Feed on
Posts
Comments

Trăim un moment istoric. Pentru prima dată în istoria ultimilor 27 de ani, îi vedem limpede, fără perdea, pe hoții care au furat bunăstarea românilor. Grupul infracțional numit PSD a reușit să câștige alegerile cu pomeni electorale date direct din Parlament, în timp ce restul așa-zisei opoziții dormea în pantofi, crezând că este suficient ca ea să existe pentru ca românii să îi voteze.

S-a dovedit că marea masă a românilor, scârbiți de PNL și politica anti-românească a așa-zișilor tehnocrați, n-au găsit de cuviință să mai gireze cu votul lor „răul cel mai mic”.

Căci în zadar s-a strigat protestele de la Colectiv „vrem alegeri libere” și „alegeri fără comuniști”. Noile partide apărute, chiar dacă nu au mai avut nevoie de 25.000 de semnături pentru a se înregistra, nu au putut candida la alegerile locale și parlamentare datorită condiției absurde de a depune liste cu semnături a 1%  din electoratul cu drept de vot. Adică tot o piedică în calea alegerilor libere pentru noile partide, căci marile partide au falsificat, ca de obicei listele cu „susținători”.

Și așa a ajuns PSD-ul să câștige detașat alegerile: cu ajutorul sutelor de mii de votanți asistați social (plătiți din banii noștri), a sutelor de mii de bugetari (plătiți din banii noștri), a sutelor de mii de pensionari (plătiți din banii noștri !).

Românii nu au ieșit la vot pentru că nu au avut libertatea de a alege, și nu au mai dorit să aleagă între două rele, PNL și PSD.

Dacă PNL-ul era de bună credință, mima măcar intenția de a modifica legea electorală, însă nu a făcut-o, căci îi incomoda orice concurență de dreapta pe scena politică. Se gândeau că românii vor vota automat PNL, ca un vot împotriva PSD, cum s-a întâmplat la alegerea lui Johannis, însă acest lucru nu s-a întâmplat. 

Acum, Johannis vorbește despre „românii lui”, însă în realitate lumea s-a săturat de Johannis la fel de mult cum s-a săturat de PSD. Faptul că un profesoraș cu 6 case cumpărate cu bani „din meditații” a ajuns președintele României dintr-o simplă reacție anti-PSD, iar acum se plasează de partea românilor care muncesc și nu vor să se mai lase furați, nu îl face mai popular.

Căci PNL-ul, Johannis și guvernul Cioloș poartă răspunderea pentru acest moment de criză în care am ajuns: faptul că aceiași comuniști nenorociți din 1990 au ajuns din nou la putere, cu poftă de furat.

Desigur că vom ieși în continuare în stradă, iar de data aceasta, spre deosebire de alte dăți, nu ne vom opri după primele concesii făcute de Guvern. Deja nu se pune mai pune problema doar de a stopa grațierea hoților și scăparea de dosare a celor cercetați pentru abuz în serviciu. Dacă tot ne-am deranjat să ieșim din case seară de seară, sute de mii de români, va trebui să rezolvăm definitv problema.

Întreaga clasă politică este surprinsă și speriată de amploarea protestelor și se tem că ne putem scutura definitiv de EI, cei care fac de 27 de ani jocurile, rotindu-se periodic la Putere. Așa că au schimbat tonul și au început rapid să facă concesii, în speranța că ne vor liniști pe noi cei din stradă, care am început să prindem gustul libertății și să conștientizăm ce forță teribilă avem ca popor, dacă suntem uniți.

Au încercat să spargă mitingul cu cei din galerii (nu cele din Valea Jiului, din 1990-1991, ci cu cele din fotbal), și au eșuat: bucureștenii i-au izolat, s-au delimitat de ”câinii” plătiți cu 50 de lei pe seară.

PSD-ul a dat studenților gratuitate la transport, dar și acest lucru s-a întors împotriva lor. Credeau că pot cumpăra cu 3 lei libertatea unor tineri care deja au văzut (marea lor majoritate) cum e să trăiești în Europa, liber și demn. Evident că nu s-au lăsat cumpărați, iar măsura s-a întors împotriva Guvernului, căci tinerii studenți vin gratuit la protestele din București.

Televiziunile mogulilor urlă că la proteste sunt doar „corporatiștii”, „hipsterii” și „oamenii lui Soroș”. Dar cine ai vrea să fie ? N-am prea văzut țigani la mitinguri (oare de ce ?!), nici pensionari sau bugetari. În schimb am văzut pe cei care prin munca lor la privat, plătesc pensiile, salariile și ajutoarele sociale ale votanților PSD-ului.

Protestatarii sunt cei care chiar produc ceva pentru țara asta: din taxele și impozitele noastre se plătesc pomenile electorale pe care le dă PSD-ul, dar și cele 6,6 miliarde de euro pe care Dragnea vrea să le dea pe mâna finei lui, dna Saideh, la Ministerul Dezvoltării Regionale, pentru prăduială. Sunt banii luați de la Sănătate, Învățământ, Cercetare, Investiții infrastructură.

Căci în timp ce Guvernul Grindeanu revine asupra ordonanței grațierii, pasând mingea către Parlament (căci nu, nu au renunțat complet la ideea de grațiere !), în Comisii, la Senat și Camera Deputaților trece în mare grabă proiectul de buiget pe 2017, cu cele 6.6 miliarde de euro dați pe mâna doamnei Saideh, bani numai buni de prăduit după atâția ani de înfometare impusă de rigorile DNA-ului. Iar dacă simultan cu bugetul, se votează și propunerea de dezincriminare a abuzului în serviciu, aveți imaginea completă a furăciunii care se pune la cale chiar în aceste momente.

Deci deja nu mai vorbim de stoparea tentativei de a-i scăpa de pușcărie pe cei care deja au furat. Vorbim despre un jaf în curs de organizare, care se planifică cu maxim tupeu în fața ochilor noștri, fără jenă, fără frică, deși am ieșit sute de mii de oameni în stradă.

Și atunci, cum să plec acasă doar pentru că Grindeanu (vărul Dacianei Sârbu – nevasta lui Ponta) a retras Ordonanța privind Grațierea ? Cu ce m-ar mulțumi doar căderea Guvernului, când PSD-ul, majoritar în Parlament, poate pune mâine un al doilea Grindeanu prin care să fure organizat !? Căci familia lui Ilie Sârbu pare să aibă nenumărate rubedenii care așteaptă să vină la guvernare.

Deja, pe toate televiziunile ni se țin lecții despre „manipulare”, cum că în spatele evenimentelor din ultimele zile sunt forțe ascunse care doresc destrămarea româniei, și că dacă ești patriot, mai bine stai acasă. Mesajul Lor este „Stați liniștiți la locurile voastre” – cum striga de la balcon și Nea Nicu, în 1989.

Pentru Ei simt că sunt în pericol ca România să le scape din mâini, să piardă controlul. La fel ca în 1990 când Ion Iliescu acuza că în Piața Universității sunt „forțe obscure”, „legionare”, cu bani plătiți din străinătate, care vizează distrugerea României. Astăzi, ne repetă aceeași mantră: „stați liniștiți la locurile voastre”. Și așa am ajuns ca patru milioane din frații noștri să plece din țară după o pâine mai bună, în Europa, ceea ce desigur, ne-a făcut mai puternici ca Națiune !

Acum avem șansa să îi oprim. Să nu mai ascultăm tânguielile și fanteziile unora care vor să ne manipuleze prin frica de: unguri, ruși, extratereștri sau mai știu ce naiba, numai să ne oprească din protestat.

Trebuie să îi forțăm, sub presiunea străzii să:

 • abroge ordonanța grațierii

 • retragă proiectul de lege privind modificările codului penal

 • demisioneze Guvernul Grindeanu

 • modifice proiectul de buget (să dea înapoi banii cu care au mărit DE 5 ORI ! bugetul de la Dezvoltare Regională, înapoi la Sănătate, învățământ, Cercetare, Cultură, proiecte infrastructură, etc.)

 • modifice legea electorală, astfel ca alegerile să fie libere, fără strâns de semnături pentru candidați

 • adopte legea lustrației: fără foști securiști și comuniști cadre de conducere în Parlament.

 • Alegeri anticipate.

Altfel nu scăpăm de ei, iar mâine va trebui să ieșim din nou în stradă, pentru că ăștia nu știu altceva decât să ne fure. Pe noi.

loading...

14 Responses to “Game Over PSD ! REVOLUȚIA abia a început !”

 1. Stefan says:

  Gresiti cand spuneti :,, a sutelor de mii de pensionari (plătiți din banii noștri !),,. Acei pensionari au avut contributii din salariile lor in toata perioada muncita, asa cum si dvs probabil ca platiti acum pentru a beneficia de o pensie la batranete. Puteti spune de alte plati ca pot fi din banii nostrii, dar nu pensiile. Veti ajunge poate si dvs la pensie si atunci o sa vedeti ca nu va convine sa spuna altul ca va plateste pensia.

 2. JE says:

  @Stefan
  Cine va pune sa platiti pensie si sa “contribuiti” la toate schemele Ponzi falimentare ale Statului? Toate aceste fonduri si sisteme ar trebui sa dispara sau cel putin sa fie voluntare nu obligatorii. Poate in acest fel nu se vor mai ofusca unii ca altii lucreza pe IMM pe SRL sau isi protejeaza banii prin offshoreuri. Nu de prosti fac ce fac.

  Parca totul este tras la indigo. Si la noi este la fel, ba chiar mai rau decat la altii.
  – Social Security: America’s Largest Ponzi Scheme
  https://blackswaninsights.blogspot.ro/2010/07/welcome-to-largest-ponzi-scheme-in.html

  Oamenii responsabili si rationali nu fac asa ceva. Nu “contribuie”, isi asuma responsabilitati si sunt independenti de tot(i) nu dependenti de Stat. Daca vrei sa fii sarac si la pensie sa duci o viata de maidanez lasa-te jefuit:
  – Sărăcia din statistici: Aproape jumătate dintre salariații români rămân cu cel mult 1.000 lei în mână, după taxare
  http://www.profit.ro/stiri/economie/saracia-din-statistici-aproape-jumatate-dintre-salariatii-romani-raman-cu-cel-mult-1-000-lei-in-mana-dupa-taxare-15540558

  – Munca, taxată agresiv în România: Salariatul mediu produce cu 1.250 euro pe an mai mult decât un bulgar, dar rămâne doar cu 50 euro în plus. Restul ia statul
  http://www.profit.ro/stiri/economie/munca-taxata-agresiv-in-romania-salariatul-mediu-produce-cu-1-250-euro-pe-an-mai-mult-decat-un-bulgar-dar-ramane-doar-cu-50-euro-in-plus-restul-ia-statul-15537263

  – „Ce este inflația?“ Peste trei sferturi dintre români nu înțeleg conceptele financiare
  http://adevarulfinanciar.ro/articol/ce-este-inflatia-peste-trei-sferturi-dintre-romani-nu-inteleg-conceptele-financiare/

  @MR
  Anticipatele nu vor schimba nimic. Echipele sunt deja facute iar cei ce vor schimbarea, pe langa faptul ca sunt minoritari nici nu au ce sa voteze.
  – Dacă plătești taxe ești prostul lor
  http://www.piticigratis.com/2014/07/daca-platesti-taxe-esti-prostul-lor/

  Eu in continuare consider ca solutia pentru oamenii isteti si rationali este aceasta:
  – Dacă aveți de ales între două rele, mai bine stați acasă
  https://logec.ro/daca-aveti-de-ales-intre-doua-rele-mai-bine-stati-acasa/

  – Ce reprezinta Votul ?
  https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

 3. Flagg says:

  @MR
  “adopte legea lustrației: fără foști securiști și comuniști cadre de conducere în Parlament.”

  Criteriul asta ar avea nevoie de un soi de update, daca vrei sa mai poata fi aplicabil cumva in prezent. Deja s-a facut un soi de schimbare a garzii si au ajuns in varf unii mai tineri, care nu apucasera inca in ’89 sa fie cadre de conducere comuniste sau ofiteri ai lui Secu. Generatia lui Ponta, Sova, Grindeanu, Udrea, Ghita etc.

 4. Eu says:

  Ce naiv….dar fostii securisti si comunisti pot sa stea in justitie si la SRI si sa faca ce vor.
  Cu colectiv s-a intamplat sa cada un govern, asa si? repet asa si? Un guvern care a facut sa se evapore 10-14 miliarde…., care a dat ordonante de urgenta cu nemiluita (fara sa fie urgenta) si care a absorbit 0 fonduri (prin proiecte proprii nu lasate de altii) un guvern care s-a milogit de romani sa stranga banii pentru cumintenie si I-a lasat cu buza umflata pe marii iubitori de cultura, mai mult sau mai putin snobi, un prim ministru platit de partenerii de la care trebuie sa obtii avantaje pentru propria ta tara………. un penal in fruntea CSM va spune ceva? un DNA care face super abuzuri (vezi televiziuni hartuite, vezi govern anchetat, vezi protejati – printer care si fratele sefei DNA) cum de PSD-ul este raul railor, dar PD dar PNL? De ce zici pomeni electorale …. la ceva care tine un bunic sau o mama in viata? De ce pensia e pomana? Oamenii aceia au muncit de sau spetit….sa faci si tu o facultate poate…sa ai educatie si multi altii care acum isi urasc batranii.De ce spui pomeni electorale la cresteri de salarii pt doctori si profesori? De ce bunastarea e pomana? pentru ca nu o fac ceilalti? de ce nu o fac ceilalti…..iti spun eu pentru ca au inteles ca in capitalism e normal sa fii animal de prada…cel mai puternic sa reziste restul sa crape, mai ales batranii. PSD ciuma rosie….ura viscerala…. E usor sa pui ala e rau ..celalat e rau , dar spune-ne care e bun…da o directie,…o sugestie…un sfat.. Ce te faci daca la urmatoarele alegeri iasa PSD-ul cu 60%….de ce sa nu se reia si alegerile prezidentiale daca consideri ca Iohannis e hot? Si fi sigur ca jaful cel mare este cel facut de straini…..care au inventat coruptia in tara asta…ne-au invatat ce e aia coruptie institutionalizata.

 5. JE says:

  @Eu

  “Si fi sigur ca jaful cel mare este cel facut de straini…..care au inventat coruptia in tara asta…ne-au invatat ce e aia coruptie institutionalizata”

  Esti beat? Pune mana si invata olecuță de istorie. S-ar putea sa realizezi ca nu este tocmai asa glorioasa precum o crezi tu, ba chiar rusinoasa in mare ei majoritate.
  Romanii au fost slugi si si-au tradat/vandut tara si conducatorii inca de pe vremea dacilor. Despre “blajini” ce sa mai spun… Nu cred ca este insulta mai grava decat sa te faca cineva blajin.

  Vorba de duh a lui Vîșinski, referitoare la coruptia și hotia din Romania:
  “Astia nu apartin unei natiuni, ci unei profesii!”

  Apropo, pana si bulgarii au avut secolele lor de glorie, iar noi le-am fost slugi. Despre “superiorii” din Ardeal care au fost slugi aproape un secol la austro-ungari ce sa mai zic… Te mai miri ca tatal extremistului maghiar Beke Istvan Attila declara ferm convins ca romanii nu sunt aici de pe vremea dacilor si romanilor ci sunt emigranti veniti din Albania?
  – Acasă la „teroristul“ Beke Istvan Attila. De la paradisul figurinelor Kinder la visul Ungariei Mari
  http://adevarul.ro/news/eveniment/acasa-lateroristul-beke-istvan-attila-1_56652f167d919ed50ef7bca3/index.html

  – First Bulgarian Empire
  https://en.wikipedia.org/wiki/First_Bulgarian_Empire

  – Second Bulgarian Empire
  https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Bulgarian_Empire

  Despre daci poti sa-l intrebi chiar pe MR. E in tema si tocmai a scris un articol referitor la acest subiect:
  – Dacii – un serial de operetă de succes
  http://www.rapcea.ro/2017/01/21/dacii-un-serial-de-opereta-de-succes/

  Dupa ce te pui la punct cu niscaiva istorie, vino sa stam de vorba despre coruptia din Romania si cine a inventat-o.

  TOATE PARTIDELE = PCR = ACEEASI MIZERIE!

  Despre arta in general si despre “cumintenie” in particular… Nu ca ar fi prea greu de inteles…
  https://www.youtube.com/watch?v=uhF1zV8_XX0&t=2656

 6. Neele says:

  @Flagg:
  Fara fosti comunisti ca imi vine rau cand ii vad cum tarasc hoasca aia batrana de Iliescu dupa ei. Nu este Iliescu nici-un dizident. Eu nu-l recunosc. Cate aere si importanta ii dau sustinatorii lui, eu nu-l recunosc.
  Caci asa sunt eu capra. Dovada stau toti cei plecati din tara ca nu se mai poate trai in conditiile infecte create.

 7. Ecce Homo says:

  Din păcate ecce mai nuanțată treaba: kuriștii au părăsit demult Perla Roșie și au sărit pe noul Titanic Diesel unde au ridicat iar cu mândrie steagul kurcubeului tricolor cu gaura arianusului tolerată larg în mijloc…
  Catifelația, cununa neprihăneriadelor, ecce evident pentru campionul de pe locul întâi al podiumului din dealul Căpățânii. Pizderii cu ciordeala lor tradițională vor lua doar locurile secundare. Evident dacă chiar și în ultimul ceas recunosc că ciordeala curcubeului ecce neprihănirea întruchipată, chiar și pizderii draccului vor fi invitați să încalece pe unicorni și să zboare preafericiți până în capătul celălalt al kurcubeului ;))

 8. Cuminecătura Priori says:

  Ecce Normal. Am văzut că alegerile democratice ustură, se întâmplă chiar și la case mai mari și mai albe… Noroc însă că cuminecătura se poate administra în regim de urgență cu un simplu exercițiu anti-heterorist la ședința ordonanțelor gemene… după colapsul spectaculos inclusiv al clădirii de peste drum, cine nu ecce cu noi neprihăniții la operațiunea Furtună în Piață?!

 9. Kuru says:

  Arianus Uber Alles!
  Acolo unde democrația nu poate, democrăcănația rezolvă problema urgent… dar se pare că datorită abuzului de cacofonii stereo, încep să se trezească din somnul cel de moarte până și adormiții maicii fuhrerului…

 10. Cuminecătura Priori says:

  Suplinitorul se adresară elevilor. Ecce Orificial. Curcubeul tricolor cu gaura arianusului va fi drapelul național iar Republica Democrăcănată Română va avea un nou imn: 7 culori cunosc pe lume… că doar suntem deștepți, nimeni nu ne adânciră nimic ;))

 11. Neele says:

  ntz, ntz, ntz, self-perfecting.
  asta e croc fecioara. cum o intorci tot fanatica e. si rece. ii sticliesc ochii de rece si rea ce e. si anala ca na…
  treaca de la mine spre bivi!

  God have merci on her! cand moare tot fecioara moare.

 12. Eu says:

  No auzi ca judecatorii prin vocea presedintei lor, “zice” ca pragul este necesar….. :))))))))))))))
  Acum se intelege ca oamenii nu au iesit pe textul ordonantei, ci din cauza frustrarii lor, dar frustrarea lor e cauzata de pnl si usr, ca ei au fost praf la alegeri si in campanie.

 13. Eu says:

  Si astia de la CCR “e” nebuni, auzi cica forma OUG este consti’.
  Daca dau si fondul, ca fiind consti’, e nasoale.

 14. Neele says:

  Avem trigoane cu branza. : ) Si sunt mari, branza destula.

  http://www.puterea.ro/media/article/img620f/152/152729_1.jpg

  Ia uite ce e acolo: PARADISE CHEESE !!!

  Sarmanul soricel, la noi ce mai mananca…

  La voi, sa se cheme DNA-ul pe el ca s-a intins la cascaval!
  Asa ma gandeam: Sa-l bage Iohannis la racoare, dupa zabrele! Sa se invete minte hotul sa nu mai infulece cu atata nesimtire in vitrina! Nesimtitul! Mai e si dezbracat pe deasupra… haha!

  Sa-l bage cu bivilica in celula sa-l induca prin spirale direct in absolut! Lui nu i-ar place niste muzica? Niste soricele?

  Ehehe! Nu stiti voi ce ganduri marete au trecut prin mintea lui! Cine stie cat a lucrat sa ajunga la karma cu cascavalul ?

  Duh, chiar n-aveti intelegere?

Leave a Reply