Ce anume blochează evoluția Umanității

 • Mahabhairava

  Da, sunt de acord cu ceea ce zici. Dar daca oamenii ar fi cu adevarat interesati de aceasta cunoastere interioara si redescoperire a naturii lor reale, acest lucru s-ar fi produs deja. Cei ce ne conduc si ne controleaza si ‘blocheaza’, nu fac decat sa se foloseasca de ceea ce masele si oamenii au ales si aleg permanent. 99% din oameni nu sunt interesati de o reala si autentica evolutie spirituala (redescoperire mai bine zis). ‘Vina’ sa-i zic asa, este de ambele parti. ‘ Ei’ (cei ce ne conduc si controleaza) n-ar exista daca noi nu i-am lasa. Si in final, sa ne aducem aminte de ceea ce zicea Milarepa: “Caile (obisnuintele, orientarile) lumii vor continua la nesfarsit, deci nu amana practica meditatiei”

 • JE

  Ca tot vorbeam de debilul ala bolsevic Saul Alinsky si cartea lui “Rules for Radicals”…
  Tocmai a aparut un articol pe aceasta tema. Cititi-l cu mare atentie si bagati la cap. Veti fi surprinsi sa aflati ca ceea ce se intampla astazi este nimic altceva decat ideile de baza ale debililor Marx si Engels puse in aplicare si injectate cu steroizi de debilul Saul Alinsky in cartea lui de capatai: Reguli pentru Radicali.

  – SAUL ALINSKY mentorul lui Hillary Clinton avea un mare cult pentru LUCIFER: “PRIMUL RADICAL cunoscut omului care s-a răzvrătit împotriva ‘Establishmentului’ și a făcut-o atât de eficient încât el cel puțin și-a câștigat propriul regat, a fost LUCIFER”.
  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=889423&title=saul-alinsky-mentorul-lui-hillary-clinton-avea-un-mare-cult-pentru-lucifer-primul-radical-cunoscut-omului-care-s-a-razvratit-impotriva-establishmentului-si-a-facut-o-atat-de-eficient-incat-el-cel-putin-si-a-castigat-propriul-regat-a-fost-lucifer-

  Poate acum realizeaza si marile mase de oameni creduli si prosti care bat campii cum ca noi am trai intr-o societate capitalista, in timp ce noi traim in mod real in BOLȘEVISM v2!
  – Monopol Total Detinut de Stat = “Egalitate” = Comunism = Bolșevism v1 = doua clase: bogati si saraci; clasa de mijloc lipseste
  – Democratia = “Egalitate” = Corectitudine Politica (Cultural Marxism) = Bolșevism v2 = doua clase: bogati si saraci; clasa de mijloc lipseste
  – Monopol Total detinut de Corporatii Multinationale = Neo-Capitalism = Bolșevism v2 = doua clase sociale: bogati si saraci; clasa de mijloc lipseste
  Sper ca nu mai este nevoie sa va spun cine este bogatul si cine este saracul.

  Asa cum am mai spus in comentariul anterior, solutia reala este descrisa in cartile “fascistului” Julius Evola: identitate rasiala, etnica, culturala, sociala, fara colonizare economica, culturala sau etnica prin “investitori” si “refugiati”, fara corcire interrasiala, fara la a renunta la tot ce este al tau in materie de cultura, identitare, etc si a adopta tot ce e al alogenilor colonizatori, adica fara “MULTICULTURALISM” sI “DIVERSITATE”.

  Cititi si cartea asta:
  – De ce esueaza natiunile. Originile puterii, ale prosperitatii si ale saraciei
  http://www.elefant.ro/carti/carti-de-specialitate/stiinte-umaniste/politica-politologie/de-ce-esueaza-natiunile-originile-puterii-ale-prosperitatii-si-ale-saraciei-260233.html

 • Eu

  Evolueaza? sau ……. Involueaza?

 • Boss, toti avem un interes material propriu, inclusiv io sau tu. E o lupta fara sfarsit.

 • Si nici macar nu pot spune ca e rau. E normal.

 • Neele
 • jamiroquai

  Despre alegerile din USA si consecintele pentru Estul Europei si Orientul Mijlociu.

  D. Trump este sustinut de Chabad Lubavitsch si Orange Order (Cavaleri de Malta protestanti, spre deosebire de ordinul Cavalerilor de Malta catolic).

  B. Sanders a fost folosit pentru a deziluziona multi alegatori ai partidului democrat, si pentru a ii face sa voteze cu Trump.

  H. Clinton (si sosiile ei) si-a jucat rolul prescris.

  Tinta psihologica a promisiunilor lui Trump este populatia protestanta din Sud si regiunea Nord-Centrala, care crede acum ca Trump este anti-war, va favoriza USA in negocierea altor free trade deals, si ca totul va fi bine.

  Cu totii uita numele celor care l-au sustinut pe Trump (de la Joseph Schmitz, Adelson, Icahn, Cheney, Rumsfeld la R. Murdoch), ca sa nu mai amintesc de alegerea bizara ca VP a lui Mike Pence (super neoconservative hawk), care va deveni presedinte in cazul in care Trump va fi nevoit sa-si paraseasca postul (health reasons, sau posibila incercare de asasinare).

  Trump este mult mai periculos in a crea conditiile declansarii unui razboi in Ucraina sau cu Iran, decat ar fi fost o administratie Clinton (desi WWI si WWII au avut loc sub o administratie a partidului democrat, de data aceasta imprejurarile sunt cu totul altele, iar cei care luat decizii atunci, de la clanul Rockefeller la Iezuiti la Templieri, au fost inlocuiti in buna masura de Bolsevicii ajunsi pe meleagurile americane incepand cu 1978).

  USA are o datorie publica de aproape 20 de trilioane de dolari: fara inchiderea Federal Reserve, si revizuirea legilor sub care functioneaza US Treasury, nu mai exista posibilitatea de a plati aceasta datorie, mai ales daca rata dobanzilor va creste dupa aproape un deceniu de dobanzi cu rata aproape de zero.

  The target population (segmentul de populatie tintit) ale carui sperante este acum la cel mai inalt nivel, va fi cumplit deziluzionat in cazul in care vor exista evenimente fie inainte de 20 Ianuarie (razmerite, revolte, incercari de asasinare) sau la scurt timp dupa aceasta data, creand premizele unui al doilea razboi civil american, mai ales in cazul in care Pence isi va asuma rolul de presedinte, asa cum am descris mai sus, sau in care Obama va amana data inaugurarii in caz de urgenta nationala.