Al doilea apel catre toti yoghinii din MISA!

Actuala conducere nu dorește să plece și să ne lase în pace, ci vor continua să fabrice răspunsuri de la Grieg prin scrisori. Deoarece sunt inventivi, de această dată vor fi povestite prin viu grai în fața camerelor de luat vederi, la MISATV. De aceasta dată “scrisoarea” are caracter de interviu povestit. Vă deconsiprăm cu anticipație marea minciună ce este pregatită deja pentru Sâmbătă 15 IULIE 2017, la ora 19:30 la Misa Tv.
OFICIAL ni s-a spus tuturor celor tuturor din școală că NU AVEM VOIE să:
– îl vizităm și să-l căutam pe Grieg în închisoare. De altfel are voie la foarte puține vizite pe luna și ele sunt luate de avocatii lui și organizatorii taberelor și evenimentelor, în nici-un caz vreunul din noi nu are cum să-i facă vizite tocmai ca să nu-i reduca din vizitele importante de care are nevoie acolo.
– să scriem scrisori adresate Lui altfel decât prin intermediul conducerii Școlii Misa.
Această regulă este încălcata de fostul instructor Radu Singurel, care se răzvrătește împotriva conducerii și se duce singur de capul lui, să vadă ce mai face Ghidul nostru, ce mai mănâncă, ce condiții de celula are, cu câți oameni stă în celulă…Conducereaa MISA îl răsplătește pentru că nu a ascultat de ei cu un straniu interviu.
Pentru acest teatru televizat Singurel Radu, nu va mai fi singur, ci își va reprimi funcția de instructor.
În urma scrisorii noastre, a apărut pe site-ul yogaesoteric articolul “Anunț suficient de important din partea Școlii de Yoga MISA” nesemnat, în care se anunță solemn că Ghidul noastru spiritual va răspunde la acest mesaj. Probabil că scrisoarea nu a ajuns la El în forma originală sau poate a ajuns dar Grieg nu poate lua măsurile necesare în situația care este acolo. Deoarece El nu a răspuns la aceea scrisoare conducerea s-a gândit să fabrice o piesă de teatru, ca să ne păcălească din nou. Absurdul articolului este:
[În final, vă sugerăm să vă puneți cu toții și următoarea întrebare: „Dacă acel mesaj bizar ar fi câtuși de puțin adevărat, cum vă explicați atunci că domnul profesor de yoga Gregorian Bivolaru ne-a pregătit totuși atâtea conferințe, lucrând cu mult zel și scriindu-le de mână pe fiecare, dacă într-adevăr este așa cum se insinuează în acest mesaj?”]
Ei singuri se dau de gol că Grieg scrie de mână materialele, pe când scrisorile fabricate sunt tehnoredactate în format electronic. Nici pe scrisorile scrise de unii din noi în care am primit diferite răpunsuri nu scrie de mână, ci sunt scris tot electronic. Oricine poate face aceasta și apoi pune o ștampilă pe text!
Această piesă de teatru este o înscenare vizibilă pentru toată lumea. Rugăm conducerea să nu ne mai creadă atât de proști când realizează  asemenea manipulari grosolane pentru că nu fac altceva decat să enerveze toți yoghinii din această Școală de yoga și mai tare în loc să-i liniștească.
Pentru revenirea lui Singurel în glorie ca instructor, el și-a asumat să fabuleze în fața camerelor de luat vederi și să ne spună lucruri pe care le știm cu toții despre Grieg, plus câteva lucruri dezvăluite de conducere cu caracter de noutate, ca să pară prezentarea veridică. REALA APARIȚIE A ACESTUI INTERVIU ESTE SĂ ÎNCERCE SĂ INDUCĂ OAMENII ÎN EROARE CĂ TAXELE AU FOST CRESCUTE DE GRIEG, CEEA CE ESTE O REPETATĂ MINCIUNĂ.
Astfel conducerea se va folosi (la schimb) de Radu Singurel, ca să dea vina pe Grieg pentru taxele mărite, să compună justificări argumentate de Grieg, că noi nu ne dăm degeaba bănuții adunați cu mari eforturi, colectorilor de taxe. Vor da toată răspunderea pe Grieg, când de fapt răspunderea aparține celor menționați în scrisoarea precedentă.
Acest interviu are ca scop justificarea taxelor mărite, și ieșirea din această răspundere, pentru ca toți știu că oamenii sunt revoltați de prețul exorbitant al taxelor și nemulțumiți de multă vreme.
Mai mulți dintre noi ne amintim că Grieg însuși a afirmat cu respect față de oameni, cu mulți ani în urmă, când era fizic împreună cu noi, că taxa unei luni de curs yoga nu trebuie să depașească prețul unui kilogram de brânză. Ei sunt foarte siguri că ne pot prosti din nou. Doar pe cei creduli îi mai pot păcali.
Pentru că taxele îi dor cel mai tare, și pentru că oamenii s-au înscris foarte puțini anul acesta în tabăra de la Costinești, și există foarte mulți înscriși în echipele de ordine ce vor să vină gratis tocmai pentru că nu au bani, dau vina pe scrisoarea noastră si nu-și pot asuma răspunderea pentru indiferența lor față de cei care chiar nu au cu ce să plătească.
Grieg nu poate să facă nimic de acolo. Este manipulat și santajat în continuare.
Cine este Singurel, ca Grieg să-și pună toată încrederea în el pentu cele mai importante dedesubturi și secrete importante atât pentru viața Lui cât și pentru toți yoghinii și mai ales pentru oameni importanți din această conducere?
În loc  să transmită prin oameni importanți recunoscuți în Misa, cu autoritate morală și etică în fața tuturor, un mesaj de asemenea proporții (sunt 3 acuzații majore la adresa conducerii, taxele, fabricarea de scrisori în numele lui Grieg și trădarea Lui de unii din conducere ca și cauză a încarcerării). El își pune încrederea în cineva pe care nici măcar nu-l cunoaște.
Vor aceștia să ne facă să credem că Grieg a pus un simplu cursant să transmită mesajul său?
În toți acești ani cine l-a vazut vreodată pe Grieg să TRANSMITĂ VREUN MESAJ foarte important printr-un oarecare?
CUM A SCRIS ATÂTEA CONFERINȚE, PUTEA FOARTE BINE SĂ NE TRANSMITĂ MESAJUL SCRIS CU MÂNA LUI, CĂ ACESTA ESTE ARGUMENTUL CONDUCERII, CĂ GRIEG SCRIE DE MÂNĂ CONFERINȚELE. DE CE NU A SCRIS DE MÂNĂ? ȘI SĂ TRIMITĂ OFICIAL ȘCOLII NOASTRE?
Mai mult ca sigur că vor raspunde și la cele 3 acuzații  grave pentru conducere în așa fel încât să credem că este emsajul lui Grieg.
Dacă prima scrisoare ar fi fost o calomnie la adresa Școlii noastre, Greig, ar fi tunat și fulgerat în fața nedreptăților și ar fi luat atitudine imediat în mod oficial prin avocații și staff-ul Misa, nu ar fi stat la o poveste după mai bine de 2 săptămâni cu un cursant oarecare venit în vizită. Greig nu ar fi așteptat ci ar fi acționat imediat, dar după cum vă dați seama nu a fost așa.
Deloc întâmplător, a fost aleasă o pesoană care are numele de SINGUR, ca să ni se transmită subtil și la nivel subconștient că El este singur și se luptă cu “balaurii”. Acesta este un mesaj intenționat sau mai bine zis întâmplător, care este de fapt o sincronicitate divină.
Fraților, să ne rugăm să iasă de acolo cât mai repede și să nu-i fabrice ceva în ultimul moment, că nu mai scăpam de ăștia! Noi avem încredere în Grieg și știm că doar El ne poate ajuta. SINGURUL LUCRU PE CARE NIL DORIM ESTE CA ACEASTĂ CONDUCERE SĂ PLECE, DAR DUPĂ CUM VEDEȚI SE ȚIN CU DINȚII DE SCAUNE!
Iată un moment bun ca să mergem mai mulți la meditațiile de susținere.
Cu această ocazie vă anunțăm că ni s-au alăturat și mai multe persoane. Aceasta îi sperie pe cei care ne manipulează și de aceea se gândesc cum pot să ne prostească în continuare.
Rămâne așa cum am stabilit, ne întâlnim în Costinești, Vineri 25 August, ora 15:30 în fața Casei Cerasela. În cazul în care vin peste noi cei din conducere să ne amenințe, vom pleca și ne vom întâlni la Hiatus…
Din motive de securitate am schimbat emailul. Așteptăm în continuare propunerile voastre. Cei care doriți să vă alăturați acestei inițiative a grupului ne puteți scrie la:
indrany2017@yahoo.com

 
comentariu rapcea.ro: mesajul acesta l-am primit pe mail în urmă cu 11 zile, dar din cauză că a fost transmis de pe un mail pe care nu îl aveam în listă, a intrat la spam și l-am remarcat doar azi, când m-am apucat să curăț spam-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *