“Porcii” din politica românească și “metoda franțuzească”

Mă întreabă lumea:

– bine bine, păi dacă tu nu candidezi, dacă oamenii buni stau deoparte, noi cu cine votăm ?!

Și mă uit la ei și le spun:

– votați oameni în care credeți, iar dacă nu există astfel de oameni, anulați votul. Un vot anulat este un vot de blam dat sistemului politic românesc, care blochează accesul adevăratelor valori la conducerea țării.

– Ok, și dacă totuși vreau să votez pe cineva, care ar fi în regulă ? Ce părere ai de Nicușor Dan sau Marian Munteanu, spre exemplu ?

Iar aici le dau exemplu despre cum se fură porcul fără să guițe, că știu că oamenii simpli nu înțeleg lucrurile complicate, dar le rețin pe alea hazlii.

Deci, în orice domeniu există specialiști și la fel se întâmplă și când vine vorba de hoții de animale. Există hoți specializați în găini, care știu cum să le adoarmă ca să nu facă gălăgie; și hoții de porci, care ți-l fură în liniștea nopții, fără un grohăit.

Vă veți întreba cum este posibil să scoți din gospodăria omului un porc de câteva sute de kile fără cel mai mic sunet ? Simplu, folosind “metoda franțuzească”.

Să vă explic cum procedează hoțul. Se strecoară în tăcerea nopții în cocina porcului, se pune în spatele lui și îi bagă un deget în cur. Da, ați înțeles bine, îi bagă porcului un deget în anus. Iar apoi direcționează animalul numai din mișcarea degetului. Face din deget la stânga, porcul o ia la stânga. Face la dreapta, porcul o ia la dreapta. Desigur, în loc de deget, poate fi folosit și un băț sau alt obiect tare.

Și totuși… de ce se lasă porcul sodomizat ?! Pentru că îi place. Și îi place atât de tare încât nu părăsește contactul cu degetul și nici nu scoate vre-un sunet, pur și simplu îl urmează, obedient.

La fel cu porcul nostru furat sunt și băieții ăștia vechi și noi de pe firmamentul politicii românești. Cineva le ține degetul în cur și îi direcționează pe tăcute în direcția dorită de acel cineva, iar ei tac mâlc, urmând supuși indicațiile, pentru că le place. Sunt simple marionete ce joacă pe degetul cuiva. Fie că e vorba de Soroș în cazul curului lui Nicușor, sau Măgureanu în cazul găozului lui Munteanu.

Iar eu, din principiu, nu votez porci.

 • FREEDOM

  HITLER a .zis : – cu romanii nu se poate face nimic – , adica nu ai ce sa scoti din ei ptr ca sint lasi si curve .ROMANII SINT LASI SI CURVE . De 2000 de ani romani sint sclavii altora si psihologic 2000 de ani de obedienta nu se sterg asa usor din subconstientul colectiv . Asta atirna catrastofal de greu in psihicul romanasilor , cu asta nu te poti lupta nici tu si nici altcineva . De asta situatia nu se va schimba prea curind in bine . Ar fi un miracol ca psiholigia turmei de boi si vacute numite populatia acestei inca tari sa se schimbe radical in celalalt sens . Si cine poate crede o asa enormitate despre o populatie indobitocita incredibil de mult , aproape fara speranta … asta cu speranta e doar o vorba asa din bun simt si omenie … nici un om lucid nu poate pune botul ptr acesti zombi -romani . Da , romanii sint inventivi nevoie mare si geniali insa la partea cu coaiele stam catrastofal si fara asta nu putem sa speram la ceva notabil in viitorul indepartat . Nimeni nu tine cont de mostenirea asta subconstienta si multi continua sa se amageasca singuri ca pot schimba ceva aici insa dupa 5-10-15 ani de trait in Ferentariul EUROPEI isi cam dau seama ca au apreciat eronat si unde de parere de rau ca n-au pleact afara inspre o civilizatie mai aproape de normalitate incepe sa le bintuie in psihic . Io sint unu din astia . E vorba aia care spune ca daca n-ai ajuns campion la box pina la 40 de ani nici ca mai ajungi vreodata . Chiar si printre fostii frati mai exista iluzia ca bla bla bla GEORGEL asa si pe dincolo -o sa dispara intr-o lumina ca asa le zis MIRTZ , ca SUNDAR SINGH a fost real si ca sintem leaganul civilizatiei universale , insa nu putem sa iesim si sa ramine uniti 1 zi la un miting , sa iesim 1 milion deoadata in strada . Daca facem un calcul am iesit 1 milion la mitinguri in 26 de ani . Despre asta e vorba , despre realism nu fantezii . Si gena de curva din romani are o legatura clara cu degetul bagat in curul porcului prin care e manevrat total fara sa scoata un sunet , la romani se identifica in sacosa cu o sticla de ulei , o sapca sau o bricheta si un kil de faina .

 • Eu

  De remarcat ca pe porci nu ar avea cine sa ii maneveze daca nu ar exista hotii cu destiu””. Inseamna ca pana sa fie unii porci sunt altii rau intentionati, pot sa spun rau rau intentionati fara scrupule care nu dau nici 2 bani pe viata oamenilor (aparatori destoinici ai democratiei, care in numele ei bombardeaza chiar si spitale).

 • FREEDOM

  Uitindu-ne ce au putut sa faca citiva ani de MISA , cit de multa conditionare au adus , pai 2000 de ani de sclavie fizica si psihica sint insurmontabili ! ….. 2000 de ani romanii au stiut zilnic ca sint ocupati , mulsi de resurse nonstop si manipulatii incit asta a dus la uitarea completa a faptului ca sint manipulati total , citi inteleg cu adevarat urgia asta ? Si citi mai pot sa miste ceva dpdv mental . Plus aparatura de control -antene , Haarp CONSTANTA …. aproape ca nu mai este posibila nici o rezistenta din partea acestei mase imbecile si distruse psihologic . Asta este realitatea in care traim nu povestile de la tv si din sat . Sintem vai de mama noastra ca natie , sintem in groapa de muuult si nu se stie daca vom mai iesii vreodata .

 • ahaha ma doare gura de atata ras.

  Dude, tu stii ce fac ala cu voturile voastre de blam? Partidele daca pot anuleaza chiar ele voturile inamicilor politici marunti, prin aplicarea stampilei pe inca cateva pozitii.

  In afara de faptul ca le faceti munca, le mai aratai si ca sunteti slabi si incapabili de organizare, bai penibilitati ambulante.

  Nu pe bune, trebuie sa intri in politica, pentru simplul motiv ca sa incetezi sa mai delirezi pe seama ei. Macar articolele paralele cu realitatea se vor reduce ca numar cu 20% pe blog.

  Daca vrei sa afli mai multe intreaba-ma.

 • JE

  “votați oameni în care credeți, iar dacă nu există astfel de oameni, anulați votul. Un vot anulat este un vot de blam dat sistemului politic românesc, care blochează accesul adevăratelor valori la conducerea țării.”

  TOTAL GRESIT!
  Simpla prezenta la vot reprezinta VALIDAREA SI SUSTINEREA actualului sistem politic si electoral!
  NU EXISTA VOT “ANULAT” atata timp cat votul anulat SE “REDISTRIBUIE” SI ALTCINEVA BENEFICIAZA IN MOD REAL DE VOTUL TAU NUL!
  Daca NU AI CE sa votezi STAI ACASA!

  Explicat ca sa inteleaga si Gâgă:
  – Ce reprezinta Votul?
  https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

  – Dacă aveți de ales între două rele, mai bine stați acasă
  https://logec.ro/daca-aveti-de-ales-intre-doua-rele-mai-bine-stati-acasa/

  – 5 mituri despre vot
  http://reactii.ro/5-mituri-despre-vot/

  – Proștii eroici – mesaj catre generatia facebook
  https://trenduri.blogspot.ro/2014/11/prostii-eroici-mesaj-catre-generatia.html

  – Romania prostilor bine facuti
  https://trenduri.blogspot.ro/2015/11/romania-prostilor-bine-facuti.html

  q.e.d.

 • mscuzi, acuma am vazut si faza cu porcul, anularea votului m-a blocat.

 • FREEDOM

  @JE . Adevarat .

 • Eu

  Corect! NU MERGEM LA VOT!

 • @Eu

  corect, oricum n-ati inteles faza cu votul si la ce foloseste. Mai bine stati acasa.