Am fost contactat telefonic astăzi de jurnalista Țopescu Cristina de la Antena 3, producătoarea emisiunii “Dincolo de Știri” ce se difuzează în direct în fiecare sâmbătă de la ora 23, timp de o oră.

Ea m-a găsit după căutările date pe google pe subiectul Gregorian Bivolaru și MISA, subiect pe care dorește să îl abordeze în emisiunea de sâmbătă. Dânsa m-a invitat să particip la emisiune însă am declinat politicos invitația, apreciind că nu pot furniza informații sau opinii de actualitate pe acest subiect. I-am propus însă, să ia legătura cu ambele tabere (pro și contra) pentru a realiza o emisiune bine argumentată.

Întrucât dumneaei mi-a comunicat că întâmpină greutăți în a lua legătura cu persoanele care au fost sau sunt la MISA și doresc să vină în studio să participe la emisiune pe acest subiect, a fost de acord să lansez pe blogul meu această invitație.

Deci, cei interesați, inclusiv din conducerea MISA (dacă doriți să prezentați opinia oficială a școlii) sunteți invitați să o contactați pe dna. Țopescu Cristina la adresa de email: topescucristina@gmail.com Am și numărul dumneaei de telefon, dacă nu vă descurcați, mă contactați în privat și vi-l comunic.

Deci, cursanți sau foști cursanți, sunteți invitați să participați la o dezbatere în direct, pro și contra, pe subiectul MISA. Vă urez Succes !

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares