Feed on
Posts
Comments

Dacii la Putere

În miez de noapte, când somnul se îngână cu fantasmele caleidoscopice ale impesiilor de peste zi, am avut o revelație care m-a ridicat în cur – la propriu.

Trăim sub conspirația dacică !

Ce americani, ce ruși, ce europeni dom`le !?

DACII SUNT LA PUTERE ! Și o să vă argumentez !

Până mai acu ceva vreme, au fost la putere –eștii, o rasă reptiliano-fesenisto-comunistoidă ai cărei exponenți au fost: Ceauș-escu, Ili-escu, Băs-escu, Isăr-escu (de-aia Isar nu reușește să-l detroneze pe bătrânul –Isăr de la BNR, pentru că în ciuda asemănării de nume, nu are și el în coada numelui un –escu !).

Ei bine, acum dacienii cei subversivi au venit la putere, trăiască Dacia Mare !

Cum, de unde știu că sunt ei la Putere ?!

Dau doar două exemple, că vă prindeți repede: Soția lui Ponta, Daciana. Cioloș, și el Dacian. Păi nu e clară treaba, cum s-a făcut transferul de putere !? Chiar dacă Ponta a plecat,  dacii au rămas la guvernare ! Că doar nu credeați că Viorel era cel ce conduce în familie, sau că iese din cuvântul Dacianei !?

Acum nu mai trebuie decât ca regii agatârși să iasă de sub munți, prin tunelurile secrete care leagă Bucegii de Londra și Moscova, pentru a ne aduce rezerva de aur și tezaurul dacic înapoi, acasă.

Zamolxis Rules !

Mă bag la somn să vizionez continuarea, și v-o povestesc mâine.

loading...

3 Responses to “Dacii la Putere”

 1. Neele says:

  Like!
  :))

 2. mac gregor says:

  Deocamdata unul Trump a invins-o pe Hillary, ambele partide americane ca a trebuit sa se bata si cu republicanii, tot establishementul american si a socat tot sistemul financiar mondial, cu o cadere a pietelor.

  Un tip oarecum limitat, dar hotarat, cu mintea la el, cu bani si capabil de efort i-a facut muci, hillary plangea in asa un hal incat nu a mai avut curaj sa iasa din camera sa zica 2 vorbe..

  In gramada asta de invinsi, ii gasesti si pe francmasoni, pe reptilieni, pe Bilderbergi, pe Rotary, Exact cei pe care maestrul jenei de neputinta explica ca nu se poate face nimic ca sunt prea puternici. Intalni-l-as pe strada si da-i-as numai suturi in cur pana acasa.

  Pai daca il veneram pe Trump in loc sa il venerez pe Bivolaru, ieseam mai bine.

 3. mac gregor says:

  Probabil ca Trump are o fuziune de 3 ori tripla cu Dumnezeu, din moment ce poate sa faca ce a facut.

  Nu, de fapt din moment ce Bivolaru care e fuzionat triplu cu Dumnezeu,comparand realizarile anti-establishment, fata de realizarile anemice ale lui Grieg, reiese ca Trump e fuzionat de 3 miliarde de miliarde de ori.

  Pai va dati sema, ce sursa de putere divina e acolo?

Leave a Reply