Feed on
Posts
Comments

Trump nu este un individ, o persoană, un simplu om. Este o mașinărie infernală (pentru unii), care muncește de rupe, organizat, meticulos, impunându-și standarde înalte atât lui cât și colaboratorilor săi.

Spre deosebire de sistemul constituțional românesc, unde președintele are un rol decorativ și abstract (garantul echilibrului puterilor în Stat), în SUA puterea președintelui este una reală: conduce efectiv țara, prin membrii cabinetului său, pe care îi poate numi sau revoca după placul său. Congresul nu poate decât să confirme sau să infirme numirile președintelui, dar și acolo Trump are parte de tot mai multă susținere, astfel că adversarii săi politici din Congresul american nu pot decât să întârzie cât mai mult confirmarea membrilor cabinetului Trump.

În stilul binecunoscut care i-a devenit marcă personală în mediul de afaceri, Trump este exigent și dur  când vine vorba de greșeli, chiar dacă ele aparțin apropiaților săi. Nu a ezitat să ceară demisia unui membru al cabinetului său pentru simplul motiv că acesta a oferit fără autorizare prealabilă, informații clasificate presei.

La 4 săptămâni după instalarea sa la Casa Albă, Trump prezintă deja primele rezultate ale Cabinetului său: renegocierea unor contracte dezastruoase pentru armată, relocarea pe teritoriul SUA a câtorva mari companii care își mutaseră fabricile în străinătate, reluarea de pe poziții corecte a unor acorduri internaționale, noi regulamente în materia imigrării și accesului pe teritoriul SUA, alternative la Obama Care, noi reguli pentru sistemul de lobby american (interzicerea lobby-ului statelor străine !), distrugerea ISIS (care începe deja să se vadă), folosirea materiilor prime americane la construirea gazoductului american, și multe altele.

Neobosit, Trump este în tot și în toate, conducând cu o mână de fier America, la fel cum o făcea cu propriile afaceri.

În opoziție, multinaționalele și presa îl ridiculizează, îi speculează fiecare bâlbă sau greșeală (inerente naturii umane) în ideea că îl vor portretiza în fața americanului de rând ca pe un nebun ajuns prontr-o greșeală a votului popular, la cârma SUA.

Până una alta, sunt convins că mulți cetățeni ai diverselor state ale planetei (inclusiv România), și-ar dori un șef de stat precum Trump: energic, profesionist, organizat, cu experiență în conducerea oamenilor, dar mai ales dedicat binelui comunității.

Este posibil ca dacă acest formidabil Trump va reuși să rămână pentru următorii 4 ani la conducerea SUA, să asistăm la schimbarea paradigmei politicii internaționale, în sens bun: stoparea politicilor mondialiste ce vizează relocarea populațiilor și amestecul raselor, restaurarea statelor naționale, construirea unui nou echilibru mondial, având drept pondere rasa albă – ca și creatoare de valori și păstrătoare a moștenirii noastre culturale.

În SUA, și nu doar acolo, Donald Trump se află în război cu oligarhia multinaționalelor și cu planurile lor de dominație mondială. Al III-lea război mondial a început, și este dus pentru interesul omului de rând, de către Donald Trump.

Puteți urmări mai jos, conferința de presă a președintelui american, prea puțin preluată de presa americană sau cea internațională – controlată de presa jidănească a Noii Ordini Mondiale.

loading...

7 Responses to “Mașinăria Trump – bilanț după 4 săptămâni la conducerea SUA”

 1. jamiroquai says:

  Donald Trump este un actor care isi joaca rolul magistral, in ceea ce Gore Vidal numea acum mai bine de 20 de ani, “White House presidency: a con act perpetrated on America”. Presa (tv/ziare) care l-a ridicat in slavi si care l-a protejat in mod evident pe perioada noiembrie 2015 – iulie 2016, acum in mod paradoxal nu ii mai este alaturi. D. Trump face parte dintr-un proiect al mai multor societati secrete (Pilgrims, Skull&Bones; relationate direct cu templierii britanici) de a ajunge la un rezultat final dorit prin metode care nu puteau fi folosite prin Clinton/Sanders, dar care vor putea fi utilizate prin Mike Pence, actualul VP. Tillerson este Pilgrim, Mnuchin este Skull&Bones. H. Clinton si-a jucat si ea rolul foarte bine; putini cunoscatori stiu de legaturile dintre Winthrop Rockefeller si W.J. Clinton, sau dintre N. Rockefeller si Hillary Rodham (cea originala, pentru ca din 1965 rolul ei a fost alocat unei dubluri). Tinta psihologica a citatelor patriotice semnate Trump este segmentul “white american protestant”, care acum isi inchipuie ca in sfarsit exista un presedinte la carma tarii care le va apara drepturile, nazuintele si care le va face dreptate, ca sa nu mai vorbim de refacerea infrastructurii/crearea a noi locuri de munca. Un zid intre Mexico si SUA nu este menit sa-i pastreze pe mexicanii dincolo de frontiera (deja au invadat sud-vestul Americii, declansand bomba demografica prin care spera sa redobandeasca teritoriile pierdute in 1848) ci dimpotriva sa-i tina pe americani prizonieri in tara lor in eventualitatea unei situatii de urgenta care va fi insotita de legea martiala. Renasterea Americii se poate face doar prin reorganizarea Dept. of Treasury care controleaza Federal Reserve si prin eliminarea dobanzilor la bancnotele printate, ceva care Trump nu are cum sa aduca la indeplinire. Generalii din cabinetul ministerial actual, adusi de Trump, in mod evident sunt acolo pentru a pregati si administra un razboi de mare anvergura: fie cu Iranul, fie cu republicile care isi doresc independenta in estul Ucrainei. Imediat cum a fost ales Trump, presedintele Ucrainei a declarat ca va desfasura un referendum cu privire la intrarea Ucrainei in Nato. Asa cum am mai spus, in cazul in care noi nu ne vom declara neutralitatea (si implicit iesirea din Nato), vom avea parte de aceeasi situatie ca si in 1940, in eventualitatea declansarii unui conflict in zona. Exista cercetatori (Sorcha Faal de exemplu) care spun ca Trump este sprijinit de o factiune a templierilor care doreste binele omenirii: acest gen de wishful thinking insa e prea bun ca sa fie adevarat. Daca celor din Skull&Bones le-ar fi displacut Trump, acesta nu ajungea nici sa-si declare candidatura initiala.

 2. Mahabhairava says:

  Mihai, ce parere ai de re-lansarea relatiilor cu Israelul, caruia SUA a inceput sa-i dea apa la moara sa zic asa (vezi si dorinta de a muta ambasada la Ierusalim de la TelAviv). Nu ti se pare suspect? Si ca baiatul asta face jocul sionistilor, cel putin in ceea ce priveste Israelul?

 3. jamiroquai says:

  Donald Trump a devenit personajul binecunoscut numai dupa ce a preluat 93% din actiunile cu drept de vot ale Resorts International, in 1987. Numai ca Resorts International era o companie creata in anii ’50, printre principalii investitori numarandu-se baronul E. de Rothschild, D. Rockefeller, si nimeni altul decat Meyer Lansky. Planul ca New Jersey sa legalizeze jocurile de noroc la Atlantic City a fost realizat cu mai multi ani inainte de catre Lansky. Iar pentru a desfasura activitati legate de jocuri de noroc la Atlantic City, Trump ar fi avut nevoie nu numai de aprobarea clanurilor siciliene care aveau legaturi stranse cu companiile de constructii din zona si cu real estate unde a fost construit Taj Mahal, dar si de o colaborare stransa cu acestea. Trump nu a fost deranjat, suparat niciodata de catre sicilieni, iar acest lucru nu se putea intampla decat daca a beneficiat de o protectie mult mai puternica, si anume cea a templierilor britanici (sa nu uitam ca G. Mazzini colabora cu templierii britanici, acestia fiind si puterea financiara/militara din spatele lui Garibaldi). Increderea in sine manifestata de catre Trump in public este bazata pe sprijinul de care beneficiaza din partea unor puteri oculte care il folosesc pentru a atinge anumite scopuri. Fred Trump era prieten bun cu actualul premier din Israel inca de la inceputul anilor ’80. In pofida tuturor promisiunilor sale, Trump nu se poate atinge de elementul principal care cauzeaza multe din problemele majore financiare/sociale din SUA: dobanda pe bancnotele printate. Si nici de sistemul educational menit a descuraja productivitatea si prosperitatea, ca sa nu mai mentionam inventivitatea si geniul.

 4. Kurrupt says:

  Kuriștii curcubeului de azi au crezut că greșeala arianusului a fost rasismul… dar evident problema ecce lipsa de vaselină

 5. Ecce Homo says:

  Vinovații fără vină cer să se facă Vaselină ;))

 6. Neele says:

  O zi grea pentru ca ne spunem “La revedere!”. Sau mai vedem?
  Nu fac morala romanilor pentru ca stiu din ce conditii vin si cat de lipsiti de tact se poarta pe unde se duc, numai ca nu voi mai avea motiv a spune cine sunt si ce hram port cand ne intalnim.
  Am invatat aseara un lucru de la protestatarii din Piata Victoriei: Hoții, Hoții, Hoții !!!
  Ai dreptate MR. Se pare ca de la acele radiatii ma dor urechile.
  Si nu e prima oara cand procedeaza asa. Am mai fost astfel de cadouri.
  Sunt si criminali, nu doar hoti, adica thugs in toata regula.
  De retarzi ce sunt, or sa le moara si copiii pentru ca nici pe acestia nu si-i iubesc.

  Hai ca va las! Merci mult!

Leave a Reply