Continența sexuală este un fel de marotă a yoghinului misan. Valoarea bărbatului (în mintea bărbatului misan !) nu se măsoară în cât de frumos/inteligent/rafinat/amuzant/bogat este, ci în zile, săptămâni și luni de practică a continenței amoroase. Poți să fi scheletic, cu hainele ponosite, puțind a sărăcie, fără dinți în gură, dar dacă ești continent sexual, umbli cu pieptul umflat de mândrie tantrică, ca un cocoș jumulit, cu turma de puicuțe cotcodăcind extaziate despre cât de viril și “tantric” ești tu !

Știu bărbați de la MISA care mi s-au “confesat” ( a se citi – lăudat !) că ei nu-au mai “pierdut” (adică ejaculat) de ani de zile ! Iar când le povestesc de faptul că, din notițele lui Gregorian Bivolaru din anii de predare de dinainte de 1989, brahmacharya – ca și continență amoroasă era definită ca “abținere de a nu ejacula prea des”, ridică din sprâncene, mirați ! Cum, maestrul suprem eliberat “mereu același” să fi schimbat între timp standardele în materie de amor tantric ?

Păi da, că atunci când ești tânăr, impetous și plin de hormoni, e greu să faci amor fără să ejaculezi deloc, cu săptămânile sau lunile, să nu mai spunem de teoria de a nu ejacula DELOC la vârsta marilor nebuneli. Însă pe măsură ce sângele fierbinte se domolește cu vârsta iar testosteronul scade, e ușor (și chiar indicat !) să îți conservi energia sexuală pe perioade mari de timp – de unde și schimbarea de paradigmă într-ale continenței.

Dar vorba-ceea, dacă până și polii mgnetici ai planetei se mișcă, ca să nu mai vorbim de poziția exactă a brahmarandrei – de ce nu s-ar schimba și standardele în materie de continență sexuală misană !?

În fine, articolul ăsta nu se dorește a fi o critică la adresa marilor continenți misani, ci mai degrabă o luminare adusă autosuficientei neguri în care sunt învăluiți acești titani ai spiritualității emasculate prin continență. Așadar beliți bine ochii, că urmează să vă dezvălui secrete tantrice în premieră galactică.

În natură, există un principiu al compensației. Când faci o chestie, chestia are și avantaje și dezavantaje. Nu poți câștiga fără să și pierzi ceva. Deci adio mitului că dacă practici continența, devii super la puterea infinit din toate punctele de vedere.

Medical, s-a constatat că sperma masculilor care nu întrețin relații sexuale (abstinenții) sau a celor ce practică retenția spermei (continenții) pe o perioadă de timp de peste 7 zile (perioada variază în funcție de vârstă, la tineri fiind mai scurtă, la bătrânei mai lungă) are mai puțini spermatozoizi decât a celor ce nu practică deloc continența, sau o practică moderat. Cu cât perioada de retenție a spermei este mai mare, cu atâți mai puțini spermatozoizi viabili. Este un mecanism de autoreglare al organismului perfect natural, care conservă resursele reproductive – implicit hormonale – în speță producția de spermă și testosteron a gonadelor (testiculelor).

Scriu toate acestea pentru că există la MISA o grămadă de astfel de campioni ai continenței care se miră ca proștii (a se citi ignoranții) și nu înțeleg de ce nu pot să facă copii, după ani de continență.

Ignoranța asta în domeniul efectelor medicale ale continenței asupra spermei este cu atât mai tragică și mai penibilă, cu cât foarte mulți cursanți de la MISA sunt medici care ar fi trebuit să știe (și să ia atitudine !) cu privire la efectele continenței sexuale masculine asupra spermatogenezei. Chiar dacă asta e o altă poveste, vă poate face totuși o idee cu privire la valoarea profesională a medicilor misani – cel puțin în acest domeniu al sexualității – în care MISA își exhibă pretutindeni competențele atotștiutoare.

În mintea lor îndoctrinată de concepțiile gurului cu studii yoghine făcute la Tărtășești, ei cred cu tărie în ideea absurdă că e suficientă doar o singură picătură de prețioasa lor sămânță economisită cu atâta trudă și strângere de sfinctere (despre care ei cred în ignoranța lor că conține miliarde de spermatozoizi magici-super-tantrici), pentru ca o întreagă galaxie de femei să cadă extaziate pe spate, în spasmele orgasmului, rămânând însărcinate cu ființe excepțional de spirituale, aduse din planurile cauzale ale manifestării. 

Iar când miracolul nu se întâmplă, evident că nu e vina sămânței lorsărace în spermatozoizi viabili (căci ei au învățat la academia bivolară de tantrism dâmbovițean) că ei transmută cu fiecare act sexual, în mitocondriile imaginației lor debordante, miliarde și catraliarde de spermatozoizi care se transformă în energie spirituală. În realitate, organismul lor nu mai produce testosteron și spermatozoizi nici la nivelul unui copil de 10 ani, de unde și caracterul de oi fricoase și obediente a majorității acestor “eroi spirituali”. Acum, că am lămurit și misterul cauzei biologice a submisivității (lispei de coaie) a majorității bărbaților de la MISA, vin și cu o veste bună: procesul e reversibil.

Dacă vreți să faceți copii sau să vă recuperați testosteronul/masculinitatea pierdută, vă recomand să ejaculați sănătos (și fără remușcări date de prejudecățile tâmpite care v-au fost inoculate în ani de zile de pseudo-oamenii de știință misani !) o dată sau de două ori (evident la distanță de câteva zile) și apoi să încercați să însămânțați femeia în perioada ei fertilă. Nu este recomandat să căutați să lăsați însărcinată femeia cu sămânță prea veche (după prea multă continență), căci spermatozoizii voștri pot fi deteriorați iar copilul se poate naște cu probleme.

La refacerea spermei viabile ajută și exercițiul fizic (sportul) însoțit de consumul de tribulus terestris cu zinc, brânca ursului sau polen. 

Au fost cazuri “miraculoase” de femei de la MISA care au rămas însărcinate cu bărbați misani “continenți de ani de zile” și care se jurau cu mâna pe Biblie că ei nu au ejaculat de pe vremea diluviului lui Noe și că sigur e vorba de o imaculată concepție prin miracol divin. Șansa ca un bărbat continent de mai mult de 30 de zile să procreeze este mai mică decât cea ca respectivul cuplu să fie lovit de o pereche de meteoriți în cap, în același timp. Deci respectivul “vira” minte de îngheață apele cu privire la fabuloasa lui continență.

Precizez faptul că, potrivit standardelor medicinii vestice, tinerețea bărbatului, vitalitatea și vigoarea lui se măsoară în producția de testosteron. Producția acestui hormon responsabil de întreținerea tonusului și masei musculare este în scădere accelerată după vârsta de 40 de ani. De aceea, veți vedea că sunt mulți bărbați neyoghini (și ne-continenți) care arată și fut mult mai bine ca cei de vârstă similară de la MISA, care arată ca niște babe cu carne flască și voci pițigăiate (din lipsa testosteronului).

Evident, asta nu înseamnă că trebuie să cădeți în extrema cealaltă și să începeți să ejaculați în exces. Continența sexuală este bună, dacă este practicată cu moderație și în deplină cunoștiință de cauză privind toate efectele ei, în funcție de scopul urmărit.

Precizez că m-am abținut să scriu mai mult aici despre modul în care se practică continența conform învățăturilor date pe liniile yoghine autentice, tradiționale, tocmai pentru a nu da prilejul scriitorilor de cursuri de la MISA să își completeze furăciunile cu partea care lipsește și dă eficiență reală tehnicilor pe care ei le-au furat cu nerușinare din diverse cărți. Însă cei care doriți să învățați și să practicați karmamudra, nu aveți decât să mergeți și să primiți învățături de la maeștrii autentici, dacă veți fi acceptați ca discipoli. 

 

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer