The Economist - Planet Trump

Pe coperta ultimului numr al revistei „The Economist”, deținut de familia Rotschild, apar opt crți de tarot modificate prin care cei de la revista amintit ncearc s fac o previziune la cum va arta anul 2017.

# Prima carte este cartea „The Tower”, adic Turnul, cartea arat dou grupuri de oameni aflați faț n faț (care aparent se confrunt) unul poart secera și ciocanul, adic comuniștii/socialiștii/ateii, ceilalți crucea latin simbolizeaz catolicii. n centru avem un turn cu o cruce care este despicat de un fulger provenit dintr-un nor negru. Observm c pe ușa turnului sunt btute niște coli de hrtie. Turnul reprezint biserica catolic cu tezele reformei luternane btute pe ușa sa (creștintatea apusean). Imaginea simbolizeaz distrugearea creștinsmului vestic. Fulgerul e o veche reprezentare a diavolului. n Apocalips se vorbește c diavolul va cobor foc din Cer pe Pmnt.

Cartea de tarot a Turnului simbolizeaz distrugerea vechiului, criza, urmat de o perioad de haos și nesiguranț dar, odat cu distrugerea, vine și creația… un nou nceput. Explozie, revelație, nceput.

# Cea de-a doua carte l reprezint pe Trump care are n mini simbolurile monarhice ale puterii, el st cu fundul pe steagul american și are globul pmntesc ca un fel de tron. Este o imagine care ne duce cu gndul la Hristos Panteocrator (judecator), este prin urmare o imagine „comic” se anunț o fals judecat venit din partea unui pretins „salvator”.

Cartea de tarot Judectorul anunț și ea o schimbare venit n urma unei revelații, un nou nceput ca de pe urma unei sentințe. Cartea sugereaz o anchet sau un proces (la propriu sau la figurat) a crui rezultate ne vor schimba multe percepte.

# A treia carte „The World”, adic Lumea, guvernele, tribunalele și religiile lumii, artele, crțile, presa, tot ce st sub soare e controlat de Iluminati. Dup ce toate obstacolele au fost depșite, Lumea este ultimul scop de atins.

Tarot – lumea simbolizeaz finalitatea acțiunilor, scopul final atins, un ciclu ncheiat cu succes.

# A patra carte – Pustnicul – o mulțime de oameni pornind pe o cale descendent mpotriva TPP, TTIP și EU. n dreapta avem un glob cu America de Nord crpat (criz). Dup instaurarea noii ordini o parte a populației se va opune.

Tarot – o parte a ta pe carte trebuie s o confrunți, o problem ramas nerezolvat, ntoarcerea atenției din exterior ctre interior, o interiorizare.

# A cincea carte, Moartea, moartea cu coasa, o bomb atomic și niște ființe naripate care ne duc cu gndul la Apocalips, un pamnt arid, recolte distruse, ruri secate, un soare roșu nimicitor. Aceast carte ne arat pericolele ce pot veni ca o consecinț a contestrii Iluminaților.

Tarot – mari transformri, n tarot „moartea” nu nseamn moarte fizic ci mari provocri, obstacole, transformri profunde.

# A șasea carte, Magicianul, un om cu ochelari, la un calculator, apas o imprimant 3D care scoate pe band rulant ceva ce seaman cu bisericile din Vest, omul are soarele n spate care i d o aureol de sfnt, are și un sceptru similar cu bastonul lui Moise. Aparent supremația tehnologiei, posibila apariție a inteligenței artificiale.

# A șaptea carte, Roata Norocului. Marine Le Pen, Angela Merkel și o alt figur politic din Olanda sau Luxemburg (dup steagul din dreptul ei), lideri care fac parte dintr-un simplu joc al Iluminaților.

Tarot – bani, noroc, destin, soart, totul se schimb iar tu trebuie s accepți c nu ești n control.

# A opta carte arata imagini ale unor vedete din muzic n interiorul unor stele și, n centru, o stea cztoare (cometa). Cei care vor face cum cer Iluminați vor avea o carier de succes.

Tarot – putere de creativitate.

sursa; rostonline

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares