Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Asociația MicNews.ro   organizează un proiect caritabil, ”Fii Moș Crăciun”, prin care vor să le aducă zâmbetul pe buze copiilor nevoiași .

”Noi cei de la Asociația MicNews.ro   derulăm în perioada 10 – 20 decembrie 2016  campania de ajutorare ” Fii Moș Crăciun” pentru copiii defavorizați din  București”, a precizat  Maria Voicu, unul dintre organizatori.

Campania “Fii Mos Crăciun” are drept scop colectarea de jucării, hăinuțe, încălțăminte, dulciuri, rechizite și orice alte obiecte care vă prisosesc sau la care vreți să renunțați de dragul unor copii nevoiași.

În spatele acestei campanii se află și Mihai Căldăraru, tânărul jurnalist care a trecut prin chinurile unui orfelinat. Pentru că știe ce înseamnă să nu ai parte de bucurile sărbătorilor de iarnă și să fii singur în cele mai frumoase zile din an, acesta a decis să facă orice pentru a-i vedea fericiți măcar pentru o clipă pe copiii nevoiași .

”Orice donație este mai mult decât binevenită pentru ca acești copii care le vor purta și le vor folosi și după sfintele Sărbători de Crăciun. Copiii au vârste cuprinse ântre 5 si 18 ani. Donațiile de haine și încălțăminte trebuie să fie într-o stare bună, spre foarte bună, hainele spălate și călcate înainte de a fi donate și care nu sunt defecte sau pătate. Vă dăm acest sfat pentru a ușura munca noastră și pentru a nu le prelungi așteptarea copiilor”, mai explică președintele Asociația MicNews.ro Mihai Căldăraru.

unnamed

Pentru mai multe informații despre cum puteți face donații, puteți să trimiteți un e-mail pe adresa micnews.ro@gmail.com /  medianewspress.ro@gmail.com sa u telefon: 0724.713.999 adresa: Strada Drumul Cretestilor nr 15, bl. A, sc.1, ap.19+23, sector 4.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer