Feed on
Posts
Comments

Intalniri de meditatie, studiu si practica in budismul tibetan Jonang Kalachakra, pentru incepatori.

Pentru toti cei interesati de budismul tibetan, linia Jonang, incepe o noua serie de cursuri de meditatie, practica si studiu, sub indrumarea maestrului Khentrul Jamphel Lodro Rinpoche si a studentilor practicanti seniori.

Intalnirile se vor desfasura in Bucuresti, in ultima zi de joi a fiecarei luni, incepand cu 23 februarie ora 19:00. Locatia: Asociatia Pundarika, Splaiul Independentei nr 102B. Costuri: participarea se face pe baza de donatie, donatia sugerata fiind de 25 lei; pentru cei cu venituri mici donatia este optionala.

Intalnirile lunare vor fi conduse de catre studentii practicanti seniori. In timpul prezentei anuale in Romania maestrul Khentrul Jamphel Lodro Rinpoche va oferi audiente private in care studentii vor primi indrumari si ghidare personale.

Pentru inscriere sau informatii suplimentare:

invataturi.rimebudism@gmail.com

loading...

2 Responses to “Grupă nouă de studiu și practică Kalachakra”

 1. Stuttgart says:

  Tara arde… MR visează la mistica tibetană. Dupa articolul anterior, cu “mâine cu toții la guvern” ma așteptam la mai mult. Haide boss, că doar esti formator de opinie între noi, cei lasati la vatră dintre mistici!

 2. Neele says:

  Eu l-am incurajat sa nu se agite cu spatele rupt pana la primavara.
  E mai prudent un post de observator decat a interveni in ceva ce se poate sa nici nu estimezi corect, asta in cazul in care avand copil mic acasa, clienti, responsabilitati se mai gaseste si timp de observat.

  Nu are sens a merge inainte pana nu este clar ce ar fi de facut.

  Daca esti mistic, studiaza arborele din thangka de mai sus! Tema e sa cunosti cine ce e si ce a avut deosebit ca si contributie.
  Apoi cum a spus Dalai Lama: ia cunostinta de situatie, reflecteaza asupra ei, mediteaza!
  Succes!

Leave a Reply