Se pare că știrea cu Cioloș de zilele trecute, pornită involuntar de la mine, a atras atenția opiniei publice, care și-a amintit brusc că mai există pe undeva printr-o pușcărie și Gregorian Bivolaru și că, da ! acesta poate fi intervievat, ceea ce e mană cerească pentru presă în pieroada asta, când știrile senzaționale par să lipsească.

Așa ca s-au dus cu întrebări la Grieg, pe sistemul pe care l-am explicat celor din presă care m-au sunat și cărora le-am explicat cum funcționează relația cu Biroul de Presă MISA – adică trimiți întrebările dinainte în scris, obții acordul pentru ele și apoi faci cererea la penitenciar (Biroul de presă MISA, dați o bere – că v-am direcționat presa – așa cum ar fi trebuit să o faceți voi).

Și a funcționat. Gregorian Bivolaru citește cu lejeritate fără ochelari, de pe foi, semn că a reușit în sfârșit să se opereze și el ca orice om normal, de miopia care îl chinuia pe vremea când ne silabisea conferințele în România (nu că acum nu s-ar încurca citind).

Până apare și filmarea televiziunii germane, iată și primul interviu românesc, cu Gregorian Bivolaru semănând cu Sadam Husein după extragerea din buncăr.

În mod suspect, lipsesc întrebările despre Cioloș. Oare de ce ?!

loading…

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares