Ce efecte va avea victoria lui Donald Trump

În primul rând candidatura lui Trump a reprezentat prima opțiune a electoratului pentru întoarcerea la valorile tradiționale care au făcut din Statele Unite ale Americii o mare națiune: familia, credința creștină, spiritul liberului întreprinzător, libertatea de a-ți apăra proprietatea, chiar cu arma dacă este necesar.

Americanii pragmatici așteptau un astfel de președinte: alb, întreprinzător, un lider autentic ale cărui succese se reflectă în averea adunată. Cu alte cuvinte, un om capabil să facă din SUA ceea ce a făcut din propriul bussiness: o afacere de succes.

Bush, Clinton și Obama nu au avut contracandidați de talia lui Trump, căci dacă s-ar fi lovit de un astfel de adversar, nu ar fi ajuns niciodată președinți. Ei nu au făcut decât să promoveze proiecte socialiste, de protecționism marxism al imigranților și asistaților sociali (vezi Obama Care), lezând concepția pragmatică americană de tip “cine nu muncește, nu mănâncă”. 

Votul americanilor pentru Trump a fost un vot al furiei îndreptate împotriva schimbărilor făcute de administrația Obama: legalizarea căsătoriilor homosexuale, sărăcirea clasei de mijloc a societății, afluxul enorm de emigranți care au împovărat bugetul de asigurări sociale, relaxarea cu care erau tratați imigranții de către autorități, încercările repetete și subversive de a limita accesul la arme al americanilor.

Dovada în acest sens o reprezintă cozile mari de la secțiile de vot, mobilizarea fără precedent a comunităților albe, sătule de spolierea sistematică a guvernului federal.

Căci să nu uităm că America este mare și puternică datorită geniului rasei albe, a inventivității, organizării și spiritului de cucerire al omului alb, oricât ar deranja acest adevăr pe unii.

Un lider care vorbește despre întoarcerea la valorile tradiționale, care pune accentul pe restaurarea vremurilor bune trăite de SUA nu avea cum să nu placă electoratului. Iar spre deosebire de demagogii de la noi, Trump chiar se poate ține de cuvânt. În ciuda trădărilor și loviturilor primite din toate părțile, a dovedit că știe să gestioneze situațiile dificile în care a fost pus, câștigând inimile și voturile americanilor cu toată opoziția mass-mediei sioniste ce a controlat politica americană în ultimii 30 de ani. Și nu ar fi reușit acest lucru de unul singur, fără oameni a căror loialitate a fost fără îndoială pusă la încercare. Ceea ce iarăși spune multe despre el, ca om.

Cu Donald Trump președinte, America va face pasul înapoi din planul sionist de globalizare, urmând drumul spre independență început de Marea Britanie. Acest lucru dovedește încă o dată că sistemul democratic anglo-saxon este superior celui continental, de insirație iluminist-franceză, fapt ce va pune mari probleme arhitecților noii ordini mondiale.

Cu o Americă orientată spre consolidarea bunăstării în interiorul propriilor granițe, se va termina cu nebunia războaielor duse prin toată lumea de soldații americani sub pretextul democrației, războaie ale căror costuri au fost suportate de contribuabilul american dar ale căror foloase le-au tras corporațiile petroliere ale marilor familii evreiești.

Dacă Trump se va ține de cuvânt, garanțiile de securitate ale Europei de Est nu vor mai consta în amplasarea de trupe și materiale de război costisitoare la granița cu Rusia, ci pe înțelegeri amiabile cu Kremlinul, scăzând astfel costurile unui aparat militar costisitor și lipsit de sens, cum este NATO.

Noi, care trăim la frontiera cu Rusia, știm cât de paranoic e rusul și cum se pregătește și pe vreme de pace pentru război. Rusia pune în aplicare încă din anii 90 un plan de infiltrare în societatea românească, a unor “conserve” plantate pe teritoriul Uniunii Europene (dar cu precădere în România), care să acționeze coordonat în caz de conflict cu Mama Rusie. Foarte mulți moldoveni au făcut serviciul militar în Rusia, în forțele speciale sau serviciile secrete rusești, devenind apoi cetățeni români cu acte în regulă, profesând diferite meserii: avocați, medici, judecători, procurori, oameni de afaceri, cântăreți sau simpli muncitori. Acești oameni sunt soldații “în adormire” ai Rusiei, care pot fi reactivați oricând primesc semnalul de la Moscova, spionând, sabotând, omorând, dacă este nevoie.

Spre deosebire de ruși, celelalte state europene și chiar America nu au pus în aplicare un astfel de plan de anvergură pe teritoriile rusești, fapt care se poate dovedi vital în caz de conflict armat.

De aceea, salut cu bucurie alegera lui Trump, care pentru noi va însemna în primul rând pace cu Rusia.

Ceea ce este cel mai important rezultat al întregii confruntări electorale este faptul că pentru prima dată în istoria modernă un lider suficient de puternic și de abil a reușit să înfrângă minciunile mass-mediei controlate de elita sionistă.

Oamenii au realizat, unii mai creduli, pentru prima oară, că magia cuvântului scris, a presei, se poate dovedi mincinoasă: sondaje, emisiuni, prognosticuri. Iar acest lucru i-a făcut să înțeleagă că într-adevăr noua Ordine Mondială există, e reală, are o agendă bine pusă la punct, iar planul suprematist evreiesc nu este o invenție, o “teorie a conspirației” ci o realitate palpabilă.

Căci s-a văzut cu ochiul liber că presa nu a informat ci a căutat să manipuleze opțiunile de vot și opiniile electoratului în defavoarea lui Trump, iar acest lucru a dat de gândit și a scăzut credibilitatea presei controlate de jidani.

Sper că autoritățile americane vor lua și măsuri și vor sancționa aspru aceste manipulări ale opiniei publice, căci nu este posibil ca majoritatea sondajelor de opinie comandate de CNN și ABC – creditate cu marjă de eroare de maxim 3%, să prezinte DIAMETRAL OPUS opțiunea electoratului (adică “eroare” de peste 30% !). Adică manipulare pe față.

Lupta aceasta a căpătat proporții epice, planetare, căci chiar și în România, pe ecranele televizoarelor, lătrăii autohtoni plătiți de Soroș continuă să îl muște de cur pe Trump, căci stăpânii lor de la Tel-Aviv au uitat să le contramandeze ordinele.

Mă amuză zvârcolirile demente ale așa-zișilor analiști și politologi care declară ca fiind “ilogic”, “anacronic” și “lipsit de rațiune” votul americanilor, acuzându-i de rasism, xenofobie și “concepții retrograde”. Toate aceste etichete de tip marxist nu mai impresionează pe nimeni, căci lumea are medii de informare alternative iar mass-media mainstream își pierde puterea de la o zi la alta, în favoarea rețelelor colective de socializare, care acționează deja precum o gigantică rețea neuronală a conștiinței globale a Umanității.

Propaganda Hollywodului și-a dat singură cu tesla în coaie, căci ani la rând în filmele americane, președinții SUA erau portetizați ca fiind albi, mândri, patrioți, orientați spre interesul național american, imagine care s-a suprapus fără efort peste cea a lui Trump. Degeaba au schimbat în filme în ultimii ani tipul de președinte (negru, femeie, etc.) căci “răul” a fost făcut: o generație întreagă hrănită cu aceste filme l-a votat pe Trump în rolul președintelui mesianic, spre disperarea jidănimii.

Probabil că la acest moment, liderii ocultei jidănești financiar bancare se întreabă șocați cum a fost posibil să piardă această bătălie.

Răspunsul se regăsește în Istorie. Revoluția franceză și masoneria iar mai târziu marxismul și comunismul au fost gândite de către jidani ca și curente internaționaliste, care să submineze și să anihileze identitatea culturală, națională și spirituală a popoarelor căzute sub dominația acestor doctrine malefice.

Problema jidanilor a fost, și este încă fără soluție. Căci străvechiul spirit al Națiunilor poate fi adormit sau derutat pentru o vreme de aceste false doctrine, însă la fel cum un organism se obișnuiește cu otrava iar în final luptă împotriva ei eliminând-o, la fel și masoneria, marxismul și comunismul și-au pierdut intenția internaționalistă aglutinantă preconizată de promotorii lor, devenind curente cu specific identitar național.

De aceea comunismul românesc trebuia să dispară, căci devenise prea național. La fel, nici masoneria nu le prea mai este de folos arhitecților noii ordini mondiale, căci și ea s-a ajustat concepțiilor și nevoilor naționale.

Cât privește neo-marxismul de tip Soroșist, implementat de establishmentul de Stat american, nici aici lucrurile nu stau prea bine și nu dau randamentul scontat, căci marionetele lui Soroș nu-și pot prezenta decât cu jumătate de gură proiectele și ideile, de teama de a nu fi respinși de alegători.

 Mulți mâncători de căcat de la noi îl compară pe Trump cu păcăliciul de Vadim. Să fie clar: Trump nu este un Vadim. Vadim nu a condus niciodată nimic. Trump a ridicat un imperiu financiar. Vadim a fost poet de curte, lingău al blidelor Ceaușeștilor. Trump a terminat academia militară ca lider de promoție. Este egocentric și grandoman ?! Și ce dacă ?! Toți am fi, dacă am avea atâtea resurse și putere la dispoziție. Ceea ce îl salvează este însă pragmatismul său, trăsătura de caracter tipic americană, în care cei care l-au votat se regăsesc. Trump este cel care urlă “ești concediat !”, fără menajamente dovedind că știe să evalueze un om din primele 3 secunde, fapt esențial pentru un bun lider. Nu mă credeți, urmăriți serialul The Apprentice (Ucenicul), realizat începând cu anul 2004.

Sunt tare curios ce vor face jidanii cărora le-a dat deja planurile de dominație mondială peste cap. Îl vor asasina ca pe Kennedy ?

Până una alta, amuzant este că dolarul a scăzut, deci euro crește, și probabil își va reveni și lira sterlină. Iar reușita lui Trump a fost prevăzută încă de acum 16 ani în serialul Familia Simpson, un serial ce merită văzut în continuare pentru că arată multe lucruri ciudate care probabil că se vor confirma în viitor

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *