E plină lumea de oameni fără căpătâi. Tineri sau bătrâni, nu contează. Oameni care trăiesc la întâmplare, fără o direcție, fără un scop, la mila conjuncturilor în care au nimerit.

Acești oameni sunt “combustibilul” cu ajutorul cărora se ridică din anonimat, din mizerie, marii escroci ai momentului: fie că e vorba de vânzători de vise spirituale, care iau banii fraierilor pe worksopuri sau cursuri ce-ți vând himere, fie că vând vise de îmbogățire rapidă prin scheme de tip piramidal (gen Caritas).

Genul acesta de indivizi nu fac decât să profite de inflația de naivitate și credulitate a marei mase a oamenilor. Vrei să devii bogat și faimos ? Lasă naibii orice plan de a câștiga cinstit prin muncă banul. Gândește o schemă prin care să vinzi fraierilor chestiile la care visează.

Căci omul are o nevoie insațiabilă de visare, de evadare din cotidianul dureros de dur.

Într-un clasament al escrocheriei instituționalizate, pe primul loc este Statul – care vinde iluzia siguranței și serviciilor publice contra prizonieratului perpetuu al cetățeanului jefuit de bunăstarea sa prin taxe.

Pe locul doi este Biserica, cel mai vechi înșelător al omului (după Satana) care vinde iluzii de mântuire și indulgența iertării de păcate – la preț redus. A nu se înțelege că am ceva cu Iisus Hristos sau calea creștină. Nu, dimpotrivă – afirm că este una dintre cele mai frumoase căi spre Dumnezeu (dar nu singura !). Restul (inclusiv pretențiile de monopol asupra lui Dumnezeu) sunt invenții ale dogmei osificate în Instituție.

Și apoi vin șacalii de rangul 2: marile corporații, multinaționale, servicii și organisme mai mult sau mai puțin secrete și discrete, care folosesc materialul uman gratuit pe care societatea îl oferă, pentru experimente și studii.

Astfel, omul declarat prin lege liber și egal în drepturi de Statul Democratic și o grămadă de legi ce proclamă sus și tare “drepturile omului”, este în realitate cobaiul perpetuu a unei liste lungi de instituții și mega-corporații.

În domeniul farmaceutic, istoria recentă ne arată că majoritatea medicamentelor existente pe piață nu sunt deloc sigure – motiv pentru care sunt și retrase după un timp, datorită toxicității lor. Exemplul recent este timerosalul (mercurul) din vaccinuri, despre care zeci de ani s-a afirmat că este toxic și provoacă probleme grave de sănătate (de la moarte subită la autism și alergii permanente) – la care companiile farmaceutice au renunțat abia din 2013.

Plătește cineva pentru oamenii nenorociți de medicamentele dăunătoare ? Nu, căci medicii și Big Phgarma se acoperă unii pe alții.

La fel și în domeniul bancar: în România, fraierii cumpără vise în avans, luând credite și ajungând să plătească de 3 sau 4 ori suma împrumutată. Nu degeaba, randamentul profitabilității băncilor din România depășește de 3 ori media europeană !

Ei bine, la fel este și cu viața oamenilor. Este un bun care poate fi utilizat, în experimente psihologice de control mental.

Ești copil, te plictisești. Ai tăi nu-ți dau atenție, muncesc până la extenuare și nu au timp de tine. Așa că intri pe net. Vezi o reclamă pe youtube despre “jocul” Balena Albastră (cum a văzut fiimiu). Da, se pare că youtube încă permite reclame la acest joc sinucigaș, pe categoriile de vârstă ale copiilor. Adică mie ca adult nu-mi apare reclama, dar celor care apar în segmentul de preocupări pe jocuri, le apare.

Intri deci pe grupul respectiv și din curiozitate începi să joci. Și fără să știi, intri într-o combinație periculoasă cu niște oameni pe care nu îi cunoști, oameni care au pus la punct și perfecționează un sistem de mind-control, ce are ca scop (declarat) determinarea individului să se sinucidă.

Din informațiile la care am avut acces până acum, se pare că este un sistem foarte bine gândit de spălare a creierului prin care indivizi normali sunt destabilizați și determinați să realizeze tot felul de lucruri auto-distructive.

Conceptul Balenei Albastre este o continuare a curentului emo care a făcut furori printre adolescenți în urmă cu câțiva ani. Balena Albastră este animalul care eșuează aparent de bună voie pe plajă, alegând sinuciderea. Întrebarea centrală a jocului este: de ce eșuează balenele ? Răspunsul final pe care îl “află” jucătorul este: din disperare, ca răspuns față de inutilitatea vieții.

Jocul are următoarele etape: curiozitate – teribilism – depresie – destabilizare emoțională – îndoctrinare subversivă – exteriorizarea tendințelor autodistructive.

  1. Curiozitatea – jocului i se face reclamă involuntară prin faptul că a devenit subiect de presă, deci este oarecum firesc ca tânărul să caute să afle despre ce este vorba direct, “de la sursă”.
  2. Teribilism – odată accesat grupul Balenei Albastre, tânărul este pus în fața alternativei: înăuntru sau afară ?! Din teribilism, mulți aleg să intre în joc, în principal pentru a-și șoca prietenii sau colegii. E la fel ca și apucatul de fumat sau drogurile: te apuci de ele pentru a căpăta popularitate în grupul tău, deși știi că îți pot face rău dar speri în mod ușuratic că tu nu vei păți nimic, că te poți opri la timp.
  3. Depresia – se instalează în mod natural, în urma acceptării “provocărilor”: vizionarea de filme de groază noaptea, sau tot felul de alte “misiuni” ce au rolul de a provoca frică și teroare. Pe plan spiritual, tânărul respectiv se deschide față de tot felul de rezonanțe ciudate, macabre.
  4. Destabilizarea emoțională – vine mână în mână cu îndoctrinarea: în plină furtună hormonală, tânărul este ușor de destabilizat emoțional, mai ales dacă i se servesc pe tavă filosofii nihiliste, tot felul de idei ciudate despre moarte ca o alinare, ca soluție la toate problemele. În această fază este testată capacitatea de autoconservare, respectiv dacă aceasta a scăzut datorită îndoctrinării cu ideile auto-distructive, prin mici auto-mutilări, antrenarea subiectului în a căuta chiar mici satisfacții masochiste.
  5. Exteriorizarea tendințelor autodistructive crește în amplitudine pe măsură ce este scăzută cenzura morală a simțului de autoconservare, prin tot felul de trucuri psihologice: exemplu – “misiunea” de a te plimba te marginea zidului unei clădiri, la înălțime, pune în balanță tendința de a sări în gol cu frica de moarte – iar “ghidul” tânărului respectiv poartă discuții prin care îl chestionează amănunțit ce anume a simțit în timp ce realiza respectiva “provocare”: a simțit oare exaltarea produsă de adrenalină, sau tendința irezistibilă de a se arunca în gol ?

Totul culminează cu sinuciderea subiectului, ca o încununare a experimentului de mind-control. Societatea a pierdut un membru bolnav, inapt de supraviețuire, iar știința a mai câștigat un plus de experiență în manipularea minților tinere.

În opinia mea, “ghizii” care conduc tinerii prin acest gen de “joc” macabru ar trebui vânați și nimiciți fără milă, cum sunt vânați teroriștii islamici. Dar Statul nu ia măsuri deoarece în spatele jocului coordonatorii acestuia sunt specialiști din Serviciile Secrete, care conduc operațiuni speciale de control al minții. Așa că presa preferă să arunce responsabilitatea pe umerii părinților, care nu au fost atenți la schimbările survenite la copii lor. Nimeni nu explică faptul că sistemul de spălare a creierului dezvoltat de Balena Albastră este unul extrem de bine pus la punct, din moment ce are deja la activ peste 120 de copii care s-au sinucis !

Acești specialiști în manipularea minților copiilor noștri sunt mai periculoși decât teroriștii islamici, mai periculoși decât pedofilii din mediul online, căci ei distrug viețile unor copii a căror singură vină inițială a fost curiozitatea.

De aceea, trebuie să dezvoltăm sisteme de apărare ale copiilor. Să aplicăm un nou model educațional pentru copii noștri, prin care să îi imunizăm la manipulare și spălare pe creier, lucruri pe care nu le înveți nicăieri în scoală.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares