Falimentul “democrației”

Peste tot ne este lăudată democrația drept sistemul cel mai echitabil și reprezentativ pentru valorile societății moderne. Ni se spune că este sistemul ce conferă cele mai multe drepturi cetățenilor, în opoziție cu dictaturile, unde cetățeanul este oprimat și fără drepturi.

Așa să fie ?

Părerea mea este că democrația modernă (a nu se face confuzie cu cea din polisurile grecești) este doar un sistem bine gândit de dictatură, ce mimează foarte bine libertatea individului, respectiv dreptul acestuia de a alege.

Eu cred că un grup de oameni foarte puternici datorită bogățiilor pe care le dețin, s-au gândit cum să instituie o dictatură perpetuă, condusă de ei. Analizând exemplele istoriei, au realizat că natura umană este de nestăvilit iar dorința de libertate a mulțimilor este capabilă să răstoarne mai devreme sau mai târziu și cea mai bine gândită formă de despotism.

Așa că singura soluție viabilă era aceea de a instaura un sistem “democratic” în care masele să aibă sentimentul că decid, că au libertatea de a-și alege conducătorii și destinul – și astfel să se evite acumularea în rândul popoarelor a acelui sentiment de oprimare care duce la revoluții și răsturnarea celor aflați la putere.

Mark Twain spunea pe bună dreptate că, dacă votul nostru ar conta cu adevărat, cu siguranță nu am mai fi lăsați să votăm.

Falsificarea alegerilor și crearea unui sistem cât mai elaborat de mascare a fraudei electorale a fost preocuparea de bază a elitelor, încă din vremea primei “revoluții democratice” – respectiv revoluția franceză din 1789.

Ca un făcut, la exact două sute de ani de la primul experiment revoluționar masonic, România și-a cunoscut și ea mica sa “revoluie franceză”, pe același tipic, deja consacrat: confiscarea puterii de către o elită “revoluționară”, executarea tiranilor, iar apoi anihilarea – în prima fază prin violență, apoi prin metode persuasiv-agresive – a oricărei opoziții față de adevărații deținători ai puterii reale – proces finalizat cu un sistem încâlcit de reguli care elimină orice concurență serioasă a celor aflați deja a putere, astfel ca cetățeanul să fie nevoit să aleagă mereu “răul cel mai mic”.

Așa se face că astăzi, sistemul “democratic” românesc este “bine pus la punct”: avem libertatea de a fonda partide cu doar 3 membrii fondatori, dar pentru a putea candida la alegeri locale sau parlamentare, este nevoie de semnăturile de adeziune a zeci sau sute de mii de alegători. Un partid nou înființat – spre exemplu, trebuie să depună la autoritatea electorală centrală un minim de 191.000 de semnături, ca dovadă a “seriozității” partidului ! Evident, de la această regulă sunt exceptate partidele parlamentare, care se presupune că au deja reprezentativitatea necesară pentru a propune candidați la alegeri.

Ce este straniu e faptul că nici unul dintre partidele nou înființate nu protestează față de aceste încălcări flagrante ale deptului constituțional de a fi ales, și mai cu seamă, de a alege pe cine vrei.

Dacă în urmă cu un an, printre revendicările oamenilor strânși în stradă în urma atentatului de la Colectiv, figura și solicitarea de a se organiza ALEGERI LIBERE, fără restricții, aceste revendicări nu par să fi ajuns pe masa guvernului tehnocrat și nici pe lista lui de priorități.

În mod cu totul curios, nici premierul Dacian Cioloș, nici PRU (Bogdan Diaconu), nici USR (Nicușor Dan) și nici ANR (Marian Munteanu cu Pavelescu) nu au nimic de obiectat cu privire la vagoanele de liste cu semnături falsificate pe care trebuie să le depună pentru a se înscrie în cursa electorală. Nici măcar ecologiștii, care ar putea să protesteze formal pentru imensa risipă inutilă de hârtie (tradusă în copaci tăiați !) nu au nimic de comentat în fața acestui imens simulacru democratic, în realitate o minciună asumată de toate partidele ce vor să intre în acest joc murdar al așa-zisei democrații românești.

Procedeul seamănă cu modul în care sunt primiți în găști, cluburi sau grupări sataniste nou veniții: pentru a intra în gașcă, sunt puși să comită o infracțiune. Spre exemplu, în anumite găști, ești silit să jefuiești sau să omori un om, iar dovada infracțiunii rămâne la șeful grupului, pentru a se asigura de loialitatea noului membru, putând fi folosită oricând în caz de răzvrătire.

Similar, pentru a intra pe buletinul de vot, ești forțat să falsifici semnături, căci numai cei care au încercat să convingă oameni să semneze cu nume, prenume, adresă și CNP o listă de susținere știu cât de greu e să mai faci un român să îți acorde semnătura – și încrederea.

De aceea, spun că toți cei ce intră în politică târâș, pe burtă, acceptând regulile ce îi forțează la fraudă, sunt șantajabili și devin automat oamenii Sistemului, al Guvernului din umbră ce conduce în realitate România.

De aceea nu am încredere nici în Cioloș, care ar fi putut schimba printr-o simplă ordonanță de guvern legea electorală, nici în Nicușor Dan, Clothilde Armand, Bogdan Diaconu sau Marian Munteanu – care puteau scoate oamenii în stradă pentru a schimba regulile jocului.

Acest lucru arată că toți acești oameni sunt oamenii Sistemului, marionete care nu își doresc concurenți reali în “bătălia electorală” pentru voturile românilor.

În aceste condiții, nu ne mai rămâne de făcut decât un singur lucru: să realizăm cât mai mulți dintre noi că în realitate nu putem alege decât între marionetele propuse de Sistem, iar odată ce am realizat acest lucru, să ÎNCETĂM să le mai facem jocul. Să nu le mai dăm votul. Atâta timp cât nu putem alege oameni REALI, NE-ȘANTAJABILI, ca noi, care să ne reprezinte, nu are nici un sens să votăm.

Votându-i, îi legitimăm, le dăm puterea de a ne conduce destinele. Ne-prezentarea la vot poate fi interpretată drept dezinteres, lipsă de speranță sau de cultură politică.

 Doar prezentându-ne la vot și anulând votul le arătăm că ne dorim democrație, dar nu falsa democrație pe care o avem în prezent, ci una reală, în care oricine să aibă dreptul de a fi ales – și nu doar cei care prin falsuri își câștigă acest drept.

Iar în momentul în care legitimitatea unui Parlament, a unui Guvern va deveni insignifiantă, scăzând sub un anumit prag psihologic, oamenii se vor revolta spontan împotriva Puterii, când aceasta încearcă să le impună birurile tot mai apăsătoare ce par să caracterizeze acest nou tip de dictatură “democratică”, căci ei vor spune: cine sunt aceștia, care îmi cer mie taxe și impozite ? Cine i-a ales, căci noi, nu ! Ia hai să-i ignorăm. Și Statul își va pierde puterea asupra oamenilor, când aceștia vor realiza că o grevă colectivă fiscală, un refuz generalizat de a mai plăti taxa pe șmecherie către acești farsori, este suficient pentru a-i face să se prăbușească.

 • facepalm.

  rapcea, ce ar fi tu sa intri odata in politica, in loc sa-i dai tarcoale. Ca sa vezi cat de usor este sa strangi semnaturi, fata de a strange voturi. Cam de 10 ori mai usor. In calitate de om care a facut parte dintr-un partid, fluieram la strangerea de semnaturi, dar transpiram in ziua votului. Ca de semnat iti semneaza oricine, din bunavointa.

 • Votati independenti.

  Daca nu sunt astfel de candidati la voi in colegiu aveti de ales intre a nu va duce la vot si a va anula votul.

 • jamiroquai

  If voting made any difference they wouldn’t let us do it.

  Daca votul ar fi contat, nu ne-ar fi lasat sa-l exprimam.

  Mark Twain

  http://www.votescam.org/the_evidence

  In cronologia oficiala, asa numitii parinti fondatori erau complet impotriva democratiei:

  From this view of the subject it may be concluded that a pure democracy, by which I mean a society consisting of a small number of citizens, who assemble and administer the government in person, can admit of no cure for the mischiefs of faction. A common passion or interest will, in almost every case, be felt by a majority of the whole; a communication and concert result from the form of government itself; and there is nothing to check the inducements to sacrifice the weaker party or an obnoxious individual. Hence it is that such democracies have ever been spectacles of turbulence and contention; have ever been found incompatible with personal security or the rights of property. (J. Madison)

  A democracy is nothing more than mob rule, where fifty-one percent of the people may take away the rights of the other forty-nine. (T. Jefferson)

  Democratia nu are cum sa functioneze atata timp cat exista o mana de oameni foarte bine intentionati care si-au propus sa-i controleze pe toti ceilalti, in timp ce ei la varf fac tot ce vor, si in acelasi timp sunt cei care au si fondat partidele politice, cea mai vicleana inventie socio-politica a ultimilor 200 de ani.

  Bunastare inseamna acces gratuit la energie, prin utilizarea tehnologiilor inventate de Tesla; fara acestea, Europa este condamnata sa transfere in fiecare luna sume imense in conturile tarilor din Orientul Mijlociu (petrol) si catre Rusia (gaze).

  Numai ca folosirea acelor tehnologii ar inseamna de asemenea ca oamenii sa afle ca forma Pamantului este cu totul alta decat cea publicizata, si ca istoria lumii adevarata este cu totul diferita de ceea ce ni s-a predat in scoli pana acum.

  Este uimitor si incredibil cum practicantii de yoga de la noi, care in mod oficial sunt antimasoni, accepta intru totul, fara probleme, exact cosmologia si istoria inventata chiar de catre membrii societatilor secrete. Istoria adevarata, fiind mult mai scurta din punct de vedere cronologic, ar constitui si o lovitura formidabila pentru conceptul fals de reincarnare, atat de drag celor care ne spun ca sunt reincarnarea vreunui maestru oriental, ca sa nu mai vorbim de prabusirea esafodajului karmei yoga, prin care cei de la varf fac ce vor, in timp ce donatorii de energie, munca si timp executa sarcini karmice inutile, fara sa inteleaga ca au fost pacaliti. Virtutile contrabalanseaza si depasesc efectele karmice obisnuite in aura: acestea se obtin prin identificarea corecta cu Dumnezeu, si nu prin eforturi fizice sau tapas.

 • Neele

  Da, misster congeniality, ti-a iesit miscarea.
  Intrebarea e daca ai tort de ajuns.

  https://www.youtube.com/watch?v=aHY5SM0YFv0

 • gmbplay

  Nu votez din 1996.Daca ar face asa majoritatea oamenilor “alesii'(elitele?) ar incepe sa-si puna intrebari.Pentru a fi puternici ne trebuie o forma inteligenta de monitorizare a prezentei la vot (numararea votantilor din fiecare sectie de votare, apoi centralizarea lor la nivel national si in final compararea cu rezultatele oficiale).

 • @gmbplay

  da, bai prostea, o sa sufere sufletu’ lu Firea ca a iesit primar in Bucuresti cu 10% din voturi si acum a pus copita pe un buget de milioane de euro datorita tie.

  Si in loc sa ii imparta fericita la toate celelalte vaci si boi din PSD o sa isi petreaca timpul punandu-ai intrebari ca de ce a iesit numai 15% din populatia Bucurestiului la vot.

  Ba voi astia traiti in lumea fanteziei.

  Ca in lumea asta pot sa iti zic exact ce zice Firea despre astia ca voi cand se intreaba de ce nu ati iesit la vot mai multi: de prosti.

 • Just. Subscriu.

 • JE

  “Doar prezentându-ne la vot și anulând votul le arătăm că ne dorim democrație”

  Votul “anulat” nu este ANULAT, pentru ca se REDISTRIBUIE la alti candidati si altcineva BENEFICIAZA in mod real de votul tau, desi tu nu i-ai dat lui votul in mod explicit.
  In ziua de astazi doar oamenii mai putin inteligenti se mai duc la vot, crezand ca se va schimba ceva sau ca “se razbuna”.

  Am mai pus aici niste linkuri care explica destul de simplu si clar cum stau lucrurile cu prezenta la vot si votatul (indiferent ce). Nu sunt scrise de idioti.
  – Dacă aveți de ales între două rele, mai bine stați acasă
  https://logec.ro/daca-aveti-de-ales-intre-doua-rele-mai-bine-stati-acasa/

  – Ce reprezinta Votul ?
  https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

  – Ce Facem La Vot ?
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2126096750862558

  Apropo…
  – În 1992 erau 16 milioane de români cu drept de vot, iar în 2016, la alegerile din decembrie, sunt înregistrați 19 milioane de români cu drept de vot!
  http://ioncoja.ro/in-1992-erau-16-milioane-de-romani-cu-drept-de-vot-iar-in-2016-la-alegerile-din-decembrie-sunt-inregistrati-19-milioane-de-romani-cu-drept-de-vot/

  “Și Statul își va pierde puterea asupra oamenilor…”

  Celor care inca nu au priceput care este treaba cu “Statul”, le recomand o scurta cartulie:
  – Bastiat Frederic “The Law” (1848):
  https://fee.org/files/doclib/20121116_thelaw.pdf

  pentru cei care vor mai mult:
  – Murray N. Rothbard “For a New Liberty: The Libertarian Manifesto”
  https://mises.org/library/new-liberty-libertarian-manifesto

  Friedrich August Hayek
  – The Road to Serfdom
  https://mises.org/library/road-serfdom-0

  – The Constitution of Liberty
  http://www.amazon.com/dp/0226315398

  – Henry Hazlitt “Economics in One Lesson” (1945):
  https://mises.org/library/economics-one-lesson

  “…căci ei vor spune: cine sunt aceștia, care îmi cer mie taxe și impozite ? Cine i-a ales, căci noi, nu ! Și Statul își va pierde puterea asupra oamenilor, când aceștia vor realiza că o grevă colectivă fiscală…”

  Oamenii inteligenti deja isi pun aceste intrebari cam de multisor si se cam pise pisa “alesi” si pe taxele lor. In ziua de astazi doar iobagii ma platesc taxe sau isi depun “declaratii” la ANAF. Daca faceti astfel de lucruri idioate, va rad tiganii in nas. Traiasca offshore-ul!

 • JE

  – Rigging the Election – Video I: Clinton Campaign and DNC Incite Violence at Trump Rallies
  https://www.youtube.com/watch?v=5IuJGHuIkzY

  – Rigging the Election – Video II: Mass Voter Fraud
  https://www.youtube.com/watch?v=hDc8PVCvfKs

  – Rigging the Election – Video III: Creamer Confirms Hillary Clinton Was PERSONALLY Involved
  https://www.youtube.com/watch?v=EEQvsK5w-jY

  Mai mult la Project Veritas Action
  http://projectveritasaction.com/videos

 • Neele

  In ce lume traim: unul nu se sufera pe altul si asta fara motiv.
  Nu ramane decat speranta ca practica de acum va ajuta in vietile care vor urma.

 • gmbplay

  Neele are dreptate.Ala cu prostea poate sa mearga de 1000 de ori la vot ca nu rezolva nimic.Bugetul de milioane se va fura oricum si ori cu cine.

 • In alt film: am zis acum cateva saptamani ca cauza astmului e cel mai probabil absenta unor microbi din organism, din cauza de prea multa igiena si curatenie.

  No, ia uite aici:
  http://medlive.hotnews.ro/o-proteina-secretata-de-un-vierme-parazit-posibila-solutie-impotriva-astmului.html

 • Eu

  Eu stiu ca redistribuirea votului este votul dat partidelor care nu au intrat in parlament si care vot se imparte celor care au intrat, functie de ponderea votului.
  Absenta este buna in conditiile absenteimului supermasiv, Si deasemenea este buna din punct de vedere moral…..adica eu nu merg sa votez o clasa politica mafiotizata. Nu pot sa acopar cu un vot esecul politicii romanesti…..incet incet o sa apara si alternative ne
  politizate.

 • CN_

  ..Mmmda’_..Asa este !_..Dar asa cum toata lumea stie suntem abia in nefericitul an 2016 ! Deci nu am ajuns inca macar in 2216 sau mai tirziu prin viitor cind este evident pt. toata lumea ca Societatea si modelele de gindire vor evolua in paralel cu tehnologia si prin urmare si sistemele de conducere si organizare a unei societati si tari vor evolua in mod decisiv si ireversibil zic eu spre si catre aceasta directie~…Face parte din planul lui D-zeu_Nuuu~~~?…Acum in prezent insa sistemul este si avem asa cum il stim cu totii, cu bune dar si cu foaaAaarte muUulte Rele__..Iar_Raul de unde vine ?..De la noi bineinteles…Lacomia Nemasurata si imposibil de cuantificat, Setea dupa putere muuulta, de noi cuceriri nu conteaza directia si multe altlele toate impreuna sau separat fac ca viata noastra din prezent sa fie asa cum o stim cu totii !!!…A-ti vazut cu totii ca in momentul numit “Colectiv” oamenii sau revoltat spontan si au iesit in strada in multe orase din tara_..PSD-ul a plecat repede de la putere si cine a venit in loc_??….Asa zisii tehnocrati, adica niste simpli functionari legati cu totii de niste fire si conectati direct la niste butoane multe din ele aflate in afara tarii..Deci e clar ca daca in locul actualului sistem de tip democratic pe care multa lume inclusiv eu il considera imperfect si aducator de Suferinte si Mizerii cu nemiluita, nu avem si nu punem in loc ceva mai bun atunci acel loc lasat gol va fi imediat ocupat de ceva mai Rau din pacate. Anarhie, Dictatori, Tehnocrati de tip lacheu, s.a.m.d……_Sigur !_Noi cei din RO poate suntem mai Norocosii decit altii caci iata inca il avem printre Noi si asta doar multumita Domnului, pe G. Bivolaru impreuna cu sectulita LUI_..Numai ca tot datorita modului in care este constituita si functioneaza organizatia sa, adica are ca fundamente de baza Futaria si Mirsavia aici incluzind si Ticalosia sub diferite forme si manifestari dar toate PERFECT Integrate insa nu si in absolut, toate aceste aspecte cunoscute publicului in mare parte, adica alegatorilor, facK imposibil ca GB si MISA_SA sa NU fie credibile si deci implicit sa devina o alternativa de dorit la actualul sistem politic si social din prezent….Cam asta ar fi situatia de facto in prezent la noi cred Eu_…….

 • Neele

  Hai draga, te plangi atat!
  Cum putea sa ramana Dibolaru pe langa scoala lui?
  Ce fel de suferinta auto-impusa e si asta?

  Scoateti-va scaietii din cap si apucati-va de facut curatenie daca vreti curat!
  Vreti sa fiti in ton cu Occidentul? Incepeti cu valorile! Cultivati-le!
  Vreti sa aveti prosperitate? Gasiti-o in voi! Cine n-are Dumnezeu, n-are nimic.
  Dar nu un Dumnezeu vazut prin fundul pisicii dintr-o curte in Tartasesti.

  Chiar nu intelegeti ca individul desi roman, a imprastiat dezbinare. a vandut ce a putut si pe cine a putut iar Dumnezeu in gura lui este un cuvant devalorizat pentru ca a fost prea ocupat cu a face cele rele?
  Chiar asa orbi sunteti sa percepeti pervertirea ce a indus?
  Va ajut eu, fosta impuritate din cocina MISA.
  Va ofer sustinerea prin nu MISA, nu exmisa.

  Nu MISA, pentru ca nu stiu cei prinsi la curs ce se intampla in afara propriei curti si limitari.
  Oricat le-ai explica, nu inteleg ca individul este un jeg care a intrat cu bocancii in curatenia sufleteasca a multora.

  Nu exmisa, pentru ca n-au fost dusi la biserica. Se prea poate sa cada pe ei daca intra cu gandul de a-l cauta pe Dumnezeu, nu?

  Adevarul doare. In primul rand pe mine caci am avut de unde sa-mi iau educatia. dar pe tine nu, caci singura sursa ti-a fost secta.

  Am sa vorbesc in termeni new age atunci.
  Gaseste-ti sinele! Fa-ti o familie daca vrei sa arati civilizat!
  Fa copii ca sa ai sa te sustina la batranete!
  Fa copii caci asa e normal!

  Au murit ca prostii in ’89 si au fost repede uitati pentru ca jigodia trage prin vorbe pe el cuvertura.
  Hai sa dau cu fiara de pamant!

  De pe FB:
  “MISA TV shared a link.
  Yesterday at 2:39am ·
  “Lumea se indreapta spre al PATRULEA REICH”. Autorul acestei teorii a fost gasit mort, dupa ce a vomitat un “lichid negru” – VIDEO – Aktual24
  AKTUAL24.RO”

  Ta-ra-ra-ra, asta e rugaciunea unui crestin?
  El, semnul pestilor, al credintei, umbla cu rahaturi de postari?
  Eu m-am lamurit de ajuns, nu stiu cat timp va mai trebuie voua sa va lamuriti.

 • Neele

  Felina mama, iar taci cand trebuie sa vorbesti?
  Cauta si adu-ti aminte cum erai invatata sa fii copil bun si tu ascultai!
  De ce ascultai?

  Come on Felina! Te pot citi intr-o secunda si am incredere ca ce spui e corect, dar tu n-ai incredere in tine.

 • JE

  Ca tot esti avocat… ia asculta cu atentie ce spune asta aici. Exista si o solutie romaneasca?
  – How To Say No To Vaccinations and Smart Meters
  https://www.youtube.com/watch?v=ZIELtYIsbD4

  http://freedomtaker.com/

  alta versiune:
  http://preventdisease.com/pdf/Warranty-of-Vaccine-Safety-English.pdf

  Falimentul “democrației” 1
  – Secrets of the Slave State
  https://www.youtube.com/watch?v=DVq_fIZeO00

  Falimentul “democrației” 2
  – How Much Criminalization Will You Tolerate From Your Government?
  https://www.youtube.com/watch?v=EZTMKfTP6P0

  Falimentul “democrației” 3
  – The Identity Trap
  https://www.youtube.com/watch?v=lQI4lET97o4

 • FREEDOM

  Pamintul este o puscarie imensa , nu exista in realitate libertate cu adevarat , este numai o spoiala ptr adormiti . Atit timp cita exista statul nu va fi libertate niciodata , democratia este o idee-gind . Cind a existat vreodata asa ceva ? Cit timp vine statul si pune saua peste o fiinta umana impunindu-i taxe , legi samd despre ce vorbim ? Ce drept are un alt individ sau un nr mic de oameni sa impuna vreo conditie unei alte fiinte umane . Este o atrocitate psihica cu urmari fizice daca nu lasi capul jos . Traim in comunism si puscarie pe viata . Nu mai visati penibil cu idei d-astea .. e pura iluzie in capul unora .

 • FREEDOM

  Pamintul este o puscarie imensa , nu exista in realitate liberatate cu adevarat , este numai o spoiala ptr adormiti . Atit timp cita exista statul nu va fi libertate niciodata , democratia este o idee-gind . Cind a existat vreodata asa ceva ? Cit timp vine statul si pune saua peste o fiinta umana impunindu-i taxe , legi samd despre ce vorbim ? Ce drept are un alt individ sau un nr mic de oameni sa impuna vreo conditie unei ate fiinte umane . Este o atrocitate psihica cu urmari fizice daca nu lasi capul jos . Traim in comunism si puscarie pe viata . Nu mai visati penibil cu idei d-astea .. e pura iluzie in capul unora .

 • FREEDOM

  democratia = un sistem de control = sclavie dibaci mascata