Muli spun c toat treaba cu Trump i alegerea lui este tot o gogori, c n realitate tot elitele finanei sioniste au hotrt alegerea lui, cci altfel nu ne mai ddeau dreptul de vot dac am fi putut schimba ceva prin asta, nu ?! (de la Mark Twain citire)

Eu cred ns c avem tendina, datorit poziiei noastre individuale mrunte, s supraevalum puterea arhitecilor Noii Ordini Mondiale. Iar chestia asta nu ne ajut, duce chiar la scepticism, dezndejde, renunare – lucruri care i ajut pe respectivii s acapareze puterea total asupra Umanitii.

Acesta era de fapt i scopul sondajelor mega-umflate de cu o zi nainte de alegeri: cic 90% din votanii intrvievai erau pro-Hillary.

Pi niciodat un sondaj nu este att de dezechilibrat ca raport de fore cnd vorbeti de candidaii principalelor dou partide din SUA: republicani (conservatori) i democrai (social-liberali). i asta mai ales cnd rezultatul final este zdrobitor n favoarea lui Donald Trump.

Sondajele trebuiau s fie ncununarea unei campanii asidue de pres de ventilat ccat, demonizat i desfiinat Trump. A fost fcut n fel i chip: rednex (ran), Hitler, rasist, extremist, xenofob, cu mania grandorii, pervers (scandaluri sexuale inventate), nebun. A fost linaj mediatic pe fa. n mai bine de 6 luni stpnii mass-mediei au tras cartu dup cartu n imaginea lui Trump, pentru a-i ndeprta pe alegtori de opiunea Trump.

Nu au precupeit nici un efort. Stpnii industriei muzicale satanizate i-au pus la treab sclavii de scen pe care noi i numim vedete, determinndu-i s-i confing fanii c Trump e rul suprem pe pmnt (oare pentru cine !?)

Nici stpnii Hollywoodului nu au stat cu minile n sn: cine nu se declara sau nu fcea ceva anti-Trump era tiat de la roluri, porie, bani. Un exemplu n acest sens este Arnold Schwartzenneger , care a declarat sec c nu l poate susine pe Trump, “dar nu ne poate spune din ce motiv”, motiv suficient pentru ca prietenul su de o via, De Niro s-i atrag atenia cnu este suficient de anti-Trump i a ameninat c refuz s dea mna cu Arnold dac acesta l susine pe Trump.

Toat treaba asta seamn cu edinele de reeducare ale comunitilor din perioada stalinist, n care trebuia s dai dovad de zel i implicare n ura fa de “dumanul de clas”, altfel fiind atenionat c nu eti suficient de devotat Partidului.

Deloc ntmpltor, “ntmplarea” povestit mai sus s-a petrecut la “Friends of the Israel Defense Forces Western Regional Gala” – ceea ce spune tot… ce unii doar gndesc i le e team s spun cu glas tare, pentru a nu fi stigmatizai ca anti-semii.

i tot n-au reuit s prosteasc lumea. Ceea ce e un lucru bun, dovada c oamenii nu sunt chiar att de proti cum ni se spune unii despre alii de ctre mass-media (tot cu scopul de a ne demobiliza, evident).

Ideea e c ceea ce se dorea a fi concluzia unei demonstraii (adic sondajele care trebuiau s fructufice toat propaganda anti-Trump) s-a terminat cu rezultat diametral opus.

Reacia oamenilor a fost diametral opus. Exasperai de linajul mediatic, au ieit la vot i au votat pe invers. De ce ? Eroare de nceptori din partea maetrilor ppuari. Din poziia lor de bogtani ndestulai, nu au realizat c majoritatea oamenilor de condiie medie percep presa audio-vizual ca pe un instrument al puterii celor bogai i cu interese politice de acaparare a puterii totale. Adic tocmai cei de care vrem s scpm toi, ca s putem tri liberi i fericii.

ns dovada suprem a urii i rzboiului total declanat mpotriva lui Trump o constituie direcionarea deliberat a magicianului negru Marylin Manson, care sub pretextul c e artist i cnt, a reuit s realizeze o litanie luciferic, un blestem adresat lui Trump.

n videoclipul melodiei SAY10 (se citete Sayten adic Satan), Manson rupe Biblia i l decapiteaz pe Trump, repetnd obsesiv: Tu spui Dumnezeu, eu spun SAY10 (Satan).

Se poate mai mult de-att !?

Deloc ntmpltor, enorma majoritate a tuturor cultelor cretine din SUA i-au mobilizat enoriaii s voteze pentru Trump. Pe “rasistul” de trump l-au votat majoritatea negrilor cretini americani, ceea ce spune multe.

Iar victoria lui Trump este o victorie cretin, a celor ce fac dovada c America nu este nc pierdut.

Totodat, ni s-a mai servit o lecie important. n aceast lupt, nu mai e vorba doar despre bani sau putere. Se pune deja problema unor valori. Fundamentale: bine sau ru. Dumnezeu sau Satana.

Nu vi se pare c seamn un pic a confruntare final gen Apocalipsa ?! Mie da, iar treaba mito e c pare s ctige Binele, vorba lui Tamango.

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer