Cititi va rog si:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=pl&u=https://parezja.pl/ulicami-warszawy-przeszedl-marsz-przeciwko-przymusowi-szczepien/&prev=search.

i nu doar n Polonia.

La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume MPOTRIVA VACCINRII OBLIGATORII –MULȚI PRINȚI se pregtesc s PRSEASC ITALIA

Peste 15.000 de persoane au protestat recent la Roma, Italia, mpotriva unei noi legi obligatorii privind vaccinurile. Foto: https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/5/2017/06/1500-protest-vaccines-rome-italy.jpg

nc o dat,Health Impact News v aduce știri din Italia care sunt cenzurate n mass-mediasponsorizat de corporații. Zeci de mii de prinți din Italiaau ieșit pe strzi.pentru a protesta mpotriva noilor legi obligatorii de vaccinare.

De laVAXXED Italia:

15.000 de cetțeni care se opun obligativitții vaccinrii au mers la Roma sub soarele de var fierbinte pentru a protesta mpotriva noii legi care va crește numrul vaccinurilor obligatorii de la 4 la 12.Ei sunt mpotriva vaccinrii obligatorii (Free-Vaxxers) pentru a se distinge de cei anti-vaccin (No-Vaxxers); vor s sublinieze c nu sunt anti-vaccinuri, ci sunt pro-libertate; libertatea de a alege dac, cnd și ct de mult s se vaccineze copiii lor.

Echipa Vaxxed a sosit n Italia pentru premiera filmului documentar Vaxxed, fiind ntmpinat de public și de asociațiile locale. Documentarul a creat imediat un val de conștientizare n public, un val pe care guvernul ncearc s-l zdrobeasc, mai nti prin cenzurarea documentarului Vaxxed și acum prin emiterea celei mai stricte legi obligatorii privind vaccinurile din Europa. Vaxxed a inspirat oamenii s se adune mpreun pentru a lupta unniți pentru dreptul de a alege s-și vaccineze copiii sau nu.

A fost un adevrat moment istoric, a fost pentru prima dat cnd mulți prinți, medici, politicieni s-au ntlnit.Pn n prezent, acesta a fost cel mai mare marș mpotriva vaccinurilor obligatorii din lume.

Legea propus este una dintre cele mai stricte din lume, n caz de nerespectare a mandatului de vaccinare, prinții sau tutorii vor fi supuși unei sancțiuni administrative pecuniarecare variaz ntre cinci sute și șapte mii cinci sute de euro. n plus, n cazul lipsei unor sau tuturor vaccinurilor,copiii vor fi luați de serviciile locale de protecție a copilului.

BBCa raportat un grup de prinți care se pregtesc s prseasc Italia și s cear azil n Austria cu privire la noua lege obligatorie privind vaccinurile.

X

n timp ce BBC a raportat aceast știre, a publicat și propaganda unilateral, care este aparent singura viziune permis n mass-media:

„Studiile științifice au dezvluit o presupus legtur ntre vaccinuri și autism, așa cum arat site-ul web al Centrelor Americane de Control al Bolilor (CDC).“

CDC, desigur, are un imensconflict de interese, deoarece cheltuiește peste 4 miliarde de dolari pe an pentru vaccinuriși ignor sausuprim orice științ contradictorie care arat pericolele vaccinurilor.

 

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer