Nu știu cum a fost la voi, dar la mine 2016 a fost un an foarte greu, din toate punctele de vedere. Probleme de sănătate, responsabilități familiale și profesionale sporite iar vacanță doar acum, la sfârșit de an.

Așadar, felicitări tuturor celor care au scăpat cu viață din 2016. O grămadă de rude și cunoscuți s-au grăbit să părăsească lumea asta în 2016, până aproape în ultima zi a anului, de ajunsesem ca în noaptea de revelion să stau cu frică întrebându-mă oare ce veste morbidă voi mai afl în ultimele ore ale anului.

Însă per final de an am scos-o la capăt binișor. Cu munca am încheiat anul relativ ok, cu sănătatea am dres-o mulțumitor (momentan am reușit să evit operația de hernie de disc) și dacă reușeam să închei anul cu o greutate din două cifre, chiar eram fericit. La capitolul familie satisfacțiile sunt mari, chiar dacă a fost un an greu. Fiică-mea este un copil sănătos, care evoluează normal, spre deosebire de copii altor cunoscuți care au avut în acest an probleme de sănătate.

Pe plan spiritual lucrurile se mișcă încet, anevoios chiar – date fiind circumstanțele karmice din acest an. Dacă am realizat ceva în această direcție, e doar faptul că nu trebuie să am așteptări nerealiste. De la stadiul de râmă la care mă aflu și până la idealul de realizare spirituală către care țintesc, e cale ca de la Cer la Pământ. Însă măcar realizez unde mă aflu și nu mă autoiluzionez că am realizat cine știe ce nivel, cum o fac atâția alții care se cred mari realizați spirituali.

2017 se anunță a fi un an la fel de greu, ba chiar o continuare mai rea a celui precedent. În calendarul chinezesc este anul Cocoșului de foc (cu începere de pe 4 februarie). Energia astrală a focului combinată cu agresivitate și orgoliu poate provoca tensiuni, conflicte majore sociale sau individuale, accidente, dezastre, explozii – cam tot ce e în legătură cu energia focului. De aceea mi-am propus ca în acest an să acționez cu calm, fără grabă, relaxat, temperând această energie a focului în exces, lucru pe care vi-l recomand tuturor.

Premizele la nivel geo-politic european și mondial ale lui 2017 nu sunt strălucite. Sunt indicii multe privind posibilitatea unui conflict armat la scară globală, pornit pe criterii religioase. Cred că este important ca toți oamenii să se roage pentru pace, înțelegere și toleranță de ordin superior (nu cea de tip neo-marxist promovată de curentul soroșist anti-divin și homosexual).

Ar fi îngozitor ca generați noastră și în special copii noștri să experimenteze ororile și distrugerile războiului LA EI ACASĂ.

Cred că este important să ne stăpânim tendința generalizată de a ne arunca orbește în vâltoarea preocupărilor lumești de zi cu zi (muncă, familie, distracții) și să acordăm mai mult timp în acest an reflecției, interiorizării, meditației, rugăciunii, auto-analizei și ajutorării celor din jurul nostru. Altă soluție nu avem, dacă vrem să contracarăm acest fatidic 2017 care tocmai a început.

În calendarul arhitecților Noii Ordini Mondiale, 2017 a fost și este termenul limită pentru implementarea anumitor măsuri de control total, care nu pot fi impuse oamenilor de bună voie, ci doar în urma provocării unor crize de sistem, care sunt planificate să zguduie planeta la propriu: corupție generalizată la nivel politic, atentate, războaie, revoluții. Ni se vor propune soluții radicale, chipurile spre binele nostru al tuturor. În acest an, mai mult ca oricând, nu trebuie să ne pierdem bunul simț, justa măsură și mai ales capacitatea de a reacționa inteligent atunci când împrejurările concrete o cer. Fiecare reacție, fiecare opinie va conta în acest an, căci ne aflăm pe o limită, o muchie în care balanța poate fi înclinată foarte ușor spre bine sau spre rău.

Conștiința colectivă (opinii, idei, gânduri), creată de rețelele de socializare va avea un rol important în determinarea viitorului, motiv pentru care este important să fim foarte atenți și selectivi în ceea ce promovăm, căci contează, iar acest lucru l-au înțeles și inamicii libertății noastre, care au pus la punct programe informatice și metode tot mai subtile de control și influențare a rețelelor de comunicare și socializare.

Acestea fiind spuse, vă urez un an 2017 cât mai plin de bucurii și satisfacții.

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares