Profeție zguduitoare pentru America

 • Pe bune ?

  Ce imi place mie cand zeul atotputernic si scelerat al crestinilor are o problema in a comunica Americii opinia lui, asa ca apeleaza la cate un Neica Nimeni care abia se exprima si indoctrinat pana la refuz cu prostii religioase sa faca pe translatorul .
  Bietul om delireaza big time in limbajul de lemn biblic !

  E epica afirmatia zeului despre americani, citez ” cand i-am adus aici ( in America ), au gasit-o pustie”. Serios ? ! Zeul asta a cam lipsit de la ora de istorie, clar !

 • Garfield

  Holy Grenade!!!
  Are you kidding us???

 • FREEDOM

  Varule ,de popi care acumuleaza nonstop mercedesu-ri , case , averi , telefoane scumpe samd ce zice ma Dzeu asta ? P-astia nu-i vede aaaaa? Biserica a omorit mai multi oameni decit americanii . America omoara oameni de 100 de ani in schimb biserica de vreo 1600 ani . Popii se fut in cur la greu si maicutele sint lesbiene si te gasisi sa nu zici nimic de asta ! Suna a discriminare . Asta cum se plateste ? Suna mai rau ca in secta la GEORGEL , zici ca sintem pe vremea lu CREANGA , asa recita nepotu asta ! Ti-ai luat pastilele azi ? Inainte sa reformeze domnu US , trebuie sa reformeze biserica care e o firma de Mare succes , ar trebui cotata la bursa ptr ca nu scade niciodata . Varule nu ai scoala miine , teme de facut ?

 • io am fost zgaltait destul la MISA cu profetii. Curgeau frate profetii/dezvaluiri zgaltaitoare cate una pe saptamana, parca fara sa conteze ca nici una nu avea vreo finalitate.

  Nu mai aveai timp sa faci nimic serios de atatea profetii din asta, zguduitoare.

 • Neele

  mac and cheese aude dar nu intelege.
  De ce?
  Pentru ca nu a fost expus.
  De ce?
  Pentru ca lui ii e bine la Romanica.
  De ce?
  Pentru ca n-a ascultat niciodata Europa Libera.
  De ce?
  Din cauza de karma.

 • sinergicus

  individul nu s-a documentat …continentul american a fost populat de indieni ( pieile rosii ) care au fost exterminati pentru a li se lua paminturile si bogatiile…nicidecum nu era un pamint pustiu ;prosperitatea americanilor a venit din jaf si pacaleala inca de la inceput si n-are nicio legatura cu darnicia celui de sus .. in fine… dupa voce omul pare un pocait ( penticostal sau iehovist sau din alt cult ) destul de marginit si indoctrinat cu invataturile biblice ; ca sa nu mai spun ca omul cam bate cimpii …mai bine tacea din gura; nu cred ca a fost o idee inspirata postarea acestui monolog pe acest blog…

 • Neele

  E pentecostal pentru ca e vorba de Pentecost, nu de Penticost, mamaie.