Se poate renunța la CNP !?

La cererea publicului, abordm i teme science fiction

 • FREEDOM

  @MR. De ce au parintii obligatia sa te inregistreze ? Daca statul fictiv =COMAPANIA NATIONALA ROMANA S.A. care este o corporatie =firma privata nu a participat cu nimic la creearea acelei fiinte vii de ce obliga mama si tatal noului nascut sa il inregistreze =cedeze catre el =stat ? De fapt are loc un furt de identitate prin frauda inselaciune , fals in inscrisuri si inducere in eroare . Din moment ce la mine de exemplu pe certificatu CNP scrie ca sint nascut pe 11 si el este eliberat pe 17 deci o saptamina mai tirziu nu exista semnatura parintilor , a medicului si a unitatii spitalului cu data ora greutate samd cum poti tu sa afirmi ca ala este actul meu de nastere ? Conform UCC 3-305 din moment ce eu nu mi-am dat acordul nici scris nici verbal sa mi se faca CNPul =persoana cu caracter fictiv- numeric- juridic si comercial cum poate ala sa fie actul care atesta nasterea mea ? Eu nu m-am nascut in primarie la starea civila si nu am cerut sa mi se inlocuie identitatea de viu cu una de CORPORATIE -persoana CNP ? Tu ,MR, te-ai nascut in primarie la starea civila ? De ce vrei sa creada lumea ca eu nu mai sint viu ci persoana cnp ? Tu ti-ai dat acordul sa fi inregistrat catre corporatia ROMANIA ? Daca nu ti l-ai dat nu inseamna ca este un flas in inscrisuri , furt de identitate , frauda prin inducere in eroare ?

 • FREEDOM

  CORPOARATIA ROMANIA creeaza un cont cnp in numele fiiecarui nascut viu si ne tranzactioneaza zilnic la bursa in viu si ar trebui sa ne dea 1% din tot ce se tranzactioneaza anual =dividende . In plus statul ar trebui sa plateasca=descarce de gestiune din contul de la trezorerie fiecare plata =factura de la gaze , curent si apa conform declaratiei agentului starii civile care suna asa :statul roman se obliga sa plateasca cheltuielile nascutului viu pe intreaga durata a vietii sale . De ce nu plateste nimic si pune taxe si impozite nesfirsite ? De ce cind un om ia amenda de la politie ca a trecut pe rosu sau pe contrasens nu este invatat de avocat sau agentul de politie ca originalul amenzii este in sine un mod de plata=bilet la ordin si ca politia descarca de gestiune din contul cnp al respectivului suma =amenda si omul este lasat sa mai plateasca amenda a 2 oara ? Ptr a agentia de politie sa isi traga banii la buget din contul fiintei vii si sa insele omul . Tu personal ai invatat pe cineva sa nu plateasca amenda ptr ca deja agentia de politie descarca de gestiune amenda din contul cnp al omului si ca de fapt omul nu mai tebuie sa plateasca a 2 -a oara amenda ptr ca deja au fost incasati banii aia ?

 • FREEDOM

  Da putem avea cnp insa fiinta este insotitorul beneficiarul si executorul persoanei cnp si nu persoana cnp . Este o diferenta imensa . In plus de ce agentiile statului nu platesc dividende fiecaruia care are cnp si automat cont la BNR din moment ce i sa facut cont si cnp in mod fraudulos , acum nici nu isi onoreaza platile , din contra pune taxe . Vezi de asta trebuie facuta diferenta asta ! Statul nu e suveran peste vii , statul nu exista decit in acte nu e viu nu se poate prezenta cu semnatura si in viu nimanui . Ai vazut tu statul in carne si oase ? Exista asa ceva ? Sint doar inscrisuri pe hirtie , o entitate fictiva , O FICTIUNE . Ok , fara stat nu putem trai =ar fi anarhie , insa sa-si respecte obligatiile fata de persoana cnp pe care a creat-o . Mugur ISARESCU a afirmat ca statul nu poate exista decit prin frauda . Ce vrei mai mai mult ? Toate agentiile statului sint fictive . Legea e moarta ptr ca e nevie nu se poate prezenta cu semnatura . LEGEA nu se aplica viilor decit cu consensul lor altfel este frauda . Daca asazisul stat si-ar respecta obligatiile ar fi altceva . Cine a creat statul ? Stiai ca statul roman nu exista ? Tu ca om al sistemului te inteleg ca esti la mijloc insa sa stii ca desi esti citit si te apreciez aici nu ma poti intoarce niciodata si pe nimeni care a inteles cum sta treaba . Vrajeala nu mai tine . Tot ce ai putea sa spui este ceva de genu : -fratilor asta este , desi statul este o fictiune supuneti-va si acceptati sclavia , platiti oricit si orice cere statul ptr ca altfel va omoara astia . –

 • FREEDOM

  Nostalgici e fals spus , drepturi sint deja divine de la nastere nu pot fi conferite de o fictiune =stat. COMPANIA NATIONALA ROMANIA SA este o corporatie . De ce nu spui de contul de la trezorerie format din ultimile 4 cife , de ce nu ni se da acel 1 % ? Ce vorbesti ? Nu esti cetatean roman ptr ca nu ai depus juramintul fata de COMPANIA ROMANIA . Esti viu si tara se numeste DACIA . Vrei sa-ti vars aici informatiile care atesta ca statul roman dupa 89 nu exista , nu este publicata in MONITORU OFICIAL data infiintarii , la fel si POLITIA samd . Sint agentii comerciale aflate unele in afaceri cu altele , Nu mai sint ale statului . Cine a infiintat statul roman ? Stii ? Arata-ne data infiintarii publicata in monitorul oficial . Daca o ai tu ai fi practic proprietarul statului . Cum poate o fictiune sa fie suverana peste fiinte vii ? Cine a infiintat fictiunea asta cu de drept isi aroga o coporatie=COMPANIA NATIONALA ROMANA drept asupra unui viu ? Daca tu ca nou nascut cind aveai 2 kg si ochii lipiti ai fost inregistrat fara a lua la cunostinta cum poti sa afirmi ca ala e actul tau cind pe certificatul cnp nu exista semnatura parintilor si a medicului ci doar a functionarului starii civile . Bai baiatule MIHAI RAPCEA , este furt de identitate , fals in inscrisuri , frauda prin inducere in eroare . Esti in custodia statului inca de la nastere , esti un sclav al statului las-o incolo de vrajeala . Esti sclav cu acte in regula . Libertata este valoarea absoluta , fara libertate esti aservit total unui sistem fictiv si primesti bunuri si ti se ingaduie sa faci una alta . Dar ESTI SCLAV . FII SERIOS sau TREZESTE -TE din somn=vrajeala .

 • FREEDOM

  Cum sa renunti la cetatenie romana cind statul roman nu exista decit ca o fictiune . Bai baiatule eu sint viu , tu esti viu =EXISTI insa statul nu exista , cum sa-ti de-a statul cetatenie daca el nu exista ? Ba da ma se poate trai fara cnp , dovada ca eu am trait 7 zile fara el si eram nou nascut . Mai bine spune ca nu poti vorbi impotriva sistemului fictiv . Ar fi mai onorabil ptr tine . Oi fi jurat tu fata de COMPANIA ROMANA SA insa eu nu am jurat si alte milioane de vii nu am jurat credinta CORPORATIEI ROMANIA SA. Nu poate da ce nu are . Daca tu poti face dovada existentei in carne si oase a statului roman da ma plec in fata ta . Nu poate nici IOHANNIS sa spuna – eu sint statul – , sint doar inscrisuri pe hirtie facute ilegal de citiva indivizi in numele majoritatii . CARTEA TA DE IDENTITATE este falsa ptr ca deriva din cercificatul cnp ptr ca nu ti-ai dat acordul nicodata nici verbal nici inscris . Dovedeste-mi ca un nou nascut isi da acordul pe deplin constient sa i se faca cnp , ia tu un nou nascut si fa-l sa se inregistreze singur . Este FRAUDA . Tu nu poti semna in numele altuia NU-I asa ? Sau poti sa ii faci tu acte si dupa aia sa-i spui : – Uite ma asta esti tu de azi inainte , date-n mortii matii . Vrei nu vrei asta esti si cu asta basta , si sa nu te aud mai tirziu ca asa si pe dincolo cind io iti voi impune biruri nesfirsite . – Si cu asta ai rezolvat viata acelei fiinte vii .

 • FREEDOM

  Pai da ma persoana creata de stat are caracter fictiv numeric si comercial . Faci pe prostu sau ce nu intelegi ? Tu ai cnp pe corp scris , te-ai nascut cu el pe piele la venirea pe lumea asta sau ti-a fost atribuit in lipsa ta ? Arata-ne daca ai venit cu cnp-ul direct inscris pe pielea ta ? De unde ai cnp ? Era pe corpul tau inscris cind ai iesit din uterul mamei tale acest cnp ? Ba fratele meu ori nu stii ori minti constient . Arata-mi si mie ca ai cnp inscris pe corp ca sa dovedesti ca nu ti-a fost atribuit ulterior de starea civila =CORPORATIA ROMANIA . Poti face asta ? De ce faci afirmatii aiuritoare cind tu insuti nu poti dovedii ca ai venit cu cnp scris din burta mamei tale si nu ti-a fost imus ulterior de CORPORATIA COMPANIA NATIONALA ROMANA ? Ti-am zis ca ori esti neinformat ori le faci jocul , de tinut nu tine incercarea de aburire . Stiu ca stii toate astea asa ca mai bine nu imi raspunde ca sa iesi onorabil . Nu poti dovedii ce ti-am cerut .

 • FREEDOM

  Ce tot vorbesti de obligatii ? Vorbeste despre contul cnp de la trezorerie . Ce-ti ofera statul roman ? Tie da , insa noi nu trebuie sa platim el trebuie sa plateasca din contul ala . Contul de la trezorie MR , vorbeste despre ala , nu o da in diverse . In fine nu o scot la capat cu tine . CNP este fictiune . Si eu am pretentii de la tine . Si pe mie ma doare . Credeam ca esti altfel insa esti al sistemului , pacat de tine ca nu esti sincer si dintr-o bucata . Ma gindeam ca pina aici poti merge , mai departe e clar ca nu . Mda….

 • FREEDOM

  Statul asta face genocid cind da unor privati resurse de viata gen gaze ,apa samd si apoi aia isi pun ei preturi si statul in cirdasie cu ei ne impune taxe impozite in loc sa descarce de gestiune din contul de la trezorerie toate platile . Despre asta nu se spune , e usor sa te speli pe miini cu -ura si la gara -. Eu in locul tau nu deschideam subiectu , acu m-am lamurit de tine defintiv . Sa fii sanantos insa sint lamurit . Ce spui tu este un idealism si ar funciona daca statul ar avea obraz si si-ar face treaba cu adevarat . Pornesti de la premiza ca chiar e un stat cumsecade si e ok sa lasam lucrurile asa , vezi doamne le schimbam prin vot . Aiureli , stii bine ca statul nostru drac nu va face in veci partea lui , doar ne sclavageste .Cind milioane se vor ridica in felul lui MARIUS GABRIEL BUREBISTA ,statul nu va mai face ce vrea el cu noi asa cum face acum . Face ce vrea el cu noi , asta e adevarul , nu mai incerca sa spui altceva ca e in van . Singurul mod in care fictiunea asta condusa de citiva golani curve si vagabonzi poate fi pusa cu botu pe labe este ala spus de BUREBISTA .Ei sint speriati ca ar putea avea loc o mutatie dasta si la nevoie vor omori vii ca sa ramana lucrurile asa .Cind lumea va afla va fii sfirsitul lor . Ce spui tu e utopie la utopia asta ne se va ajunge decit fortind statul sa faca ce trebuie ptr binele omenilor , statul nu va face de bunavoie in veci e e bine ptr oameni ci doar ii va sclavagii , ptr ca doar asta stie si i se pare normal . Te face BUREBISTA cind vrei tu . Singurul mod de a reduce unul ca asta la tacere este doar in 2 feluri : omorit sau declarat nebun si bagat la ospiciu . Tot ce spune el este 110% real -adevarat . Ce spui tu e naivitate si vrajeala .

 • FREEDOM

  Poate sa-ti dea tie SAMSUNG sau ADIDAS cetatenie ? Esti venit in viata pe pamintu asta si gata , nu ca-ti da tie o corporatie cetatenie si drepturi . Nu exista STATE ci doar indivizi , cind crezi in existenta statului esti dus cu pluta . Aaaaaa cadem la un consens ca tu si cu mine functionam in felul stat -persoana si tu iti faci treaba si gestionezi ce e al tuturor si noi te aceptam asa ca vrem noi e ok , insa in clipa in care nu mai faci ce trebuie-binele nostru si ce vrem noi , noi Viii iti retragem dreptul de a exista pe spatele nostru si pa . Si de asta e importanta luarea actului de nascut viu innapoi ca sa punem lucrurile la punctul de origine ptr ca se pare ca curvele si golanii au uitat cine e stapinul , iar stapinu este omul viu in carne si oase nu niste inscrisuri numite STAT . TREZESTE-TE . Esti depasit .

 • FREEDOM

  Daca tu ai venit pe lume in primarie de ce nu exista semnatura medicului , a parintilor ca te-au recunoscut , greutatea , ora samd pe inscrisul ala ? Sint doua inscrisuri complet diferite ca forma si continut . Singurul act care atesta venirea ta pe lumea si existenta ta este certificatul de nascut viu eliberat de medicul care impreuna cu mama-tatal tau te-au asistat la nastere . Cel de la starea civila este o frauda , un fals in inscrisuri prin inselaciune si inducere in eroare . Adica mintii de ingheata apele ca ala e actul real . In timp ce primul nu are cnp si confera statatul de fiinta vie libera suverana si independenta , al 2-lea iti confera statutul de persoana =entitate cu caracter numeric ca de aia are un numar , cu caracter comercial ca numar ala e contul de a trezorerie , cu caracter fictiv ptr ca nu exista si mai ales juridic ptr ca sa te poata supune sa fii sub jurisdictia statului prin inregistrare . Degeaba are solul bogatii daca nu ar exista viii sa le scoata si sa le foloseasca . Asa ca statul ia in stapinire viii si ii face sclavii lui . Si tu ii dai inainte cu balarii ca sintem noi nebuni ca intelegem realitatea . Inainte sa-mi rapsunzi daca o vei face , dovedeste ce ti-am solicitat . Si incearca so faci nu cu vrajeli ca nu vorbesti cu prosti ci cu un om care a inteles perfect cum sta treaba . Deci nu incerca sa ma aburesti ca in ochii mei te vei face de cacat singur . Prefer sa nu-mi dai nici un raspuns decit so comiti jalnic . Numai bine iti doresc .

 • FREEDOM

  Imi pare rau ca te pun in dificultate insa trebuie sa schimbi mottoul blogului daca nu poti fii cu adevaru pina la capat . Mottoul ala nu mai e ptr tine probabil , de aici incolo . Sa-l mentii ar fi ipocrizie si e pacat . Mai bine nu deschideai subiectu sau daca tot ai facut-o trebuia sa fii onest total . Daca nu esti cu adevarat informat ai o scuza , insa la cum te stiu sint convins ca stii perfect cum sta treaba . Crede-ma ca ma doare sa vad ca nu poti merge mai departe cu adevaru cu curaju samd , insa te inteleg ca ai familie si nu e de gluma . Vreau sa stii ca te apreciez ca om si te inteleg . Mai bine nu postai nimic si vorbeai doar in particular de subiectu asta . Sper ca stii ca intr-o zi mai devreme sau mai tirziu situatia va revenii la normal ptr ca oamenii se vor trezii intr-un final . E doar o chestiune de timp nu conteaza cit va dura . Marius Burebista Gabriel ESTE UN EROU la modul total . Ce face el singur impotriva statului in sensul ca se lupta impotriva minciunii manipularii si aducerii lucrurilor la punctul de origine este un erou . Asa trebuie sa fie orice barbat care are pretentia ca e barbat si nu doar ptr ca are coaie de la natura . Problema este simpla , fiecare trebuie sa faca in dreptul lui ce are de facut . A stii si a nu actiona este suprema lasitate . Oriunde ne-ar duce asta pe fiecare asta inseamna sa fii om , barbat si viu . Nu zdreanta . Din pacate multi sint pizde tari in gura si in texte si mai putin in fapte de barbati . De asta e tara si viata noastra asa umilitoare . Sa crezi in onestitatea statului este imbecilitate . Revino-ti te rog din visare , vrajeli samd . E blogul tau si imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva insa aici nu e vorba de tine sau de mine ci de adevar , exact mottoul blogului . Iti doresc numai bine si sanatate .

 • Zicea cineva dupa o sedinta de bloc, ca romanii nu se pot intelege asupra a nimic, pentru ca intotdeauna se trezeste unul sa puna sub semnul intrebarii chestii elementare, gen:
  – dar de ce trebuie sa platim pentru apa calda
  – dar de ce avem nevoie de femeie de serviciu
  – dar de ce trebuie sa platesc pentru curent
  – dar de ce e necesara asociatia de locatari, sa mergem la primarie sa cerem sa se schimbe legea

  – dar de ce avem nevoie de CNP…

  Si da-i frate si explica-i cate 2 ore imbecilului pe fiecare punct, ca el e prea dastept, il da dasteptaciunea afara din casa.

  ————-

  In general PSD ii rezolva pe astia cu o punga de faina, dupa aia accepta sa creada orice. Sunt foarte buni de slugi, pupa si pamantul unde a calcat boierul.

 • In rest, plm, nu sunt de acord cu chestia anti-vaccinare, o consider o prostie, dar hei, esti un om independent, pe banii tai te distrezi cum poti.

 • FREEDOM

  De ce sa platesti apa , curent , gaze cind sint resurse de viata ale tuturor ? Nici macar trasul tevilor in casa nu trebuie platit , ci descarcat de gestiune din contul cnp pe care il are fiecare la trezoreria statului . Fiecare este actionar al statului . Ok zici ca sint cretin si ca trebuie sa platesc ptr toate astea . Nu o sa-ti iau familia in pula si nici pe tine ptr ca ori esti retardat ori esti curva de om . Pe tine da prostia afara din casa desi vrei sa pari destept . Uiti ca ceea ce am punctat este real si o da-i in fabule cu substrat . De ce sa platesti bai proastea o amenda de ex cind ei deja isi trag banii din contul tau ? De ce so platesti a 2-a oara ? Ptr tine un imbecil e firesc asa , nu este normal ca sa gindesti si sa soliciti un drept . Daca tu rulezi bani sume de milioane de euro prin contul deschis in numele meu la trezorerie de ce mortii matii nu iti tii promisiunea data la data creearii contului cnp prin certificatul cnp la starea civila data prin agentul starii civile care suna bai handicapatule asa : – statul roman se obliga sa plateasca cheltuielile nascutului viu pe intreaga duarata a vietii sale . Punct imbecilule . Stii sa citesti ? Atunci ce pula mea te caci pe tine si iti maninci propriul cacat !? Mars zdreanta ! Vino cu ceva real nu cu jegul de mai sus , daca nu vrei sa pari ori curva-zdreanta ori handicapat mintal care nu intelege si nu pricepe ce e scris si argumentat alb pe negru si totusi face pe inteligentu . Besi in pula mea de aurolac .

 • Cum se face greva fiscala?
  Ca nu ne-a invatat nimeni asa ceva la scoala :))

  Daca vrem sa facem greva la job o facem si gata. Ca sunt mai multi sau mai putini, cu sindicat sau nu, ca e japoneza sau a foamei, facem greva si totul e ok daca se asigura niste procente din activitate conform legii.

  Dar greva fiscala in raport cu statul cum se face? Ca daca nu platesti taxele la timp le platesti mai tarziu cu penalizari de nu te vezi si poate si cu o amenda bonus. Sau poate si blocari de conturi si alte alea gen executari, nu stiu exact, dar de la stat am invatat sa ma astept la ce e mai rau.

  Deci, greva fiscala fara a fi pedepsit cu amenzi/penalizari.

 • JE

  Aceasta tema a luat mare amploare in ultimul timp dupa ce pe internet au aparut tot felul de filme documentare pe aseasta tema. Unele sunt mai normale si rationale, altele sunt de-a dreptul cretine.

  (asta este primul pe care l-am vazut eu)
  – film canadian – UNGRIP-Scpat din gheare(RO Sub)
  https://www.youtube.com/watch?v=SnEzZsUTqzo

  – film britanic – Strawman – The Nature of the Cage
  https://www.youtube.com/watch?v=7sArXw6ajNg

  si totusi….
  https://www.youtube.com/watch?v=MTlA01bWxes

 • FREEDOM

  Este ceva neadevarat in tot ce spun oamenii aia ? Desigur ca nu , si atunci ne putem intreba de ce continuam sa traim in modul ala fals ? De ce ? Lasitate , frica , prostie , singurul raspuns real . Restul orice ne-am spune noi este kkt-ul din capul nostru conditionat , am fost dresati aproape total . A stii si a nu actiona este suprema lasitate . Orice altceva este justificare debila ca sa nu ne asumam libertatea despre care mincam cacat ca vezi doamne o vrem . Povesti … Ne mintim singuri desi sintem adulti si avem pretentia ca sintem adevarati ca oameni . Sintem o pula ! Sintem lasi , ptr ca desi am aflat adevarul si adevarata conditie in care ne tirim vietile preferam sa ne uitam in alta parte si sa ignoram realitatea crunta . MR imi spunea : nu poti ma trai fara CNP – , cu siguranta ca in curind la cum merg lucrurile in lume si in tara asta o sa traim efectiv ca in filme cu botnita . E clar ca statul are o singura abordare vzv de cetateni=persoane cnp (ei nu ne vad ca fiinte ci ca persoane ) si anume sintem buni doar sa fim exploatati pe toata durata vietii , statul considera ca sintem bunurile lui -ii apartinem total . Din pozitia statului el niciodata nu va vrea binele nostru ci urmareste nonstop ca acestui aparat administrativ sa-i mearga bine timp in care noi fiecare in parte si cu totii laolalta sintem o turma numai buna de folosit manipulat si exploatat si SACRIFICAT (vezi orice razboi ) ….. lui sa-i mearga treburile ca unse ca nimic altceva nu conteaza . Noi cu totii si fiecare in parte nu insemnam absolut nimic ptr Stat , exact ca si o giza a carei viata dureaza citeva ore . Cind oamenii nu vor mai uita nici o clipa adevarata lor conditie in ochii Statului , adica victime colaterale nonstop abia atunci se va putea misca ceva . Acu poate sa vina orice sa zica draci laci si vrajeli de tot felul ptr ca asta este adevaru gol golut . Sintem doar rotite mici pe care cei care isi zic Statul le pot inlocui instant ca sa mearga uns aparatul administrativ .Ei considera ca detin vietile noastre atit de pretioase in ochii nostrii iar noi nici macar nu realizam ca ptr ei nu insemnam nimic = doar carne de tun .Cine isi inchipuie altceva este handicapat mintal . Somnu e crunt , lasitatea e totala si traim ca niste curve de oameni . Astia sint romanii . Nimic altceva . Restul sint basme populare lipsite de orice realism . Traim ca niste lasi distrusi . Ai masina , ai o casa, ai ceas si telefon scump … … sint zero barat atita timp cit traiesti asa .

 • Marcel

  Păcat ca nu ai studiat problema înainte de a fi făcut acest video.
  Vorbești fără sa fi studiat înainte aceasta realitate.
  Esti doxa in materie de legi(ca doar asta îți este meseria).Ne vorbești despre stat de parca ar fi încarnarea lui Dumnezeu pe pămînt,dar nu spui despre acest stat de rahat care lasă sa moara mii de copii de cancer.Nu sunt bani ptr tratamente,dar sunt bani ptr armament.
  Dacă am fi ființe cu conștiința treaza(tu,eu…ceilalți ) i-am fi arestat si executat in piața publica pe toți acești lingăi și trădători de neam și țara(vinduti noi ordini mondiale)
  Pune mina și studiază aceste adevăruri,și vei vedea,ca unica soluție de a scapă de acest stat de rahat,este sa devi Suveran.
  Nu înseamnă ca dacă tu nu crezi………aceasta realitate nu exista