Povesteam i cu alte ocazii c cei de la MISA se comport ca nite sectani autentici, n genul scientologiei, formulnd plngeri i dnd n judecat orice fost cursant care are curajul s spun adevrul despre ce se ntmpl n realitate acolo.

Tehnica asta a pumnului n gur funcioneaz cu succes la cei mai slabi de nger, i cu mai puin succes la cei cu draci pe ei, cum se zice c a fi eu.

Prezint mai jos soluia de clasare a plngerii formulate de “proprietarul” site-ului yogaesoteric, numitul Fodor Florin Ciprian, soluie care pe mine m-a gsit acas dar pe el mai puin, cci se pare c individul a preluat din obiceiurile magistrului i locuiete (ca de altfel 99% dintre ashramitii de la MISA), la cu totul alt adres dect cea declarat n plngere – probabil pentru a nu fi “surprins” de vreo percheziie n timp ce se joac de-a securistul bun sau de-a masonul planetar, inventnd scrisorile de ameninare cu care se victimizeaz unii.

Interesant este faptul c pentru prima dat, cineva de la MISA recunoate c postrile de pe rapcea.ro produc “celei mai mari coli de yoga din ieuropa” pagube ce pot fi cuantificate i n bani.

Persoana privat Fodor mi-a cerut prin plngerea penal ce a primit soluia de clasare de mai jos, nici mai mult nici mai puin de 12.000 euro despgubiri pentru pierderile suferite ca urmare a scderii traficului site-ului !

Bnuiesc c dac ar fi fost legal, individul mi-ar fi cerut despgubiri de milioane de euro i pentru miile de cursani care au deschis ochii citind articolele de pe site-ul meu, precum i pentru “minunatele” care s-au trezit la realitate i au refuzat s mai presteze activiti de “karma yoga” n sex-businessurile MISA de pe ntreg mapamondul.

Dac o glum de 1 aprilie a putut crea atta haos n minile credulilor de la MISA, nct s le provoace “pstorilor” iezoterici attea pagube, m ntreb oare ce pierderi calculeaz la articolele mai grele pe tema plagiatului crilor i cursurilor ?! Fodore, te-am pupat pe portofel, s vii s-i dau nite articole cu mprumut de la mine ca s-i creti la loc nivelul de credibilitate pierdut.

, , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *