Eroticon

Îngerul își desfăcu încet aripile și îl cuprinse în brațe într-o îmbrățișare diafană, ce revărsă asupra lui o stare de pace și seninătate. Apoi îl sărută încet pe frunte și sărutul deveni pe nesimțite unul senzual, voluptuos. Când deschise ochii, descoperii că îngerul se transformase într-o roșcată cu ochi verzi, ale cărei buze senzuale de Aishwara Ray se curbaseră într-un zâmbet ademenitor. Își simți penisul zvâcnind câne ea îi luă mâna și i-o plasă delicat pe pieptul ei generos, în dreptul inimii.

Îi simții inima bătând cu putere, la fel ca a lui și îi evită amețit privirea pentru a nu se topi în ochii de un verde intens, ca două smaralde.

Vocea ei îi susură în ureche un “te doresc” răgușit, apoi îi simți buzele apucându-l jucăușe de lobul urechii și apoi dinții mușcându-l încetișor.

Își îngropă fața în scobitura gâtului ei, adulmecându-i mirosul fin, cu aromă de ambră iar apoi  o mușcă de ceafă, smulgându-i un suspin care îl electriză.

Când o lăsă pe spate, descoperi că se schimbase din nou. Era o blondă superbă, cu ochi albaștri, care îl răsturnă sub ea, mângâindu-l cu părul lung, desfăcut, pe față și piept – la fel ca o boare înmiresmată de primăvară.

Deschise ochii când îi simții unghiile lăsându-i dâre lungi pe piept, spre abdomen și descoperi că se transformase într-o brunetă sălbatică, cu ochi negri.

Bruneta se trase mai jos, prelungind traseul ungiilor înspre coapsele lui iar apoi îi culese cu gura vârgul penisului erect, în timp ce își înfigea unghiile în fesele lui încordate.

Și în timp ce savura cel mai fantastic sex oral din existența lui, totul se topi în neant și reveni la realitate în picioare, în fața vânzătorului care îi scosese mufa din stimulatorul virtual și îl întreba zâmbind: deci, cumpărați sau nu !?