diluviului lui Noe și că sigur e vorba de o imaculată concepție prin miracol divin. Șansa ca un bărbat continent de mai mult de 30 de zile să procreeze este mai mică decât cea ca respectivul cuplu să fie lovit de o pereche de meteoriți în cap, în același timp. Deci respectivul “vira” minte de îngheață apele cu privire la fabuloasa lui continență.

Precizez faptul că, potrivit standardelor medicinii vestice, tinerețea bărbatului, vitalitatea și vigoarea lui se măsoară în producția de testosteron. Producția acestui hormon responsabil de întreținerea tonusului și masei musculare este în scădere accelerată după vârsta de 40 de ani. De aceea, veți vedea că sunt mulți bărbați neyoghini (și ne-continenți) care arată și fut mult mai bine ca cei de vârstă similară de la MISA, care arată ca niște babe cu carne flască și voci pițigăiate (din lipsa testosteronului).

Evident, asta nu înseamnă că trebuie să cădeți în extrema cealaltă și să începeți să ejaculați în exces. Continența sexuală este bună, dacă este practicată cu moderație și în deplină cunoștiință de cauză privind toate efectele ei, în funcție de scopul urmărit.

Precizez că m-am abținut să scriu mai mult aici despre modul în care se practică continența conform învățăturilor date pe liniile yoghine autentice, tradiționale, tocmai pentru a nu da prilejul scriitorilor de cursuri de la MISA să își completeze furăciunile cu partea care lipsește și dă eficiență reală tehnicilor pe care ei le-au furat cu nerușinare din diverse cărți. Însă cei care doriți să învățați și să practicați karmamudra, nu aveți decât să mergeți și să primiți învățături de la maeștrii autentici, dacă veți fi acceptați ca discipoli. 

 
 • Deci baiatul ala care ejacula in ashram, caruia guru i-a interzis sa faca sex integrat, care a fost facut in toate felurile in public la misa, baiatul ala de care radeau toti acum ceva vreme… era de fapt cel mai barbat dintre virasi la misa pentru ca isi regenera sperma si testosteronul he he

 • jamiroquai

  La originile sale, continenta sexuala nu avea de a face cu longevitatea prea mult, dimpotriva. Forta generativa transmutata cel putin in ceea ce priveste primele trei invelisuri aurice, era oferita in scop ocult planului astral, la schimb cu anumite activari ale unor sigle ale chakrelor, pentru a capata unele puteri paranormale inferioare. Evident ca doar nivelele inferioare ale siglelor erau activate partial.

  Pentru acest scop au fost inventate tehnici uluitoare, putin cunoscute la noi, si desigur si mai putin practicate in occident.

  In China avem tehnica genitalelor de fier, unde greutati din ce in ce mai mari sunt atasate organelor genitale, pentru a acumula tahioni levogiri, ceea ce va permite, eventual (evident doar sub supravegherea unui maestru autentic, pentru ca altfel apar accidente, asa cum au aflat pe pielea lor mai multi practicanti occidentali care au avut nesabuinta de a incerca asa ceva), genitalelor sa se retraga in corp, astfel incat productia de lichid seminal sa scada dramatic.

  Mo Pai, cea mai avansata forma de yoga din lume, numita si Puterea Tunetului (Thunder Path), presupune deschiderea marelui circuit cosmic (macrocosmic orbit) deci Kevala Pranayam, concomitent cu tehnica imblanzirii tigrului alb (taming of the white tiger): dupa ce adeptul a ajuns cel putin la nivelul mo pai 4 (isi poate deplasa red bindu din corpul fizic, in cel eteric; o tehnica extrem de periculoasa) isi va accesa campul eteric/astral al chakrelor inferioare, astfel incat sa poata transmuta acel camp eteric al lichidului seminal cu mult inainte de a se materializa.

  Tummo Yoga tibetana inseamna deplasarea red bindu la manipura, cei din Mo Pai prefera muladhara, desi acest lucru inseamna un pericol si mai mare pentru aura.

  In India exista dictonul: only a true yogi knows kevala pranayam (cea mai avansata dar si cea mai periculoasa tehnica de pranayam).

  Yoghinii vamacari au o abordare diferita: printr-un procedeu destul de laborios, ei isi acceseaza glanda prostata, la nivel milimetric, exact acolo unde se afla centrul subtil/eteric al declansarii ejacularii. Ei spun ca fara acest exercitiu, orice yoghin va ejacula daca sau in cazul in care kundalini se va ridica si va trece prin swadhistana.

  Evident ca toate aceste tehnici sunt inaccesibile occidentalilor (cu o singura exceptie, David Verdesi Shen, care a fost initiat in Mo Pai), si foarte dificile.

  Fara aceste metode superioare, vom avea parte de yoga data la export spre occident, laborioasa, bazata pe asane si tehnici de pranayam obisnuite.

  Si orice yoghin care nu va avea sansa sa practice metodele enuntate mai sus, va ejacula IN FIECARE ZI, fie ca vrea sau nu, prin urina.

  De fapt, la originea posturilor inversate se afla principiul deplasarii lichidului seminal neejaculat la vezica urinara. Urinoterapia era utilizata dupa ingerarea de plante/ciuperci halucinogene care ajungeau imediat in urina, putand fi “consumate” din nou, si nu pentru vreun scop de sanatate.

  Poate ca el, yoghinul va spune, “bine, dar eu transmut lichidul seminal, astfel incat sistemul hormonal va fi hranit altfel, cu consecinte pozitive asupra longevitatii”.

  Numai prin identificarea corecta poti transmuta SI12 (sa folosim terminologia lui Gurdjieff) in SOL12 (energia emotionala care apartine supraconstientului) si in MI12 (genialitatea/superintuitia supraconstientului) si mai departe spre LA6 si DO6.

  Acesta este motivul pentru care orientalilor nu le iese pasenta deloc: nu isi pot accesa SOL12 si MI12, astfel incat dupa decenii de practica, nu prezinta puterile paranormale superioare: genialitatea in domeniul ales de activitate (rezultate de nivel mondial), superintuitia, si darul profetiei.

  Asa ne-au pacalit si ne-au inselat pe noi occidentalii, mai ales la inceputului secolului trecut, cu puteri paranormale inferioare (clarvedere, mutarea vreunui obiect, oprirea batailor inimii) care insa erau obtinute printr-un pret cumplit, posedarea.

  Dar nu le aveau pe cele superioare.

  Sa presupunem ca o persoana va sublima corect, SOL12 si MI12, dar va ejacula rar (sa zicem o data la cateva luni de zile): el va fi in avantaj net fata de practicantul care nu va ejacula deloc, dar care nu ajunge niciodata in sferele superioare ale sublimarii. Identificarea cu zeitati hinduse/taoiste te va duce doar la astral, si nu mai departe.

  Si mai putin cunoscut de cei care practica cultivarea este circuitul inima-glanda pineala.

  Prin identificarea adevarata cu Dumnezeu, cu Iisus, atomii de calciu vor fi transmutati de inima, de supraconstient, de feminitatea divina adica sufletul lui Dumnezeu, in atomii eterici de calciu (implozia atomului), acestia ajungand la glanda pineala, oglinda divina, cu efect piezoelectric eteric, care va mentine nivelul energetic al corzii de argint prin care primim subquarks levogiri (kameswara chakra), dextrogiri (soma chakra) si bosoni (sahashara chakra).

  Cel care sublimeaza cu adevarat deci isi va hrani glanda pineala si mai departe glanda pituitara, intregul sistem hormonal, chiar daca ejaculeaza rar.

  Daca nu ejaculezi, dar nu esti in stare sa-ti accesezi supraconstientul din inima, cu activarea puterilor superioare paranormale, vei ramane la un nivel obisnuit, inferior celui care practica cultivarea la un nivel superior.

  Si mai exista si tehnicile inventate de cei din Thule si Vril, aplicarea dublei torsiuni asupra kameswara chakra, chakra soarelui negru, sau ceea ce ei numeau projekt kronos, adica revitalizarea biochiralitatii spatiale ale moleculelor in mod mecanic, cu efecte miraculoase, insa insotite de urmari secundare mai putin dorite asupra corpului emotional.

  Cei din Thule, nazistii, lucrau cu chakra #8, chakra kameswara, prin care corpul uman absoarbe tahionii levogiri si care repara efectele gravitatiei terestre dextrogire asupra aurei.

 • FREEDOM

  Am crezut ca ai adormit de tot . Sa traiesti sanatos mult si bine . M-ai spart cu -acești titani ai spiritualității emasculate prin continență- , este expresie de baietasi adevarati … mai scoate ca e bune . Ce bine ar fi daca cit mai multi nepotei de la MISA ar afla ca taticul lor BiOSCHETAR ejaculeaza si el macar din cind in cind si ca ajutoarele lui arunca slobozu cu fermitate exact ca in descrierea facuta in articol , adica cu regularitate . Poate ar incepe sa isi dea seama ca acest mit ordinar despre GOERGEL a fost cea mai mare nemernicie a lui fata de noi toti , faza cu care ne-a facut psihologic sclavii lui ajutindu-ne pervers sa raminem legati de el intr-o admiratie falsa si care ne-a facut sa ne ratam vietile mai mult sau mai putin nelasindu0ne liberi mental sa ne dezvoltam in exterior , sa calatorim , sa exploram sa facem bani ca sa traim mai liberi vizitind lumea sau macar o parte din ea . Noi am fost facuti sa nu vedem nimic altceva decit satucul ala de cacat numit COSTINESTI , cel putin vreo 20 de ani , ca sa nu zic mai mult . Atit de subjugati mental am trait gratie mitului fals al lui GEORGEL , incit acum abia incepem timid sa exploram cu chiu cu vai si alte locuri din lumea asta dupa posibilitatile fiecaruia . GEORGEL ne-a tinut blocati in viziunea lui ptr ca in uktimi ani sa aflam ca el nu era decit foarte partial asa cum ii placea sa ne faca sa credem noi ca este . Mitul lui GEORGEL a fost mizeria lui ordinara nr 1 vzv de noi toti . Acest papagal ne-a furat vietile mai mult sau mai putin nelasindu-ne sa de dezvoltam mai liberi in multe directii .Am avut ocazia sa cunosc oameni cu adevart rafinati , oameni cu bani , stil , educatie , cultura si sa incep sa imi dau seama cita distanta este intre mine ca fost misan si unul din asta . Practic iti dai seama ca esti un taranus pe linga astfel de oameni fini si umblati si ca nimic nu te cizeleaza -rafineaza si deschide mai mult decit calatoriile si cunoasterea altor locuri culturi si oameni .. cu toate mantrele si povestile spirituale ale lui GEORGI . In schimb sefimea a beneficiat de explorari din astea prin afara datorita banilor facuti de poporu misan blocat pe la COSTINESTI si prin MISA . In final asa zisa continenta predata de GIORGIEL a fost de fapt o tehnica de demagnatizare sexuala a barbatilor transformindu-i in copilasi fara coaie =testosteron . Pina la urma e mai bine sa fi un taur decit un bou , desi boul pare mai calm in realitate e lipsit de zvic-ul care reprezinta puterea reala a barbatului = o sperma puternica si vie . Da , asa e … barbatii au devenit fara coaie in MISA si lipsa coaielor ia facut sa fie molcomi si ascultatori , blajini ca boii . Citi tauri vezi la MISA ? Tauri care sa iti zica in fata suierind adevarul fara sa le pese de cacatul de atitudine al sefimii caum ca te dau afara de la curs samd . Ma fut pe cursul vostru , oricum e o salata diluata si raspindita . Nu prea e tauri la MISA . numai bouleni blajini . Un taure te ia pe sus in pula si se pisa pe datul tau afara de la curs si pe tot stilul vostru de cacat . Soaricii NU suporta sa inceapa o discutie cu un taur ci il exclud imediat ca nu cumva sa ajunga turma de bouleni si vacute sa afle AMANUNTE interesante despre viata dubla a sefimii si nu cumva sa inceapa sa-si puna intrebari si sa gindeasca ptr prima data dupa 26 de ani asa cum o faceau inainte de a incepe acest curs . In concluzie traiasca coaiele pline ptr ca ele inseamna viata , pasiune , putere si a fi viu cu adevarat . GEROGEL dupa fatuca aia de azi o mai avea benzina in rezervor sau o fi cu coaiele goale de testosteron ? Dupa mecla lui nu prea ….

 • Partea proasta e ca incep sa apara cate unii care il imita pe guru. E unul zilele astea la stiri la TV despre care se spune ca a fost arestat. Tot un tataie care ii dadea ca este el maestru spiritual care comunica cu spirite inalte, racola fete tinere si studente din familii mai slabite si le inchidea la el in casa. Zona izolata, casa spirituala fara curent electric, hrana putina si proasta, reguli peste reguli, supunere, dependenta, femei dezbracate complet care faceau rugaciuni, ritualuri si spiritisme la miezul noptii. Apoi asta facea sex cu ele si le lua banii. Iar fetele spun ca prin sex cu tataie asta ele evolueaza spiritual. Plus alte bazaconii gen misa. In loc sa se trezeasca misanii si sa-si ia viata inapoi vad ca apar noi “maestri” care pur si simplu cloneaza metoda lui guru si o adapteaza putin.

 • adrian tutuianu

  E de-aiurea sa comentati de georgel!!
  Pina acum ceva vreme toti il kiss in cur, il divinizati si dintr-odata ati devenit anti misani!!! ati uitat cand consacrati oriunde si orcand, orce…Cine va tinut aprope de georgel?? mintea voastra sedusa de prosti…Amu cand v-o trecut timpul si ati realizat ca sunteti acelasi aluat ca restul va razvratiti aiurea…Imi place atitudinea lui Mihai Rapcea, dar el e alt ceva si nu deacum..

 • @adrian tutuianu

  “ati uitat”

  nu, tocmai ca ne amintim! 🙂

  Si cand ne dam seama prin ce metode ne-a “dat ceata psihologica” ne-maestrul ne-spiritual ne enervam.

  Mergi sa ii povestesti ca s-a intamplat ceva pozitiv in viata ta? “Ah, eu maestrul, actionand benefic in comuniune perfecta cu Dumnezeu am provocat chestia asta, nu stii tu”

  Ai vreun necaz, iti dai seama ca nu ai evoluat nimic in 3 ani de ashram si ii ceri ajutorul? Tacere imbufnata, impotenta completa, raspunsuri sofistice, vrajeala. Ca si aia dinainte, dealtfel.

  Mosul nu reuseste sa isi ajute prin “miracol de vindecare divin”, chestie pe care cica o are in buzunar, discipolele care mor de cancer pe capete, nu reuseste sa aiba un discipol iluminat.

  Sau macar un discipol cat de cat cu comportament moral & bun simt, daca e asa de de greu sa te iluminezi la MISA.

 • FREEDOM

  @ JAMIROCOAI , tu ai ajuns la ce descri sau dor ne spui niste teorii aflate de prin alte parti ? Ca vaz ca zici interesant bine de tot ! Ce mai conteaza toate astea ? Startul a fost furat -esuat , cine mai are puterea sa se apuce de asa ceva la virsta asta presupunind ca chiar gaseste un maestru autentic care il poate initia in asa ceva ? Ne ramine sa ne descurcam cu ce avem si sa inceram sa o facem cit mai sincer si mai devotat . Gratie lu GEORGICUTA am pierdut timpul in stilul misan fals in totalitate care este imens de departe -diferit comparativ cu stilul unui adevarat yoghin indian sau tibetan . Asa ca , cel mai important lucru este ca am scapat de sub vraja acestui individ ascuns , dubios si lipsit de sinceritate . A facut un curs salata de toate si in final asta a dat cursului o nota de varza raspindita . Nu se stie ce a fost in capul lui insa mai mult rau a facut yoga-i ptr ca ar fi fost mai eficient -inteligent din partea lui sa mentina un curs mic -concentrat ca intindere si tehnici .. cu siguranta facind asa lumea ar fi progresat mai mult si ar fi dat omului senzatia aia de concentrat -condensat . Asa , circul continua si dupa 26 de ani cu noi si noi nesfirsite ‘iinitieri’ care de fapt nu fac altceva decit sa intareasca senzatia de ieftin mult si prost si sa defocalizeze mintea omului impiedicind-o sa ajunga la concentrare cu adevarat . Daca era cu adevarat un TREZIT nu ar fi facut nicodata lucrurile in modul asta ci cel mult ar fi oferit omului maxim o tehnica insistind pe explicatii in profunzime despre cum lucreaza tehnica in psihicul omului . Asa a facut o mincare din toate alimentele si condimentele care exista pe pamint plus ulei sare samd si dupa ce le-a amestecat le-a dat omenilor sa manince din salata aia .. evident ca nu se paote minca sau cel mult o vomiti imediat dupa ce o inghiti . Nefiind un curs concentrat si foarte mic ca intindere Starea De Raspindire Psihologica Mentala a oamenilor a fost doar o consecinta si nu trebuie decit sa te uiti la nivelul absolut obisnuit al oricarui ‘yoghin misan’ ca asa vezi ca asa este , dincolo de ce au ei pretentia ca sint . Oricine poate constata lucid ca starea predominanta daca nu unica pe care a exemplificat-o GIORGIEL in toti anii astia -26 , a fost – Starea De Raspindire Psihologica Mentala – , insa citi si-au dat seama de asta ? Cu o asa impregnare psihologica era firesc ca nimeni sa nu progreseze cu adevarat ptr ca dincolo de cuvinte este energia care iti da traseul si realizarile . Evident ca el si-a atins scopul , acela de a tine oamenii intr-o stare de vegetare continua asteptind noi tehnici infrigurati si nedindu-si seama ca mai mut rau le facd decit bine , asta fiind starea interioara a oricarui misan . Practic oamenii au fost mentinuti psihologic-energetic intro stare de asteptare pasiva , neajungind niciodata in 26 de ani sa isi concentreze cu adevarat energia mentala , ramind raspinditi . Oricare misan lucreaza cel mult citeva luni cu o tehnica dupa care se apuca de alta samd , si asta este atitudinea de 26 de ani .. NU exista nici macar un misan care sa fi putut avea fermitatea sa lucreze doar cu o singura tehnica din prima zi de curs si pina azi . Firesc asa ar proceda orice om lucid si care intelege cum poate sa-si adune energiile ptr a avea o sansa sa progreseze in yoga . Este simplu insa oamenii au fost furati de povesti si miile de jucarii -tehnici cre mai de care mai diluate si pierzatoare de focalizare oferite cu marinimie de GIORGIEL . A fost o strategie proasta din start : ori a stiut si a vrut ca omul sa ramina raspindit , ori nu a putut sa vada ca stilul asta va dice inevitabil la o raspindire . fapt ce arata ca nu este lucid si treaz . Oricum , startul a fost furat -esuat -pierdut intr-o imens de mare masura . Poate unii nu vor sa recunoasca asta insa asa este si de aia dupa 26 de ani de chipurile practica yoga nu sintem nicaieri ci doar … stari debile si inconsistenta spirituala reala .

 • FREEDOM

  @ adrian TUTAianu , varule ai o atitudine de idiot basinos . Ce pula mea certi tu lumea ?! Ai fost vreo secunda in MISA ? Comentezi ca si cum nu ai fost si nu te-a atins stilul fals de acolo sau ca si cum esti inca in secta si probabil esti de partea conducerii . Stai in pula mea in debara la tine si citeste abecedaru , nu te mai da rotund ca nu tine masca ta de vrajeala . Se vede ca esti din afara . Nici un cacat cu ochi care nu a fost in secta nu are voie sa certe pe unul care a fost in secta si a fost amagit ptr ca nu e cazul . Pina la urma sintem niste oameni care am avut de pierdut si de suferit ceva in perioada aia de ratacire . Sa vii tu ca un idioat si sa dai lectii de luciditate suna clar a basini si ifose de destept care o sa ajunga la BALACEANCA . Stai ba muie in banca ta si cearto pa mata sau pa fufa de nevasta-ta . Ce sa ne mai facem ! , ne cearta un basinos ca tine cu aere de superioritate . Ai aruncat si tu o nada ca bouu , da nu tine fraiere .Du-ta ba muie si culcate , ca nu e cazul sa te bagi ca musca in lapte … vezi ca miine ai scoala si lectii de facut .

 • Vasile

  @ adrian tutuianu

  Ia uite ca ne-au napadit analfabetii si aici! Ce vrei tu, de fapt, sa spui? Daca ai putea sa scrii, ce-ai vrea sa ne zici?

 • FREEDOM

  @MR . Poate ar trebui scris un articol numit -DEMISTIFICAREA lui GEORGEL -. El are pretentia ca este ditamai profesorul de yoga insa nu a exemplificat nici o tehnica . Exista citeva sute de asa zisi instructori care predau care mai de care tehnici peste tehnici . Ok . De ce nu e nimeni in stare sa exemplifice practic starea de invizibilitate daca tot o predau ? In fond ce pula mea preda un astfel de inconstient de instructor atita timp cit el nu poate deveni invizibil in urma executarii tehnicii ? Idiotul handicapat preda doar o teorie neverificata practic=Nestapinita de el insusi . Asa cu toate tehnicile predate la acest asa zis CURs de yoga . Nici una nu este stapinita de turma de handicapati de instructori . NICIUNA . Oricine a citit autobiografia lui YOGANANDA , a aflat ca mai toti cei prezentati acolo ca yoghini sau fachiri erau in stare sa stapineasca ceea ce predau si aratau pe loc puterea obtinuta in urma tehnicii pe care o predau : sfintul parfumurilor si toti cei prezentati de Yogananda prin cartea aia . Ar trebui ca orice om sanantos la cap sa se ridice in picioare cind ii este predata orice tehnica de oricare instructor misan si sa-l intrebe pe idiot : ba tu poti sa devii invizibil ? sau ce pula mea mai preda el de ex o tehnica de pratyahara . Nu se ridica nimeni nicodata ptr ca nu le trece prin minte asa ceva deoarece gradul de prostie si halucinare este total . Inghit teoria predata de pacalicii aia de instructori si merg acasa fericiti . Niciodata nu cer nimanui care chipurile are competenta sa predea sa raspunda de ce el nu poate sa stapineasca nici o tehnica pe care o preda de zor . Nimeni ,Nicodata nu face lucrul asta de bun simt . DE CE ? Ce rost are sa mai asculti de un instructor care nu poate sa stapineasca nici o tehnica pe care o preda . La o asana de exemplu : PADMASANA din anu 2 sau Vajrasana din anu 1 ar trebui ca instuctoru ala sa poata sta in asana aia 3ore si 48 de minute concentrat . Nu e firesc asa ? BA DA , ESTE dar numai ptr spalatii pe creier de la curs asa ceva nu e esential si capital ci doar o indrazneala necuviincioasa sau chiar egotica . Lor li se pare firesc ca boul din fata lor sa nu paota nimic concret dar sa isi mentina pozitia de compententa de a preda YOGA . BAAAAA ! yoga nu curs de patiserie sau frizerie , Si acolo cei care predau stiu practic ce predau si pot arata perfect practic ce predau . POATE adormitii care inca merg la cursul asta vor intelege cit de mare e somnul lor si de lasi si ametiti pot sa fie de 26 de ani de cind urmeaza niste pacalici de intsructori NEAUTORIZATI de nimeni competent sitotal incompententi dpdv practic . Numai o poveste falsa de la un cap la altul este aceasta scoala de yoga . E plina de incompententi si impostori dpdv practic , al practicii yoga cu rezultate concrete . DESPRE CE VORBIM ATUNCI ??!!???

 • genarul

  @FREEDOM

  Nu numai ca instructorii sunt incompetenti si impostori , dar au si ifose si fumuri pe ei de zici ca-s toti eliberati.Iar aia care nu se ridica niciodata sa spuna ceva care-i deranjeaza, sunt niste viermi care spera sa mai prinda macar o fofoloanca la liber.:)Ca femeile oricum nu au nimic niciodata de obiectat.

 • FREEDOM

  Ce sens are sa-mi predea mie un instructor o tehnica pe care el nu o stapineste ? Si extrapolind la mai multe tehnici e clar ca acel instructor imi preda inca o gramada de tehnici pe care el nu le stapineste si … in final se ajunge la realitatea cruda ca toti instructori predau absolut toate tehnicile fara sa le stapineasca practic deloc …. si de ce mai predau acesti incompetenti yoga ? Ce pula mea predati voi ? NIMIC . Numai teorii goale neverificate practic pe voi , pe toti instructorii. Depsre ce vorbim bai ordinarilor atunci ? Ce reprezentati voi in yoga ?Ce ati obtinut concret , voi astia care simtiti nevoia sa predati ? Poate vreun handicapat de instructor sa arate ceva concret dpdv practic , o singura tehnica pe care a dus-o la perfectiune ? Intelegeti ba in ce hal de ratacire sinteti ? Ca nu e nimic de capul vostru in yoga ? Incepind de la RADUT pina la DIAMOND JEGOSU , COSTICLA COCO si DIDINA MUISTA , nimeni nu e in stare de nimic … numai atittudini de secretomanie si vipareala . NISTE FALSURI NENOROCITE , ASTA SINTETI CU TOTII de la MISA . V a spargeti in figuri de 26 de ani si altceva nu puteti ptr ca nu puteti sa aratati la ce etapa din cele 8 sinteti . Poate ma vreunul sa ma contrazica practic cu ceva ?

 • INNA

  Sunt mii de tehnici la curs. Evident instrucorii nu sunt modele. Unii sunt chiar deformati trupeste. Unii nu au caracter, n- au nici macar dorinta de a-si trezi virtuti. Dar au avantaje . Ca instr ai gratuitate la curs si la taxa de tabere Costinesti si Herculane. Ei nu predau, pun caseta video cu inregistrarea. Sunt comori ascunse la curs. Daca instr nu le practica si nu au virtuti e problema lor. Daca vrei transformari, atunci incepe cu tine insuti. At lumea se va transfoma. De ce sa judecam? Grieg e un MAESTRU AUTENTIC. DOAR CA ITI DA, DAR NU ITI POATE PUNE IN TRAISTA.
  DEPINDE DOAR DE TINE CE FACI.
  INSTR AU SI EI TESTE, PROBLEME SI ISPITE. A fi instructor nu te scuteste de teste.Nu instructorii tr priviti ca modele.
  DOAR GRIEG E IMPECABIL.
  LA MOMENTUL POTRIVIT ADEVARUL VA IESI LA LUMINA .Dar si la curs intalnesti oameni buni si minunati. Si oamenii bun si minunati sunt fii autentici ai lui Grieg, chiar dc nu au functii in conducere. Nici haina , nici functia nu il face pe un instr sau sef OM. CI FAPTA..OMENIA, UMILINTA, BUNUL SIMT, CURAJUL, IUBIREA..
  Dumnezeu sa va ierte ca nu stiti ce scrieti…
  ISUS spune sa iti iubesti vrajmasul!!I
  IUBITI !!!!

 • Stim ce scriem. Am fost si noi acolo si am scapat. Asa ca tu nu ne mai poti influenta cu texte de genul “GB e impecabil”. Ce penibil suna :))

 • Ilinca

  Alexandru Acs alt ucenic in ale asa zisei continente: isi face harem nu comteaza nivelul ci numarul si traieste pe seama lor. Daca una se revolta alta la rand! Cu texte de genul…nu se ridica la inaltime bla bla… Il iubeste pe maestru pana intr-un punct,,,dincolo de asta are propria filosofie de viata care…nu implica si continenta

 • @INNA

  singurele tehnici maiestre pe care vi le aplica Grieg sunt datul de ceata psihologica ca sa va tina in asteptare degeaba.

  O sa vedeti si voi ca nimic ce tine de yoga, spiritualitate, predarea de yoga de la maestru la discipol etc nu s-a facut serios, dar retelele de transfer de bani din video-chat si dusul de femei in patul sefului erau organizate brici. Se vede unde s-a depus efortul.

 • Neele

  Daca m-ar chema MR si as fi vajra brother cu mac gregor, as tine un ochi pe el pentru ca daca dispare subiectul MISA, nu prea are ce spune.

 • FREEDOM

  @ INNA . xxxxxxxxxxxxxxxxx , in ce pula mea este bosorogu impecabil ? Vorbesti sa n-adormi . Mai bine ramii la ce te pricepi cit de cit … sa xxxxxxxxxx. Toti prostii predau yoga si toti aiuritii explica despre maretia unui individ care nu a demonstrat nimic concret in yoga . Acest papagal continua sa citeasca dupa foi dupa 26 de ani de MISA . Aiuritul asta nu a vorbit absolut niciodata din experienta lui personala ci doar din conspecte facute dupa cartile altora . Asta e singur lucru in care este consecvent .. citeste ca un oligofren dupa foi . El nu realizeaza cit de penibil este cind o tine langa cu atitudinea asta de scolar debil ce citeste din caiet tema facuta acasa . Asta poate fi impecabil ? Un astfel de mascarici de om ? In ce priveste continenta lui , e suficient sa-i vezi fata , parul si pielea . Nimic din ce scrie pe afisul ala de inceput de an cind se deschide un nou an de curs nu se poate spune despre ei ca au realizat . Atunci despre ce mai vorbim ? EEEE , vorbiti asa a prostie . INNA ramii la supt , e mai natural .

 • Neele

  https://www.facebook.com/PrimiiPasiInYoga/photos/a.669636326532951.1073741828.669077339922183/674893659340551/?type=3&theater
  Daca ii arat lui tata treaba asta, la noapte dorm sub pod sau in parc.
  Dar nu despre ce fac ei postez ci de ce se intampla cu ea.
  S-a stricat la cap.
  Si se vede.
  Si n-am nici un motiv sa ma rog pentru ea pentru ca nu mi-e nici ruda si nici prietena.

 • numa’ vreau sa semnalizez ce “eliberat” e maestrul in actele depuse la instanta. Eliberarea fiind de suferinta psihologica si mentala, in teorie.

  “Am fost intrat in stare de soc cand am aflat ca am fost condamnat. Am suferit mult cand am aflat”.

  Cand le cerea discipolilor sa nu bage in seama ce zice lumea despre MISA, canta alt cantec impostorul.

 • Pe bune ?

  Bivolarica ne explica la casuta, luandu-si un aer de superioritate, cum el niciodata nu citeste articolele din ziare, ci doar titlurile, ca e suficient ca sa stii despre ce e vorba. Un semianalfabet care isi cumpara teancuri de ziare zilnic.
  Vai steaua lui, de parodie umana ce este el !

 • Neele

  “Cand le cerea discipolilor sa nu bage in seama ce zice lumea despre MISA, canta alt cantec impostorul.”

  Ce ti-a luat asa mult sa spui asta?
  Confirm veridicitatea afirmatiei lui macgregor.

 • Eu

  Intrebare pt misani: De ce pe afisele care anunta inscrieri la cursul de yoga, alaturi de beneficiile yoga, nu ii puneti pe Bivolaru, Catrina, Stoian, etc, si de ce puneti femei voluptoase in costume de baie. Cine reprezinta pentru voi yoga mai mult maestrii vostri sau o femeie dezbracata cu priviri languroase (ce se vor extatice)??? Daca un misan da un raspuns pertinent ma inscriu la curs. 🙂

 • @Eu

  conform unor profetii mayase, in ziua in care un misan va putea da un raspuns clar, va fi sfarsitul lumii.

 • FREEDOM

  @ Eu , …… pai daca ar pune pe afis meclele ciupalacilor enumerati ar exista o sansa ca lumea sa vada negru pe alb efectele asazisei lor continente :IMBARTRINIREA inainte de vreme . Culmea , ca desi handicapatii enumerati de tine au frecat numai fecioare efectul asupra fetelor cit si asupra lor insisi a fost invers de parca -s-ar fi futut cu babe hoscaite . Acesti cacati merita doar un singur lucru : scuipati si huo … adica muieeee . Sa-mi bag pula in ei de rahati de oameni . Cacatul GEORGEL spune ca nu stie nimic de videochat cind chiar el a fost tartorul suprem . Ce este asta decit ipocrizie si FRICA de a-si scapa pielea de puscarie ? GEROGEL = O CURVA DE OM . Nici vorba de maestru , un gunoi uman cu 1000 de masti . Daca as vedea gunoiul asta pe strada l-as scuipa instant .Si-a batut joc ca un animal ordinar de inocenta si sufletele curate a multor adolescenti . Bagati-ai pula in mata , zi ai fost socat cind ai aflat ca ai fost condamnat ? Da cind luai ca o putoare ordinara munca fetelor si a prostovanilor naivi , nu mai erai socat ? MARS in mata gunoiule ordinar , meriti ce ai din plin . Sa facut dreptate divina ptr sutele si miile de inselati de catre tine .

 • FREEDOM

  Zice ca a intra in stare de soc …. da parca era detasat ? Vedeti cit de curva este acest gunoi uman ? Vedeti cit de fals este acest gunoi uman ? E o vorba romanesca care zice asa -prostul pe limba lui piere -. Cind si-a pus peruca in cap era detasat ? Stie toata miscarea ca el era cu aia mica , ii vedea toata lumea cum se plimbau de colo colo ? Cit de fricos poate sa fie acest individ mieros cind se agita sa scape . E usor cind cind le iei banii femeilor tinere sa le spui – fi mai si tu mai detasata – … insa acum el nu mai poate sau nu mai vrea sa fie detasat . VEDETI falsitatea garoiului ? Voi aia din ashram , treziti-va .. ca SINTETI PE O LINIE MOARTA .. sina sa terminat si voi va inchipuiti ca trenul in care sinteti urcati mai poate merge . IMPOSIBIL . Sinteti pe o linie moarta .

 • FREEDOM

  Acest individ este TRIST , JALNIC si Lamentabil . Acei oameni au intrat intr-o bucla de visare si asteapta de la el sa le de-a salvarea dar el este incapabil ptr ca nu a demonstrat o trezire reala la realitate . El este intr-o poveste debila si asta este ce preda .

 • FREEDOM

  Asta nu e nici macar bun crestin , nici nu se apropie desi el le preda despre teofanie in timp ce el maninca numai specialitati si ii curata proastele alea portocalele de pielite iar lor le da sa manince zeama lunga . Asta nu e decit un animal de om , el vorbeste de teofanie in timp ce le ia banii femeilor si ca o putoare huzureste pe spinarea unor femei tinere , un bosorog animal de om .

 • Neele

  Ca sa fie clar exmisa. Povestea cu voi s-a terminat.
  Sunteti trecutul si fiecare are dreptul sa mearga mai departe in viata.
  Ati murit? RIP, that simple!

  Si apoi nu are nimeni nevoie de raspunsuri impertinente ca la voi acasa, la comunistii de parinti ai vostri ca ce a facut Dumnezeu gresit si ca ce valuri de basini aveti voi in cap.
  Not interested, so don’t show up!
  Under no pretense.
  Capisci Pralaye?

 • Eu

  Ba care le aveti cu grafica, faceti un afis de curs yoga cu astia (GB si instructorii de seama si poate si cateva Shakti imbatranite inainte de vreme) pe el. :))))
  Sa apara asa afis langa cel official a lor, ar fi ceva…..eu as pune cateva.

 • Neele

  Pe fese o sa te tragi tu de acum inainte ca sa cureti mizeria ce o ai la fund.
  Nu ne cunoastem, nu nimic, dar imi vorbesti ca din gura de veceu.
  Ti-am trimis, direct pe tatal lui arasel. So deal with him!
  hahahahaha!

 • Neele

  Postare MISA TV pe facebook
  “November 2 at 8:59am /2 noiembrie 2016
  COMUNICAT
  Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
  Procurori militari ai Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, prin ordonanța din 1 noiembrie 2016, în cauza cunoscută generic sub denumirea “Dosarul Revoluției”, extinderea urmăririi penale, in rem, sub aspectul infracțiunii contra umanității, prevăzută de art. 439 alin. 1 lit. a, g, i și k Codul penal cu aplic. art. 5 Cod penal. …”

  Bivolarule ma lasi?
  Ai iesit tu cu gasca ta de descreierati sa aparati Bucurestiul?
  Ce vreti cu acest comunicat? Sa faceti bani de pe urma mortilor?
  RUSINE !!!!!!!

 • Flavian

  Heh, s-a saturat Dan sa tina un forum d’an pulea. Bravo lui pentru ‘reality check’, oricum e o treaba sa tii atata mizerie ” in spate ” atata vreme.

 • Neele

  Flaviene, iti fac binecuvantare, du-te fa copii!

  Sa iasa urati ca tine! Flavian 1, Flavian 2, Flavian 3.

  hahaha!

 • Teddy

  @Inna
  Iisus spunea: sa va iubiti.
  Tantra ne invata si cum…te bagi?

 • Neele

  Ca Inna or mai fi, traind un abur de existenta.
  Cu vraja miilor de tehnici furate ~ Si nu ne duce pe noi in ispita, Si ne izbaveste de cel rau si viclean, Ca a Ta este Imparatia, puterea si slava, a Tatalui, a Fiului si a Sfantului Duh, Acum si pururea si in vecii veciilor, Amin!

  Bye, bye MISA! You RIP too!

 • .._DEMONIZAREA_..Cei de la trupa vocal instrumentala “Parazitii” ne spun undeva printr-o melodie ca :..”scopul nostru declarat e acela de a genera migrene !” ..Ia prin analogie cei de la MISA prin ceea ce fac EI de mai bine de 26 de ani ne arata ca scopul lor cel Ticalos este acela de a Distruge cit mai muUulte destine..si_pe banda rulanta !! Iar una din metode pe linga celelalte folosite cu mult succes de altfel este Demonizarea_..Este extrem de simpla si foarte eficace din pacate_…Adica ! Ai o problema in nu conteaza ce directie iar EI cei de la MISA atunci cind mergi sa le spui Nu te vor ajuta sub nici o forma sa rezolvi acel necaz sau conflict sau indiferent ce problema iti apare in fata !!!!_ci din contra_..Ai un conflict cu parintii sau familia..”Pleaca de acolo, Ei nu te ajuta sa evoluezi”…Ai o relatie mai dificila sau nu mai merge casnicia ca la inceput..E_Simplu ca buna ziua_..” Divorteaza, nu mai sta pe ginduri”…La munca la fel..”Dati urgent demisia”..s.a.m.d. putem continua cu nenumarate exemple..Oare citi tineri cu o viata si o cariera de succes in fata i-au dat cu piciorul odata inregimentati in Nenorocita asta de SECTA_Kriminala a lui GB ??..Citi_?…Sau familii cu copii minori sub 14 ani nu de 18 cu zice legea, oare cite s-au destramat_??..Muuuulte tare_…Practic tot ce atinge si intra in contact cu Secta lui GB are ca finalitate.._Nimic bun_NIMIC_!!!!..Trebuie sa abandonezi TOTUL pt. Ei_..Dar TICALOSIA cea mare consta tocmai in faptul ca EI cei din MISA produc doar rupturi si frinturi de destine si familii intregi si nimic altceva bun, iar scopul LOR nedeclarat fiind acela de a…..caci iata prin analogie cei de la Biserica Ortodoxa caci suntem in RO, mai exact cei de la Minastiri, atunci cind vrei sa urmezi calea Monahismului, nici nu apuci sa intri bine pe poarta sau in biserica unde se tin slujbele ca Ei calugarii mai in virsta dar si preotii care slujesc acolo te vor intreba direct si fara ocolisuri pt. ce te aflii acolo !..Iar urmatoarea intrebare de baza si eliminatorie pt. toti cei care vor sa devina monahi este :..” Mai ai obligatii familiale ??..sau ai copii minori de crescut si intretinut ??..sau parinti in virsta de care trebuie sa ai grija ? “..sau treburi prin lume dar nerezolvate si care nu suporta aminare ? “…Iar daca raspunsul este Da atunci Ei iti vor zice ca Nu poti urma calea monahismului pina nu iti termini si defintiv toate obligatile cele lumesti caci si acestea tot de la D-zeu vin…Iata ! Aici e diferenta fundamentala intre o cale spirituala Falsa si Mincinoasa, o secta practic precum cea a lui Bivolaru dar si altele care sunt cu puzderia in toata lumea mare si o cale spirituala sanatoasa precum Biserica Crestina, Budhhista, Hindusa, Sintoista, Zen~ett…unde traditia dar si regulile in special cele scrise in Scripturi desigur sunt respectate cu Strictete si fara abateri de nici un fel~~_..comparativ cu ceea ce a fost si este in continuare Sectulita lui GB_..Unde principalele obiective si ocupatii de baza sunt Futaria si Dezmatul si respectiv obtinerea Sidhhisurilor care ulterior sunt folosite in special si cu precadere pt. Distrugerea asa zisilor “dusmani” a lui GB majoritatea fosti cursanti MISA care poate nu l-au vazut niciodata in live pe GB_…DC face EI_si_EI aceste lucruri reprobabile si Ticaloase ??…Nimeni nu stie !_..Decit poate, repet poate cei de pe la SRI mai stiu cite ceva sau cei de la parchetul general al Romaniei, dar deocamdata cu ToOoTII staau in silentio stampa ~ ~ ~ ~……PS. Apropo ca tot am adus aminte si voba de cei de la SRI !…Poate vor face si dumnealor un pustiu de bine si ne vor zice si noua daca cumva odata cu intoarcerea Emanatului_OTRAVIT inapoi pe plaiurile natale, nr. de accidente de circulatie cu decese in special, una din specialitatile de baza a celor de la MISA_Paranormal, a crescut semnificativ si comparativ cu aceieasi perioada a anilor anteriori cind gurul nostru se afla departe si prin exil ~..Suntem taaaare nerabdatori dooomni’LOR de a SRI in speta sa aflam si Noi opinia publica aceasta informatie ce tine de intersul public-normal fiind o informatie ce are legatura cu omul de rind,_( deci nu tine de interesul national !!_)_adica Misan de rind sau fost Misan si familia sa, sau……………

 • “_RATIUNI_”.._In atentia _’Satanistului_SCELERAT’_a fostei Securitati, azi om de baza a sistemului dar si un colaborator vajnic si de nadejde a organizatiei kriminale si de Paranormali a lui Bivolaru_G._=_CTP_..In urma evenimentelor recente aparent normale si banale ce au avut loc in ultima luna in viata mea personala ma simt nevoit sa vin cu niste precizari de rigoare si ceva mai explicite in speranta sper nu desarta de a se intelege mai bine fenomenele aflate inca in plina desfasurare si incepind cu anul nefast 1990_sau_2007….Dupa cum se pare si se vede deja sa trecut alt nivel de abordare dar la fel de Imbecil_si_Idiot si fara nici o rezultanta vizibila_in viitorul apropiat sau mai indepartat…Se stie la ce ma refer~_~prin urmare nu dam publicitatii detalile !…In regula_!!!…Dar asa cum am spus inca de la inceput voi incerca sa le explic acestor_Minti_Bolnave_de..DC nu vor reusi Ei niciodata ceea ce fac in prezent_…Deci haideti sa incercam si asa_!~!_……Cineva odata gaseste o Nuca sa zicem ! O nuca mai mare decit cele obisnuite, una ceva parca mai speciala~..O Nuca nu de Cocos ci una obisnuita de la noi din RO ! Numai ca nuca asta e muuult mai mai mare si mai diferita decit celelalte…Si cum era si de asteptat cel care o gaseste vrea sa o desfaca asa cum e normal ca sa ajunga la miez dar culmea nu reuseste deloc !!..Mai incearca de citeva ori desi era cit pe ce sa o faca zob !!…Prin urmare si in sfirsit isi da si EL seama ca nuca asta e mai speciala..Si se hotaraste astfel ca trebuie neaparat sa mearga cu ea_Nuca fabuloasa la un specialist ca sa afle ce se ascunde in launtrul sau si de ce nu o poate desface ?..Iar raspunsul e cel pe care il banuia..Nuca ascunde ceva de valoare inestimabila…Cind aude respectivul “norocos” exalata de bucurie~…~Dar spre Ne_norocul lui bucuria sa e de scurta durata caci specialistul ii da si o veste pe care NU si-ar fi dorit sa o auda niciodata…Imi pare rau dar sa stii NU o sa poti sa o desfaci si sa pui mina pe ce se afla in interior_..Nu se poate !_Cum e posibil asa ceva ?..Da ! Din pacate asa cum ti-ai dat bine seama e o nuca unicat si mai speciala decit cele obisnuite si comune..Dar constructia ei faurita de mama natura e tot de asa natura incit in momentul in care oricine incearca sa o desfaca prin metodele obisnuite si clasice nu va avea succes, iar ea nuca se va distruge in mod automat si odata cu ea si pretioasa sa valoare ce sta acolo ascunsa se va face PRAF_si_PULBERE__!!!..Arunco sau duo mai bine acasa si tineo in vitrina sau pe masa si poate cine stie vreo data ai sa gasesti vreo modalitate de a o desface dar fara sa distrugi si ce se afla in ea, sau,..sau,..sau,……M’da~a~a~a~..Si pleca trist !!!..Dar asa cum era de asteptat respectivul cetatean onorabil de altfel Nu poate accepta asa usor vredictul dat de specialist si incearca prin toate mijloacele posibile si stiute sa puna mina pe continut..Toate insa fara succes si de fiecare data era sa distruga iremediabil Nuca respectiva….Mdaaa ! Asa este cind ai de a face cu niste Minti_Bolnave de tip_Sudist_in speta cu scuzele de rigoare fata de domnul G. Rapcea, carora le este greEeu sa accepte ca in lumea asta mare exista situatii pe care trebuie sa le accepti asa cum sunt ele in fapt, ceea ce nu e usor pt. Ei sa accepte_=_Infringerea daca ii putem zice si asa culmea venita de la ceva marunt si aparent extrem de Simplu de rezolvat la prima vedere ~!!!~…Acest lucru Nu_il poate accepta sub nici o forma din pacate si dupa cum se observa_Sceleratul_=_Mintal_CT Popescu_et_restul de al de EI + acei Paranormali cei toOoti si Bivolari de pe la MISA mai ales……………..

 • INNA

  SI EU M-AM INTREBAT ANI DE ZILE DE CE SE PUN AFISE DE iNSCRIERE LA CURS MISA, DE EX CU Bety Ionescu din tineretea ei, at cd avea 25 ani, EAR MISS COSTINESTI, AC ARE VREO 45 SI E OBEZA, SI MA INTREBAM, OARE DE CE PUN ASA AFISE? CA VINE OMUL SI VEDE AFISUL, IAR DUPA UN TIMP O VEDE LA VREO CONFERINTA SAU GRUP DE SHAKTI, SI O VAD DEFORMATA , OBEZA, IAR POZA NU COINCIDE CU REALITATEA, DAR ACUM AU SCHIMBAT POZELE. e firesc sa puna femei frumoase si voluptuase si tinere si sexy, reclama e sufletul comertului. asa e in afaceri. ce la reclamele de la televizor, nu se pun numai femei sexy,? de ce nu ar face si ei asta.? e marketing. nu vad nici o problema.
  si pt emisiunile de pe b1tv, cu primii pasi in yoga , anuntul suna ca au nevoie tot de persoane suple, fara grasime pe abdomen, si frumoase, e firesc..RECLAMA E RECLAMA , ORIUNDE.,,
  cAT DESPE ALEXANDRU ACS, care are HAREM, SI S-O PURTA urat cu femeile.. intrebarea e ,, cine le pune pe femei sa faca parte din astfel de harem?
  nu le obliga nimeni. si femeile tr sa se trezeasca si sa dea dovagda de discernamant. se promoveaza relatii multiple, intrebarea e : esti fericita asa? daca nu, nu imbratisezi asta.. poate sa zica oricine orice.. nu te intereseaza.. nu vreau sa fiu in rel multipla, chiar daca rad de mine ca nu sunt evoluata… cine rade la urma rade mai bine, dupa ani de rel multiple, cate traume? cata frustrare? cat dureaza relatiile? cateva luni
  pai asta nu e rel multipla.. ci sa dureze macar 10 ani, fara certuri
  asa ca fiecare tr sa discearna, daca poate duce sau nu ceva, cat se poate intinde .daca i se potriveste… EU NU SUNT DE ACORD CU ASTA, PANA NU SE TREZESTE OMENIA SI BUNUL SIMT SI CONSIDERATIA SI DISCERNAMANTUL..PAI CE FERICIRE E SA AI 5 RELATII SI ELE NEFERICITE, BOLI, TRAUME, CERTURI?

 • Neele

  Cri,
  Da-mi voie sa-ti prezint cum vad eu lucrurile!
  Cand vine un copil in lume, nu e ca as fi eu mare experta, dar vine insotit de un inger.
  Personal nu stiu ce inger e, dar el e cel ce primeste rugile din exterior pentru copil.
  Si iti dai seama ca nasterea este o calatorie cu unele stopuri adica repere care apar pe traseu.
  Si este logic sa fie asa. Copilul iese din burta mamei cu capul intai in timp ce mama e in directia opusa. Ma intrebi ce vreau sa spun. Sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insati caci la fel ai iesit si tu!

  Persoana cu care te certi nu stie ce vrea. Nici eu nu stiu ce vreau dar nu insist in a face greseli dupa greseli care la urma urmei nu mai sunt greseli ci de-a dreptul pacate.

  Namaste!

 • Eu

  Inna
  Pai atunci sa nu se mai numeasca scoala de yoga, ci scoala erotica. Tu nu sti ce este yoga draga mea. Misa condamna atat de mult societatea aceasta de consum imbacsita de mesaje subliminale, si chiar ei folosesc momeli porno. Pai ce moralitate este in asta? Cum sa pleci la un drum, ce se doreste de evolutie spiritual, pe minciuni? Iti dai seama de perversitatea si ipocrizia conducatorilor misa care pentru castiguri materiale sunt dispusi sa foloseasca chiar uneltele de marketing agresiv si subliminal. O scoala yoga are nevoie de asa ceva? Are doar daca nu e scoala yoga ci o companie din industria sexului. Atat

 • Neele

  “Tu nu sti ce este yoga draga mea.”

  Te duci pe exmisa.int.eu.org si canti mai departe despre MISA.
  Eu am alte treburi de facut, ai inteles? Si nu, alta conversatie nu va mai fi.

 • Neele

  Oops,asa patesti cand iei commentul din invizibil ca sa-l citesti.
  E a doua oara cand dau cu bata in persoana aceasta din cauza de oboseala.

  Scuze, Eu, continua! Dar sa nu crezi ca voi alerga dupa ramurile internationale ale MISA.
  Pt mine e de ajuns ca Bivolaru e marcat cu “criminal” pt. tot restul vietii lui.

  (Chiar trebuie sa ies de aici.)

 • SORIN

  INNA..DACA AM VAZUT UN DOBITOC \DOBITOACA…..ESTI TU\EL