Deoarece relaționez cu multă lume, observ și starea de sănătate a oamenilor. De câteva zile, este din nou, epidemie de gripă. Unii spun că ar avea legătură cu răcirea vremii, dar eu nu cred. Mai degrabă cred că cineva ne îmbolnăvește intenționat, pulverizând deasupra marilor orașe, din avioane, substanțe care ne dau simptome de gripă.

Convingerea că e ceva în neregulă cu gripa asta subită mi s-a confirmat azi, când vorbeam la telefon cu un amic din Sibiu. El și toți colegii lui de birou ÎN ACELAȘI TIMP prezintă simptome de gripă (nas înfundat, muci, gâdilit în gât).

Așa că am pus mâna pe telefon și am făcut un sondaj rapid printre prietenii și cunoscuții din alte orașe. Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Constanța, Cluj, Pitești – peste tot oamenii au nasul și ochii roșii, tușesc și strănută cu muci, asediind farmaciile în cautare de nurofen-răceală-și-gripă și alte asemenea așa-zise remedii.

După cum se știe, gripa este o boală virală, provocată de virusul gripei. Medicina oficială ne spune că gripa este o boală transmisibilă prin aer sau contact direct. Asta înseamnă că viteza de propagare a unei epidemii de gripă ar trebui să se întindă pe mai multe zeci de zile, căci și virusul transmis altor persoane are nevoie de timp pentru a incuba și îmbolnăvi organismul, înainte de a fi propagat mai departe.

Și atunci cum se explică apariția unor focare de boală cu simptome de gripă, SIMULTAN în mai multe orașe ?!

Explicația logică nu poate fi decât una singură. Îmbolnăvirea a fost provocată prin contaminare simultană. Cum poți contamina aerul simultan, în mai multe orașe ? Răspuns corect: prin pulverizarea agentului patogen deasupra tuturor orașelor mari ale României, în același timp, cu ajutorul avioanelor. Procedeul este denumit generic chemtrails (dâre chimice) de la urmele neobișnuit de mari și dense ce se pot observa că sunt lăsate pe cer de către anumite avioane, bănuite că ar realiza astfel de operațiuni de pulverizare ilegală de substanțe chimice deaspura zonelor locuite.

 

Personal, nu cred că agentul patogen pulverizat este constituit de viruși ai gripei. Reacția simultană și imediată a organismului sugerează că e vorba mai degrabă despre chimicale ce produc celor afectați de ele simptome similare gripei.

Dacă aș fi la guvernarea țării, aș cere celor de la Garda de Mediu să facă analize periodice cu privire la toxicitatea aerului din localități, corelate cu zborurile aeronavelor pe deasupra celor localități sau în apropierea lor, pentru a se vedea dacă nu există cumva o legătură între aceste stranii epidemii de simptome de “gripă” și calitatea aerului.

Un argument în favoarea teoriei mele este și faptul că ficămea, care a stat zilele astea numai în casă deoarece nu am avut timp să o scoatem în parc, e singura din casă care e sănătoasă, în timp noi toți adulții din familie care ieșim pe afară, suntem cu nasurile în batiste. În plus, văd că nici nu se îmbolnăvește de la noi, deci nu este vorba de o boală virală, ci de ceva ce are aceleași simptome cu gripa.

Bine bine, și totuși orice om cu scaun la cap se va întreba dacă nu e vorba de o exagerare, dacă nu cumva este la mijloc doar imaginația mea înfierbântată de teoriile conspiraționiste citite pe net. Cui ar folosi ca toată lumea să aibă simptome de gripă și să bage grămezi de bani în astfel de operațiuni secrete costisitoare, de pulverizare în secret de substanțe nocive sănătății, din avioane !? Răspunsul este simplu: marile companii farmaceutice, interesate să ne bage pe gât tot felul de pastile care ne ușurează chipurile suferința, dar în mod sigur, buzunarele.

Aș fi curios să aflu câți dintre voi, cei ce ați avut răbdarea să citiți acest articol, aveți simptome de răceală și gripă în acest moment, sau aveți în jur oameni care prezintă astfel de simptome ?! Lăsați vă rog un răspuns la comentarii, să vedem, așa, ca un mic sondaj, dacă se confirmă sau se infirmă teoria mea.

Personal, am ales să nu mai iau medicamente care doar îmblânzesc efectele bolii, fără a o vindeca (gen nurofen sau teraflu). Așa cum scriam și mai demult, la mine are efect CTB-ul, niște pastile (destul de scumpe de altfel) cu vitamina C și zinc.

Deloc întâmplător, vitamina C are efecte foarte puternice în cazurile de intoxicare cu metale grele, stimulând sistemul imunitar să lupte pentru eliminarea acestora din organism.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares