Nu știu cum a fost la voi, dar la mine 2016 a fost un an foarte greu, din toate punctele de vedere. Probleme de sntate, responsabilitți familiale și profesionale sporite iar vacanț doar acum, la sfrșit de an.

Așadar, felicitri tuturor celor care au scpat cu viaț din 2016. O grmad de rude și cunoscuți s-au grbit s prseasc lumea asta n 2016, pn aproape n ultima zi a anului, de ajunsesem ca n noaptea de revelion s stau cu fric ntrebndu-m oare ce veste morbid voi mai afl n ultimele ore ale anului.

ns per final de an am scos-o la capt binișor. Cu munca am ncheiat anul relativ ok, cu sntatea am dres-o mulțumitor (momentan am reușit s evit operația de hernie de disc) și dac reușeam s nchei anul cu o greutate din dou cifre, chiar eram fericit. La capitolul familie satisfacțiile sunt mari, chiar dac a fost un an greu. Fiic-mea este un copil sntos, care evolueaz normal, spre deosebire de copii altor cunoscuți care au avut n acest an probleme de sntate.

Pe plan spiritual lucrurile se mișc ncet, anevoios chiar – date fiind circumstanțele karmice din acest an. Dac am realizat ceva n aceast direcție, e doar faptul c nu trebuie s am așteptri nerealiste. De la stadiul de rm la care m aflu și pn la idealul de realizare spiritual ctre care țintesc, e cale ca de la Cer la Pmnt. ns mcar realizez unde m aflu și nu m autoiluzionez c am realizat cine știe ce nivel, cum o fac atția alții care se cred mari realizați spirituali.

2017 se anunț a fi un an la fel de greu, ba chiar o continuare mai rea a celui precedent. n calendarul chinezesc este anul Cocoșului de foc (cu ncepere de pe 4 februarie). Energia astral a focului combinat cu agresivitate și orgoliu poate provoca tensiuni, conflicte majore sociale sau individuale, accidente, dezastre, explozii – cam tot ce e n legtur cu energia focului. De aceea mi-am propus ca n acest an s acționez cu calm, fr grab, relaxat, tempernd aceast energie a focului n exces, lucru pe care vi-l recomand tuturor.

Premizele la nivel geo-politic european și mondial ale lui 2017 nu sunt strlucite. Sunt indicii multe privind posibilitatea unui conflict armat la scar global, pornit pe criterii religioase. Cred c este important ca toți oamenii s se roage pentru pace, nțelegere și toleranț de ordin superior (nu cea de tip neo-marxist promovat de curentul soroșist anti-divin și homosexual).

Ar fi ngozitor ca generați noastr și n special copii noștri s experimenteze ororile și distrugerile rzboiului LA EI ACAS.

Cred c este important s ne stpnim tendința generalizat de a ne arunca orbește n vltoarea preocuprilor lumești de zi cu zi (munc, familie, distracții) și s acordm mai mult timp n acest an reflecției, interiorizrii, meditației, rugciunii, auto-analizei și ajutorrii celor din jurul nostru. Alt soluție nu avem, dac vrem s contracarm acest fatidic 2017 care tocmai a nceput.

n calendarul arhitecților Noii Ordini Mondiale, 2017 a fost și este termenul limit pentru implementarea anumitor msuri de control total, care nu pot fi impuse oamenilor de bun voie, ci doar n urma provocrii unor crize de sistem, care sunt planificate s zguduie planeta la propriu: corupție generalizat la nivel politic, atentate, rzboaie, revoluții. Ni se vor propune soluții radicale, chipurile spre binele nostru al tuturor. n acest an, mai mult ca oricnd, nu trebuie s ne pierdem bunul simț, justa msur și mai ales capacitatea de a reacționa inteligent atunci cnd mprejurrile concrete o cer. Fiecare reacție, fiecare opinie va conta n acest an, cci ne aflm pe o limit, o muchie n care balanța poate fi nclinat foarte ușor spre bine sau spre ru.

Conștiința colectiv (opinii, idei, gnduri), creat de rețelele de socializare va avea un rol important n determinarea viitorului, motiv pentru care este important s fim foarte atenți și selectivi n ceea ce promovm, cci conteaz, iar acest lucru l-au nțeles și inamicii libertții noastre, care au pus la punct programe informatice și metode tot mai subtile de control și influențare a rețelelor de comunicare și socializare.

Acestea fiind spuse, v urez un an 2017 ct mai plin de bucurii și satisfacții.

, , , , , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *