Mesaj din partea lui Gregorian Bivolaru pentru mine

Acest mesaj mai vechi îl re-ascult de fiecare dată cu plăcere după fiecare articol insultător sau calomnios la adresa persoanei mele, care apare pe site-urile controlate de vipurile de la MISA.

Un maestru care rămâne mereu același, nu își schimbă opiniile după cum bate vântul…

Mult succes mâine…

 • frodo

  din seria, numarati adjectivele, ca mai pot.
  cu multe adjective la bord ne-a facut aleister cristoletzu 2.
  bivolaru a fost un isus cristos al adjectivelor.

 • FREEDOM

  frumos

 • Flavian

  Ioi, si acest mesaj scurt a fost citit de pe foaie. Omul stie ca e mai greu fara si e mai bine sa te organizezi din timp.

 • Cand am vazut titlul am crezut ca ti-a trimis un mesaj interesant acum :))

 • sinergicus

  previzibil ca de obicei……. incapabil sa poarte o discutie libera. citeste de pe foaie…. sint curios cine a redactat textul ca el ,dibolaru , nu cred ca e capabil sa isi scrie propriile texte…..

 • MR

  Mesajul datează dinainte de conflictul meu cu actuala conducere. Și nu citea de pe foaie ci răsfoia scrisoarea scrisă de mine, care era mult mai amplă

 • Dan

  Una din gafele lui bibolaru este….pe mutti adevarati eroi in perioada aia ia mazilit..SE STIE..CHIAR CIURUCURILE AU RAMAS

 • mahashiva

  are cineva mesajul audio in care maetrul ii dadea lui neacsu puterea sa i anuleze biletele ?

 • Gabi

  FREEDOM sau OBSERVER sau GREGOR sau MAHASHIVA sau cine stie pe cineva din Apelul yoghinilor ?
  voi i-ati contactat ? vreau sa iau legatura cu ei (mailul din apelul lor nu merge ).

 • Gabi

  FREEDOM sau OBSERVER sau GREGOR sau MAHASHIVA sau cine stie pe cineva din Apelul yoghinilor ?
  voi i-ati contactat ? vreau sa iau legatura cu ei (mailul din apelul lor nu functioneaza ).

 • FREEDOM

  Orice om disperat sa ajunga intr-o organizatie este slab ,fricos si mai ales nu are individualitate deloc . E atita foc sa mergeti in MISA , e jale daca nu cumva sinteti inregimentati acolo de parca nu mai sinteti oameni si sinteti terminati . Ce , fara MISA nu mai aveti sine ? Nu mai sinteti sinele ? Ce ofera MISA in definitiv ? 2 ore de yoga pe zi si 2 tabere anuale ? In acele tabere si sedinte de yoga lumea face niste tehnici si obtine niste stari de bine , ok . Insa ele vin si se duc . La anul toti asteapta din nou taberele alea doua cu infrigurare de zici ca se dau bomboane gratis ! Vin taberele cu pricina si din nou li se exemplifica aceleasi stari de 27 de ani si oamenii nu le-au invatat sa si le produca siguri , desi sint trecatoare toti se dau in vint dupa ele . Pai daca sint TRECATOARE ce rost are sa muriti dupa ceva care in final nu ramine ? Practic nu te alegi cu NIMIC . NIMIC . Unii nu isi dau seama niciodata ca starile astea sint exact ca cirnatul tinut atirnat de un bat in fata magarului si ca asta nu poate ajunge niciodata la el . Din pacate in aceasta gradinita debila numita MISA nu se vorbeste deloc de starea care nu vine si nu pleaca niciodata si care este in fiecare moment si mai ales ca aia este starea naturala a fiecaruia . Aceasta stare fara stare e trecuta cu vederea de ideologii MISA ca si cum e ceva inferior ,fara importanta cind de fapt e singura stare reala si doar ea exista . Toate celelalte sint ZERO . Cind ei bat moneda despre starile lu PESTE de 27 de ani , ajungi sa intelegi ca efectiv vor sa tina oamenii ocupati cu divertisment spiritual si cu o spiritualitate al carei scop nu este decit acela de a produce BANI . BANI MULTI . Divertismentul spiritual este girla de stari trecatoare cu care defileaza papagalii sefi MISA . Si boimea sufera efectiv daca nu ajunge in tabare si sufera ca a lipsit de la conferinta aia sau starea aia . Ei sint niste aiuriti de-a binelea tocmai din cauza importantei excesive a starilor trecatoare pe care le adora prosteste ptr ca asa li sa bagat in psihic .. ca vezi doamne e foarte important sa participi la tabere si la exemplificarile alea . Sint niste stari pe care le traieste toata lumea natural si care nu trebuiesc bagate in seama . Bine , marii intelepti avertizeaza ca nici viziunile luminoase ale formelor unor zeitati -puteri cosmice NU trebuiesc luate deloc in seama ptr ca sint iluzii -iluzorii , mai mult , nici macar NIRVIKLPA SAMADHI nu este de vreo valoare ptr ca este o stare TRECATOARE =ILUZORIE ptr ca vine si se duce . Dar cei de la MISA nu si nu , ei bat monea pe starile alea mult mai mici nevoie mare si cu asta tin taberele alea generatoare de bani . Mai scot si caitelele de vacanta cu articolase numa bune de citit cind iei masa , exact cum citesti ziaru de dimineata si uite asa timpu trece , lumea vine si pleaca in si din tabere , lasa banutu greu si sefisorii traiesc bine merci din asazisa yoga de 27 de ani .

 • FREEDOM

  Ptr cei care intrebati infrigurati de grupu de inititiativa a pizdii , ba veniti-va ba in fire si incepeti sa va maturizati in ce priveste importanta starilor oferite de MISA . Pina si puterile cosmice sint ILUZII=ILUZORII , nu sint altceva decit functii mentale . Baaaaa , auziti ? Sint functii mentale si nimic mai mult . Sint zero ca valoare . ESENTIALUL este sa stii CINE SINT EU ? Orice altceva este fix pulaaaaa , nu are nici o valoare . Asa ca pizdele infrugurate dupa MISA veniti-va ba in fire si terminati cu infantilitatea . Si io am fost infantil insa 27 de ani e mult , adica e penibil sa vezi infrugurarea prosteasca a unor adulti fizic dupa starile de gradinita pe care le vinde la taraba cresa MISA .

 • @Gabi, imi pare rau, eu nu am.

 • @FREEDOM

  lucrurile sunt cum spui tu, dar MISA si-a dat cu tesla cand a pretins ca discipolii sa-si abandoneze viata in mana unui maestru ne-eliberat.

  Sistemul asta ar fi functionat bine mersi daca le-ar fi lasat oamenilor libertatea sa se integreze social si sa castige bani, la fel ca ceilalti oameni. Atunci lumea ar fi venit cu adevarat in concedii la Costinesti, si s-ar simti bine, si ar cumpara CD-uri si carti produse de yoghini si Grieg ar fi murit maestru spiritual, avand de toate.

  Dar sistemul nu functioneaza cu jumatate din cursanti rupti in cur si flamanzi pentru ca i-ai chemat in ashram.

  Pentru ca ashram/manastire sa functioneze, trebuie sa existe o cale spirituala reala, pe care ghivolaru nu o are. Functioneaza manastirile crestine, alea budiste, cele zen. Ashramurile din buc, nu.

  A doua chestie care face imposibila functionarea MISA este reteaua de racolare sexuala pentru libidinosul guru. Asta face praf/perturba vietile discipolilor normali si alunga 3/4 din discipolii laici, aia care ar fi trebuit sa aduca bani in concedii.

  Reteaua de racolare sexuala a lui Grieg rupe vietile oamenilor in 2 mari feluri:

  1 cursantul laic este acuzat de presa de orgiile petrecute in interiorul retelelor, de care el n-are habar. Si da, exista inclusiv orgii cu urina, pe care sefii retelei le negau cu lasitate si lasau sa se sparga efectele in capul cursantului de rand, ceea ce dovedeste ca nici tantrici nu sunt, ci doar niste libidinosi fricosi.
  2 fetele sunt chemate sa faca sex in afara cuplului in care sunt, ceea ce le distruge cuplul si distruge vietile cursantilor laici.Mai curand gasesti un cuplu implinit in autobuzul 191 decat in toata misa.

 • mahashiva

  ce ceri tu freedom ? sa si taie scoala craca de sub picioare.karma yoga i piatra unghiulara a sistemului misa.aduce bani maestrului locotenentilor ,si tine n lagar( ,,asram,,) pe ,, discipoli,, adica fraieri sau fraieriti sau victime. aici fiziologia si bilogia si psihologia i de partea scolii.cu cit locuiesti mai mult in asram cu cit esti discipol model si asculti voia divina ce vine prin coordonatorul de ky sau de asram sau prin maestru cu ait esti mai prins in sistem si ti inchizi iesirile spre social.asramistii cred si acum gogoasa ce o serveste neacsu si grieg ca nu se poate legal sa se integreze asramistii in viata sociala .sa mori tuuu scumpii ca nu i asa ? sa mari tuuu,cristi ca nu i asa ?vreti i sa va demonstrez contrariu? nu nu vreti vreti sa aveti prosti si disperati si spalati pa creier pa care sa scoateti banu gros fara sa investiti decit vorbe bine plasate

 • FREEDOM

  @ mahashiva , nu cer ma nimic io , spuneam cum vad ca functioneaza cresa MISA . Chiar nu cer sa se reformeze MISA , nu ma intereseaza asa ceva , eventual ar fi un lucru bun daca din postarile astea unu din cind in cind isi va da seama ca de fapt asa stau lucrurile si se va maturiza si va incepe sa-si traiasca viata in felul lui nemaistind in viata aia de borcan de la MISA . Asta ar fi ceva bun . Ce ofera MISA e si bine si rau in acelasi timp , insa din punctu de vedere al unei vieti individuale nu e bine , din contra este inchidere . Sint multi pe lume care practica yoga si isi traiesc vietile liber dupa puterile fiecaruia si cu siguranta ca sint mai incitante si mai placute decit in borcanele MISA . Pina la urma viata le regleaza pe toate . Eu am trait in MISA de la gradina , tipografie si pina la santier si stiu cum este si apoi am iesit din sistemul MISA si ma simt mai liber decit inainte , nu am o viata perfecta insa ma simt aidoma unui ciine fara stapin . Uneori gaseste mai multa mincare , insa nu traieste intr-un grup organizat de ciini cu stapin care isi duc viata in lant cu cusca la curte si primesc mincare si o data pe saptamina se intilnesc toti ciini cu lant cu tot in comunitatea lor si isi povestesc vietile …cit de bine e sa ai suguranta unei custi si a mincarii zilnice .

 • FREEDOM

  MISA te inchide intr-un sistem care are tenta spirituala si e greu ptr multi sa-si dea seama de asta . Viata libera e cea mai buna . Am fost de curind in zona lor si am vazut ca desi pare spiritual in acelasi timp sint legati =blocati si habar nu au de asta . Este subtil . Asta nu e spiritualitate reala , e un grup social cu iz spiritual insa e foarte greu de vazut daca nu exista o trezire reala . Practic oricine din turma se considera norocos ca e acolo si are senzatia ca e salvat numai ptr ca e acolo si vezi doamne practica tehnici spirituale cind de fapt libertatea reala nu are absolut nimic de-a face cu nici un grup -scoala si practici spirituale fie ele si yoghine . Libertatea nu are nimic face cu ce fac ei acolo . E pur si simplu fara practici si fara reguli .