Despre vaccinarea copiilor – și nu numai !

Cu linkuri către articolele la care am făcut referire în filmare:

https://www.davidwolfe.com/vaccine-study-censored/

http://www.activenews.ro/externe/Mai-vreti-vaccinare-obligatorie-Procuratura-din-Torino-ancheteaza-%E2%80%9Esubstante-suspecte-din-vaccinul-haxavalent-143320#.WRwpK284TZE.facebook

Vaccinul anti-rotavirus, produs de Glaxo, a fost scos din uz Ăźn SUA, deoarece este contaminat cu un virus porcin

http://www.apologeticum.ro/2009/09/vaccinul-si-gripa-porcina-analiza-unui-doctor-specialist/
 • JE

  1.
  Nu vreau sa sune a aroganta sau nesimțire, dar de pare ca in sfarsit incepi sa intelegi si sa inveti s1 tu niste lucruri pe care altii le-au invatat prin metoda “hard way”. Sa zici merci ca nu ai avut complicatii mai mari cu fetita si ai scapat usor. Din cate imi aduc aminte, la articolele tale originale despre vaccinuri, printre comentatori au fost si medici care te-au atenționat si ti-au spus ca “vaccinul ala bun” pe care vrei sa-l faci, este tot rau.
  Sa nu mai vorbim de faptul ca ai ai uitat in ce tara traim. Tara (semi)analfabetilor, a hotilor si a teparilor, ajunsi prin functii de conducere in urma votului si a sustinerii majoritatii care sunt mai prosti ca ei. Tara lui Papura Voda!

  Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, eu personal nu sunt vaccinat, am facut toate bolile copilariei, si n-am mai murit. Nici copiii de varsta mea, nu am auzit sa fi murit vreo unul de pojar sau oreion. Se imbolnaveau, lipseau o saptamana-doua de la scoala, dupa care se intorceau veseli si voiosi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Mai veneau din cand in cand medici pe la scoala sa ne vaccineze, dar majoritatea copiilor ii refuzau. Mai putin de 10 copii intr-o clasa se vaccinau. Si de ce ar fi facut-o? Erau sanatosi tun. Ce e aia “preventie”?

  In schimb, cunosc cazuri, inclusiv rude, care au ajuns in scaun cu rotile si chiar legume, in urma vaccinării cu produse de la mirificul Institut Cantacuzino. Nici atunci si nici aztazi nu da nimeni doi bani pe viata ta. Nu stii ce inseamna sa traiesti dintr-o pensie de handicapat in Romania. Vaccinurile produse de Cantacuzino sunt considerate “bune”, pentru ca nimeni nu raporta efectele adverse, paraliziile, decesele, etc iar pe comunistii aia idioti condusi de analfabeti cu 4 clase in frunte cu Ceausescu, Bobu, Postelnicu, ii durea fix in cur de populatie, la fel ca si pe urmasii lor de astazi.

  Au fost LOTURI INTREGI de vaccinuri expirate sau gresite/necorespunzatoare care au lasat copii parlaizati cu sutele. Cand se intamplau astfel de evenimente, veneau cei de la procuratura sa ancheteze cadrele medicale si sa vada daca au vreo vina. Dupa ce se stabilea ca nu sunt vinovate cu nimic, se retragea lotul respectiv si se mergea inainte. Totul “conform planului”. Nimeni nu patea nimic, nimeni nu a raspuns vreo data cu ceva si asta este motivul pentru care vaccinurile de la Cantacuzino sunt “bune”. Statistici si raportări nu exista. Daca cunosti medici mai in varsta care au lucrat si inainte de “revolutie”, intreaba-i si ai sa te lamuresti singur.
  Asa ca, daca vrei sa-ti vaccinezi fetita cu vaccinuri produse la Cantacuzino, tot pe riscul tau o faci si in caz de probleme, tot tu ai sa tragi si ai sa te chinui.

  2.
  Ai pus destul de multe intrebari. Raspunsul la majoritatea dintre ele, ti-l da “Stefi Stefi” la sectiunea de comentarii la articolul de pe ActiveNevs:
  “Sa o spunem simplu, ca sa inteleaga toata lumea: PIATA FARMACEUTICA ESTE CEA MAI PROFITABILA LA NIVEL MONDIAL (DUPA PETROL), ASTA INSEAMNA CA ACEASTA PIATA E FOARTE IMPORTANTA PENTRU FOARTE MULTI OAMENI, OK? Pentru ca e asa importanta (sute de mii de locuri de munca, oameni de afaceri cu actiuni cumparate de la concernele farmaceutice, ex. Glaxo Smith Kline, Merck, Bayer) putem trage concluzia ca interesele de a pastra vanzarile acestor companii la un nivel ridicat e foarte mare, nu? PRIN URMARE NU AR TREBUI SA NE MIRE DACA ACESTE COMPANII FOARTE BOGATE VOR FACE CE LE STA IN PUTERE CA PRODUSELE LOR SA SE VANDA IN CONTINUARE. PRINTRE ACESTE PRODUSE SE NUMARA SI VACCINURILE. Si ca sa se vanda si mai bine s-au gandit sa puna in vaccinuri conservantul Thimerosal (pe baza de mercur) pentru ca vaccinurile sa nu se altereze luni de zile. CONTEAZA PENTRU PRODUCATORI FAPTUL CA THIMEROSALUL CAUZEAZA CANCER, AUTISM, EPILEPSIE, SINDROMUL MORTII SUBITE ETC.? NU, NU CONTEAZA. REALITATEA E ADESEA URATA SI TRAGICA, ASTA E ADEVARUL. Deschideti-va ochii si urechile, nu mai credeti tot ce auziti la observator sau radio romania actualitati.”

  – Mai vreți vaccinare obligatorie? Procuratura din Torino anchetează „substanțe suspecte” din vaccinul hexavalent
  http://www.activenews.ro/externe/Mai-vreti-vaccinare-obligatorie-Procuratura-din-Torino-ancheteaza-%E2%80%9Esubstante-suspecte-din-vaccinul-hexavalent-143320

  Si un articol mai nou:
  – Încă o știre cusută cu ață albă din partea ministerului Sănătății pe tema vaccinării obligatorii? Decesul unui bebeluș de cinci luni a fost pus pe seama rujeolei, deși primele investigații medicale au descoperit altceva
  http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Inca-o-stire-cusuta-cu-ata-alba-din-partea-ministerului-Sanatatii-pe-tema-vaccinarii-obligatorii-Decesul-unui-bebelus-de-cinci-luni-a-fost-pus-pe-seama-rujeolei-desi-primele-investigatii-medicale-au-descoperit-altceva-143339

  Vezi ca si cei de la fluierul.ro mai au articole “incorecte politic” si investigatii despre vaccinuri.
  http://www.fluierul.ro/index.jsp?artcat=mandatoryvaccination-law

  3.
  Desi nu este la subiect, fa-ti timp si vezi si documentarul de mai jos. Mai lamureste si altfel de lucruri.
  – Borrando a Papa, Argentina, 2014 – Erasing Dad – Stergerea tatalui – documentar subtitrat in romana
  https://www.youtube.com/watch?v=4_bLopBjPdw

  Citeste si articolul de mai jos. Mai afli cum stau lucrurile prin “lumea buna” si cum o sa fie si pe la noi peste ceva timp.
  – Female Privilege And NonWhite Privilege
  https://heartiste.wordpress.com/2017/04/27/female-privilege-and-nonwhite-privilege/

 • JE
 • MR

  multumesc pentru resurse.

 • DORIN
 • JE

  – Robert F. Kennedy Exposes Major Vaccine Truth During Live MSM Interview
  http://stateofthenation2012.com/?p=71725

 • JE

  – THE VACCINE CONSPIRACY: U.S. Government Colludes With BIG Pharma To Poison The American People
  http://stateofthenation2012.com/?p=11155

 • florian

  Fuck that shit, mai bine puneai transcriptul, Robert F Kenedy e imposibil de inteles, dara-mite sa-i vezi punctul de vedere si errorile de logica. Mai baga si rahaturi cu vaccinurile au mercur, dar s-au scos.