Feed on
Posts
Comments

Astăzi, Tribunalul București a admis contestația depusa de Gregorian Bivolaru si a dedus din condamnare perioadele in care liderul MISA a stat in arest in Romania, Suedia si Franta, precum si perioada petrecuta in penitenciar dupa ce a fost adus in tara.

Admite contestatia la executare formulata de Bivolaru Gregorian. Desfiinteaza in parte sentinta penala nr.86/23.04.2010 pronuntata de Tribunalul Sibiu. Deduce din pedeapsa inchisorii de 6 ani aplicata condamnatului perioada retinerii si arestarii preventive din Romania de la data de 29.03.2004 la data de 1.04.2004, precum si perioadele in care acesta a fost arestat in Suedia, din data de 04.04.2005 la data de 21.10.2005 si perioada arestului din Franta, din data de 26.02.2016 la data de 22.07.2016 cand acesta a fost extradat in Romania. Deduce din pedeapsa inchisorii aplicata si perioada executata in Romania din data de 22.07.2016 la zi“, se arata in decizia tribunalului.

Așa cum spuneam prin februarie anul acesta, în articolul ”Despre prinderea lui Gregorian Bivolaru la Paris“, căci, potrivit disp. art. 100 pct. 2 Cod Penal, “În cazul condamnatului care a împlinit vârsta de 60 de ani, se poate dispune liberarea condiționată, după executarea efectivă a jumătate din durata pedepsei, în cazul închisorii ce nu depășește 10 ani”.

loading...

53 Responses to “S-a confirmat ceea ce spuneam. La anul de ziua lui, Gregorian Bivolaru va fi liber”

 1. Neele says:

  Si probabil ca iti razi in sinea ta de cati prosti au fost raniti de handicapat.

  Asta e tot ce poti sa gandesti pentru ca de fapt si la urma urmei si tu si eu si altii am fost prizonieri ai bestiei.

  Mica diferenta este ca tu esti singurul caruia ii place un deal cu un dement gangav. Te crezi mai cu mot si ca poti ridica un cap mai presus de toti.

  Te-am citit inainte, n-ai cum sa te explici acum. Si nu incerca sa-mi raspunzi obraznic sau sa vorbesti cu aplomb in fata mea! Nu merit aceasta insulta, clar? M-am nascut libera si mor libera.

 2. mac gregor says:

  pai cum, nu-l mai asasineaza masonii in inchisoare? S-a schimbat programul?

 3. mac gregor says:

  Si cand te gandesti cum ne-am dat de ceasul mortii cu sute de ore de meditatii si implorari catre Dumnezeu ca sa nu se aplice legea.

 4. genarul says:

  Ar putea fi liber si sa-si faca ziua la Polivalenta.Succes deplin…

 5. Va fi liber sa le initieze in tantra misana pe toate femeile care s-au inscris la anul I de yoga in 2016 la toate cursurile din toate judetele si la cele din alte tari. Plus shaktozele inscrise in anii anteriori (multi) in care guru a fost in “exil”.

  Aveti idee cam cate dintre prospaturi vor fi inca minore cand iese asta de la parnaie flamand rau de tot? Le mai adaugam si pe alea vechi loiale pana in panzele albe si rezulta ca tataie va fi foarte ocupat in libertate iar timpul lui va fi, ca intotdeauna, foarte pretios.

  In timp ce noi vom comenta pe aici una alta, la usa lui tataie va fi o coada de sute de femei dezbracate asteptandu-si cu emotie spirituala randul la initiere (doar cele care au fost suficient de norocoase sa fie alese).

  Daca e sa tragem linie, sa facem totalul si sa fim realisti, lucrurile stau cam asa:
  – noi ne-am irosit tineretea aiurea in timp ce asta a trait bine;
  – majoritatea celor plecati/dati afara de la curs isi vad de viata lor in timp ce oameni noi se inscriu in fiecare an ca sa-si ia teapa vietii;
  – exmisa si alte bloguri/forumuri care mai erau pe baricada sunt acum pa, iar misa isi deschide din ce in ce mai multe site-uri, pagini FB, televiziuni, canale Youtube si bloguri in multe tari;
  – guru o sa fie liber sa-si traiasca si batranetea ca un sultan in haremul lui in timp ce noi ne vedem de vietile noastre fiecare cum poate mai bine.

 6. jamiroquai says:

  Daca notiunile corecte despre ocultism si cultivare ar fi fost cunoscute de catre toti aspirantii spre o realizare spirituala, NIMENI nu ar cadea in capcana vicleana de a primi vreo “initiere” in spiritualitate, sau sa-si inchipuie ca vreun maestru poate arde karma din straturile strategice ale aurei umane.

  Li Hongzhi, prelegerea Declinul omenirii si notiunile periculoase:

  “Mulți dintre bine-cunoscuții presupuși “maeștri” din India sunt posedați de pitoni gigantici. Un număr destul de mare de maeștri de qigong din China sunt posedați de vulpi și de nevăstuici, deși există și șerpi.”

  Toate puterile paranormale inferioare se datoreaza fenomenului de posedare, asta nu se intelege la noi si in Occident (cu exceptia celor care stiu ce inseamna ocultismul).

  Ramana Maharishi a inteles acest fenomen:

  “Since the stilling of the mind is true liberation and miraculous powers are unattainable without an act of the mind, how can they whose mind is set on such powers enter the bliss of liberation which is the ending of all activity of the mind?” – Ramana

  “Mouna (silence) is the utmost eloquence. Peace is utmost activity. How? Because the person remains in his essential nature and so he permeates all the recesses of the Self. Thus he can call up any power into play whenever or wherever it is necessary. That is the highest siddhi.” – Ramana

  “Not realizing that they themselves are moved by energy not their own, some fools are busy seeking miraculous powers. Their antics are like the boast of the cripple who said to his friends: ‘If you raise me to my feet, these enemies are nothing before me.” – Ramana

  “The siddhis are not the Self itself, but its powers, as are seeing, smelling, thinking, etc., with the sole exception that the latter are common experiences, whereas the siddhis are not. The powers themselves are unintelligent: the intelligent is their possessor. To fix the attention on the powers and not on their owner, who is the reality, is, therefore, like throwing away the pearl and retaining its shell” – Ramana

  “The force of Self-realization is far more powerful than the use of all other powers. Though Siddhis are said to be many and different, Jnana (True Knowledge) alone is the highest of those many different Siddhis, because those who have attained other Siddhis will desire Jnana. Those who have attained Jnana will not desire other Siddhis” – Ramana

  “Although the powers appear to be wonderful to those who do not possess them, yet they are only transient. People see many things which are far more miraculous than the so-called Siddhis, yet do not wonder at them simply because they occur every day. When a man is born he is no bigger than this electric bulb, but then he grows up and becomes a giant wrestler, or a world-famed artist, orator, politician or sage. People do not view this as a miracle but they are wonder struck if a corpse is made to speak” – Ramana

  “In order to display siddhis, there must be others to recognise them. That means, there is no jnana [realization of the non-dual self, the one without a second] in the one who displays them. Therefore, siddhis are not worth a thought. Jnana alone is to be aimed at and gained” – Ramana

  Nu ai cum sa atingi puteri paranormale inferioare sau superioare prin asane si pranayama.

  Energia virtutilor superioare nu poate fi accesata prin exercitii fizice.

  Cultivare = energia corpurilor subtile superioare

  Nimeni nu poate arde karma nimanui; cel mai important parapsiholog din lume, S.N. Lazarev a observat ca apropierea de straturile stragetice aurice ale unei persoane va inseamna inceputul destramarii aurei vindecatorului sau a persoanei care isi inchipuie ca poate arde karma cuiva.
  Toti vindecatorii, fara exceptie, se apropie doar de straturile tactice ale aurei, mutand incercarea karmica in alt organ, sau in viitor.

  A intra in fuziune amoroasa cu cineva care este posedat, va inseamna dezastru pentru propria karma: se va aplica legea fundamentala a universului, nu pierzi, nu castigi.

  Ceea ce castigi poate fi reprezentat de diverse fenomene poltergeist, de cel mai primitiv nivel, fara nici un fel de spiritualitate.

  Putem asemui femeile derutate care sunt pacalite cu “initierea” cu bietele bastinase care inotau tinand in mainile stranse bijuteriile de aur si de argint, pana la corabiile conchistadorilor ca sa primeasca la schimb boli venerice si margele de sticla colorate.

  Nu pierzi, nu castigi.

  Ceea ce vei pierde este o parte din esenta ta vitala, adevaratul scop al “initierii”, de aici si interesul pentru femei tinere, si abandonul imediat al celei a carei energii vitale a fost de abia consumata, pentru o noua victima.

  Nu ai cum sa “avansezi” spiritual cu cineva care isi etaleaza unele puteri minore parapsihologice dobandite prin posedare.

  Avansarea se face de sus in jos si nu invers: prin inductie divina, prin cultivarea ta personala.

  Un initiat adevarat nu are nevoie sa fuzioneze amoros pentru a darui din trairile sale veritabile: doar prin prezenta sa, corpurile subtile superioare ale altei persoane incep sa pulseze, sa vibreze, dar munca de cultivare depinde de acea persoana.

  Nu confundati culori, senzatii eterice/astrale cu cultivarea: asa au fost pacalite generatii de occidentali de catre “maestrii” orientali care stiau exact ce fac.

  Uitati-va la nivelul catastrofal al tuturor scolilor deschise de asa numitii maestrii din India, exemplificate in cartea formidabila, Stripping the Gurus, al carei link l-am postat aici.

  Nu ai cum sa avansezi in cultivare prin asane.

  Simon Borg este cel mai avansat yoghin in Occident, in ceea ce priveste asanele, si le face de 30 de ani.

  Si totusi nu l-au ajutat sa arate mai bine decat un gimnast oarecare, sau mai bine ca un calugar monahal care si el poate face exercitiile descrise in cartile lui Aivanhov.

  Swami Sundaranand face 300 de asane si 50 de tipuri de pranayam, pe baza de lineage, si totusi nu arata mai bine ca un calugar de pe muntele Athos, cam de aceeasi varsta.

  Cel mai desavarsit yoghin al Occidentului, David Verdesi Shen, poate face vajroli mudra fara tub, practica kevala pranayam (cea mai avansata si mai periculoasa forma de pranayam), poate realiza uddhiyana bandha extrema, lipirea unui punct de acupunctura yang de unul yin, si totusi acestea nu l-au ajutat sa intinereasca comparativ cu multe alte persoane.

  Mai mult, puteti accesa pe youtube prelegerea sa emotionanta, in care dezvaluie ca s-a saturat de toate tehnicile, si ca doar compasiunea conteaza.

 7. Neele says:

  Poate reuseste sa-si refaca azilul politic din Suedia sa scape de a mai da initeri.
  Nu e cine stie ce pas inteligent, doar cat a oferit si el altora: “Fatarnicilor, exista locuri pe planeta unde sa va duceti”. Dar acestea erau spuse pe cand nu aveam acces la internet. Tot singur/a trebuie sa te scoti.

  Vai de generatia care vine dupa! Adica la ce buna atata vaicareala daca exista continenta? Exact mesajul de intampinare pe tarm romanesc va las caci am dat cam tot ce am avut de dat. Futeti-va pana va rupeti! Pentru ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place.

  Si nu, draga Adina, tu n-ai chelit, ci doar esti Shiva de Shiva iar cacarea in vant cu rost.

 8. Flavian says:

  Nici Dragnea, VVPonta, Tariceanu, Ghita care au facut mult mai mult rau in Romanica nu sunt urati cu atata inversunare.

 9. Voi ati observat o chestie in campania asta electorala? Toate partidele se lauda peste tot ca ele vin cu oameni NOI. Aproape toti noi pe liste. Si mai sunt si partide nou infiintate care au sanse sa intre in parlament.

  Ce ar fi daca majoritatea parlamentarilor vor fi tineri fara idei preconcepute si vor da legi care exista in alte state dar pana acum nu au fost date si la noi?

  De exemplu cum va fi daca noul parlament va legaliza prostitutia in Romania in ianuarie 2017?

  Pai l-am putea vedea pe guru proaspat eliberat de la parnaie ca transforma video-chatul in bordel. Legal si integrat karma yoga. Si pe shaktoze in angajate cu contract tot legal (ca trebuie contract chiar daca e KY). Taxe platite la stat si toate cele.

  Un bordel cu tematica spirituala in premiera planetara.

  Voi v-ati duce? :))

 10. Neele says:

  Am avut o viziune in care yoghinii au renuntat la sala de la Obor.
  De ce nu mai aveau nevoie de ea si de ce mi-a aparut aceasta viziune … habar n-am.
  Poate ma lumineaza si pe mine cineva.

  Oricum, multumiri pentru generozitate!

 11. FREEDOM says:

  GEORGELE , isi va relua stilul jegos de viata fara doar si poate . Am vz ca orice femeie care a trecut pe la el din frumoasa , sexi si cu o unicitate a ei dupa citeva luni de futat cu GEROGEL devenea buhaita si intra pe frecventa aia comuna stil misa ..pierzindu-si specificul ei de om-femeie samd . Nu numai ca nu isi pastra forma si energia ei specifica , din contra se scalda in balta energetica dezvoltata de GEORGELE . La fel si cu barbatii , dintr-unul frumos vedeai in citeva luni de ashram un libidinos caruia nu ii mai pasa de el nici social ,nici financiar si devenea un boulean ori santierist ori milog stilul misan . Asta a facut GEORGELE ,ia cufundat pe toti intr-o balta energetica de tot rahatul si nu se stie de nici macar o singura femeie-fata sa fi aratat mai bine dupa ce sa frecat in teava lui jegosu asta . Oricine cu un pic de atentie va constientiza asta .In plus -inductia starii de eliberare prin miracol divin -suna contradictoriu : ori e inductie ,ori e miracol ? De atitia ani citi au reflectat asupra acestei basini inventate de bagabontu asta ? Toata lumea a inghitit exprimarea asta timpita pur si simplu si a mers mai departe fericita . O sa isi continue futingul proastelor tinere si fara minte si o sa imbrobdeasca prostovanii sa munceasca prin GERMANIA pe santier ptr -scoala- = el . Acest individ este un pacalici de la un cap la altul . Este tragic cit de multa lume a putut asta sa prosteasca ,chiar tragic . Am vazut niste ciupalaci de curind ,barbati misani , si am avut senzatia unor oameni beti mental care traiesc intr-o halucinare -betie uimitoare , fara ca macar sa aibe habar de situatia lor .

 12. helsing says:

  Bai Freedom esti rau tare. Din ce spui tu Bivolaru a facut numai greseli. Nu exista asa perfectiune.

 13. Neele says:

  Gresesti!
  In capul lui troneaza stupiditatea.
  Jocul favorit era sa inspire frica. A pierdut big time cautand sa-i stapaneasca pe toti si la schimb acestia sa ia ciu-ciu.

 14. frodo says:

  are idee careva cit este taxa pentru tabara de shivaism?

 15. Maple Leaf says:

  Freedom : pot sa iti confirm ca betia aia de energie naclaita am simtit-o clar si eu cand eram prin secta, in special pe la casuta. Cand am plecat de la casuta, incepusera sa apara momente de luciditate in care vocea interioara imi soptea ca ma imbat cu inchipuiri, cu vise.

  Si am observat ca luciditatea disparea in 1-2 ore maximu, daca ma conectam mental la betia colectiva de la secta, ori la imaginea lui Grig. Vocea interioara imi spunea ca e vraja, o inchipuire, insa vocea ” ratiunii” ma convingea cu ” argumente” ca asta e drumul de urmat. Pur si simplu ratiunea refuza sa accepte ca aveam 20 de ani si inca nu gasisem informatie despre spiritualitate , ori pe cineva care a experimentat eliberarea, sa-mi spuna si mie ce si cum.

  Cand omul e disperat si suficient de idiot incat sa nu priceapa ca trebuie sa gaseasca singur solutia, nu sa astepte mura in gura, prefera sa se amageasca si sa nu asculte de vocea interioara, decat sa accepte cruntul adevar.

  Betia a functionat asa, pana cand m-am intalnit cu Grig intamplator in Piata Universitatii ( de l-am confurntat cu privire la videochatul de la secta ) si am avut dovada ca maessssstrul nostru e altceva decat pare a fi : s-a uitat la mine confuz, pentru ca nu ma recunostea DELOC.
  In secunda urmatoare, si-a scos varful limbii printre buze si m-a adulmecat, si am vazut si simtit empatic, cum are un soi de flash mental ( ii pica fisa ) si deodata i se lumineaza fata ! Dintr-o data stia despre mine tot, cu detalii si cu tot ce vrei. Asta a fost momentul in care am inteles de ce incontinuu Grig scotea varful limbii cand vorbea cu cineva, ori pur si simplu isi scotea limba pe afara si si-o plimba pe buze. Exista o gramada de poze prin presa cu Grig scotand varful limbii si se poate vedea mai bine in filmele cu el.

  Atunci a fost momentul in care am inteles ca maesssstrul nostru e doar o carcasa folossssita de o entitate non-umana. La fel de clar mi-a fost ca omul asta ve iesi mereu deasupra si ca e cam intangibil.
  Nu m-as mira sa il vedem patron de bordel prin Romanika, dupa ce isi recastiga ( curand ) libertatea.

 16. Vasile says:

  @ Dynamic Observer
  Cu ce sa le mai devirgineze? Cu limba? Deja de acum ceva ani adormea pe ele….

  Poate ca o sa dispara in Argentina, ca tot a muncit stoian sa ii faca un culcus acolo.

 17. FREEDOM says:

  @ helsing. Unde ai vz tu ca am spus io ca a facut numai greseli ? Proiectezi aiurea ? Doar am sesizat niste chestii evidente , gresite sau intentionate . Din ce spui tu reiese ca ai vorbit sa n-adormi . Din ce a facut GEORGELE reiese ca a facut o multime de prostii . Iar tu ai behait fara sens . Ti-ai luat medicamentele azi ?

 18. Neele says:

  Wow, ce spui tu, Maple Leaf … !!!
  Exact acum am detectat o fosta cunostinta care proceda identic.
  Culege/a info despre oameni din eter si pe motiv ca e mare “vindecator”, folosea informatia impotriva lor. A ars casa in care locuia si e in ziarele de atunci.
  S-a dat vina pe lacomia dupa insuranta dar nu e asa. Foc din cer a cazut pe ei de homosexuali!
  Iar eu am scapat atunci ca prin urechile acului sa nu fiu strangulata.
  Aveti grija cine vine sa va fie prieten/a! Nu toti va si vor binele.

 19. mac gregor says:

  “Am vz ca orice femeie care a trecut pe la el din frumoasa , sexi si cu o unicitate a ei dupa citeva luni de futat cu GEROGEL devenea buhaita si intra pe frecventa aia comuna stil misa ..pierzindu-si specificul ei de om-femeie samd . Nu numai ca nu isi pastra forma si energia ei specifica , din contra se scalda in balta energetica dezvoltata de GEORGELE .

  La fel si cu barbatii , dintr-unul frumos vedeai in citeva luni de ashram un libidinos caruia nu ii mai pasa de el nici social ,nici financiar si devenea un boulean ori santierist ori milog stilul misan . ”

  absolut adevarat, daca erai un pic atent iti dadeai seama cei care erau mai faini veneau cu calitatile astea in MISA, le aveau nativ, dinainte.

  Si daca se lasau la voia “maestrului” prea mult – santierism tampit, ashram, etc, ajungeau toti o mizerie. Grieg e un “maestru satanic”, in loc sa faca din oameni iluminati, face din femei curve grase si proaste si din barbati milogi fara coloana vertebrala.

 20. Maple Leaf says:

  Neele, eu am serioase dubii ca sa o sa cada vreun foc pe Grig. Dimpotriva. Cine locuieste in carcasa lui Grig e non-uman si are o agenda care functioneaza foarte bine, dupa cum constatam.
  Amica ta era doar medium care culegea informatii din eter, sau era un nom -uman care locuia in carcasa goala a amicei tale, ca sunt lucruri diferite ?

  Daca te-ai uitat atent la Grig, ” el” nu doar culegea info din eter despre omul din fata lui, dar il si sugea de energie direct si la vedere. Are el un tic prin care inghite aerul, ca si cand ar inghiti in sec. Se uita la tine si il vezi cum casca gura si inghite in sec o portie mare de ” aer” fix din fata ta. O data, de doua ori … de multe ori.
  Iar tu cand ajungi acasa esti sleit de puteri, rupt de oboseala si nu stii cum sa dormi mai mult. Eu asa ma manifestam la casuta non-stop, ba chiar am si lesinat de cateva ori. Colegii cu care locuiam la casuta erau la fel de obositi non-stop, nu ne ajungea ziua sa dormim ( pana pe la 2-3 dupa amiaza ). Dupa care venea Grig si zbiera la noi ca nu suntem vitali si nu ne putem trezi dimineata pe la 8-9, daca ne culcam seara tarziu ( 12-1 de regula, ca ne tinea el in pozitie de drepti in fiecare noapte ).
  Deci, calculat, dormeam in jur de 12-14 ore / zi TOTI de la casuta si eram TOTI zombi de oboseala.

 21. FREEDOM says:

  – Inductia starii de eliberare prin miracol divin – , contine o contradictie simpla dar pe care logicienii pizdii din MISA nu au fost stare so vada ,insa au mers inainte 26 ani cu fantasma inventiei lui GEORGELE . Poate vreun spalat pe creier sa comenteze ceva , despre ce simt ei ? Este ceva mai mult in afara de imaginatia fiecarui participant? In final nu e nimic altceva decit ce-si inchipuie fiecare =asteapta fiecare , nici o inductie si nici un miracol . Misanii isi pun de fiecare data mari sperante -poate ca de data asta ma scot – … , trece si hora lor lunara pe muzica furata de la altii si cind se termina hora fiecare merge acasa revenind la mentalul lui de fiecare zi , de zi cu zi cu aceleasi nevoi materiale si psihologice si … viata merge inainte . Asa traiesc acesti superyoghini marca MISA . Ca toata lumea . Insa diferenta este data de ce aleg ei sa creada despre vietile lor .. si ce e asta daca nu imaginatie pura ? Parca yoghinii indieni nu traiesc ca misanii ? Misanii au nevoie de bilete de autobuz ,-tramvai -metrou , au nevoie de iubirea unui partener , au nevoie de ..de …de .. , ei sint yoghini doar cu cu numele , yoghini de weekend si de oras . Din pacate citi de acolo isi constentizeaza realitatea clar si citi inteleg cita distanta ce este intre ei si un adevarat yoghin indian sau tibetan ? Asa aparem pe la tv , ne prostim de-a yoga si mai avem si nevoi psihologice materiale f puternice , nevoi sexuale la greu si nici moda nu e de colea ptr sefime . Asta este realitatea in sectuta asta : mimeaza yoga dar e departe de ce trebuie sa fie un yoghin indian autentic .

 22. SORIN says:

  Mai vedem..crede ca scapa usor..poate de prosti din justitie..dar de ……nu scapa..cum sa scapi georgele…cum sa scapi!??.asa crezi ca lumea este sigura..

 23. SORIN says:

  Georgele..nu scapi de alti..de incgisoare scapi..dsr de uni nu scapi

 24. Neele says:

  “Cine locuieste in carcasa lui Grig e non-uman si are o agenda care functioneaza foarte bine, dupa cum constatam.”
  Asta am intuit, ca arata ca un ginni. Din cate am citit, nu toate duhurile asculta de Dumnezeu.
  Eu nu am treaba si nu am avut treaba cu Grig. De la bun inceput am stiut ca nu e de mine si ca am independenta in sange. Dar mi-am spus ca raman sa invat cateva tehnici yoga, ca in final sa ma revolte jignirea cu miscarea teofanica. Deja era un nonsens si o batjocura ce vedeam la Steaua Divina, ce era la miscare, si care era interpretarea per ansamblu. Aparusera tipele care relatau despre sex non-stop cu revelari de sine, deja prea mult.
  Miscarea teofanica probabil a fost conceputa ca o orgie care sa ia amploare pentru ca altfel nu pot s-o descriu. Adica acest ginni ia o aspiratie a sufletului catre Iisus si dedesubtul ei baga jegul si sarma ghimpata – not ok!
  “Amica ta era doar medium care culegea informatii din eter, sau era un nom -uman care locuia in carcasa goala a amicei tale, ca sunt lucruri diferite ?”
  Amica mea era un amic, dar sa lasam aceasta deoparte: alt taram, alte perceptii, alti demoni.

  Inteleg ce semnalizeaza Freedom cand spune Georgele, dar nici chiar asa!! : )
  PANA NU-L VAD CA INCEPE SA-I PARA RAU, CA SE POCAIESTE, NU-I DAU DRUMUL.
  https://www.youtube.com/watch?v=UvZWvk51CpA
  SI MAI E CEVA, PENTRU CA SUNT CAPRICIOASA SI GELOASA PE DEASUPRA, GEORGELE NU SE IMPARTE.

  Asa ca puneti de alta viata, schimbati macazul, faceti copii, etc. : )

  Numai bine!

 25. frodo says:

  partea nasparlie e ca procesul de la cluj e reluat de la 0.

 26. Maple Leaf says:

  Arata ca un djin ? Cum arata astia, ca m-ai facut curioasa ?
  Pai entitatea aia non umana care locuieste in carcasa lui Grig, n-are de ce “D-zeu” sa asculte, ca Grig n-are nici un Dumnezeu ( nici in el si nici in afara lui ) …

  Mai pe la inceputurile sectei, Grig povestea tuturor cum facea el experimente de magie neagra cu gaini negre pe care le inchidea intr-o camera in care invoca demonii . Cand se intorcea in camera, gainile erau toate moarte cu gatul sucit.
  Bineanteles ca sunt basme de-ale lui Grig de impresionat fraierii, insa nu asta e important, ci faptul ca basmul reflecta gandurile si dorintele lui. Poate pana la urma i s-a implinit dorinta si s-a pricopsit cu vreo entitate care i-a oferit bani, femei si respectul naivilor inculti care se uita in gura lor. Zic si eu, pe baza a ceea ce am constatat la el.

  Miscarea Teofanica ? E prima oara cand aud de asta. Poti sa dai mai multe detalii ?

 27. Neele says:

  http://www.advaitastoian.com/wp-content/uploads/2012/07/Yoga-teacher-Gregorian-Bivolaru.jpg
  Da imaginea la 500%! Deasupra sprancenelor vezi banda aceea concava de grasime sub piele? Din acel punct de referinta, sub crestetul capului sunt trasaturile fetei puse, dar nu pot recunoaste nimic uman la el. Ingeras nu arata, uman nu, ….

  Maple Leaf, mi se pare mie sau tocmai l-ai injurat pe individ online?

 28. mac gregor says:

  Reteta pentru Miscarea Teofanica:

  – se ia fraierul
  – i se cere o bucata de stofa alba – dar ALBA – si naturala – neaparat naturala
  – o sticla de apa de Valcele – dar sa fie de Valcele, ai inteles?

  se pun cele 3 componente pe camp,
  se pune muzica
  se amesteca bine
  se spera ca cineva de acolo isi imagineaza ceva misto si are ceva de relatat

 29. FREEDOM says:

  NEELE , sincer , dai mai mereu senzatia ca esti dusa. ……. , ai un stil de a te exprima care intareste serios tacaneala ta . Sincer nu am nimic cu tine insa lasi impresia ca postezi si faci o favoare oricui ptr ca esti pretioasa rau de tot . Eu zic sa te duci la doctor si sa-ti faci un control la cap . Niciodata nu spui idei clare , concise , tot timpul esti la limita dintre ambiguu , pretiozitate si prostie . Tu te uiti vreodata in oginda ? Ti-as face cadou cartea aia -manual de utilizare a creierului- insa ma gindesc ca irosesc banii aiurea . Ar fi minunat daca pe viitor ai posta clar -concis sa nu mai facem eforturi sa incercam sa intelegem ce ai vrut sa transmiti . Io zic sa treci pe fructe si legume(fara varza) poate iti vine o claritate mai aproape de firesc. Multa bafta . Schimba stilul ptr ca este confuz .

 30. FREEDOM says:

  @ macgregor , …. perfect surprinsa starea de lucruri .

 31. FREEDOM says:

  @ macgregor , …. perfect surprinsa starea de lucruri .

 32. Neele says:

  Mai e urmatoarea: Maple Leaf, pana aici am mers, nu mai departe.
  Nu omor din cauza de credinta.

  Restul treburilor, care nici nu le vad postate, nu mai intereseaza.
  Veni, vidi, vici.

  Bye!

 33. Neele says:

  Si cata cruzime pe handicapat sa omoare gaini doar ca experiment !
  Experimente de moarte sau cum le spune individul?

  Bine ca macar l-am scos din contextul oras, sa nu mai apara el ca ar fi mare stift printre copii!
  Nu lui ii apartin acestia. Nici unul.

 34. Neele says:

  Si apoi Maple Leaf, la ce bun sa bagi gainile in camera si nu in cotet?
  E cusuta cu ata alba povestea.

  Si tot din vedere slaba ce are, yin-yang a ajuns yantra revelarii sinelui.

  Si nici varza de sarmale n-aveti. Am plecat la mine acasa paganilor.

 35. grivei says:

  cand e ziua lui?

 36. AspirLaEliberare says:

  Vesti bune , prin urmare… Grig va fi liber curand! Motiv de doliu in fieful lui Rapcea. Ati muncit degeaba! Ati trait degeaba!

 37. FREEDOM says:

  Asta creeaza numai probleme si apoi ii pune pe altii sa i le rezolve . Tu vezi cit de penibil esti la virsta asta ? De atitia ani cinti acelasi cintec cum ca are ceva statul cu tine insa la tine nu te uiti deloc . Chiar nu vezi ca si tu ai o problema ? Esti atit de penibil si jenant si totusi lumea nu isi da seama . La virsta ta sa te pisi in gura unor pustoaice si sa le pui sa se pise pe tine si tu sa iti gasesti in asta satisfactie si implinire este de-a dreptul jalnic . Ce maestru pulii mele esti tu ? Asta este intelepciune dupa mintea ta ? Daca in jocuri d-astea iti gasesti tu pacea si tacerea , atunci chiar ca numai niste handicapati mintal pot sa vada in tine un maestru ! Tu nu esti decit un PACALICI . Nu vezi ca persisti de 40 de ani in aceleasi obsesii infantile ? Chiar nu iti dai seama cit de ridicol esti ? Daca cei care inca mai pun botul la copilariile tale ar putea sa constientizeze cit de infantil esti ar spune a lehamite : -pleaca ma in pula mea de pacalici cu copilariile tale – . Esti penibil tataita dincolo de orice dubiu . Si ai un mod de a trai jenant ptr virsta ta si ptr intelepciunea pe care pretinzi ca o ai . Te consideri maestru dar te autodenumesti profesor de yoga , ce e asta daca nu ipocrizie mascata ? In locul tau mi-ar fi o rusine de n-as mai iesii un timp din casa . Cind oamenii isi vor da in sfirsit seama cit de jenant-penibil esti le va fi lehamite de tine . Lehamite este tot ce meriti din partea tuturor . Traiesti ca un pustan cordit de o viata si mai faci si fete d-alea de inteligent gen -mai fi si tu asa , fa si tu asa ..bla bla bla ..- , ba pizda intii rezolvati singur problemele pe care le-ai creat ca un idiot si apoi infoaiete cit de tare esti tu . Nu mai pune femeile sa iti rezolve situatiile jenante in care intri singur si nici barbatii ca asta nu face decit sa arate cit de jalnic esti in realitate . Unde iti esti luciditatea cind de o viata te confrunti si te urmareste aceiasi problema infantila ;sexul cu minore ? Vai de capul de prost , esti un prost ce n-am vazut si te mai consideri si profesor =maestru spiritual . Papagalule , sa-ti fie rusine !

 38. Unii oameni nu se maturizeaza emotional cu inaintarea in varsta si raman cu preocuparile sexuale adolescentine toata viata. Iar daca preocuparile erau de fapt obsesii sexuale, rezultatul e o scoala de tantra-ioga (ca nu pot sa-i zic Yoga).

  Daca pornim de la premisa ca intelepciunea specifica unui maestru spiritual este o combinatie de (1) inteligenta (chiar genialitate) si (2) bun simt putem sa ne uitam la guru si sa ne intrebam. Este el intelept?

  Pai ia sa vedem:
  1) Inteligenta – inteligent este intr-o anumita masura, caci altfel nu ar fi putut sa manevreze atatea mii de oameni. Dar nu mi se pare a fi genial cum pretind admiratorii fanatici.
  2) Bunul simt – aici va las pe voi sa va ganditi putin. Mai ales pe cei care sunt la curs si nu au realizat inca pe ce lume traiesc.

 39. mac gregor says:

  inteligenta lui, care e doar de tipul smecherie, si-a supraestimat-o.

  De ex cand a sfatuit-o pe tipa aia sa joace in filmulet erotic vopsita pe fata, “n-o sa te recunoasca nimeni”, a fost recunoscuta.

  cand a mintit la judecator ca el abia sosise in Franta, si s-au verificat camerele stradale din fata locuintei din Paris care l-au filmat de nu stiu cati ani, smecheria lui s-a dovedit iar sub nivel.

 40. Neele says:

  @Freedom:
  Din cate imi aduc aminte, acum un an am spus sa te intorci cu fata catre mine/viitor si sa lasi pe Bivolaru in spate.

  Faci copii, duci lineage-ul lui Mooji mai departe, ai grija de parintii tai, ai altuia, nu e alegerea mea ci doar a ta, dar opreste-te ca esti mai absurd ca o baba la ciclu!

  Ce karma ai de nu te poti opri? Depaseste momentul si fa-ti alta viata, mai buna! Atat de simplu e.

 41. Neele a coborat la nivelul nostru si comunica coerent pentru prima data. Congratz 🙂

 42. FREEDOM says:

  @NEELE . Fa proasta satului o sa depasesc cind o sa depasesc , nu cind spui tu sau altcineva . Nu exista nici un buton ptr un anumit gen de depasire . Poate ca pare absurd din afara insa din cind in cind mai iese din mine o stare de deranj vzv de tratamentul mizerabil al acestui individ . Scriu sincer si asta e , asta sint asa ma cheama . Insa tu esti doar o tuta pretioasa in proprii ochi . Asa ca stai calma si nu mai guita ca vaca pe aici … postezi ca muia de zici ca mereu esti pe fuga sa iesi pe usa ca si cum ai pleca undeva si ptr ca esti prea pretioasa te mai induri sa ne arunci in fuga ta debila citeva sfaturi pretioase . Mars la cotet . Tu vad ca continui sa postezi tot pe tema GEORGEL insa nu te bagi in aceiasi categorie , esti cumva deasupra din moment ce mai apari cu postari aici ? Ma sugi cu tot cu coaie . Tu te-ai oprit ? Imi bag pula in tine ai inteles ? Scriu cit simt nevoia sa scriu . Opreste-te tu si apoi maninca cacatul de mai sus din postarea ta . Pina una alta sa te umplu de sloboz . MULTUMITA ?

 43. Adrian Iconomu says:

  Vaz ca mersul la MISA altereaza grav bunul simt….pentru unii si post-misa.

 44. Neele says:

  Sunt la “cu tot cu coaie”. Si da, m-am oprit.

  Acum tu, Freedom, copil cuminte, ai sa taci ca sa-ti fie bine.

 45. FREEDOM says:

  @NEELE , ramii acolo , la cu tot cu coaie……… pune tu si ghilimelele daca nu-ti ajung doar coaiele … te rog , fa-ti timp si ptr asta .

 46. FREEDOM says:

  @Adriene , du-te acas …, umbli cu basca sparta-n cap si cu doi galosi de stingu …cu fata asta ai facut revelionu ?

 47. Neele says:

  Freedom esti ingrozitor. N-ai imaginatie, scrii mizerabil iar gramatica ti-e in pom.
  Probabil se coace.
  Daca ai fi fost o insecta, ar fi fost pacat sa te descurajez tocmai acum.
  Asa ca scrie ce vrei!

  Nu te umfla in pene fara motiv, raspunsul dat vine din constiinta care ma mustra ca nu-mi ajut seful cu mare lucru.

 48. Neele says:

  @ MISA tv si senzationala:
  Ah iubire, te-a mancat diaspora.
  Sa-ti fie de lectie sa nu te pui cu demonicii ca aduc intariri si vai de … vostru!

  Maple Leaf, preiei de aici sefa.

 49. A. says:

  cateva informatii, supuse exercitiului rational

  dupa toate probabilitatile, misa s-a creat sub obladuirea miscarii masonice; astfel, misa a venit ca o continuare a afacerii meditatia transcedentala;

  bivolaru a fost arestat initial, inainte de 1989, pentru distributie de materiale pornografice. sa retinem.

  dupa afacerea meditatia transcedentala, yoga este interzisa in Romania; dar Bivolaru fusese inchis inainte ca yoga sa fie interzisa, mai precis, pentru o simpla si prea comuna “pornografie”.

  bivolaru este atras in masonerie. intra in legatura cu persoane ca gelu voican voiculescu. foarte probabil, este cooptat intr-un grup select in scopul de a rasturna regimul Ceausescu.

  bivolaru, ulterior, marturiseste ca nu a acceptat sa intre in masonerie; de asemenea, ajunge sa critice fatis organizatia si sa scrie si o carte impotriva ei; dar este doar o acoperire;

  marturiseste ca a fost inchis pe nedrept de Ceausescu; spune ironic ca Securitatea il banuia ca ar vrea sa-l ucida telepatic pe Ceausescu; este o ironie a d-lui bivolaru, desigur; nu poti ucide pe nimeni telepatic; daca o parte dintre securisti ar fi stiut cum s-o faca, l-ar fi asasinat ei telepatic pe Ceausescu; pur si simplu, Bivolaru putea face parte dintr-o complot care sa-l lichideze fizic pe Ceausescu; acest lucru se intampla in 1989, cu sau fara participarea sa.

  Securitatea il inchide pe drept.

  ulterior, el infiinteaza misa. insa un om cu accesele pornografice ale lui Bivolaru si cu pregatirea sa nula in materie de spiritualitate autentica nu ar fi fost in stare sa se legitimeze drept fondator si conducator al unei miscari yoga in Romania; este clar ca cineva il manipuleaza din culise; metodele manipularii fac parte din razboiul informational specific; Bivolaru nu putea singur sa creeze acest razboi informational; este ajutat si finantat de alte forte, cel mai probabil chiar de fortele pe care el, demonstrativ, le condamna;

  dupa ce organizatia mama ii canta in strune o vreme, se dovedeste ca Bivolaru devine excesiv de “pornografic”, incat contrazice pana si cele mai elementare principii spirituale; acumulase multa putere, aroganta, si era obraznic; chiar credea ca poate face orice; in acel moment, i se retrage sprijinul, cel putin o perioada; cineva ii da o palma, il atentioneaza. Justitia creeaza acuzatia de “raport sexual cu o minora”, tocmai pentru ca era singura pedeapsa legala corespunzatoare “infractiunii” de degradare spirituala prin pornografie. Aceasta a fost pedeapsa data special lui Gregorian Bivolaru.

  dar el nu a inteles-o. a fost purtat demonstrativ o zi intreaga intre parchete. poate-poate intelege ce a devenit. iar el a fugit din tara si a cerut azil politic. s-a considerat persecutat politic, a prezentat dovezi autoritatilor si asa mai departe.

  nu a inteles nici el ceea ce devenise; misa era de interes pentru organizatiile oculte mai mari, deoarece truca spiritualitatea autentica; problema a fost doar cu el, cu Gregorian Bivolaru;

  vechea sa meteahna, de cand a primit prima arestare pentru pornografie, l-a urmarit; cand oare isi va da seama?

  dar, lasand la o parte asta, oare cand publicul isi va da seama ce se intampla de fapt?

 50. Maple Leaf says:

  Cand a aparut MISa in Romania, exista un vid de informatie si nu se punea problema sa devieze oamenii de la spiritualitate. Care spiritualitate, in patru labe la biserica ? Populatia nu avea habar de spiritualitate si odata invadata piata cu maculatura pseudospirituala, si-ar fi luat toate tzepele posibile pana se trezeau ( exact la fel cum si-au luat tzeapa de la MISA ).
  Deci nu vad utilitatea MISA ca sa trucheze spiritualitatea autentica la acel moment si chiar la multi ani dupa ’89.

  Parerea mea este ca asta cu sexualitatea face parte din scenariu si nu ca Bivolaru ar fi sarit calu’ mai mult decat i se dadea voie de sus. Doar ei stiau foarte bine ce pramatie au pus in varful MISA, ca deja de dinainte, avea condamnari pentru pornografie.
  Si la o adica l-ar fi putut elimina in secunda doi din MISA si din viata, daca devenise atat de incomod si puneau in locul lui un locotenent ” eliberat”. Tambalaul cu sexualitatea lui Bivo face parte din scenariu si probabil din crearea aurei de martir ( deja Suedia i-a acordat azil, asa, suspect de binevoitoare ).

 51. A. says:

  Domnule, (doamna),

  Spiritualitatea autentica a fost si va fi dintotdeauna legata in cel mai inalt grad de stiinta. Spiritualitatea este un produs al mintii, la fel cum si stiinta este un produs al mintii. Fenomenele de granita, spiritualitatea, tot ce tine de psihismul individual si colectiv, au cunoscut o traditie de cercetare care a fost marcata de personalitati precum Platon, Newton, Galilei, ajungand pana la Carl Gustav Jung si Mircea Eliade. Nu intamplator un mare tratat de yoga a fost scris de un cercetator al istoriei religiilor si un savant de frunte; acest savant a fost profesor emerit la Universitatea din Chicago; el nu a fost arestat pentru distribuire de materiale pornografice.

  D-voastra spuneti ca spiritualitatea era insuficient dezvoltata. Acesta nu este un argument. Societatea romaneasca putea sa se lipseasca de orice forma de spiritualitate mai degraba decat sa fie victima unei degradari suplimentare. Romania ar fi crescut in spiritualitate pur si simplu daca oamenii ar fi fost lasati sa gandeasca, daca s-ar fi deschis institute de cercetare, daca profesorii universitari si cercetatorii adevarati in stiintele de granita, in parapsihologie si istoria religiilor, in simbolistica, etc., ar fi fost lasati macar sa-si faca munca. Cresterea in spiritualitate s-ar fi produs in urma simplei exercitarii a libertatii de a gandi, de a produce stiinta si de a aplica justitia.

  S-a intamplat asa: inainte de 1989 o parte din elita era la curent cu notiunile de spiritualitate, de cercetare aprofundata in stiintele paranormale. Aceasta elita insa nu a comunicat nimic populatiei. Populatia a fost nepregatita pentru ceea ce urma. Ea nu a avut cunostinte de spiritualitate, nici macar de aparare psihologica, deoarece elita respectiva, cel mai probabil, nu doar ca s-a temut ca o populatie deschisa la aceste fenomene ar putea rasturna regimul; dar, de asemenea, aceste cercetari erau tratate cu o asemenea seriozitate si intr-un asemenea secret incat informatiile nu puteau trece; oamenii implicati in aceste cercetari nu erau total siguri de finalitatea cercetarilor lor; in acea perioada, ca si acum, aceste fenomene erau inca in etapa exploratorie. Nu trecuse chiar mult timp de la instalarea fizicii cuantice ca paradigma in fizica. Implicatiile si schimbarile produse, intai, de teoria relativitatii si ulterior de fizica cuantica nu au putut fi inca evaluate din punctul de vedere al implicatiilor vizavi de spiritualitate, de perceperea lumii spirituale si a fenomenelor spirituale. Aceasta elita lucra in secret si nu avea adevarul final; ba chiar, cercetarile erau atat de exploratorii incat nu se putea emite o ipoteza sigura. Specialistii romani in paranormal pot fi inca numarati pe degetele de la o mana.

  A.

 52. Maple Leaf says:

  Nu doar Romania ar fi crescut in spiritualitate daca baietii rai nu ar fi facut una si alta, daca masele ar fi fost incurajate sa gandeasca si asa mai departe, cum ai exemplificat tu mai sus. Well, nu doar Romania, ci intreaga populatie a plenetei ar fi crescut spiritual, insa nu a fost cazul.
  Cel mai mare cover-up de pe planeta si cele mai mari eforturi se depun in vederea stergerii oricarei informatii spirituale si inlocuirea lor cu aiureli spirituale pentru mase. Dar nu despre asta vorbeam.

  Era vorba ca dupa ’89 Romania in vid de informatie fiind, nu avea cum sa ramana fata mare, ca doar a fost inundata cu carti “spirituale”, New Age si tot givechiul ala de spiritualitate pentru turme. Romania nici nu avea ce spiritualitate originara sa continue, ca nu ave adecat patrupezii din biserici, si e limpede pentru oricine ca religiile fac parte din cover-up impotriva spiritualitatii.
  Deci ramane cum am stabilit, nu era nevoie sa infiinteze MISA ca sa deruteze romanii de la spiritualitate ainexistenta, ori sa faca cover-up in conditiile in care editurile au facut asta deja cu maxim succes in Romania si in intreaga lume. Eu zic ca miza infiintarii MISA este alta.

  Sa fim seriosi, chiar si acum, la 20 si ceva de ani de la ’89 cand au acces liber la informatie, populatia Romaniei e tot indobitocita cu religia, si jumatate din populatie e analfabeta functional. Din cealalta jumatate care pote intelege ce citeste, majoritatea citesc povesti pentru adulti ( daca citesc ), iar aia cativa rataciti care cauta pe cont propriu, sunt deja inselati de cover-up din spiritualitate.
  Cati cauta spiritualitatea ( din motive spirituale si nu din cele personale ) si nu se lasa tzepuiti de vrajeala de pe piata ? Sub 1 % in intreaga lume.

 53. dan says:

  Daca avem proprietatea cuvintelor si a intelegerii textelor pe care le citim , rezulta ca s-a scazut din pedeapsa totala perioada care deja s-a executat , atat si nimic mai mult .
  Care e rostul si pe ce se bazeaza celelalte bla bla ????

  Ca are dreptul sa execute o treime e adevarat , asa e legal, toti dispun de acest drept .
  Ceea ce nu spune Mihai Rapcea este ca nu s-a admis executarea unei treimi din pedeapsa desi are dreptul , ceea ce reprezinta o injustitie !!!

  Nimeni niciodata, nici macar Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului ci indreptarea lui , numai aici se gandeste invers ….. concluzia o trageti singuri… daca aveti cu ce !

  Stiu ca nu validati postarea ….

Leave a Reply