Cum s-a ajuns la victoria PSD-ului în alegeri !?

Mulți români sunt șocați de rezultatele la alegerile parlamentare, de victoria PSD-ului. Oamenii nu înțeleg ce s-a întâmplat, cine sunt românii care au votat cu PSD într-o asemenea proporție covârșitoare și mai ales care a fost motivația din spatele acestui vor în favoarea celui mai corupt și urât partid din România. Însă, dacă rememorăm evenimentele care ne-au adus în acest punct, lucrurile devin clare.

Ne amintim emulația anti-PSD care a dus la alegerea lui Iohannis. Marșuri în toată țara anti PSD, zeci de mii de oameni ieșiți în stradă, votul zdrobitor al diasporei nu atât pentru Iohannis cât împotriva comuniștilor din PSD.

Apoi nenorocirea de la Colectiv. Revolta împotriva mafiei cu conexiuni în Guvernarea Ponta: ies la lumină scandalurile cu Piedone, Hexifarma, Ghiță. Întreaga Românie scandează “corupția ucide”, arătâd cu degetul acuzator către un govern care se retrage grăbit de la putere, la sfatul serviciilor secrete, pentru a evita o revoluție care să măture de sus până jos structurile de putere.

Și aici au făcut greșeala Iohannis și sfătuitorii lui de la Bruxelles. S-au apucat să mimeze dialogul cu strada, cu piața, cu cetățenii. Au adus un guvern de așa-ziși tehnocrați, în realitate copii de securiști trimiși pe posturi europene. Aceștia au format un guvern cu o agendă în care tinerii din stradă nu s-au regăsit deloc. Iohannis nu a primit la dialogul cu “piața” nici unul dintre liderii informali ai acesteia, pentru că aveau deja pregătiți liderii lor, plătiți cu bani din afară, unii zic că de către George Soroș.

Pentru credibilitate, Guvernul Cioloș a înființat un nou Minister, denumit pompos ca fiind  pentru Consultare Publică și Dialog Civic. Am fost printre primii care am depus un memoriu la acest minister, cu peste 30 de propuneri de modificare a legislației (doream alegeri libere, fără prag electoral fără strângeri de semnături, fără redistribuirea votului, depolitizarea administrației publice, etc.), în atenția ministresei Violeta Alexandru, înscriindu-ne într-o audiență care nu a avut loc niciodată.

Guvernul Cioloș a urmat ascultător planurile trasate de cei de la Bruxelles, iar treaba asta s-a văzut iar românii au simțit că acest guvern nu lucrează pentru români. Iată doar câteva măsuri anti-românești luate de guvernul Cioloș:

 • a declarat prin Ordonanță de Guvern ca fiind “de utilitate publică” Asociația Ellie Wiesel, asociație care în baza acestei noi titulaturi a cerut și primit în doar 10 zile de la Primăria Capitalei sediul viitorului muzeu de artă contemporană al Bucureștiului (pinacoteca Bucureștiului), respectiv clădirea Palatului Dacia de pe str. Lipscani, pentru a face acolo Muzeul istoriei evreilor și al Holocaustului.

 • A modificat prevederile Codului Fiscal, mutând obligațiile angajatorilor față de bugetul de asigurări sociale în sarcina angajaților, din dorința de a scădea costurile multinaționalelor cu angajații – chipurile pentru a atrage investitori în românia. Chestia asta angajații au resimțit-o la salariu, primind mai puțini bani în mână.

 • Nu a făcut nimic pentru a renegocia accizele pentru petrolul românesc (contractul cu OMV fiind expirat de ani de zile !), astfel că în continuare austriecii se bucură de bogățiile resurselor românești, în timp ce noi plătim cele mai scumpe gaze, și cel mai scump combustibil – raportat la salariile noastre.

 • Nu a dat curs revendicărilor românilor privind organizarea de alegeri libere. Putea măcar încerca să forțeze Parlamentul, cu o ordonanță de urgență care să modifice legea alegerilor, eliminând obligativitatea strângerii de semnături (190.000 de fiecare partid nou), a reducerea sau eliminarea pragului electoral de 5% și a redistribuirii voturilor – reguli care au foavorizat și favorizează marile partide – în frunte cu PSD-ul.

 • A protejat marile companii străine și băncile de controalele ANAF-Antifraudă. În schimb, firmele românești, mici comercianți se trezesc cu activitatea suspendată pentru abateri de doi bani, fiind puse pe butuci.

 • A deschis piața românească transportatorilor străini (chestie cerută cu insistență de Bruxelles), crescând enorm taxele pentru transportatori – în special RCA-ul, distrugând astfel firmele de transport autohton, care nu pot concura cu transportatorii externi.

 • Nu a reușit să aducă în fața Justiției nici criminalii de la revoluție și Mineriadă (Ion Iliescu, Petre Roman, etc.) și nici pe cei care au devalizat țara recent (Ghiță, Dragnea, etc.)

 • Continuă obedient planurile ocultei mondiale de construire a dictaturii electronice (buletine cu cip, platforma e-românia); pregătirea ordonanței de guvern privind vaccinarea obligatorie a populației, în special a copiilor.

 • Nu a construit nimic. Nici măcar un kilometru de autostradă.

 • A cedat presiunilor băncilor privind legea falimentului personal și cea privind darea în plată.

 • Nu a modificat nimic în favoarea românilor din legea retrocedărilor proprietăților rpeluate abuziv de statul comunist.

 • Nu a amendat prin ordonanță de guvern legea anti-legionară a PNL-ului, care condamna la ostracizare pe majoritatea luptătorilor anticomuniști.

 • Nu a vrut să organizeze odată cu alegerile parlamentare referendumul privind modificarea definiției familiei în Constituția României, dl. Cioloș dovedindu-se încă o dată, un anti-român, căruia nu îi pasă de ce vor românii.

 • nu a tăiat robinetul cu bani pentru clientela politică a PSD-ului în zonele controlate de aleșii locali (primari și prefecți PSDiști), fapt ce a dus la menținerea puterii pesediste asupra electoratului captiv din mediul rural.

 

Pe de altă parte a încercat să facă și lucruri bune:

 • să redeschidă institutul Cantacuzino și producția de vaccinuri românești;

 • să reducă debitul banilor sifonați pe contractele publice cu Statul.

Problema este că românii nu s-au simțit reprezentați de măsurile Guvernului Cioloș și mai ales, după un an de guvernare, nu au simțit o îmbunătățire a nivelului de trai, ba dimpotrivă, o scădere a puterii de cumpărare.

Iar când vezi că așa-zisa opoziție de dreapta (PNL-ul și USR-ul) nu au nici o altă temă de campanie decât imaginea lui Cioloș, adică continuarea unei guvernări care nu a îmbunătățit pe termen scurt viața românilor, era normal ca oamenii să le transmită un mesaj dur: nu mai vrem un guvern care nu face nimic pentru noi.

În plus, indiferența PNL față de proiectul Alianței pentru familie privind referendumul pentru familie, mesajele date de Iohannis, care au scandalizat o țară întreagă, românii tradiționaliști care resping homosexualitatea fiind calificați de președinte drept “fanatici religioși” au scandalizat pe marea majoritate a românilor – inclusiv pe mine.

Toate astea s-au cumulat în timp, alături de multe alte astfel de derapaje care ne-au demonstrat că PNL-ul, USB-ul și celelalte partide de așazisă opoziție nu au nici o legătură cu opinia și așteptările românilor.

În tot acest timp, PSD-ul s-a manifestat foarte discret la nivelul declarațiilor publice, preferând să joace la offside și să-i lase să greșească pe noii concurenți dornici de afirmare.

Desigur, e mai simplu să reduci rezultatul alegerilor la lipsa de cultură politică și o presupusă imbecilitate a românului de rând, motiv să te declari dezgustat și dezamăgit de concetățenii tăi, și să afirmi că toate cele descrise de mine mai sus sunt doar tâmpenii fără legătură cu decizia la vot a cetățenilor.

Însă această opinie reducționistă este contrazisă de voturile celor care au votat în centrul țării PNL mai mult decât PSD. Deloc întâmplător, treaba asta s-a întâmplat acolo unde liderii zonali PNL erau foști PD-iști, care au știut să mențină o imagine echilibrată, apropiată de nevoile oamenilor.

ÎN CONCLUZIE, ca și în cazul victoriei lui Donald Trump în SUA, nu votanții sunt imbecili, ci voi, cei care vă credeți pe cai mari și nu vreți să ascultați vocea poporului. Poporul va amenda prin vot toate excesele celor ce cred că pot face ce vor din România, fără să țină cont de nevoile, opiniile și credințele românilor.

Dacă am fi avut alternative la PSD, cu siguranță românii ar fi votat altceva. Însă faptul că PNL-ul și USR-ul și-au imaginat că pot înlocui la butoanele puterii României PSD-ul, jucând jocul alegerilor după regulile făcute de PSD a fost o mare prostie din partea acestora. În plus, asta a arătat că nici PNL și nici USR nu vor democrație reală, nu voiau alternative și implicit concurență pe scena politică. În aceste condiții, la fel cum votul Pro Iohannis la prezidentiale a fost în realitate doar un vot anti-Ponta, și votul pentru PSD a fost de fapt un vot Anti-dreapta care a demonstrat prin măsurile din ultimul an că reprezintă mai degrabă interesele multinanționalelor și ale europenilor decât ale românilor.

Singura șansă pe care o avem pentru a scăpa de PSD dar și de acești mici monstuleți neo-marxiști gen Alina Gorghiu, Nicușor Dan și Clothilde Armand este ca lumea să se revolte, să iasă în stradă la primele furăciuni ale PSD-ului, și să demolăm prin forța străzii, bine organizate de data asta, toate regulile care favorizează în alegeri marile partide parlamentare. Și evident, noi alegeri, de data asta libere, la care să poată participa toată lumea.

 • FREEDOM

  articol excelent

 • gmbplay

  Din cele enumerate Ciolos n-are nici o vina(el ii nevinovat ca exista) problemele erau vechi.Parerea mea este ca Ciolos a fost adus de politicieni(care l-au votat in parlament cu o larga majoritate) sa arate poporului ca fara politic nu se poate face nimic

 • George Simion

  Foarte buna analiza….Problema o vad in aceea ca de cateva sute de ani, chiar o mie si ceva, cei care conduc pe meleagurile acestea sunt ori straini de “neam si tara”, ori tradatori (Bastus 🙂 ), lichele, oameni care in societatile mai asezate sunt “aruncati” la periferie in mersul angrenajului social.
  Fiind la intersectia atrei placi tectonice si a trei civilizatii, vom fi mereu in bataia unui vant sau al altuia. Doar o crestere exponentiala a natalitatii combinata cu legi care sa duca la o dezvoltare economica in stare sa sustina decent 30 milioane de oameni, ne poate asigura o liniste, sa devenim “ochiul furtunii”, la aceasta “intersectie de retea”.

 • ..Si deasemeni foarte important si de remarcat e faptul ca atit partidul lui Marian Munteanu cit si cel al lui Sebi Ghita, practic era vorba de partidul SRI-Ghita nu au reusit sa convinga oamenii. Daca in cazul lui Ghita et companya sunt lesne de inteles motivele, in cazul lui M. Munteanu nu stiu cum sa interpretez acest rezultat extrem de slab..Un lucru este cert ! M. Munteanu a incetat se pare sa mai fie demult un simbol in ochii multimilor…la fel si cu PRM, ce a mai ramas din el odata cu plecarea in nefiinta a tribunului,..isi da practic ultima suflare..Caci asa cum stelele de pe cer se nasc si mor, dupa citeva miliarde de ani de existenta asa si cu Maruntele_Noastre_partide_politice…Doar a-ti vazut cu totii cit s-au zbatut si unii si altii sa revitalizeze defunctul PNT-CD dupa 2000 incoace, si cit s-au mai judecat prin tribunale_.._Si pt.ce ??.._Da ! Pt. 1_mort_Mort_de-al binelea..Si tot sa intimplat exact cum a profetit maaarele Vasale Lupu di la Iasi, cel cu legea retrocedarii padurilor…s.a.m.d…cu exceptia PP-DD..un partid nascut din garsoniera lui D. Diaconescu..dar care din pacate a jucat doar la cacealma deci nu avea sorti de izbinda pina la nesfirsit……………next__..

 • Tuti

  Poate ca tot sietemul este o cacialma si noi ne chinuim degeaba sa dam un sens. Partidele in sine au niste prioritati care nu sunt neaparat aceleasi cu ce spun in pltatforma lor. In general in lumea vestica, se inlocuieste bunul simt cu niste legi. Din cauza asta iese un rahat pe paine. Unii americani au inceput sa o spuna intr-un alt fel. Adica, l-au ales pe Trump, un miliardar, care va pune in functii cheie alti miliardari pentru a rapune sistemul care i-a facut miliardari…

 • Stefan

  A castigat prin neprezentare la vot a 60% din populatia cu drept de vot.
  PSD NU REPREZINTA INTREAGA POPULATIE CU DREPT DE VOT
  Faptul ca numai aprox 30% au votat cu ei, nu le da dreptul sa spuna ca au fost mai buni/

 • Neele

  CRI,
  Opreste-te cu desenele! Esti ridicol. You’re going with the flow, dar flow-ul tau are la baza manipulare si politics. Mai incearca si tu o retragere sa-ti dai seama ca macar e posibil daca nu adevarat!

 • Ecce Homo

  Cum oare s-a ajuns la o astfel de catastrofă nemaipomenită de când s-a inventat gaura arianusului?!

 • Neele

  Nu s-a inventat ci a fost creata sa nu aduni prea mult rahat in tine.

 • NOTW

  Sigur nu ca să primești inițieri tantrice în premieră cosmică primordială?

 • Ecce Homo

  Genesa reptilianusului este sfinkterul universal… gaura arianusului însă este un fenomen local precum apariția kurcubeului ;))

 • Kurrupt

  Eu am doar o întrebare învățătorule: Ce trebuie să fac și cui trebuie să mă închin pentru redobândirea virginității pierdute? Și poate cineva să-mi spună unde se găsește unguent la ofertă…

 • Ecce Homo

  De ce gândești pe invers nevrednicule, du-te și propovăduiește evanghelia kurcubeului iar când tot ce strânge din buci pe Pământ a primit taina cuminecăturii, atunci problema ta nu va mai fi.

 • MR

  Am avut dreptate. Iată ce ne spune Mediafaxul http://www.romaniatv.net/rezultate-alegeri-parlamentare-2016-biroul-electoral-a-comunicat-rezultatele-finale_330562.html:

  “Pentru Camera Deputaților au fost centralizate 19.011 secții de votare din totalul de 19.044, respectiv 99,82%, reprezentând un număr total de voturi valabil exprimate de 7.033.092. Voturi nule — 213.610; voturi albe — 60.679.
  La Senat au fost centralizate 19.011 secții de votare din 19.044, respectiv 99,82%, reprezentând un număr total de voturi valabil exprimate de 7.038.664. Voturi nule — 205.672; voturi albe — 63.026.”

  Adică aproape 4 procente din cei care au mers la vot au vrut să arate EXPLICIT că nu se regăsesc în nici una din ofertele politice de pe listele de vot.
  La ăștia se adaugă și cei pste 60% dintre alegători care au înțeles să NU MEARGĂ LA VOT, mai mult ca sigur din același motiv: NU AVEAU CU CINE VOTA

 • Ecce Homo

  Deci mulți nu au strigat defapt la votul Corupt vs Kurrupt iar unii chiar au încercat să ceară liniște… într-adevăr amândoi trebuiau executați.

 • Neele

  “Sigur nu ca să primești inițieri tantrice în premieră cosmică primordială?”
  Tu alegi.

 • Kurrupt

  Eu am ales viața veșnică ;))

 • Eu am refuzat să iau mu*e cu kuru. Perverșii care au deviat de la tradiția orală și au luat-o pe calea cea strâmtă au înțeles greșit scriptura!

 • ist

  Un articol propaganda – pro PSD .

  Toate punctele se pot imputa si guvernelor precedente :

  – institutul Eile Wiessel a fost infiintat in 2005 (de Ion Iliescu);
  – de 26 ani nu se cunosc criminalii de la “revolutie” si mineriade
  – eu sunt salariat si nu am observant sa se reduca venitul prin marire taxe -( se aplica acelasi algoritm de calcul );
  – accizele urmeaza sa se reduca de la 1 -ian-2017 – si Dragnea a cerut sa se amane ……

 • Neele

  Din cauza de grade va eliberez pe toti. Pa!

 • FREEDOM

  @kurrupt , varule daca nu ai crema facem o cheta , crema de ras , cream de epilat ,gel de par ,oja de unghii ….orice vrea inimioara ta sa nu ti se mai rupa kuru ,ca doar e luna cadourilor …..

 • FREEDOM

  cum ce sa faci ? fa ce faci de obicei da cu zimbetu pe buze ca e luna lu MOS CRACIUN , vezi c..a reduceri sint la DORALY ….. ps – da cu spatele cum sti tu mai bine

 • Neele

  Ok, opriți-va voi doi!

  @Gregorian, autoproclamatul lider spiritual al românilor:
  Și-așa! Ai vrut să mănânci Ciocârlia.
  A uite-o: https://www.youtube.com/watch?v=QzyoqDz04v4 !

  Sta-ți-ar în gât să-ți stea!

 • ..__>~Nelee_..Nu stiu despre ce flow, era sa zic de ce floci vor-besti si te gindesti tu acum ! Chiar nu stiu la ce faci referire si respectiv ce e in neregula cu acest comentariu al meu legat strict de recentele alegeri si cu ce te-te deranjeaza pe tine personal ca persoana de sine ginditoare_?..Chiar nu inteleg unde este problema ta la cele scrise aici de mine_??…Sau mai zici in continuare ca ceea ce am scris eu e Manii_P~ULA_(Maa)re_??…Da ! E_0_Politika la care tu nu cred ca te pricepi mai mult decit ti-a bagat in cap si ti-a spalat biine creieri Bivolaru_G. si Secta_Lui !!!_…Asa ca trezesti si tu la vorba in lipsa de altceva~..ca musca in lapte in lipsa a altceva ce are culoarea maronie !..In fine !..Imi pare rau dar esti pina una alta, doar una multele tufe de Venetia la aceasta materie mai dificila e adevarat pt. unii…Cit despre retragerea pe care mi-o recomanzi cu muuulta caldara materna eu iar nu stiu cum sa o interpretez in mod cel mai corect si real deoarece duce catre mai multe piste de adevar_logic..Iar acea pista ce imi spune ca e si vorba de un avertisment eu ce pot zice ?..Daca e sa se intimple tot se va intimpla, caci ne te poti opune de unul singur tavalugului pus un miscare de armata de Scelerati_Bolnavi~Mintali_si_Paranormali a Sectei dar avind gir de SuS asa cum e~SI normal Nuuu~?…Deci nu exclud inca un accident de circulatie precum cel din 2013_specialitatea VOASTRA_cea_TICALOASA si de baza in materie de…..Aaa’ ! legat de manipulare eu chiar nu cred ca manipulez pe nimeni !..Repet_: Doar spun ceea ce gindesc cu al meu creier deci Ne-manipulat de la distanta de catre Nimeni !_Eu asa cred….Vrei o Mani~pula_Mare_??..Adica un simplu gind normal intr-o tara democratica precum RO’ in care chipurile ai voie sa gindesti liber’ ! ‘..Am mai scris si mai zic inca odata ca postul tv_RTV este extrem de TOXIC si nociv prin modul de alcatuire si transmitere a informatilor..Prin urmare nu mai stiu ce super otravuri au mai inventat chimistii-domni din US si Rusland in speta, eu insa fiind de moda veche cred ca echivalentul acestui post Nenorocit o creatie..da e o creatie de Suc~CS a lui Traian Basescu via SRI-stul, era sa zic ~Satanistul_Sebi Ghita~..deci cred ca are ca corespondent chimic “DIOXINA”…si deasemeni mai cred ca daca esti doctor in biologie se poate spune fara nici o retinere ca acest post tv cu acoperire si transmitere nationala poate inspira o minte diabolica sa creeze noi arme biologice mult mai puternice decit cele existente..ca tot asa si printre altele mi-am amintit ca Israelul avea in plan sa creeze arme genetice ca sa nimiceasca o anume rasa umana numai hopa ghinion ! Respectivii oameni is legati prin niste gene de EI…si mai vrei Manii_si o_P~ula_Mare~??…..~Vaka__naibi_!!!! !!!!!!!!!_………Vorba lui nea Gigi~”..si imi bag P_ula in toti Mo..vostrii “..Am inchis citatul~………._by~BY~ si pe curind~__….

 • Neele

  @CRI!
  Ai o cruzime care mă depășește.
  Nu va exista nici-un “pe curând”!

 • FREEDOM

  @ NEELE , sugi pula la negrii , fa proasta universului ….. de cind postezi aici lasi senzatia ca delirezi nonstop , chiar te bagi cu musca in lapte …. du-te fa si mai bine suge pe careva , pe oricine iti iese in cale azi …….esti o idioata irecuperabila , o basinoasa si o panarama ….. zit d-aici , iesi acasa , tu ori nu iti iei pastilele la timp ori iei prea multe …nu am -vazut- o tuta ca tine si nici ca e posibil ….. mars in sloboz la cotet

 • JE

  Problema reala aste alta.

  In numele “combaterii criminalitatii, fricii de furturi si reducerii costurilor de operatiuni” este implementat in mod glorios COMUNISMUL!

  – Scandinavii renunță tot mai mult la cash. Ultima monetărie va fi închisă până la sfârșitul lunii decembrie
  http://www.activenews.ro/externe/Scandinavii-renunta-tot-mai-mult-la-cash.-Ultima-monetarie-va-fi-inchisa-pana-la-sfarsitul-lunii-decembrie-139236

  – What is “Communism” ?
  http://henrymakow.com/what_is_communism.html

  – 1938 Interrogation Bared Illuminati Jewish Conspiracy
  http://www.savethemales.ca/000275.html

  – The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism
  http://www.savethemales.ca/000280.html

  – Central Bankers Seek Totalitarian Power
  http://www.savethemales.ca/001830.html

  – Accept Inevitable Servitude – Banker
  http://www.savethemales.ca/001544.html

  In caz ca v-a scapat:
  – Va rezista civilizația într-o eră glaciară financiară?
  James Rickards avertizează că autoritățile pregătesc înghețarea piețelor în fața noii crize
  http://www.bursa.ro/james-rickards-avertizeaza-ca-autoritatile-pregatesc-inghetarea-pietelor-in-fata-noii-crize-va-re…&s=international&articol=312879.html

  – Războiul împotriva banilor e vechi
  https://logec.ro/razboiul-impotriva-banilor-e-vechi/

 • @ FREEDOM & Neele

  De acum incolo aveti tapas sa folositi doar un limbaj spiritual pe acest blog.

  Practicati cel putin 5 minute vajrasana inainte de a posta. Cu concentrare pe anahata + ajna si constientizare a armonizarii energiilor celor doi centri de forta ha ha

  Suplimentar veti simti o stare de iubire fraterna, spirituala intre voi doi, insotita in mod inefabil si misterios de transcenderea limitarilor egoului :))

 • Neele

  Nothing changes,
  https://www.youtube.com/watch?v=tqLh6rQqkoA

  Si mai cred ca Freedom are ochii injectati de ura si manie.
  Chiar sunt curioasa cum rezolva…

 • @Neele , ma faci sa riz . Vaz ca le interpretezi original , de unde ochi injectati de ura ? Nici vorba soro , nici o secunda . Cind am postat a fost o stare de relaxare si amuzament . Se va rezolva ce ? Mai bine nu ai mai face pe arbitru pe aici si daca postezi fa-o cu stil , inteligenta si coerenta in idei . Cam asta ar fi rezolvarea in ce te priveste iar vzv de mine nu avem ce rezolva pur si simplu .(Neele says:
  15/12/2016 at 14:26

  Din cauza de grade va eliberez pe toti. Pa! ) Tu vezi ce stil ai ? E penibil si pretios in acelasi timp . Cum reusesti se te spargi asa in figuri d-astea de pretioasa ? Cum te suporti ? Scrie soro NORMAL , nu pe -fuga – , lasa-ne cu pretiozitatea ta jalnica .

 • Neele

  Puti a ciocoi.

 • FREEEDOM

  Neele @Bati cimpii ca de obicei . Stau cu chirie ,deci ciocoi …poate coi in capul tau .

 • Neele

  Unii sunt in regula si nu se agata de orice, zic merci si se opresc.
  Altii se comporta ca un si citez, “lemn misan ingrozitor”.
  Loc pe site fiind indeajuns Freedom, incepe sa-ti stergi creierii!

  Scrie ce te taie capul!

 • JE

  Sevil Shhaideh

  Numai un prost are impresia ca poate schimba ceva cu votul lui.
  Mersul la vot este ca cersitul de flegme intre ochi. Stau si ma intreb: oare cate flegme vor mai accepta si indura acesti prosti masochisti si fara pic de respect fata de sine?
  Cat de prost sa fii sa nu intelegi niste lucruri elementare ca acestea:
  – Ce reprezinta Votul ?
  https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

  – Dacă aveți de ales între două rele, mai bine stați acasă
  https://logec.ro/daca-aveti-de-ales-intre-doua-rele-mai-bine-stati-acasa/

  Am ajuns sa traim sub dictatura minoritatilor. Buni, rai, cum or fi, dar minoritari sa fie si musai sa conduca majoritatea. Inclusiv tiganii au ajuns specie protejata. Cum boratii autohtoni nu sunt suficienti, in mod evident ca vom mai aduce mai multi de prin toate gropile de gunoi ale lumii. Super-mega-bonus daca sunt musulmani, salbatici, analfabeti si cat mai inchisi la culoare.

  Alegerea unei musulmance torco-tataroaica casatorita cu un “refugiat” musulman sirian nu este intamplatoare. Pe langa faptul ca in curand va incepe constructia mega-moscheii la Bucuresti se pregatesc intens pentru asta:
  – Din prima parte a anului 2017, Județul Tulcea se pregătește pentru a primi primele sute de imigranți
  http://www.obiectivtulcea.ro/din-prima-parte-a-anului-2017-judetul-tulcea-se-pregateste-pentru-a-primi-primele-sute-de-imigranti/

  Daca nu intelegeti care va fii viitorul Romaniei aruncati o privire aici:
  https://muslimstatistics.wordpress.com/
  https://themuslimissue.wordpress.com/
  https://www.gatestoneinstitute.org/
  http://newobserveronline.com/
  http://gatesofvienna.net/

 • Adrian Iconomu

  Mihai, nu poti sa filtrezi comentariile oamenilor cu probleme psihice ?
  E penibil sa citesti comentarii mizerabile pentru subiecte serioase, te rog fa ceva !

 • Neele

  Pana acum erai pe sus si laudai pe altii ca “vai, ati stiut cum sa iesiti de la MISA…”
  “Imi tremura sufletelul pentru voi …”
  Acum ai luat-o la vale si ti se pare ca unii au probleme psihice.
  Esti asa rusinos ca poate n-ar trebui sa calci pe aici.
  Esti si jalnic cu hinduismul tau: problema MISA nu este terminata, nu cat timp Bivolaru are cadoul meu. Totul se pune: si fizic, si astral si cauzal, intelegi spoiled white ass?

 • Neele

  Asa ca du-te si lupta lupta care de care eu n-am chef si mi s-a acrit, si lasa site-ul acesta in pace! Si nu ma refer la MISA ci pe acolo pe unde altora nu le spui ca ai ajuns.

  Asta ca sa nu mai vii cu aere pe aici, am facut asta si asta si asta si cred ca voi sunteti niste ratati. Si delirati.
  Te-au luat tocmai bine altii mai cu experienta si tzushti, ai zburat la timp in apa, bro.

 • JE

  Foarte interesant! Rezervati-va putin timp si acordati mare atentie. S-ar putea sa aveti surprize.
  – Basescu i-a transmis un avertisment lui Iohannis legat de Sevil Shhaideh. Ce este in neregula cu sotul sirian al premierului propus de PSD
  http://www.aktual24.ro/basescu-i-a-transmis-un-avertisment-lui-iohannis-legat-de-sevil-shhaideh-ce-este-in-neregula-cu-sotul-sirian-al-premierului-propus-de-psd/

  – Familie de cetățeni turci ar conduce mafia kurdă din România. Unul dintre membrii grupului are o apropiere ciudată de familia lui Sevil Shhaideh
  http://www.napocanews.ro/2016/12/familie-de-cetateni-turci-ar-conduce-mafia-kurda-din-romania-unul-dintre-membrii-grupului-are-o-apropiere-ciudata-de-familia-lui-sevil-shhaideh.html

  – Sultanii piețelor
  https://www.youtube.com/watch?v=7WbARUJeO0I

  – RISE Project împreună cu echipa “În Premieră” a realizat un documentar, “Sultanii piețelor”, despre o grupare de cetățeni turci care controlează piața legumelor de import din România. Unii dintre aceștia au creat o infrastructură foarte complicată ce este alcătuită din firme fantomă care sunt folosite în ample operațiuni de trafic de droguri si evaziune fiscală
  http://www.riseproject.ro/investigatie/sultanii-pietelor/

  Apropo, cunoasteti faptul ca Romania este cel mai mare EXPORTATOR DE BANANE din UE?
  Nu este o gluma sau greseala. Am zis EXPORT si BANANE.

  ???
  – Scenariul „Siria 2”? Ce servicii secrete STRĂINE joacă tontoroiul pe DESTINUL României?
  http://www.comisarul.ro/articol/scenariul-siria-2-ce-servicii-secrete-straine-joac_863245.html

 • Neele

  Daca altadata, in alte vremuri, se intreceau oamenii sa fie care mai de care mai infloritori, mai prezentabili, mai cu miez si inteles, azi se intrec in rautate.

  Scria http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-4021602/Romanians-voting-election-overshadowed-graft.html despre alegerile din Romania:
  “The country of about 19 million people is one of the poorest in the European Union and perceived as one of the most corrupt.”

  Cum aude de Bucuresti, face lighioaia “Haaa!” – ii sticlesc ochii ca la bomboane.

  Ceea ce inseamna ca abia acum incep sa se vada din consecintele lui “Ne interiorizam”, “consacram roadele …”, linguseala, minciunica, etc.

  N-au ramas decat batranii pe la sate sa duca amarul vietii caci restul dusi au fost iar familia si prietenii si-au intors impotriva.

  Vine Craciunul:
  “Veniți voi, dragii mei,
  Veniți români acasă să colindăm, veniți,
  Să nu vă fie teamă, căci nu suntem săraci
  Chiar dacă-n traista noastră nu zornăie arginți
  Avem belșug de mere, de nuci și de colaci.”

 • Zglobiu

  Te identifici cu poporul dar ca sa reprezinti si sa vorbesti in numele poporului intai ar trebui sa intelegi esenta: traim in secolul 21 si nu in trecut.

 • Neele

  Zglobiule,
  Asa e: traim in prezent. Dar ranile le repari avand cheile trecutului.
  Daca sa presupunem, as avea acces la informatii din alt timp, tu ai face urat pentru ca pun potcoave de cai morti in pomul de Craciun. Si adevarul e ca oricat as incerca, niciodata nu voi face pe toata lumea fericita.
  Astalamata!

 • dacus malus

  din analiza efectuata, lipseste abuzul si politia politica practicata de “sistemul ticalosit” creat si pastorit de basau cu pdl-asii lui infractori (boc, videanu, anastase, udrea, mru, blaga, blejnar etc) si cei “subordonati prin numire” (stanciu, morar, zegrean, kovesi, coldea etc)…..pt mine este calar ca faci parte din cei cu “nasul in suflet” si iti doresti renasterea pdl-asilor sub alt nume, pt a continua distugerea poporului roman conform sarcinilor trasate de oculta mondiala! sa-ti spun eu la bot de ce au castigat psd-isti aceste alegeri?…..ia de aici: tocmai datorita ipocriziei de care au dat dovada asa zisii oameni de dreapta care se prefaceau ca nu observa politia politica instaurata si dubla masura (pt unii muma pt altii ciuma) ridicata la nivel de arta in toata societatea romaneasca de sistemul basist ticalosit! singura lor tema si obsesie de campanie electorala a fost condamnarea lui dragnea pe un dosar politic inventat, referitor la referendumul din 2012 pt ca a chemat populatia la vot. (curios ca cel care a indemnat populatia sa nu voteze nu are nici un dosar).