Feed on
Posts
Comments

Zilele trecute am avut ceva treabă în zonă la Colectiv și cum adăstam prin zonă, mi-a sărit în ochi o firmă luminoasă cu un nume exotic: THANG LONG.

Restaurantul cu pricina este exact vis-a-vis de Colectiv, peste rond.

Și așa am descoperit unul dintre cele mai bune restaurante cu specific asiatic – din București.

Restaurantul se află la subsolul unei vile, cum traversezi curtea pe partea dreaptă și arată bine amenajat la interior.

Merită vizitat și consumat, au un minunat ceai vietnamez, tot felul de preparate pe care nu le-am mai văzut în alte meniuri la restaurantele chinezești, iar pentru vegetarieni, o mulțime de minunății.

Pentru că eram cu nevastă-mea, ne-am luat chestii diferite dar lacto-vegetariene, ca să testăm cât mai bine meniul. Am mâncat un delicios orez cu legume și ou, gătit cu ghee (unt clarifiat), însoțit de tofu prăjit cu legume în sos tomat și pachetețe de primăvară cu tofu, ciuperci și legume. Porțiile sunt măricele, rollsprings-urile cât sarmalele moldovenești, ca pentru europeni, chiar dacă au bucătar vietnamez micuț.

Am plătit puțin – comparativ cu chinezescul de pe Pache, chiar dacă în Vietnam, din nota noastră de plată probabil că o familie de vietnamezi ar fi trăit o săptămână.

Merită vizitat.

loading...

2 Responses to “Am descoperit un restaurant vietnamez în București”

 1. Neele says:

  Am descoperit un restaurant…
  Ha! Si eu: … – au placinta cu branza si stafide, aburinda si rotunda, numai buna sa faca gurul sa saliveze cand citeste. “Ma chinuie cu mirosurile de la Bucuresti. Sunt o victima.”
  Nici el nu nu stie ce potential au romancele cand le distruge tineretea si chemarea.
  Ce sens are sa pleci in Suedia? Nici nu poti ordona de pe menu.
  Lasa-te de bancuri, gurule! Nici nu poti citi menuuuu-ul …

  @MR:
  Incarcat decor, si paharele intoarse cu fundul in sus …
  Cam ciudatel loc! Dar na, fa-i reclama!

 2. Neele says:

  Pana acum judecatorii si procurorii nu s-au intrebat ce fel de oameni sunt avocatii care il apara pe Bivolaru. Nu s-au uitat la ce motivatii au si mai ales la relatiile cu acesta.
  “Sunt avocat si sunt cursant”, not ok – conflict de interese.

  Dar nu mai este cazul avocatelului nostru, caci el este al “diavolului”.
  Ce recompensa pentru munca depusa!
  Si referinta in acelasi timp!
  Iti sugerez sa nu ii mai comunici nimic, mister. Daca te cauta, te faci ca esti plecat din tara pe perioada nelimitata, ca ai inchis lunea ca nu creste iarba, ca iti renovezi biroul, ca mai astepti un copil, ca faci mamaliga, orice, numai sa nu mai intri in asociere pentru a acoperi pentru acesta. O faci o data, se creaza precedentul, se asteapta apoi de la tine sa-l rezolvi mereu. Suntem oare in stare sa le rezolvam pe ale altora cand le avem pe ale noastre? Si de cate ori poti fi chezas pentru buna lui purtare?
  Viata merge inainte. Avantajul cand paharul e cu buza in jos este ca cine il intoarce, o poate face cu multa bucurie: Voila!

Leave a Reply