Ce efecte va avea victoria lui Donald Trump

În primul rând candidatura lui Trump a reprezentat prima opțiune a electoratului pentru întoarcerea la valorile tradiționale care au făcut din Statele Unite ale Americii o mare națiune: familia, credința creștină, spiritul liberului întreprinzător, libertatea de a-ți apăra proprietatea, chiar cu arma dacă este necesar.

Americanii pragmatici așteptau un astfel de președinte: alb, întreprinzător, un lider autentic ale cărui succese se reflectă în averea adunată. Cu alte cuvinte, un om capabil să facă din SUA ceea ce a făcut din propriul bussiness: o afacere de succes.

Bush, Clinton și Obama nu au avut contracandidați de talia lui Trump, căci dacă s-ar fi lovit de un astfel de adversar, nu ar fi ajuns niciodată președinți. Ei nu au făcut decât să promoveze proiecte socialiste, de protecționism marxism al imigranților și asistaților sociali (vezi Obama Care), lezând concepția pragmatică americană de tip “cine nu muncește, nu mănâncă”. 

Votul americanilor pentru Trump a fost un vot al furiei îndreptate împotriva schimbărilor făcute de administrația Obama: legalizarea căsătoriilor homosexuale, sărăcirea clasei de mijloc a societății, afluxul enorm de emigranți care au împovărat bugetul de asigurări sociale, relaxarea cu care erau tratați imigranții de către autorități, încercările repetete și subversive de a limita accesul la arme al americanilor.

Dovada în acest sens o reprezintă cozile mari de la secțiile de vot, mobilizarea fără precedent a comunităților albe, sătule de spolierea sistematică a guvernului federal.

Căci să nu uităm că America este mare și puternică datorită geniului rasei albe, a inventivității, organizării și spiritului de cucerire al omului alb, oricât ar deranja acest adevăr pe unii.

Un lider care vorbește despre întoarcerea la valorile tradiționale, care pune accentul pe restaurarea vremurilor bune trăite de SUA nu avea cum să nu placă electoratului. Iar spre deosebire de demagogii de la noi, Trump chiar se poate ține de cuvânt. În ciuda trădărilor și loviturilor primite din toate părțile, a dovedit că știe să gestioneze situațiile dificile în care a fost pus, câștigând inimile și voturile americanilor cu toată opoziția mass-mediei sioniste ce a controlat politica americană în ultimii 30 de ani. Și nu ar fi reușit acest lucru de unul singur, fără oameni a căror loialitate a fost fără îndoială pusă la încercare. Ceea ce iarăși spune multe despre el, ca om.

Cu Donald Trump președinte, America va face pasul înapoi din planul sionist de globalizare, urmând drumul spre independență început de Marea Britanie. Acest lucru dovedește încă o dată că sistemul democratic anglo-saxon este superior celui continental, de insirație iluminist-franceză, fapt ce va pune mari probleme arhitecților noii ordini mondiale.

Cu o Americă orientată spre consolidarea bunăstării în interiorul propriilor granițe, se va termina cu nebunia războaielor duse prin toată lumea de soldații americani sub pretextul democrației, războaie ale căror costuri au fost suportate de contribuabilul american dar ale căror foloase le-au tras corporațiile petroliere ale marilor familii evreiești.

Dacă Trump se va ține de cuvânt, garanțiile de securitate ale Europei de Est nu vor mai consta în amplasarea de trupe și materiale de război costisitoare la granița cu Rusia, ci pe înțelegeri amiabile cu Kremlinul, scăzând astfel costurile unui aparat militar costisitor și lipsit de sens, cum este NATO.

Noi, care trăim la frontiera cu Rusia, știm cât de paranoic e rusul și cum se pregătește și pe vreme de pace pentru război. Rusia pune în aplicare încă din anii 90 un plan de infiltrare în societatea românească, a unor “conserve” plantate pe teritoriul Uniunii Europene (dar cu precădere în România), care să acționeze coordonat în caz de conflict cu Mama Rusie. Foarte mulți moldoveni au făcut serviciul militar în Rusia, în forțele speciale sau serviciile secrete rusești, devenind apoi cetățeni români cu acte în regulă, profesând diferite meserii: avocați, medici, judecători, procurori, oameni de afaceri, cântăreți sau simpli muncitori. Acești oameni sunt soldații “în adormire” ai Rusiei, care pot fi reactivați oricând primesc semnalul de la Moscova, spionând, sabotând, omorând, dacă este nevoie.

Spre deosebire de ruși, celelalte state europene și chiar America nu au pus în aplicare un astfel de plan de anvergură pe teritoriile rusești, fapt care se poate dovedi vital în caz de conflict armat.

De aceea, salut cu bucurie alegera lui Trump, care pentru noi va însemna în primul rând pace cu Rusia.

Ceea ce este cel mai important rezultat al întregii confruntări electorale este faptul că pentru prima dată în istoria modernă un lider suficient de puternic și de abil a reușit să înfrângă minciunile mass-mediei controlate de elita sionistă.

Oamenii au realizat, unii mai creduli, pentru prima oară, că magia cuvântului scris, a presei, se poate dovedi mincinoasă: sondaje, emisiuni, prognosticuri. Iar acest lucru i-a făcut să înțeleagă că într-adevăr noua Ordine Mondială există, e reală, are o agendă bine pusă la punct, iar planul suprematist evreiesc nu este o invenție, o “teorie a conspirației” ci o realitate palpabilă.

Căci s-a văzut cu ochiul liber că presa nu a informat ci a căutat să manipuleze opțiunile de vot și opiniile electoratului în defavoarea lui Trump, iar acest lucru a dat de gândit și a scăzut credibilitatea presei controlate de jidani.

Sper că autoritățile americane vor lua și măsuri și vor sancționa aspru aceste manipulări ale opiniei publice, căci nu este posibil ca majoritatea sondajelor de opinie comandate de CNN și ABC – creditate cu marjă de eroare de maxim 3%, să prezinte DIAMETRAL OPUS opțiunea electoratului (adică “eroare” de peste 30% !). Adică manipulare pe față.

Lupta aceasta a căpătat proporții epice, planetare, căci chiar și în România, pe ecranele televizoarelor, lătrăii autohtoni plătiți de Soroș continuă să îl muște de cur pe Trump, căci stăpânii lor de la Tel-Aviv au uitat să le contramandeze ordinele.

Mă amuză zvârcolirile demente ale așa-zișilor analiști și politologi care declară ca fiind “ilogic”, “anacronic” și “lipsit de rațiune” votul americanilor, acuzându-i de rasism, xenofobie și “concepții retrograde”. Toate aceste etichete de tip marxist nu mai impresionează pe nimeni, căci lumea are medii de informare alternative iar mass-media mainstream își pierde puterea de la o zi la alta, în favoarea rețelelor colective de socializare, care acționează deja precum o gigantică rețea neuronală a conștiinței globale a Umanității.

Propaganda Hollywodului și-a dat singură cu tesla în coaie, căci ani la rând în filmele americane, președinții SUA erau portetizați ca fiind albi, mândri, patrioți, orientați spre interesul național american, imagine care s-a suprapus fără efort peste cea a lui Trump. Degeaba au schimbat în filme în ultimii ani tipul de președinte (negru, femeie, etc.) căci “răul” a fost făcut: o generație întreagă hrănită cu aceste filme l-a votat pe Trump în rolul președintelui mesianic, spre disperarea jidănimii.

Probabil că la acest moment, liderii ocultei jidănești financiar bancare se întreabă șocați cum a fost posibil să piardă această bătălie.

Răspunsul se regăsește în Istorie. Revoluția franceză și masoneria iar mai târziu marxismul și comunismul au fost gândite de către jidani ca și curente internaționaliste, care să submineze și să anihileze identitatea culturală, națională și spirituală a popoarelor căzute sub dominația acestor doctrine malefice.

Problema jidanilor a fost, și este încă fără soluție. Căci străvechiul spirit al Națiunilor poate fi adormit sau derutat pentru o vreme de aceste false doctrine, însă la fel cum un organism se obișnuiește cu otrava iar în final luptă împotriva ei eliminând-o, la fel și masoneria, marxismul și comunismul și-au pierdut intenția internaționalistă aglutinantă preconizată de promotorii lor, devenind curente cu specific identitar național.

De aceea comunismul românesc trebuia să dispară, căci devenise prea național. La fel, nici masoneria nu le prea mai este de folos arhitecților noii ordini mondiale, căci și ea s-a ajustat concepțiilor și nevoilor naționale.

Cât privește neo-marxismul de tip Soroșist, implementat de establishmentul de Stat american, nici aici lucrurile nu stau prea bine și nu dau randamentul scontat, căci marionetele lui Soroș nu-și pot prezenta decât cu jumătate de gură proiectele și ideile, de teama de a nu fi respinși de alegători.

 Mulți mâncători de căcat de la noi îl compară pe Trump cu păcăliciul de Vadim. Să fie clar: Trump nu este un Vadim. Vadim nu a condus niciodată nimic. Trump a ridicat un imperiu financiar. Vadim a fost poet de curte, lingău al blidelor Ceaușeștilor. Trump a terminat academia militară ca lider de promoție. Este egocentric și grandoman ?! Și ce dacă ?! Toți am fi, dacă am avea atâtea resurse și putere la dispoziție. Ceea ce îl salvează este însă pragmatismul său, trăsătura de caracter tipic americană, în care cei care l-au votat se regăsesc. Trump este cel care urlă “ești concediat !”, fără menajamente dovedind că știe să evalueze un om din primele 3 secunde, fapt esențial pentru un bun lider. Nu mă credeți, urmăriți serialul The Apprentice (Ucenicul), realizat începând cu anul 2004.

Sunt tare curios ce vor face jidanii cărora le-a dat deja planurile de dominație mondială peste cap. Îl vor asasina ca pe Kennedy ?

Până una alta, amuzant este că dolarul a scăzut, deci euro crește, și probabil își va reveni și lira sterlină. Iar reușita lui Trump a fost prevăzută încă de acum 16 ani în serialul Familia Simpson, un serial ce merită văzut în continuare pentru că arată multe lucruri ciudate care probabil că se vor confirma în viitor

 • JE

  “Bush, Clinton și Obama… Ei nu au făcut decât să promoveze proiecte socialiste, de protecționism marxism al imigranților și asistaților sociali”

  Din pacate este mult mai mult decat ce spui tu. Este vorba despre inlocuirea populatiei majoritare, despre genocid. Negrii, latinos, arabii si alti cacanii sunt preferati albilor majoritari din motive bune intemeiate. De ce crezi ca le permit orice si au instaurat “white guilt”?

  Urmareste cu mare atentie:
  – The Truth About America’s Survival. Demographics and the 2016 Election
  https://www.youtube.com/watch?v=GN_FOCF3vIQ

  La fel si in Germania:
  – Germany Crosses the Demographic RUBICON: 20-35’s a MINORITY by 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=dF9V8POmuxg

  Daca inca nu ati inteles, tuciurii si cacanii sunt preferati PENTRU CA SUNT PROSTI SI USOR DE MANIPULAT, nu inteligenti ca albii!

  M-am saturat de cate ori am pus linkurile astea si nimeni nu vrea sa priceapa: TOATE STUDIILE ANTROPOLOGICE ARATA CA IN AFARA DE ALBI SI NORD-EST ASIATICI TOTI SUNT MAIMUTE VORBITOARE:
  – World IQ Map
  http://www.washsummit.com/world-iq-map

  – World ranking of countries by their average IQ
  https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

  – Top 10 Countries by Highest Average IQ
  http://www.therichest.com/rich-list/top-10-countries-by-highest-average-iq/?view=all

  – Race Differences In Intelligence
  http://niggermania.com/library/Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

  – Rasa si Realitate
  http://der-stuermer.com/romanian/Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

  De ce oare nu judecam oamenii si natiunile prin prisma IQ-ului si ale realizarilor pe care natiunile respective le-au avut de-a lungul istoriei lor? Si IQ-ul si culoarea pielii sunt importante, ca doar nu suntem egali si nu ne corcim cu toti retarzii si uratii cacanii de pe Planeta!

 • JE

  Cine credeti ca vroia sa vina la Casa Alba? Sa “coaca” niste spirite ceva! Dupa reteta originala a lui Aleister Crowley:
  – Spirit Cooking With The Clintons
  https://www.youtube.com/watch?v=ZkAVgsOgaw0

  – Wikileaks Exposes Clinton’s Satanic Network
  https://www.youtube.com/watch?v=4hmbArq1x6E

  – “SPIRIT COOKING”: CLINTON CAMPAIGN CHAIRMAN PRACTICES BIZARRE OCCULT RITUAL. Menstrual blood, semen and breast milk: Most bizarre Wikileaks revelation yet
  http://www.infowars.com/spirit-cooking-clinton-campaign-chairman-invited-to-bizarre-satanic-performance/

 • JE

  Pentru cine are timp:
  – The Pedophocracy
  http://whale.to/b/pedophocracy.html

  ex de parlamentar european:
  http://whale.to/b/dutroux_h.html

 • JE

  Tu spui:
  “Răspunsul se regăsește în Istorie. Revoluția franceză și masoneria iar mai târziu marxismul și comunismul au fost gândite de către jidani ca și curente internaționaliste, care să submineze și să anihileze identitatea culturală, națională și spirituală a popoarelor căzute sub dominația acestor doctrine malefice.”

  Sun Tzu în “Arta Războiului” spunea:
  “Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Astfel, nu va trebui să lupți pentru a-i cuceri, pentru că, speriați de ceea ce vor fi devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși.”

  Eu stau si ma intreb cata istorie reala, mitologie si mai ales etnografie cunosti tu de nu vezi sau de te faci ca nu vezi “elefantul din mijlocul camerei”. De ex poti incepe cu “Dacia Preistorica” a lui Nicolae Densusianu.
  Care este sursa si inceputul tuturor relelor, egalitarismului si a preluarii puterii si a conducerii de catre jidani? Nu sunt toate Mizeriile Abrahamice cunoscute drept “religii”? Nu sunt astea organizatii de tipul “stat in stat”, supra statale, internationale…?
  Cum sa-ti iei bah lumina de la un sandnigger din desert de la Ierusalim si sa mai si spui ca este identitatea/originea ta?
  – What did Jesus and the Hebrews look like?
  https://www.youtube.com/watch?v=Ol9Fh8ljmX8

  Te-ai intrebat de ce tarile din Vestul Europrei renunta in valuri la Mizeriile Abrahamice iar in Romania se intampla asta…?
  – Care sunt cele mai religioase state din Uniunea Europeană. România, țara cu cei mai puțini atei
  http://adevarul.ro/cultura/spiritualitate/caresunt-cele-mai-religioase-state-uniunea-europeana-romania-taracu-cei-mai-putini-atei-1_57e894ec5ab6550cb8fda08a/index.html

  Iti arat eu un alt “elefant din mijlocul camerei”. Ei sunt astia:
  – Top 10 Countries by Highest Average IQ
  http://www.therichest.com/rich-list/top-10-countries-by-highest-average-iq/?view=all

  Noi suntem astia:
  https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country/ro-romania

  q.e.d.

 • @Rapcea

  Dupa cum il mustra Margelatu pe Buza de Iepure, ba, tu ai fi destept daca n-ai fi prost.

  Evreii n-au mai au ce sa fie amestecati in ciorba asta. Establishmentul political correct bate campii de mult de unul singur, si e prost si lipsit de imaginatie, nu face decat sa repete aceleasi fraze de vreo 20 de ani.

  Cam la fel cum repetati si voi chestia cu jidanii. Doua grupari anchilozate si senile.

 • Andrei Nebunu

  Ai dreptate MR cand spui că “Mă amuză zvârcolirile demente ale așa-zișilor analiști și politologi care declară ca fiind “ilogic”, “anacronic” și “lipsit de rațiune” votul americanilor, acuzându-i de rasism, xenofobie și “concepții retrograde”.

  Uite doar un mic exemplu

  http://www.nytimes.com/interactive/projects/cp/opinion/election-night-2016/the-unknown-country

 • MR

  Mac Gregor,

  Eu nu mă refer la evrei ca popor, căci nu sunt anti-semit. Mă refer la acea facțiune kazară care a fondat miturile politicii sioniste israeliene, cu toate ororile lui: marxismul, comunismul și nazismul sionist cu toate crimele Mossadului. Nu poți acuza un întreg popor de toate astea, căci ar fi nedrept. Am prieteni evrei care nu se simt reprezentați de politica sionistă și mqai ales de intențiile de dominație planetară ale unor sioniști, la fel cum noi românii nu ne simțim reprezentați de PSD și de Ion Iliescu.

  Acești jidani sioniști sunt cei ce controlează aproape total mass-media mainstream. Iar acum e un întreg scandal în SUA legat de manipularea sondajelor. Nu se poate ca Hillary să apară în sondaje în preziua votului cu opțiune de 90% iar a doua zi să iasă taman pe dos.
  Acolo se va lăsa cu dosare penale.

 • JE

  0.
  – Nașterea marxismului cultural. Cum a reușit „Școala de la Frankfurt” să transforme America
  http://www.culturavietii.ro/2016/09/06/nasterea-marxismului-cultural-cum-a-reusit-scoala-de-la-frankfurt-sa-transforme-america/

  1.
  O buna analiza post alegeri:
  – SUA. DE CE A FOST ALES DONALD TRUMP. Ce au adus progresiștii după 8 ani de progresism internaționalist? Au nenorocit clasa muncitoare, au sărăcit clasa mijlocie și au creat și adâncit o adevărată FALIE DE URĂ RASIALĂ între albi și restul minorităților
  http://bit.ly/2fF7nL3

  Care se potriveste de minune cu una pre alegeri:
  – The Truth About America’s Survival. Demographics and the 2016 Election
  https://www.youtube.com/watch?v=GN_FOCF3vIQ

  2.
  Prostimea “tanara, frumoasa si libera”, tine neaparat sa demonstreze cat este de proasta si manipulabila:
  – SUA. SOROS NU SE LASĂ. Proteste ANTI-TRUMP organizate de ONG-urile lui SOROS în toate orașele mari din SUA controlate de progresiști. ONG-urile LUI SOROS nu respectă VOTUL DEMOCRATIC
  http://bit.ly/2fF9Kxm

  La fel ca si in Romania:
  – Hipsterimea și rocărimea română, masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace
  http://bit.ly/1S8OOKt

  – Cel mai reușit produs al sistemului corupt
  http://karamazov.ro/index.php/polemici/460-cel-mai-reuit-produs-al-sistemului-corupt.html

  – Generația sub 30, marea speranță deșartă
  http://www.kishiniov.eu/ro/generatia-sub-30-marea-speranta-desarta/

  3.
  Totul merge ca la carte:
  Spãlarea creierelor.
  Manualul Comunist de Instructiuni Privind Rãzboiul Psihopolitic

  – Capitolele I-II si Cuvantul lui Beria
  http://revista.memoria.ro/?location=view_article&id=236

  – Capitolele III-V
  http://revista.memoria.ro/?location=view_article&id=249

  – Capitolele VI-VIII
  http://revista.memoria.ro/?location=view_article&id=267

  – Capitolele IX-XVI
  http://revista.memoria.ro/?location=view_article&id=284

  Pentru a fi cucerită, o natiune trebue sa fie degradata, fie prin acte de razboi,fie prin invadare, fie prin a o forta sa accepte tratate de pace umilitoare sau prin lasarea populatiei ei la cheremul armatelor cuceritoare.
  Degradarea insa, poate fi obtinuta intr-un fel mult mai ascuns si mai eficient printr-o defaimare consecventa si continua. Defaimarea este arma principala si cea mai buna a psihopoliticii pe scara larga.

  Defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebue sa aiba loc sistematic, dar aceasta este datoria principala a membrilor Partidului Comunist, nu a psihopoliticienilor.
  Domeniul defaimarii si degradarii de catre psihopolitician este omul insusi. Prin atacarea caracterului si moravurilor insusi si prin crearea unui sentiment general de degradare, prin contaminarea tineretului, se usureaza intr-o foarte mare masura controlul asupra poporului.”

  „Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.”

  Din cuvantul lui Beria

  „Trebuie sa realizati o asemenea discreditare a starii de dementa si o asemenea autoritate privind declararea acesteia incat nici un om de stat astfel etichetat sa nu mai poata fi creditat de societate. Trebuie sa lucrati pana cand sinuciderea provocata de dezechilibrul mental devine ceva comun si nu mai reclama cercetari generale sau remarci.


  Trebuie sa dominati, ca persoane cu autoritate, domeniile psihiatriei si psihologiei. Trebuie sa dominati spitalele si universitatile.


  Psihopolitica este o insarcinare solemna. Prin ea puteti sa va anihilati adversarii ca pe niste insecte. Puteti submina eficienta liderilor depistand dezichilibrul mental din familiile lor datorat folosirii drogurilor.
  Totusi, munca voastra este pandita de anumite primejdii. Se poate intampla sa se descopere remedii la „tratamentele” noastre.


  Totusi, daca se va intampla aceasta, daca cercetatorii independeti vor descoperi intr-adevar mijloace de anihilare a procedurilor psihopolitice, nu trebuie sa aveti odihna, nu trebuie sa mai stati sa mancati si sa dormiti, nu trebuie sa precupetiti nici un banut pe care l-ati putea avea ca sa porniti o campanie impotriva acestui lucru, sa-l discredintati, sa-l zdrobiti, si sa-l anulati. Caci prin mijloace eficiente, toate actiunile si cercetarile noastre pot fi anihilate.


  Folositi tribunalele, folositi judecatorii, folositi Constitutia tarii, folositi societatile medicale si legile tarii pentru promovarea scopurilor noastre.


  Creati haos prin psihopolitica. Lasati natiunea fara conducatori. Ucideti-i pe dusmanii nostri. SI aduceti pe pamant, prin comunism, cea mai desavarsita pace pe care a cunoscut-o vreodata omul.”

  Din manual

  „Creind in sanul opiniei publice convingerea ca integritatea mentala a unei persoane este discutabila, putem sa discreditam si sa anihilam toate scopurile si activitatile acelei persoane.


  Una dintre misiunile de prima importanta ale psihopoliticianului este sa faca astfel incat atacul impotriva comunismului sa fie sinonom cu dementa. Trebuie sa facem astfel incat definitia dementei – varietatea paranoia – sa sune asa: „Un paranoic crede ca este atacat de comunisti”. In felul acesta, dintr-odata, suportul individului care ataca comunismul se va prabusi si va pieri.”

  Cand se reorganizeaza atasamentele, trebuie sa avem o buna intelegere a caracterului lor:
  – La animal, primul atasament este fata de sine insusi. Acest atasament se poate distruge demonstrand greselile pe care le face acesta, aratandu-i ca nu are memorie, nu poate actiona si nu se poate increde in sine.

  -Al doilea atasament este fata de grupul familial, fata de parinti, frati si surori. Acesta se distruge prin pierderea independentei economice a familiei, prin diminuarea valorii casatoriei, prin facilitarea divortului si prin trecerea copiilor – oridecate ori este posibil – in grija statului.

  – Urmatorul atasament este fata de prieteni si de mediul local. Acesta se distruge prin subminarea increderii individului si prin darea la iveala a unor false declaratii din partea tovarasilor sai sau a autoritatilor orasenesti sau satesti.

  – Un alt atasament este fata de stat si, in interesul telurilor comunismului, acesta este unicul atasament care trebue sa existe din momentul in care statul este fondat ca stat comunist. Pentru distrugerea atasamentului fata de stat se vor pune in aplicare tot felul de interdictii asupra tinerilor cu scopul de a-i lipsi de drepturi ca membri ai statului capitalist si a le castiga atasamentul fata de miscarea comunista, fagaduindu-li-se o soarta mai buna sub comunism.
  Interzicand unei tari capitaliste accesul usor la justitie, lansand si sprijinind propaganda de distrugere a caminului familial, provocand o permanenta delicventa juvenila, impunand asupra statului tot felul de practici de indepartare a copilului de el, se va crea in cele din urma, haosul necesar comunismului.

  Sub masca dulceaga a grijii fata de copii, se vor emite legi ferme privind munca prestata de copii, ca mijloc optim de interzicere a oricarui drept al copilului in societate. Interzicandu-i dreptul de a castiga bani, impunandu-i o dependenta nedorita fata de un parinte carpanos, aranjand prin alte mijloace ca parintele sa se afle tot timpul in jena financiara, copilul poate fi atras spre revoolta din anii adolescentei. Din aceasta va rezulta delicventa.

  Facand ca drogurile de tot felul sa fie usor accesibile, oferind adolescentului alcool, laudandu-i nebuniile, stimulandu-l prin literatura pornografica si facand reclama la practicile care se invata la Sexpol, agentul psihopolitic poate crea atitudinea necesara de haos, trandavie si inutilitate pe terenul careia se va implanta solutia ce-i va oferi adolescentului libertate deplina pretutindeni: comunismul.


  Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.