Feed on
Posts
Comments

Știm cu toții că Ministerul Sănătății a încheiat dezbaterile publice în huiduielile participanților, nemulțumiți de faptul că nu a existat un dialog real cu reprezentanții Ministerului.

Urmează să demonstrăm că nu suntem o turmă de oi pe care guvernanții să le vaccineze după bunul lor plac, ci oameni hotărâți, bine organizați, bine informați și mai ales preocupați de sănătatea lor și a copiilor lor.

Conferința de joi are ca obiectiv principal prezentarea argumentată a poziției anti-vaccinare și stabilirea direcțiilor de acțiune pentru viitor.

 

loading...

7 Responses to “Conferință despre proiectul de lege al vaccinării obligatorii”

 1. Flavian says:

  Poate faceti si o lista de asumare a consecintelor nevaccinarii. Gen daca publicul va asculta si le mor copii sa platiti, daca devin infirmi pe viata, sa platiti spitalizarea si ce mai e de platit, daca din cauza lor mor alti copii sau devin infirmi pe viata, sa platiti pentru efectele gestului vostru.

  Vreti ca doctorii sa plateasca pentru efectele adverse ale vaccinarii (?) , ei faceti voi un pas in fata, asumati-va gestul de a pornii lumea impotriva vaccinarii.

 2. alley says:

  Nu nu,draga om,dumneata esti in eroare,..cel ce lanseaza legea sa fie pregatit si pentru represalii,adica sa fie asumata aceasta lege,sa fie asumate efectele adverse ale unui vaccin(sau ale complexului uluitor de mare)de catre guvern-adica legiuitor,de catre producator-cel ce face cartile,de catre medic-infaptuitor,de catre unitatile de vaccinare(fie ele medicale sau scolare)…Imi vine sa rad,cum sa cerem cobaiului sa plateasca?Este absurd…Sa isi asume faptul ca nu este nemuritor in primul rand,apoi sa isi asume tot el,adica cobaiul,efectele adverse ale vaccinarii?Surpriza…asta se face ca traim in Romania,sat fara caini,unde doar bolnavul isi face o misiune de viacuri…isi asuma mereu si nimic mai mult…in timp ce altii care poarta titlul onorific de medici petrec in Tahiti si Bahamas pe spinarea obidita a…prostimii!In plus,vaccinul va da imunitate pe viata,nu-i asa?Cum sa plateasca nevaccinatii pentru ca unii raman infirmi ?Nu este relevant discursul dumitale,va rog…”alta intrebare”…sau proza,ma rog…

 3. Neele says:

  Apoi sa ai copii presupune sa ai resursele cu care sa-i cresti.
  Ori eu am renuntat sa sper. Asta nu pot sa iau inapoi.
  Am dus lupta cu Bivolaru si ai lui din interior, de la Steaua. Ei m-au transformat in oaia lor neagra, nu le-am cerut eu, ca in final tot sa cedez psihologic.
  Ce aiureala! Nu mai vin aici. Zice Rapcea ca injur si i se strica laptele in biberon de la injuratura mea. Ce taranca!

  – M-asteapta ratele, tu. Mai importante ca tine.

 4. florian says:

  Deci… o fost cu fssss?

 5. Neele says:

  alley,
  Lui Flagg ii urezi asa: Euras Pacuras,Scoate apa din urechi,Si te du la fiare vechi!

  Religia mea e ca de unde stii care Cristos e cel corect? Nu pot exista doi. E cel ortodox sau cel catolic?

 6. alley says:

  Vaxxed(from cover-up to catastrophe).Important de vazut,interzis in mass-media tocmai pentru ca nu este facut de amatori.

 7. Florian says:

  Mda, ia da un search pe minunatele virusuri sa vezi ce ravagii au facut de-a lungul istoriei.
  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/virusul-ucigas-a-fost-identificat-dupa-doua-milenii-rujeola-lui-pericle

  Studierea cu atenție și răbdare a oricărui tratat de medicină oferă cheia problemei. Chiar și mortalitatea relativ scăzută (estimată de autori moderni la circa 30% din populație) seamănă cu cea din cazurile contemporane de rujeolă. Pare ciudat ca o boală obișnuită astăzi și cu efecte limitate să facă astfel de ravagii. Europenii dispun de servicii medicale relativ bune peste tot, dar în țările sărace mortalitatea poate să atingă 25% din cei afectați. Ciuma, dacă se ține cont de înghesuiala din Atena blocată de către armata spartană, putea să dea o mortalitate de peste 60 %, chiar de 100% deoarece oamenii se înghesuiau în case mici, insalubre. Cărțile de istorie trebuie rescrise după o studiere amănunțită și interdisciplară a izvoarelor.

  Tucidide trebuie să rămână în istorie ca fiind primul european care a descris rujeola, cu peste 1200 de ani înaintea medicului arab Rhazes. Rujeola a avut la Atena condiții perfecte pentru a secera în masă și acestea au fost oferite cu generozitate de conducători pentru care lumea devenise prea mică. Istoricul grec a lăsat descrierea maladiei pentru ca generațiile următoare să găsească un leac, ceea ce s-a și întâmplat cu mare întârziere.
  Si nenorocitii astia au facut vaccinuri rele … mother fuckers ….. Si in loc sa murim de virusi cu miile mda… greu cu logica elementara. Noroc cu filmele cretine interzise…… De s-ar vaccina prostia…

Leave a Reply