Ieri, asociațiile susținute de finanțrile lui Soroș au scos din nou capul la drum, precum șarpele. Iar cum, conform proverbului romnesc “șarpelui cnd i se face de bt, scoate capul la drum”, s-a dovedit c activiștii neo-marxiști – care ieri susțineau “vrem spitale, nu Catedrale” și țipau mpotriva tierii gazelor de șist și exploatrii pdurilor au ieșit și ei n strad, poate-poate or gsi un stlp, un perete, un extremist religios cu o icoan n brațe, ceva de care s se loveasc cu capul și apoi s urle, cu fața plin de snge, n fața camerelor de luat vederi: priviți ce victime suntem, cum ne discrimineaz intoleranța și ura majoritții creștin-ortodoxe a poporului romn ! Sriți voi, europenilor și aprați-ne de Noua Dreapt, Becali și golanii care ne bat pentru singura vin c suntem ALTFEL.

Din pcate pentru ei, romnii nu sunt proști și au nvțat s joace jocul toleranței: parada tinerilor pltiți cu burse Soroș, conduși de mnuț de eminența cenușie Mircea Toma, cel care distribuie cașcavalul lui Soroș prin Active Watch, nu s-a lovit dect de indiferența și glumele trectorilor.

Nici un habotnic religios cu icoane, nici un extremist mbrcat militar nu s-a npustit peste ei, pentru a le da ap la moar. Motiv pentru care au stat nghesiuți ca oițele asculttoare, pe trotuarul de la Piața Roman, dup care au pornit n marș spre un Guvern n care la ora aia nu era nimeni s i aud sau s i bage n seam.

Principala suprare a activiștilor neomarxiști care constituie nucleul dur al agenților Guvernului jidnesc al Noii Ordini Mondiale, este c Romnia a rmas n urm la implementarea “reformelor” ce vizeaz acordarea de drepturi minoritților sexuale, fapt ce ntrzie disoluția societții, n special a celulei de baz a acesteia: familia tradițional format din uniunea dintre un brbat și o femeie.

Problema lor este c identitatea spiritual, moral și național a indivizilor continu s se formeze n continuare n familie, dnd naștere unor oameni cu personalitate și rdcini, imuni la “valorile” și “modelele” aberante susținute de arhitecții Guvernului Planetar.

Privind n perspectiv istoric, familia tradițional se afl sub atacul jidnimii de peste 150 de ani: au nceput cu “dreptul” femeii la munc, care a urmrit n realitate doar scoaterea femeii din gospodrie, din cmin, din viața și educația copiilor, rolul ei fiind preluat de Stat, prin creșe, grdiniț și școal. Aruncarea femeii n competiție cu brbatul a dus la masculinizarea femeii. Așa-numita emancipare sexual a femeii nu i-a adus dect nsingurare și suferinț. n societatea modern de consum occidental sunt milioane de femei singure, corporatiste-robotizate al cror singur scop n viaț este acela de a se afirma la locul de munc. Aceste femei nu sunt capabile s relaționeze normal cu brbații, s și construiasc o familie, o relație, rezultatul fiind numrul mare de femei singure din zona educat.

Acum, s-a trecut la atacul final: relativizarea conceptului de familie. Activiștii agendei modialiste nu vor cstorii ntre persoane de același sex n Romnia pentru c zeci sau sute de mii de homosexuali romni mor de nerbdare s se cstoreasc. Nu ! Ei vor desființarea familiei tradiționale, cci ei ursc cu “ur sntoas, iudaic” (expresia i aparține lui Ellie Wiesel !) tot ceea ce st n calea instaurrii Guvernului Mondial Sionist. Familia tradițional este pus sub lup, criticat și controlat tot mai mult, mai ales cnd vine vorba de educarea copiilor. Sub pretextul aprrii drepturilor copiilor, prinții pau nceput s piard una cte una, prerogativele de prinți, educaționale.

Cci trebuie s ne fie clar un lucru: atta vreme ct lumina exist, ntunericul nu poate cuprinde lumea. La fel, atta vreme ct oamenii vor tri n familii normale, naturale, formate din brbați și femei, care dezvolt apartenența și afecțiunea ntre indivizi, coeziunea social care ne confer identitate ca națiuni, Guvernul Mondial nu poate fii instaurat. Sau nu fr a fi n pericol s fie rsturnat.

n aceste condiții, singura arm a normalitții majoritții rmne umorul. Pn și diavolul se rușineaz atunci cnd este expus n ridicolul și micimea pretențiilor sale exagerate.

De aceea, trebuie s tratm cu umor, bun dispoziție și muuult relaxare scremerile celor 300 de tineri elevi și studenți pltiți cu burse Soroș pentru a manifeste pentru chestii pe care nici mcar ei nu le practic: chestii gen homosexualitatea și lesbianismul. De unde știu c nu au fost homosexuali și lesbiene la marșul LGBT ? Simplu: pentru c am fost acolo s caut lesbienele, pentru a le converti la normlitate și am plecat cu mna goal.

Azi la marsul lgtbMihai Tociu si Rapcea Mihai : Democracy is a LIE

Posted by Legitima Aparare on 19 Noiembrie 2016

Una peste alta, deși s-a clamat c “Dumnezeu nu face politic” se pare c organizatorii mitingului și doresc s fac politic, și nc n stil mare. Cci altfel nu se explic “mesajele” de susținere pentru Johannis, și cele de “condamnare” ale lui Dacian Cioloș, purtate de manifestanți la miting. S nțelegem c Primul Ministru al Romniei nu este destul de gay friendly pentru gusturile Marilor Arhitecți Noii Ordini Mondiale ?

Miza mitingului a fost clar: blocarea inițiativei celor 3 milioane de romni de modificare a Constituției Romniei prin referendumul n care romnii vor fi consultați dac vor ca familia s fie definit n Constituție drept “uniunea dintre un brbat și o femeie”, ceea ce ar stopa asaltul asupra Codului Civil al celor ce l susțin din umbr pe Remus Cernea cu repetatele proiecte de modificare a definiției familiei n acest cod.

Aici se vede de altfel și ipocrizia discursului acestor marxiști ce vor s și impun dictatura asupra majoritții: 300 de oameni au pretenția s blocheze inițiativa a 3 milioane, n scopul de a mpiedica un popor ntreg s aleag cum vrea, la un referendum. Vi se pare normal ?!

, , , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *