Trump vs. SAY10 (Satan)

Mulți spun că toată treaba cu Trump și alegerea lui este tot o gogoriță, că în realitate tot elitele finanței sioniste au hotărât alegerea lui, căci altfel nu ne mai dădeau dreptul de vot dacă am fi putut schimba ceva prin asta, nu ?! (de la Mark Twain citire)

Eu cred însă că avem tendința, datorită poziției noastre individuale mărunte, să supraevaluăm puterea arhitecților Noii Ordini Mondiale. Iar chestia asta nu ne ajută, duce chiar la scepticism, deznădejde, renunțare – lucruri care îi ajută pe respectivii să acapareze puterea totală asupra Umanității.

Acesta era de fapt și scopul sondajelor mega-umflate de cu o zi înainte de alegeri: cică 90% din votanții intrvievați erau pro-Hillary.

Păi niciodată un sondaj nu este atât de dezechilibrat ca raport de forțe când vorbești de candidații principalelor două partide din SUA: republicani (conservatori) și democrați (social-liberali). Și asta mai ales când rezultatul final este zdrobitor în favoarea lui Donald Trump.

Sondajele trebuiau să fie încununarea unei campanii asidue de presă de ventilat căcat, demonizat și desființat Trump. A fost făcut în fel și chip: rednex (țăran), Hitler, rasist, extremist, xenofob, cu mania grandorii, pervers (scandaluri sexuale inventate), nebun. A fost linșaj mediatic pe față. În mai bine de 6 luni stăpânii mass-mediei au tras cartuș după cartuș în imaginea lui Trump, pentru a-i îndepărta pe alegători de opțiunea Trump.

Nu au precupețit nici un efort. Stăpânii industriei muzicale satanizate și-au pus la treabă sclavii de scenă pe care noi îi numim vedete, determinându-i să-și confingă fanii că Trump e răul suprem pe pământ (oare pentru cine !?)

Nici stăpânii Hollywoodului nu au stat cu mâinile în sân: cine nu se declara sau nu făcea ceva anti-Trump era tăiat de la roluri, porție, bani. Un exemplu în acest sens este Arnold Schwartzenneger , care a declarat sec că nu îl poate susține pe Trump, “dar nu ne poate spune din ce motiv”, motiv suficient pentru ca prietenul său de o viață, De Niro să-i atragă atenția că nu este suficient de anti-Trump și a amenințat că refuză să dea mâna cu Arnold dacă acesta îl susține pe Trump.

Toată treaba asta seamănă cu ședințele de reeducare ale comuniștilor din perioada stalinistă, în care trebuia să dai dovadă de zel și implicare în ura față de “dușmanul de clasă”, altfel fiind atenționat că nu ești suficient de devotat Partidului.

Deloc întâmplător, “întâmplarea” povestită mai sus s-a petrecut la “Friends of the Israel Defense Forces Western Regional Gala” – ceea ce spune tot… ce unii doar gândesc și le e teamă să spună cu glas tare, pentru a nu fi stigmatizați ca anti-semiți.

Și tot n-au reușit să prostească lumea. Ceea ce e un lucru bun, dovada că oamenii nu sunt chiar atât de proști cum ni se spune unii despre alții de către mass-media (tot cu scopul de a ne demobiliza, evident).

Ideea e că ceea ce se dorea a fi concluzia unei demonstrații (adică sondajele care trebuiau să fructufice toată propaganda anti-Trump) s-a terminat cu rezultat diametral opus.

Reacția oamenilor a fost diametral opusă. Exasperați de linșajul mediatic, au ieșit la vot și au votat pe invers. De ce ? Eroare de începători din partea maeștrilor păpușari. Din poziția lor de bogătani îndestulați, nu au realizat că majoritatea oamenilor de condiție medie percep presa audio-vizuală ca pe un instrument al puterii celor bogați și cu interese politice de acaparare a puterii totale. Adică tocmai cei de care vrem să scăpăm toți, ca să putem trăi liberi și fericiți.

Însă dovada supremă a urii și războiului total declanșat împotriva lui Trump o constituie direcționarea deliberată a magicianului negru Marylin Manson, care sub pretextul că e artist și cântă, a reușit să realizeze o litanie luciferică, un blestem adresat lui Trump.

În videoclipul melodiei SAY10 (se citește Sayten adică Satan), Manson rupe Biblia și îl decapitează pe Trump, repetând obsesiv: Tu spui Dumnezeu, eu spun SAY10 (Satan).

Se poate mai mult de-atât !?

Deloc întâmplător, enorma majoritate a tuturor cultelor creștine din SUA și-au mobilizat enoriașii să voteze pentru Trump. Pe “rasistul” de trump l-au votat majoritatea negrilor creștini americani, ceea ce spune multe.

Iar victoria lui Trump este o victorie creștină, a celor ce fac dovada că America nu este încă pierdută.

Totodată, ni s-a mai servit o lecție importantă. În această luptă, nu mai e vorba doar despre bani sau putere. Se pune deja problema unor valori. Fundamentale: bine sau rău. Dumnezeu sau Satana.

Nu vi se pare că seamănă un pic a confruntare finală gen Apocalipsa ?! Mie da, iar treaba mișto e că pare să câștige Binele, vorba lui Tamango.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *