Feed on
Posts
Comments

Seminar de Kriya Yoga !!!

Vă anunțăm că Swami Nityananda Giri va sustine mai multe inițieri în Kriya Yoga și va conduce un program de Meditație Kriya Yoga în orașele: București ( 23-26 aprilie), Constanta (27-30 aprilie), Craiova (1-4 mai), Alba-Iulia (5-8 mai),
Swami Nityananda Giri predă aceste tehnici în forma lor originală așa cum au fost transmise de către linia de maeștri Kriya Yoga.
Swami Nityananda Giri s-a născut în anul 1961 într-un sat din Orissa, India. El a fost inițiat în tehnica de meditație Kriya Yoga în Ianuarie 1994 și face parte din tradiția lui Sriyukteshwar. Swamiji a renunțat la toate obligațiile sociale și familiale în Iunie 2002 ca să devină călugăr, (Swami), și a început să ducă o viață monahală la Rishikesh, în Himalaya. El inițiază persoane ce solicită să practice în mod sincer Kriya-yoga, tehnici de meditație antice din India. Și-a început misiunea în străinătate începând cu luna Septembrie 2005 pentru a difuza cunoștințele primite de la maeștrii din linia Kriya Yoga. El a publicat o carte, cea mai clară și completă de fapt, ce există despre Kriya Yoga, inspirată de toate scrierile sfinte, despre Kriya Yoga: “Kriya Yoga – Stiința Fortei Vitale”. Mai multe detalii vizitând:
www.nityanandagirikriyayoga.com
www.rajahamsakriya.com

Despre Kriya yoga

Kriya yoga este o metoda, parte din yoga. Kriya yoga este o tehnica de meditatie ce provine din India din timpuri imemoriale. Este foarte simpla, bazata pe energia noastra vitala (prana), corpul nostru si mintea. De asemenea este o meditatie bazata pe propria respiratie. Kriya yoga poate fi practicata de oricine, nu are limita de varsta sau alt gen de criterii de selectie. Tehnica este practicata urmand traditia de initiere indiana „guru diksa”. Swami Nityananda Giri preda tehnica urmand linia lui Sri Yukteswaraji. „Prana” este energia pe care se bazeaza Kriya yoga. Practicanti de kriya yoga incep calatoria spirituala de la „prana”/respiratie si o incheie in starea de detasare(Transcendental Self). Aceasta metoda de kriya yoga ii ajuta pe practicanti sa-si cunoasca propria viata. Respiratia controleaza viata, cu alte cuvinte viata inseamna respiratie si respiratia inseamna viata. Cand respiratie inceteaza, evolutia noastra in acest corp se opreste.

Programul seminarului sustinut de Swami Nityananada in Bucuresti se va desfasura in perioada 23-26 aprilie dupa cum urmeaza :

Duminica 23 aprilie

18.00 – 18,30 Prezentare generala despre Kriya yoga
18.30 – 22.00 Transmisia si inițierea în primul Kriya (Prima initiere in Kriya Yoga)
Incepand cu ora 9 pana la ora 17.00 , Swami ofera consultări private de Astrologie Cosmică( cu programare prelabila), astrograme intocmite si interpretate conform sistemului realizat de Sri Yukteswar. Sedinta dureaza aproximativ o ora, 25 euro astrograma. Sugestii – intrucat sistemul de abordare a astrogramei este diferit de cel european, va sugeram sa aveti un set de intrebari deja fixate, legate de ce va preocupa in prezent, proiecte de viitor.

Luni 24 aprilie
18.00-19,30 – Predare Nabhy kriya – Tehinica preliminara de purificare
19,30 -20,30 Explicarea teortica a tehnicilor de kriya yoga.
Incepand cu ora 9 pana la ora 17.00 , Swami ofera consultări private de Astrologie Cosmică( cu programare prelabila), astrograme intocmite si interpretate conform sistemului realizat de Sri Yukteswar. Sedinta dureaza aproximativ o ora, 25 euro astrograma. Sugestii – intrucat sistemul de abordare a astrogramei este diferit de cel european, va sugeram sa aveti un set de intrebari deja fixate, legate de ce va preocupa in prezent, proiecte de viitor.

Marti 25 aprilie

18.00 -20.00 Meditatia ghidata kriya yoga
20.00-21.00 Raspunsuri la intrebari legate tehnica de kriya.
21.00.-22.00 Ceremonia focului
Incepand cu ora 9 pana la ora 17.00 , Swami ofera consultări private de Astrologie Cosmică( cu programare prelabila), astrograme intocmite si interpretate conform sistemului realizat de Sri Yukteswar. Sedinta dureaza aproximativ o ora, 25 euro astrograma. Sugestii – intrucat sistemul de abordare a astrogramei este diferit de cel european, va sugeram sa aveti un set de intrebari deja fixate, legate de ce va preocupa in prezent, proiecte de viitor.

Mercuri 26 aprilie
18-20 Meditatia ghidata kriya yoga
20-22 Raspunsuri la intrebari

Incepand cu ora 9 pana la ora 17.00 , Swami ofera consultări private de Astrologie Cosmică( cu programare prelabila), astrograme intocmite si interpretate conform sistemului realizat de Sri Yukteswar. Sedinta dureaza aproximativ cca o ora, 25 euro astrograma. Sugestii – intrucat sistemul de abordare a astrogramei este diferit de cel european, va sugeram sa aveti un set de intrebari deja fixate, legate de ce va preocupa in prezent, proiecte de viitor.

Donații:

Donația pentru cei care iau inițiere este 50 €/persoana. Toți banii vor fi donați lui Swami Nityananda Giri pentru cheltuielile de deplasare, pentru scopuri spirituale și pentru a construi un mic ashram in Rishikesh, India.
Pentru fiecare consultație de Astrologie Cosmică (1 oră) donația este de 25 €/persoana.

Ceremonia de initiere se va face in modul traditional astfel ca este nevoie ca fiecare participant sa aduca :
1. Cinci fructe (este recomandat sa fie diferite).
2. Cinci flori (una dintre ele ar fi bine să fie un trandafir).

RECOMANDARI :

Vă rugăm să purtati haine confortabile/lejere . Avem rugămintea sa sunati cu doua zile înainte de data începerii seminarului (23 Aprilie) pentru confirmare.
Cu 2 ore inainte de inițiere este recomandat sa nu mancati/sa mancati ceva usor.Este bine sa aveti si cate un izopren/ termoizolant/covoraș, etc.

Locatia unde se va tine seminarul – Bucuresti, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 39, et. 1, in capătul Curții in dreapta, pe lângă Depozitul de carte. Puncte de reper: la 5 minute de Stația de metrou Gara de Nord, se merge pe bulevardul Gheorghe Duca, strada cu linia de tramvai și apoi imediat dreapta pe A I Cuza.

Persoana de contact : Daniel Flesaru.

Contact adresă email : avdanflesaru@yahoo.com
TEL. INFO: 0727558691.

loading...

22 Responses to “Seminar de Kriya Yoga !!!”

 1. FREEDOM says:

  Asta inseamna yoga reala , nu 27 de ani de salata =VARZA de scursuri misane . O initiere scurta si apoi aceiasi chestie simpla practicata pina la sfirsitul vietii . La MISA te capiaza handicapatii aia cu te miri ce tehnici ,de te dau peste cap si nu avansezi nicodata ptr ca este complet gresit=iresponsabil sa -dai- atitea tehnici unor copilasi infantili care dupa cum sa vazut sau pierdut ca intr-un labirint . E nebunie curata si se pare ca se continua cu initieri peste initieri . Numai un timpit initiaza la nesfirsit un om , un maestru stie ca o avalansa de asazise initieri in realitate ajung sa faca mai mult rau decit bine unui discipol . GB nu a stiut-nu a prevazut sau inteles chestia asta ptr ca el nu este maestru , este un deviant si un ametit dp asta de vedere. Nici un om sanatos nu initiaza la infinit ,numai un superficial incearca sa faca asa ceva . O salata de cacat , asta e cursurile MISA . A iesit un kakat pur si simplu in final . Pe cind la cei din articol e corect -onest si direct mai ales , tehnica vine de pe o linie initiatica arhicunoscuta pe planeta asta si se incheie scurt , acesti oameni nu o lalaie 30 de ani=o viata de om cu te miri ce initieri si cu siguranta ca cei de acolo au o experienta practica reala fata de timpitii de la MISA . Asa da , nu ca la MISA , unde esti innecat in teorie si conferinte , unde se vorbeste interminabil si unde nu exista aprofundare ci doar relatari debile probabil si alea inspirate din carti ca si idei-cuvinte . Sincer mai bine nu intilneam MISA , ci doar o linie initiatica autentica . Astia mi-au facut capul calendar si nici azi nu au disparut teoriile lor din mintea mea in totalite , am inteles ca trebuie sa arunc tot ce stiu de la ei ca sa imi eliberez mintea de atita zgomot teoretic format din conferinte -initieri -tehnici relatari . Yoga inseamna o asana , maxim 2 ,3 … multa mauna , o mantra si sau shambavi . In rest mauna cit cuprinde si totu sa fie extrem de simplu . Asana aia trebuie facuta patrata , 6,7,8 ore pe zi si doar ea singura produce efecte mai adinci decit 27 -30 de ani de kakat misan . Trebuie aruncat mult gunoi mental si psihologic misan inainte de a mai putea respira un pic de spatiu interior liber . Cam asta a produs MISA in om in psihicul omului , a aglomerat exagerat spatiul mental cu teorii si initieri si conferinte de iti vine sa spui : ajunge ba in pula mea ca ma sufocati . MISA sufoca aspiratia simpla , simplitatea , omoara impulsul interior ptr practica asiduua si iti face mintea vraiste , capul calendar in final . Mult gunoi mental inutil sufocant . Cam cu asta te alegi si greu poti respira psihic daca mergi acolo . Oare nu e nici un destept sa inteleaga asta si sa opreasca nebunia asta de stil initiatic dereglant ?!

 2. FREEDOM says:

  Ce nevoie are cineva de zeci de mantre , sute de initieri si zeci de mii deconferinte si caiete de vacanta samd ? Este cea mai smechereasca incercare de a masca ignoranta , lipsa unei linii initiatice autentice din maestrii indieni si mai ales subjugarea totala psihologica a omului pe termen lung= adica pe viata . De ce oare? Ca sa fie venituri pe viata . Ca sa nu munceasca ci doar sa citeasca si sa conspecteze din carti cumparate din strainatate. Ca sa aiba elevi pe viata , din asta decurg mai multe avantaje : femei , oameni care sa te vada intr-o lumina magica , sa te incarce frumos energetic , bani , faima si o masa de oameni care te sprijina neconditionat la o adica orice greutati ai avea . Acu KATRINA sa autodenumit ADINATHA .Ce treaba are figurantu asta care preda shivaismu de 20 de ani si il va preda inca 100 de ani cu maestrii autentici din vechime ? Ete ca el vrea sa aibe ca asa vru muschii lui . Fix Adinatha , numele lui real nu vindea bine la straini . ECKHART TOLLE a ramas tot ECKHART TOLLE si a produs o revolutie in milioane de oameni . Astia stiu un singur lucru ptr cine poate sesiza si anume : stiu sa copieze orice .. muzica , nume celebre sa si le ia singuri , cartile altora , articolele altora de prin reviste , stiu sa fure femeile altora tocmai prin imaginea de rishi pe care si-o confectioneaza singuri . Astia nu sint decit niste falsuri toata viata lor . Nu au venit cu nimic din eperienta lor ci doar imprumuta de la altii de zeci de ani . Este falsitate de la un cap la altu si totusi lumea nu ii vede cum sint ei in reaitate =falsuri. farsori , copiatori .

 3. FREEDOM says:

  Ei au pretentia sa nici nu te superi deranjezi dupa ce iti dai seama ca ai fost inselat , mintit , pacalit , blocat 10,20 ,30 de ani de ei prin atitudini smecheresti . Ei te numesc demoniac , ei care copiaza ,fura , mint , ascund sursa cursurilor , iti seduc iubita ca niste soareci si dupa ce o fut o abandoneaza NU sint vezi doamne demoniaci , jegosi , nu , ei sint ADINATHA , SAHAJANANDA , AURLLACSON samd . Bagameas pula in ei de zdrente ordinare . Culmea ca ii apara AZARI spalati pe creier . Asta au produs ei , au distrus vietile unor tineri sinceri , naivi si deschisi la suflet . Au pus fete tinere la prostituat si au luat banii acestora . Astia nu sint nemenrnici dpdv crestin , nu sint demoniaci care lucreaza cu dracii ? Cine minte , fura , inseala, seduce mieros o viata intreaga alti oameni in moduri subtile smecheresti nu sint demoniaci ? Ce le-ar zice ISUS acestor rahati cu ochi ?- Bine ma , e marfa ca le trimite-ti pe alea prin JAPONIA , FRANTA ca escorte , dansatoare la futut si mai ales cind le luati banii si bijuteriile . BA exact , da Exact, CRESTINESTE procedati ma- . Asa GRIGORITA , exact cum behai prin caietele de vacanta , nu va faceti probleme ca nu se pune . Hotul de pe cruce a recunoscut ca a gresit , GRIGORITA niciodata nu va recunoaste nimic , ptr ca are un orgoliu -ego gigantic . Asta e omul care a fost continent toata viata lui si arata ca un mare martalog , asta citeaza din biblie exemple crestinesti . Mizeria asta de bosorog hoscait ! Asta nu e demoniac ?

 4. Maple Leaf says:

  Niste jeguri, niste escroci locotenentii lui Bivolaru. Liviu Gheorghe avea niste figuri misterioase si superioare in el, de zici ca era Mesia incarnat, iar pe la colturi toti vorbeau ca are puteri paranormale insa se sfieste sa ni le arate si noua, ca modestie si bla-bla.
  Si dupa ce s-a dovedit ca nu era decat un smenar care si-a tras secta lui proprie si personala dupa model MISA, i-am scris email sa il intreb cum nene, chiar asa, smenar de la coltu’ blocului ? Pai nene, eu am avut incredere in tine si am crezut tot-tot ce spuneai, am facut intocmai, te-am urmat in toate cele !
  La care Liviu Gheorghe mi-a raspuns cu tupeu de borfas ca asta e ” cel mai pur spirit de turma” pe care l-a vazut vreodata si m-a blamat pe mine ca am fost proasta si am pus botu’ la inselatoria lui. Well, n-a fost spirit de turma ci increderea pe care discipolul o acorda maestrului si fara de care nu se poate continua pe calea spirituala. Insa acolitii lui Bivolaru o considera prostie pura si rad de cautatorii naivi.
  Partea buna este ca am invatat in hard way sa fac diferenta intre escroci si oameni spirituali. Acum stiu ca Liviu Gheorghe and company sunt doar un soi de gasca de gainari cu alba-neagra spirituaala.

 5. FREEDOM says:

  Cu totii sint doar niste panarame prabusite , zdrente de oameni. O singura proba si cu totii sint dati de gol instantaneu : RETRAGEREA SIMTURILOR=OPRIREA SUFLULUI la vointa . Doreste vreun fondator de scoala spirituala sa exemplifice acest nivel, care arata un progres real ? Ma unu singur poate arata asa ceva ? Nu cursuri , conferinte si tehnici si relatari nesfirsite . DOAR ASTA . E careva in stare ? Eu asta as intreba in timpul cursului. M-as ridica in picioare si l-as intreba pe individu din fata mea asa : domne nu te supara , de citi zici ca faci yoga ? de 30 , 40 ? si predai yoga ? aha ! pai ce poti arata din etapele superioare acum pe loc concret dupa 30 ,40 de ani de practica yoga ? Poti sa arati ca stapinesti vreo etapa superioara din sistemul yoga asa cum este el stratificat si cum il predai dumneata ? Daca poti JOS PALARIA . Daca nu poti si incerci sa-mi explici orice , atunci marsin mortii matii de farsor , mars din fata mea si lasa-ma cu predatu yogai . ASTA TREBUIE FACUT . Oricine are luciditate trebuie sa-si ia inima in dinti si sa ridice intrebarea asta daca inca ii mai frecventeaza pe acesti rahati cu ochi . Pe dobitoaca aia de ADINA STOIAN ,pe kakatul ala de Sahajananda , pe ADINATHA NICO-LAE si pe toti bulangii de tipu asta .Insa citi au curaju sa se ridice in picioare sa arunce sandramau psihologica in care traiesc in aer ?

 6. Neele says:

  Maple Leaf, tu il chemi pe nenea si el vine peste mine in meditatie?

  ( Felina mama,
  Pune, te rog, buton de cautare la abureala asta de blog! )

  https://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE
  ML, imi pare rau ca ai trecut prin atata amaraciune/necazuri cu ei!

 7. Neele says:

  Bai asta cu sonorul … ma enervezi.
  Lasa-mi in pace videoul! Daca magarii astia nu asculta, eu am chef sa ascult.

 8. Neele says:

  Thank you, Giri!
  My China cabinets, enemies associated are gone. Finally peace!

  Pentru romani: va cauta asta de la nemti sa va bage multinationalele pe gat, adica sa le luati neconditionat. Nu va lasati! Luptati pana la capat! Paradisul nu sta intr-un birou unde sumele sunt nerusinate, atat de nerusinate ca nici mintea nu le mai simte marimea.

 9. Neele says:

  @Iesean:
  Da, cu tine vorbesc. Nu exista nici-o chestie intre noi. Nu vreau ajutorul tau, nu vreau rugile tale. Nu tu aduci vindecare. Esti un jeg ipocrit si in crize. Asa ramai: in adictie la crize. Caci pentru tine Dumnezeu special a creat iadul. Enjoy!

 10. Neele says:

  “If you apply FOR a job”, you moron!

  Nu numai ca putiti de prostie dar si de rasism.

  Si asta face diferenta.

 11. Neele says:

  “When somebody”, imi intra sambha pe o ureche si imi iese pe amandoua.
  Mancam virgule, mancam puncte, mancam tot ce putem ca nu se vede din avioane.
  Atunci si eu nu sunt teacher decat pentru fosta mea “cunostinta” care in ne-cunostinta de cauza mi-a sutit banii. Restul, deal with it, fraierilor!

  Rapcica mai poti?
  Thanks pentru oportunitatea de a-i injura in masa!

 12. Neele says:

  Sa citim pentru matusa mea care a plecat de curand!
  “Dragostea îndelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste.
  Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
  Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
  Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
  Dragostea nu cade niciodata.”

  Scrieti voi, forumisti sicofanti de umplutura, ceva mai frumos decat ceea ce am citit si poate am sa vin sa va ascult!
  Pana atunci stay the fuck away!

 13. Neele says:

  CRI, ai liber sa traiesti bine!
  Ti-era frica, stiu! Nu-ti fie!

 14. Neele says:

  Pulea calului, n-ai decat sa te tragi de ea, Nu se taie nici un fel de ani.

 15. Neele says:

  Daca iese inainte de termen, poate vrea sa ajunga expulzat din Romania ca sa te uiti cu jind si ciuda si tu si el.
  Cretinoid rasfatat, de ce nu te duci tu in pizda ma-tii sa ne faci un serviciu?
  Cu sinceritate,
  aceeasi

 16. IO says:

  Nenorocitii de organizatori de la misa au chemat oamenii sus pe platou la spirala, acum sambata, in 29 apr, desi stiau nenorocitii ca la meteo arata ploaie! Astia o sa isi bata joc de bietii/prostii cursanti pana numai raman decat ei si GB. Vip-urile si locotenentii ori cum nu au fost sau au stat prin masini! Bai cretinilor va bateti joc de oamenii aia sub orice forma, ca si pana acuma! Fericiti cei ce cred, dar nu vad – si chiar dupa ce au vazut atatea, tot mai cred, nu Mihai?

 17. IO says:

  Si la fel ii vor chema si la urmatoarele spirale cand la fel va ploua! Bai si Dumnezeu va spune sa va opriti din nebunia voastra misana! A plouat si vreau sa va mai spun ca nici nu au prea functionat toate cutiile radionice ale misanilor – care sunt indreptate de ani de zile ca sa creeze aceea stare de semi-transa de la spiralele astea, sa zica misanii ca ce tare emite guru… Ei bine uite ca guru la ora asta cand a fost spirala a putut fi verificat si nu a facut meditatie de sustinere… Ce ziceti de asta?! Spalati-le creierul cu cutiile si cu inrobirea pe orice vreme si cu orice rahat de initiere! Treziti-va misani ca barca a luat apa si se scufunda!

 18. Neele says:

  AdvAita, you’re dead. How many times shall I explain it?
  I have the proof you ceased to exist, so pretty, pretty, pretty please, stay dead!
  Trust me, it’s no happiness on my part that it came to this.

 19. Neele says:

  Din drona lui cojocaru se vad masini pe platou ca un soi de cinema in aer liber.
  Deci eu le-am dat aerul. Hm! Sa respire atunci! E gratis. : )
  Iar oxigen inseamna acid.
  Care e opus bazicului.
  Asa se iese din secta: scapi de bazic.

  @CURSANTI/E:
  FACETI CEVA SA NU MAI FITI BAZICI DACA TOT RESPIRATI AERUL LIBERTATII !
  MEDITATI LA CE VI SE SPUNE !

 20. Neele says:

  3 mai
  00:00 LIVE Starea exemplară de candoare și bunăvoință ce este manifestată de o SHAKTI în relațiile cu ceilalți

  00:15 LIVE Starea exemplară de canal spiritual a unei SHAKTI ce este în mod sublim receptivă față de inițierile și revelațiile divine ce sunt oferite de Ghidul spiritual
  – Perfect integrata cu/de aurolac-son.

  00:30 LIVE Starea inefabilă specifică de releu sublim prin care se manifestă din plin Grația Dumnezeiască în și prin ființa unei SHAKTI

  Mda! Starea tripla de tuta, cablu si canal.

  Preiei IQ de aici.

 21. Neele says:

  1. Adica gurul imi arata cum sa fiu ea insami?
  Am senzatia ca dau cu capul de perete sa vad stele verzi.
  Nu e in regula la iccha. El nu e in regula.

  2. Kriya invatam la seminarul-de-kriya-yoga.
  Nu era necesar sa scrie ‘Ghidul’ cu majuscula.
  Probabil ca ii lipseste.

  3. Inca un pic de rabdare! Aceasta ar fi pe post de jnana.
  In traducere: “Tuta-tuta, dar vino si tu cu ceva de acasa!”
  – Milogule, nu am nimic acasa. M-a fatat maica-mea fara avere. : D

Leave a Reply