Feed on
Posts
Comments

Ipocrizia Sistemului.

Încă de la începutul guvernării Ciolos, scriam pe blog că Ciolos și soția lui sunt la MISA.

http://www.rapcea.ro/…/cine-sunt-cei-care-il-susin-pe-dl-d…/

Nimeni din presă nu a preluat subiectul. Nici un ziarist nu l-a întrebat pe Dacian dacă a fost cursant.
Apoi l-au adus în țară pe Bivolaru. A trebuit să vină un jurnalist german să îi ia un interviu, pentru că Bivolaru să recunoască povestea cu Ciolos. Nici un jurnalist român nu a făcut-o. Pentru că nu mai avem jurnaliști independenți. Avem doar securiști-jurnalisti
Filmarea televiziunii germane va releva însă o altă problemă: cum a primit Dacian Ciolos avizul serviciilor, cu apartenența lui la MISA. Sunt serviciile de securitate românești lipsite de profesionalism, sau au ascuns deliberat informația ?! Și dacă da, de ce și la ordinul cui ?!

Și brusc, subiectul devine interesant pentru că PSD-ul vrea să scape de fantoma lui Ciolos, vor să il demonizeze, să scape de presiunea străzii.
Ipocrizie de la un cap la altul.

loading...

6 Responses to “Ipocrizia Sistemului.”

 1. adrian says:

  Am niste intrebari:
  1. Unde ati vazut interviul daca nu a fost publicat, nicaieri?
  2. Ce dovada aveti ca a spus ceva de Ciolos?
  3. De unde stiti ce mai releva filmarea televiziunii germane?
  4. De unde stiti ca a fost o filmare si nu un interviu audio?
  5. Cineva v-a acuzat pe fb ca sunteti “agent” pt ca aveti un unchi in SIE – Emil Rapcea. Presa a scris ca este un apropiat al Sefului actual al SIE. Cum raspundeti lla aceasta acuzatie in contextul in care invinuiti serviciile?
  6. Ce relatie aveti cu Alecu Racoviceanu cel prin care a pornit asa zisa “dezvaluire” care este cunoscut a fi un mare mason apropiat de actuala conducere MLNR .
  7. Exiista vreun interes al dvs personal de a lansa aceasta campanie de presa? Din cate am citit si auzit ati mai fost acuzat de lansare de stiri false si credibilitatea dvs in randul presei este foarte scazuta.
  8. Daca imterviu a avut loc acum 10 zile de ce ati iesit cu presupusa dezvaluire abia acum?
  Daca sunteti de acord imi pastrez dreptul de a mai pune si alte intrebari dupa ce raspundeti.

 2. MR says:

  Altă întrebare

 3. ~'C'~ says:

  …Biiine ! Acuma ca-O-fi fost si El cursant de rind in anii de glorie a MISEI adica in anii 90′ e una !_..Dar daca si in prezentul actual mai frecventaza in mod conspirativ desigur adunarile sub forma de spirala dar intr-un cadru privat si departe de ochii opiniei publice alaturi de tanti Moni Macovei, Oreste Teodorescu, dar si alaturi de alti bautori de Urina tot desigur, atunci e cu totul alta problema ce tine sau poate Nu tine de interesul national-normal !!_..Un lucru este cert !_Governarea sa cea scurta si nascuta in iadul de la Colectiv nu a fost una benefica si pt. omul de rind sau mediul de afaceri,..asa spun gurile rele~..Si se mai aude si speculeaza prin diferite surse ca PNL l-ar vrea inscaunat in fotoliul de presedinte al partidului_..E problema lor pina la urma.._Da dar e bine vazut in cancelarile occidenatale si pe la Bruxelles mai ales………._’??’_..” Nu este un personaj public benefic si pt. al sau popor acest Julien de-din Carpati “_______…….Asteptam deasemeni si cu mult interes opinia pertineneta si “obiectiva” ca de obicei, la cele insiruite de noi aici, a marelui jurnalist tot argelean de neam si un pupator pe fata si declarat de pantofi prezidentiali, adica domnul Rares Bogdan_____~…….

 4. Eu says:

  Care capete? Toate capetele?

 5. obi ONE says:

  As avea si eu cateva intrebari sa-i pun lui adrian.
  1. In ce calitate puneti aceste intrebari?
  2. Ce urmariti sa aflati sau sa obtineti din aceste intrebari si posibile raspunsuri?
  3. Observand o usoara tenta de tendentios in intrebarile dvs, as putea sa va intreb care ar fi relatia dvs cu SIE, SRI, MLNR, partide politice, grupurile din sistem, grupurile anti sistem etc? Exista o relatie de subordonare sau colaborare intre dvs si aceste institutii, sau exista vreun interes personal in acest demers, inclusiv in aceste serii de intrebari adresate “agentului” Rapcea?
  4. Cine este “acela” de pe fb care a facut afirmatia ca Emil Rapcea este un unchi si ca ar lucra in SIE etc? Aveti vreo legatura cu “acela”, sau sunteti chiar dvs acela si acum va folositi de propria dvs lansare de zvon, tocmai pentru a incerca sa micsorati credibilitatea lui Mihai Rapcea, la nivelul presei virtuale si nu numai? Si apoi, daca asta cu unchiul SIE este o informatie adevarata, cum de ati avut dvs acces la o asemenea informatia destul de confidentiala ca sa zicem asa?
  Daca sunteti de acord imi pastrez dreptul de a mai pune si alte intrebari dupa ce raspundeti.

 6. andrei says:

  iti moare familia de foame si asa mai faci rost de miste paine cu salam…
  vai de capul tau in ce hal ai ajuns…

Leave a Reply