Povesteam și cu alte ocazii că cei de la MISA se comportă ca niște sectanți autentici, în genul scientologiei, formulând plângeri și dând în judecată orice fost cursant care are curajul să spună adevărul despre ce se întâmplă în realitate acolo.

Tehnica asta a pumnului în gură funcționează cu succes la cei mai slabi de înger, și cu mai puțin succes la cei cu draci pe ei, cum se zice că aș fi eu.

Prezint mai jos soluția de clasare a plângerii formulate de “proprietarul” site-ului yogaesoteric, numitul Fodor Florin Ciprian, soluție care pe mine m-a găsit acasă dar pe el mai puțin, căci se pare că individul a preluat din obiceiurile magistrului și locuiește (ca de altfel 99% dintre ashramiștii de la MISA), la cu totul altă adresă decât cea declarată în plângere – probabil pentru a nu fi “surprins” de vreo percheziție în timp ce se joacă de-a securistul bun sau de-a masonul planetar, inventând scrisorile de amenințare cu care se victimizează unii.

Interesant este faptul că pentru prima dată, cineva de la MISA recunoaște că postările de pe rapcea.ro produc “celei mai mari școli de yoga din ieuropa” pagube ce pot fi cuantificate și în bani.

Persoana privată Fodor mi-a cerut prin plângerea penală ce a primit soluția de clasare de mai jos, nici mai mult nici mai puțin de 12.000 euro despăgubiri pentru pierderile suferite ca urmare a scăderii traficului site-ului !

Bănuiesc că dacă ar fi fost legal, individul mi-ar fi cerut despăgubiri de milioane de euro și pentru miile de cursanți care au deschis ochii citind articolele de pe site-ul meu, precum și pentru “minunatele” care s-au trezit la realitate și au refuzat să mai presteze activități de “karma yoga” în sex-businessurile MISA de pe întreg mapamondul.

Dacă o glumă de 1 aprilie a putut crea atâta haos în mințile credulilor de la MISA, încât să le provoace “păstorilor” iezoterici atâtea pagube, mă întreb oare ce pierderi calculează la articolele mai grele pe tema plagiatului cărților și cursurilor ?! Fodore, te-am pupat pe portofel, să vii să-ți dau niște articole cu împrumut de la mine ca să-ți crești la loc nivelul de credibilitate pierdut.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer